abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 30 maart 2011 @ 15:48:17 #101
58921 Day
You can fly!
pi_94811644
Even snel update, speciaal voor fluugs.

Jo is dus weg, flip en mo maken zich er het meest druk om (de rest gaat weer pitten) zoeken in het huis, vinden spullen die alex eerder verstopt heeft. Daar zitten o.a. Flips parfum bij. Dit is reden reden om even later de groep bij elkaar te horen, om ze op flips bekende nazi-wijze te ondervragen, waar karim niet zo van gediend is, wat mo hem weer kwalijk neemt. Anyway, de groep overleeft het spervuur van vragen van mo en die komt dus tot de conclusie dat die spullen niks met jo's verdwijning te maken hebben. Waarna weer ze vervalt in hoe zielig ze is en dat ze haar 24 uur aan gaat vragen als de stem blijft fucken.

Na het ontbijt, gaat flip zielig op jo's bed liggen, mo jankt nog even door over al het leed dat haar wordt aangedaan en karim en gerard hebben een klein clash in de tuin over het doorvragen over karim's geloof. Alex ligt er voor nop bij. De heren praten dit uit en omhelzen elkaar met de belofte er na huis verder over te praten.

Dan komt lau erbij, gaat liggen kleffen met alex, toen SL

Na de sl zien we een aangedane laura, die heeft nieuws gekregen over zieke vriendin (of vader van vriendin). Situatie is nog niet ernstig genoeg om weg te gaan. Vervolgens gaat ze 1 voor 1 bij de bewoners langs om te vragen wie ze terug willen in het huis, jo of maik. In de COS wordt daardoor gedacht dat ze een missie heeft.

That's all!
I don’t know what’s gonna happen, that’s alright with me
I open up my arms and I embrace the mystery
I am gonna shine
pi_94812470
http://www.secretstory.nl/videos/1155/Mysterieuze+verdwijning

Kamer waar maik en vermoedelijk ook Joanna verblijft.
  woensdag 30 maart 2011 @ 16:12:13 #103
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94812607
quote:
1s.gif Op woensdag 30 maart 2011 16:08 schreef Lesterr het volgende:
http://www.secretstory.nl/videos/1155/Mysterieuze+verdwijning

Kamer waar maik en vermoedelijk ook Joanna verblijft.
Die verblijven daar alle2 :Y
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  † In Memoriam † woensdag 30 maart 2011 @ 17:52:33 #104
212838 markdeajaxfan
ajax ajax ajax
pi_94816990
quote:
1s.gif Op woensdag 30 maart 2011 00:27 schreef Toverheks het volgende:
De nacht is gevallen en de bewoners zitten allemaal op de rode bank.
Dan klinkt de stem en de genomineerde mogen beginnen aan hun praatje.

De 3 genomineerde dames houden een afscheid rede en delen iets persoonlijks uit aan de bewoner waar ze toch meer een klik mee hadden dan de ander.

Aafke geeft een hoedje en haar pantoffels, dacht aan Monique maar ik viel er midden in dus excuus van Aafke niet alles mee gekregen.
dat hoedje was voor iedereen, elke dag een leuke groet met die hoed.

Joanna bedankt Flip, omdat ze veel steun aan hem heeft gehad omdat ze het erg moeilijk heeft qua heimwee, ze laat een traantje, Flipje en zij hebben een heel persoonlijk gesprek gehad waar ze niks over wilt zeggen. Het ging een beetje over heimwee en thuis en dat Flip haar dingen heeft laten inzien.
Ze wil Laura een kadotje geven en dat Laura er trots op is en het zal dragen, een tjoepdress zoiets, een kledingstuk dat je lichaam precies eruit laat zien zoals het is...............

Sharon is aan de beurt, ze bedankt iedereen maar Gerard is speciaal voor haar.
Gerard krijgt een kadotje van Sharon ze geeft hem iets mee dat ze zelf het gemaakt heeft ze zegt ik weet dat iedereen eerst dacht dat je op het zelfde geslacht viel wat achteraf niet waar is.
Ze heeft een mooie collage voor Gerard gemaakt.
Ze heeft veel respect voor gerard de self made miljonair die alles op eigen kracht heeft gedaan.
Ze heeft het nu over Fenneke, en ze zegt ik weet je hebt een sterke vrouw achter staan en hoop dat je af en toe naar deze collage kijkt en en beseft dat jij alles uit het leven haalt wat erin zit.
en ach vind dit zeer oprecht van Sharon, niet gespeeld maar dit meent ze echt ^O^
Hoor Sharon en Gerard napraten, hij vind haar echt goed in het openbaar spreken omdat Sharon het ook gewoon uit de losse pols zo oplepelde en niks had voorbereid met haar toespraakje.
_O_
Billy Turf Award - Grootste Utopia fan
› De winnaars zijn: markdeajaxfan!
pi_94817619
thanks toverheksje en day _O_
  woensdag 30 maart 2011 @ 23:08:03 #106
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94835503
Er stond wat klaar in het labyrinth....Haarverf.....Karim is nu bezig Sharon weer van een mooie kleur te voorzien.. ( poste het vanmiddag dat Sharon best een verfje nodig had en ze lezen mijn advies :+ )
Gerard zit er gezellig bij en klets ook over haar verven, Karim en Gerard die het gewoon naar hun zin hebben samen met Sharon.

Flip en Alex moeten Aafke helpen met kleding en haar opmaken...Cap staat in de COS, en Karim en Gerard moeten dat bij Sharon doen.

Ik hoor Monique vanaf de bank ( ze ligt met haar hoofd op Laura haar schoot) commentaar leveren, je moet zo een kam gebruiken etc.etc. Sharon antwoord, nee hoor kan ook gewoon met je vingers.
Monique ligt er zeer chaggie bij, het gezicht staat weer eens voor de verandering op jankenmetdiehap en ze heeft de ranzige badjas aan van Maik....... Die gezellig met Beppie op zolder van het huis, tijdelijk woont.
De bewoners moesten net doen of ze zeer verbaasd waren dat ook Joanna de poten had genomen, maar acteren is ook een vak en voor de toneelschool zullen ze nooit aangenomen worden.

Bij Aafke hebben ze ook wat gedaan maar mijn stream stond op Sharon en de 2 heren.......zie haar nu in de slaapkamer omkleden.

Sharon zegt als de verf intrekt gaan jullie maar even kleren voor me uitzoeken, de meiden horen gewoon een afscheids feestje te krijgen van alle bewoners, maar zo te zien hebben Laura en Monique daar totaal geen zin in.
Hoop van harte dat als Monique en Laura genomineert staan dat de andere bewoners hun laatste avond zich zo erg gedragen dat er maar een SL komt want deze 2 dames verpesten gewoon de sfeer van deze avond.

Gerard wil een mooie jurk voor Sharon uitzoeken, en Sharon zegt.**gaat goed hoor Karim** die werkt gewoon leuk mee en geeft de mannen ondertussen leuke complimentjes.
Aafke heeft zich ondertussen lekker stoer omgekleed, zwart leer jasje aan en ze heeft een kuif.......

Ondertussen zit Kriebel Kaatje ( Laura) Monique te bbbrrrrr kriebelen op haar hoofd. Monique roept ook even dat haar haren deze week ook weer eens geverft moet worden.
Gerard staat nu met Sharon in de slaapkamer, en zegt.....een avondjurk en net doen of je naar een gala gaat Sharon laat een topje zien en ik hoor Karim spontaan roepen........JA doe die maar.
ik laat ze even alleen in de slaapkamer en zie Aafke nu zitten op de bank samen met Alex en Flip.
Ach we hadden die meiden toch een topavond gegund en hoop dat dat nog gaat gebeuren, desnoods voeren ze Laura en Monique maar naar een andere geheime kamer.
Het is nog vroeg misschien vannacht??? we wachten af.

O+ Mark dank je wel ^O^

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 31-03-2011 08:47:47 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  † In Memoriam † woensdag 30 maart 2011 @ 23:27:27 #107
212838 markdeajaxfan
ajax ajax ajax
pi_94836539
Billy Turf Award - Grootste Utopia fan
› De winnaars zijn: markdeajaxfan!
  † In Memoriam † woensdag 30 maart 2011 @ 23:28:17 #108
212838 markdeajaxfan
ajax ajax ajax
pi_94836584
Billy Turf Award - Grootste Utopia fan
› De winnaars zijn: markdeajaxfan!
pi_94838558
En ze zijn precies op tijd klaar zegt Karim................
Aafke opgedoft en voorzien van make/up door team Alex en Flip en Sharon door team Karim en Gerard.
leuk gedaan en wat ik merkte in de COS dat de streamers het ook waardeerde dat het gewoon gezellig was in het huis, inplaats van slapende hangende mensen, LEES dat nu eens regie, want zo kan je ook streamers blijven boeien........
Karim ruimt de spullen op in de bak die ze gebruikt hadden om Sharon als een plaatje eruit te laten zien.

Aafke en Sharon zijn ondertussen door de Stem geroepen om naar de KVDW te komen, ze hebben wel de enveloppe vergeten die ze eigenlijk mee hadden moeten nemen...........

De overige bewoners zitten nu op de bank, ze zitten een beetje te ouwehoeren en wachten op de terug komst van Sharon en Aafke............. Monique zit er nog net zo chagerijnig bij dan toen ik vanavond binnenviel om een uurtje of half 10....ach gezelligheid kent geen tijd zeggen we dan maar -O-
Gerard heeft het over zijn moeder, ze doet niks aan internetten verstuurd ook geen mails etc.etc. al heeft hij haar dat wel uitgelegd hoe het werkt.

Sharon en Aafke komen lachend weer binnen.........
Er werd in de KVDW van alles aan hun gevraagd, hoe ze elkaar vonden etc.etc. ze hebben elkaar complimentjes gegeven.
Aafke heeft in de KVDW een inkoppertje gedaan, volgende week komen we het wel weer sjowen....) dat ze gewoon niet eruitgestemt worden'
Aan Aafke te merken hebben ze wel even lol met elkaar gehad in de KVDW.
Ze hoeven dit niet aan bij de live sjow is tegen hun gezegd, had wel grappig geweest zijn zegt Aafke.
Sharon staat nu haar lange lokken droog te fohnen en ze hebben het nu over het zwembad dat het misschien een clue is, de 2 spiegels vind gerard wel boeiend hij weet daar zeker van dat dat een Clue is..........Karim zegt de man in the mirror......... een paar dagen geleden klonk dat nummer van MJ plots door het huis.
Aafke zegt dat ze later nog even worden geroepen voor het daggesprekje........
Nou dit was het voor vanavond, morgen maar afwachten wat de dag brengt, en vooral wat de avond brengt want dan is er weer een live sjow...............
Wie van de dames moet naar huis Beppie,Aafke of Sharon, we zullen wel weer zien hoe er met de % wordt geknoeid :W :W

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 31-03-2011 08:48:37 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94839436
Monique was even aan het woord in de slaapkamer voordat er een SL kwam.
Ze vind het echt niet meer leuk dat er over haar rug tv wordt gemaakt, dat haar ouders een verdrietige Monique zien...want heel Nederland haar ouders en haar zusje streamen.
Ze zegt er wel gauw even bij dat ze niet de avond wil verpesten voor de genomineerde.alweer monique denk ik nu bij mezelf.

Ze heeft dus gedreigd wat ik erop uit kan maken om 24 uur aan te vragen, Sharon zei....... niet weer je 24 uur aanvragen hoor.
Heb haar nu maar uitgezet en ga aan de wandel met Gerard Alex Sharon en karim die achter elkaar rondjes lopen om het zwembad en weer de grootste lol met elkaar hebben.

Herstel, Alex ligt weer bij Laura en zie Gerard en Sharon nog steeds buiten lopen en leuk met elkaar praten, het avontuur aangaan zegt Sharon.

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 31-03-2011 08:49:17 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94846445
31 maart...de volgende morgen.

Ik slinger de stream aan en zie dat er gezelligheid in de keuken heerst, ze hebben net hun ontbijt achter de kiezen en zijn aan het opruimen.
De enigste die ontbreekt dat is Monique, die ligt in bed plus badjas van maik weer hevig medelijde te hebben met haar zelf.
Sharon zit nu bij haar op de rand van het bed, en weer zegt Monique ja maar thuis dit en dat, en ja mijn ouders en ik wordt gebruikt en maik is weg en meer bla bla bla, Monique valt heel erg in herhaling, als zij geen aandacht krijgt gaat ze het zielige meisje uit hangen.
Ze moet een plasje inleveren, ze is ziek en voelt zich niet lekker

Sharon vind de sfeer echt niet gezellig nu in huis, en heeft het gevoel dat het niet helemaal eerlijk gaat ( Beppie&Maik) verstopt.
Gerard denkt dat het vandaag een rare dag wordt, en Monique zeikt weer door.
Gerard heeft zitten nadenken waarom ze dat doen ( Beppie&Maik) ff de zolder op.
Monique zegt kijkcijfers, en Flip zegt groep uit elkaar trekken, Gerard zegt om te kijken wat er nu allemaal gebeurt...........Monique zegt, Bij deze ben ik ziek en morgen ga ik naar huis.......Klaar uit..Klaar uit :W

Ze zegt, weet je wat het is, we zitten hier 7 weken en die mensen krijgen niet eens een afscheidsfeest, je doet netjes en beleefd je hebt mee gewerkt aan een prog. en dit is dan je beloning. Ik ben gewoon gebruikt als kijkcijfer kanon _O-
Monique zegt, en als Renate ( live uitzending) me een vraag stelt dan denk ik niet dat ik nog een beleefd antwoord gebruik.

Gerard zit nu de kast onder de loep te nemen waar alle eetbare spullen in staan, nou de paling loopt er volgens mij al uit zich zelf weg, daar groeien straks pootjes uit.
Gerard zegt, ik heb niet zo zin meer in , en in die paling ook niet, ook niet de dropjes die daar staat opgesteld.
( lijkt me ook niet zo prettig want al het eetbare staat onder warme tv lampen die wij niet zien hangen maar die vol op branden)
Monique vraagt aan Gerard.......Hoelang denk je dat deze onzin duurt, zolang jij wilt zegt Gerard, Monique zegt al komt Maik wel terug.
Er zal wel een tussenweg zijn, zegt Gerard Monique zegt maar dat geven ze toch niet toe ( achter) omdat zij willen dat hun de baas zijn.
Monique loopt weer te zweven want zij vind dit allemaal zo onrechtvaardig, zo niet eerlijk, zij maakt tv, zij heeft het meest van zich zelf van alle bewoners zich bloot gegeven, ze heeft alles gedaan, ze ze ze en ze zegt.....voor mij is het eerder afgelopen want hier heb ik zo geen zin in.
Monique gaat zich steeds meer zieliger vinden, en kruipt helemaal in haar slachtofferrol.
Ze pakt haar ticket en gaat niet eens in de live sjow zitten, ze heeft het nu over contrakten waar ze niks over mag zeggen.

Gerard vraagt nu wat ga je doen als Maik b.v. bij het korps mariniers werkt of de AIVD en hij is paar weken van huis mag hij ook niks zeggen..nee nee zegt Monique dan is het anders.
Ik laat Monique maar even verder klagen.........( zal de hele dag wel duren) en ga eens even een lekker bakkie koffie voor mezelf zetten :W

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 31-03-2011 11:50:48 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94849220
Gerard en Karim zitten een beetje te bakkeleien tegen elkaar.
De sfeer is naar het dieptepunt gezakt in het huis................
Monique loopt de slaapkamer in waar Sharon en Aafke hun koffer staan in te pakken, Monique loopt van sjonge sjonge en staat nu op haar roddelmodus..............(ja ja want alleen zij mag klagen)

Karim heeft 2 keer godverdomme gezegd volgens Gerard,en Gerard had alleen gevraagd dan heeft je geheim niks met religie te maken. .......Karim zegt heb ik niet gezegd en waarom heb je het dan niet meteen tegen mij gezegd.
Gerard wilde hem dat niet aan doen om hem terecht te wijzen omdat er andere bewoners bij waren en hij Karim niet voor schut wilde zetten.
Gerard zei alleen Met religie heeft je geheim dus niets te maken, Karim en Gerard lopen er een beetje over door te zeiken, Karim wil gewoon dat Gerard dan even eerder aan de bel trekt als er iets is, want ze zijn toch mattie`s zegd Karim.
Ze omarmen elkaar weer en slaan elkaar op de schouder, dus zand erover en drol door slikken en weer verder gaan.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94870131
De normale tv uitzending van 31 maart.

Sofietje mijn favorietje komt straks in de studio een babbeltje maken met Bart.
Er moet een pornorel gaande wezen, nou als er wat opgeklopt wordt door SST zijn dat hun fake berichten en hun fake verhalen.
We wachten af.......................................

We hebben al gezien dat Monique en Laura in de kleren graaide van Beppie breipen, zij mijn vent dan ik haar kleren riep Monique, de gieren slaan toe terwijl Beppie haar kont nog niet gekeerd heeft.

Joanna en Maik zitten nog steeds op zolder, en kunnen alles volgen op het plasmascherm wat ook daar hangt.
Of ze alles mee krijgen dat weet ik natuurlijk niet, misschien krijgen hun ook wel af en toe een SL :+
we hebben de eerste oproep om te bellen al gehad van Bart en we gaan verder.

Nu Gerard en karim, Gerard heeft al een tijd het gevoel dat karim zijn geheim iets met het geloof is, (vanmiddag hebben ze er een beetje bonje over gehad, even terug lezen, en weer goed gemaakt)
Het zit Karim dwars dat er niet straks wordt gedacht als hij weer het huis verlaat dat hij 1 of andere goeroe is.
Gerard zegt Ik steun je we zijn mattie`s en geven elkaar ff een knuffel.

En toen wij een SL kregen werden er opnamen gemaakt 7 danseressen die een India`nse dans op gaan voeren.
(filmpje staat in SST filmtopic)
Ook op zolder waar Maik en Joanna tijdelijk wonen kijken ze naar het plasmascherm, maik zegt ik weet zeker dat het met Karim zijn geheim te maken heeft.

De andere bewoners linken de danseressen aan Karim maar die staat gewoon thee in te schenken en doet of zijn neus bloed.
Het gaat er nu over of Karim wel of geen harem heeft.
En Karim nu in de KVDW dat hij het heel bijzonder vond dat dit bij zijn clue hoorde, de andere bewoners zitten er nu over te praten het hoort bij Karim,........maar wat hoort bij karim????
Karim zegt nogmaals, echt een hele gave clue.
Karim doet echt of het niks met hem te maken heeft en zegt echt niet weet niet bij wie deze clue hoort, hij oppert misschien hoort het bij Joanna.
Loopt bij de bewoners weg en zegt ik ben niet getrouwd dus het kan niet bij mij horen, en hij zet de bewoners weer op het verkeerde been.

Nu Laura in de KVDW.
Geheime missie krijgt ze, het huis heeft een geheime zolder en daar zitten tijdelijke gasten ( Beppie en Maik) deze gasten moeten verzorgt worden en jij moet ze tot nader orde 1 keer per dag lunch brengen.
2 delen bestaat de missie....................
eten brengen en vragen aan de andere bewoners wie ze het liefst terug willen hebben in huis.
Het moet op een manier gaan dat de andere bewoners niks in de gaten hebben waarom ze die vraag stelt.

Ondertussen zien ze op zolder wat de antwoorden zijn wie wie in huis wil laten blijven.
Sharon stemt op Joanna Aafke stemt Maik, dan bij monique die weer in der nest ligt, laura vraagt wie wil je liever Joanna of maik, ze zat gelijk rechtop en zei Maik, maar hoop dat Joanna mee komt.
Boven op zolder spelen ze het spelletje mee, wat ik eerder zei afgewezen voor de toneelschool en acteren is ook een vak.
Flip staat nu met laura en Flip antwoord ik ga niet kiezen al weten wij natuurlijk dat Flip Joanna adoreert.
Gerard wordt nu gevraagd door Laura, Gerard zegt Maik, maar vond het beetje raar het ging over als je weer vast zat (geboeid) aan wie zat je dan liever vast.................
Gerard zei later aan de keukentafel dat hij daarom maik had geantwoord en weer erbij omdat laura vroeg aan wie wil je liever geboeid zitten.
Laura haar eerste deel van de missie, het ondervragen van de andere bewoners, nu moet ze Joanna en maik eten geven en als dat ook lukt zonder dat de andere het in de gaten te hebben ontvangt ze 2500 euro voor haar persoonlijke kluis.

En daar is Sofietje ................de rel is ontstaan en sinds ze getrouwd is heeft ze geen porno films gemaakt.
Er is iemand die een filmpje van haar heeft geplaatst (iemand waar ze vroeger mee heeft gewerkt) en ze is boos dat degene er een slaatje eruit wil slaan.
Ze is echt boos ze wil het achter haar laten en ze schaamt zich er niet voor.
De meneer heet Dennis Koning en is baas van website huppeldepup kon het niet verstaan.
Maar ze is pissig dat deze meneer gewoon SST en haar gebruikt voor zijn website.
Ze is al meer dan een jaar uit de pornobiznizz en SST was gewoon een nieuwe start.
Sofietje gaat stappen ondernemen hier tegen, ze gaat dus naar de rechter om dit te verdiepen.
Ze vind het heel leuk SST te volgen en hoort af en toe haar naam nog voorbij komen.

Maik en Joanna zijn met dominostenen boven bezig op zolder, en monique denkt niet dat Maik echt weg is en verdenkt Laura er van dat laura er meer van af weet.
Monique heeft een jankhoofd en zegt, ik ben er wel een beetje klaar mee, nou we weten allemaal dat monique denkt dat zij het klijkcijfer kanon is en dat zij heeft geroepen, ik ben de enigste hier die alles gegeven heeft en het meest van zich zelf heeft laten zien, ze was er klaar mee riep ze vanmorgen.

Ondertussen zien we weer de zolder Joanna en Maik moeten de domino stenen laten staan maar het gaat dus mis ze vallen om.

Beneden probeert Karim Monique op te peppen, ze krijgt weer aandacht.Het lucht wel op zegt Monique om te praten ( ze doet niet anders dan klagen 8)7 )

Boven gaat er iets mis, ze moeten de omgevallen stenen gaan tellen zegt de stem.

Beneden zien we weer een klagende zure Monique nu is Flip aan de beurt om haar op te peppen.
En daar gaat ze weer voor de zoveelste keer janken, ze is het spuugzat zegt ze tegen Flip.

366 omgevallen domino stenen. ( dacht ik) en hebben iets van 388 euro ieder verdiend ( als ik het goed heb hoor.
Monique ondertussen is het weer eens zat en gaat haar spullen pakken :W maar niet heus.
Ze is zo boos dat ze af en toe haar geheim door het huis wil schreeuwen, niet doen zegt laura want dan heb je een sanctie.
Ze wordt alleen maar in de zeik genomen ik heb gedaan wat ik moest doen ( van de regie) jankt ze.

