abonnement Unibet Coolblue
pi_104977835
Wow, dit topic is flink dood. Het het afgelopen jaar ook tijdje een poging gegeven, tot ik mijn nieuwe vriendin leerde kennen.

Kwam er op neer, 1 of 2x per week met mn wingman op pad en tijdens salsa-les opwarmen, daarna in het uitgaansleven vrouwen aanspreken. Naast approach anxiety natuurlijk was het lastigste voor mij het proberen vrouwen waar je niet in geinteresseerd bent aan te spreken. Zeker omdat wij met zn tween waren, als je wing in een set is, wil je niet in je eentje blijven staan. Dus dan is het zaak zo snel mogelijk ook in set te gaan.

Uiteidelijk best leuk geweest, heb er nog goede vriendinnen aan over gehouden. Er is ook een ding waar ik keihard in faalde. Daygame. Overdag moet je veel directer zijn als je iemand aanspreekt en voelt het veel onnatuurlijker aan. Heb het 2 keer geprobeerd in een shopping mall met mijn wing, maar naast hired guns en een paar korte gesprekjes totaal gefaald. Daar had ik gewoon de ballen nog niet voor. Totaal anders dan nightgame en als je het mij vraagt ontzettend veel moeilijker.

Mn nieuwe vriendin trouwens gewoon ontmoet via social circle networking. Dat dan weer wel. De meeste meisjes die ik in het uitgaansleven aantrof waren niet mijn type.

Qua afwijzen valt het heel erg mee. Heb nooit vervelende situaties gehad. Maarja, openingen waren ook niet bijzonder direct over het algemeen. Een keer kwam de vriend er bij staan, maar gewoon hem erbij betrekken en blijven lachen. Heel onschuldig. Was trouwens wel een klein kereltje. Mijn latere wing was daar wel altijd paranoide voor, misschien was ik daar zelf wel wat naief in geweest.
pi_104979817
Ik heb een keer 4 day game approaches gedaan met de hulp van een coach op een regenachtige ochtend in Amsterdam. Eerste approach stond ik met mijn mond vol tanden. Ik sloeg helemaal dicht en wist niks te zeggen. Awkward! Het stomste was nog dat ze best wel een tijdje bleef staan... Na mijn compliment was er wel degelijk wat interesse.. Bijna alsof ze hoopte dat er wat zinnigs uit mijn mond zou komen. :P

De approach daarna ergens in een winkel op de Kalverstraat, mooie meid, weer een directe approach (iets als "Hey.. misschien een beetje willekeurig, maar je ziet er echt leuk uit. Ik moest je gewoon even aanspreken.") Ze vond het heel leuk, maar noemde al snel haar vriendje.

Derde approach was een meisje in de Bijenkorf. Ze bleek Frans te zijn, was aanvankelijk verbaasd en daarna gevleid. Er volgde een date. Ze bleek echter een vriendje te hebben?! Raar meisje. Ze vond dat we ook gewoon vrienden konden worden (blijkbaar had ze weinig vrienden in NL), terwijl ik zo direct was als maar kan bij mijn approach.

Vierde approach was een meisje in de American Book Center. Was fucking eng. Ze stond in haar eentje in een apart inhammetje met de tijdschriften. Moest ik de hele winkel oversteken en alleen naast haar staan daar, om haar vervolgens weer te zeggen dat ze er leuk uit zag en ik met haar wilde praten. Ze reageerde ontzettend positief (en ze bloosde). Ook met haar een date gehad. Helaas bleek ze niet zoveel persoonlijkheid te bezitten en wilde ik geen tweede date.

Dus mijn conclusie: Het is wel "raar", in de zin dat bijna niemand het doet en dat het ballen vereist. Echter, vrouwen zijn gevleid en reageren positief! (Ervan uitgaande dat je er natuurlijk wel goed verzorgd uitziet en dergelijke.) Omdat we haastig op zoek waren naar potentiële approaches en er op die ochtend gewoon niet veel soeps rondliep, heb ik niet echt "mijn type" gevonden die ochtend.

