Daar komt van alles zeker keertje gaan ze hebben een prettig bieraanbod Het kan er mede daarom ook bijster druk zijnquote:Op maandag 21 februari 2011 01:38 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Nee. Vorig weekend bijna, maar het werd toch Tivoli
[..]
Eeeh..slecht gewassen studenten?
Nou ja, hutspot is ook lekker eten en zeer geschikt voor speciaalbieren. Ik denk dat een Cuvee des Trolls er wel goed bij zou zijn.quote:Op maandag 21 februari 2011 01:30 schreef n8n het volgende:
Speciaalbier in combinatie met lekker eten is nog een onbegaande weg voor mij, ben nu nog even student
Voor zulk advies kom ik hier nog een keer buurten. Wordt nog een hele operatie, vriendin bellen wat we gaan eten, ff op Fok! advies vragen en dan nog ff snel langs een bierspeciaalzaakquote:Op maandag 21 februari 2011 01:43 schreef Seven. het volgende:
[..]
Nou ja, hutspot is ook lekker eten en zeer geschikt voor speciaalbieren. Ik denk dat een Cuvee des Trolls er wel goed bij zou zijn.
Ik heb met een paar vrienden vorig jaar voor 30 man een 5-gangendiner op tafel gezet en bij iedere gang hadden we een biertje bedacht of erin verwerkt.quote:Op maandag 21 februari 2011 01:43 schreef Seven. het volgende:
[..]
Nou ja, hutspot is ook lekker eten en zeer geschikt voor speciaalbieren. Ik denk dat een Cuvee des Trolls er wel goed bij zou zijn.
Ze houdt niet van verrassingen?quote:Op maandag 21 februari 2011 01:44 schreef n8n het volgende:
[..]
Voor zulk advies kom ik hier nog een keer buurten. Wordt nog een hele operatie, vriendin bellen wat we gaan eten, ff op Fok! advies vragen en dan nog ff snel langs een bierspeciaalzaak
Hoe bedoel je? Een vriendin van me kookt meesterlijk maar k heb geen benul welk biertje bij welk gerecht past. Ben ook de enige die-hard bierfanaat drinken voornamelijk wijnquote:Op maandag 21 februari 2011 01:46 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Ze houdt niet van verrassingen?
Zulke taferelen komen voor mij na m'n studie, nu geen geld en skills voor hahaquote:Op maandag 21 februari 2011 01:46 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Ik heb met een paar vrienden vorig jaar voor 30 man een 5-gangendiner op tafel gezet en bij iedere gang hadden we een biertje bedacht of erin verwerkt.
Een kaasplankje met een La Trappe van 7 jaar oud(meen ik), een kriekbierijs, stoofvlees of vis met een St Feuillien Saison, en nog wat gangen waarvan ik de bieren vergeten ben
. Dat klinkt verrekte goed.quote:Op maandag 21 februari 2011 01:46 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Ik heb met een paar vrienden vorig jaar voor 30 man een 5-gangendiner op tafel gezet en bij iedere gang hadden we een biertje bedacht of erin verwerkt.
Een kaasplankje met een La Trappe van 7 jaar oud(meen ik), een kriekbierijs, stoofvlees of vis met een St Feuillien Saison, en nog wat gangen waarvan ik de bieren vergeten ben
Dat vroeg ik me ook net afquote:Op maandag 21 februari 2011 01:49 schreef Seven. het volgende:
[..]
. Dat klinkt verrekte goed.
Goed plan wel. Ik moet hier toch eens meer werk van gaan maken. Ik ben gek op bier, wijn én koken. Waarom doe ik daar nooit iets mee?
Omdat je dit zei:quote:Op maandag 21 februari 2011 01:48 schreef n8n het volgende:
[..]
Hoe bedoel je? Een vriendin van me kookt meesterlijk maar k heb geen benul welk biertje bij welk gerecht past. Ben ook de enige die-hard bierfanaat drinken voornamelijk wijn
Ik dacht dat je bedoelde dat jij even zou gaan overleggen wat jullie zouden gaan eten. Het leek me juist wel aardig om dat een keer zonder overleg te doen. Maar blijkbaar is zij de kokquote:vriendin bellen wat we gaan eten
Zoals gezegd, ook met simpele gerechten kun je prima een lekker biertje erbij kiezen. En het mag gezegd worden, bij Mexicaanse gerechten passen Mexicaanse biertjes uitstekend bijvoorbeeld.quote:Op maandag 21 februari 2011 01:49 schreef n8n het volgende:
[..]
