FOK!forum / Gaming / Farmville #163 macaroni, schmacaroni
Mirjamvrijdag 11 maart 2011 @ 10:21
30jpjip.jpg
Play
1217deg.png
Farmville is hét spel van Facebook waarbij je je eigen farm kan aanmaken om er vervolgens veel verschillende crops op te planten, het naar je eigen smaak in te richten én ook nog eens bomen en dieren kan oogsten.

50nz88.png
XP - Je krijgt voor het aankopen van bepaalde items een hoeveelheid XP.
Deze XP heb je nodig om te kunnen levelen. In totaal zijn er 90 levels.

Ribbons - Je kan verschillende ribbons halen, door bepaalde hoeveelheden te voltooien.
Hieronder valt bijvoorbeeld: 50 buren toevoegen aan je farm, of zoveel soorten bomen te oogsten.
Op het moment zijn er 40 ribbons, maar er zullen er vast nog wel een aantal bij komen.

Masterys - De mastery kan je zien in de Market, dat is het balkje onder de crops en bomen hun foto en die 3 sterren.
Als je met je muis op dat balkje gaat staan krijg je te zien hoeveel je van die soort moet oogsten om dan de eerste mastery ster te halen. Je kan ook zien hoe ver je bent, die balk wordt langzamerhand blauw.
Als je een ster hebt gehaald krijg je een hoeveelheid xp.

Bushels - Als je gewassen oogst kun je bushels van dat gewas krijgen. Voor 50.000 coins kun je een marktkraampje kopen waarin je je bushels voor een bepaalde tijd kunt aanbieden. Als anderen een bushel van je kopen kun als beloning kiezen uit coins, XP of fuel. Zelf kun je ook bushels van anderen pakken, dit kost jou en hen niets. Als je bij voorbeeld grapes oogst en net voor het oogsten een grape bushel activeert dan krijg je dubbele masterypunten. Ook zijn bushels nodig om producten te produceren in je crafting building, lees hier meer over bij "goods".

Goods - Goods zijn producten die je in kunt leveren voor fuel, hoe hoger het level van het product hoe meer fuel het oplevert. In een crafting building, dat kan een bakkerij, een wijnboerderij of een spa zijn, kun je goods maken om ze daarna te verkopen aan je buren. Goods maak je van verschillende bushels die je bij je buren kunt pakken, elk product heeft andere bushels nodig. Elke keer als je een product maakt of verkoopt kan het een level omhoog gaan, dat houdt in dat ze duurder voor je buren zijn om ze te kopen maar ook dat ze meer fuel opleveren. Als een bepaald aantal goods een level omhoog zijn gegaan kan je je crafting building upgraden met coins.

Co-op - Het samen boeren. Met een aantal mensen moet je zo snel mogelijk een opdracht voltooien voor een beloning in de vorm van xp en coins, en daarnaast een aparte beloning bij het behalen van een gouden medaille. Je kan Co-ops joinen via de wall of via de co-op knop in het spel zelf. Voor meer info: klik hier.

11lr2wj.png
De Dairy Farm - Deze stal is bedoeld voor koeien, en heeft ruimte voor 20 koeien. Als je er een stier bij plaatst heb je kans op kalfjes. De kalfjes kunnen overigens NIET in de Dairy Farm. De Dairy Farm is uit te breiden, zodat er plaats is voor 40 koeien.

De Chicken Coop - Deze stal heeft ruimte voor 20 kippen, van allerlei soorten. Sinds kort is deze opslag ook uit te breiden tot een opslag van 100 kippen. Het voordeel van deze stal is dat het eieren kan produceren. Als je een ei weet te produceren uit je Chicken Coop kan je deze posten op je startpagina. Iedereen die een ei open maakt, kan allerlei verschillende cadeautjes krijgen.

Horse Stable - Deze stal is bedoeld voor paarden, en heeft ruimte voor 20 paarden. Sinds kort is hij in stappen uit te breiden naar ruimte voor 40 paarden. Bij het oogsten van deze stal maak je kans op verschillende bonussen. Als je een stallion in je stal zet (via de feed) dan heb je kans op een veulentje. Het leuke aan deze stal is dat je hem zelf moet opbouwen. Je moet 50 items verzamelen om de stal compleet te krijgen en te kunnen gebruiken voor je paarden. Via hulp van vrienden kan je je stal zo snel mogelijk af maken.

Deze 50 items zijn opgedeeld in de volgende categoriën:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Harness
- Horseshoe

De Nursery - Een speciale stal voor kalfjes en veulens. De Nursery is net als de Horse Stable een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Blanket
- Bottle

Je kalfjes en veulens kunnen opgroeien in de Nursery tot volwassen beesten die je dan weer in je Dairy Farm of Horse Stable kunt zetten Als je in de Nursery kijkt en met je muis over de verschillende beesten gaat kun je zien waarin ze opgroeien. Want ze veranderen niet per definitie in een volwassen versie van hun soort. Je moet het volgroeide jong wel vervangen voor een nieuw exemplaar. In de Nursery passen 20 dieren, maar het gebouw is uit te breiden tot 40 dieren.

De Beehive - Je kunt nu ook bijen verzamelen in de daarvoor bestemde Beehive, deze wordt steeds groter naarmate er meer bijen in zitten. Ook de Beehive is een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de categoriën:
- Smoker
- Bees wax
- Wooden board
- Brick
- Nail

Om de bijen te kunnen verzamelen in je Beehive moet je eerst een "Queen Bee" vinden, deze kun je vinden tijdens het fertilizen van land van je buren óf bij het oogsten van gewassen op je eigen farm. De bijen zelf kun je krijgen door gifts van je buren of door ze te kopen van FC. Het nut van de bijen is dat je pollinated seeds (bestoven zaden) krijgt van crops die gefertilized zijn. Ze zorgen ervoor dat je Pollinated crops krijgt in je market waarmee je een grotere kans krijgt hebt op bushels bij het oogsten van die crops.

De Pigpen - Het is mogelijk om je varkens onderdak te geven in dit hok, in totaal is er ruimte voor 20 varkens, maar ook de Pigpen is uit te breiden tot 40 varkens. Ook de Pigpen is een verzamelgebouw waarvoor je ditmaal maar 30 items moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de volgende 3 categoriën:
- Brick
- Nail
- Wooden board

Eenmaal per 2 dagen kun je je varkens op jacht sturen naar truffels. Dit doe je door op de pigpen te klikken en dan per varken te klikken. Om truffels te kunnen jagen moet je je varkens 'voeren' met bushels (die je weer krijgt door het oogsten van gewassen).

De Duck Pond - Om al je eenden en zwanen een onderdak te geven, is er de Duck Pond. Deze vijver moet je zelf graven en vullen. Je hebt dus 20 shovels en 20 watering cans nodig. Eenmaal af is er plek voor 20 eenden en/of zwanen. Binnenkort krijgen deze dieren ook jongen, die dan weer op kunnen groeien tot nieuwe watervogels. Ganzen kunnen overigens niet in de vijver.

De Garage- Je kunt hier niet alleen al je voertuigen kwijt maar je kunt ze hierin ook nog eens upgraden! Door vehicle parts (die je kan krijgen als gifts van buren) toe te voegen aan je voertuig kun je ervoor zorgen dat ze over een groter stuk land hun werk doen, stel je tractor kan 2x2 ploegen en je upgrade hem één keer dan kan hij 2x3 ploegen! De maximale grootte dat je je voertuig kan laten ploegen is 4x4. Vehicles zijn Tractor (ploegen), Harvester (oogsten), Seeder (zaaien) en Combine (ploegen, oogsten en zaaien in één klik).Vanaf level 20 kun je de garage in de farmers market kopen voor 50.000 coins, daarna moet je nog eens 30 items verzamelen om hem op te kunnen bouwen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Brick
- Nail
- Wooden board

Storage Cellar - Dit is een opslagplaats die weinig plaats in beslag neemt maar die ervoor zorgt dat je tot maarliefst 500 spullen kan opslaan. Hier moet je natuurlijk wel iets voor doen. Door shovels toe te voegen vergroot je het aantal spullen die je kwijt kan, elke shovel zorgt voor 1 plekje ruimte meer. Het leuke is dat je ook prijzen kan claimen met je shovels, zo kun je bijv. voor 60 shovels een miner sheep claimen en voor 200 shovels een antique tractor!

Orchards - Sinds kort zijn er de Orchards, de boomgaarden. Deze bouw je zelf. Je hebt hiervoor nodig:
- 10 bricks
- 10 wooden boards
- 10 nails
Eenmaal af kan je je orchard vullen met 20 bomen. Deze bomen kunnen na 2 dagen geoogst worden. Hierbij krijg je niet alleen masterypunten, maar af en toe ook mystery seedlings. Deze seedlings laat je groot worden door ze 8 keer water te geven. Ze groeien dan uit tot een level 2 boom.

NB: ook bomen die niet in de orchard staan, leveren masterypunten. Hierbij krijg je echter geen seedlings.

o5nmg1.png
FarmVille Calculator
FarmVille Wiki
FarmVille Freak
Hoeveel moet ik planten voor ik een mastery haal?

256651w.png
Wanneer je level 10 bereikt kan je collections verzamelen. Onderdelen hiervoor vind je bij vrienden of op je eigen farm. Zodra je een collection compleet hebt kan je deze op je prikbord of op het forum plaatsen zodat anderen hier weer een collectible door krijgen.
Complete Handleiding
Uitleg Firefox
Uitleg Chrome
Uitleg Internet Explorer

54yk5f.png
Als buren kan je elkaar gifts sturen. Wil je een gift versturen die niet in je lijstje staat?
Gebruik dan deze handleiding.

FOK!kers op farmville:

! Je wordt vriendelijk verzocht bij het toevoegen van een van deze personen erbij te vermelden dat je van FOK! bent en/of dat het voor FV is !

Buurvrouw_Rietman
DjFrodo
Gateway
koei
liesje1979
Lienzz
Lorteti
Misan
NelisZ
Outpost76
Pindanoot
Sjowhan
Solique
TJV
Tombolafan
Trainfreak
zoejes

Wel meespelen maar niet al je gegevens blootgeven?
Hier kun je tips over de privacy settings voor Facebook en Farmville vinden.

13zr2ah.png
Deze OP is hier te vinden.
Sjowhanvrijdag 11 maart 2011 @ 10:33
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=396f42da293975116af81585b5d395cc&src=http%3A%2F%2Fstatic-0.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Fdecorations%2F890e543735401b5e5325d214805aa029.pngapp_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=d7b60f1c649ff3e9b27720572c4b1c20&src=http%3A%2F%2Fstatic-0.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Fconsumables%2Fa5c3e72c56090938354923e0b58051fd.pngapp_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=de81c0ebb5d629eb91f66d02da98aed8&src=http%3A%2F%2Fstatic-0.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Fanimals%2F3ddbab43770b31ed7de3d9741c499f89.pngapp_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=a9eb720bcab97925e03a877a59b01b6a&src=http%3A%2F%2Fstatic-0.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Fanimals%2F241d253af08cc4f2b6f17ef1efe58220.png
sbientjevrijdag 11 maart 2011 @ 10:36
bedankt voor de collectibles uit het vorige topic, volgens mij was het trainfreak..
Sjowhanvrijdag 11 maart 2011 @ 11:38
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=9b45ab4c22d60867222aa52e28f25b85&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F77a7b8bc28ec169fde68557b02ed85c4.png
NelisZvrijdag 11 maart 2011 @ 11:42
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 maart 2011 11:38 schreef Sjowhan het volgende:
[ link | afbeelding ]
Got it ^O^
1UPvrijdag 11 maart 2011 @ 12:11
Water kan

Water kan

Water kan

Mysterie seed

Rainier Cherry tree

Gaint bubblegum tree

[ Bericht 10% gewijzigd door 1UP op 11-03-2011 12:17:34 ]
sbientjevrijdag 11 maart 2011 @ 12:29
quote:
koffie kan thee kan.. suikerpot :D
1UPvrijdag 11 maart 2011 @ 15:00
Elberta Peach tree

Angel red pomegranate tree
Peekiesvrijdag 11 maart 2011 @ 16:17
Hass avocado

Peach palm

Giant cocoa :D

Alma fig

Silver maple

Breadnut

Jammer genoeg bijna niks van mn special orchards maarja :)
Cat-astrophevrijdag 11 maart 2011 @ 16:24
Cocoa! *O*
Kimbellvrijdag 11 maart 2011 @ 17:11
big caramel apple

longan tree

giant chocolate heart

giant heart candy

heart candy tree

mission olive tree

ponderosa lemon

angel red pomegrenate
Kimbellvrijdag 11 maart 2011 @ 17:22
hass avocado

dwarf almond

silver maple
Outpost76vrijdag 11 maart 2011 @ 17:26
quote:
Kimbell just gave you this Giant Chocolate Heart as a thank you for your interest!
Top thx! ^O^ *O*
1UPvrijdag 11 maart 2011 @ 19:20
Hebben jullie nu ook dat je als je in FV de gifts accepteren dat die dan op facebook ook weg zijn?
Outpost76vrijdag 11 maart 2011 @ 19:25
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 maart 2011 19:20 schreef 1UP het volgende:
Hebben jullie nu ook dat je als je in FV de gifts accepteren dat die dan op facebook ook weg zijn?
Nee, ik heb ze net nog allemaal dubbel geaccepteerd. Andersom wel.
Cat-astrophevrijdag 11 maart 2011 @ 19:50
Daarissieweer! Giant bubblegum.
1UPvrijdag 11 maart 2011 @ 20:11
Niemand nee?
Bedankt dan cat :)
Harajuku.vrijdag 11 maart 2011 @ 20:48
Giant Choc. Heart

Bubble

Mint Candy

Dwarf Almond, dat wordt vechten over wie hem krijgt!
sbientjevrijdag 11 maart 2011 @ 20:52
ik heb de almond _O-
Harajuku.vrijdag 11 maart 2011 @ 20:56
Laat de rest het maar niet horen :{w
Peekiesvrijdag 11 maart 2011 @ 21:00
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 maart 2011 20:52 schreef sbientje het volgende:
ik heb de almond _O-
Shit. Nu móet ik wel de bubble. ;(
Sientje_vrijdag 11 maart 2011 @ 21:00
Hara just gave you this Mint Candy Tree as a thank you for your interest :D

En om wat terug te doen;
Giant Heart Candy
Harajuku.vrijdag 11 maart 2011 @ 21:01
quote:
8s.gif Op vrijdag 11 maart 2011 21:00 schreef Peekies het volgende:

[..]

Shit. Nu móet ik wel de bubble. ;(
It's a hard-knock life.
Cat-astrophevrijdag 11 maart 2011 @ 21:04
quote:
14s.gif Op vrijdag 11 maart 2011 21:00 schreef Sientje_ het volgende:
Hara just gave you this Mint Candy Tree as a thank you for your interest :D

En om wat terug te doen;
Giant Heart Candy
Ik zal het maar schadevergoeding noemen voor de dwarf almond die jouw naamgenoot (maar dan met B) pikte. ;(
sbientjevrijdag 11 maart 2011 @ 21:05
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 maart 2011 21:04 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ik zal het maar schadevergoeding noemen voor de dwarf almond die jouw naamgenoot (maar dan met B) pikte. ;(
quote:
9s.gif Op vrijdag 11 maart 2011 21:01 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

It's a hard-knock life.
Peekiesvrijdag 11 maart 2011 @ 21:24
Wie o wie pakt deze oma's appelboom? :o
1UPvrijdag 11 maart 2011 @ 21:25
Ik :9 Kan ik nog wel gebruiken
trainfreakvrijdag 11 maart 2011 @ 22:47
quote:
Niemand die een green foal wou?
Deze was er nog steeds na meer dan 12u!
Kimbellvrijdag 11 maart 2011 @ 22:54
Ik wordt gek van die nieuwe regels. Ik kan bijna nooit meer bomen van de feed of hier pakken omdat ik veel water pak om seedlings op te kweken. Ik krijg elke keer de melding dat ik te veel pak in te korte tijd en dat ik een uur moet wachten. Ik dacht dat de bedoeling was om cheaters tegen te werken, niet eerlijke boompjeskwekers
sbientjevrijdag 11 maart 2011 @ 23:20
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=533cc5a267ff0517c7f6db630da40e02&src=http%3A%2F%2Fstatic-1.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Fnewsfeed%2F203b6e73980328d8d36b0eb8ccb09976.png
Outpost76vrijdag 11 maart 2011 @ 23:24
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 maart 2011 23:20 schreef sbientje het volgende:
[ afbeelding ]
Toppie! ^O^
Peekiesvrijdag 11 maart 2011 @ 23:25
Binnenkort de Engelse 2e boerderij!

Haha, bergjes! ook zal er een nieuw achtergrondmuziekje zijn :')
facebook_farmville_freak_the_english_countryside_game_large.jpg

Verschillende karakters die met missies een soort verhaallijn vormen (zoals FrontierVille dus..?)
facebook_farmville_freak_the_english_coutnrysdie_maps.jpg

Schapen fokken! (wat je later ook op je eigen farm kan doen)
facebook_Farmville_Freak_english_countryside_sheeps_large.jpg

app_full_proxy.php?app=7146470109&v=1&size=o&cksum=da498e9c6a05233fbf32de02d2e92958&src=http%3A%2F%2Fphotos.smugmug.com%2Fphotos%2F1211310952_xWnSm-O.png

nieuwe crops:
app_full_proxy.php?app=7146470109&v=1&size=o&cksum=b01f0b02c9ddff36a7a7a3876000c23f&src=http%3A%2F%2Fphotos.smugmug.com%2Fphotos%2F1211317457_XJ3s8-O.png

Verder is het gratis om een 2e farm te starten, je hebt er ook geen extra buren voor nodig. Klinkt dus nog best leuk ^O^
Outpost76vrijdag 11 maart 2011 @ 23:25
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 maart 2011 22:54 schreef Kimbell het volgende:
Ik wordt gek van die nieuwe regels. Ik kan bijna nooit meer bomen van de feed of hier pakken omdat ik veel water pak om seedlings op te kweken. Ik krijg elke keer de melding dat ik te veel pak in te korte tijd en dat ik een uur moet wachten. Ik dacht dat de bedoeling was om cheaters tegen te werken, niet eerlijke boompjeskwekers
Ik word daar ook gek van. Iedere keer als er bouw materialen op de feed verschijnen kan ik ze niet pakken omdat ik er al teveel gepakt heb! :r Zo kan ik mn snelle groei niet doorzetten.....
Outpost76vrijdag 11 maart 2011 @ 23:27
quote:
7s.gif Op vrijdag 11 maart 2011 23:25 schreef Peekies het volgende:
Binnenkort de Engelse 2e boerderij!