Daarna niet meer gedaan. Want, angst. Ik wil het wel weer gaan proberen..

Daygame is zo verdomd efficiënt. Binnen 3 minuten kan je weglopen met een solide nummer. 's Avonds praat een meisje met zoveel andere mannen. Maar als je overdag een welgemeend compliment geeft en normaal over komt verder, dan heeft ze iets om over op te scheppen tegen haar vriendinnen en zal ze je niet zomaar vergeten. Bovendien hoef je geen technieken en routines en "game" te gebruiken overdag. Sterker nog, dit wordt sterk afgeraden! Het feit dat je haar aanspreekt terwijl je haar niet kent is op zich al ongebruikelijk (en als je het een beetje oké doet, toont het ook ballen en kan het aantrekkelijk op zich zijn). Als je overdag een meisje op straat of in een winkel aanspreekt en vervolgens vage routines gaat spewen en gaat kinoën dan ga je creepy over komen.

[ Bericht 1% gewijzigd door PMK111 op 29-11-2011 19:54:12 ]
pi_106240535
Wist je dat?

Meer dan 1/3 van de vrouwen vindt een kus op 31 december 24:00 uur belangrijker dan hun gewicht, een leuk iemand ontmoeten, of het eten van chocolade. De eerlijkheid gebied te zeggen, dat het wel minder belangrijk was dan hun haar. Toch is het nog erg verbazingwekkend, aangezien in een ander onderzoek vrouwen chocolade nog lekkerder vonden dan seks. En ja, nu komen we ergens. Denk nu eens na…..Begrijp je het al? Dus blijkbaar is die Nieuwjaarskus best wel een beetje heel erg belangrijk voor vrouwen.
pi_106242911
Oh men.. wat een termen allemaal. Lijkt mij verschrikkelijk als een man in de kroeg alles zo geforceerd en doordacht wil 'spelen'..
pi_106244104
Je moet ook niet denken in termen; het is alleen maar om sommige handelingen een naam te geven. Het is juist de kunst om er je 2e natuur van te maken.
pi_106257191
Een goede link als die nog niet gegeven is:

http://wayoftheplayer.com(...)ips-for-approaching/
If not now, then when.
  maandag 2 januari 2012 @ 13:31:09 #37
362927 grrrbeer
... gromt wat terug
pi_106308864
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 december 2011 13:23 schreef Weissman het volgende:
Je moet ook niet denken in termen; het is alleen maar om sommige handelingen een naam te geven. Het is juist de kunst om er je 2e natuur van te maken.
Het is de kunst iemand te vinden die geen slagersmes uit de keukenla pakt zodra je je echte jij bent.
'Cos boys don't cry.
pi_106310846
quote:
0s.gif Op maandag 2 januari 2012 13:31 schreef grrrbeer het volgende:
Het is de kunst iemand te vinden die geen slagersmes uit de keukenla pakt zodra je je echte jij bent.
Verklaar je nader.
  maandag 2 januari 2012 @ 14:29:56 #39
362927 grrrbeer
... gromt wat terug
pi_106311071
quote:
0s.gif Op maandag 2 januari 2012 14:23 schreef Weissman het volgende:

[..]

Verklaar je nader.
Dat het allemaal niet zoveel nut heeft om truukjes uit te halen. Je bent toch wel wie je bent. En de kans is best aannemelijk dat als je truukjes nodig hebt om interesse te wekken, je nog heel wat meer truken nodig zult hebben om die interesse vast te houden.

Het kan natuurlijk altijd dat je een intens, passievol, spannend, mysterieus, whatever the fuck gast bent, die toevallig op de een of andere manier niet in staat is op een normale manier in contact te treden met mensen, maar dat je onweerstaanbare jij al snel genoeg komt bovendrijven na de kennismakingsfase... Maar persoonlijk zou ik dat durven betwijfelen.