Tussenstand
aafke 32% Joanna 38% Sharon 30%

Nu gaan we over naar de Studio in Amsterdam :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94876617
Live in Amsterdam

Monique maakt een statement en zit in die ranzige badjas van Maik, die nu geen haakje meer behoeft om hem aan op te hangen, blijft van zelf rechtop staan :+
De bewoners krijgen een live opdracht ze hebben 1 minuut de tijd ( ieder verdient als het lukt 500 euro) ze moeten een soort pizzatoren maken van bruidspoppetjes, allemaal omstebeurt.
Het is niet gelukt alle bruidsparen in de toren te plaatsen.
Ze mogen wel allemaal getuigen zijn vanavond bij het *huwelijk van Laura en Alexander*
zeker om 12 uur vannacht 1 aprilgrapje :Y :P

De studio zit weer goed vol zeggen Renate en Bart tegen elkaar, een heuse bruiloft zegt Renate met alles erop en eraan, een vrijgezellen feestje, een ceremonie en natuurlijk het JA woord, het is een SST bruiloft heeft Renate dus al een paar keer gezegd.
Alle ex bewoners zitten op de tribune en worden hartelijk verwelkomt.
Er wordt gevraagd aan Sofietje over haar huwelijksreis, niet te verstaan was geen micro bij, wordt nu eindelijk een microfoon bij gehaald en nu is Servio aan het woord, Bart vraagt aan Servio wie van jou moet eruit??? Servio antwoord.......het zijn alle 3 vriendinnen van mij dus niemand.

We krijgen weer de zoveelste terugblik van afgelopen week.......het progamma moet toch opgevuld worden.

Sharon en Aafke hebben geen idee 8)7 waar Joanna is zegt Renate, en ze feliciteert Laura en Alex met hun voorgenomen huwelijk, Nu vraagd ze aan Gerard hoe zijn Bruiloft was, getrouwd in Kampen en Fenneke zit in de studio.

En nu Monique waarom ze zijn badjas aan heeft,ze mist maik en ze heeft de sloffen van Aafke aan, maar ze heeft wel haar haren gedaan.
Met Sharon gaat het goed en ze vraagt zich af waar de 3e genomineerde is, nu Aafke die iedereen gaat missen en ze hebben allemaal een plekje in haar hart gekregen zegt ze.
Aafke en Sharon zien er erg mooi uit, om door een ringetje te halen.............

Nu even een babbeltje met de ex bewoners van SST, ook Jurien komt even aan het woord, die heeft erg leuk contakt met zijn twitter vrienden _O- FOK is echt moeilijk om uit te spreken he jurien, kost je 3 Bier en 2 kroketten >:)

Monique Sharon en Aafke zijn de bruidsmeisjes voor vanavond, Laura krijgt een bruidsjurk, ze moeten Laura omtoveren als een schitterende bruid in de slaapkamer, ze mogen niet eerder de slaapkamer verlaten voordat de stem hun roept.
Laura roept, heb alleen maar zwarte schoenen!!!!!
Zie Laura weg lopen met een bruidsboeket, en Monique draagt de jurken in de gauwigheid zag ik ook een witte jurk......
Monique roept, jullie mogen niet kijken, dat brengt ongeluk.
De stem zegt Alex............je laatste uur als vrijgezel is ingegaan, en daar hoort een vrijgezellenfeest, Alex mocht kiezen of hij het weg mocht geven, maar dat deed hij niet.
En daar komt een styevige dame binnen zetten.....Alex op een aparte stoel en deze dame gaat strippen voor en bij Alex........Gerard,Flip en Karim vinden het toch wel leuk en liggen helemaal in de kreukels..........

Renate staat in de studio op stikken, ze zeikt in de haar broek zegt ze stikkend van het lachen, en wil ook deze dame op haar vrijgezellen feestje.
Joanna en Maik hebben hier niks van mee gekregen, en Joanna roept gelijk, ik wil bruidsmeisje zijn, toen Renate vertelde dat Alex en Laura vanavond gingen trouwen.

Joanna heeft het erg zwaar op zolder en het is haar erg tegen gevallen, ze heeft het leuk met Maik omdat Maik op haar vriendje lijkt en ze goed met Maik kan opschieten.Het is ook erg warm op de zolder vertelt ze.
Ze heeft geleerd in het huis te relativeren en ze wil heel graag in het huis blijven als het haar gegund is.

Aafke is over het algemeen een rustige speler in het spel zegt Renate en we zien nu een filmpje van Aafke haar hoogtepunten.
Aafke wil absoluut nog niet naar huis en is nog niet klaar met het spel.
Zusje van Aafke nu in de studio, Aafke is een super tante, zusje is 5 maanden terug bevallen van een zoontje.
Aafke is de party animal van de familie.

Nu Joanna , filmpje en daarin zegt ze dat haar hoogtepunt 2000% is haar moeder te willen zien.
Ze vind het een pluspunt van zich zelf dat ze een prettig mens en voor iedereen klaar staat en iedereen wil helpen en ze wil niet naar huis.
Moeder Joanna in de studio met babbeltje met Bart, ze doet het goed met Maik en ze kunnen het prima vinden met elkaar.
Dit is een toppunt voor Joanna om zo lang van huis weg te wezen zegt Moeder Jo.
Ze kijkt echt naar haar kind van...........Jij wilt echt daar blijven en daar staat ze echt van te kijken.
Weer over de ex Dennis en als Joanna mag blijven wordt het toch tegen haar vertelt zegt Moeder Joanna :X

En dan is het zo ver......Laura staat klaar in de slaapkamer en Alex bij de deur.....Alex in een mooi pak en Laura inclusief sluier schreit de kamer in onder de tonen van Marco Borsato en Sita.....*Lopen over het water* Ik zie Gerard kijken van wat de Fuck doe ik hier _O- _O- _O- met zijn handen in zijn broekzakken.
De heren hebben allemaal een colbertje aan en de dames allemaal een zelfde bruidsmeisjes jurk en ja hoor Monique staat weer te janken :+ en hoor in de studio gelach opklinken bij die beelden van een huilende Monique.

Nu even een filmpje van Sharon, de jongste in het huis...........leuk filmpje van een leuke meid ^O^ ^O^ Spontaan, puur en met het hart op de goede plek.
Moeder Sharon even een babbeltje met Bart in de studio, dat ze een akkefietje heeft gehad met Joanna van de week........ (terug te lezen in 1 van de stream verslagen)
Bart zegt dat hij het gevoel heeft dat Sharon heel graag haar geheim wil delen en er over wil vertellen.
Nu er over dat Sharon zoiets traumatisch nooit zal vergeten ( Tsunami)
Sharon moet gewoon blijven zegt haar moeder, de jongste in het huis, ze is gewoon lief voor iedereen en moeder Sharon roept iedereen op om toch maar even te gaan stemmen op Sharon.

Tussenstand.
Aafke22% Sharon 38% en 40 % voor Joanna

Over weer naar Portugal waar de bruiloft gaat plaats vinden _O- mag ik even lachen.
En daar klinkt de bruilofsmars en er komt een meneer binnen wandelen......Jan Faber de amtenaar van de Burgelijke stand in het SST huis...............
Jan houd een trouw babbeltje en Alex staat te glunderen en Laura stom te giegelen...wat een poppenkast :X :X
_O- En Monique zit alweer te janken in beeld.
Iedereen moet gaan staan van Jan Faber............
Secret Story echtgenoot 2 keer herhaald Naam van Alex...niet uit te spreken, Laura haar voor en achternaam en dan begint Jan een beetje te hakkelen............
Alex moet nu de ring van een kussentje peuteren gaat niet zo als het moet....
Nou Alex doet nu een ring om de vinger van Laura.......... en zij krijgt hem beter van het kussentje gepeuterd,doet hem om de vinger van Alex alleen de ringen zitten verkeerd..........
Dan worden ze voorgesteld als de heer en mevrouw Valda of zoiets en ze kussen elkaar.

De Stem klinkt nu door de speaker feliciteert ze en zegt laura je moet je omdraaien en je boeket gooien en ja hoor wat voorspelbaar, Monique mag het op rapen.....ze verdient er ff 1500 euro mee voor haar persoonlijke kluis.
Nu moeder van Laura met babbeltje met Bart, of moeder wel de achternaam nu kan zeggen van Alex maar dat kan ze niet.............................

Nu gaat het over afgelopen maandagavond dat de *kijkers* zelf ideeen mochten in sturen, Renate zegt dat leverde hele leuke tv beelden op.... ( Sesamstraat is spannender Renate maar dat terzijde)

Over een paar minuten gaat Renate vertellen wie van de dames het huis moet gaan verlaten, we gaan even naar de zolder naar Joanna daar wordt aan haar gevraagd of ze nog iemand wil zien in het huis, maar Joanna wil echt niet uit het huis zegt ze, komt ze niet terug dan bewaard ze het voor na afloop.
Ze moet nu Maik een hele dikke knuffel geven en ze moet zich klaar maken om naar de exit gang te gaan.
Ze omarmd Maik en zegt, vond het heel leuk je te leren kennen en bedankt hem.

Sharon en Aafke moeten nu ook afscheid gaan nemen van de bewoners......de stem klinkt en hij vertelt hun dat ze naar de exitgang moeten, ze knuffelen elkaar en hoor Aafke iedereen bedanken............en daar gaan de meiden hand in hand lopen ze met ieder een koffertje naar de exitgang.
De rest van de bewoners staan te wachten op wat komen gaat, het duurt dit keer wel erg lang......

En ja hoor daar komt Joanna aan, ze staan nu met zijn 3e te wachten, Renate zegt jullie lachen nu wel in de studio maar er moet totale verbijstering op de gezichten te zien zijn van Sharon en Aafke.
Joanna zegt dat ze blij is hun nog even te zien, Sharon zegt ik schrok me rot............

Joanna mag blijven en als eerste gaat ze weer naar binnen............ iedereen verbaasd en Flip trekt zo wat zijn poffertjes porum in 2e.
Tegen Monique ( ze pakt Monique haar gezicht in haar handen) zegt ze Maak je geen zorgen en blijf hier...........en nu voor de 3e keer _O-
Nu gaat het nog tussen Sharon en Aafke.....................
40 % van de stemmen is Sharon door en mag weer het huis in.
We nemen afscheid van Aafke die weer richting vliegveld moet.
Aafke haar geheim is dat ze piercer is........................

Iedereen kan Aafke welkom op FOK heten in haar eigen Topic wat net geopend is..............
Verwelkom *hier* Aafke op FOK! :D
Dit was weer de live uitzending van 31 maart. Tot de volgende keer maar weer :W :W

[ Bericht 0% gewijzigd door Toverheks op 31-03-2011 22:13:28 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_94883037
Joanna is weer terug in het huis. Ze laat Mo weten dat ze zich geen zorgen hoeft te maken, alles is goed en ze mag niet naar huis gaan. Meer kan ze niet zeggen.
Sharon wordt ondervraagd door Laura; ze wil weten hoeveel procent ze had. Sharon doet haar verhaal en uiteindelijk vertelt ze dat ze 40% had.

Laura wordt telkens wat meer hyper en praat weer met piepstem, ze geeft ook weer sneren naar de bewoners. In gesprek met Karim waar hij aangeeft het moeilijk te vinden om stelletjes uit elkaar te halen zegt Laura dat ze het wel snapt als hij Alex zou nomineren.

Weer binnen zegt Laura tegen Joanna dat ze hun kroelmomentjes heeft gemist en trekt een gezicht alsof ze moet kotsen als Joanna wegloopt. Gaat dit over Joanna of over het nephuwelijk?

Joanna loopt nog even met Sharon door de woonkamer en ze bedankt Sharon. "Waarvoor" wil Sharon weten, maar dan snapt ze al waarom. ( De Missie van Laura over wie je terug het huis in wil hebben, Sharon had Joanna genoemd en dat was getoond op de plasma op zolder).

Mo moet naar de KvdW komen en ze komt terug met het boek/schrift van Aafke. Er zijn geen clues genoemd, maar het is een afscheidsbrief voor alle bewoners. Ze heeft een lief woordje voor iedereen over.

Gerard en Sharon gaan even buiten wandelen. Ze hebben een relaxt gesprekje over het huis en dat het fijn is dat ze terug mochten na hun nominatie. Over de 'situatie' in het huis denken ze beiden: Whathever... en ze gaan weer naar binnen.

