abonnement Unibet Coolblue
pi_100579911
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2011 09:58 schreef Isabeau het volgende:

[..]

De vriendin van een neef van mij is werkzaam in een sauna en op een verjaardag raakte ik met haar in gesprek. Ze deed heel erg verontwaardigd over mensen die eten en drinken meebrachten, want dat was gewoon diefstal, vond ze. De sauna had nu camera's opgehangen in de kleedruimte. Dus toen ik zei dat ik dacht dat die er voor de veiligheid hingen zei ze heel serieus dat ze daar niet voor waren; ze waren ervoor om te zien of niemand aan het eten was in de kleedruimte :D

Voor mij was het een totaal nieuwe invalshoek want ik nam regelmatig een appeltje en zo mee voor tussendoor. Dat blijkt dus een soort van misdrijf te zijn omdat ik de sauna brood uit de mond steel :+ (niet dat die sauna appeltjes verkocht, alleen peperdure fruitcocktails)
Dat eten meenemen als stelen ervaren wordt, vind ik vreemd. Als is het natuurlijk wel zo, dat een café niet blij wordt als je ook zelf flesjes bier meeneemt naar een terras.
Maar het argument dat de camera's in de kleedruimte er hangen voor andere doelen dan veiligheid, ken ik niet. Ook niet van een sauna-eigenaar die collega's rondleidde. En die was toch wel fel tegen eigen flesjes water in zijn bedrijf: die werden vaak vergeten en die kon hij dan weer opruimen. De mensen konden gratis water krijgen aan de bar.

Wat doet dat bedrijf dan als ze mensen betrappen op illegaal snaaien van eigen eten? Wegsturen?
Onderschat nooit de kracht van domme mensen in grote groepen!
Der Irrsinn ist bei Einzelnen etwas Seltenes - aber bei Gruppen, Parteien, Völkern, Zeiten die Regel. (Friedrich Nietzsche)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')