Maar ik heb ook niet alle antwoorden O-)
'Cos boys don't cry.
pi_107861108
Vaak is het initiële contact leggen een hoge drempel. Daarna moet je idd op eigen kracht verder.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_107951167
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 december 2011 18:17 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Een goede link als die nog niet gegeven is:

http://wayoftheplayer.com(...)ips-for-approaching/
Dit is geweldig dankzij!!!
pi_107953715
Daygame is mijn ding niet. In de kroeg geen problemen, whatsapp nu met meerderen en alle 4 al succes etc.
Hoe kom je er weer vanaf???? En je komt ze altijd tegelijk tegen in een kroeg oid.
pi_109934125
Kick..
Hoe is het met de Pua-ers van NL? Ik ben sinds een paar maanden weer vrijgezel en begeef me momenteel weer in het veld.. Ik moet zeggen dat er me meer moeite kost dan voorheen. De openingszinnen is geen enkel probleem, maar overgaan tot actie is nog wel eens lastiger. Het neggen lukt ook wel aardig, maar daarna... hmm :) Tips?
Een hoertje dat aan de belastingadviseur vraagt of ze nog wat kan aftrekken, is nooit grappig...
pi_109946777
Interessant onderwerp. Nu ben ik benieuwd. Hoeveel van de mensen hier hebben er daadwerkelijk door "gescoord", want uiteindelijk komt het na de routines op jezelf neer. Leuk/grappig zijn valt niet te trainen.
pi_109954753
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2012 12:09 schreef draadstalig het volgende:
Kick..
Hoe is het met de Pua-ers van NL? Ik ben sinds een paar maanden weer vrijgezel en begeef me momenteel weer in het veld.. Ik moet zeggen dat er me meer moeite kost dan voorheen. De openingszinnen is geen enkel probleem, maar overgaan tot actie is nog wel eens lastiger. Het neggen lukt ook wel aardig, maar daarna... hmm :) Tips?
Kijk eens op fora die hier over gaan ;)

quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2012 17:23 schreef Craptacular het volgende:
Interessant onderwerp. Nu ben ik benieuwd. Hoeveel van de mensen hier hebben er daadwerkelijk door "gescoord", want uiteindelijk komt het na de routines op jezelf neer. Leuk/grappig zijn valt niet te trainen.
Ik zelf heb er veel aan gehad en ken nog meer mensen die dankzij dit soort kennis veranderd zijn in een ware bitch-magnet. :)
  donderdag 5 april 2012 @ 21:08:38 #46
350332 Pope-of-Dope
Lead. Inspire. Change.
pi_109956702
Chill dat ik dit topic gevonden heb, ik ben me al een tijdje aan het inlezen. Het in de praktijk brengen wil alleen nog niet erg goed lukken. Meestal als ik uitga met vrienden wil ik gewoon lekker los gaan, dan zit ik er ook niet op te wachten om vrouwen aan te spreken. Eigenlijk zou ik gewoon 1 of 2 avonden in de week puur en alleen naar de kroeg moeten gaan om vrouwen te ontmoeten, maar om dit alleen te doen vind ik niks. Eigenlijk heb ik gewoon een wing nodig. Wonen er niet toevallig FOKkers in leiden met hetzelfde doel?
''Even if he fails again and again to accomplish his purpose (as he necessarily must until weakness is overcome), the strength of character gained will be the measure of his true succes''
pi_109957232
Jeuuj, ik ga hier ook weer eens meelezen, heb de smaak weer goed te pakken! ;) :9~
Wie dit leest is een lezer van dit.
  donderdag 5 april 2012 @ 21:23:32 #48
118585 Crutch
Filantroop || Taalzwengel
pi_109957698
Worden jullie weleens ontmaskerd?
Ik kan me niet voorstellen dat je niet af en toe eens door de mand valt met die routines.
Je moeder is een hamster
pi_109957944
quote:
14s.gif Op donderdag 5 april 2012 21:23 schreef Crutch het volgende:
Worden jullie weleens ontmaskerd?
Ik kan me niet voorstellen dat je niet af en toe eens door de mand valt met die routines.
Nee man, je gaat toch niet met een tas vol uitgeprinte pdf'jes op stap. Enige wat ik hieraan heb zijn wat de IOI's voor de rest gaat het gewoon vanzelf. Misschien dat ik hierdoor iets meer lichamelijk contact maak maar verder niets eigenlijk. Maar het is wel leuk als je met een meisje praat en je merkt op dat ze met haar voeten naar je zit en aan haar haar zit. *he een interest momentje