Dan blijkt er iets in het labyrinth te staan: Bruidstaart en champagne voor de bewoners! Ze gaan naar de woonkamer waar Alex en Laura de taart moeten aansnijden en de glazen worden gevuld.
Opeeens klinkt er muziek en Laura en Alex gaan de eerste dans doen, met de gebruikelijke filmkusjes zoals het een nepstel betaamt.
pi_94883890
Laura en Joanna fluisteren. Laura vertelt dat ze een leugen van een zieke vriendin erbij heeft gehaald om haar missie te volbrengen, omdat ze dacht dat haar missie nog wel twee weken zou duren en daar heeft ze nu spijt van.

[ Bericht 3% gewijzigd door Maria44 op 01-04-2011 00:51:55 ]
pi_94886349
Gerard moet naar de KvdW komen en hij schrijft een briefje: lieve Laura en Alex, jullie stralen (?) zo...... 850 euro ....

Muziek is er nog steeds, bewoners dansen in de tuin. Laura doet hetzelfde huppeltje, ongeacht welk nummer er klinkt.

Monique moet naar de KvdW komen.

De nummers lijken hints te zijn. "ik draag een ring maar heb je nooit getrouwd" "Ik ben mezelf niet of nooit geweest"...

Dan moet Karim naar de KvdW komen. En na hem volgt Sharaon. Mo vraagt of ze om wat extra wijn wil vragen.
  vrijdag 1 april 2011 @ 02:47:02 #118
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_94888909
(Hier ben ik verdomme mijn nest voor uit gekomen, omdat het me TÉ belangrijk leek niet te melden)

Joanna, Monique én Philip zitten in de meiden slaapkamer te praten, wanneer Monique Flip vraagt even weg te gaan. Hij zegt eerst niet weg te willen maar gaat uiteindelijk toch. Mo gets straight to business en begint te vertellen; Toen Joanna weg was, heeft Philip niks anders gedaan dan alleen maar op bed gelegen, niet leuk meegedaan. Hij was écht kapot. Ook kwam tersprake dat hij in Joanna's bed geslapen heeft. Ze hebben het over Philip's vriendschap met Joanna en plots komt Sharon binnen, samen met Philip. Na een eisende opmerking van Mo "Philip, haal Joanna's koffers eens!" en Joanna die zegt dat hij niet haar slaafje is, mengt Sharon zich in het gesprek. Beiden hebben ze het erover dat Philip écht kapot was. Sharon vertelde dat zij Philip had gevraagd over Joanna, maar hij antwoordde; "Een bijzondere vriendschap, niets meer dan dat.", maar allebei (Mo en Sharon) denken ze... dat Flip verliefd is. Op Joanna.

Joanna, nog steeds in de veronderstelling dat thuis haar vriendje op haar wacht, haar 'liefde' ("Het is niet mijn vriendje maar mijn liefde, drieeneenhalf jaar"), is geschokt als ze dit alles ineens hoort. Ze hebben het erover dat Philip op de bank zat, óf in bed (Op Joanna's bed), óf alleen ergens. Waar dan ook. Sharon zei dat hij totaal niet meedeed, en zij kon geen boe of bah uit hem krijgen. En dat is dan ook de reden dat zij hem zou nomineren. Joanna antwoordt dat ze niet verliefd is op Philip en vraagt wat ze moet doen. "Ja, dat kunnen wij niet voor jou zeggen", zegt Monique. "Een hint dan?" zegt Jo.

Afstoten. Dat lijkt de meest duidelijke oplossing; Afstoten. "Als je van je vriend houdt... Je vriend kan best jaloers zijn enzo...", wordt er gezegd. Joanna is er blij mee Philip als vriend te hebben, maar niet meer dan dat. Ze heeft haar liefde thuis zitten (Ze moest eens weten), maar voor de kijker lijkt het alsof Mo en Sharon Philip gewoon compleet willen wegwerken. Het gaat er ook over dat Philip niet meer vol voor het spel gaat. Maar ook aan Joanna denkt. Uiteindelijk gaat het over de sound-test.

Sharon: Wat is hetgene wat Philip vanaf week 1 tijdens iedere soundtest zei?
"Ik ben haas en ik ben nog steeds geen ridder."
Sharon: Het moment dat jij en Maik weg waren, zei hij bij de soundtest;
"Ik wil dat Joanna en Maik terugkomen, want dit is niet leuk meer jongens."

Nog heel even praten ze erover door, wanneer Philip even binnenkomt. Hij gaat de kamer weer uit (op vraag van de meiden), maar probeert komisch met een glas op de muur nog even mee te luisteren.

Joanna zit nu met Philip op de rode bank over het hele euvel te praten. Maar hoe dat afloopt hoor je van iemand anders, want ik ga mijn nest in.

[ Bericht 0% gewijzigd door ArnieAlberts op 01-04-2011 03:08:56 ]
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  vrijdag 1 april 2011 @ 02:57:08 #119
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_94889020
Kan het niet laten...

Joanna en Philip hebben een soort van 'the talk', gemixt met een zwaarmoedig gesprek over het spel en dat Philip het moet spelen zoals hij eerst deed. Jo verraadt ergens Sharon al, maar Mo blijft alsnog redelijk buiten schot. Hij vertelt over zijn speciale vriendschap, waarop Jo kortaf antwoordt; "Ja, maar je hebt vriendschap en liefde." Het is duidelijk dat Joanna wil praten over haar nieuw ingewonnen informatie van Philip. Zo ook waarom hij zo vreemd deed. "Omdat ik eraan moest wennen. Ik kan toch niet als jij ineens weg bent van de ene op de andere dag reageren van 'pfff', toch?" Philip gedraagt zich gewoon zoals hij is. Zich anders gedragen wil hij niet.

Joanna wil dat Philip wint.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  vrijdag 1 april 2011 @ 03:37:28 #120
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_94889413
Mo gaat zich na een tijdje, wanneer het bij-na opgelost is, ermee bemoeien. Gigantische chaos (Lees COS 844 voor meer duidelijkheid) en Joanna vertrouwt Flip niet meer. De pleuris breekt uit! Op de COS is iedereen het unaniem eens: Mo speelt een vies spelletje. Flip gaat naar bed en met een harde klap trekt hij de slaapkamerdeur dicht.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  vrijdag 1 april 2011 @ 04:02:27 #121
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_94889634
Nadat Philip de deur heeft dichtgedaan blijven Mo en Jo lang doorpraten. Niet bepaald verstaanbaar (Lees de COS voor meer duidelijkheid). Philip zit uiteindelijk alleen in de keuken. Wanneer Jo en Mo gaan slapen, gaat Jo naar Philip en gaat ze nog 1 keer goed praten met Philip. "Ik zei dat iets te hard, dat ik je niet vertrouwde.", maar Philip pikt het niet. "Ik zeg toch sorry?", zegt Joanna vele keren, maar het gesprek is nu nog steeds volop erover bezig.

Philip is geestelijk gebroken, daar is geen twijfel over mogelijk.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  vrijdag 1 april 2011 @ 08:02:35 #122
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_94890385
Dank voor de Streamverslagen! _O_

Nu nog effe cos 844 erbij... :*
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
pi_94890479
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 april 2011 08:02 schreef flugeltje het volgende:
Dank voor de Streamverslagen! _O_

Nu nog effe cos 844 erbij... :*
De streamverslagen waren zeker super :)

Ik heb nog 844 erbij gepakt maar daar werd ik niet veel wijzer van :D
Before I die, I’m going to eat a bag of unpopped popcorn. That should make the cremation a little more interesting.
pi_94891546
Ik heb dit alles ook gezien... wat een sensatie allemaal xD

Nav gesprek tussen Mo, Jo en Sharon over het wel of niet verliefd zijn van Philip op Jo, "roept" Jo Philip bij zich en gaat ze het gesprek aan. Eerst over zijn "gedrag" toen zij er niet was (wat in mijn ogen best meeviel en eigenlijk ook logisch was) en daarna ging ze (op aandringen van Mo, want zij kwam nog even tussendoor kijken hoe t ging!!!) door over het wel of niet verliefd zijn. Philip geeft duidelijk aan dat hij NIET verliefd is op dr, maar dat hij wel een speciale band met Jo heeft. En dat hij dit niet kent (en dus ook niet het gevoel dat erbij komt kent!) (NB: tis totaal logisch dat zoiets zich ontwikkeld bij mensen die weinig "vrienden" hebben, want nu kan diegene hem niet verlaten, behalve dan wat er dinsdagnacht gebeurde!!).
Anyway, Jo vond het heel moeilijk om dit gesprek te voeren, te meer omdat zij ook heel blij was dat ze weer terug was en Philip weer zag. Ze liet zich echter zeer beinvloeden door "de anderen" omdat ze altijd het juiste wil doen (en dus het thuisfront dat er niet meer is niet wil kwetsen).
Ze geeft subtiel aan dat ze "dat gedoe" niet wil en wil de waarheid van hem. Dan komt er ook nog eens het hele "communicatiedingesgedoe" bij wat Philip aan Mo doorgegeven heeft (met goede bedoelingen!) en dan is Jo boos. Ze zegt dat ze hem niet meer vertrouwt (terwijl Mo erbij zit!!). Philip doet enkele pogingen om haar te overtuigen van zijn intenties, maar het mag niet baten. Philip vertrekt naar de mannenslaapkamer, en Mo en Jo spreken eventjes na. Jo laat echter merken dat ze dit niet op deze manier wil en even later komt Philip alsnog terug. Hij loopt naar de keuken en komt niet terug. Mo probeert Jo over te halen om naar bed te gaan, het is al laat, Philip is dronken (op mij kwam ie nog best redelijk nuchter over!) en je kunt er beter een nachtje over slapen. Jo kan het echter niet loslaten (zit in de aard van het beestje) en loopt, wanneer Mo naar bed is, naar Philip toe. In de keuken gaat het gesprek verder en uiteindelijk geeft Jo toe dat ook zij fout is geweest door keihard te zeggen dat ze hem niet meer vertrouwt. Philip blijft bij zijn standpunt en vindt dat hij niets meer kan doen dan zich verontschuldigen voor wat hij tegen Mo gezegd heeft, maar dat ze er geen afspraken over gemaakt hadden.
Na nog wat bakkeleien geeft Jo aan dat ze vindt dat hij naar bed moet komen en moet gaan slapen. Philip weigert nog even (beetje eigenwijs) maar Jo houdt voet bij stuk. Op een gegeven moment zegt hij "je lijkt mijn moeder wel" en dan zegt Jo: "dat zie ik dan als een compliment!" en ze moeten lachen. Uiteindelijk volgt een dikke knuffel (een erg lange knuffel met wat geintjes maken) en daarna lopen ze samen naar de slaapvertrekken (terwijl ze ook nog een beetje stoeien). Alles lijkt weer koek en ei... Tijdstip: 4.15 (!!!) Nederlandse tijd. Toen de deuren dichtgingen (ieder ging in zijn eigen bed) heb ik ook de luiken dicht gedaan xD
To be continued...
pi_94891711
_O_ thanks !
pi_94921333
Jammer dat er geen verslagen zijn van vandaag.
Dan maar van de Secret Story website afgeplukt:

Maik drukt voor Sharon.
Maik is stiekem naar de Kamer van de Waarheid gelopen om daar voor het geheim van Sharon te drukken. Hij mocht dit onder andere doen omdat hij bijna vier dagen in de geheime zolderkamer doorgebracht heeft zonder dat de andere bewoners daar achter zijn gekomen. Daarmee is zijn missie geslaagd. Ook wint hij hiermee 10.000 euro voor in zijn persoonlijke kluis. Maik mag nu dus gratis drukken van De Stem. Zal hij het geheim goed geraden hebben?

Het alarm gaat af.
Iedereen is in de veronderstelling dat Maik nog weg is, maar in de Kamer van de Waarheid confronteert hij Sharon met haar geheim. Niet snel daarna loopt hij het huis weer binnen. Monique kan haar geluk niet op. Tranen van geluk vloeien over haar wangen. Maar voor hoelang dit keer?

De overleving van de tsunami maakt diepe indruk.

