abonnement Unibet Coolblue
pi_94599318

Play

Farmville is hét spel van Facebook waarbij je je eigen farm kan aanmaken om er vervolgens veel verschillende crops op te planten, het naar je eigen smaak in te richten én ook nog eens bomen en dieren kan oogsten.


XP - Je krijgt voor het aankopen van bepaalde items een hoeveelheid XP.
Deze XP heb je nodig om te kunnen levelen. In totaal zijn er 90 levels.

Ribbons - Je kan verschillende ribbons halen, door bepaalde hoeveelheden te voltooien.
Hieronder valt bijvoorbeeld: 50 buren toevoegen aan je farm, of zoveel soorten bomen te oogsten.
Op het moment zijn er 40 ribbons, maar er zullen er vast nog wel een aantal bij komen.

Masterys - De mastery kan je zien in de Market, dat is het balkje onder de crops en bomen hun foto en die 3 sterren.
Als je met je muis op dat balkje gaat staan krijg je te zien hoeveel je van die soort moet oogsten om dan de eerste mastery ster te halen. Je kan ook zien hoe ver je bent, die balk wordt langzamerhand blauw.
Als je een ster hebt gehaald krijg je een hoeveelheid xp.

Bushels - Als je gewassen oogst kun je bushels van dat gewas krijgen. Voor 50.000 coins kun je een marktkraampje kopen waarin je je bushels voor een bepaalde tijd kunt aanbieden. Als anderen een bushel van je kopen kun als beloning kiezen uit coins, XP of fuel. Zelf kun je ook bushels van anderen pakken, dit kost jou en hen niets. Als je bij voorbeeld grapes oogst en net voor het oogsten een grape bushel activeert dan krijg je dubbele masterypunten. Ook zijn bushels nodig om producten te produceren in je crafting building, lees hier meer over bij "goods".

Goods - Goods zijn producten die je in kunt leveren voor fuel, hoe hoger het level van het product hoe meer fuel het oplevert. In een crafting building, dat kan een bakkerij, een wijnboerderij of een spa zijn, kun je goods maken om ze daarna te verkopen aan je buren. Goods maak je van verschillende bushels die je bij je buren kunt pakken, elk product heeft andere bushels nodig. Elke keer als je een product maakt of verkoopt kan het een level omhoog gaan, dat houdt in dat ze duurder voor je buren zijn om ze te kopen maar ook dat ze meer fuel opleveren. Als een bepaald aantal goods een level omhoog zijn gegaan kan je je crafting building upgraden met coins.

Co-op - Het samen boeren. Met een aantal mensen moet je zo snel mogelijk een opdracht voltooien voor een beloning in de vorm van xp en coins, en daarnaast een aparte beloning bij het behalen van een gouden medaille. Je kan Co-ops joinen via de wall of via de co-op knop in het spel zelf. Voor meer info: klik hier.


De Dairy Farm - Deze stal is bedoeld voor koeien, en heeft ruimte voor 20 koeien. Als je er een stier bij plaatst heb je kans op kalfjes. De kalfjes kunnen overigens NIET in de Dairy Farm. De Dairy Farm is uit te breiden, zodat er plaats is voor 40 koeien.

De Chicken Coop - Deze stal heeft ruimte voor 20 kippen, van allerlei soorten. Sinds kort is deze opslag ook uit te breiden tot een opslag van 100 kippen. Het voordeel van deze stal is dat het eieren kan produceren. Als je een ei weet te produceren uit je Chicken Coop kan je deze posten op je startpagina. Iedereen die een ei open maakt, kan allerlei verschillende cadeautjes krijgen.

Horse Stable - Deze stal is bedoeld voor paarden, en heeft ruimte voor 20 paarden. Sinds kort is hij in stappen uit te breiden naar ruimte voor 40 paarden. Bij het oogsten van deze stal maak je kans op verschillende bonussen. Als je een stallion in je stal zet (via de feed) dan heb je kans op een veulentje. Het leuke aan deze stal is dat je hem zelf moet opbouwen. Je moet 50 items verzamelen om de stal compleet te krijgen en te kunnen gebruiken voor je paarden. Via hulp van vrienden kan je je stal zo snel mogelijk af maken.

Deze 50 items zijn opgedeeld in de volgende categoriën:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Harness
- Horseshoe

De Nursery - Een speciale stal voor kalfjes en veulens. De Nursery is net als de Horse Stable een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Blanket
- Bottle

Je kalfjes en veulens kunnen opgroeien in de Nursery tot volwassen beesten die je dan weer in je Dairy Farm of Horse Stable kunt zetten Als je in de Nursery kijkt en met je muis over de verschillende beesten gaat kun je zien waarin ze opgroeien. Want ze veranderen niet per definitie in een volwassen versie van hun soort. Je moet het volgroeide jong wel vervangen voor een nieuw exemplaar. In de Nursery passen 20 dieren, maar het gebouw is uit te breiden tot 40 dieren.

De Beehive - Je kunt nu ook bijen verzamelen in de daarvoor bestemde Beehive, deze wordt steeds groter naarmate er meer bijen in zitten. Ook de Beehive is een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de categoriën:
- Smoker
- Bees wax
- Wooden board
- Brick
- Nail

Om de bijen te kunnen verzamelen in je Beehive moet je eerst een "Queen Bee" vinden, deze kun je vinden tijdens het fertilizen van land van je buren óf bij het oogsten van gewassen op je eigen farm. De bijen zelf kun je krijgen door gifts van je buren of door ze te kopen van FC. Het nut van de bijen is dat je pollinated seeds (bestoven zaden) krijgt van crops die gefertilized zijn. Ze zorgen ervoor dat je Pollinated crops krijgt in je market waarmee je een grotere kans krijgt hebt op bushels bij het oogsten van die crops.

De Pigpen - Het is mogelijk om je varkens onderdak te geven in dit hok, in totaal is er ruimte voor 20 varkens, maar ook de Pigpen is uit te breiden tot 40 varkens. Ook de Pigpen is een verzamelgebouw waarvoor je ditmaal maar 30 items moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de volgende 3 categoriën:
- Brick
- Nail
- Wooden board

Eenmaal per 2 dagen kun je je varkens op jacht sturen naar truffels. Dit doe je door op de pigpen te klikken en dan per varken te klikken. Om truffels te kunnen jagen moet je je varkens 'voeren' met bushels (die je weer krijgt door het oogsten van gewassen).

De Duck Pond - Om al je eenden en zwanen een onderdak te geven, is er de Duck Pond. Deze vijver moet je zelf graven en vullen. Je hebt dus 20 shovels en 20 watering cans nodig. Eenmaal af is er plek voor 20 eenden en/of zwanen. Binnenkort krijgen deze dieren ook jongen, die dan weer op kunnen groeien tot nieuwe watervogels. Ganzen kunnen overigens niet in de vijver.

De Garage- Je kunt hier niet alleen al je voertuigen kwijt maar je kunt ze hierin ook nog eens upgraden! Door vehicle parts (die je kan krijgen als gifts van buren) toe te voegen aan je voertuig kun je ervoor zorgen dat ze over een groter stuk land hun werk doen, stel je tractor kan 2x2 ploegen en je upgrade hem één keer dan kan hij 2x3 ploegen! De maximale grootte dat je je voertuig kan laten ploegen is 4x4. Vehicles zijn Tractor (ploegen), Harvester (oogsten), Seeder (zaaien) en Combine (ploegen, oogsten en zaaien in één klik).Vanaf level 20 kun je de garage in de farmers market kopen voor 50.000 coins, daarna moet je nog eens 30 items verzamelen om hem op te kunnen bouwen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Brick
- Nail
- Wooden board

Storage Cellar - Dit is een opslagplaats die weinig plaats in beslag neemt maar die ervoor zorgt dat je tot maarliefst 500 spullen kan opslaan. Hier moet je natuurlijk wel iets voor doen. Door shovels toe te voegen vergroot je het aantal spullen die je kwijt kan, elke shovel zorgt voor 1 plekje ruimte meer. Het leuke is dat je ook prijzen kan claimen met je shovels, zo kun je bijv. voor 60 shovels een miner sheep claimen en voor 200 shovels een antique tractor!

Orchards - Sinds kort zijn er de Orchards, de boomgaarden. Deze bouw je zelf. Je hebt hiervoor nodig:
- 10 bricks
- 10 wooden boards
- 10 nails
Eenmaal af kan je je orchard vullen met 20 bomen. Deze bomen kunnen na 2 dagen geoogst worden. Hierbij krijg je niet alleen masterypunten, maar af en toe ook mystery seedlings. Deze seedlings laat je groot worden door ze 8 keer water te geven. Ze groeien dan uit tot een level 2 boom.

NB: ook bomen die niet in de orchard staan, leveren masterypunten. Hierbij krijg je echter geen seedlings.


FarmVille Calculator
FarmVille Wiki
FarmVille Freak
Hoeveel moet ik planten voor ik een mastery haal?


Wanneer je level 10 bereikt kan je collections verzamelen. Onderdelen hiervoor vind je bij vrienden of op je eigen farm. Zodra je een collection compleet hebt kan je deze op je prikbord of op het forum plaatsen zodat anderen hier weer een collectible door krijgen.
Complete Handleiding
Uitleg Firefox
Uitleg Chrome
Uitleg Internet Explorer


Als buren kan je elkaar gifts sturen. Wil je een gift versturen die niet in je lijstje staat?
Gebruik dan deze handleiding.