Pua vind ik ook eigenlijk wel een wat te beladen woord, hoop dat dit topic toch wat meer over leuke versier ervaringen en keiharde onoverkomelijke blauwtjes gaat dan over technieken en standaard zinnetjes.
Wie dit leest is een lezer van dit.
  donderdag 5 april 2012 @ 22:28:58 #50
350332 Pope-of-Dope
Lead. Inspire. Change.
pi_109961569
Zijn er hier trouwens meer mensen die er last van hebben dat ze mensen(en dus ook meisjes) nauwelijks kunnen verstaan in clubs? Het beperkt mij echt in gesprekken. Want de hele tijd inleunen om te horen wat ze te vertellen heeft staat ook zo slecht.
''Even if he fails again and again to accomplish his purpose (as he necessarily must until weakness is overcome), the strength of character gained will be the measure of his true succes''
pi_109961647
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2012 22:28 schreef Pope-of-Dope het volgende:
Zijn er hier trouwens meer mensen die er last van hebben dat ze mensen(en dus ook meisjes) nauwelijks kunnen verstaan in clubs? Het beperkt mij echt in gesprekken. Want de hele tijd inleunen om te horen wat ze te vertellen heeft staat ook zo slecht.
Ja zeker, op een gegeven moment bestaat een gesprek uit "Wat? Sorry? Versta je niet?" en dan ben ik weg. Clubs zijn wat dat betreft ook wel kut.

Wat ik zelf vaak doe is een oor dichtdrukken en dan met de andere luisteren, staat alleen zo ontzettend dom.
Wie dit leest is een lezer van dit.
  donderdag 5 april 2012 @ 22:38:37 #52
350332 Pope-of-Dope
Lead. Inspire. Change.
pi_109962110
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2012 22:30 schreef b4kl4p het volgende:

[..]

Ja zeker, op een gegeven moment bestaat een gesprek uit "Wat? Sorry? Versta je niet?" en dan ben ik weg. Clubs zijn wat dat betreft ook wel kut.

Wat ik zelf vaak doe is een oor dichtdrukken en dan met de andere luisteren, staat alleen zo ontzettend dom.
In de Escape in stond ik een tijdje terug met een zweedse chick te dansen. Ze nam me mee naar de VIP ruimte, ik weet zeker dat ze me zag zitten. Vervolgens heb ik een kwartier lang helemaal NIKS kunnen verstaan van wat ze zei, Mezelf echt voor de kop geslagen die avond. Nonverbaal nog wel een eindje op weg, maar het had zo veel beter kunnen aflopen die avond. Echt zonde...

Een vinger in je oor stoppen lijkt me idd geen geweldige oplossing, doe je dat serieus wel eens? :P
''Even if he fails again and again to accomplish his purpose (as he necessarily must until weakness is overcome), the strength of character gained will be the measure of his true succes''
pi_109962169
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2012 22:38 schreef Pope-of-Dope het volgende:

[..]

In de Escape in stond ik een tijdje terug met een zweedse chick te dansen. Ze nam me mee naar de VIP ruimte, ik weet zeker dat ze me zag zitten. Vervolgens heb ik een kwartier lang helemaal NIKS kunnen verstaan van wat ze zei, Mezelf echt voor de kop geslagen die avond. Echt zonde...

Een vinger in je oor stoppen lijkt me idd geen geweldige oplossing, doe je dat serieus wel eens? :P
Vinger in je oor is wat anders dan je oor dicht drukken. :P
If not now, then when.
  donderdag 5 april 2012 @ 22:41:13 #54
350332 Pope-of-Dope
Lead. Inspire. Change.
pi_109962280
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2012 22:39 schreef Yuri_Boyka het volgende:

[..]