Maik onthulde het geheim van Sharon. Ze overleefde de tsunami in Thailand. Aan haar huisgenoten vertelt ze het verhaal. Voor een vakantie verbleef ze op een prachtig tropisch eilandje waar ook haar favoriete film The Beach is opgenomen. Op de bewuste dag was Sharon op het strand. In detail vertelt ze hoe het water haar mee nam en hoe ze ternauwernood aan de dood ontsnapte. Haar huisgenoten luisteren ademloos. Maik houdt aan het spannende verhaal 11.950 euro over.

Na de daily show beantwoordt Aafke alle vragen.
Tijdens de uitzending vroeg Bart haar al het hemd van het lijf, direct erna kon iedereen zijn of haar vraag aan Aafke kwijt. IJverig probeerde ze alle vragen te beantwoorden, maar vanwege de hoeveelheid enthousiaste fans heeft ze uiteraard niet alle vragen kunnen beantwoorden. Aafke wil nog wel heel graag iets aan iedereen kwijt: “Allemaal heel erg bedankt dat jullie mij gesteund hebben en dat jullie gestemd hebben. Helaas ben ik nu weer thuis. Ik had nog heel lang van het programma willen genieten, maar in ieder geval heel erg bedankt. ”

Monique vertelt Maik over de Secret Story bruiloft.
Monique vond het leuk voor het gelukkige stel, maar baalt dat zij wel mochten trouwen. Ze had liever zelf in een mooie jurk en sexy lingerie voor het altaar gestaan. Ook Maik had graag het jawoord aan zijn vriendin gegeven. Wie weet komt er een tweede huwelijk in het huis

Maik en Monique vrezen voor hun kluisinhoud.
Monique vermoedt dat Philip dicht bij het geheim van Maik zit. Ze bedenken samen een tactiek om zijn geheim te verbergen. Maik is bang dat zijn littekens goed te zien zijn. Vooral nu het warm wordt, kan hij moeilijk de hele dag met een T-shirt rondlopen. Maik ziet maar één oplossing en dat is dat Monique op de knop gaat drukken voor zijn geheim.
  vrijdag 1 april 2011 @ 23:42:58 #127
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94926679
:@ Sorry Lester ik had een dagje SST vrij, morgen maak ik het weer goed O+
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zaterdag 2 april 2011 @ 10:40:06 #128
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94935396
2 April................... Hier in nederland komt er een heerlijk zonnetje door, zal Portugal ook baden in de zon en zullen de bewoners weer liggen hangen bij het zwembad, we zullen het zien.

De ontbijttafel wordt gedekt, ondertussen hoor ik *de stem* dat er wat klaar staat in het Labyrinth...de boodschappen zijn binnen, en geen lullig tasje, maar heel veel tassen met van alles en nog wat.
Gerard en Flip ruimen alles op en in, Karim zie ik ondertussen ook met dingen slepen, ach als ze die mannen niet hadden kwam er weinig van terecht, Ja Sharon, die weet ook wel van aanpakken en opruimen...en Beppie doet alleen klusjes wat ze leuk vind, maar een Laura of een Monique heb ik bij mijn weten niet vaak in aktie gezien qua huishouden.

Heb vannacht nog de stream aangeslingert en zag Maik bovenop Monique zitten om te *masseren* en las in de COS dat de overige bewoners 10 minuten in de huiskamer hebben moeten wachten omdat er even *gedopt* moest worden. _O- (monique had toch blaasontsteking?? ja wat wil je als je je doos steeds op de tocht legt, kan ze van de week weer plassen in een potje en uren lopen janken)

Iedereen doet wat....behalve Maik die zie ik nog steeds zitten in die ranzige badjas van hem......sommige hebben gedouscht, sommige staan de boodschappen opruimen...........

Wat de streamers WEER opviel, Monique stapt haar bed uit, nergens geen lapje over maar hoppa gelijk aankleden en opmaken, dus haar doos krijgt ook geen onderbeurtje van fris helder water....eet smakelijk >:) en dit komt vaker voor. (lekker zit ze ook nog aan het brood oh moet er toch niet aan denken)

Greys Gert en Pietje hebben van de week even een babbeltje gehad met Alphons.

Ze gaan volgende week aan de leugendetector.
Ze krijgen allemaal een compilatie te zien van beelden wie wát achter elkaars rug om gezegd heeft. De Week van de Waarheid. post Greys net.
Dit zette Greys ook net neer in de COS
En we vertelden ze niet wat ze moesten doen, maar gewoon hoe wij het graag zouden zien :P
Hij (Alphons) stond daar echt voor open. Of hij deed alsof, maar dat zullen we zien komende week bij de nominaties, als hij slim is doet hij het op die andere manier, Gert heeft het hem goed uitgelegd in elk geval :D
dus dat zijn leuke dingen voor de streamers als we natuurlijk niet om de haverklap een SL krijgen. We wachten dat ook weer af.

Ondertussen is het schone beddengoed en de schone handdoeken gearriveerd, ook iets wat uit het plastic wordt getrokken door Monique, die gelijk zegd......gadverdamme, het douchmatje van zolder??? ik vraag me af hoe zij dt weet, zij is toch niet op zolder geweest???

Iedereen is aangekleed en druk in de weer......Mister Badjas loopt gewoon met mok in de hand een beetje te lanterfanten, Mister Badjas wil alleen sterke koffie. Oh ik zie Beppie ook nog in badjas rond lopen.
Het is zaterdag wasdag, zie Sharon met haar wasmand richting Labyrinth lopen en de overige bewoners beetje aan het kletsen, Joanna pakt iets uit haar koffer etc.etc.
We gaan straks ontbijten en kijken wat de rest van de dag ons brengt.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zaterdag 2 april 2011 @ 18:17:06 #129
336978 bollokus
raar menneke!
pi_94947288
weer een kleine aanvulling al ben ik niet zo goed om een heel verhaal in elkaar te flansen zoals mijn voorgangers. maar probeer het ook maar een keer :P

Het is weer een rustig dagje maar de slaapkamer is zeer weinig betreden door de bewoners. om ze actief te noemen is nou weer net een beetje overdreven.

na het middageten: Alex vraagt zich af of het aso is om nu buiten in de zon te gaan zitten terwijl iedereen druk bezig is.
Nee hoor zegt maik we zijn ze dankbaar.
gerard: ik heb al twee afwasjes gedaan
maik heeft het op zich niet moeilijk gehad tijdens zijn missie, toen die alleen was....maar alleen monique was wel een moeilijke factor, omdat ze het zo moeilijk had.
Buiten hebben gerard maik en alex het er over dat het handiger is dat maik beter eerst op mo kan drukken of andersom.
gerard laat dan de geheimen van mo en maik dan even voor wat het is ,
en gaat dan op het geheim van karim richten.
Gerard houdt van mensen die een eigen mening hebben en er voor staan,
het geeft niks als je een andere mening hebt dan kan je tot een compromis komen.
mo gaat zich niet meer zo druk maken over het geld er komen straks toch nog zat opdrachten waar je geld bij kan verdienen.
Alex zou willen drukken op karim .Getrouwd met een indiaase danseres .
Gerard en Philip gaan daar helemaal in mee .maw ze nemen hem helemaal in de zeik.

en in een keer kwam er een musicale clou door het huis heen geslingerd
'Go see the doctor.....'

in de tussentijd zijn de bewoners nog een beetje aan het knutselen geweest en hebben een prachtige bal gefabriceerd. door hem te gebruiken binnenshuis werd er weer commentaar geleverd door beppy b en maik.

en eindelijk daar kwam het verlossende geluid
beste bewoners de KVDW is voor 15 minuten geopend,
er mag 1 persoon drukken..darna gaat de kamer weer dicht.
Alex zet het op een drafje richting de deur,
maar wordt teruggefloten door Joanna...
zullen we misschien even overleggen...ik weet niet...
Alex komt dan toch maar terug...en neemt het woord..
Dan trek ik me terug, en gun het Laura om te drukken,

De andere zijn het er mee eens want laura heeft nog nooit mogen drukken. en ze drukt op Mo

na een 10 tal minuten hebben de streamers weer een SL! te pakken.
ong. 2 seconden na dat de SL is opgegeven praat mo voluit over haar IQ dus het lijkt me duidelijk het geheim is geraden

rond de klok va half 6 is er natuurlijk het wekelijkse afscheid van de bewoner. voor Aafke hebben ze zich allemaal aangekleed als een gabbertje en gaan los op de muziek "daar is gabbertje " mootje maakt ook nog een kleine aafke, er word geproost.
nu nog even genieten van de laatste zonnestralen

[ Bericht 2% gewijzigd door bollokus op 02-04-2011 18:30:51 ]
mijn toetsenbord is OUD er zitten GEEN hoofdletters en punten op....!!!!
hier en daar een zpel vout kan ook voorkomen.. u bent gewaarschuwd...!!!!
  zaterdag 2 april 2011 @ 22:27:43 #130
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94957740
Zaterdagavond in Portugal.

De bewoners moeten op de bank........ze krijgen een feestje, een gemaskerd bal.
Is dit al het begin van *de week van de waarheid*.....want dat er wat komen gaat aankomende week zullen we beleven.

Iedereen is druk bezig om alles aan te hijsen en recht te trekken, en ik moet zeggen leuk, leuk, leuk, De meiden in jurken ala Madame de Poumpadour, en ik kan nu niet zeggen wie de mooiste is want ze zien er allemaal 4 top uit.

De heren dito in kleding die aan de franse revolutie doet denken ( als ik het goed heb hoor, prik me er niet op vast)
Maik heeft een Cyrano masker op ...hoofdrol speler in de opera's die je in Venetië kan bezoeken.
(uit de COS)
Ziet er allemaal schitterend uit en ik lees ondertussen de COS maar dit is al geslaagd...........

Ik zie Gerard met een duivelspak plus duivelsoren op zijn hoofd en inclusief een lange rode staart op zijn kont hangen, en Karim heeft zo een snavel voor het gezicht...........
Gerard staat ondertussen bij Monique bij de tekeningen die aan de muur hangen van een paard, en zegt, Het kan best een acteur wezen etc.etc.(over Alex) en ze zijn weer over de geheimen aan het praten.
Gerard zou het een eer vinden ook eens op een geheim te mogen drukken.
Beppie Breipen wordt geholpen door de dames Laura en Sharon, haar tieten worden naar boven geperst en ik moet zeggen, het is een plaatje zo. ^O^
Sharon ziet er ook schitterend uit in haar jurk plus masker, Laura ja ach beetje sneu, rare jurk beetje aan de korte kant.
Monique lijkt wel een Temeier uit de gouden eeuw.....ze heet nu voortaan Keetje Tippel :P
Gerard en Karim zijn vooral met het spel bezig, en herhalen maar weer eens dat het de komende week..........de week van de waarheid is.
Er staat wat in het Labyrinth klaar, zegt de stem.
Een karretje vol met drank/bier en glazen, er wordt een deel koud gezet in de koeling.

We zullen zien hoe het vanavond afloopt, of het wordt een gezellige boel of een franse orgie........... :+

[ Bericht 2% gewijzigd door Toverheks op 02-04-2011 22:36:03 ]
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zaterdag 2 april 2011 @ 23:04:30 #131
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94959321
En het bal is geopend, Ik zie Gerard rare sprongen over de rode bank maken met een zonnebril op _O-
Beppie Breipen had weer eens commentaar.........ze heeft een halve fles parfum opgespoten want ja haar jurk stinkt naar zweet riep ze......erg ondankbaar net als bij de dans context dat ze *2e hands schoenen moest aan doen*
Hoor nu Andre Rieu met een wals, maar echt walsen doen ze niet, ze zijn erg lacherig onder dit beetje jammer maar misschien dat ze het toch tot een leuk toneelstukje kunnen brengen.
Keetje Tippel slaat de drank snel achterover, dus dat wordt straks weer janken en doppen met Maik na afloop.

