En dat stemt niet tot nadenken, als bij de Griek de tzatziki niet lekker is ?quote:Op woensdag 25 mei 2011 22:44 schreef borisz het volgende:
Bord vol = 19e. . Deze Griek houdt van de kwantiteit .
Kwaliteit was best in orde, op de scampi en de tzatziki na. En ja het is ook gewoon lekker om af en toe gewoon lekker een bord vol vlees te hebben. .
het is deze tijd van het jaar een stuk beter Piet, we zitten nu tussen de 2 seizoenen in en het is niet zo druk ,genoeg tijd en ruimte voor wining en diningquote:Op dinsdag 7 juni 2011 07:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Is er tenminste nog iets leuks aan queenstown, huiver, wat vond ik dat verschrikkelijk
veel plezier! Ben benieuwdquote:Op dinsdag 7 juni 2011 07:42 schreef rechtsedirecte het volgende:
We moeten nog heen Fairytale, zo onder het gemalen water en wat schone kleren aan en dan er op af.
klopt Piet, typo en verbeterdquote:Op dinsdag 7 juni 2011 21:45 schreef Pietverdriet het volgende:
214 NZ dollar is trouwens een slordige 120 Euro
het was ook heerlijk, alleen "spijt" dat ik achteraf niet iets meer "avontuurlijks" heb genomen i.p.v een steak, maar ja, volgende keer dan maarquote:Op dinsdag 7 juni 2011 22:01 schreef FutureFairytale het volgende:
dat klinkt echt super en heerlijk rechtse! en dan zit je ook nog in Nieuw Zeeland
zeker nog een keer gaan ja! moet je ver van tevoren reserveren?quote:Op dinsdag 7 juni 2011 22:04 schreef rechtsedirecte het volgende:
[..]
het was ook heerlijk, alleen "spijt" dat ik achteraf niet iets meer "avontuurlijks" heb genomen i.p.v een steak, maar ja, volgende keer dan maar
Dit lijkt me vooral erg leuk vooral omdat ik me bij de Zuid-Afrikaanse keuken weinig voor kan stellen.quote:Op dinsdag 7 juni 2011 21:50 schreef golfer het volgende:
Wij gaan op 20 juni op de Zuid-Afrikaanse toer bij Specktakel in Haarlem.
de menukaart is ondertussen wel aangepast maar je link geeft wel een goede impressie van datgene wat er geserveerd wordt.quote:Op dinsdag 7 juni 2011 22:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
zeker nog een keer gaan ja! moet je ver van tevoren reserveren?
voor de geinteresseerden; klik hier voor de menukaart van Botswana Butchery
Callebaut is de grootste chocoladeproducent ter wereld. Ik vind het een beetje raar om daar je gerecht mee aan te prijzen. Net zoiets als wanneer een restaurant 'Unilever aspergesoep' zou serveren, dan zou ik eerder hard wegrennen dan er helemaal enthousiast van worden.quote:Op maandag 13 juni 2011 16:00 schreef Phoenixbirdy het volgende:
Nagerecht van www.kleintilburg.nl:
2 munten Gerecht
Trio van Callebaut chocolade, met een mousse van melkchocolade, een brownie van pure chocolade en een crispy koekje van witte chocolade.
Later toen we met een of andere kennis van mijn ouders stonden te praten erachter gekomen dat Callebout blijkbaar een merk chocolade is die helemaal wow is. Dit choco toetje was lekker, maar ik proefde geen bijzondere soort choco.
Callebaut staat wel voor kwaliteitschocolade toch?quote:Op maandag 13 juni 2011 16:25 schreef stavromulabeta het volgende:
Callebaut is de grootste chocoladeproducent ter wereld.
Er is duidelijk betere, Lindt bijvoorbeeld,quote:Op maandag 13 juni 2011 17:31 schreef Trusten het volgende:
[..]
Callebaut staat wel voor kwaliteitschocolade toch?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |