abonnement Unibet Coolblue
pi_95525485

Play

Farmville is hét spel van Facebook waarbij je je eigen farm kan aanmaken om er vervolgens veel verschillende crops op te planten, het naar je eigen smaak in te richten én ook nog eens bomen en dieren kan oogsten.


XP - Je krijgt voor het aankopen van bepaalde items een hoeveelheid XP.
Deze XP heb je nodig om te kunnen levelen. In totaal zijn er 90 levels.

Ribbons - Je kan verschillende ribbons halen, door bepaalde hoeveelheden te voltooien.
Hieronder valt bijvoorbeeld: 50 buren toevoegen aan je farm, of zoveel soorten bomen te oogsten.
Op het moment zijn er 40 ribbons, maar er zullen er vast nog wel een aantal bij komen.

Masterys - De mastery kan je zien in de Market, dat is het balkje onder de crops en bomen hun foto en die 3 sterren.
Als je met je muis op dat balkje gaat staan krijg je te zien hoeveel je van die soort moet oogsten om dan de eerste mastery ster te halen. Je kan ook zien hoe ver je bent, die balk wordt langzamerhand blauw.
Als je een ster hebt gehaald krijg je een hoeveelheid xp.

Bushels - Als je gewassen oogst kun je bushels van dat gewas krijgen. Voor 50.000 coins kun je een marktkraampje kopen waarin je je bushels voor een bepaalde tijd kunt aanbieden. Als anderen een bushel van je kopen kun als beloning kiezen uit coins, XP of fuel. Zelf kun je ook bushels van anderen pakken, dit kost jou en hen niets. Als je bij voorbeeld grapes oogst en net voor het oogsten een grape bushel activeert dan krijg je dubbele masterypunten. Ook zijn bushels nodig om producten te produceren in je crafting building, lees hier meer over bij "goods".

Goods - Goods zijn producten die je in kunt leveren voor fuel, hoe hoger het level van het product hoe meer fuel het oplevert. In een crafting building, dat kan een bakkerij, een wijnboerderij of een spa zijn, kun je goods maken om ze daarna te verkopen aan je buren. Goods maak je van verschillende bushels die je bij je buren kunt pakken, elk product heeft andere bushels nodig. Elke keer als je een product maakt of verkoopt kan het een level omhoog gaan, dat houdt in dat ze duurder voor je buren zijn om ze te kopen maar ook dat ze meer fuel opleveren. Als een bepaald aantal goods een level omhoog zijn gegaan kan je je crafting building upgraden met coins.

Co-op - Het samen boeren. Met een aantal mensen moet je zo snel mogelijk een opdracht voltooien voor een beloning in de vorm van xp en coins, en daarnaast een aparte beloning bij het behalen van een gouden medaille. Je kan Co-ops joinen via de wall of via de co-op knop in het spel zelf. Voor meer info: klik hier.


De Dairy Farm - Deze stal is bedoeld voor koeien, en heeft ruimte voor 20 koeien. Als je er een stier bij plaatst heb je kans op kalfjes. De kalfjes kunnen overigens NIET in de Dairy Farm. De Dairy Farm is uit te breiden, zodat er plaats is voor 40 koeien.

De Chicken Coop - Deze stal heeft ruimte voor 20 kippen, van allerlei soorten. Sinds kort is deze opslag ook uit te breiden tot een opslag van 100 kippen. Het voordeel van deze stal is dat het eieren kan produceren. Als je een ei weet te produceren uit je Chicken Coop kan je deze posten op je startpagina. Iedereen die een ei open maakt, kan allerlei verschillende cadeautjes krijgen.

Horse Stable - Deze stal is bedoeld voor paarden, en heeft ruimte voor 20 paarden. Sinds kort is hij in stappen uit te breiden naar ruimte voor 40 paarden. Bij het oogsten van deze stal maak je kans op verschillende bonussen. Als je een stallion in je stal zet (via de feed) dan heb je kans op een veulentje. Het leuke aan deze stal is dat je hem zelf moet opbouwen. Je moet 50 items verzamelen om de stal compleet te krijgen en te kunnen gebruiken voor je paarden. Via hulp van vrienden kan je je stal zo snel mogelijk af maken.

Deze 50 items zijn opgedeeld in de volgende categoriën:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Harness
- Horseshoe

De Nursery - Een speciale stal voor kalfjes en veulens. De Nursery is net als de Horse Stable een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Blanket
- Bottle

Je kalfjes en veulens kunnen opgroeien in de Nursery tot volwassen beesten die je dan weer in je Dairy Farm of Horse Stable kunt zetten Als je in de Nursery kijkt en met je muis over de verschillende beesten gaat kun je zien waarin ze opgroeien. Want ze veranderen niet per definitie in een volwassen versie van hun soort. Je moet het volgroeide jong wel vervangen voor een nieuw exemplaar. In de Nursery passen 20 dieren, maar het gebouw is uit te breiden tot 40 dieren.

De Beehive - Je kunt nu ook bijen verzamelen in de daarvoor bestemde Beehive, deze wordt steeds groter naarmate er meer bijen in zitten. Ook de Beehive is een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de categoriën:
- Smoker
- Bees wax
- Wooden board
- Brick
- Nail

Om de bijen te kunnen verzamelen in je Beehive moet je eerst een "Queen Bee" vinden, deze kun je vinden tijdens het fertilizen van land van je buren óf bij het oogsten van gewassen op je eigen farm. De bijen zelf kun je krijgen door gifts van je buren of door ze te kopen van FC. Het nut van de bijen is dat je pollinated seeds (bestoven zaden) krijgt van crops die gefertilized zijn. Ze zorgen ervoor dat je Pollinated crops krijgt in je market waarmee je een grotere kans krijgt hebt op bushels bij het oogsten van die crops.

De Pigpen - Het is mogelijk om je varkens onderdak te geven in dit hok, in totaal is er ruimte voor 20 varkens, maar ook de Pigpen is uit te breiden tot 40 varkens. Ook de Pigpen is een verzamelgebouw waarvoor je ditmaal maar 30 items moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de volgende 3 categoriën:
- Brick
- Nail
- Wooden board

Eenmaal per 2 dagen kun je je varkens op jacht sturen naar truffels. Dit doe je door op de pigpen te klikken en dan per varken te klikken. Om truffels te kunnen jagen moet je je varkens 'voeren' met bushels (die je weer krijgt door het oogsten van gewassen).

De Duck Pond - Om al je eenden en zwanen een onderdak te geven, is er de Duck Pond. Deze vijver moet je zelf graven en vullen. Je hebt dus 20 shovels en 20 watering cans nodig. Eenmaal af is er plek voor 20 eenden en/of zwanen. Binnenkort krijgen deze dieren ook jongen, die dan weer op kunnen groeien tot nieuwe watervogels. Ganzen kunnen overigens niet in de vijver.

De Garage- Je kunt hier niet alleen al je voertuigen kwijt maar je kunt ze hierin ook nog eens upgraden! Door vehicle parts (die je kan krijgen als gifts van buren) toe te voegen aan je voertuig kun je ervoor zorgen dat ze over een groter stuk land hun werk doen, stel je tractor kan 2x2 ploegen en je upgrade hem één keer dan kan hij 2x3 ploegen! De maximale grootte dat je je voertuig kan laten ploegen is 4x4. Vehicles zijn Tractor (ploegen), Harvester (oogsten), Seeder (zaaien) en Combine (ploegen, oogsten en zaaien in één klik).Vanaf level 20 kun je de garage in de farmers market kopen voor 50.000 coins, daarna moet je nog eens 30 items verzamelen om hem op te kunnen bouwen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Brick
- Nail
- Wooden board

Storage Cellar - Dit is een opslagplaats die weinig plaats in beslag neemt maar die ervoor zorgt dat je tot maarliefst 500 spullen kan opslaan. Hier moet je natuurlijk wel iets voor doen. Door shovels toe te voegen vergroot je het aantal spullen die je kwijt kan, elke shovel zorgt voor 1 plekje ruimte meer. Het leuke is dat je ook prijzen kan claimen met je shovels, zo kun je bijv. voor 60 shovels een miner sheep claimen en voor 200 shovels een antique tractor!

Orchards - Sinds kort zijn er de Orchards, de boomgaarden. Deze bouw je zelf. Je hebt hiervoor nodig:
- 10 bricks
- 10 wooden boards
- 10 nails
Eenmaal af kan je je orchard vullen met 20 bomen. Deze bomen kunnen na 2 dagen geoogst worden. Hierbij krijg je niet alleen masterypunten, maar af en toe ook mystery seedlings. Deze seedlings laat je groot worden door ze 8 keer water te geven. Ze groeien dan uit tot een level 2 boom.

NB: ook bomen die niet in de orchard staan, leveren masterypunten. Hierbij krijg je echter geen seedlings.


FarmVille Calculator
FarmVille Wiki
FarmVille Freak
Hoeveel moet ik planten voor ik een mastery haal?