Hoor nu het nummer.....Het spookt in de opera....nou Laura op je ranke lijfje geschreven >:)
Er is weinig bedrijvigheid, ze staan allemaal in een groepje en hebben het weer over de geheimen......
Laura staat een beetje te schuivelen met Alex, en geeft het weer een vet compliment,,,,,,het ziet er echt niet uit jij met zo een masker, kijk dat neusje en staat een beetje te giegelen als een kind van 12 jaar.
Nou ik weet niet of het een geslaagd feestje wordt, hoor nu gewoon weer popmuziek en ze staan een beetje dom buiten in de tuin te doen.
We zullen het wel weer beleven en lezen wat er vannacht allemaal nog te gebeuren staat, er is genoeg drank zag ik dus hoppa barst maar los met deze Knalfuif :P :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 3 april 2011 @ 00:02:51 #132
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94961893
En er is Herrie in de Tent maar nog geen bloed aan de muur..........
Flip met Beppie, Beppie vind dat Flip haar heeft verraden, waarmee weet ik niet maar het is flink bonje tussen die 2.
Uit de COS
Joane en Flip hebben gesproken in codetaal over het geheim van Maik. (borst) Flip heeft daarna met Maik gesproken over dat geheim.
Dat vind Joanne doorlullen, maar flip zegt juist ik wist dit al voor ik het van jouw hoorde.
Maar Joanne wil daar niets van weten.
Fillip heeft gelijk, hij heeft er gewoon een gesprek met Maik overgehad en Joanne zegt nog even dat hij nu haar feest heeft verziekt.
..............................................................................................

Ook Flip heeft de neiging met zijn IK,Ik,IK en nog eens IK.
Die 2 verdienen elkaar echt _O-
Beppie staat ondanks dat het toch wel even fel tussen hun 2 ging met dat maskertje voor haar gezicht.
Ook Beppie roept dat ze er klaar mee is, en Flip gaat helemaal niet meer drukken voor een geheim zegt hij met verheffing in zijn stem.
Flip ging naar de keuken en gooide er ff een borrel in............
En ja hoor Beppie komt er weer op terug al was ze er zo klaar mee.
Flip klinkt niet erg vrolijk, ik hoor een verwijt in zijn stem en hij moet zijn woede in houden.
Flip zegt dat deze SST een breuk in hun vreindschap geeft.
Flip probeert Beppie zijn standpunten kenbaar te maken, maar Beppie luistert gewoon volgens mij niet eens, die ratelt maar door en door want zij moet toch haar gelijk halen.
Ze verwijt Flip dat Flip haar feestje verpest, Flip zegt, ga nou maar lekker naar buiten en vier je feestje.
Beppie vraagt, ben je boos??? nee zegt Flip, ik ben geirriteerd.
Flip vraagt voor de 100ste keer, waar zie jij het gevaar in, je draaft helemaal door, ik mag niks zeggen wat jij me vertelt, je ligt op bed ze vragen wat is er met Joanna en nog kan ik niks zeggen
Ik zou nooit iets zeggen waar jij in de problemen mee zou komen zegt Flip tegen haar, hij denkt na voor wat hij tegen haar zegt, Hij denkt echt na en geeft toe dat vanmiddag tegen laura niet goed was.

Keetje Tippel komt binnen waaien en vraagt, Is er iets??? wat is er gebeurd...........niks zegt Beppie, we hebben een ruzie Flip antwoord gelijk we hebben een menings verschil.
Flip zegt Ga nu naar buiten, Niet doen zegt Beppie want dan heb je echt ruzie met me, als je nu ruzie met me maakt Flip, dan ga ik naar huis :W :W :W

Flip wil het uitpraten, Beppie niet, want ze zegt ook een paar keer * Ik ben echt hartstikke goed voor je ben* En daar gaat ze weer............Flip zegt, je snapt het niet en volgens Beppie moet hij het dan maar beter uit leggen.
We komen er nooit uit zegt Flip nu en daar gaan ze weer, herhalen herhalen en herhalen.
Beppie zegt nu, elke stap die ik hier genomen heb, heb ik met jou besproken, volgens Flip de afgelopen 2 dagen niet hoor!!!!!
Flip zegt nu.......en vannacht ga ik niet slapen het zijn net 2 kleuters die niet naar elkaar luisteren.................

Beppie probeert hem nu mee naar buiten te nemen, maar flip wil het uitspreken, Beppie is teleurgesteld in Flip, en Beppie gaat het niet meer er over hebben, ik hoor haar steeds zeggen, Kom kom..fantastich feest zegt Flip :+
En weer staat hij in de keuken en krijgt het dopje van het bierflesje er moeilijk af..........die gaat zich volgieten dus of mooie beelden of een mooie SL.
Flip staat zich nu een beetje aan te stellen, hij vind het kut muziek en het gaat uitstekend met hem 8)7 8)7 zegt hij.

De bewoners zijn weer in de huiskamer en zie Beppie weer in gesprek met Flip........dit kan dus nog heel lang duren...........Flip is een doordrammer daar ben ik nu wel achter. :W :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  zondag 3 april 2011 @ 03:30:56 #133
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_94968661
Wat er allemaal exact is voorgevallen weet ik ook niet, maar het moment dat inschakelde (Iets voor 3 uur) lagen Maik en Mo te neuken alsof hun leven er van af hing. De lampen waren aan en ze hadden de hele slaapkamer voor hen alleen, al kraakt de boel wel als een tierelier. Ze waren bezig, toen Karim ineens binnenkwam. Hij wilde de camera's afdekken. Mo ontkende meteen dat ze bezig waren, maar Maik riep dat hij werd onderbroken. Mo; "Neeee Maaaaaik!". Het is dan ook mooi om te zien hoe de camera uiteindelijk inzoomt op Mo's voet, waar haar slipje aan bungelt.

Uiteindelijk maakt het tweetal de daad af en loopt Maik naar de rode bank, waar iedereen zit te wachten. Maik vertelt dat het gelukt is. Alleen had Maik volgens Jo de badjas niet goed afgedekt, wijzend naar de plek waar zijn blote togus bungelde. Jo gaat de kamer in en het blijkt te meuren... We mogen blij zijn dat we geen geurevisie hebben. Men vraagt zich in de COS af waarom Maik zijn togus niet gaat wassen; Mo heeft immers een blaasontsteking.

Oh ja, Jo vroeg toen ze de kamer binnenkwam of Mo niet moest plassen. Uiteindelijk kwamen er hierdoor een paar koningsquotes van Jo: "Nee ik eerst, anders zit ik dadelijk op zijn kinderen" en "Dalijk ligt er een kwakkie op de rand...". EDIT: Sharon, Flip en Jo slapen in de slaapkamer, samen met Maik en Mo, in die neuklucht. Lekker. De rest slaapt op de jongenskamer. Maik heeft zijn togus niet gewassen, oftewel, als iedereen het in het grote Secret Story huis met iedereen blijft doen, eindigen ze nog in quarantaine. Hoe loopt dit af?

COS-lieveling Stef genoot vandaag lekker van de zon.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  zondag 3 april 2011 @ 03:31:54 #134
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_94968675
dubbel
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  zondag 3 april 2011 @ 11:04:58 #135
336978 bollokus
raar menneke!
pi_94971633
laten we dan het tussenstuk ook nog even erbij zetten:

na het gesprek die gaande is tussen Beppie B en Flipje gaat mevrouw een beetje geïrriteerd in haar bed liggen om aldaar de camera's weer op te eisen.
Laura komt nog even polshoogte nemen bij Beppie en verteld dat ze zich niet zo aan moet stellen. Onder de keine conversatie komt flipje polshoogte nemen. Laura tegen Flip": Als ik met Jo wil praten kom je altijd langs, ben je bang dat ik iets met haar bespreek

op het zelfde tijdstip een geweldig mooi gesprek Geer en Sharon
Ging over dat ze al in het begin tegen elkaar gezegd hebben 'ik vertrouw jou'. Geer zei dat tegen Sharon, en die antwoorde toen gelijk met 'ik vertrouw jou ook'.
Verder hadden ze het over veel bij elkaar te herkennen. Geer dat hij bij Sharon had gezien dat ze iets moeilijks door heeft moeten maken. Hij heeft dat ook moeten doen, op zijn 15de. Daar ging hij nu niet verder over praten, dat zou dan later buiten dit huis wel komen.
Toen wou Geer van haar weten of ze ongeacht of ze dit zou winnen ze terug zou gaan naar de plek van de tsunami. Dat wil ze wel alleen dan wordt het later. Waarom wou Geer weten. Omdat ik dan wat langer moet sparen nog.
Misschien dat haar vader wel met een ticket zou klaar staan na dit SST gebeuren.
Geer wou ook weten of zij iets van anderen zou aannemen. Of dat ze het liever zelf wou doen.
Kwam er op neer dat Geer haar ticket wil betalen, als zij dit jaar het geld niet bij elkaar heeft. Je moet gewoon kunnen gaan dit jaar. Sharon helemaal onder de indruk, maar ook dat ze dat niet wilde. _O_

geef die jongen een feestje en een beetje alcohol. Geer zit in de gespreks mood nu is flipjeaan de buurt. Geer verbaast zich over het feit dat Flip de laatste tijd bij de dames slaapt.
gerard confronteerd hem even. Geer denkt dat Flip niemand vertrouwd in het huis. Dit word door flipje compleet van de baan geveegd en geeft als tegen argument dat het gewoon veel gezelliger is op de vrouwen slaapkamer, terwijl de mannen om 11 uur slapen gaan word er op de andere slaapkamer nog veel gelachen aldus flipje
Flip is een zwevende bewoner, dat maakt hem heel kwetsbaar zegt Geer, maar dat is ook belangrijk, geer stelt zichzelf ook kwetsbaar op en als mensen er misbruik van maken kegelt hij ze uit zijn leven!

Karim: Jo weet je wat het is als je een hele sterke vrouw bent en je wilt een hele lieve man dan kan je mij veroveren, Jo: ja ik weet niet hoor maar ik heb de ware al gevonden..tenminste als hij op me wacht }) }) (ja ja het is zondag mamajo :+ )

Karim is met pak en al in het zwembad gesprongen
Stem: karim je overtreed de regels

hierna zie voriige post van Arnie :Y
mijn toetsenbord is OUD er zitten GEEN hoofdletters en punten op....!!!!
hier en daar een zpel vout kan ook voorkomen.. u bent gewaarschuwd...!!!!
  zondag 3 april 2011 @ 11:06:32 #136
336978 bollokus
raar menneke!
pi_94971670


[ Bericht 100% gewijzigd door bollokus op 03-04-2011 11:06:49 ]
mijn toetsenbord is OUD er zitten GEEN hoofdletters en punten op....!!!!
hier en daar een zpel vout kan ook voorkomen.. u bent gewaarschuwd...!!!!
  zondag 3 april 2011 @ 12:24:54 #137
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_94973726
_O_

dankjewel
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
pi_94975491
13.25u
Er staat een boodschap op de tv:
Bewoners, jullie horen straks een aantal muziekfragmenten. Naar aanleiding van deze fragmenten verzamelen jullie letters. Deze letters vormen uiteindelijk een woord. Als jullie het woord raden staat er een verrassing klaar in het labyrint.