FOK!kers op farmville:

! Je wordt vriendelijk verzocht bij het toevoegen van een van deze personen erbij te vermelden dat je van FOK! bent en/of dat het voor FV is !

Buurvrouw_Rietman
DjFrodo
Gateway
koei
Lienzz
Lorteti
Misan
NelisZ
Outpost76
Pindanoot
Sjowhan
Solique
TJV
Tombolafan
Trainfreak
zoejes

Wel meespelen maar niet al je gegevens blootgeven?
Hier kun je tips over de privacy settings voor Facebook en Farmville vinden.


Deze OP is hier te vinden.
pi_94599360
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 maart 2011 14:33 schreef Misan het volgende:
hoe komt iedereen toch zo snel aan die English Countryside? ;(

  vrijdag 25 maart 2011 @ 14:45:36 #3
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94599845
Actief spelen, buurtjes vragen, etc. Mogelijkheden te over.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  vrijdag 25 maart 2011 @ 14:45:58 #4
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_94599858
quote:
9s.gif Op vrijdag 25 maart 2011 14:35 schreef Misan het volgende:

[..]

Je moet 35 buurtjes uitnodigen. Mijn 'tacktiek' was het uitnodigen van buurtjes die nét op de wall gepost hebben. Dan weet je zeker dat ze actief zijn.
pi_94600332
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 maart 2011 14:45 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

Je moet 35 buurtjes uitnodigen. Mijn 'tacktiek' was het uitnodigen van buurtjes die nét op de wall gepost hebben. Dan weet je zeker dat ze actief zijn.
ja dat heb ik dus even niet gedaan :P

ach... anders wordt het morgen dat ik erin kan :+
pi_94600632
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 maart 2011 14:32 schreef sbientje het volgende:
verstuurd cat :)

iemand die mij kan helpen met bushels barley? ik meot er nog 5 hebben :)

http://apps.facebook.com/(...)C8R6BJp%2A%21&ref=nf
nog maar ff O-)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  vrijdag 25 maart 2011 @ 16:29:27 #7
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94604526
Mijn burenlijst is weer wat opgeschoond. Hoop inactieve spelers d'r uit. :)

En ook een paar die hun boerderij zó belachelijk vol hebben staan met duizenden dieren dat ik me afvraag hoe ze dat in godsnaam leuk kunnen vinden, en hoe hun PC dat vol houdt. Ik heb net een nieuwe PC, een aardige krachtpatser, maar die heeft d'r gewoon moeite mee om die overvolle boerderijen te laden. Ongelooflijk.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 25 maart 2011 @ 17:08:14 #8
163650 Greys
pi_94606086
:W

Hoe kan je je farm expanden als je eenmaal in Engeland bent?
Die land survey heb ik al gedaan, maar krijg je dan vanzelf bericht als je genoeg hebt of kan je hem daarna ergens kopen? Kan hem nergens vinden in de market :@
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_94606116
ik vind engeland stom ;(
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 25 maart 2011 @ 17:10:49 #10
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94606174
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 maart 2011 17:08 schreef Greys het volgende:
:W

Hoe kan je je farm expanden als je eenmaal in Engeland bent?
Die land survey heb ik al gedaan, maar krijg je dan vanzelf bericht als je genoeg hebt of kan je hem daarna ergens kopen? Kan hem nergens vinden in de market :@
Farm Aides -> Expand. Met de cursor op "Buy" gaan staan, en je merkt snel genoeg of je die expand kan kopen of dat je nog meer surveyors moet hebben. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 25 maart 2011 @ 17:13:42 #11
163650 Greys
pi_94606281
Ah, gevonden, dankjewel!
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 maart 2011 17:09 schreef Mirjam het volgende:
ik vind engeland stom ;(
Ik moet er ook nog een beetje aan wennen :') :+
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Redactie Sport vrijdag 25 maart 2011 @ 17:43:56 #12
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94607234
Ik snap dat met die surveyors nog niet helemaal.. Wat zijn dat en hoe kom je er aan? :P
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94608060
quote:
7s.gif Op vrijdag 25 maart 2011 16:29 schreef Xebber het volgende:
Mijn burenlijst is weer wat opgeschoond. Hoop inactieve spelers d'r uit. :)

En ook een paar die hun boerderij zó belachelijk vol hebben staan met duizenden dieren dat ik me afvraag hoe ze dat in godsnaam leuk kunnen vinden, en hoe hun PC dat vol houdt. Ik heb net een nieuwe PC, een aardige krachtpatser, maar die heeft d'r gewoon moeite mee om die overvolle boerderijen te laden. Ongelooflijk.
zo heb ik er laatst ook een aantal verwijderd idd..
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_94608069
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 maart 2011 17:43 schreef DeLuna het volgende:
Ik snap dat met die surveyors nog niet helemaal.. Wat zijn dat en hoe kom je er aan? :P
kan je gewoon verzoeken voor sturen
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_94609884
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 maart 2011 17:09 schreef Mirjam het volgende:
ik vind engeland stom ;(
Ik ook :P
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  Redactie Sport vrijdag 25 maart 2011 @ 19:06:45 #16
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94610036
Wat is eigenlijk precies de bedoeling van dat kaartje? Hoe kom je verder?
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94611398
quote:
Op vrijdag 25 maart 2011 17:09 schreef Mirjam het volgende:
ik vind engeland stom ;(
Waarom? :P
pi_94612179
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 maart 2011 19:06 schreef DeLuna het volgende:
Wat is eigenlijk precies de bedoeling van dat kaartje? Hoe kom je verder?
gewoon die quests blijven volgen dan kom je vanzelf verder :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  vrijdag 25 maart 2011 @ 20:20:10 #19
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94612891
Voor de gene die niet zijn heil in theezuipend Engeland zoekt, een gouden ei
pi_94614620
Engeland. :') Maakten wel een einde aan onze gouden eeuw ja.
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
pi_94615213
Ik heb muizenvallen nodig.
  vrijdag 25 maart 2011 @ 21:02:40 #22
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94615341
Gestuurd :)
  vrijdag 25 maart 2011 @ 21:11:23 #24
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94615811
Bedankt voor het eitje :9

En je hebt een muizenval als bedankje
pi_94618667
Ik vind schaapjes kweken leuk O+
pi_94619531
voor mijn lammetjes kies ik een naam met steeds een nieuwe letter uit 't alfabet. Net als bij orkanen dus :D

heb tot nu toe alleen nog maar ewes gehad, hopelijk snel een ram :P

Mag ik van jullie wat van deze?
pi_94619820
Geklikt :)
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 maart 2011 22:18 schreef Peekies het volgende:
voor mijn lammetjes kies ik een naam met steeds een nieuwe letter uit 't alfabet. Net als bij orkanen dus :D
Ik geef ze allemaal Engelse namen :s)
pi_94620359
klopt het trouwens dat de ene farm stil staat als je op de andere aan het werk bent en daar het spel verlaat?
pi_94620414
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 maart 2011 22:23 schreef Sientje_ het volgende:
Geklikt :)

[..]

Ik geef ze allemaal Engelse namen :s)
Bedankt :)

Bleh, ik heb helemaal geen leuke combinatie om bijzonder prints te maken :P
Krijg steeds een blauw lammetje die uitgroeit tot een schaap met een egale vacht :P
  vrijdag 25 maart 2011 @ 22:33:44 #30
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94620482
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 maart 2011 22:31 schreef Misan het volgende:
klopt het trouwens dat de ene farm stil staat als je op de andere aan het werk bent en daar het spel verlaat?
Ja ;)
pi_94620611
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 maart 2011 22:33 schreef 1UP het volgende:

[..]

Ja ;)
fucking bagger dus
pi_94620633
quote:
13s.gif Op vrijdag 25 maart 2011 22:35 schreef Misan het volgende:

[..]

fucking bagger dus
yup.
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 25 maart 2011 @ 22:37:40 #33
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94620718
quote:
13s.gif Op vrijdag 25 maart 2011 22:35 schreef Misan het volgende:

[..]

fucking bagger dus
1 van de redenen dat ik geen English Countryside heb
  vrijdag 25 maart 2011 @ 22:37:48 #34
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_94620727
Vandaar dat ik absoluut niets doe op de EC. Eerste quest heb ik volbracht, maar that's it.
Het is echt niet te doen als je maar 1 actieve farm kan hebben.
pi_94620795
zat toevallig vandaag even te lezen op het forum van zynga en daar wordt ook flink gespuid over dat pauzegebeuren. Veel mensen die niet gaan spelen vanwege de pauze
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  vrijdag 25 maart 2011 @ 22:50:41 #36
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94621380
Sja dan wordt het een keuze welke je gaat spelen FV of EC
  vrijdag 25 maart 2011 @ 22:51:46 #37
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94621448
En ook irritant is die market met engelse spullen erin, wat moet ik ermee als ik niet in EC zit :%
pi_94621519
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 maart 2011 22:51 schreef 1UP het volgende:
En ook irritant is die market met engelse spullen erin, wat moet ik ermee als ik niet in EC zit :%
Dan sorteer je het op werelddeel, heb je daar geen last van.
  vrijdag 25 maart 2011 @ 22:58:43 #39
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94621791
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 maart 2011 22:53 schreef Sientje_ het volgende:

[..]