Wanneer je level 10 bereikt kan je collections verzamelen. Onderdelen hiervoor vind je bij vrienden of op je eigen farm. Zodra je een collection compleet hebt kan je deze op je prikbord of op het forum plaatsen zodat anderen hier weer een collectible door krijgen.
Complete Handleiding
Uitleg Firefox
Uitleg Chrome
Uitleg Internet Explorer


Als buren kan je elkaar gifts sturen. Wil je een gift versturen die niet in je lijstje staat?
Gebruik dan deze handleiding.

FOK!kers op farmville:

! Je wordt vriendelijk verzocht bij het toevoegen van een van deze personen erbij te vermelden dat je van FOK! bent en/of dat het voor FV is !

Buurvrouw_Rietman
DjFrodo
Gateway
koei
Lienzz
Lorteti
Misan
NelisZ
Outpost76
Pindanoot
Sjowhan
Solique
TJV
Tombolafan
Trainfreak
zoejes

Wel meespelen maar niet al je gegevens blootgeven?
Hier kun je tips over de privacy settings voor Facebook en Farmville vinden.


Deze OP is hier te vinden.
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  vrijdag 15 april 2011 @ 00:55:18 #2
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95525707
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_95528086
.. just gave you this Giant Rainbow Tree as a thank you for your interest!
  vrijdag 15 april 2011 @ 08:28:38 #5
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95528740
Die Golden Apple was d'r nog. _O_
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95532491
ik had nog een chinese lantarn :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95532924
tnx voor het lammetje tombo, dit is m geworden:

Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 15 april 2011 @ 11:10:20 #8
163650 Greys
pi_95533928
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2011 10:45 schreef sbientje het volgende:
tnx voor het lammetje tombo, dit is m geworden:

[ afbeelding ]
Wat een leukerd *O*
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_95534691
weer zo'n leuk schaap voor sbientje!
pi_95534703
heeft er hier iemand een lam met een band om zón buik voor me? O+
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_95538151
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2011 10:45 schreef sbientje het volgende:
tnx voor het lammetje tombo, dit is m geworden:

[ afbeelding ]
Hij lijkt op zijn vader en moeder _O-
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95543232
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2011 11:29 schreef Mirjam het volgende:
heeft er hier iemand een lam met een band om zón buik voor me? O+
watvoor buik?

sorry, flauw :D o|O
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95546518
stip of ster iemand? :s)
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95546556
http://www.facebook.com/l(...)QpMHxUpW3RhE&h=487b2
Roep maar welk lam je wilt, als ik potions heb ga ik beginnen 8-)
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95546827
een stippellam!! O+ *: :@
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 15 april 2011 @ 16:23:03 #16
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95546876
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2011 16:14 schreef tombolafan het volgende:
http://www.facebook.com/l(...)QpMHxUpW3RhE&h=487b2
Roep maar welk lam je wilt, als ik potions heb ga ik beginnen 8-)
Band, camou, of sterretjes?
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_95546910
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2011 16:23 schreef NelisZ het volgende:

[..]

Band, camou, of sterretjes?
Ik heb alleen stippel of ster :P
Ik ga nu stippel voor Mirjam (proberen te) maken, dan ster voor jou vanavond :Y
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  vrijdag 15 april 2011 @ 16:27:34 #18
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95547021
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2011 16:23 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ik heb alleen stippel of ster :P
Ik ga nu stippel voor Mirjam (proberen te) maken, dan ster voor jou vanavond :Y
^O^
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_95547077
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2011 16:27 schreef NelisZ het volgende:

[..]

^O^
Nou ja, als ik potions heb dan :')
Nu nog 2 *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95547173
Ik heb m voor Mirjam *O*

Ik heb het met een stippelram laten doen die een elektrische vader of moeder heeft, dus misschien wordt het extra-spannend :+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95547196
oooooh spannend O+ O+
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_95547218
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2011 16:33 schreef Mirjam het volgende:
oooooh spannend O+ O+
Het lijkt wel een bevalling _O-
"wat zal het worden? *O* "

Post maar een plaatje als ze groot is O+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95547304
dit is 'm geworden :D



thanks tombo O+ :*
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_95547337
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2011 16:36 schreef Mirjam het volgende:
dit is 'm geworden :D

[ afbeelding ]

thanks tombo O+ :*
Cool, ze lijkt op heur papa O+

Graag gedaan *O*

Ik vind dit leuk, maf he :')
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95547346
ik ook :@
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 15 april 2011 @ 16:45:18 #26
163650 Greys
pi_95547618
Ik ook :@
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_95547720
_O-

Ik hoop dat de rammen nog in de aanbieding gaan, koop ik zo'n streep-man 8-)

Waar komen de camouflages en elektrische vandaan eigenlijk? :o
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 15 april 2011 @ 16:48:48 #28
163650 Greys
pi_95547760
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2011 16:47 schreef tombolafan het volgende:
_O-

Ik hoop dat de rammen nog in de aanbieding gaan, koop ik zo'n streep-man 8-)

Waar komen de camouflages en elektrische vandaan eigenlijk? :o
Ja dat laatste vraag ik me dus ook steeds af :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  vrijdag 15 april 2011 @ 17:25:53 #29
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95549159
"Illegale" apps.

Er zijn apps waarbij je bepaalde parameters kan ingeven, waarna je zo'n schaap krijgt. Deze kleurencombinaties zijn echter niet door Zynga vrijgegeven, dus wordt 't "illegaal" genoemd. Maar omdat al die "illegale" schapen zich verspreiden onder miljoenen spelers, kan Zynga daar nu weinig tot niks tegen doen.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95550366
quote:
7s.gif Op vrijdag 15 april 2011 17:25 schreef Xebber het volgende:
"Illegale" apps.

Er zijn apps waarbij je bepaalde parameters kan ingeven, waarna je zo'n schaap krijgt. Deze kleurencombinaties zijn echter niet door Zynga vrijgegeven, dus wordt 't "illegaal" genoemd. Maar omdat al die "illegale" schapen zich verspreiden onder miljoenen spelers, kan Zynga daar nu weinig tot niks tegen doen.
ik wist niet dat dat kon, wat zijn dat voor dingen?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_95550389
Heeft hier iemand nog sterren- of streeplammetjes over? :@
pi_95550611
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2011 18:02 schreef Misan het volgende:
Heeft hier iemand nog sterren- of streeplammetjes over? :@
Ik fok er straks 1 voor nelis, als je dan nog niet hebt krijg jij zijn broertje :P
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95550678
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2011 18:09 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ik fok er straks 1 voor nelis, als je dan nog niet hebt krijg jij zijn broertje :P
morgen of overmorgen is beter, ik heb een lammetje uit de feed gescoord vandaag namelijk alleen die was effen ;(
pi_95550791
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_95551776
quote:
^O^
pi_95552693
Ik heb hem ook *O*
You dream it, I live it.
  vrijdag 15 april 2011 @ 19:29:52 #37
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95553557
En maar weer een nieuwe coop begonnen

Wie doet er mee?
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  † In Memoriam † vrijdag 15 april 2011 @ 21:00:33 #38
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95558572
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_95559407
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_95560109
Ik heb de wachtlijst opgegeven, hij werd te lang. Ik gooi veelbelovende rammetjes gewoon hier neer, dus goed opletten.
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  † In Memoriam † vrijdag 15 april 2011 @ 21:29:28 #41
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95560272
Nou dat vind ik ook al super hoor Kimbell :Y

maar voor deze was ik al te laat :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_95561222
groot gelijk heb je kimbel
dan ga ik mn best doen om op te letten!

ik heb nog wat mystery seedlings in de aanbieding:
water

mystery seedling

mystery seedling
pi_95561385
Ik heb Nelis een sterrenlam (als het goed is) gestuurd. Misan is de volgende op mijn lijst. :7
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  vrijdag 15 april 2011 @ 22:20:05 #44
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95563225
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2011 21:49 schreef tombolafan het volgende:
Ik heb Nelis een sterrenlam (als het goed is) gestuurd. Misan is de volgende op mijn lijst. :7


^O^

Kan ik met een vrouwtje ook sterren doorfokken???

Blijkbaar wel :P
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_95563270
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2011 22:20 schreef NelisZ het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

^O^

Kan ik met een vrouwtje ook sterren doorfokken???
Met een sterrenman wel :P (bij mij iig ;) )
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95563457
quote:
Op vrijdag 15 april 2011 21:49 schreef tombolafan het volgende:
Ik heb Nelis een sterrenlam (als het goed is) gestuurd. Misan is de volgende op mijn lijst. :7
:*
pi_95564273
http://www.facebook.com/l(...)QpMHxUpW3RhE&h=487b2

Paar potions nog en ik kan fokken voor Misan *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95565215
Ow, Misan morgen pas he? :) Dan eerst nog maar een lam voor mezelf :Y)
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95565389
Ik wil ook graag op een wachtlijst. Maakt niet uit wat voor schaap (stippels heb ik zelfs ook nog niet :P )
pi_95565658
quote:
17s.gif Op vrijdag 15 april 2011 22:56 schreef Peekies het volgende:
Ik wil ook graag op een wachtlijst. Maakt niet uit wat voor schaap (stippels heb ik zelfs ook nog niet :P )
Ik hoef nu nog 1 potion en dan kan ik een ster of stip voor je fokken ^O^
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95565883
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95566062
Lang leve de nieuwe manier van bouwen! :s)
Je kunt nu gewoon een baksteen (bijvoorbeeld) selecteren, en dan op het gebouw klikken zo vaak je de baksteen er in wil.
pi_95566167
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2011 23:08 schreef Peekies het volgende:
Potion :D
_O-
Ster of Stip, zeg het maar *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95566220
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 april 2011 23:09 schreef Sientje_ het volgende:
Lang leve de nieuwe manier van bouwen! :s)
Je kunt nu gewoon een baksteen (bijvoorbeeld) selecteren, en dan op het gebouw klikken zo vaak je de baksteen er in wil.
Jaa! Ik merkte het toen ik net m'n 2e sheep pen bouwde. :D
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2011 23:12 schreef tombolafan het volgende:

[..]

_O-
Ster of Stip, zeg het maar *O*
Oeh keuze :D Doe maar ster dan
pi_95566258
echt he met 5 min al te laat voor peekies
pi_95566308
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2011 23:14 schreef draculettetje het volgende:
echt he met 5 min al te laat voor peekies
Het zijn er altijd maar 5 ook volgens mij :(
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95566383
Peekies heeft een mannetjes-lam dat precies dezelfde ouders heeft als deze O+ :
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95566417
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2011 23:16 schreef tombolafan het volgende:
Peekies heeft een mannetjes-lam dat precies dezelfde ouders heeft als deze O+ :
[ afbeelding ]
Jeeh thanks, ik ga zijn broertje nu opvoeden, show m zo :D

Aw t zijn bijna tweelingen! :D

pi_95566548
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2011 23:17 schreef Peekies het volgende:

[..]

Jeeh thanks, ik ga zijn broertje nu opvoeden, show m zo :D

Aw t zijn bijna tweelingen! :D

[ afbeelding ]
*O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95566649


hij's al vader, van deze! die van jou is oom geworden :P
pi_95566696
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2011 23:22 schreef Peekies het volgende:
[ afbeelding ]

hij's al vader, van deze! die van jou is oom geworden :P
_O- _O- _O-
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  † In Memoriam † zaterdag 16 april 2011 @ 07:24:07 #63
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95572972
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_95574207
Ik ben op zoek naar wat nieuwe buurtjes, kan iemand me helpen?
No farewell could be the last one.
If you long to meet again...
pi_95574413


[ Bericht 100% gewijzigd door lonnekeleoni op 16-04-2011 10:16:53 ]
pi_95574455
hmm sorry, moet nog leren hoe alles werkt hier hoor...
pi_95575854
Meisjeslammetje voor de snelle klikker http://apps.facebook.com/(...)*15chN-lSK0v,u,*GyCX

ik ben wel benieuwd wat eruit komt :D
pi_95575930
quote:
14s.gif Op zaterdag 16 april 2011 11:26 schreef Misan het volgende:
Meisjeslammetje voor de snelle klikker http://apps.facebook.com/(...)*15chN-lSK0v,u,*GyCX

ik ben wel benieuwd wat eruit komt :D
Ik heb hem gepakt, dankjewel!
Ik laat je weten wat het wordt :)
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_95577408
uitbreiding

You dream it, I live it.
pi_95578600
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 april 2011 12:35 schreef Meddo het volgende:
uitbreiding

[ link | afbeelding ]
Sorry, you can only help with barn raising if you're friends with {senderFirstName}.
pi_95579020
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 april 2011 13:17 schreef Misan het volgende:

[..]

Sorry, you can only help with barn raising if you're friends with {senderFirstName}.
Dat ja
No farewell could be the last one.
If you long to meet again...
  † In Memoriam † zaterdag 16 april 2011 @ 13:32:04 #72
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95579056
Dat dus ??
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_95579875
jongetjesschaap, afkomst onbekend

http://apps.facebook.com/(...)2Cu%2C%2AGyCX&ref=nf
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_95579923
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 april 2011 13:57 schreef Kimbell het volgende:
jongetjesschaap, afkomst onbekend

http://apps.facebook.com/(...)2Cu%2C%2AGyCX&ref=nf
Dank u :)
Zal 'm eens grootbrengen zo :D
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 16 april 2011 @ 14:02:52 #75
163650 Greys
pi_95580000
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 april 2011 13:32 schreef just me het volgende:
Dat dus ??
Meddo heeft ons allemaal weggedaan als buren _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_95580054


Dat is 'm :P
Ik merk nu trouwens dat ik echt een overschot heb aan rammen :D
pi_95581036
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 april 2011 11:30 schreef beefcake het volgende:

[..]

Ik heb hem gepakt, dankjewel!
Ik laat je weten wat het wordt :)
En gewone witte...
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_95581548
Als iemand een rammetje fokt en niet nodig heeft, houd ik mij aanbevolen! Ik heb er een nodig voor mijn home farm en kan ze zo te zien alleen kopen voor 30 FC.
Hier alvast wat hulp ;)
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_95581607
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 april 2011 14:04 schreef Misan het volgende:
[ afbeelding ]

Dat is 'm :P
Ik merk nu trouwens dat ik echt een overschot heb aan rammen :D
Ik heb jou een lam gestuurd *O*

En jouw lam voor mij werd een sterren-ooi! :o
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  zaterdag 16 april 2011 @ 15:16:33 #80
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95582092
quote:
4s.gif Op zaterdag 16 april 2011 14:59 schreef beefcake het volgende:
Als iemand een rammetje fokt en niet nodig heeft, houd ik mij aanbevolen! Ik heb er een nodig voor mijn home farm en kan ze zo te zien alleen kopen voor 30 FC.
Hier alvast wat hulp ;)
[ link | afbeelding ]
Niet helemaal.

Als je een ramlam fokt op de EC, en je kan de ram plaatsen, moet je dat niet doen maar kiezen voor de multitool. De ramlam zal dan in je giftbox terecht komen. De rest kan je wel raden. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95583219
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 april 2011 15:16 schreef Xebber het volgende:

[..]

Niet helemaal.

Als je een ramlam fokt op de EC, en je kan de ram plaatsen, moet je dat niet doen maar kiezen voor de multitool. De ramlam zal dan in je giftbox terecht komen. De rest kan je wel raden. :)
Tof, dankje *O*
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_95583546
http://www.facebook.com/l(...)QpMHxUpW3RhE&h=20663

Love Potions please? *)

Wie was er aan de beurt voor een lam met stip of ster? *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95584140
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95584536
Jaa, mijn 10e black cherry *O*
You dream it, I live it.
pi_95586640
pi_95586895
Mine

You dream it, I live it.
pi_95595462
wie wil me helpen?
ik heb er 2 nodig
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_95595704
ik heb er een gestuurd mirjam
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95595731
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2011 21:22 schreef Mirjam het volgende:
wie wil me helpen?
ik heb er 2 nodig
[ link | afbeelding ]
Klik! *O*

Had jij nou een ooi of een ram met sterren van mij? :) Zal ik het andere geslacht ook naar je pmmen als ik die ooit krijg? :D
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95595903
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2011 21:27 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Klik! *O*

Had jij nou een ooi of een ram met sterren van mij? :) Zal ik het andere geslacht ook naar je pmmen als ik die ooit krijg? :D
ik had een ram geloof ik, maar ik heb ondertussen ook sterrenooien :D

ik ben wel geinterreseerd in rammen met een band om de buik, of stippels :D
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_95596157
quote:
17s.gif Op zaterdag 16 april 2011 21:30 schreef Mirjam het volgende:

[..]

ik had een ram geloof ik, maar ik heb ondertussen ook sterrenooien :D

ik ben wel geinterreseerd in rammen met een band om de buik, of stippels :D
Heb je nog geen stippen-ooi? :)
Ik heb net een out of sync gehad tijdens het potions-vragen :( Niet geplaatst dus :(
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95596183
stippenooi wel geloof ik, maar een patroon komt enkel van de ram mee begreep ik?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_95596349
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2011 21:35 schreef Mirjam het volgende:
stippenooi wel geloof ik, maar een patroon komt enkel van de ram mee begreep ik?
Echt? :o
Ik dacht dat je stip-stip moest hebben _O-

Ik ga mn eerste mannen-stip sturen ^O^
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95596368
*;
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_95596498
de bushel opbrengst in engeland is een beetje teveel van eht goeie, iedere keer zit mijn vooraad vol
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95596872
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2011 21:35 schreef Mirjam het volgende:
stippenooi wel geloof ik, maar een patroon komt enkel van de ram mee begreep ik?
Patroon kan van het mannetje of vrouwtje komen, kleuren worden vaan gemiddeld of van een van de twee schapen gepakt. De kleur van de stippen blijft volgens mij wel hetzelfde :)
pi_95596912
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2011 21:41 schreef sbientje het volgende:
de bushel opbrengst in engeland is een beetje teveel van eht goeie, iedere keer zit mijn vooraad vol
Bij use brushels kun je gewoon kiezen voor share ;)
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 16 april 2011 @ 22:05:43 #98
163650 Greys
pi_95597684
http://apps.facebook.com/(...)njaI.xQFQpMHxUpW3RhE

Potions plz? O+

Was er nog iemand zonder sterrenschaapje?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † zaterdag 16 april 2011 @ 22:34:46 #99
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95599219
Ik heb een flikker schaap!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 16 april 2011 @ 22:41:02 #100
163650 Greys
pi_95599565
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2011 22:34 schreef just me het volgende:
Ik heb een flikker schaap!
_O- *O*
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_95599608
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2011 22:34 schreef just me het volgende:
Ik heb een flikker schaap!
Dus jij kan fokken met 2 rammen? :P

Als je een lam hebt? O+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95603249
Iemand nog potions nodig? http://www.facebook.com/l(...)%2CBsFKJDz-T&h=958a5

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 17 april 2011 @ 07:49:33 #103
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95611301
Wanneer gaan we weer eens wat bouwen? Ik zit met 200 SD's :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  zondag 17 april 2011 @ 07:56:15 #104
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95611324
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95611513
We9El7Y4t3d Kijken of het lukt....(ben zo slecht met computers)
pi_95611517
Niet dus :(

Volgende keer beter...maar voor degene die mij op FB hebben, willen jullie mij een boek geven???? Heb er nog 2 nodig....en mijn hops voor de volgende quest staan al klaar, dan heb ik meteen weer 2 opdrachten af....
pi_95612559
Zou iemand mij kunnen helpen aan wat rammetjes, met sterren of stippels of iets anders dan alleen maar één of twee kleurtjes. Ik heb een ooi met stippen, maar daar krijg je geen meer met stippen door. -O-

Alvast bedankt. :)
pi_95613571
Dit is 'r geworden tombo *O*


Wordt as we speak alweer gedekt :+
pi_95613579
quote:
5s.gif Op zondag 17 april 2011 10:10 schreef Bengeltje het volgende:
Zou iemand mij kunnen helpen aan wat rammetjes, met sterren of stippels of iets anders dan alleen maar één of twee kleurtjes. Ik heb een ooi met stippen, maar daar krijg je geen meer met stippen door. -O-

Alvast bedankt. :)
ja sure, wie ben je op FB?
pi_95613647
http://www.facebook.com/l(...)QpMHxUpW3RhE&h=43913

Potions please? Ik ga aan de fok voor Mirjam :Y
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95613657
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2011 11:00 schreef Misan het volgende:
Dit is 'r geworden tombo *O*
[ afbeelding ]

Wordt as we speak alweer gedekt :+
*O* Heb je ook al een ram? :D
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95613711
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2011 11:04 schreef tombolafan het volgende:

[..]

*O* Heb je ook al een ram? :D
nee nog niet :D maar komt vanzelf wel. Deze wordt nu gekruisd met een effen witte ram :)
pi_95613715
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2011 11:03 schreef tombolafan het volgende:
http://www.facebook.com/l(...)QpMHxUpW3RhE&h=43913

Potions please? Ik ga aan de fok voor Mirjam :Y
alstu :)
pi_95613728
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2011 11:06 schreef Misan het volgende:

[..]

nee nog niet :D maar komt vanzelf wel. Deze wordt nu gekruisd met een effen witte ram :)
Oh, ik dacht namelijk dat het patroon vooral van de vader kwam :D
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95614185
Goffer, krijg ik een meisjeslam, groeit ze op als ram :') :


Ik ga straks weer voor jou fokken Mir! :D
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95614331
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2011 11:07 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Oh, ik dacht namelijk dat het patroon vooral van de vader kwam :D
quote:
Breeding works by pairing together a ram and a ewe. The result will hopefully be a baby lamb, which once fully grown will take on some of the characteristics of its parents, such as colors, patterns, etc. There will, more than likely, be somewhat of a variation of the colors, depending on the colors the parents possess. Lambs may inherit patterns and other traits from their parents as well. Sheep breeding can be a somewhat random process, based on the colors and patterns of the ram and ewe used. Each color a parent possesses has a certain color range to it that can be applied to the lamb in question, so you never really know what youre getting exactly.
pi_95614666
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2011 11:00 schreef Misan het volgende:

[..]

ja sure, wie ben je op FB?
Ik heb je een vriend verzoek gestuurd. :) MB.
pi_95616741
Misan, wat is er uit je witte ram/sterren ooi gekomen? *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95617070
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_95618099
Dankje Kimbell, die heb ik meegepikt.
  † In Memoriam † zondag 17 april 2011 @ 14:00:43 #121
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95618971
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2011 22:41 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Dus jij kan fokken met 2 rammen? :P

Als je een lam hebt? O+
Vanmiddag/vanavond visite, ik ga morgen!!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_95622535
http://www.facebook.com/l(...)QpMHxUpW3RhE&h=43913

Potions voor een nieuwe poging voor Mirjam? *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  zondag 17 april 2011 @ 16:18:47 #123
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95625157
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95625318
quote:
7s.gif Op zondag 17 april 2011 16:18 schreef Xebber het volgende:
[ link | afbeelding ]
_O_ Dank je wel! *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  zondag 17 april 2011 @ 17:59:44 #125
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95629850
quote:
7s.gif Op zondag 17 april 2011 16:18 schreef Xebber het volgende:
[ link | afbeelding ]
Dank je! _O_
  zondag 17 april 2011 @ 18:52:35 #126
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95631996
Autumn Ginkgo tree

[url=http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative=&cat=feed&subcat=mystery_seeds_complete&key=11703c52e090c45d3ceb64e7a844b8d1$$ccF(NUU,04oFO,,UzNKZxQ)k!pL(MNRV(5Ro9imWeAL3np0AB-1jDUltoLTEVoUiLt.N&next=reward.php%3FfrHost%3D100000683657416%26frId%3Ddslnf7opuh44okwksc844swgc%26frType%3DConstructionBuildingFriendReward%26key%3D%7B%2Akey%2A%7D[/url]

Key Lime tree

Granny Smith Apple tree

Granny Smith Apple tree

Granny Smith Apple tree

Key Lime tree

Blood Orange tree
  zondag 17 april 2011 @ 18:53:12 #127
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95639179
Wil iemand meedoen met mijn coop???? Alleen maar pumpkins....en ik heb maar 16 uur voor goud, wel lekker snel punten verdienen als het lukt....
pi_95639339
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2011 12:55 schreef tombolafan het volgende:
Misan, wat is er uit je witte ram/sterren ooi gekomen? *O*
niets :')
  zondag 17 april 2011 @ 21:12:01 #130
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_95639829
willen jullie mij heel alsjeblieft flesjes sturen? O+

'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zondag 17 april 2011 @ 21:12:28 #131
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_95639861
ik heb een ram nodig op mn homefarm btw, maar iedere keer als ik een ram in engeland fok en hem dan op mn homefarm neerzet, is het ene meisje :'(
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_95640607
Vraagje: Die schapen met een gezicht met twee kleuren, is dat mogelijk zonder het gebruik van externe tools? Heb er nu één op mijn farm staan maar het ziet er gewoon niet uit. :X
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
pi_95642653
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2011 21:12 schreef Mirjam het volgende:
ik heb een ram nodig op mn homefarm btw, maar iedere keer als ik een ram in engeland fok en hem dan op mn homefarm neerzet, is het ene meisje :'(
Oh, das gek! :o Is mij wel gelukt :P (en als je een meisje probeert? :+ )

Potions? :*
http://www.facebook.com/l(...)QpMHxUpW3RhE&h=43913
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95646466
http://apps.facebook.com/(...)ey%3D%7B%2Akey%2A%7D

Voedsel gezocht voor een flikker van just me *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  † In Memoriam † maandag 18 april 2011 @ 06:39:59 #135
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95653910
Moet ik er nog voor zorgen ook :D flesje gestuurd!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_95659165
Niels, is die aanhaker in de Coops steeds dezelfde persoon of steeds een andere? :) Ikkan zijn/haar naam niet zien :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  maandag 18 april 2011 @ 12:33:02 #137
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95662242
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2011 11:13 schreef sbientje het volgende:
Niels, is die aanhaker in de Coops steeds dezelfde persoon of steeds een andere? :) Ikkan zijn/haar naam niet zien :)
In dit geval hebben Hara (van hier) en ene Red Roof aangehaakt. Ik weet niet zeker of die dat vaker doen...
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  maandag 18 april 2011 @ 16:28:13 #138
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_95672186
kut :')
ik heb nu 1 ram op de homefarm, wil ik gaan breeden, klik ik verkeerd, is de optie o potions toevoegen geselecteerd, dus 24 uur bezig :'(
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  maandag 18 april 2011 @ 16:35:08 #139
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95672469
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_95672723
Zooo, mooi lijstje :P
Ik heb de onderste 2 gepakt ^O^
  maandag 18 april 2011 @ 17:12:11 #141
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95673993
Golden Apple. :)

Het is me trouwens wel opgevallen dat je een stuk meer nieuwere bomen uit Mystery Seedlings krijgt nu. Zo heb ik ondertussen bijvoorbeeld al 10 European Beech Trees, 9 European Pear Trees, 8 Crack Willow Trees en 5 Oak Trees.