De bewoners hebben het nog niet gezien! Eens afwachten hoe dit gaat uitpakken :)
pi_94976375
2e letter van de volgende artiesten: Spice Girls
2e letter van de volgende artiest: Rihanna
1e letter van het 2e woord: Bloed zweet en tranen
Niet meegekregen welke letter ze moesten zoeken..maar het antwoord is weer een z
En nu zal het wel de vierde letter van het lied zijn, want het is YMCA

En het antwoord is dus pizza!
pi_94976429
Er lag ook een kaartje in het labyrint bij de pizza's..Iets van Smakelijk eten voor de lunch en vanavond is er een andere lekkere verrassing ofzoiets
  zondag 3 april 2011 @ 17:10:11 #141
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_94984168
De allerlangste SL tot nu toe. Sinds 15:22 lagen alle streams plat. Men had al een vermoeden... Maar zojuist werd in de COS officieel bekend waarom;

quote:
1s.gif Op zondag 3 april 2011 17:08 schreef freaky40 het volgende:
Excuus voor de lange streamlock. Joanna heeft te horen gekregen dat haar relatie voorbij is. We hopen op jullie begrip. #sstnl
In de COS was men kwaad dat dit niet werd vertoond. Het is toch een RLS? Laat dan de realiteit zien! Al snel kwam @Sstnl via twitter met;

quote:
1s.gif Op zondag 3 april 2011 17:12 schreef Bootjuuh het volgende:
secretstorynl Secret Story NL
Morgen in de daily show kun je zien hoe Joanna op dit nieuws reageert. De streams zullen later vandaag weer beschikbaar zijn. #sstnl
Update: Secret Story schrijft op zijn site:
quote:
Joanna krijgt een brief
De stem heeft een bericht van haar moeder.

De brief mag ze in de slaapkamer lezen. Het is geen leuk bericht, haar relatie is voorbij. In de uitzending van maandag zie je wat Joanna te horen krijgt en wat haar reactie is.


[ Bericht 13% gewijzigd door ArnieAlberts op 03-04-2011 17:17:32 ]
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  zondag 3 april 2011 @ 18:49:32 #142
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_94987962
En we zijn er weer......Half 7 zondagavond, de SL is weer van het slot gegaan.
Ik zie Beppie met een glas water in haar hand, gehuild en hoe........ haar hele gezicht daar kan je het aan zien....................... Monique slaat even een arm om haar heen, maar hoor Joanna zeggen.......hij kan lekker de kanker krijgen..............
Dus zal het waar wezen dat Dennis haar aan de kant heeft gezet, of wordt er een spelletje met de streamers en de kijkers gespeeld.
Vind het maar een vreemde gang van zaken, een brief in het huis brengen waarin alles zal staan over Joanna haar relatiebreuk.

Sharon zegt, Die Dennis zet zichzelf voor schut, hij weet niet half wat ie laat lopen.
Ondertussen gaat het bereiden van de soep gewoon door, want ja ook de inwendige mens moet eten.

Ik zie ook Flip op bed liggen, heel verdrietig of hij ook aan de kant is gezet door iemand *thuis* of die arme jongen voelt de bui al hangen dat hij de *schuld* krijgt van Joanna haar ellende.

Alex en Laura liggen weer te klitten bij elkaar.....samen op 1 ligbed in de tuin.......
Echt als die besluiten samen verder te gaan dan krijgen die echt een spannend leven samen :X

Joanna en Monique staan onder de dousche en Gerard en Karim zijn gewoon weer verder gegaan met waar ze mee bezig waren, er heerst niet echt een grafstemming al is iedereen ervan nu op de hoogte........Joanna als laatst terwijl ze toch het *lijdend voorwerp* in deze love story is.
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
  maandag 4 april 2011 @ 19:43:15 #143
336978 bollokus
raar menneke!
pi_95037243
:o er staat voor vandaag nog niks (er is natuurlijk ook niet veel gebeurt

Joanna is vroeg wakker (of slaapwandelt ze nou?), ze heeft vannacht ook al even in de tuin gezeten maar is toen weer naar bed gegaan. ze maakt een begin met de tafel dekken.
Flipje en mootje worden ook wakker
Ze hebben het over de nomitaties wie er wel op de stoel komt en wie niet.
volgens flipje is zijn zijn stemmen veranderd
Jo wil op zoek gaan naar een huisje het hoeft niet helemaal af te zijn iedere keer wil ze dan wel wat doen als ze weer iets verdiend heeft.
Toch nog maar even weer naar bed; :Z

Jo verlaat de slaapkamer en hup de Streamlock is weer gearriveerd :(

na dik 2 uur komt het beeld weer terug voor een minuutje of 10 daar zien we de schapen/geitjes smakelijk het kunstgras nuttigen en de bewoners staan er bij te kijken

hup weer een prachtig knipperend oog op de streams

daarna weer terug, schapen schijnen weer weg te zijn....
de meeste bewoners zijn op dat moment bezig om de uitwerpselen van de bezoekers weg te ruimen.

Na deze opruim werkzaamheden valt iedereen weer in zijn oude patroon. m & M op elkaar op de stoel, laura ook onderuit met een alex aan haar zijde met hele intressante praat. karim die nog een plonsje maakt etc etc.

en heel belangrijk Mo heeft gedoucht

de stem roept bewoners weer bijeen en de nominaties van deze week worden uitgelegt

quote:
Niemand is veilig
4 april om 13.02

Iedereen moet nomineren.

Vandaag staat weer in het teken van de nominaties. Deze week mag iedereen elkaar nomineren. Dit betekent dat niemand veilig is. En aangezien het de Week van de Waarheid is, heeft De Stem nog een verrassing voor de bewoners in petto. Morgen, tijdens de daily show om 19:30 uur op Net5, krijgen de bewoners te horen wie er genomineerd zijn. Ze krijgen dan ook te zien wie wie genomineerd heeft en waarom. Tijdens de Week van de Waarheid moet iedereen natuurlijk wel open kaart spelen en De Stem helpt de bewoners daar een handje mee.

Bron: site sst nl
Na de bekendmaking van dit bericht aan de bewoners werd de komende 15 minuten vooral veel bedenkelijke gezichten getoond op de streams. al hoe wel sommige vrij duidelijk waren wie ze gingen nomineren.

een voor een werden de bewoners binnen geroepen.
leuk punt toen alex werd geroepen, Gerard verteld aan Sherrie "Die kerel ga ik in de gaten houden"

ik meen dat ik zo de dag aardig omschreven heb en als ik iets vergeten heb... zal het wel niet interessant genoeg geweest zijn :P
mijn toetsenbord is OUD er zitten GEEN hoofdletters en punten op....!!!!
hier en daar een zpel vout kan ook voorkomen.. u bent gewaarschuwd...!!!!
  maandag 4 april 2011 @ 20:34:08 #144
253400 Toverheks
ZOEFFFFFFFF
pi_95041048
TV uitzending van 4 april.......................

Het begint dat Maik Sharon haar geheim heeft geraden, over dat ze de Tsunami had overleefd.......( Haar eigen verhaal staat hier in SST FOK) ze is erg geemotioneerd nu ze het aan de bewoners allemaal vertelt.

Flip voelt meer dan alleen vriendschap voor Beppie vertellen Monique en Sharon aan Beppie toen ze weer van zolder af kwam en weer gewoon het huis kwam bewonen, ze vraagt aan Monique en Sharon wat ze er aan kan doen nu Flip verliefd op haar is, Ja zegt Sharon dat moet je zelf weten.
Beppie is niet verliefd op Flip zegt ze tegen de meiden.
Beppie vraagd het persoonlijk nu aan Flip, Flip ontkent het het komt aan de manier waarop iemand weg gaat, ( verdwijn Beppie naar zolder) Flip zegt ik heb geen traan gelaten en me niet anders dan anders gedragen in de groep, ja misschien iets meer geslapen, je bouwt iets met iemand op en ja dat is moeilijk als degene dan zomaar verdwijnt.
Flip zegt, ik ga niet stoken in een goed huwelijk en prima als iedereen zegt dat ik verliefd op je ben.

Alex en laura zien we nu in de bruids suite, oh wat een vet feestje was dat zegt Alex en er is nog taaart over.
Flip zit nu met Gerard in de keuken, Gerard zegt ja ik dacht ook dat jij verliefd was, nee zegt flip het is echte vriendschap.
Gerard denkt wel dat Alex echt verliefd is op Laura.
Karim is niet op zoek naar een relatie zegt hij aan de ontbijttafel.
Ondertussen zie ik Laura en Alex champagneontbijt nuttige nog steeds in de bruids suite.
Ze is wel verlieft zegt Laura tegen Alex, Alex zegt dat is natuurlijk wel het belangrijkste.

De kluisinhoud van hun 2 is samen gevoegd en zoals een goed huwelijk moeten ze alles overleggen ook de geraden geheimen dus nog. Ze zijn in Gemeendschap van goederen getrouwd zegt de stem.

We gaan straks live over naar Portugal.........De week van de waarheid zegt Bart........

Nu Bart weer dat iedereen vragen kon stellen via Twitter........
De stem zegt het is de week van de waarheid..jullie fans _O- _O- hebben vragen ingestuurd het moet een eerlijk antwoord wezen zegt de stem.
De rode telefoon gaat en Karim neemt op, de stem wil Flip aan de telefoon.
Flip ben je verliefd op Joanna vraagt de stem. Nee zegt Flip ben niet verliefd
Monique nu aan de telefoon.
Monique hoe denk je dat je ouders het vinden dat je openlijk sex hebt, Monique zegt dat ze hopelijk ziet dat haar ouders zien dat het uit liefde is maar dat ze er niet zo blij mee zijn zegt ze.
Sharon met wie in het huis wil jij na SST GEEN contakt meer willen hebben Cynthia antwoord Sharon omdat ze daar het minst mee had in het huis.

De kluis van Laura en Alex is goed gevuld nu na de bruiloft, ook omdat ze geld hebben gehad via de bruiloft van de andere bewoners.
Monique wordt nu ondervraagd door Alex hij probeert haar geheim te achterhalen.
Hoelang zal Monique haar geheim nog veilig zijn zegt de voice over.
Iedereen zijn geheim gaat eruit zegt Alex, en spannend of niet maar laura gaat voor het eerst drukken.
Laura zegt het geheim van Monique is denk dat zij hoogbegaafd is.
Monique moet nu naar de KVDW waar laura nog steeds zit te wachten.
laura zegt heb niet veel vragen maar denk dat jij een hoog IQ heb.
Laura blijft bij haar woorden en ze zitten nu allemaal op de rode bank.
De stem zegt..de vermoedens van laura zijn echter juist......Laura en dus ook Alex hebben het geheim geraden van Monique.
Maik vind het wel leuk dat ze heel slim is maar ja ik ben een man dus wil een tandje hoger zitten etc.etc.
Monique vond het moeilijk om te acteren om te doen of ze dom is....Nou Keetje IQ zal wel hoog wezen maar je EQ is................. :+
Flip nu in de KVDW en er zijn nog 3 geheimen te raden en Flip staat onder aan de kluisinhoud.

Nu een keuzemissie, je kon op de SST site een keuze maken Maik zit nu live in de tv uitzending.
Maik moet van alle mannelijke bewoners te weten komen of ze billen mannen of borsten mannen zijn, hij krijgt er nu 2 minuten de tijd voor, 500 euro persoonlijk als hij het red, 500 euro eraf als de missie mislukt.
De overige bewoners zitten te eten en Maik doet heel vaag,Maik is een billenman zegt hij, Karim is geen van beide........... moest binnen 2 minuten maar dit red hij dus niet denk ik.
Dan de stem..............de missie van Maik is niet geslaagd........was ook een domme missie 8)7 8)7 8)7
Wie verzint toch van zulke onzin dingen.................
Dan een Clue voor de bewoners ( eerdere opnamens, dus niet live)...........go see the docter schald het uit de speakers en zie maik in de KVDW zitten..Maik is wel bang dat ze achter zijn geheim komen vertelt hij Gerard onderzoekt Maik op littekens en denkt dat Maik zijn geheim is dat hij zijn oren heeft recht laten zetten.
Beppie doet Keetje T haar haren, Monique blert even Maik....en dan nog een keer Maik als een viswijf...ze is beledigt dat Maik niet gelijk aan komt rennen die staat gewoon af te wassen .....

Dan komt het van zaterdagavond....het gemaskerde bal........de stem zegt...........nu nog even een masker maar voor wie zet jij je masker af. het is de week van de waarheid.
_O- _O- _O- Op tv ziet het er toch een stuk gezelliger uit maar wij streamers weten beter.