Haha, bergjes! ook zal er een nieuw achtergrondmuziekje zijn :')
[ afbeelding ]

Verschillende karakters die met missies een soort verhaallijn vormen (zoals FrontierVille dus..?)
[ afbeelding ]

Schapen fokken! (wat je later ook op je eigen farm kan doen)
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

nieuwe crops:
[ afbeelding ]
Ziet er idd leuk uit! :Y
quote:
Verder is het gratis om een 2e farm te starten, je hebt er ook geen extra buren voor nodig. Klinkt dus nog best leuk ^O^
Ik zit nu al teveel op de feed en op FV laat staan met 2 boerderijen! :')
sbientjevrijdag 11 maart 2011 @ 23:28
ik heb wel zin in die 2e farm eigenlijk :) ziet er leuk uit!
Outpost76vrijdag 11 maart 2011 @ 23:47
Pagina 2 van de bomen markt kan je voor 1500 munten een mac & cheese boom kopen. ;)

2urxcn8.jpg

[ Bericht 1% gewijzigd door Outpost76 op 11-03-2011 23:53:51 ]
Peekieszaterdag 12 maart 2011 @ 00:02
Bedankt voor het melden, ik koop er gelijk een stuk of 20 van. Voor het geval het een glitch is?
Harajuku.zaterdag 12 maart 2011 @ 00:05
Ik ben er ook een orchard voor aan het bouwen
Outpost76zaterdag 12 maart 2011 @ 00:06
quote:
10s.gif Op zaterdag 12 maart 2011 00:02 schreef Peekies het volgende:
Bedankt voor het melden, ik koop er gelijk een stuk of 20 van. Voor het geval het een glitch is?
Het komt van het FV forum af. Hebben ze gedaan als geintje. Geen glitch dus. ;)

Toch heb ik er meteen ook maar ff 20 gekocht! Heb is straks tenminste 1 orchard waar maar 1 soort boom instaat! :P
Sientje_zaterdag 12 maart 2011 @ 10:02
A English Calf
just mezaterdag 12 maart 2011 @ 10:25
engels kalf

http://apps.facebook.com/(...)lJAwvjxII-HIz&ref=nf
Xebberzaterdag 12 maart 2011 @ 11:44
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=efebb852674d5bc8526a190214bf45ae&src=http%3A%2F%2Fstatic-0.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Fdecorations%2Fcf68c90e25960915827655401954c609.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=bbbe8461bd46a4408dffb41703b5ff25&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F45566350c1c7cd68707779d1c7ffc93f.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=9b45ab4c22d60867222aa52e28f25b85&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F77a7b8bc28ec169fde68557b02ed85c4.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=04a244974b1367db242feac6c39efd5c&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Fe9cca50c336bfbbf0747187e3bdd80de.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=ea5e43f9ecd656a7fa4495d39362d4e9&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F3ca22cb3c19aece76f50a9a2d6a9e748.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=a7eee5a0fc592046721a7a39aff5fddf&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F00d8539437d521b05bbd312d856d904f.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=cac1372acf1abe1ce034afbd69b01016&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Fe2f654e689ecdd6e112bcc803c213774.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=04a244974b1367db242feac6c39efd5c&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Fe9cca50c336bfbbf0747187e3bdd80de.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=d9f5546f893c85d7ef5778f4c1cf145c&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F382486022b25e579c8e549fdc1f6af7b.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=6ef313584c147d03bdc6ff8332c3f04f&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Fd518ace01db513cc571fa0d5e9750c7b.png

Eerlijk delen! Ik doe al deze moeite niet voor 1 persoon! :)
Sientje_zaterdag 12 maart 2011 @ 11:48
Ik heb de Chinese Lantern :*
trainfreakzaterdag 12 maart 2011 @ 11:49
Ik heb de mardi grass en de Giant heart candy
Kimbellzaterdag 12 maart 2011 @ 11:56
Eindelijk een sour apple! *O*
Peekieszaterdag 12 maart 2011 @ 12:15
Alles weg, maar was te verwachten na deze tijd :P
Peekieszaterdag 12 maart 2011 @ 13:22
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=a7eee5a0fc592046721a7a39aff5fddf&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F00d8539437d521b05bbd312d856d904f.png
Tis geen giant. :)
Kimbellzaterdag 12 maart 2011 @ 13:23
Ik heb hem.
Peekieszaterdag 12 maart 2011 @ 13:25
Bugs

Country kitsch

Gardening tools

Butterfly

Feather 1
Feather 2

app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=2a26a152c045be7680d7a6d66e534b7e&src=http%3A%2F%2Fstatic-0.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Fcollect%2F5172197e1647f5f6f55325d6cefccb09.png
beefcakezaterdag 12 maart 2011 @ 14:59
quote:
Het bolletje wol was er nog, dankje!
1UPzaterdag 12 maart 2011 @ 16:28
Gisteravond alles ingezaaid, kom ik net oogsten, is er niks gezaaid }:|
1UPzaterdag 12 maart 2011 @ 16:30
Mysterie seed

1 emmertje water halen
2 emmertje pompen
De meisjes op klompen
Kimbellzaterdag 12 maart 2011 @ 17:39
giant rainbow tree :o
1UPzaterdag 12 maart 2011 @ 17:47
Weg ;(
Kimbellzaterdag 12 maart 2011 @ 17:49
En niet gemeld natuurlijk. Moet het volgende keer toch maar weer per pm ;(
1UPzaterdag 12 maart 2011 @ 17:52
Bubble gum tree
Harajuku.zaterdag 12 maart 2011 @ 17:53
Is rainbow die boom voor iPhoners?
Xebberzaterdag 12 maart 2011 @ 17:55
quote:
5s.gif Op zaterdag 12 maart 2011 17:53 schreef Harajuku. het volgende:
Is rainbow die boom voor iPhoners?
Volgens mij niet, da's de Rainbow Apple.
Harajuku.zaterdag 12 maart 2011 @ 17:55
Wat is een rainbow tree dan weer :')
Kimbellzaterdag 12 maart 2011 @ 17:55
Volgens mij niet, dat is de rainbow apple. Geen idee wat dit is, een nieuwe boom? Hij wil niet laden op de farm, dus ik kan je nog niet aan een plaatje helpen.
Xebberzaterdag 12 maart 2011 @ 17:57
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 maart 2011 17:55 schreef Kimbell het volgende:
Volgens mij niet, dat is de rainbow apple. Geen idee wat dit is, een nieuwe boom? Hij wil niet laden op de farm, dus ik kan je nog niet aan een plaatje helpen.
Ik ben wel benieuwd naar 't plaatje als ie 't doet. :Y
Harajuku.zaterdag 12 maart 2011 @ 17:58
Several FarmVille Freaks have spotted a new tree that is growing up from their Mystery Seedlings the Giant Rainbow Tree! However, once this tree is grown, it is not yet visible on players farms

:').
1UPzaterdag 12 maart 2011 @ 17:58
:+
Kimbellzaterdag 12 maart 2011 @ 18:00
Bij de eerste giant bubblegums duurde het ook een paar dagen voordat ze zichtbaar waren
Peekieszaterdag 12 maart 2011 @ 18:05
facebook_Farmville_freak_rainbow_tree_mastery_sign.png
Kimbellzaterdag 12 maart 2011 @ 18:05
Wa's dat?
Harajuku.zaterdag 12 maart 2011 @ 18:06
De mastery voor rainbow tree
Xebberzaterdag 12 maart 2011 @ 18:06
Hebbe, hebbe, hebbe.
Peekieszaterdag 12 maart 2011 @ 18:06
quote:
7s.gif Op zaterdag 12 maart 2011 18:06 schreef Harajuku. het volgende:
De mastery voor rainbow tree
Yes, en zo ziet hij er dus uit
Kimbellzaterdag 12 maart 2011 @ 18:07
Het is niet zo duidelijk, ik ben erg benieuwd
koeizaterdag 12 maart 2011 @ 18:37
Het is zaterdagavond, dus tijd voor de disco!(boom)

http://apps.facebook.com/(...)HvSb5hGVsggCL&ref=nf
trainfreakzaterdag 12 maart 2011 @ 18:57
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 maart 2011 18:37 schreef koei het volgende:
Het is zaterdagavond, dus tijd voor de disco!(boom)

http://apps.facebook.com/(...)HvSb5hGVsggCL&ref=nf
Hebbes!

app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=a2f7b97133b35b2c8eaab4009d55aa1e&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F08611f55810fb452479867ef90e9c044.png
sbientjezaterdag 12 maart 2011 @ 18:58
hij was alweer weg :'(
trainfreakzaterdag 12 maart 2011 @ 19:04
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 maart 2011 18:58 schreef sbientje het volgende:
hij was alweer weg :'(
:(

Misschien moet ik toch maar al mijn buren eruitgooien en de actieve posters in dit topic opnieuw toevoegen...
Peekieszaterdag 12 maart 2011 @ 19:25
Ik heb een giant black cherry tree wie wilt hem per pm?
Xebberzaterdag 12 maart 2011 @ 19:30
Ik moet d'r nog 1, dan is mijn Orchard vol. :P
Xebberzaterdag 12 maart 2011 @ 19:37
http://www.playfarmville.(...)inbow-tree-duikt-op/ :)
Peekieszaterdag 12 maart 2011 @ 20:02
quote:
11s.gif Op zaterdag 12 maart 2011 19:30 schreef Xebber het volgende:
Ik moet d'r nog 1, dan is mijn Orchard vol. :P
Sorry, iemand was 3 minuutjes eerder met een pm :P
just mezaterdag 12 maart 2011 @ 20:25
Niets bijzonders maar uit een goed hart ;)

Amherstia Tree:
http://apps.facebook.com/(...)%2CutlNTAVoUi&ref=nf

Bahri Date Tree
http://apps.facebook.com/(...)%2CutlTYFVoUi&ref=nf

Singepore Jack Fruit
http://apps.facebook.com/(...)%2CutmLZAVoUi&ref=nf

Amherstia
http://apps.facebook.com/(...)%2CutmMZGVoUi&ref=nf

Manila Mango
http://apps.facebook.com/(...)%2CutmSTHVoUi&ref=nf
sbientjezaterdag 12 maart 2011 @ 20:26
ik heb de amheristha mee :)
1UPzaterdag 12 maart 2011 @ 20:51
Pak ik de Singapore jack Fruit :)
Mirjamzaterdag 12 maart 2011 @ 21:26
erm, whut? :')
1 van mijn buren is in 20 minuten opgeleveld van level 344 naar 358, cheating much? :')
Xebberzaterdag 12 maart 2011 @ 21:31
Het is sowieso vrij onmogelijk om nu al boven level 150 of zo te zijn, toch? :{
Mirjamzaterdag 12 maart 2011 @ 21:34
quote:
15s.gif Op zaterdag 12 maart 2011 21:31 schreef Xebber het volgende:
Het is sowieso vrij onmogelijk om nu al boven level 150 of zo te zijn, toch? :{
en het gaat maar door ook :')
nu opgeleveld naar 362, lolwhut :')
Xebberzaterdag 12 maart 2011 @ 21:40
Vanaf level 100 moet je 100.000 XP per level hebben. Dus dat zou betekenen dat die vanaf level 100 26.200.000 XP heeft gehaald. Hoe hard wil je falen met een spelletje? :')

[ Bericht 0% gewijzigd door Xebber op 12-03-2011 21:49:06 ]
1UPzaterdag 12 maart 2011 @ 21:41
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 maart 2011 21:34 schreef Mirjam het volgende:

[..]

en het gaat maar door ook :')
nu opgeleveld naar 362, lolwhut :')
Zijn goede zaadjes die die plant
Kimbellzaterdag 12 maart 2011 @ 22:50
Naam? Dan gaat ie der bij mij ook uit.
sbientjezaterdag 12 maart 2011 @ 22:54
hahahah misschien heel veel geld en nu veel fazanten gekocht ;)
just mezaterdag 12 maart 2011 @ 22:56
In de uitverkoop:
Manila Mango
http://apps.facebook.com/(...)%2CuujSYGVoUi&ref=nf

Singapore Jackfruit
http://apps.facebook.com/(...)%2CuujT.zVoUi&ref=nf

Amherstia
http://apps.facebook.com/(...)%2CuukK.GVoUi&ref=nf

Manilla
http://apps.facebook.com/(...)%2CuukNVBVoUi&ref=nf

Autumn Gingko
http://apps.facebook.com/(...)%2CuukOTGVoUi&ref=nf

autumn gingko
http://apps.facebook.com/(...)%2CuukRVAVoUi&ref=nf

Silver Maple Tree
http://apps.facebook.com/(...)%2CuukTVFVoUi&ref=nf

ruby guava tree
http://apps.facebook.com/(...)%2CuulKVHVoUi&ref=nf

Clover sheep
http://apps.facebook.com/(...)49pMXrukKLzVf&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)49pMXrwoMLzVf&ref=nf

Clover chicken
http://apps.facebook.com/(...)49pMXrvfLLzVf&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)49pMXrwjPLzVf&ref=nf
sbientjezaterdag 12 maart 2011 @ 22:57
ik heb de onderste mango tree :)
koeizaterdag 12 maart 2011 @ 22:58
Ik heb de amherstia
1UPzaterdag 12 maart 2011 @ 22:58
Ik heb een manilo mango en Ginko
Outpost76zaterdag 12 maart 2011 @ 23:00
4 bomen gepakt door jullie en toch is t al uitverkocht.....
sbientjezaterdag 12 maart 2011 @ 23:03
ik word altijd een beetje sjacho van die jatterts
just mezaterdag 12 maart 2011 @ 23:06
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 maart 2011 23:03 schreef sbientje het volgende:
ik word altijd een beetje sjacho van die jatterts
Dat zijn dan "vrienden" :{w
Peekieszaterdag 12 maart 2011 @ 23:12
Oh ik pak nou gewoon nog een autumn ginkgo hoor :D Bedankt:)
Outpost76zaterdag 12 maart 2011 @ 23:20
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 maart 2011 23:12 schreef Peekies het volgende:
Oh ik pak nou gewoon nog een autumn ginkgo hoor :D Bedankt:)
Ben ik dan misschien nog geen buurtjes met just me?? :o
sbientjezaterdag 12 maart 2011 @ 23:26
zit ik me daar nou sjacho over te maken? :o ;)
Outpost76zaterdag 12 maart 2011 @ 23:32
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 maart 2011 23:26 schreef sbientje het volgende:
zit ik me daar nou sjacho over te maken? :o ;)
Weet ik veel wie jullie allemaal zijn op FB? :@ :@
just mezaterdag 12 maart 2011 @ 23:34
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 maart 2011 23:20 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

Ben ik dan misschien nog geen buurtjes met just me?? :o
zou zomaar kunnen :D

het is ook lastig om te weten wie wie is :Y
Outpost76zaterdag 12 maart 2011 @ 23:37
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 maart 2011 23:34 schreef just me het volgende:

[..]

zou zomaar kunnen :D

het is ook lastig om te weten wie wie is :Y

Ik stuur je wel ff een pm. Dan weten we t zeker. :P

Edit : Crap je bent me voor! :D
Outpost76zaterdag 12 maart 2011 @ 23:41
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 maart 2011 23:34 schreef just me het volgende:

[..]

zou zomaar kunnen :D

het is ook lastig om te weten wie wie is :Y

U bent uitgenodigd. ;)
koeizaterdag 12 maart 2011 @ 23:46
Ik voeg ook geen mensen meer toe die zich niet in dit topic melden. Heb zelf geen buren meer nodig en heb geen zin in snatchers.
Outpost76zaterdag 12 maart 2011 @ 23:51
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 maart 2011 23:46 schreef koei het volgende:
Ik voeg ook geen mensen meer toe die zich niet in dit topic melden. Heb zelf geen buren meer nodig en heb geen zin in snatchers.
Dat heb ik dus ook geleerd. Ik heb wat buren toegevoegd uit het FV forum en daar zijn er dus bij die all1 jpu farm komen oogsten.... Als jullie een boom oid willen oogsten van mij vind ik dat niet erg maar een totaal onbekende uit de usa die dat iedere keer doet zonder er wat voor terug te doen.... :{w
just mezaterdag 12 maart 2011 @ 23:52
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 maart 2011 23:37 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

Ik stuur je wel ff een pm. Dan weten we t zeker. :P

Edit : Crap je bent me voor! :D
afstand tussen jouw en mijn woonplaats is nihil, daarom ging het zo snel *)
Outpost76zaterdag 12 maart 2011 @ 23:56
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 maart 2011 23:52 schreef just me het volgende:

[..]

afstand tussen jouw en mijn woonplaats is nihil, daarom ging het zo snel *)
Dat blijkt nog maar eens met de snelheid van je pm reacties! _O_ _O_ Dat ben ik niet gewent. Vandaar dat ik ook zo laat reageer. Normaal kan ik er namelijk rustig wat anders tussen door doen! :D
Peekieszondag 13 maart 2011 @ 00:10
Ik heb zo'n rainbow treeeee *O*
Alleen zie ik hem nog nieee :')

Gezien de snatchers zet ik hem niet zomaar hier neer. Is er misschien iemand met wie ik kan ruilen voor een andere speciale boom? Giant sour apple of mardi grass ofzo?
koeizondag 13 maart 2011 @ 01:03
Ik heb momenteel geen speciale boom in de aanbieding, maar ik kan je wel mijn eerst volgende speciale boom aanbieden Peekies...
Outpost76zondag 13 maart 2011 @ 01:31
Ik kan je een hele normale boom aanbieden strakkies. All1 wil ik dan wel een deal sluiten dat je die waardeloze boom aan iemand anders geeft. :Y O-)
.
.
:P
sbientjezondag 13 maart 2011 @ 10:32
ik heb mijn dairy farms weggemikt :X Ben het helemaal beu met al die nutteloze stallen :D

Bedacht me trouwens net dat ze wel wat materiaal mogen teruggeven als je bijv. zo'n leprachaun treehouse wegmikt ofzo.. zit superveel materiaal in. Hoef niet alles terug, maar bijv. 10 van elk ofzo, zou toch wel leuk zijn :)
NieuweUserzondag 13 maart 2011 @ 10:38
Iemand interesse in een Giant Mac&Cheese Tree? :)
Mirjamzondag 13 maart 2011 @ 10:42
quote:
1s.gif Op zondag 13 maart 2011 10:38 schreef NieuweUser het volgende:
Iemand interesse in een Giant Mac&Cheese Tree? :)
ja ja ja *O*
Outpost76zondag 13 maart 2011 @ 10:44
quote:
1s.gif Op zondag 13 maart 2011 10:32 schreef sbientje het volgende:
ik heb mijn dairy farms weggemikt :X Ben het helemaal beu met al die nutteloze stallen :D

Bedacht me trouwens net dat ze wel wat materiaal mogen teruggeven als je bijv. zo'n leprachaun treehouse wegmikt ofzo.. zit superveel materiaal in. Hoef niet alles terug, maar bijv. 10 van elk ofzo, zou toch wel leuk zijn :)
Ik heb gister mn vreemde dieren voer ding weg gemikt.... :@ Ik had 8 baby olifantjes en ook daar heb ik er 6 van verkocht. :@ Allemaal nutteloze zooi. :P

Ja dat was wel fijn geweest ja! :D
quote:
1s.gif Op zondag 13 maart 2011 10:38 schreef NieuweUser het volgende:
Iemand interesse in een Giant Mac&Cheese Tree? :)
Ik heb er vrijdag 20 gekocht. :P
sbientjezondag 13 maart 2011 @ 10:45
ik heb een orchard met gewone mac and cheese trees, dus wie weet komt daar vanmiddag een seedling uit..
NieuweUserzondag 13 maart 2011 @ 10:46
quote:
1s.gif Op zondag 13 maart 2011 10:42 schreef Mirjam het volgende:

[..]

ja ja ja *O*
Je hebt PM! :) Ik had er 2!

Ook nog een Heart Candy?
Mirjamzondag 13 maart 2011 @ 10:50
wiehiej *O*
Xebberzondag 13 maart 2011 @ 12:17
quote:
1s.gif Op zondag 13 maart 2011 10:44 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

Ik heb gister mn vreemde dieren voer ding weg gemikt.... :@ Ik had 8 baby olifantjes en ook daar heb ik er 6 van verkocht. :@ Allemaal nutteloze zooi. :P

Ja dat was wel fijn geweest ja! :D

[..]

Ik heb er vrijdag 20 gekocht. :P
Mac&Cheese kon je kopen. Giant M&C niet.
Xebberzondag 13 maart 2011 @ 12:36
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=04a244974b1367db242feac6c39efd5c&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Fe9cca50c336bfbbf0747187e3bdd80de.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=d9f5546f893c85d7ef5778f4c1cf145c&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F382486022b25e579c8e549fdc1f6af7b.png
Outpost76zondag 13 maart 2011 @ 12:49
quote:
12s.gif Op zondag 13 maart 2011 12:17 schreef Xebber het volgende:

[..]