Ben ik daarin de enige? :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  maandag 18 april 2011 @ 17:18:11 #142
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95674231
quote:
7s.gif Op maandag 18 april 2011 17:12 schreef Xebber het volgende:
Golden Apple. :)

Het is me trouwens wel opgevallen dat je een stuk meer nieuwere bomen uit Mystery Seedlings krijgt nu. Zo heb ik ondertussen bijvoorbeeld al 10 European Beech Trees, 9 European Pear Trees, 8 Crack Willow Trees en 5 Oak Trees.

Ben ik daarin de enige? :)
Bij mij gaat het nog niet zo hard, de enige verrassing was de european pear
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  maandag 18 april 2011 @ 17:29:57 #143
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95674771
quote:
7s.gif Op maandag 18 april 2011 17:12 schreef Xebber het volgende:
Golden Apple. :)

Het is me trouwens wel opgevallen dat je een stuk meer nieuwere bomen uit Mystery Seedlings krijgt nu. Zo heb ik ondertussen bijvoorbeeld al 10 European Beech Trees, 9 European Pear Trees, 8 Crack Willow Trees en 5 Oak Trees.

Ben ik daarin de enige? :)
Van al die nieuwe English Countryside bomen heb ik alleen nog maar een european pear :P
Zou ik een keer zo'n boom van je mogen als je er weer een krijgt? O-) :D
  maandag 18 april 2011 @ 17:31:06 #145
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_95675132
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2011 12:33 schreef NelisZ het volgende:

[..]

In dit geval hebben Hara (van hier) en ene Red Roof aangehaakt. Ik weet niet zeker of die dat vaker doen...
ja hara kan ik wel zien, maar die heeft al vaker meegedaan (en ook echt geholpen) m aar vorige job was er ook al iemand die de laatste dag nadat alles gezaaid was nog mee ging doen, en nu zag ik weer iemand, vandaar :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95677126
Downy Birch Tree

You dream it, I live it.
pi_95677517
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2011 18:21 schreef Meddo het volgende:
Downy Birch Tree

[ link | afbeelding ]
thankyouuu
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  maandag 18 april 2011 @ 22:19:55 #149
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95692040
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2011 17:37 schreef sbientje het volgende:

[..]

ja hara kan ik wel zien, maar die heeft al vaker meegedaan (en ook echt geholpen) m aar vorige job was er ook al iemand die de laatste dag nadat alles gezaaid was nog mee ging doen, en nu zag ik weer iemand, vandaar :)
Waarom word het laatste beetje van onze coop niet geoogst...

Als ik gister extra had gezaaid had ik het zelf nog kunnen doen }:|
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  † In Memoriam † maandag 18 april 2011 @ 22:22:24 #150
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95692190
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2011 22:19 schreef NelisZ het volgende:

[..]

Waarom word het laatste beetje van onze coop niet geoogst...

Als ik gister extra had gezaaid had ik het zelf nog kunnen doen }:|
Ik kan daar altijd heel grompel om worden, mensen die zelf nooit zaaien en/of oogsten maar wel meeliften in de reward :{
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 18 april 2011 @ 22:23:18 #151
163650 Greys
pi_95692238
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2011 22:22 schreef just me het volgende:

[..]

Ik kan daar altijd heel grompel om worden, mensen die zelf nooit zaaien en/of oogsten maar wel meeliften in de reward :{
Die kan je er uit knikkeren geloof ik :Y
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_95692606
volgens mij heeft hara dat ingezaaid, ik heb het niet staan iig :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95692921
weekend eens geen tijd gehad dus hoop nu een goed rondje te doen
ik begin met:

gouden ei, gevonden bij meddo

engels ei

[ Bericht 28% gewijzigd door draculettetje op 18-04-2011 22:42:22 ]
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 18 april 2011 @ 22:50:33 #154
163650 Greys
pi_95694080
Engels ei *O* Bedankt!
Er zat een engels tuinbankje in :D

Wat duurt het lang om die 299 bloemen te sparen voor dat gele schaap zeg :X
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_95694143
dat was het voor vandaag, verhuis naar boven met de laptop en dan lukt me de linkjes nooit
pi_95696428
Meisjeslam met glitters: http://www.facebook.com/l(...)_L4-eDT4vLs&h=cddf8]

En inmiddels heb ik link wat potions verzameld, ik kan glitter, stippen en sterren leveren als het goed is. Dus bestel maar wat. Aan geslachtjes verdelen doe ik niet, maar natuurlijk hoop ik op veel rammen. :P

En om mijn voorraadje potions nog wat groter te maken svp een klikje:
http://www.facebook.com/l(...)%2CBsFKJDz-T&h=cddf8
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95696523
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2011 23:29 schreef Cat22 het volgende:
Meisjeslam met glitters: http://www.facebook.com/l(...)_L4-eDT4vLs&h=cddf8]

En inmiddels heb ik link wat potions verzameld, ik kan glitter, stippen en sterren leveren als het goed is. Dus bestel maar wat. Aan geslachtjes verdelen doe ik niet, maar natuurlijk hoop ik op veel rammen. :P

En om mijn voorraadje potions nog wat groter te maken svp een klikje:
http://www.facebook.com/l(...)%2CBsFKJDz-T&h=cddf8
Hebbes en done ^O^
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 18 april 2011 @ 23:32:20 #158
163650 Greys
pi_95696571
Het glitterlam linkje werkt bij mij niet, krijg een foutmelding, is vast al weg ;)

Potion gestuurd!
En ik houd me aanbevolen voor een glitter een keertje. *O*
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_95696585
er stond een ] teveel in de link achteraan, maar hij was al weg idd :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95696789
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2011 23:32 schreef Greys het volgende:
Het glitterlam linkje werkt bij mij niet, krijg een foutmelding, is vast al weg ;)

Potion gestuurd!
En ik houd me aanbevolen voor een glitter een keertje. *O*
Ja, die ] teveel heeft ervoor gezorgd dat ik hem heb denk ik :@
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95696860
http://www.facebook.com/l(...)QpMHxUpW3RhE&h=76fec

flesjes? Ik ga proberen een glitterlam te fokken :Y
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 18 april 2011 @ 23:38:22 #162
163650 Greys
pi_95696907
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2011 23:36 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ja, die ] teveel heeft ervoor gezorgd dat ik hem heb denk ik :@
Mooi toch! *O*
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_95696975
Greys heeft een lam. :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95696979
Oh heel slecht, maar mn lam van die flikkerooi is een ram dus die hou ik :@
Kan nu wel flikkers fokken 8-)
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95697014
http://apps.facebook.com/(...)ey%3D%7B%2Akey%2A%7D

Flesjes? *O*

Wie wil nog een flikkerlam? :s)
En Cat, heeft GReys nu een ram of ooi? :)
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95697079
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2011 23:40 schreef tombolafan het volgende:
Oh heel slecht, maar mn lam van die flikkerooi is een ram dus die hou ik :@
Kan nu wel flikkers fokken 8-)
Die moet ik gequoted hebben. :7

Greys heeft een ram. :Y
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 18 april 2011 @ 23:47:47 #167
163650 Greys
pi_95697369
Bij mij werd het dit, maar ik zie het glittergedeelte niet echt, of hoort dat zo :D



Ik vind hem alsnog cute hoor O+ *O*
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_95697471
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2011 23:47 schreef Greys het volgende:
Bij mij werd het dit, maar ik zie het glittergedeelte niet echt, of hoort dat zo :D

[ afbeelding ]