Vinger in je oor is wat anders dan je oor dicht drukken. :P
Oh, haha. Dat las ik dan verkeerd.
''Even if he fails again and again to accomplish his purpose (as he necessarily must until weakness is overcome), the strength of character gained will be the measure of his true succes''
pi_109962382
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2012 22:38 schreef Pope-of-Dope het volgende:

[..]

In de Escape in stond ik een tijdje terug met een zweedse chick te dansen. Ze nam me mee naar de VIP ruimte, ik weet zeker dat ze me zag zitten. Vervolgens heb ik een kwartier lang helemaal NIKS kunnen verstaan van wat ze zei, Mezelf echt voor de kop geslagen die avond. Nonverbaal nog wel een eindje op weg, maar het had zo veel beter kunnen aflopen die avond. Echt zonde...

Een vinger in je oor stoppen lijkt me idd geen geweldige oplossing, doe je dat serieus wel eens? :P
Ja ff op dat driehoekje in je oor drukken en zodat je met een oor niets meer hoort. Beter is het om dat ff te doen en haar meteen even naar buiten te slepen om te lullen.

Muziek is voor mensen die willen dansen, laat ik daar nou net vaak helemaal geen zin in hebben. Vooral omdat ik er als een gorilla op los beuk.
Wie dit leest is een lezer van dit.
  donderdag 5 april 2012 @ 22:44:43 #56
350332 Pope-of-Dope
Lead. Inspire. Change.
pi_109962473
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2012 22:42 schreef b4kl4p het volgende:

[..]

Ja ff op dat driehoekje in je oor drukken en zodat je met een oor niets meer hoort. Beter is het om dat ff te doen en haar meteen even naar buiten te slepen om te lullen.

Muziek is voor mensen die willen dansen, laat ik daar nou net vaak helemaal geen zin in hebben. Vooral omdat ik er als een gorilla op los beuk.
Voor mij zal dat jammergenoeg niet werken, ik heb vrijwel altijd oordoppen in.
''Even if he fails again and again to accomplish his purpose (as he necessarily must until weakness is overcome), the strength of character gained will be the measure of his true succes''
pi_109962504
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2012 22:44 schreef Pope-of-Dope het volgende:

[..]

Voor mij zal dat jammergenoeg niet werken, ik heb vrijwel altijd oordoppen in.
Ja vind je het gek dat je geen reet verstaat wat mensen tegen je zeggen. :')
Wie dit leest is een lezer van dit.
  donderdag 5 april 2012 @ 22:47:03 #58
350332 Pope-of-Dope
Lead. Inspire. Change.
pi_109962618
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2012 22:45 schreef b4kl4p het volgende:

[..]

Ja vind je het gek dat je geen reet verstaat wat mensen tegen je zeggen. :')
Dat heeft er niks mee te maken. Ik versta mensen zelfs duidelijk met die dingen in. Bedenk dat je alles op een zachter volume hoort, dus zowel de muziek als het geschreeuw van degene die naast je staat. Relatief gezien verandert er niks.

Er is ook wel een tijd geweest dat ik ze niet in deed, maar daar hield ik echt dagenlang piepende oren aan over.
''Even if he fails again and again to accomplish his purpose (as he necessarily must until weakness is overcome), the strength of character gained will be the measure of his true succes''
  donderdag 5 april 2012 @ 23:02:30 #59
296169 Zihuatanejo
In Mexicooooooo!
pi_109963453
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2012 21:08 schreef Pope-of-Dope het volgende:
...
Eigenlijk heb ik gewoon een wing nodig. Wonen er niet toevallig FOKkers in leiden met hetzelfde doel?
Heb soortgelijk probleem. Veel vrienden van mij willen niet meer zo vaak uit. Maar ik woon aan het andere kant van het land dus helaas.
www.kiva.org. Steun ondernemers in ontwikkelingslanden.
pi_109963612
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2012 23:02 schreef Zihuatanejo het volgende:

[..]

Heb soortgelijk probleem. Veel vrienden van mij willen niet meer zo vaak uit. Maar ik woon aan het andere kant van het land dus helaas.
Waar woon je?
Wie dit leest is een lezer van dit.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')