Dan Beppie en Flip die in herhaling vallen.....( zie eerder streamverslag van zaterdagavond in deel 1)

Het feest is voorbij....Beppie zegt in de tuin.....dit heb ik nog nooit meegemaakt hoor, wachten omdat mensen liggen te krikken.
Maik hoor ik zeggen.....KUT dat krakende bed en gaat rustig verder. Filmpje tussen door vanuit de KVDW daar zie ik Sharon zitten.
Sharon zegt nee hoor zal het echt nooit doen, wil niet herrinderd worden dat het meisje die zich laat pakken.
Flip denkt dat het bed nu kapot is want buiten hoorde ze het bed flink te keer gaan.........en weer zie je ze bezig...........Monique je ouders zijn trots op je hoor meid _O- _O- _O-

Karim nu live die Laura ook erg leuk vind, laura krijgt nu een fragment te zien van dingen die besproken zijn in het huis.
we zien Nou Karim en Gerard op bed liggen en zitten kArim zegt dat hij laura erg leuk vind en er zelf raar van staat te kijken..Laura nu met haar handen in haar haren en ze zegt Fuck, Alex is dat de man die je de vrijheid kan geven vraagd de stem,er is nu een missie voor haar..ze moet de komende 3 dagen alleen karim aandacht geven en ze moet zorgen dat Alex jaloers wordt, ga op karim zijn schoot zitten, kussen en kriebelen, lukt het dan verdienen Alex en laura 5000 euro maar ze mag er met niemand over praten ook niet met Alex....

Dan waar de meeste streamers op zaten te wachten >:)

De brief van de moeder van Beppie waarin staat dat Dennis hun relatie heeft verbroken, we zien Joanna in de KVDW zitten ze maakt zich zorgen over haar relatie en krijgt dus de brief.........dan loopt ze naar buiten......
De andere bewioners vinden het erg, Beppie leest nu de brief van haar moeder voor aan de rest van de bewoners......ze leest snel dus excuus zo snel kan ik ook niet tikken.
3 weken terug vroeg dennis of joanna het SST huis uit ging en etc.etc. nu zien we Joanna buiten zitten huilen..Flip zegt dat hij niet eens bij haar in de beurt durft te komen en laura speelt weer voor Mona......Laura hoopt dat Beppie blijft maar denkt dat ze toch voor Dennis kiest.
Joanna zien we weer de KVDW binnen wandelen.ze mag heel even met haar moeder bellen, wij weten duurde een half uur en het ging niet alleen om Dennis maar ze kreeg ook info van buitenaf van haar moeder.
De rekeningen worden betaalt vraagt Beppie, Moeder zegt waar maak jij je nu zorgen om, en dan over haar bulletje waar het nu weer top mee gaat.
Ze huilt en volgens de voice over is het een PEPTALK die haar moeder haar heeft gegeven _O- _O- _O-

Joanna nu tegenFlip dat ze alles heeft gedaan, huilend en snotterend en ze vertelt hij weet dat ik heimwee had en ze is 3 half jaar samen met hem geweest en ze heeft alles gedaan...het riedeltje speelt ze weer af, zij was de beste etc etc.
Flip zegt hij wilde niemand pijn doen maar de band met joanna is sterk hij voelt haar verdriet hij voelt het van hier en tot hier ( weer filmpje tussendoor )

Vriend van Joanna is om reactie gevraagd zegt bart, maar dennis wil niet reageren hij vertelt het wel persoonlijk aan Joanna..........................
Dit was de uitzending van maandagavond 4 april :W :W :W
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_95047759
Laura heeft dus haar missie. Ze loopt door het huis en laat Mo en Jo de kaart zien die ze van haar familie heeft gekregen waarin staat over de verliefdheid van nog iemand anders. Ze laat blijken dat ze een missie heeft. Ze spreekt Karim aan en zegt dat ze beelden heeft gezien. Een tijdje later weet het hele huis dat ze dus een missie heeft die over het verleiden van iemand gaat.
Voor haar is het niet moeilijk zegt ze als Mo ernaar vraagt, maar voor iemand anders wel.

Karim zit buiten en ze gaat naar hem toe en zegt dat hij moet proberen het spel te spelen... Ze wil hem kennelijk overhalen om mee te doen. Dan moet ze naar de KvdW komen en als ze terugkomt aait ze Karim over zijn rug en loopt naar de bank waar ze heel zielig gaat zitten.

Monique komt vragen of de missie mislukt is en Laura knikt nee. Maar waarom kijk je dan zo zielig vraagt Mo, maar het gaat goed met haar verzekert Laura haar.
Dan komt Alex vragen wat er aan de hand is en ze zegt dat ze niks mag zeggen over de kamer. (terwijl ze wel onderhand iedereen ingelicht heeft). Dan vraagt Alex wat de inhoud van hun gezamelijke kluis is: 34000 toch? Ze geeft geen antwoord en hij zegt dat hij het dan zelf wel even gaat vragen in de kamer. Maar dat hoeft echt niet volgens Laura en Alex gaat weer weg.

Dan besluit Laura om op haar bed te gaan liggen en er volgt een soundlock.

Ondertussen zitten Gerard, Karim en Alex in de keuken waar Gerard en Karim dammen en Alex leest een tijdschrift. Gerard en Karim hebben het over missies en geheimen. Gerard geeft aan dat hij al 4 weken weet dat Karim toch heeft gebabbeld over het geheim van Gerard terwijl ze een afspraak hadden dat niet te doen. Zo was Gerard ook een beetje boos op Guido omdat die in zijn spullen had gezeten en de dure creme had ontdekt en dat Karim daarmee naar de overige bewoners was gegaan.
Karim geeft aan Gerard toe dat hij hun afspraak had geschonden en schaamt zich er een beetje over, maar Gerard zegt er niet mee te zitten en zit er nul procent mee.
Dan gaat het over missies en volgens Gerard moet je mensen die een missie hebben gewoon hun ding laten doen ook al weet je dat het een missie is. Hij noemt het voorbeeld van toen hij een missie had en hij mensen liet zingen over Den Haag (monopolyspel straten missie was dat). Toen er gezongen werd ging Guido ineens met zijn handen zwaaien om aan de bewoners duidelijk te maken dat Gerard een missie had en dat ze niet mee moesten doen. Dat vindt Gerard niet leuk, want waarom zou je dat doen? Om mensen geen geld te laten verdienen?

Karim geeft aan dat je best met een missie kunt spelen maar inderdaad, blokkeren hoeft van hem ook niet zo.

Alex luistert in de tussentijd mee en de heren gaan weer verder met algemeen gebabbel en dammen.
  dinsdag 5 april 2011 @ 17:35:48 #146
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_95078285
Mijn tip van de dag is; lees de COS vanaf #922.

Het moment dat ik begon te kijken bleek er iets gebeurd te zijn, maar first things first. Joanna wilde drukken op het geheim van Maik, maar nadat ze met Mo gepraat had die daarover not amused was (Want daarna zou Flip op Jo drukken en dat wil Mo niet omdat hij fokking 200 procent zeker bij de laatste 3 zou zitten, ze wil het 'geld eerlijker verdelen') zag ze daarvan af. Gerard begon daarover en Joanna kwam met haar excuus dat ze door haar relatie zo slapjes is. Op dat moment zegt Gerard het duidelijk; Joanna acteert het goed. Hij loopt naar binnen, maar Joanna loopt snel achter hem aan voor een confrontatie in de keuken.

Daar zegt Gerard duidelijk dat hij het een beetje zat is en maakt goed duidelijk wat iedereen wel op zijn of haar lippen heeft. "Ik ben slapjes, ik ga het nu uit de weg omdat...", maar Gerard merkt op dat ze een sterke vrouw is die confrontaties zeker niet uit de weg gaat, en nu ook niet. Gerard gaat weer naar buiten. Karim stapt binnen, praat wat met Joanna... En dan de uitbarsting; "Ja maar jouw relatieproblemen komen zo op ons allemaal negatief over. Daar heeft niemand schuld aan, maar...", maar Joanna begint te roepen "Ja wat een gemene mensen hier!" en begint te huilen (In de COS herinnert men zich eraan dat Jo kan huilen op commando) en rent naar de slaapkamer. Karim en Flip lopen achter haar aan, maar ze stuurt IEDEREEN weg. Ze ligt daar als een zoutzak.

1 keer een video erbij voor meer duidelijkheid.

Op dit moment schijnt er te zijn gedrukt voor Maik... Door Alex. Joanna zal not amused zijn.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  dinsdag 5 april 2011 @ 17:40:36 #147
337410 Ginosa
Per Sempre
pi_95078449
Toevoeging (als dit mag): blijkbaar zat Alex fout want inmiddels heeft ook Geer gedrukt.
  dinsdag 5 april 2011 @ 18:23:02 #148
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_95080082
Wat is er gebeurd?

Alex had gedrukt... Gerard had gedrukt... Streamlock.

En toen was de SL weg en ging alles verder alsof er niets gaande was. Nu is er echter weer gezeik. Wat is er gaande? Wel, Joanna zou naar de kamer van de waarheid gegaan zijn en heeft er wéér gesproken met iemand. Jo's moeder? De 'baas'? Het lijkt er in de COS erg veel op dat Joanna direct met de hoge heren heeft gesproken. Ze vertelt er ook gewoon open en bloot over tegen de andere deelnemers. Maar hetgene wat écht heel mooi is, is dat Joanna nu letterlijk de regie in handen heeft. Want dit gebeurde er.

quote:
Joanna: Laat ik het zo zeggen, en ik hoop dat de stem dit niet uitzendt, ik heb nogal een dominante egoistisch relatie gehad waarin ik mezelf een beetje kwijt ben...
BAM Jonguh. Streamlock.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_95081478
thanksssss _O_
pi_95105977
In de updateshow van vanavond was te zien dat Laura gisterenavond terug naar de kvdw moest komen waarna Mo nog vroeg of de missie mislukt was. In de kvdw is echter tegen haar gezegd dat ze nog een 2e kans kreeg omdat ze met anderen gesproken had over haar missie. "Er mag niet meer over gesproken worden en als je missie mislukt, heeft dit ZWARE consequenties voor Alex".

Laura doet vervolgens niks met haar missie.. (kennelijk omdat zij toch niet gestraft gaat worden) en vanavond is er een SL.
Na deze SL wordt duidelijk dat Alex genomineerd is als straf voor het mislukken van de missie van Laura (misschien omdat ze 'getrouwd' zijn). Het blijkt dat de bewoners bij elkaar geroepen zijn op de rode bank en toen heeft de stem het verteld. (in de uitzending van vanavond kun je zien wat er gezegd is; bron: sst site).

Alex is helemaal blij omdat Laura bij zichzelf is gebleven en vindt de sanctie wel zwaar, maar hij omhelst Laura en zegt: ik heb de hoofdprijs toch al. Laura zegt zich schuldig te voelen dat hij een sanctie heeft gehad.
Ze zegt vanzelfsprekend niet dat ze wist dat alleen hij een sanctie zou krijgen. Ook vertelt ze niet wat ze aan Monique, Joanna en Maik heeft verteld, namelijk dat ze er niet mee zou zitten als Alex genomineerd zou worden, want zij zit er voor zichzelf. Dit vertelde ze vanavond nog aan hen in de slaapkamer.

"Misschien moet ik wel naar huis donderdag" zegt Alex. Laura roept blij dat ze hem dan wel weer ziet over 3 maanden? Of iets korter dan.. Ze gaat weg om even met Maik te praten en Alex vraagt of ze nog terugkomt. Nee, ik hoef je niet meer te zien zegt ze lachend en loopt de kamer uit.

Tegen middernacht vraagt Alex zich dan toch ineens iets af: Waarom de missie vroegtijdig afgebroken werd als ze er 3 dagen voor had en dit juist nu, tijdens de nominaties?
Maar hij doet verder niks met deze overpeinzing en gaat samen met Laura in bed liggen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')