Ik vind hem alsnog cute hoor O+ *O*
Ow, dan is hij niet glitter. -O-
Bak ik er morgen eentje voor je met twee glitter ouders, dan moet het goedkomen.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 18 april 2011 @ 23:50:37 #169
163650 Greys
pi_95697493
Horen glitterrammen helemaal te glitteren dan?
Wat zou ik moeten zien bij een glitter skaap? :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_95697637
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2011 23:50 schreef Greys het volgende:
Horen glitterrammen helemaal te glitteren dan?
Wat zou ik moeten zien bij een glitter skaap? :D
Wat ik heb is zwart (met ster of stip) en het glittert rondom, langs de randjes zeg maar, in verschillende kleuren. Op mijn farm heb ik er twee buiten het hok staan daar kun je het zien.
Maar normaal komen die uit zwarte lammetjes die lichtpuntjes op zich hebben. Blijkbaar overheerst vaders vachtkleur dan toch meer dan moeders kleur.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95697732
Kan iemand me flesjes sturen? Ik ben een strepenram (met zo'n band om zijn buik) aan het opkweken, dan kan ik die ook maken.
http://apps.facebook.com/(...)ey%3D%7B%2Akey%2A%7D
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95697751
Aw crap: geen band om de buik. :(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 18 april 2011 @ 23:57:24 #173
163650 Greys
pi_95697766
Ik heb je vast een flesje gestuurd voor je volgende poging :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_95697792
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2011 23:57 schreef Greys het volgende:
Ik heb je vast een flesje gestuurd voor je volgende poging :D
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95697822
O+
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95697875
Kijk Greys:
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 april 2011 @ 00:01:13 #177
163650 Greys
pi_95697923
Heuj, op het plaatje hierboven dat ik postte zag ik niets.
Maar nu hij in de sheep pen staat glittert er toch iets. Denk ik. Alleen rond het kleine zwarte gebiedje, niet om het hele schaap _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_95697991
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 00:01 schreef Greys het volgende:
Heuj, op het plaatje hierboven dat ik postte zag ik niets.
Maar nu hij in de sheep pen staat glittert er toch iets. Denk ik. Alleen rond het kleine zwarte gebiedje, niet om het hele schaap _O-
Ja, dat stukje om het oog is glitter volgens mij :Y
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 april 2011 @ 00:03:50 #179
163650 Greys
pi_95698035
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 00:02 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ja, dat stukje om het oog is glitter volgens mij :Y
Ik probeer die ram met een gewone ooi, even kijken of er iets gaat glitteren in het lam :D

Kunnen jullie me een flesje sturen?
http://apps.facebook.com/(...)ey%3D%7B%2Akey%2A%7D

Als dat werkt, dan is het dus toch een glitterram.
En dan ga ik ook fokken voor mensen die nog geen glitters hebben :Y
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_95698090
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 00:00 schreef tombolafan het volgende:
Kijk Greys:
[ afbeelding ]
Die is gaaf! ^O^
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 april 2011 @ 00:05:24 #181
163650 Greys
pi_95698116
Hm nee, dat lam leek te glitteren, maar de volwassen versie heeft nul glitter _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_95698181
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 00:04 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Die is gaaf! ^O^
Die is niet van mij _O-
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95698222
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 00:07 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Die is niet van mij _O-
:')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95698231
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 00:03 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik probeer die ram met een gewone ooi, even kijken of er iets gaat glitteren in het lam :D

Kunnen jullie me een flesje sturen?
http://apps.facebook.com/(...)ey%3D%7B%2Akey%2A%7D

Als dat werkt, dan is het dus toch een glitterram.
En dan ga ik ook fokken voor mensen die nog geen glitters hebben :Y
Evengoed is dat volgens mij glitter hoor, met zo'n glitteroog :Y

Ik ga zo mn glitterram (groeit nu op) met mn glitterooi laten fokken *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  dinsdag 19 april 2011 @ 00:08:37 #185
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_95698233
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2011 12:33 schreef NelisZ het volgende:

[..]

In dit geval hebben Hara (van hier) en ene Red Roof aangehaakt. Ik weet niet zeker of die dat vaker doen...
Man, ik zaai altijd.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  dinsdag 19 april 2011 @ 00:09:20 #186
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_95698262
En omdat ik dan toch bezig ben oogst ik ook maar.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 april 2011 @ 00:09:41 #187
163650 Greys
pi_95698273
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 00:08 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Evengoed is dat volgens mij glitter hoor, met zo'n glitteroog :Y

Ik ga zo mn glitterram (groeit nu op) met mn glitterooi laten fokken *O*
Er kwam alleen geen glitterbaby uit helaas.
Morgen nog een poging :D

Potions? O+
http://apps.facebook.com/(...)njaI.xQFQpMHxUpW3RhE
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_95698282
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 00:08 schreef Cat22 het volgende:

[..]

:')
Deze wel *O*


En ik heb een ooi met dezelfde tekening :D
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_95698993
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 april 2011 00:08 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Man, ik zaai altijd.
man ik had het ook niet over jou :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 19 april 2011 @ 00:33:44 #190
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_95699015
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 00:32 schreef sbientje het volgende:

[..]

man ik had het ook niet over jou :D
Ik reageer toch op Nelisz? :'(

Jij bent mijn chick O+
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  dinsdag 19 april 2011 @ 00:38:31 #191
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95699103
quote:
7s.gif Op dinsdag 19 april 2011 00:09 schreef Harajuku. het volgende:
En omdat ik dan toch bezig ben oogst ik ook maar.
^O^

Ik werd al een beetje bang dat het niet meer ging lukken :P
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_95699179
quote:
11s.gif Op dinsdag 19 april 2011 00:33 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik reageer toch op Nelisz? :'(

Jij bent mijn chick O+
jaa, maar om misverstanden te voorkomen, dacht ik, ik reageer ff op jou. Zodat je weet dat ik niet zo ben als nelisz ;)

Gelukkig zijn we nog BFF's! :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95699192
wat handig trouwens dat je nu automatisch het volgende deel van een reeks ook volgt!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 19 april 2011 @ 00:43:45 #194
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95699225
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 00:41 schreef sbientje het volgende:

[..]

jaa, maar om misverstanden te voorkomen, dacht ik, ik reageer ff op jou. Zodat je weet dat ik niet zo ben als nelisz ;)

Gelukkig zijn we nog BFF's! :D
Heuy, ik heb nergens gezegd dat Hara niet zou zaaien, alleen dat ik niet wist wie je bedoelde. Omdat er iemand anders aan het meeliften is!
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  dinsdag 19 april 2011 @ 00:44:33 #195
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_95699237
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 00:38 schreef NelisZ het volgende:

[..]

^O^

Ik werd al een beetje bang dat het niet meer ging lukken :P
Ik bedoelde het in het algemeen, ik was wel vergeten dat ik nu wat had gezaaid _O- Voor de eerste keer ook, dus dat is reuze toevallig.

Maar zoek me dan gewoon op, het is niet alsof ik een onbekende rare facebooker ben.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_95699275
het ging mij dus om die andere, waarvan ik dus de naam niet kan zien :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 19 april 2011 @ 00:47:20 #197
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95699310
Zijn er trouwens nog voorkeuren voor een bepaalde coop qua gewassen?

Dan start ik zo weer een nieuwe :P
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_95699469
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 00:47 schreef NelisZ het volgende:
Zijn er trouwens nog voorkeuren voor een bepaalde coop qua gewassen?

Dan start ik zo weer een nieuwe :P
maakt mij niet zoveel uit..
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 19 april 2011 @ 00:57:38 #199
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95699555
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 00:53 schreef sbientje het volgende:

[..]

maakt mij niet zoveel uit..
Prima, een fresh sachet coop dan maar deze ronde :P
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_95701377
Goedemorgen :)

  dinsdag 19 april 2011 @ 07:52:50 #201
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95701415
European Pear. ^O^
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  dinsdag 19 april 2011 @ 08:53:53 #202
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_95702220
Nou, wat raar dat de rainbow er nog was
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_95703048
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 00:57 schreef NelisZ het volgende:

[..]

Prima, een fresh sachet coop dan maar deze ronde :P
Ik doe mee :D
  dinsdag 19 april 2011 @ 09:44:28 #204
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_95703574
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  dinsdag 19 april 2011 @ 10:35:51 #205
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95705027
Pink Dogwood geeft een gieter. :?
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  dinsdag 19 april 2011 @ 10:40:09 #206
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_95705167
Oh, wat stom. Zal wel door dat nieuwe gieteren komen :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  dinsdag 19 april 2011 @ 10:40:25 #207
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_95705173
Maar veel plezier met je gieter hè ^O^
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_95705328
Whooptiedoo! Lantern was er nog. ^O^
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95708810
Kijk nou hoe hip! *O*
Geen idee meer wie de ouders waren, ze stond wat vergeten in de wei ontdekte ik vanmorgen. :@
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 19 april 2011 @ 12:33:37 #210
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95708999
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 12:28 schreef Cat22 het volgende:
Kijk nou hoe hip! *O*
Geen idee meer wie de ouders waren, ze stond wat vergeten in de wei ontdekte ik vanmorgen. :@
[ afbeelding ]
:o Die wil ik ook! :P
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  dinsdag 19 april 2011 @ 12:34:18 #211
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_95709017
Dat schaap ziet eruit als graphics uit de jaren 80 _O-
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_95709141
vreselijk idd :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95709172
Niet mijn schaap haten. ;(

quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 12:33 schreef NelisZ het volgende:

[..]

:o Die wil ik ook! :P
Zal ik er eentje voor je proberen te bakken?
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 19 april 2011 @ 12:47:06 #214
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95709370
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 12:39 schreef Cat22 het volgende:
Niet mijn schaap haten. ;(

[..]

Zal ik er eentje voor je proberen te bakken?
:Y
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_95709764
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 12:47 schreef NelisZ het volgende:

[..]

:Y
PM! En ik ben benieuwd wat eruit komt. :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 19 april 2011 @ 13:08:25 #216
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95710028
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 13:00 schreef Cat22 het volgende:

[..]