Dan sorteer je het op werelddeel, heb je daar geen last van.
Kan dat? Ik zie nergens waar je dat kan veranderen
  vrijdag 25 maart 2011 @ 22:59:44 #40
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_94621852
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 maart 2011 22:58 schreef 1UP het volgende:

[..]

Kan dat? Ik zie nergens waar je dat kan veranderen
menu rechtsboven ;). (world location)
  vrijdag 25 maart 2011 @ 23:02:00 #41
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94621980
Ah inderdaad. Top dank je!
pi_94623406
Nog één gewas in FV masteren en dan ga ik los in Engeland. Mijn farm is al volledig uitgebreid, alleen staat er nog bijna niks op. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94624112
hehe, ik ben nu net weer even thuis. Er was een quest met een gewas van 4 uur, en aangezien ik over 4 uur neit meer wakker ben ;)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † zaterdag 26 maart 2011 @ 09:07:31 #44
675 just me
oldbie DCLXXV
  zaterdag 26 maart 2011 @ 09:47:05 #45
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94631198
Ik heb 't gevoel dat ik steeds opnieuw zit te beginnen met expands. :{
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94633631
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_94633704
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_94633757
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zaterdag 26 maart 2011 @ 11:41:31 #49
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94633803
Rainbow. ^O^
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94637020
Wie klikt er voor mijn Engelse kipjes?
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_94638219
De mardigrass was er nog! Mijn eerste, bedankt _O_
pi_94639423
Bierglazen nodig, alvast bedankt ;)
  zaterdag 26 maart 2011 @ 14:44:28 #53
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94639462
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 maart 2011 14:43 schreef Peekies het volgende:
Bierglazen nodig, alvast bedankt ;)
Alsjeblieft!

Willen jullie ook even klikken? :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94639539
quote:
7s.gif Op zaterdag 26 maart 2011 14:44 schreef Xebber het volgende:

[..]

Alsjeblieft!

Willen jullie ook even klikken? :)
Klik ;)

En ik heb nog wat love potions nodig :P
pi_94641497
Kunnen de schapen ook van de ene naar de andere farm verplaatst worden?
pi_94641600
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 maart 2011 15:53 schreef Misan het volgende:
Kunnen de schapen ook van de ene naar de andere farm verplaatst worden?
De lammetjes komen in je giftbox terecht dus die kun je ook op je andere farm neerzetten en opgroeien :)
pi_94641678
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 maart 2011 15:56 schreef Peekies het volgende:

[..]

De lammetjes komen in je giftbox terecht dus die kun je ook op je andere farm neerzetten en opgroeien :)
maar mijn knollen en schapen uit mijn andere farm die nergens in passen kan ik dus niet kwijt op de EC?
  zaterdag 26 maart 2011 @ 16:04:35 #58
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94641838
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 maart 2011 15:59 schreef Misan het volgende:

[..]

maar mijn knollen en schapen uit mijn andere farm die nergens in passen kan ik dus niet kwijt op de EC?
Nee. Misschien dat d'r later een mogelijkheid komt om dingen uit te wisselen tussen de beide farms. Maar nu is dat nog niet mogelijk nee. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  zaterdag 26 maart 2011 @ 18:48:23 #59
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_94647187
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_94647601
Giant mardi grass :D
pi_94648407
red alder gepakt
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  † In Memoriam † zaterdag 26 maart 2011 @ 20:08:14 #62
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_94650330
dubbel :@
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Redactie Sport zaterdag 26 maart 2011 @ 21:13:01 #63
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94653253
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport zaterdag 26 maart 2011 @ 21:18:38 #64
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94653511
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 maart 2011 15:56 schreef Peekies het volgende:

[..]

De lammetjes komen in je giftbox terecht dus die kun je ook op je andere farm neerzetten en opgroeien :)
Maar ik wil lammetje niet bij papa en mama weghalen. :'( :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94654871
quote:
chad hedrick? _O-
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Redactie Sport zaterdag 26 maart 2011 @ 22:03:19 #66
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94655422
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 maart 2011 21:49 schreef sbientje het volgende:

[..]

chad hedrick? _O-
Ja, je moet toch wat. :+
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  zaterdag 26 maart 2011 @ 22:16:40 #67
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94655907


WTF? :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94655950
hahah wauw :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_94656013
quote:
11s.gif Op zaterdag 26 maart 2011 22:16 schreef Xebber het volgende:
[ afbeelding ]

WTF? :')
Of die zit nu gigantisch te balen. _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94656135
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 maart 2011 22:19 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Of die zit nu gigantisch te balen. _O-
of hij kapt er gewoon lekker mee :P
pi_94656144
woops, verkeerde knopje _O-
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Redactie Sport zaterdag 26 maart 2011 @ 22:30:48 #72
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94656460
quote:
11s.gif Op zaterdag 26 maart 2011 22:16 schreef Xebber het volgende:
[ afbeelding ]

WTF? :')
A few extra.... :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  zaterdag 26 maart 2011 @ 22:35:14 #73
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94656653
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 maart 2011 22:30 schreef DeLuna het volgende:

[..]

A few extra.... :D
Nee, ééntje maar. ;(
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94657390
wel onhandigom er 211 in 1 keer te delen want iedereen kan er maar 1 pakken toch? :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Redactie Sport zaterdag 26 maart 2011 @ 22:57:16 #75
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94657443
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 maart 2011 22:55 schreef sbientje het volgende:
wel onhandigom er 211 in 1 keer te delen want iedereen kan er maar 1 pakken toch? :D
Ja, gewoon 1 voor 1 delen idd. _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94657878
zo, de quests zijn even op in Engeland, dus ik ben weer thuis ;) Kijk maandag wel weer even of er nog wat nieuws te doen is :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_94657965
Morgenvroeg mijn allerlaatste oogst van FV halen, dan heb ik de masteries binnen. Dus kan ik naar Engeland. :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94659063
kut, door niet goed op te letten waar ik klik, per ongeluk 4 farm cash uitgegeven aan een valentine ram waar ik niks aan heb -O-
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_94660498
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 maart 2011 23:10 schreef Cat22 het volgende:
Morgenvroeg mijn allerlaatste oogst van FV halen, dan heb ik de masteries binnen. Dus kan ik naar Engeland. :)
dat heb je nog best snel gedaan dan! ik heb nu gezaaid voor 2 masteries, amaranth en white roses, dus die heb ik bijna binnen. Dan moet ik nog forgetmenot en electric lillies :) en nog een paar greenhouse crops...
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_94668214
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 00:09 schreef sbientje het volgende:

[..]

dat heb je nog best snel gedaan dan! ik heb nu gezaaid voor 2 masteries, amaranth en white roses, dus die heb ik bijna binnen. Dan moet ik nog forgetmenot en electric lillies :) en nog een paar greenhouse crops...
Een weekje ook vroeg in de ochtend inloggen waardoor je snel 10 uurs crops kunt halen helpt een heleboel. :P
Alles binnen, nu nog wat speciale bomen opkweken, mijn farm anders inrichten en dan ga ik naar Engeland. :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94668261
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 maart 2011 23:36 schreef Mirjam het volgende:
kut, door niet goed op te letten waar ik klik, per ongeluk 4 farm cash uitgegeven aan een valentine ram waar ik niks aan heb -O-
ja zo heb ik per ongeluk een Engels pakje voor mijn poppetje gekocht voor 15 farmcash :')
pi_94668282
En ik bedenk me nu dat ik stom ben door mijn mystery seedlings op mijn oude farm te planten,. Nu kan ik ze niet meenemen naar TC. 8)7
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 27 maart 2011 @ 11:32:11 #83
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94668328


Nieuwe boom gespot. Mag ik u voorstellen: De Crab Apple Tree. :+
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94668360
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94668383
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 27 maart 2011 @ 11:42:22 #86
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94668503
quote:
De English Countryside is nog geen week oud of de eerste limieten duiken op. Zo kan je niet meer dan 100 gekweekte schapen (ooien en rammen) op je Engelse boerderij hebben staan.
Je kan ook slechts één Lamb per dag adopteren van de Facebook wall.
Daar begint 't geblaat en gemekker al. :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94668884
quote:
15s.gif Op zondag 27 maart 2011 11:42 schreef Xebber het volgende:

[..]

Daar begint 't geblaat en gemekker al. :')
_O- _O- _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94668973
You dream it, I live it.
pi_94669068
You dream it, I live it.
pi_94670111
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 12:03 schreef Meddo het volgende:
[ link | afbeelding ]
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 12:06 schreef Meddo het volgende:
[ link | afbeelding ]
Volgens mij is iedereen op pad. :+
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94670612
Ik heb nog 2 barley bushels nodig :)

en wat potions

[ Bericht 23% gewijzigd door Peekies op 27-03-2011 13:08:01 ]
pi_94670892
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 13:02 schreef Peekies het volgende:
Ik heb nog 2 barley bushels nodig :)

en wat potions
ik zit aan mijn limiet :'(

en de regenboogeieren waren toch al weg :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_94671169
Bushel verstuurd. :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94671307
Bedankt voor de bushels, ze zijn nuttig gebruikt :D

Country kitsch collection

button

button
  Redactie Sport zondag 27 maart 2011 @ 13:38:04 #95
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94671606
Ligt het aan mij of wordt er de laatste paar dagen nog maar weinig op de feed gepost? :{
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  zondag 27 maart 2011 @ 13:44:37 #96
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_94671805
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_94671813
Kan iemand me nog wat [url=http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.farmville.com%2Freward.php%3FfrHost%3D513272585%26frId%3Dnxyxm1mui7koswswccww8ogk%26frType%3DAskForItemFriendReward%26key%3D7a15c0944e10e800473b7a43946427a3%24%24gdI!UWT%2C2YyMY4M9yNJE*S)katOKHcvvz9qc)b((94qEnz2A0qty.6Nkv-gMbBnmRH-FfHFF%2CQpT&h=c4aab]potions[/url] sturen?

Grrr... weer zo'n stomme link. :(

Code dan maar:
1http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.farmville.com%2Freward.php%3FfrHost%3D513272585%26frId%3Dnxyxm1mui7koswswccww8ogk%26frType%3DAskForItemFriendReward%26key%3D7a15c0944e10e800473b7a43946427a3%24%24gdI!UWT%2C2YyMY4M9yNJE*S)katOKHcvvz9qc)b((94qEnz2A0qty.6Nkv-gMbBnmRH-FfHFF%2CQpT&h=c4aab
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94671848
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 13:44 schreef Mirjam het volgende:
[ link | afbeelding ]
Snap! *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94671902
En misschien nog wat flesjes voor Baaaaaarbera? O-)

1http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative=lamb_begin&cat=feed&subcat=sheep_pen&key=da5cbb0e18bc86e2fbeeeaf35bdad3d7$$gdI!UWT,2YyMY4M9yNJE*S)katOKHcvvz9qc)b!_34qEnl.xFdewV6dCC,6IiA&next=gifts.php%3FgiftRecipient%3D513272585%26key%3D%7B%2Akey%2A%7D
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 27 maart 2011 @ 13:51:46 #100
163650 Greys
pi_94672020
Ik krijg constant errors als ik vanuit Engeland op de feed wil posten.
Dus kan ook niet om muizenvallen vragen, niets sharen enzo :{
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_94672077
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 13:51 schreef Greys het volgende:
Ik krijg constant errors als ik vanuit Engeland op de feed wil posten.
Dus kan ook niet om muizenvallen vragen, niets sharen enzo :{
-O-

Ik krijg ook links en rechts foutmeldingen. Maar wel popups die ik hier dan weer kan plaatsen als de feed niet lukt.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 27 maart 2011 @ 14:10:08 #102
163650 Greys
pi_94672526
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 13:54 schreef Cat22 het volgende:

[..]

-O-

Ik krijg ook links en rechts foutmeldingen. Maar wel popups die ik hier dan weer kan plaatsen als de feed niet lukt.
Nee die popups krijg ik helaas ook niet.
Dus maar weer vanavond een keer proberen, want nu kan ik pas over 5 uur weer om muizenvallen vragen :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 27 maart 2011 @ 14:12:46 #103
163650 Greys
pi_94672606
Vanuit de gewone farm lukt het wel, dus:

Clover sheep

Voor in je sheep hok in Engeland.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_94672895
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 14:12 schreef Greys het volgende:
Vanuit de gewone farm lukt het wel, dus:

Clover sheep

Voor in je sheep hok in Engeland.
*O* *O* *O*

Al erven die leuke klavertjes helaas niet over. -O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94673244
Ik ben druk aan het questen. Heeft iemand mouse traps over?

Code:
1http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.farmville.com%2Freward.php%3FfrHost%3D513272585%26frId%3D7cmwdbyzzw8wkk0g0w8c8k0ck%26frType%3DAskQuestItemFriendReward%26key%3D6d13254ed56e338cfdc8d4af0c0e9332%24%24gdI!UWT%2C2YyMY4M9yNJETY*r_UCqknDzszTony*WcEJjqCjK5ueJ(.Kg7LWy(p(zynBjolaD-WnQ5U&h=c4aab
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94673280
verstuurd cat :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Redactie Sport zondag 27 maart 2011 @ 15:12:24 #107
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94674482
Iemand ook nog behoefte aan een Valentijnsschaap? Voor in de Sheep Pen? Ik heb nog wat Valentines over die ik wel wil inwisselen. :)
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94675083
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 15:12 schreef DeLuna het volgende:
Iemand ook nog behoefte aan een Valentijnsschaap? Voor in de Sheep Pen? Ik heb nog wat Valentines over die ik wel wil inwisselen. :)
:Y :Y :Y
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94676522
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 15:12 schreef DeLuna het volgende:
Iemand ook nog behoefte aan een Valentijnsschaap? Voor in de Sheep Pen? Ik heb nog wat Valentines over die ik wel wil inwisselen. :)
Ja!
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  zondag 27 maart 2011 @ 16:39:07 #110
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94676995
Doe mij d'r dan ook maar een als dat kan. :P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94677190
WTF? Ik kan geen goud inwisselen van mijn stomme grote kabouterhuis! :(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 27 maart 2011 @ 16:47:42 #112
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94677242
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 16:45 schreef Cat22 het volgende:
WTF? Ik kan geen goud inwisselen van mijn stomme grote kabouterhuis! :(
Da's toch allang voorbij?
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  zondag 27 maart 2011 @ 16:48:44 #113
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_94677272
quote:
7s.gif Op zondag 27 maart 2011 16:47 schreef Xebber het volgende:

[..]

Da's toch allang voorbij?
echt waar?
ik doe altijd later inwisselen, nu blijkt dus dat ik die zut voor niks heb opgespaard? :')
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_94677284
quote:
7s.gif Op zondag 27 maart 2011 16:47 schreef Xebber het volgende:

[..]

Da's toch allang voorbij?
De halloween actie ook, maar uit die giftpot heb ik net candy ingewisseld voor een scared ewe.

Geldt ook voor kerst en Pasen. Maar bij het boomhuis krijg ik telkens nog wel goud, maar kan het niet meer inwisselen. Da's stom. :(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 27 maart 2011 @ 16:49:21 #115
163650 Greys
pi_94677288
quote:
7s.gif Op zondag 27 maart 2011 16:47 schreef Xebber het volgende:

[..]

Da's toch allang voorbij?
Van die grote boom?
Dat heb ik vanmorgen nog ingewisseld! :Y
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_94677307
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 16:49 schreef Greys het volgende:

[..]

Van die grote boom?
Dat heb ik vanmorgen nog ingewisseld! :Y
Ja, pesies! Ik heb dat keuzeknopje 'look inside' gewoon niet meer in de popup. ;(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 27 maart 2011 @ 16:49:53 #117
163650 Greys
pi_94677308
Je kunt het niet uit die boom inwisselen, maar uit die pot of gold he?
Even voor de zekerheid :+

(Die fout maakte ik namelijk vanmorgen :P )
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  zondag 27 maart 2011 @ 16:50:31 #118
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_94677323
ik zie enkel nog maar engelse dingen op de feed langskomen ;(
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_94677328
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 16:49 schreef Greys het volgende:
Je kunt het niet uit die boom inwisselen, maar uit die pot of gold he?
Even voor de zekerheid :+
Ow.. uhm... ja.. dat wist ik. :@

*sluipt weg*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 27 maart 2011 @ 16:50:56 #120
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94677338
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 16:49 schreef Greys het volgende:
Je kunt het niet uit die boom inwisselen, maar uit die pot of gold he?
Even voor de zekerheid :+

(Die fout maakte ik namelijk vanmorgen :P )
_O- _O-
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 27 maart 2011 @ 16:52:00 #121
163650 Greys
pi_94677374
quote:
11s.gif Op zondag 27 maart 2011 16:50 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ow.. uhm... ja.. dat wist ik. :@

*sluipt weg*
Hihiiiiiiiiiiiiihihi. Ik had dus precies hetzelfde :+ Vandaar.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  zondag 27 maart 2011 @ 16:52:00 #122
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_94677375
quote:
11s.gif Op zondag 27 maart 2011 16:50 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ow.. uhm... ja.. dat wist ik. :@

*sluipt weg*
:D

gelukkig maar *;
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_94677403
Nou, dus, wie wil er een clover sheep (3) of een clover chicken? (4) O-)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94677412
quote:
11s.gif Op zondag 27 maart 2011 16:50 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ow.. uhm... ja.. dat wist ik. :@

*sluipt weg*
LOL
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zondag 27 maart 2011 @ 16:53:37 #125
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94677428
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 16:49 schreef Cat22 het volgende:

[..]

De halloween actie ook, maar uit die giftpot heb ik net candy ingewisseld voor een scared ewe.
Dank, die staat in de Sheep Pen. ^O^
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 27 maart 2011 @ 16:53:44 #126
163650 Greys
pi_94677433
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 16:52 schreef Cat22 het volgende:
Nou, dus, wie wil er een clover sheep (3) of een clover chicken? (4) O-)
Tsjikkin! *O*
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  zondag 27 maart 2011 @ 16:55:43 #127
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_94677512
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  zondag 27 maart 2011 @ 16:57:08 #128
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94677562
Ik zit nu echt al 3/4 dagen te bedenken hoe ik 't ga doen met de bomen. -O- Ik ben natuurlijk de boomkweker hier, en wil alle nieuwe bomen gewoon op dezelfde farm hebben. Maar dat betekent dus automatisch dat ik geen seed op kan kweken in de EC.