Mac&Cheese kon je kopen. Giant M&C niet.
Snotver dan heb ik t toch ff verkeerd gelezen. :')
Peekieszondag 13 maart 2011 @ 12:56
quote:
2s.gif Op zondag 13 maart 2011 12:36 schreef Xebber het volgende:
[ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ]
Raar dat niemand even meldt dat hij/zij deze gepakt heeft.
koeizondag 13 maart 2011 @ 14:48
Je krijgt trouwens als je van die craft dingen gemaakt van groene rozen koopt en vervolgens inwisselt voor fuel elke keer een goudstuk ervoor terug. Is toch weer makkelijk flink wat goud erbij om in te wisselen voor speciale beesten.
NieuweUserzondag 13 maart 2011 @ 15:57
Een Heart Candy Tree:

Heart Candy
Peekieszondag 13 maart 2011 @ 16:15
quote:
1s.gif Op zondag 13 maart 2011 15:57 schreef NieuweUser het volgende:
Een Heart Candy Tree:

Heart Candy
Bedankt :)

app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=9b45ab4c22d60867222aa52e28f25b85&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F77a7b8bc28ec169fde68557b02ed85c4.png
Kimbellzondag 13 maart 2011 @ 16:17
quote:
15s.gif Op zondag 13 maart 2011 12:56 schreef Peekies het volgende:

[..]

Raar dat niemand even meldt dat hij/zij deze gepakt heeft.
Sorry ik had de cherry
Kimbellzondag 13 maart 2011 @ 16:17
quote:
1s.gif Op zondag 13 maart 2011 16:15 schreef Peekies het volgende:

[..]

Bedankt :)

[ link | afbeelding ]
en deze ook
Kimbellzondag 13 maart 2011 @ 17:09
golden malayan coconut

ponderosa lemon

golden starfruit

golden plum

peach palm

disco ball tree

giant heart candy

disco ball tree

blood orange tree

angel red pomegrenate`

key lime pie tree

angel red pomegrenate
Outpost76zondag 13 maart 2011 @ 17:11
quote:
quote:
Kimbell just gave you this Ponderosa Lemon Tree as a thank you for your interest!
Thx! ^O^
Peekieszondag 13 maart 2011 @ 17:40
quote:
Peach palm en malayan coconut bedankt ^O^
Cat-astrophezondag 13 maart 2011 @ 18:50
Disco ball tree
1UPzondag 13 maart 2011 @ 19:00
quote:
7s.gif Op zondag 13 maart 2011 18:50 schreef Cat22 het volgende:
Disco ball tree
Zwart eitje als bedankje
1UPzondag 13 maart 2011 @ 19:17
truffeltje
Outpost76zondag 13 maart 2011 @ 19:32
quote:
1s.gif Op zondag 13 maart 2011 19:17 schreef 1UP het volgende:
truffeltje
Thx!
quote:
Yee-haw! 1UP gave you a 10 Fuel Refills!
Outpost76zondag 13 maart 2011 @ 20:13
Giant gouden appel

Water

Gouden pruim

Water


Water

Een dwerg amandel boom

Water

http://apps.facebook.com/(...)apore Jackfruit boom

[ Bericht 0% gewijzigd door Outpost76 op 13-03-2011 20:20:24 ]
Cat-astrophezondag 13 maart 2011 @ 20:14
Mijn tweede gouden appel! Thanks! *O*
Outpost76zondag 13 maart 2011 @ 20:20
quote:
1s.gif Op zondag 13 maart 2011 20:14 schreef Cat22 het volgende:
Mijn tweede gouden appel! Thanks! *O*
Graag gedaan! ^O^
Sientje_zondag 13 maart 2011 @ 21:25
Giant bubblegum tree

Giant Chocolate Heart

Chinese Latern Tree
Harajuku.zondag 13 maart 2011 @ 21:26
Yeaaahh, lantern.
Peekieszondag 13 maart 2011 @ 21:40
Giant bubblegum!
Cat-astrophezondag 13 maart 2011 @ 21:41
quote:
En de andere twee zijn weg. Zonder een berichtje.

Peekies! Je was me net voor! }:|

Maar wie heeft de chocolate heart? :D
1UPzondag 13 maart 2011 @ 21:52
Granny Apple Smith

Mission Olive tree
koeizondag 13 maart 2011 @ 21:56
Ik heb de Granny Smith *O*
Harajuku.zondag 13 maart 2011 @ 22:04
Giant choc.
Harajuku.zondag 13 maart 2011 @ 22:07
Mandy Alford Surmaceviz
WARNING !!!!! DO NOT ACCEPT FRIEND REQUESTS Fabienne Resch, Matthias Dannenberg, Mario summer, Fabian Eder Bern, Roland dryer, Frank Becker;! THEY ARE HACKERS !!!!!! They destroy everything !!!!! PLEASE ..... Copy this text on your status, so that your friends are warned.
44 minutes ago · Like ·

:D :')
sbientjezondag 13 maart 2011 @ 22:08
ik heb m meteen gekopieerd!
Cat-astrophezondag 13 maart 2011 @ 22:14
quote:
7s.gif Op zondag 13 maart 2011 22:04 schreef Harajuku. het volgende:
Giant choc.
Njam! :9
Outpost76zondag 13 maart 2011 @ 22:18
quote:
10s.gif Op zondag 13 maart 2011 22:07 schreef Harajuku. het volgende:
Mandy Alford Surmaceviz
WARNING !!!!! DO NOT ACCEPT FRIEND REQUESTS Fabienne Resch, Matthias Dannenberg, Mario summer, Fabian Eder Bern, Roland dryer, Frank Becker;! THEY ARE HACKERS !!!!!! They destroy everything !!!!! PLEASE ..... Copy this text on your status, so that your friends are warned.
44 minutes ago · Like ·

:D :')
Kan dat dan? :? :? Lijkt mij stug en sterk maar goed ik ben nieuw in dit alles.
Harajuku.zondag 13 maart 2011 @ 22:20
quote:
11s.gif Op zondag 13 maart 2011 22:18 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

Kan dat dan? :? :? Lijkt mij stug en sterk maar goed ik ben nieuw in dit alles.
Yep. Door het alleen al te lezen is je account totally h4x0red. Helaas!
Outpost76zondag 13 maart 2011 @ 22:36
quote:
14s.gif Op zondag 13 maart 2011 22:20 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Yep. Door het alleen al te lezen is je account totally h4x0red. Helaas!
:') :')
sbientjezondag 13 maart 2011 @ 22:37
ahahahahah je hebt het nog gekopieerd ook _O-
Harajuku.zondag 13 maart 2011 @ 22:38
Nee, echt? :D
Harajuku.zondag 13 maart 2011 @ 22:38
Bwahahhahaha _O-
Outpost76zondag 13 maart 2011 @ 22:39
quote:
10s.gif Op zondag 13 maart 2011 22:38 schreef Harajuku. het volgende:
Bwahahhahaha _O-
Beter save then sorry! :Y O-)

[ Bericht 0% gewijzigd door Outpost76 op 13-03-2011 22:46:53 ]
sbientjezondag 13 maart 2011 @ 22:44
twee fouten in 1 zin :D
Outpost76zondag 13 maart 2011 @ 22:46
quote:
1s.gif Op zondag 13 maart 2011 22:44 schreef sbientje het volgende:
twee fouten in 1 zin :D
Daar ben ik lesdycties voor. ;)
Harajuku.zondag 13 maart 2011 @ 22:47
quote:
14s.gif Op zondag 13 maart 2011 22:46 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

Daar ben ik lesdycties voor. ;)
Dan moet je beter je best doen.
Outpost76zondag 13 maart 2011 @ 22:50
quote:
7s.gif Op zondag 13 maart 2011 22:47 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Dan moet je beter je best doen.
:')
Harajuku.zondag 13 maart 2011 @ 22:52
quote:
10s.gif Op zondag 13 maart 2011 22:50 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

:')
Mensen met dyslexie doen hun best hoor. Luie mensen schreeuwen dat ze dyslexie hebben zodat ze hun tekst niet na hoeven kijken.
Mirjamzondag 13 maart 2011 @ 22:53
ik ga maar ff wat collecties inwisselen, heb ruimte in de giftbox nodig
Outpost76zondag 13 maart 2011 @ 22:53
quote:
7s.gif Op zondag 13 maart 2011 22:52 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Mensen met dyslexie doen hun best hoor. Luie mensen schreeuwen dat ze dyslexie hebben zodat ze hun tekst niet na hoeven kijken.
Die :') sloeg op je conclusie dat ik dat niet deed. ;) Ik ga op zondagavond (met een biertje op) mn tekst niet meer na kijken. (iig niet de engelse) Ik kijk mn andere teksten altijd heel goed na en maak niet veel spellingsfouten volgens mij. ;)
sbientjezondag 13 maart 2011 @ 22:56
quote:
1s.gif Op zondag 13 maart 2011 22:53 schreef Mirjam het volgende:
ik ga maar ff wat collecties inwisselen, heb ruimte in de giftbox nodig
right here waiting :D
Outpost76zondag 13 maart 2011 @ 22:57
quote:
1s.gif Op zondag 13 maart 2011 22:56 schreef sbientje het volgende:

[..]

right here waiting :D
:Y me 2! O-)
Mirjamzondag 13 maart 2011 @ 22:57
bugs

kitsch

kitsch

kitsch

kitsch

kitsch

knoop

knoop

tuindingesen

vlinjder

veer

veer

veer

veer

veer
Harajuku.zondag 13 maart 2011 @ 22:58
quote:
12s.gif Op zondag 13 maart 2011 22:53 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

Die :') sloeg op je conclusie dat ik dat niet deed. ;) Ik ga op zondagavond (met een biertje op) mn tekst niet meer na kijken. (iig niet de engelse) Ik kijk mn andere teksten altijd heel goed na en maak niet veel spellingsfouten volgens mij. ;)
Dan heb ik toch gelijk :7.
Harajuku.zondag 13 maart 2011 @ 22:59
Eerste klik was cowbell _O_
Outpost76zondag 13 maart 2011 @ 22:59
quote:
Wij zijn helemaal geen buurtjes! :{ :{
Outpost76zondag 13 maart 2011 @ 23:00
quote:
10s.gif Op zondag 13 maart 2011 22:58 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Dan heb ik toch gelijk :7.
Vind ik niet! :P
sbientjezondag 13 maart 2011 @ 23:02
ik had ook een cowbell erbij.. verder een hoop groene veren, 2 thimbles, en nog wat dingetjes :)
Cat-astrophezondag 13 maart 2011 @ 23:02
Geen cow bell. ;(
Maar wel veel ander spul. :Y
sbientjezondag 13 maart 2011 @ 23:03
ik hoop dat special deliveries ook mee kunnen naar de english countryside want ik heb er al 150 gespaard
sbientjezondag 13 maart 2011 @ 23:08
country kitsch
Mirjamzondag 13 maart 2011 @ 23:21
quote:
1s.gif Op zondag 13 maart 2011 23:08 schreef sbientje het volgende:
country kitsch
een cowbell, yay
Peekiesmaandag 14 maart 2011 @ 00:00
quote:
1s.gif Op zondag 13 maart 2011 23:03 schreef sbientje het volgende:
ik hoop dat special deliveries ook mee kunnen naar de english countryside want ik heb er al 150 gespaard
dat kan. alles wat in je giftbox zit kun je op beide farms gebruiken. Alle meuk in je storage kan je niet op je nieuwe farm zetten ;)
Peekiesmaandag 14 maart 2011 @ 01:34
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=f76ed5d2665e0c16895e68b35d3d1b3e&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F248f4b2796b093a1927a4aa1cf34aeb4.png
koeimaandag 14 maart 2011 @ 01:42
quote:
12s.gif Op maandag 14 maart 2011 01:34 schreef Peekies het volgende:
[ link | afbeelding ]
Mine *O*
sbientjemaandag 14 maart 2011 @ 09:48
quote:
14s.gif Op maandag 14 maart 2011 00:00 schreef Peekies het volgende:

[..]

dat kan. alles wat in je giftbox zit kun je op beide farms gebruiken. Alle meuk in je storage kan je niet op je nieuwe farm zetten ;)
nou, dat is mooi :) wat in storage staat heb ik toch niet nodig haha
sbientjemaandag 14 maart 2011 @ 10:13
ik wou dat het eens kwam, die english countryside. Heb er echt zin in :D

heb even wat buren opgeruimd... heb er zoveel, en ik weet niet eens wie wie is. Schoonmaaaak *O*

[ Bericht 37% gewijzigd door sbientje op 14-03-2011 11:27:59 ]
Xebbermaandag 14 maart 2011 @ 12:48
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=cac1372acf1abe1ce034afbd69b01016&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Fe2f654e689ecdd6e112bcc803c213774.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=a7eee5a0fc592046721a7a39aff5fddf&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F00d8539437d521b05bbd312d856d904f.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=ea5e43f9ecd656a7fa4495d39362d4e9&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F3ca22cb3c19aece76f50a9a2d6a9e748.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=ea5e43f9ecd656a7fa4495d39362d4e9&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F3ca22cb3c19aece76f50a9a2d6a9e748.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=9b45ab4c22d60867222aa52e28f25b85&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F77a7b8bc28ec169fde68557b02ed85c4.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=bbbe8461bd46a4408dffb41703b5ff25&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F45566350c1c7cd68707779d1c7ffc93f.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=d9f5546f893c85d7ef5778f4c1cf145c&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F382486022b25e579c8e549fdc1f6af7b.png
Harajuku.maandag 14 maart 2011 @ 12:58
Huh, Chinese.
NelisZmaandag 14 maart 2011 @ 13:32
Giant black cherry :)

Mardi grass bomen waren al weg :(
NelisZmaandag 14 maart 2011 @ 15:24
Giant bubblegum
sbientjemaandag 14 maart 2011 @ 16:27
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2011 13:32 schreef NelisZ het volgende:
Giant black cherry :)

Mardi grass bomen waren al weg :(
ik had er een van, maar kon niet posten toen ik wilde bedanken :?

alsnog bedankt :D
sbientjemaandag 14 maart 2011 @ 16:55
white pine tree
http://apps.facebook.com/(...)mK38gL%2Cdp7C&ref=nf
Kimbellmaandag 14 maart 2011 @ 17:41
quote:
Thanks!
1UPmaandag 14 maart 2011 @ 17:56
Mysterie seed

Gieter met water

Gieter met water

Gieter met water
Kimbellmaandag 14 maart 2011 @ 18:30
hazelnut tree

ornament tree II

wild cashew tree

singapore jackfruit

hass avocado

heart candy

longan tree

silver maple
sbientjemaandag 14 maart 2011 @ 18:31
i have the cashewtree :P
Meddomaandag 14 maart 2011 @ 18:41
heart candy ^O^
Kimbellmaandag 14 maart 2011 @ 19:21
giant mardi grass
1UPmaandag 14 maart 2011 @ 19:46
Ik heb een bruin schaapje in mijn giftbox staan, waar komt die vandaan :?
sbientjemaandag 14 maart 2011 @ 19:47
misschien uit engeland ;)
1UPmaandag 14 maart 2011 @ 19:53
Owww dat zou nog eens kunnen ja. Van die 'postbode'.
Kimbellmaandag 14 maart 2011 @ 20:58
disco ball tree
1UPmaandag 14 maart 2011 @ 21:14
Dan pak ik hem weer
Kimbellmaandag 14 maart 2011 @ 21:22
Het is je gegund :*
1UPmaandag 14 maart 2011 @ 21:23
Dank je :*
Maja als niemand hem pakt, dan wil ik hem wel graag :P
1UPmaandag 14 maart 2011 @ 21:30
Blauw veertje
Kimbellmaandag 14 maart 2011 @ 21:32
Iedereen doet nuttige dingen in het echte bleven, denk ik. Op de feed is het ook rustig.
1UPmaandag 14 maart 2011 @ 21:35
Vermoed het ja,
Mijn winterstop is ook geëindigd, dus ben vanaf vandaag ook aan het werk en alleen 's avonds hier.
Kimbellmaandag 14 maart 2011 @ 21:41
Nog belang bij een bubblegum tree?
sbientjemaandag 14 maart 2011 @ 21:44
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2011 21:30 schreef 1UP het volgende:
Blauw veertje
deze heb ikw el meegepakt. Ik heb zoveel bomen, er passen er geen meer bij :)
Outpost76maandag 14 maart 2011 @ 21:47
Wie kan \ wil Wodan nog wat kibble sturen?

Ik heb er nog 2 nodig.
1UPmaandag 14 maart 2011 @ 21:48
quote:
5s.gif Op maandag 14 maart 2011 21:47 schreef Outpost76 het volgende:
Wie kan \ wil Wodan nog wat kibble sturen?

Ik heb er nog 2 nodig.
Farmville Express is al onderweg ;)
Kimbellmaandag 14 maart 2011 @ 21:49
Bij mij lukt het niet omdat ik je eerder al water heb gestuurd. Ik kan wel morgen wat sturen?
1UPmaandag 14 maart 2011 @ 21:49
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2011 21:41 schreef Kimbell het volgende:
Nog belang bij een bubblegum tree?
Weg en niemand die het zegt ;(
Peekiesmaandag 14 maart 2011 @ 21:50
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2011 21:41 schreef Kimbell het volgende:
Nog belang bij een bubblegum tree?
Thank you O+
quote:
5s.gif Op maandag 14 maart 2011 21:47 schreef Outpost76 het volgende:
Wie kan \ wil Wodan nog wat kibble sturen?

Ik heb er nog 2 nodig.
Verzonden! ;)

En nog een paar minuten en dan in mijn rainbow tree orch klaar :D
Outpost76maandag 14 maart 2011 @ 21:53
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2011 21:48 schreef 1UP het volgende:

[..]

Farmville Express is al onderweg ;)
Top thanks! Nu heb ik er genoeg. ^O^
Outpost76maandag 14 maart 2011 @ 21:53
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2011 21:50 schreef Peekies het volgende:

[..]

Thank you O+

[..]

Verzonden! ;)

En nog een paar minuten en dan in mijn rainbow tree orch klaar :D
Top thanks! Nu heb ik er genoeg. ^O^

[ Bericht 5% gewijzigd door Outpost76 op 14-03-2011 22:06:37 ]
Peekiesmaandag 14 maart 2011 @ 23:19
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=37729eb7af432d5966a8280df0fda9d5&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Ff5299bcd0279b69a71df2978dc9a3621.png

who wants?
Cat-astrophemaandag 14 maart 2011 @ 23:19
quote:
10s.gif Op maandag 14 maart 2011 23:19 schreef Peekies het volgende:
[ afbeelding ]

who wants?
Ik! :D
sbientjemaandag 14 maart 2011 @ 23:22
Ik heb nog wat buurtjes verwijderd. Morgen de laatste 20 nog ff bekijken of ze nog actief zijn :)
Cat-astrophemaandag 14 maart 2011 @ 23:47
quote:
1s.gif Op maandag 14 maart 2011 23:19 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ik! :D
Nog geen boom gezien en ik ga nu naar bed.
Wellicht vind ik hem morgenvroeg in mijn PM box? :@
Mirjamdinsdag 15 maart 2011 @ 09:50
een regenboogboom? :D
toffe shizzle, I wantz too O+
DeLunadinsdag 15 maart 2011 @ 10:36
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 09:50 schreef Mirjam het volgende:
een regenboogboom? :D
toffe shizzle, I wantz too O+
Ik wil oooook O+
Mirjamdinsdag 15 maart 2011 @ 10:51
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 10:36 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Ik wil oooook O+
ik heb er 1 gekocht :D :@
DeLunadinsdag 15 maart 2011 @ 10:52
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 10:51 schreef Mirjam het volgende:

[..]

ik heb er 1 gekocht :D :@
Ik ga bijna 1 level omhoog en dan heb ik 5 briefjes en dan koop ik er ook 1. *;
Cat-astrophedinsdag 15 maart 2011 @ 11:18
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 09:50 schreef Mirjam het volgende:
een regenboogboom? :D
toffe shizzle, I wantz too O+
Ik heb niet gehad. ;(
Mirjamdinsdag 15 maart 2011 @ 11:18
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 11:18 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ik heb niet gehad. ;(
boe ;(
DeLunadinsdag 15 maart 2011 @ 11:37
Rainbow Tree gekocht O+
Xebberdinsdag 15 maart 2011 @ 11:37
3 Giant Sour Apples achter elkaar. :')

Heb alles nu een keertje op de feed gegooid. Ben lui. :P
NelisZdinsdag 15 maart 2011 @ 13:56
Giant cocoa tree