PM! En ik ben benieuwd wat eruit komt. :)
Dit:



*O*
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_95710661
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 13:08 schreef NelisZ het volgende:

[..]

Dit:

[ afbeelding ]

*O*
Hopelijk blijft het recept werken! Wie wil nog meer, ik heb de laatste dagen potions gespaard en schapen genoeg op mijn farm dus roep maar.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95711061
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 april 2011 13:23 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Hopelijk blijft het recept werken! Wie wil nog meer, ik heb de laatste dagen potions gespaard en schapen genoeg op mijn farm dus roep maar.
Yes please!
No farewell could be the last one.
If you long to meet again...
pi_95711239
quote:
14s.gif Op dinsdag 19 april 2011 13:23 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Hopelijk blijft het recept werken! Wie wil nog meer, ik heb de laatste dagen potions gespaard en schapen genoeg op mijn farm dus roep maar.
Ik meld me aan!
pi_95711273
ik wil er ook wel een, ondanks dat ik net nog op m zat te haten :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95711797
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 13:38 schreef sbientje het volgende:
ik wil er ook wel een, ondanks dat ik net nog op m zat te haten :D
:D _O-

Ik ga er drie bakken, ik verdeel ze op volgorde van aanmelding dus het wordt nog spannend of en wie er een ram krijgt. :P
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95712041
Ow, en ik ga ervan uit dat iedereen zelf checkt dat hij/zij vandaag niet al een lam heeft geadopteerd. Want dan werkt de link niet. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95712102
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 13:59 schreef Cat22 het volgende:
Ow, en ik ga ervan uit dat iedereen zelf checkt dat hij/zij vandaag niet al een lam heeft geadopteerd. Want dan werkt de link niet. :')
Ik heb het gemerkt! :P
No farewell could be the last one.
If you long to meet again...
pi_95712132
Misschien werkt deze link nog want Vamp kon hem niet gebruiken: http://www.facebook.com/l(...)o_L4-eDT4vLs&h=d8573
(glitterlam dus)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95712167
En nu hebben mijn schapen en potion voorraad even rust nodig. :O
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95713677
die kuteendjes de hele tijd :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † dinsdag 19 april 2011 @ 14:53:38 #228
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95714250
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 april 2011 14:02 schreef Cat22 het volgende:
En nu hebben mijn schapen en potion voorraad even rust nodig. :O
de schapen hebben toch the time of their life gehad :D :D
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 april 2011 @ 14:57:13 #229
163650 Greys
pi_95714393
Iemand die nog geen glitterschaap heeft?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_95714490
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 14:57 schreef Greys het volgende:
Iemand die nog geen glitterschaap heeft?
ja ikke!
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 april 2011 @ 15:00:44 #231
163650 Greys
pi_95714531
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 14:59 schreef draculettetje het volgende:

[..]

ja ikke!
En je hebt nog geen lam geadopteerd vandaag?
Ik ga even voor je knutselen!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_95714558
maar ik zit dan ook niet op te letten hoor
pi_95714578
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 15:00 schreef Greys het volgende:

[..]

En je hebt nog geen lam geadopteerd vandaag?
Ik ga even voor je knutselen!
nee ben net pas weer online...
lief dank!
pi_95715483
hoe kan ik een schaap laten zien?
pi_95715500
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 14:57 schreef Greys het volgende:
Iemand die nog geen glitterschaap heeft?
Hoe ziet dat er precies uit? Ik heb wel een paar met zo'n gekleurd randje.
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 19 april 2011 @ 15:36:09 #236
163650 Greys
pi_95715955
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 15:24 schreef Kimbell het volgende:

[..]

Hoe ziet dat er precies uit? Ik heb wel een paar met zo'n gekleurd randje.
Zo'n blauw gekleurd randje idd :Y
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_95715985
Ik kom hier te weinig. En bij fb zie ik nooit een lam ter adoptie. Heb alleen nog een stippen ooi.
pi_95716047
he bengel, buren worden?
en hoe gaat ie?
pi_95716140
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 15:38 schreef draculettetje het volgende:
he bengel, buren worden?
en hoe gaat ie?
Ja natuurlijk, pm/dm even je naam op fb. :)

Wel oke, zonnetje en ik lig lekker koel binnen. :+
pi_95716383
cat, hij heeft geen glitter maar wel een band. Daar ben ik ook blij mee hoor ;)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95718729
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 15:45 schreef sbientje het volgende:
cat, hij heeft geen glitter maar wel een band. Daar ben ik ook blij mee hoor ;)
Bizar zeg. Want ik heb precies dezelfde ouders gebruikt.
Als je nog een glitter wil dan koppel ik morgen of zo wel twee glitters aan elkaar. :P
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95719442
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 16:33 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Bizar zeg. Want ik heb precies dezelfde ouders gebruikt.
Als je nog een glitter wil dan koppel ik morgen of zo wel twee glitters aan elkaar. :P
ah joh kijk maar :) het hoeft niet per se hoor :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95719451
Die nieuwe building feature. _O_
Klik op een item (bij voorbeeld bricks) en FV laat de dingen waar je het voor kunt gebruiken oplichten. Daarheen met je muis, klikklikklik en je bent klaar. O+
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 19 april 2011 @ 16:51:33 #244
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95719601
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 16:48 schreef Cat22 het volgende:
Die nieuwe building feature. _O_
Klik op een item (bij voorbeeld bricks) en FV laat de dingen waar je het voor kunt gebruiken oplichten. Daarheen met je muis, klikklikklik en je bent klaar. O+
Het werkt ook heerlijk bij het opkweken van seedlings :)

Helaas heb ik wel een bult gieters, maar geen seedlings :(
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_95721006
http://www.facebook.com/l(...)QpMHxUpW3RhE&h=196b4

Potions? *O*

Iemand nog een glitterschaap? :)
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  † In Memoriam † dinsdag 19 april 2011 @ 21:37:37 #246
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95735674
Bee-hives? zijn die nog te koop? Ik heb wel gezocht maar kan niets vinden, misschien kijk ik er gewoon overheen ?
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_95735861
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 17:21 schreef tombolafan het volgende:
http://www.facebook.com/l(...)QpMHxUpW3RhE&h=196b4

Potions? *O*

Iemand nog een glitterschaap? :)
ja! jouw sterrenooi heeft nog geen sterrenschaap gebaard ;(
pi_95736035
http://www.facebook.com/l(...)QpMHxUpW3RhE&h=196b4

potions dan maar weer? :P Mn eerste sterrenram gaat jouw kant op Misan :Y
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  dinsdag 19 april 2011 @ 21:46:14 #249
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95736331
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  † In Memoriam † dinsdag 19 april 2011 @ 21:47:43 #250
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95736443
:Lucky Cookie staat bij mij :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_95737217
En ik heb de regenboog!
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95737922
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2011 21:42 schreef tombolafan het volgende:
http://www.facebook.com/l(...)QpMHxUpW3RhE&h=196b4

potions dan maar weer? :P Mn eerste sterrenram gaat jouw kant op Misan :Y
Thanks, het is meteen een baasje van de kudde! :P

pi_95750521
Hmmm allemaal al mensen die wat verder zijn dan ik....
Zijn n00bs welkom :)?
Ik heb namelijk niet zo veel Facebookvriendjes die Farmville spelen :(

Zo ja ga ik zo wat mensen toevoegen denk ik!
PSN-ID: Blue-Eyed-NL
pi_95752925
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2011 09:23 schreef Mickey_Blue_Eyes het volgende:
Hmmm allemaal al mensen die wat verder zijn dan ik....
Zijn n00bs welkom :)?
Ik heb namelijk niet zo veel Facebookvriendjes die Farmville spelen :(

Zo ja ga ik zo wat mensen toevoegen denk ik!
Iedereen is welkom :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95754100
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2011 10:39 schreef sbientje het volgende:

[..]

Iedereen is welkom :)
Thnx! :)
Heb wat mensen toegevoegd,maar kon niet bij iedereen wat typen..
Maar dan weet je dat het van mij komt :)
PSN-ID: Blue-Eyed-NL
pi_95755384
Jullie hebben misschien al gemerkt dat ik niet meer actief ben in dit topic...
Ik heb echt geen tijd meer om nog alles te delen in dit topic, en ik ben erg aan het minderen met Farmville.