Dat heb ik net dus wel gedaan, nu staat d'r een Giant Candy Apple op de EC, terwijl ik die liever had op de homefarm. -O-

Maar als ik me weer wat wil richten op de EC, moet ik een week wachten totdat de bomen op de homefarm weer eens een keertje rijp zijn. -O-

Dilemma, dilemma.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 27 maart 2011 @ 16:57:10 #129
163650 Greys
pi_94677565
quote:
Ik heb de lucky cookie, dank je! *O*
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_94677572
quote:
Weg en weg. -O-

Kip 1 gaat naar Greys. :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Redactie Sport zondag 27 maart 2011 @ 17:03:51 #131
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94677818
Zal even de schapen inwisselen en die even PM'en. ;)
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94677879
Waarom worden al mijn schapen paars of een variant daarvan? :') ;(
pi_94677921
omdat die ram paars is toch?

zijn de seedlings op trowuens :S ik krijg alleen nog maar kannen water. Gisteren al mijn orchards geoogst (stuk of 15) en geen een seedling :'(

en ik heb nog 113 green potpourri te koop :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Redactie Sport zondag 27 maart 2011 @ 17:10:51 #134
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94678031
Ik heb dus ook een witte met paarse stippen ram, en ik kreeg gisteren uit Chad Hedrick dus nog zo'n een. _O-
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94678051
Verder geen liefhebbers voor groene kippen of schapen?
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94678058
You dream it, I live it.
pi_94678121
Mijn Engelse kippen kunnen hun kont niet meer keren. Wie klikt er voor een uitbreiding?
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_94678143
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 17:11 schreef Meddo het volgende:
[ link | afbeelding ]
^O^

Alle speciale bomen die ik krijg mogen in een orchard in Engeland. Verder zet ik daar weinig aan bomen neer.Ik zie wel hoe ver ik kom zonder mijn bomen op FV. :P
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94678152
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 17:13 schreef Kimbell het volgende:
Mijn Engelse kippen kunnen hun kont niet meer keren. Wie klikt er voor een uitbreiding?
Klik.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94678161
You dream it, I live it.
  zondag 27 maart 2011 @ 17:14:52 #141
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94678176
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 17:14 schreef Meddo het volgende:
[ link | afbeelding ]
Godverpik, ik mag niet meer. :r
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94678178
ik sta nu bij het plattegrondje bij de volgende ster, met de koeienstal.. maar er gebeurt verder niets.. nou ja... ik wacht af :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_94678179
Ik heb trouwens heel posh heul veul stone walls op mijn farm gezet. Volgens mij heb ik in 2 dagen 4 miljoen uitgegeven. _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94678188
quote:
7s.gif Op zondag 27 maart 2011 17:14 schreef Xebber het volgende:

[..]

Godverpik, ik mag niet meer. :r
en ik ben te laat
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_94678190
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 17:14 schreef Meddo het volgende:
[ link | afbeelding ]
Ik wel. :D
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94678303
Mijn koeien loeien de stal uit. :D Klikje please?
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Redactie Sport zondag 27 maart 2011 @ 17:18:29 #147
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94678316
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 17:14 schreef Cat22 het volgende:
Ik heb trouwens heel posh heul veul stone walls op mijn farm gezet. Volgens mij heb ik in 2 dagen 4 miljoen uitgegeven. _O-
Mijn moeder ook en die heeft serieus nog maar 137,000 over. _O-
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94678506
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 17:18 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Mijn moeder ook en die heeft serieus nog maar 137,000 over. _O-
Wehehehe, ik ietsjes meer. :P
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 27 maart 2011 @ 17:23:51 #149
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94678537
8,952 :')

Maar dat komt omdat ik zo stom ben geweest om vlak voor de release van EC 3 fazanten te kopen. :@
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94678546
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 17:14 schreef Cat22 het volgende:
Ik heb trouwens heel posh heul veul stone walls op mijn farm gezet. Volgens mij heb ik in 2 dagen 4 miljoen uitgegeven. _O-
heh, wat heb je aan die dingen dan? Leveren ze veel xp op ofzo? :P
  Redactie Sport zondag 27 maart 2011 @ 17:24:47 #151
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94678572
Ik doe het nog netjes met mijn 2,7 miljoen. :P
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94678631
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 17:24 schreef Peekies het volgende:

[..]

heh, wat heb je aan die dingen dan? Leveren ze veel xp op ofzo? :P
Vast ook wel maar ik vond ze leuk en verdeel mijn akkers ermee. Alles is nu 8x4 of 4X4 wat keihandig is als ik mijn combine volledig ge-upgraded heb.

quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 17:24 schreef DeLuna het volgende:
Ik doe het nog netjes met mijn 2,7 miljoen. :P
Mwah, 16 miljoen hier. O-)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94678676
Zo dus:
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Redactie Sport zondag 27 maart 2011 @ 17:27:56 #154
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94678686
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 17:26 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Vast ook wel maar ik vond ze leuk en verdeel mijn akkers ermee. Alles is nu 8x4 of 4X4 wat keihandig is als ik mijn combine volledig ge-upgraded heb.

[..]

Mwah, 16 miljoen hier. O-)
Ja maar ik ben nog nooit verder gekomen dan 3,5 miljoen. _O-
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  zondag 27 maart 2011 @ 17:33:01 #155
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94678869
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94678890
quote:
7s.gif Op zondag 27 maart 2011 17:33 schreef Xebber het volgende:
Klikje bitte? :)
*veegt zweet van het voorhoofd*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 27 maart 2011 @ 17:49:07 #157
163650 Greys
pi_94679376
Barnraises geholpen :Y

Mag ik wat muizenvallen alstublieft? :)
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  zondag 27 maart 2011 @ 17:50:18 #158
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94679428
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 17:49 schreef Greys het volgende:
Barnraises geholpen :Y

Mag ik wat muizenvallen alstublieft? :)
Zeker!

Remco is hosting a barn raising and needs some friends to lend a hand!

2/4 :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94681165
Ik wil eigenlijk een voorraadje potions opbouwen... op de feed kom ik ze nauwelijks tegen.

1http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.farmville.com%2Freward.php%3FfrHost%3D513272585%26frId%3D9gl3m6vxl3k84k0o44gwsgwwc%26frType%3DAskForItemFriendReward%26key%3D2236c88b1efeb2a37f90cfed6d05eb16%24%24gdI!UWT%2C2YyMY4M9yNJE*S)katOKHcvvz9qc*83(44qEnz2A0qty.6Nkv-gMbBnm%2CBsFKJDz-T&h=c4aab
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94681929
Kan je iets met die pub op je engelse boerderij? Of is het gewoon versiering?
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  zondag 27 maart 2011 @ 19:00:47 #161
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94681954
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 19:00 schreef beefcake het volgende:
Kan je iets met die pub op je engelse boerderij? Of is het gewoon versiering?
Crafting Building. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94681970
quote:
7s.gif Op zondag 27 maart 2011 19:00 schreef Xebber het volgende:

[..]

Crafting Building. :)
Ah dankje! Dan ga ik er eentje aanschaffen.
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  zondag 27 maart 2011 @ 19:01:35 #163
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94681983
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 19:01 schreef beefcake het volgende:

[..]

Ah dankje! Dan ga ik er eentje aanschaffen.
Zou 'm niet kopen als je krap in 't geld zit. Je krijgt hem bij een van de quests zelf.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94682059
quote:
7s.gif Op zondag 27 maart 2011 19:01 schreef Xebber het volgende:

[..]

Zou 'm niet kopen als je krap in 't geld zit. Je krijgt hem bij een van de quests zelf.
Oh dat wist ik niet! Ik ben ook nog maar met de tweede quest bezig. Dan wacht ik nog even want ik heb inderdaad niet super veel coins meer.
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  zondag 27 maart 2011 @ 19:05:47 #165
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94682120
Afaik krijg je de Chicken Coop, Garage en Pub.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94682145
quote:
7s.gif Op zondag 27 maart 2011 19:05 schreef Xebber het volgende:
Afaik krijg je de Chicken Coop, Garage en Pub.
Zover ben ik ook. Alleen had ik de chicken coop en de garage al gekocht en die krijg je niet dubbel. -O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 27 maart 2011 @ 19:07:26 #167
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94682172
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 19:06 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Zover ben ik ook. Alleen had ik de chicken coop en de garage al gekocht en die krijg je niet dubbel. -O-
Jup, hier 't zelfde. En steeds Out of Sync als je ze toch probeerde te plaatsen.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94682493
ik zit ook in engeland

kaartje
You dream it, I live it.
pi_94682523
Die eerste twee heb ik al gekocht :')
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_94682736
Ik ga ook potions sparen :D

wisten jullie btw dat je maar 100 schapen mag kweken? :o
  Redactie Sport zondag 27 maart 2011 @ 19:45:07 #171
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94683603
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94683677
quote:
10s.gif Op zondag 27 maart 2011 19:45 schreef DeLuna het volgende:
http://apps.facebook.com/(...)uCrAAfuahT_i.%2C%287

Ik moet nog 1 mousetrap! Help? ;(
Ah crap, ik moest er ook nog maar eentje maar jij was al klaar.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94683690
Ik heb nog steeds groene kippen en schapen op mijn kladblok staan. Wie wil?
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Redactie Sport zondag 27 maart 2011 @ 19:52:35 #174
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94683933
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 19:46 schreef Cat22 het volgende:
Ik heb nog steeds groene kippen en schapen op mijn kladblok staan. Wie wil?
Daar kan ik zelf ook nog wel wat van kwijt als iemand interesse heeft. :P
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  † In Memoriam † zondag 27 maart 2011 @ 19:53:32 #175
675 just me
oldbie DCLXXV
  † In Memoriam † zondag 27 maart 2011 @ 19:53:53 #176
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_94683993
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 19:46 schreef Cat22 het volgende:
Ik heb nog steeds groene kippen en schapen op mijn kladblok staan. Wie wil?
nou, als je over hebt, heel graag :Y
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Redactie Sport zondag 27 maart 2011 @ 19:54:42 #177
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94684027
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  zondag 27 maart 2011 @ 19:59:51 #178
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94684234
quote:
10s.gif Op zondag 27 maart 2011 19:54 schreef DeLuna het volgende:
http://apps.facebook.com/(...)uEkByfuahT_i.%2C%287

Pint Glasses nodig! :D
Geklikt :)
  zondag 27 maart 2011 @ 20:00:24 #179
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
  zondag 27 maart 2011 @ 20:02:43 #180
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94684470
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 19:53 schreef just me het volgende:

[..]

nou, als je over hebt, heel graag :Y
PM!

Nog 1 schaap en 1 kip over. :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94684491
quote:
Golden apple. ^O^

Die foute roze speciale bomen zien eigenlijk niet uit op mijn farm. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Redactie Sport zondag 27 maart 2011 @ 20:10:06 #183
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94684685
Nog 1 Pint Glass! :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  † In Memoriam † zondag 27 maart 2011 @ 20:10:50 #184
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_94684712
Dank voor de kip Cat :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  Redactie Sport zondag 27 maart 2011 @ 20:23:25 #185
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94685270


Deze is wel leuk.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94687427
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 27 maart 2011 @ 21:21:24 #187
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94688029
Ik heb een kipje gepakt :)
  zondag 27 maart 2011 @ 21:42:19 #188
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
  zondag 27 maart 2011 @ 21:45:47 #189
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94689653
Iemand die eigenlijk weet hoe je aan de hot rod combine kan komen zonder FV cash?
pi_94690128
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 21:45 schreef 1UP het volgende:
Iemand die eigenlijk weet hoe je aan de hot rod combine kan komen zonder FV cash?
Volgens mij kan dat niet. Het kon ooit via Mafia Wars meen ik.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 27 maart 2011 @ 21:56:18 #191
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94690366
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 21:52 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Volgens mij kan dat niet. Het kon ooit via Mafia Wars meen ik.
Ik heb de andere idd via Mafia Wars, alleen werd eerder die acties nog wel eens over gedaan. Ik zie het nu alleen niet meer
pi_94690522
Mijn black tea is rijp, ik schakel een black tea bushel in... wordt dat een English peas bushel. :') Maar goed dat ik maar een paar plotjes had. Ik kweek mijn eigen bushels wel. :6
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94690582
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 21:56 schreef 1UP het volgende:

[..]

Ik heb de andere idd via Mafia Wars, alleen werd eerder die acties nog wel eens over gedaan. Ik zie het nu alleen niet meer
Net nog snel een mooi groen setje landbouwapparaten gekocht in het St Patricks day thema. Heb ik van alles wat en kan ik langzaam upgraden. Eerst de combine maar op volle sterkte krijgen.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94695857
:@
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_94695927
weer vergeten naar mijn homefarm te gaan.. bleh!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_94695928
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_94696004
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 23:34 schreef sbientje het volgende:
weer vergeten naar mijn homefarm te gaan.. bleh!
en dan? :o
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Redactie Sport zondag 27 maart 2011 @ 23:37:07 #198
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94696042
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 23:36 schreef tombolafan het volgende:

[..]

en dan? :o
Dan groeit daar niks verder. :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94696129
quote:
13s.gif Op zondag 27 maart 2011 23:37 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Dan groeit daar niks verder. :')
Oh :') Ik begin nu net pas met die tweede :')
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Redactie Sport zondag 27 maart 2011 @ 23:40:49 #200
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94696200
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 23:39 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Oh :') Ik begin nu net pas met die tweede :')
Nou het is zeg maar zo. Op de farm waar je bent (en voor het laatst geweest bent als je afsluit) daar groeit alles door. Op de farm waar je niet bent staat alles op pauze en groeit er dus niks door, geen bomen, geen crops en geen dieren. Dat is echt het grote nadeel hiervan. :{
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94696353
quote:
1s.gif Op zondag 27 maart 2011 23:40 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Nou het is zeg maar zo. Op de farm waar je bent (en voor het laatst geweest bent als je afsluit) daar groeit alles door. Op de farm waar je niet bent staat alles op pauze en groeit er dus niks door, geen bomen, geen crops en geen dieren. Dat is echt het grote nadeel hiervan. :{
Oh, ik had wel begrepen dat terwijl je op de ene farm was de andere stil lag, maar ik hoopte dat als je afsloot het wel door zou gaan :+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_94697023
Handige tip: als je een lam hebt wat de fles moet, klik dan op het lam en kies de optie 'feed bottle'. Dan gaan alle bottles in je giftbox (met een maximum van 10) in één keer naar je lam. Bij de eerste twee was ik 10 keer aan het klikken. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94697229
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2011 00:01 schreef Cat22 het volgende:
Handige tip: als je een lam hebt wat de fles moet, klik dan op het lam en kies de optie 'feed bottle'. Dan gaan alle bottles in je giftbox (met een maximum van 10) in één keer naar je lam. Bij de eerste twee was ik 10 keer aan het klikken. :')
Jezus ik heb er al 8 zo op laten groeien door 1 voor 1 een bottle te geven, bedankt voor de tip :P
pi_94697383
Ik heb een paar maanden niet kunnen spelen, want m'n laptop ging helemaal over de zeik zodra ik m'n farm zat te laden. En vandaag kan ik ineens weer spelen, ik hoop zo dat het goed blijft gaan *O*

Nu maar eens in gaan lezen waar die English countryside precies voor is.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  maandag 28 maart 2011 @ 00:19:52 #205
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_94697766
Nou, doet u mij dan maar zo'n crab apple tree...
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_94697922
quote:
10s.gif Op maandag 28 maart 2011 00:07 schreef Peekies het volgende:

[..]

Jezus ik heb er al 8 zo op laten groeien door 1 voor 1 een bottle te geven, bedankt voor de tip :P
Gelukkig was ik dus niet de enige. _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94709048
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2011 00:10 schreef Pisces29 het volgende:
Ik heb een paar maanden niet kunnen spelen, want m'n laptop ging helemaal over de zeik zodra ik m'n farm zat te laden. En vandaag kan ik ineens weer spelen, ik hoop zo dat het goed blijft gaan *O*

Nu maar eens in gaan lezen waar die English countryside precies voor is.
vroeg me al af waar je was??? maar daar ben je weer!
pi_94709382

Giant Cocoa Tree


Granny Smith Apple Tree
pi_94709434
maar even hard aan het kweken in mijn kas :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  maandag 28 maart 2011 @ 12:50:55 #210
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_94709435
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  † In Memoriam † maandag 28 maart 2011 @ 13:07:09 #211
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_94710029
* just me heeft de granny appeltree :Y
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  maandag 28 maart 2011 @ 13:14:27 #212
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_94710373
Zelf ook maar begonnen aan de english countryside, maar ben pas van plan er serieus werk van te maken als beide tegelijk gedaan kunnen worden...

Nu eerst alleen ff wat quests doen
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_94713666
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2011 12:39 schreef draculettetje het volgende:

[..]

vroeg me al af waar je was??? maar daar ben je weer!
Ja, ik speelde net iets korter dan een jaar en ineens trok m'n laptop het niet meer. Zodra FV ging laden ging het fout, of zodra ik 2 minuten op de boerderie bezig was.
Ik ben zo blij nu :D *O* Het blijft leuk O+ ):O oO<
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  maandag 28 maart 2011 @ 14:44:27 #214
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94713895
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2011 14:38 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ja, ik speelde net iets korter dan een jaar en ineens trok m'n laptop het niet meer. Zodra FV ging laden ging het fout, of zodra ik 2 minuten op de boerderie bezig was.
Ik ben zo blij nu :D *O* Het blijft leuk O+ ):O oO<
Ik had je al gedeleted vanwege inactiviteit. Zat steeds je crops te unwitheren. :') Welkom terug!

Mijn bomen zijn voor 't eerst sinds woensdag weer eens klaar. Vanavond flink hamsteren dus. :7
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94714255
quote:
14s.gif Op maandag 28 maart 2011 14:44 schreef Xebber het volgende:

[..]

Ik had je al gedeleted vanwege inactiviteit. Zat steeds je crops te unwitheren. :') Welkom terug!

Groot gelijk heb je :D Ik had verwacht geen enkele buur meer over te hebben, na al die weken. En thanks :*
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  maandag 28 maart 2011 @ 17:18:21 #216
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94721413
Ik zat er toevallig vorige week aan te denken, maar volgens mij was ik te lui om het daadwerkelijk te doen.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_94722155
quote:
10s.gif Op maandag 28 maart 2011 17:18 schreef Harajuku. het volgende:
Ik zat er toevallig vorige week aan te denken, maar volgens mij was ik te lui om het daadwerkelijk te doen.
als je minder lui was, was je echt een hardzak hara :P
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  maandag 28 maart 2011 @ 17:40:17 #218
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
  maandag 28 maart 2011 @ 18:13:41 #219
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94723723
Loslopende Himalayan Kitty
pi_94725347
Heeft er iemand [url=http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.farmville.com%2Freward.php%3FfrHost%3D513272585%26frId%3D7dqn5zembtogkg8skgww48kk0%26frType%3DAskForItemFriendReward%26key%3Daa6bcab2afa549cb4e6f7a7b99a5c024%24%24gdI!UWT%2C2YyMY4M9yNJE*S)katOKHcvvz9qd!53)94qEnz2A0qty.6Nkv-gMbBnmRH-FfHFF%2CQpT&h=f6d4b]love potions[/url] voor me?
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 28 maart 2011 @ 18:52:25 #221
163650 Greys
pi_94725427
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2011 18:50 schreef Cat22 het volgende:
Heeft er iemand [url=http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.farmville.com%2Freward.php%3FfrHost%3D513272585%26frId%3D7dqn5zembtogkg8skgww48kk0%26frType%3DAskForItemFriendReward%26key%3Daa6bcab2afa549cb4e6f7a7b99a5c024%24%24gdI!UWT%2C2YyMY4M9yNJE*S)katOKHcvvz9qd!53)94qEnz2A0qty.6Nkv-gMbBnmRH-FfHFF%2CQpT&h=f6d4b]love potions[/url] voor me?
Ik zou wel willen, maar het werkt niet ;(
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_94725498
quote:
10s.gif Op maandag 28 maart 2011 17:18 schreef Harajuku. het volgende:
Ik zat er toevallig vorige week aan te denken, maar volgens mij was ik te lui om het daadwerkelijk te doen.
_O_
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_94725502
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2011 18:52 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik zou wel willen, maar het werkt niet ;(
*zucht...* Stomme codes! :(

1http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.farmville.com%2Freward.php%3FfrHost%3D513272585%26frId%3D7dqn5zembtogkg8skgww48kk0%26frType%3DAskForItemFriendReward%26key%3Daa6bcab2afa549cb4e6f7a7b99a5c024%24%24gdI!UWT%2C2YyMY4M9yNJE*S)katOKHcvvz9qd!53)94qEnz2A0qty.6Nkv-gMbBnmRH-FfHFF%2CQpT&h=f6d4b

Zo wel dan?
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  maandag 28 maart 2011 @ 18:54:39 #224
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94725540
Is verstuurd Cat :)
pi_94725691
Ik heb geklikt, maar er stond dat jij nu potion hebt gegeven, klopt dat wel? :@
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_94726064
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2011 18:58 schreef Pisces29 het volgende:
Ik heb geklikt, maar er stond dat jij nu potion hebt gegeven, klopt dat wel? :@
Ja, want jij krijgt er eentje terug als jij me ze geeft.

Thanks beiden! :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94726095
Zucht, mijn barn raisings in EC verdwijnen spontan in het niets. Maar weer een nieuwe poging: wie wil er klikken voor mijn kipjes pleeeez?

http://apps.facebook.com/(...)6LdKaiKGQMxQv&ref=nf
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  maandag 28 maart 2011 @ 19:07:14 #228
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94726185
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2011 19:05 schreef Kimbell het volgende:
Zucht, mijn barn raisings in EC verdwijnen spontan in het niets. Maar weer een nieuwe poging: wie wil er klikken voor mijn kipjes pleeeez?

http://apps.facebook.com/(...)6LdKaiKGQMxQv&ref=nf
Geklikt :)
  maandag 28 maart 2011 @ 19:14:10 #229
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_94726562
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2011 17:35 schreef sbientje het volgende:

[..]

als je minder lui was, was je echt een hardzak hara :P
Dat is toch niets nieuws.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 28 maart 2011 @ 19:18:10 #230
163650 Greys
pi_94726819
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2011 18:54 schreef Cat22 het volgende:

[..]

*zucht...* Stomme codes! :(

[ code verwijderd ]

Zo wel dan?
Zo wel *O*

@Pisces, ik weet niet eens of ik je nou ooit verwijderd heb :D Even kijken zo.
En als het zo is, dan is het omdat truffels altijd bij jou terecht kwamen terwijl je er nooit was :+
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 28 maart 2011 @ 19:18:38 #231
163650 Greys
pi_94726844
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2011 19:05 schreef Kimbell het volgende:
Zucht, mijn barn raisings in EC verdwijnen spontan in het niets. Maar weer een nieuwe poging: wie wil er klikken voor mijn kipjes pleeeez?

http://apps.facebook.com/(...)6LdKaiKGQMxQv&ref=nf
Done!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_94727341
Ik zit in de zeppelin *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 28 maart 2011 @ 19:29:33 #233
163650 Greys
pi_94727423
Kan ik ook een poosjun krijgen? O+

KLIKKERDEKLIK
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  maandag 28 maart 2011 @ 19:30:43 #234
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94727491
Gestuurd ;)
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 28 maart 2011 @ 19:32:48 #235
163650 Greys
pi_94727619
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2011 19:28 schreef tombolafan het volgende:
Ik zit in de zeppelin *O*
Flyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *O*

quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2011 19:30 schreef 1UP het volgende:
Gestuurd ;)
Dank je! ^O^
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  maandag 28 maart 2011 @ 19:59:12 #236
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94729286
Iemand water/zaadjes nodig? :P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94729869
Pisces, ik heb je een gouden paspoort gestuurd voor Engeland :+

Iemand anders nog nodig? *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
  maandag 28 maart 2011 @ 20:30:07 #238
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94731380
Water:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  maandag 28 maart 2011 @ 20:30:27 #239
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94731401
Seedlings:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  maandag 28 maart 2011 @ 21:13:17 #240
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94734287
Zo heb nu een hoop vrienden de deur uit gegooid :o
Mocht ik de verkeerde eruit gegooid hebben -voor de genen die hier wel regelmatig zijn- hoor ik het wel :P
  maandag 28 maart 2011 @ 21:17:47 #241
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94734607
En ik heb een 20 tal waterkannetjes geapkt :9
pi_94734699
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2011 19:18 schreef Greys het volgende:

@Pisces, ik weet niet eens of ik je nou ooit verwijderd heb :D Even kijken zo.
En als het zo is, dan is het omdat truffels altijd bij jou terecht kwamen terwijl je er nooit was :+
Ja dat weet ik nog, dat ik die truffels kreeg en ik kon er niks mee doen. :%
Ik bezemde ook altijd onactieve mensen eruit.
Maar volgens mij heb je mij nog als buur staan O+
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_94738507
Ben weer op m'n homefarm geland, en heb eindelijk weer wat aandacht aan m'n boompjes gegeven :D

pi_94738659
quote:
14s.gif Op maandag 28 maart 2011 22:09 schreef Peekies het volgende:
Ben weer op m'n homefarm geland, en heb eindelijk weer wat aandacht aan m'n boompjes gegeven :D

[ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ]
Oeh, ik heb de eerste drie _O_
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
  maandag 28 maart 2011 @ 22:12:11 #246
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94738684
Te laat ;(
pi_94738867
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2011 22:11 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Oeh, ik heb de eerste drie _O_
Da's niet zo'n eerlijke verdeling, maar goed je hebt het recht en ze komen bij een goed iemand terrecht dat wel :Y
pi_94738950
quote:
11s.gif Op maandag 28 maart 2011 22:14 schreef Peekies het volgende:

[..]



[..]

Da's niet zo'n eerlijke verdeling, maar goed je hebt het recht en ze komen bij een goed iemand terrecht dat wel :Y
Ik weet het :@ Maar ik ben al een tijdje niet online geweest en greep steeds mis met alle bomen dus ik kon me bij deze drie speciale niet inhouden om het te proberen :') :@
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_94739117
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2011 22:15 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ik weet het :@ Maar ik ben al een tijdje niet online geweest en greep steeds mis met alle bomen dus ik kon me bij deze drie speciale niet inhouden om het te proberen :') :@
Oh haha oke, dan moet je je zeker niet schuldig voelen hoor :P
Maak er maar snel nieuwe boompjes van ;) :D
  Redactie Sport maandag 28 maart 2011 @ 22:31:40 #250
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94740202
Ik had 7 seedlings water gegeven, geen enkele bijzondere boom. :{
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94740985
Hoe doen jullie dat met die linkjes?
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 28 maart 2011 @ 22:50:15 #252
163650 Greys
pi_94741403
quote:
1s.gif Op maandag 28 maart 2011 22:44 schreef draculettetje het volgende:
Hoe doen jullie dat met die linkjes?
[url= *en dan hier de link*] hier de tekst bv 'Boompje'[/url]

De link die tussen de sterretjes moet krijg je door:
- als je iets te vragen/weg te geven hebt op FV krijg je een popup toch? dan doe je met rechtermuisknop op het plaatje van die pop-up en dan 'linkadres kopiëren'.

IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  maandag 28 maart 2011 @ 22:54:23 #253
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_94741686
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_94741847
Ik zal morgen eens kijken, maar ik heb volgens mij geen pop up...
dank voor de uitleg
  maandag 28 maart 2011 @ 22:57:30 #255
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_94741914
snel oO< (liefst iemand die hem nog niet heeft btw, da's wel zo leuk)

'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_94742013
Ow wacht ik ben op Foon op internet en zag net het plaatje niet! ik snap hem! dank :*

al heb ik tot nu toe niks bijzonders
pi_94742097
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_94742397
De boompjes zijn weg :P en niet door mij..
pi_94745053
nieuwe aanvoer dan ;)

Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † dinsdag 29 maart 2011 @ 10:20:12 #260
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_94752249
Ik heb de manila mango, dank :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  dinsdag 29 maart 2011 @ 12:45:56 #261
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_94757298
Wie wil mij aan wat mouse traps helpen?

Dat ging sneller dan ik had verwacht :P

[ Bericht 85% gewijzigd door NelisZ op 29-03-2011 12:52:36 ]
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_94759471
zo een beetje andere planning vandaag (niet vanwege mini maar vanwege een weg gelopen hond, heeft ze me al een jaar niet meer geprobeerd!)
maar waar is qua linkjes het meeste behoefte aan?

ik heb zo nu en dan een boom en wat water, of gevonden dieren?
neem aan vooral de bomen, help klikjes en bouwmaterialen enzo...
  dinsdag 29 maart 2011 @ 13:54:55 #263
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_94760012
Wie wil mij aan love potions helpen (en daarmee zichzelf :P)
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_94760714
ik krijg het niet voor elkaar met die linkjes

als ik op de rechtermuisknop druk krijg ik
pi_94760779
Snelkoppeling kopieren moet je kiezen :)
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_94761016
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 maart 2011 14:17 schreef beefcake het volgende:
Snelkoppeling kopieren moet je kiezen :)
blond he :@
pi_94761044
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 maart 2011 13:54 schreef NelisZ het volgende:
Wie wil mij aan love potions helpen (en daarmee zichzelf :P)
Al op helaas.
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  dinsdag 29 maart 2011 @ 15:07:23 #268
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94762701
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 maart 2011 14:17 schreef beefcake het volgende:
Snelkoppeling kopieren moet je kiezen :)
De snelkoppeling van de vetgedrukte blauwe letters om precies te zijn, anders krijg je de link van 't plaatje, eindigend met .png. :)

Voor zover ik zie is dat IE toch?
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94763935
Flesjes graag :D

er is hier trouwens net iemand voor de trein gesprongen dus voel me nogal :r
pi_94766541
Ik heb een crab apple voor de liefhebber!
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
  dinsdag 29 maart 2011 @ 16:47:17 #271
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94766693
Ja!
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_94766728
Ja!
You dream it, I live it.
pi_94766793
hij is onderweg naar Xebber, die was als eerste.
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
  dinsdag 29 maart 2011 @ 16:59:18 #274
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_94767251
Heldin! _O_
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Redactie Sport dinsdag 29 maart 2011 @ 18:11:39 #275
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94769818
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94770991
You dream it, I live it.
pi_94771116
You dream it, I live it.
  Redactie Sport dinsdag 29 maart 2011 @ 18:43:16 #278
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_94771392
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 maart 2011 18:38 schreef Meddo het volgende:
[ link | afbeelding ]
Hebbes! :)
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_94771836
Kunnen jullie mij nog wat guava bomen sturen?

http://www.farmville.com/(...)1346016&giftId=guava

Je krijgt een ding naar keuze terug :P
You dream it, I live it.
  dinsdag 29 maart 2011 @ 19:07:05 #280
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94772642
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 maart 2011 18:52 schreef Meddo het volgende:
Kunnen jullie mij nog wat guava bomen sturen?

http://www.farmville.com/(...)1346016&giftId=guava

Je krijgt een ding naar keuze terug :P
Gestuurd ;)
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 29 maart 2011 @ 19:14:17 #281
163650 Greys
pi_94772934
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 maart 2011 18:52 schreef Meddo het volgende:
Kunnen jullie mij nog wat guava bomen sturen?

http://www.farmville.com/(...)1346016&giftId=guava

Je krijgt een ding naar keuze terug :P
Verstuurd, hoef niets terug.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_94772982
Omdat we geen buren (meer) zijn kan ik sommige helaas niet van jullie ontvangen :'(

Toch bedankt
You dream it, I live it.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 29 maart 2011 @ 19:17:21 #283
163650 Greys
pi_94773063
Oh, je had mij er ook uit gegooid zie ik?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 29 maart 2011 @ 19:21:33 #284
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_94773227
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 maart 2011 18:52 schreef Meddo het volgende:
Kunnen jullie mij nog wat guava bomen sturen?

http://www.farmville.com/(...)1346016&giftId=guava

Je krijgt een ding naar keuze terug :P
Doe mij maar een red maple terug :)

Edit: en daar zelf ook even een linke voor gemaakt: http://www.farmville.com/(...)8489&giftId=redmaple O-)
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_94773640
Van jou ben ik ook al geen buur meer :')
You dream it, I live it.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 29 maart 2011 @ 19:32:51 #286
163650 Greys
pi_94773784
Waarom gooi je ons er allemaal uit dan?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_94775365
Test

watercan

watercans

[ Bericht 33% gewijzigd door draculettetje op 29-03-2011 20:07:50 ]
pi_94777671
en dan deze maar voor mezelf

muizenval gevraagd
  dinsdag 29 maart 2011 @ 20:57:07 #290
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_94778865
Silver Maple tree

Granny Apple Smith tree

Blood orange tree

Key Lime tree

Silver Maple tree

[ Bericht 24% gewijzigd door 1UP op 29-03-2011 21:15:56 ]
  † In Memoriam † dinsdag 29 maart 2011 @ 21:06:59 #291
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_94779500
* just me is bang voor muizen en is op zoek naar muizenvallen *)

http://apps.facebook.com/(...)xGy3yIVhH_3_p&ref=nf
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_94780172
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 maart 2011 15:42 schreef Peekies het volgende:
Flesjes graag :D

er is hier trouwens net iemand voor de trein gesprongen dus voel me nogal :r
oh join the club, ik voel me ook vreselijk..
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_94781817
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 maart 2011 21:17 schreef sbientje het volgende:

[..]

oh join the club, ik voel me ook vreselijk..
Aw kut zeg... :{ Het begint op dit station hier ook bijna een gewoonte te worden.

Weet trouwens iemand hoe je al je Wall-posts verwijderd?
Of hoe je alle post die buren op jouw wall plaatsen met FV verzoeken niet zichtbaar zijn voor mijn niet FV vrienden? ;)
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 29 maart 2011 @ 21:42:11 #294
163650 Greys
pi_94782028
Muizenvallen verstuurd :)
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_94783312
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94783434
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 maart 2011 21:39 schreef Peekies het volgende:

[..]

Aw kut zeg... :{ Het begint op dit station hier ook bijna een gewoonte te worden.

Weet trouwens iemand hoe je al je Wall-posts verwijderd?
Of hoe je alle post die buren op jouw wall plaatsen met FV verzoeken niet zichtbaar zijn voor mijn niet FV vrienden? ;)
ik heb alle farmvillers in een lijst gezet en post nu mijn berichten alleen voor die lijst. Als iemand iets op jouw wall plaatst, kan een ander het enkel lezen als hij/zij ook bevriend is met die persoon dacht ik?
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_94783546
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 maart 2011 22:00 schreef sbientje het volgende:

[..]

ik heb alle farmvillers in een lijst gezet en post nu mijn berichten alleen voor die lijst. Als iemand iets op jouw wall plaatst, kan een ander het enkel lezen als hij/zij ook bevriend is met die persoon dacht ik?
ik ook, ideaal dat farmville nu opslaat aan wie je het laatste gepost hebt _O_
You dream it, I live it.
pi_94784240
idd, ook fijn voor mijn andere vrienden die weleens klaagden ;) Het enige nadeel vind ik dat je die lijst niet automatisch bij kan werken, maar goed, dat is een minimaal minpunt
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_94784350
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 maart 2011 22:00 schreef sbientje het volgende:

[..]

ik heb alle farmvillers in een lijst gezet en post nu mijn berichten alleen voor die lijst. Als iemand iets op jouw wall plaatst, kan een ander het enkel lezen als hij/zij ook bevriend is met die persoon dacht ik?
Ik heb dat ook al een tijd. Maar met deze instellingen kunnen posts als deze
quote:
[...] just bought some Green Mocha Cake from you in FarmVille!
nog steeds door iedereen gezien worden als ze op mijn wall kijken (als ik het goed heb)
pi_94785002
Kan iemand mij nog een love potion sturen? Ik kan ze telkens niet op de feed posten. :(

En de codes voor die dingen klikbaar maken lukt ook al niet. :')
1http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.farmville.com%2Freward.php%3FfrHost%3D513272585%26frId%3Dcju4y62hyrwows880g40gc0w0%26frType%3DAskForItemFriendReward%26key%3D0a7a66e8a6bd7602d40f52f4954d8072%24%24gdI!UWT%2C2YyMY4M9yNJE*S)katOKHcvvz9qe)e1124qEnz2A0qty.6Nkv-gMbBnm%2CBsFKJDz-T&h=eced0
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_94785474
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 maart 2011 22:18 schreef Cat22 het volgende:
Kan iemand mij nog een love potion sturen? Ik kan ze telkens niet op de feed posten. :(

En de codes voor die dingen klikbaar maken lukt ook al niet. :')

[ code verwijderd ]

done :Y
Terug? O+
1http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.farmville.com%2Freward.php%3FfrHost%3D100000660506758%26frId%3D1nq45kjkevz4c4404kwwgko44%26frType%3DAskForItemFriendReward%26key%3Da13bb634ba9d49334775dece2f15b2f9%24%24ccF(NUUY)3jER(-UzNKZxQ)k!pRNyy-qVnM2V6)%2C3gsM5cLeK-lE0)KMI-9VnjaI.xQFQpMHxUpW3RhE&h=800bb
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')