Chinese lantarn
sbientjedinsdag 15 maart 2011 @ 14:11
mijn eerste lantern, thanks man!
Kimbelldinsdag 15 maart 2011 @ 14:25
en ik heb de cocoa, bedankt!
Kimbelldinsdag 15 maart 2011 @ 15:58
giant golden apple

big caramel apple

golden malayan coconut

mission olive tree

red alder

silver maple tree

elberta peach

white pine tree

elbera peach

silver maple tree

white walnut
Peekiesdinsdag 15 maart 2011 @ 16:10
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 11:18 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ik heb niet gehad. ;(
Ik heb de link nog op de andere computer staan, hopelijk werkt de link nog zo, dan krijg je hem alsnog. Internet viel namelijk uit direct nadat ik gevraagd had wie die boom wilde :'( sorry
Peekiesdinsdag 15 maart 2011 @ 16:10
en Kimbell bedankt! Ik heb de big caramel en red alder ^O^
Peekiesdinsdag 15 maart 2011 @ 16:31
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=f76ed5d2665e0c16895e68b35d3d1b3e&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F248f4b2796b093a1927a4aa1cf34aeb4.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=43c9e5d53f8390a084431089ba706b39&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F732c6c1b2dc2870df24369fc00b35242.png
Outpost76dinsdag 15 maart 2011 @ 16:35
quote:
7s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 16:31 schreef Peekies het volgende:
[ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ]
quote:
Peekies just gave you this Giant Chocolate Heart as a thank you for your interest!
Thx! ^O^ *O*
NelisZdinsdag 15 maart 2011 @ 16:59
Giant heart candy

Chinese lantarn

Giant sour apple

Red Alder

Giant heart candy
just medinsdag 15 maart 2011 @ 17:05
Seedling uit de macroni orchard
http://apps.facebook.com/(...)M20iDWlumCUqV&ref=nf

ben zo benieuwd :D
1UPdinsdag 15 maart 2011 @ 17:32
quote:
Sour Apple en Red adler
Kimbelldinsdag 15 maart 2011 @ 17:32
quote:
Ik heb de lantern
Kimbelldinsdag 15 maart 2011 @ 17:44
giant black cherry

peach palm tree
Cat-astrophedinsdag 15 maart 2011 @ 20:14
quote:
Eerste giant heart candy gepakt. ^O^

Stash pearl button


Giant Mac and Cheese
:D

Mint candy

Giant bubblegum

Goede oogst vandaag. :)
Cat-astrophedinsdag 15 maart 2011 @ 20:15
quote:
11s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 16:10 schreef Peekies het volgende:

[..]

Ik heb de link nog op de andere computer staan, hopelijk werkt de link nog zo, dan krijg je hem alsnog. Internet viel namelijk uit direct nadat ik gevraagd had wie die boom wilde :'( sorry
Ik snapte er al niks van, reageerde seconden na je post maar hoorde niks meer. Maar als internet eruit klapt kun jij er ook niks aan doen natuurlijk. Volgende keer beter. :)
Xebberdinsdag 15 maart 2011 @ 21:09
Zo'n link blijft 24 uur 'houdbaar' dacht ik. :)
just medinsdag 15 maart 2011 @ 21:38
Mag ik 'n kllikje alsjeblieft, mijn koeien willen naar binnen

http://apps.facebook.com/(...)pJ22iEVru7LLq&ref=nf
1UPdinsdag 15 maart 2011 @ 21:39
Geklikt ;)
Peekiesdinsdag 15 maart 2011 @ 21:47
Ik heb ook geklikt!

En gelukkig is mijn giant rainbow met een dag vertraging alsnog bij Cat aangekomen *O*
Cat-astrophedinsdag 15 maart 2011 @ 21:49
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 21:38 schreef just me het volgende:
Mag ik 'n kllikje alsjeblieft, mijn koeien willen naar binnen

http://apps.facebook.com/(...)pJ22iEVru7LLq&ref=nf
^O^

quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 21:47 schreef Peekies het volgende:
Ik heb ook geklikt!

En gelukkig is mijn giant rainbow met een dag vertraging alsnog bij Cat aangekomen *O*
:Y *O* *O* *O* *O*
just medinsdag 15 maart 2011 @ 22:04
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 maart 2011 21:47 schreef Peekies het volgende:
Ik heb ook geklikt!

En gelukkig is mijn giant rainbow met een dag vertraging alsnog bij Cat aangekomen *O*
dank voor de klik en fijn dat die giant toch bij Cat is aangekomen *)
Sjowhanwoensdag 16 maart 2011 @ 11:48
Heb wat inactieve buurtjes weggegooid, dus mocht je me niet meer vinden, is dat de reden ;)
Xebberwoensdag 16 maart 2011 @ 12:23
Vinden jullie de FV Bonus Checker valsspelen?
Peekieswoensdag 16 maart 2011 @ 12:26
quote:
5s.gif Op woensdag 16 maart 2011 12:23 schreef Xebber het volgende:
Vinden jullie de FV Bonus Checker valsspelen?
Hoe werkt dat dan? :P
Xebberwoensdag 16 maart 2011 @ 12:32
quote:
7s.gif Op woensdag 16 maart 2011 12:26 schreef Peekies het volgende:

[..]

Hoe werkt dat dan? :P
Je kan daar alle bonussen zien, en eventueel bonussen die je sowieso niet wilt uitsluiten. Stel: Je wilt een zooi waterkannen pakken, dan staan ze daar mooi bij elkaar, in plaats van dat je door de hele feed moet scrollen.

Je moet dus wel alsnog zelf gaan klikken om ze ook daadwerkelijk te krijgen, vandaar dat ik 't niet als cheaten zie (bijvoorbeeld dingen in je giftbox krijgen terwijl je d'r niet eens bent).
Peekieswoensdag 16 maart 2011 @ 12:41
Ok dan vind ik het géén valsspelen. Misschien dat ik het zelf ook wel even installeer :P
Peekieswoensdag 16 maart 2011 @ 15:57
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=70f1a8422f5bb2b25d61cb3b2dc0f0d7&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Fd09fbb93342256dbef20989fa57efa02.png
sbientjewoensdag 16 maart 2011 @ 16:06
Tnx!!
NelisZwoensdag 16 maart 2011 @ 16:08
Rainbow mystery egg
sbientjewoensdag 16 maart 2011 @ 16:29
ook tnx :D
Peekieswoensdag 16 maart 2011 @ 16:37
ik kreeg er een chicken gnome uit
sbientjewoensdag 16 maart 2011 @ 16:50
ik een scots grey kip
Kimbellwoensdag 16 maart 2011 @ 17:10
giant cocoa

bubble gum

hazelnut

shinko pear

hass avocado
Harajuku.woensdag 16 maart 2011 @ 17:10
1.
sbientjewoensdag 16 maart 2011 @ 17:11
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=1339635d92884495a0b35f94fda26d93&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F4533516b190e40f2315e53209237cccd.pngapp_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=1745157f3f359320906e218871211809&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F01f8ea9305a550edcfd4c69925b20de3.pngapp_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=d2f52c7fe9822c6f9e39f6aaabd0f385&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F582ba6fdd6ae2c1902de888f362d51e2.pngapp_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=97c788570ba2d4e66fcfc8fb16322268&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F1c06ab3db91e2047d1884545bfbcb35c.png
Kimbellwoensdag 16 maart 2011 @ 17:16
shinko pear

blood orange

silver maple

bahri date
Peekieswoensdag 16 maart 2011 @ 17:22
hazelnoot van kimbell, fig van sbientje :)
NelisZwoensdag 16 maart 2011 @ 17:39
Giant black cherry
Cat-astrophewoensdag 16 maart 2011 @ 18:10
quote:
1s.gif Op woensdag 16 maart 2011 17:39 schreef NelisZ het volgende:
Giant black cherry
Mine. :)
Outpost76woensdag 16 maart 2011 @ 18:35
Rainbow egg.

Sorry voor mn gebrek aan aanwezigheid maar t is een beetje drukkies hier....
Kimbellwoensdag 16 maart 2011 @ 18:40
quote:
1s.gif Op woensdag 16 maart 2011 18:35 schreef Outpost76 het volgende:
Rainbow egg.

Sorry voor mn gebrek aan aanwezigheid maar t is een beetje drukkies hier....
hebbes!
Cat-astrophewoensdag 16 maart 2011 @ 18:44
quote:
1s.gif Op woensdag 16 maart 2011 18:35 schreef Outpost76 het volgende:
Rainbow egg.

Sorry voor mn gebrek aan aanwezigheid maar t is een beetje drukkies hier....
Als dank een stash cow bell terug! Wel eerlijk delen met de rest. :P
Outpost76woensdag 16 maart 2011 @ 19:10
quote:
1s.gif Op woensdag 16 maart 2011 18:44 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Als dank een stash cow bell terug! Wel eerlijk delen met de rest. :P
Thx! ^O^ Ik heb je een thank you gift gestuurd die ik zelf nog niet had. :P
Mirjamwoensdag 16 maart 2011 @ 19:11
quote:
1s.gif Op woensdag 16 maart 2011 18:44 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Als dank een stash cow bell terug! Wel eerlijk delen met de rest. :P
I haz O+
thanks
Outpost76woensdag 16 maart 2011 @ 19:13
Ik zit er trouwens over na te denken om wat bomen te ruimen omdat ik niet snel genoeg Orchards kan bouwen voor alle soorten bomen die ik heb.... Mja nou stonden ze hier (van de gemeente) vanochtend een minstens 50+ jaren oude boom ff om te zagen en dat deed toch wel pijn.... Zeker om te zien dat hij in een half uur pulp was... :{ :{
sbientjewoensdag 16 maart 2011 @ 19:16
:? :')
Outpost76woensdag 16 maart 2011 @ 19:16
quote:
1s.gif Op woensdag 16 maart 2011 19:16 schreef sbientje het volgende:
:? :')
Mja heeft weinig te maken met digi bomen maar toch! :')
2l92hpx.jpg
Rechts de omgezaagde en links een boom zoals de ander ook was.