Jullie mogen me nog altijd toevoegen als buur als jullie er nog nodig hebben, maar ik ga echt niet meer de tijd vrijmaken om nog veel dingen te posten. (Anderzijds neem ik uiteraard geen dingen uit dit topic).
  woensdag 20 april 2011 @ 12:34:35 #257
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95756647


De varkens kunnen ook al niet wachten op de Pig Breeding. :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  woensdag 20 april 2011 @ 12:35:24 #258
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_95756677
:D
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_95757605
quote:
10s.gif Op woensdag 20 april 2011 12:34 schreef Xebber het volgende:
[ afbeelding ]

De varkens kunnen ook al niet wachten op de Pig Breeding. :')
:')
  woensdag 20 april 2011 @ 13:09:05 #260
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95757992
Omdat de vorige keer zo goed en snel ging nog maar een keer een Fresh sachet coop :)
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_95758700
Voor wie nog geen sterren heeft:

http://apps.facebook.com/(...)2Cu%2C%2AGyCX&ref=nf
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  † In Memoriam † woensdag 20 april 2011 @ 17:10:51 #262
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95767322
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2011 13:09 schreef NelisZ het volgende:
Omdat de vorige keer zo goed en snel ging nog maar een keer een Fresh sachet coop :)
ik kan pas om 20.15 uur! zal kijken of er nog mensen nodig zijn ;)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_95767386
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2011 17:10 schreef just me het volgende:

[..]

ik kan pas om 20.15 uur! zal kijken of er nog mensen nodig zijn ;)
ik ook pas later, maar dan haak ik wel weer aan :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95769230
quote:
10s.gif Op woensdag 20 april 2011 12:34 schreef Xebber het volgende:
[ afbeelding ]

De varkens kunnen ook al niet wachten op de Pig Breeding. :')
:D
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_95770415
Mocht er nog iemand zo'n gaaf schaap voor de weggeef hebben..Houd ik me graag aanbevolen!
No farewell could be the last one.
If you long to meet again...
  † In Memoriam † woensdag 20 april 2011 @ 21:06:58 #267
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95778586
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2011 20:12 schreef Sientje_ het volgende:
Klikje voor Barnraising?
te laat dus ;)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 20 april 2011 @ 21:08:54 #268
163650 Greys
pi_95778695
Dat bloemenschaap waar je voor kon sparen kan je helemaal niets leuks mee breeden volgens mij :')
Waarmee ik dat schaap ook kruis, er komt iets saais uit.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_95778812
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2011 21:08 schreef Greys het volgende:
Dat bloemenschaap waar je voor kon sparen kan je helemaal niets leuks mee breeden volgens mij :')
Waarmee ik dat schaap ook kruis, er komt iets saais uit.
ik zit voor die koe te sparen maar schiet nog niet erg op :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 20 april 2011 @ 21:11:59 #270
163650 Greys
pi_95778868
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2011 21:10 schreef sbientje het volgende:

[..]

ik zit voor die koe te sparen maar schiet nog niet erg op :D
Bij je buren dat bloembedje harvesten gaat supersnel!
Je krijgt 3 bloemen per buur geloof ik :)
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 20 april 2011 @ 21:17:27 #271
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95779214
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2011 21:11 schreef Greys het volgende:

[..]

Bij je buren dat bloembedje harvesten gaat supersnel!
Je krijgt 3 bloemen per buur geloof ik :)
Is afhankelijk van hoe ver dat bloemending is gebouwd. Drie is volgens mij idd 't maximum. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 20 april 2011 @ 21:20:14 #272
163650 Greys
pi_95779387
quote:
7s.gif Op woensdag 20 april 2011 21:17 schreef Xebber het volgende:

[..]

Is afhankelijk van hoe ver dat bloemending is gebouwd. Drie is volgens mij idd 't maximum. :)
Ik moest op een gegeven moment nog 34 bloemen voor dat schaap, even een paar buurtjes af en ik had er ineens meer dan genoeg :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 20 april 2011 @ 21:21:32 #273
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95779469
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 20 april 2011 @ 21:53:38 #274
163650 Greys
pi_95781427
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2011 21:21 schreef NelisZ het volgende:
Barn raising! O-)
Getimmerd!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 20 april 2011 @ 21:54:49 #275
4177 Jojogirl
Curves in all the right places
pi_95781504
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2011 21:21 schreef NelisZ het volgende:
Barn raising! O-)
Boing boing!
pi_95781989
Giftbox is vernieuwd, handig. Je kunt nu ook sorteren op buildings, animals, decorations, consumables.
Oh en je kan ook zoeken :)
  † In Memoriam † woensdag 20 april 2011 @ 22:53:03 #277
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95784858
quote:
14s.gif Op woensdag 20 april 2011 22:02 schreef Sientje_ het volgende:
Giftbox is vernieuwd, handig. Je kunt nu ook sorteren op buildings, animals, decorations, consumables.
Oh en je kan ook zoeken :)
:Y Super
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_95795636
Bah, limiet aan het schapen fokken;
sorry farmer, but you can only have 100 bred sheeps on you're farm.
pi_95795951
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2011 22:53 schreef just me het volgende:

[..]

:Y Super
ik moet wel ff wennen!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_95798354
huh?
ik keijg de medling dat ik maar 100 gefokte schapen op m'n farm mag hebben.
maar ik heb er nog niet eens 30 :?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  donderdag 21 april 2011 @ 11:58:54 #281
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95799837
En ik kom mijn farm niet eens op. Laadscherm blijft hangen bij de laatste 5 millimeter. :')

Zynga wilt gewoon dat we naar buiten gaan en probeert ons te ontmoedigen te farmen. ;(
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95800164


Zo, en nu naar buiten :D
  donderdag 21 april 2011 @ 12:09:50 #283
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_95800265
quote:
6s.gif Op donderdag 21 april 2011 12:07 schreef Peekies het volgende:
[ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ]

Zo, en nu naar buiten :D
Black cherry en pink dogwood gepakt :)
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_95800363
ah
quote:
Hi Farmers,

We are experiencing a temporary issue regarding the sheep breeding limit.

Currently, a number of users are reporting that while they are under the sheep limit cap (of 100 per farm), they are receiving the message that they are at the limit and therefore cannot breed any more sheep.

The Farmville development team is aware of this issue, and is working to fix it as soon as possible.
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_95815568
quote:
6s.gif Op donderdag 21 april 2011 12:07 schreef Peekies het volgende:
[ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ]

Zo, en nu naar buiten :D
Red Alder was er nog! :D
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95815608
quote:
14s.gif Op woensdag 20 april 2011 22:02 schreef Sientje_ het volgende:
Giftbox is vernieuwd, handig. Je kunt nu ook sorteren op buildings, animals, decorations, consumables.
Oh en je kan ook zoeken :)
Ow yeah! _O_
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_95815795
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  † In Memoriam † donderdag 21 april 2011 @ 19:16:40 #288
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95817304
Het chocoladekalfje heb ik meegenomen :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  donderdag 21 april 2011 @ 20:18:35 #289
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_95820768
Kan een modje me hier uit de OP halen? Ik ben inm al weer een tijdje gestopt maar krijg nog steeds verzoekjes binnen van mensen van Fok die me willen toevoegen voor FV.... :P
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  † In Memoriam † donderdag 21 april 2011 @ 20:54:31 #290
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95823152
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  † In Memoriam † donderdag 21 april 2011 @ 20:55:59 #291
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95823228
quote:
5s.gif Op donderdag 21 april 2011 20:18 schreef Outpost76 het volgende:
Kan een modje me hier uit de OP halen? Ik ben inm al weer een tijdje gestopt maar krijg nog steeds verzoekjes binnen van mensen van Fok die me willen toevoegen voor FV.... :P
heb je je farm ook opgeheven?
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_95830873
nog iemand water nodig

of een mystery seedling

toch nog meer water
pi_95831150
Seedding werd een mooie

You dream it, I live it.
pi_95831184
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2011 22:47 schreef Meddo het volgende:
Seedding werd een mooie

[ link | afbeelding ]
weg? :')
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_95831405
geen buur :6
You dream it, I live it.
pi_95833367
hoe doen jullie dat toch met die plaatjes?

en fv loopt steeds vast hier grrr
  vrijdag 22 april 2011 @ 06:07:35 #297
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95840043
quote:
Howdy Farmers! We are currently experiencing intermittent loading errors with the game. We have disabled wither and puppy hunger until the problems can be resolved. Thank you for your patience!
Ik kan d'r sinds gistermiddag 12.00 uur niet meer op. Nu nog steeds niet. Met beide accounts. ;(
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  † In Memoriam † vrijdag 22 april 2011 @ 08:29:22 #298
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95840676
Heb je al een mailtje gestuurd Xebber ?
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  vrijdag 22 april 2011 @ 09:20:50 #299
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_95841285
Nee. Lees net namelijk dat ik niet de enige ben, en dat het bekend is bij Zynga. Mailen zal dus niet zoveel zin hebben. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_95842164
ik heb voor de laatste keer gezaaid, ik ga morgen op vakantie en ben dan 10 dagen niet actief :) Ben daarna natuurlijk wel weer terug, ik hoop dat ik dan nog evenveel buren heb als nu :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † vrijdag 22 april 2011 @ 10:08:36 #301
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_95842297
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 april 2011 10:02 schreef sbientje het volgende:
ik heb voor de laatste keer gezaaid, ik ga morgen op vakantie en ben dan 10 dagen niet actief :) Ben daarna natuurlijk wel weer terug, ik hoop dat ik dan nog evenveel buren heb als nu :D
Alvast hele fijne vakantie sbientje, en niet dromen over Farmville!!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')