[ Bericht 10% gewijzigd door Outpost76 op 16-03-2011 19:23:21 ]
Harajuku.woensdag 16 maart 2011 @ 19:29
Giant heart
Meddowoensdag 16 maart 2011 @ 19:35
quote:
7s.gif Op woensdag 16 maart 2011 19:29 schreef Harajuku. het volgende:
Giant heart
^O^
1UPwoensdag 16 maart 2011 @ 21:22
quote:
1s.gif Op woensdag 16 maart 2011 17:11 schreef sbientje het volgende:
[ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ][ link | afbeelding ]
De 3de was er nog :o Die heb ik nu :9
1UPwoensdag 16 maart 2011 @ 22:18
Iemand een truffel op dit late uurtje?

Heb er nog truffel voor een ander
Outpost76woensdag 16 maart 2011 @ 22:26
quote:
1s.gif Op woensdag 16 maart 2011 22:18 schreef 1UP het volgende:
Iemand een truffel op dit late uurtje?

Heb er nog truffel voor een ander
quote:
Yee-haw! 1UP gave you a Pink Pot Belly Pig!
Thx! ^O^
Outpost76woensdag 16 maart 2011 @ 22:27
Ik zal weer eens wat boompjes regelen. Het water is te vinden op de feed. Daarna hier de boompjes. ;)
Harajuku.woensdag 16 maart 2011 @ 22:29
quote:
10s.gif Op woensdag 16 maart 2011 19:16 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

Mja heeft weinig te maken met digi bomen maar toch! :')
[ afbeelding ]
Rechts de omgezaagde en links een boom zoals de ander ook was.
Woon je daar?
Outpost76woensdag 16 maart 2011 @ 22:32
quote:
5s.gif Op woensdag 16 maart 2011 22:29 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Woon je daar?
Ja die zie\zag ik dagelijks als ik uit mn raam kijk. Ik werd ± om 7.15 wakker door een ronkende kettingzaag....
Harajuku.woensdag 16 maart 2011 @ 22:33
quote:
1s.gif Op woensdag 16 maart 2011 22:32 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

Ja die zie\zag ik dagelijks als ik uit mn raam kijk. Ik werd ± om 7.15 wakker door een ronkende kettingzaag....
Leuk uitzicht _O-
Outpost76woensdag 16 maart 2011 @ 22:40
quote:
10s.gif Op woensdag 16 maart 2011 22:33 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Leuk uitzicht _O-
Beter dan dit:
b6pjr8.jpg
(die boom is de gene die er gelukkig nog staat)
sbientjewoensdag 16 maart 2011 @ 22:42
wat een vrolijke plek idd :') Al gaat bij ons de hele wijk plat binnen nu en 10 jaar, ook niet echt een fijn vooruitzicht. Onze huizen mogen blijven staan..
Outpost76woensdag 16 maart 2011 @ 22:43
Geen bijzondere maar toch :

Granny Smith Apple

Angel Red Pomegranate

Mission Olive
Outpost76woensdag 16 maart 2011 @ 22:45
quote:
1s.gif Op woensdag 16 maart 2011 22:42 schreef sbientje het volgende:
wat een vrolijke plek idd :') Al gaat bij ons de hele wijk plat binnen nu en 10 jaar, ook niet echt een fijn vooruitzicht. Onze huizen mogen blijven staan..
Tja wat verwacht je van een wijk in aanbouw? Mijn straat bestaat niet eens volgens google maps en volgens google earth is de flat nog niet eens gebouwd. :')

[ Bericht 0% gewijzigd door Outpost76 op 16-03-2011 22:52:01 ]
Outpost76woensdag 16 maart 2011 @ 22:51
Bahri Date

Amherstia Tree


En als laatste een leuke :

Giant Chocolate Heart
Peekieswoensdag 16 maart 2011 @ 23:23
De Giant choc heb ik :D
Outpost76woensdag 16 maart 2011 @ 23:30
quote:
1s.gif Op woensdag 16 maart 2011 23:23 schreef Peekies het volgende:
De Giant choc heb ik :D
Ik vroeg me al af wanneer ik eens een reactie kreeg. :P

Volgende keer misschien maar iets vroeger doen. :D
trainfreakdonderdag 17 maart 2011 @ 07:56
Red Alder

app_full_proxy.php?app=192536087435696&v=1&size=z&cksum=a8f1e52ca6a40984f0e2a5a88244cc35&src=http%3A%2F%2Fi56.tinypic.com%2F2a5xh1y.png
Ik betwijfel of de link voor het schaap werkt..
DeLunadonderdag 17 maart 2011 @ 08:33
quote:
1s.gif Op donderdag 17 maart 2011 07:56 schreef trainfreak het volgende:
Red Alder

[ link | afbeelding ]
Ik betwijfel of de link voor het schaap werkt..
Nee, tis fake.
DeLunadonderdag 17 maart 2011 @ 08:44
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=6d9dc13c051b906d8dd813369daabf62&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F6a5ecb3896619f459be2b02f2f5bf3fe.pngapp_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=47aba3b4e954acf901ed95f375a6fae1&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F5a1ef03d8fdce5eed95e72daa8656f6a.png
Sjowhandonderdag 17 maart 2011 @ 09:06
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=7bda8a4a28ec5fd11f177867e758be38&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F167fbe04d25f9305639c17a0219b4da9.png
Xebberdonderdag 17 maart 2011 @ 09:55
app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=43c9e5d53f8390a084431089ba706b39&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F732c6c1b2dc2870df24369fc00b35242.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=bbbe8461bd46a4408dffb41703b5ff25&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F45566350c1c7cd68707779d1c7ffc93f.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=6ef313584c147d03bdc6ff8332c3f04f&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Fd518ace01db513cc571fa0d5e9750c7b.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=f76ed5d2665e0c16895e68b35d3d1b3e&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F248f4b2796b093a1927a4aa1cf34aeb4.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=ea5e43f9ecd656a7fa4495d39362d4e9&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F3ca22cb3c19aece76f50a9a2d6a9e748.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=9b45ab4c22d60867222aa52e28f25b85&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F77a7b8bc28ec169fde68557b02ed85c4.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=97c788570ba2d4e66fcfc8fb16322268&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2F1c06ab3db91e2047d1884545bfbcb35c.png app_full_proxy.php?app=102452128776&v=1&size=z&cksum=b683c9cf197d4fb52b7ccbfe88f20d13&src=http%3A%2F%2Fstatic-2.farmville.com%2Fprod%2Fhashed%2Fassets%2Ftrees%2Ffab97331a70804d3ff0307ae14d1370c.png
DeLunadonderdag 17 maart 2011 @ 10:00
quote:
11s.gif Op donderdag 17 maart 2011 09:55 schreef Xebber het volgende:
[ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ] [ link | afbeelding ]
Ik heb de Giant Bubblegum, Giant Chocolate en de Chinese Lantern meegenomen. Die had ik nog niet namelijk :P
trainfreakdonderdag 17 maart 2011 @ 10:29
Ik heb zowat alles geprobeerd wat ik wou, maar niets was er nog, ik heb de cocoa dan maar..
Bomen 4 en 6 zijn er misschien nog (die heb ik niet geprobeerd, want die heb ik al)
just medonderdag 17 maart 2011 @ 11:23
Boehhhhh!!!! Ik kan niet op mijn farm op mijn werk omdat flasplayer alweer ge-updated is en ik kan/mag niet zelf updaten :(
just medonderdag 17 maart 2011 @ 11:30
quote:
7s.gif Op woensdag 16 maart 2011 12:32 schreef Xebber het volgende:

[..]

Je kan daar alle bonussen zien, en eventueel bonussen die je sowieso niet wilt uitsluiten. Stel: Je wilt een zooi waterkannen pakken, dan staan ze daar mooi bij elkaar, in plaats van dat je door de hele feed moet scrollen.

Je moet dus wel alsnog zelf gaan klikken om ze ook daadwerkelijk te krijgen, vandaar dat ik 't niet als cheaten zie (bijvoorbeeld dingen in je giftbox krijgen terwijl je d'r niet eens bent).
je ziet dus ook niet of de gifts er nog zijn, klik me rot, voor noppes :D
Xebberdonderdag 17 maart 2011 @ 11:33
Mystery Candy Cane Egg!
trainfreakdonderdag 17 maart 2011 @ 11:36
quote:
Hebbes!
Mijn eerste candy cane chicken!
sbientjedonderdag 17 maart 2011 @ 11:50
Jep ik heb ook een ei :)
Xebberdonderdag 17 maart 2011 @ 12:12
Bij de mastery's staan weer 2 nieuwe crops, Bluebells en Foxgloves. :) Werd ook wel weer tijd, want ik heb ondertussen alles alweer gemasterd.
sbientjedonderdag 17 maart 2011 @ 12:15
quote:
14s.gif Op donderdag 17 maart 2011 12:12 schreef Xebber het volgende:
Bij de mastery's staan weer 2 nieuwe crops, Bluebells en Foxgloves. :) Werd ook wel weer tijd, want ik heb ondertussen alles alweer gemasterd.
ah tof :)

edit - bij mij staan ze er niet bij :)
Xebberdonderdag 17 maart 2011 @ 12:18
quote:
1s.gif Op donderdag 17 maart 2011 12:15 schreef sbientje het volgende:

[..]

ah tof :)

edit - bij mij staan ze er niet bij :)
Bij de Mastery's, in de Market staan ze nog niet. Denk dat ze vanavond of morgenochtend wel toegevoegd zullen worden.
sbientjedonderdag 17 maart 2011 @ 12:23
quote:
12s.gif Op donderdag 17 maart 2011 12:18 schreef Xebber het volgende:

[..]

Bij de Mastery's, in de Market staan ze nog niet. Denk dat ze vanavond of morgenochtend wel toegevoegd zullen worden.
ah okee sorry, ik had maar half gelezen ;)
Sjowhandonderdag 17 maart 2011 @ 12:45
Shit! Te laat gezien :o
Mirjamdonderdag 17 maart 2011 @ 12:46
quote:
1s.gif Op donderdag 17 maart 2011 12:45 schreef Sjowhan het volgende:
Shit! Te laat gezien :o
Harajuku.donderdag 17 maart 2011 @ 12:52
Rainbow egg

Cowbell