Zulke taferelen komen voor mij na m'n studie, nu geen geld en skills voor haha
Daar moet je ook geen geld voor hebben. Want het was in onze stamkroeg en de mensen betaalden er netjes voorquote:Op maandag 21 februari 2011 01:49 schreef n8n het volgende:
[..]
Zulke taferelen komen voor mij na m'n studie, nu geen geld en skills voor haha
Dat was het ookquote:
Who knows? Ga eens kleine dinnertparties houden voor vrienden. Kleine kostendekkende bijdrage vragenquote:Goed plan wel. Ik moet hier toch eens meer werk van gaan maken. Ik ben gek op bier, wijn én koken. Waarom doe ik daar nooit iets mee?
Oh wacht: ik weet het al. Ik ben gek op koken en goeie drank bij het eten. Ik HAAT echter de afwas en daarom drink ik uit flessen en kook ik zelden voor mezelf. Indien samenwonend: ik kook, hij/zij wast af.quote:
Tsin Tao, tafelbier.quote:Op maandag 21 februari 2011 01:51 schreef Seven. het volgende:
[..]
Zoals gezegd, ook met simpele gerechten kun je prima een lekker biertje erbij kiezen. En het mag gezegd worden, bij Mexicaanse gerechten passen Mexicaanse biertjes uitstekend bijvoorbeeld.
Ben benieuwd wat je het beste bij een gemiddeld chinees gerecht zou drinken trouwens.
En waar is ook alweer die stamkroeg? (en datum volgende vreetfestijn?)quote:Op maandag 21 februari 2011 01:51 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Daar moet je ook geen geld voor hebben. Want het was in onze stamkroeg en de mensen betaalden er netjes voor
Was echt heel erg gaaf om te doen
Het was helemaal omgetoverd tot een eetcafe.
Ja zeker mijn kunde ligt bij het betere snijwerkquote:Op maandag 21 februari 2011 01:50 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Omdat je dit zei:
[..]
Ik dacht dat je bedoelde dat jij even zou gaan overleggen wat jullie zouden gaan eten. Het leek me juist wel aardig om dat een keer zonder overleg te doen. Maar blijkbaar is zij de kok
Toch maar eens wat vaker naar de speciaalzaak thuis is het vaak La Trappe of Duvel wat de klok slaat. Heb ook sigarettenvoorkeur, bij een Duvel liever Galoises, bij La Trappe dan weer Lucky's Anyways leuk, bier. Ik ga onder de wol trustenquote:Op maandag 21 februari 2011 01:51 schreef Seven. het volgende:
[..]
Zoals gezegd, ook met simpele gerechten kun je prima een lekker biertje erbij kiezen. En het mag gezegd worden, bij Mexicaanse gerechten passen Mexicaanse biertjes uitstekend bijvoorbeeld.
Ben benieuwd wat je het beste bij een gemiddeld chinees gerecht zou drinken trouwens.
Ik wil in mijn volgende huis een grote eettafel. . Maar bon, dat zal in Spanje of Zuid-Amerika zijn denk ik.quote:Op maandag 21 februari 2011 01:52 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Dat was het ook
We hadden een hele overdekte keuken opgebouwd buiten.
[..]
Who knows? Ga eens kleine dinnertparties houden voor vrienden. Kleine kostendekkende bijdrage vragen
In Maassluis, Nederland.quote:Op maandag 21 februari 2011 01:53 schreef Seven. het volgende:
[..]
En waar is ook alweer die stamkroeg? (en datum volgende vreetfestijn?)
Ah, de landen zonder bier.quote:Op maandag 21 februari 2011 01:55 schreef Seven. het volgende:
[..]
Ik wil in mijn volgende huis een grote eettafel. . Maar bon, dat zal in Spanje of Zuid-Amerika zijn denk ik.
Zon, eh? Waardevoller dan BIER!!!!quote:
Ja, goed plan.quote:Op maandag 21 februari 2011 01:56 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
In Maassluis, Nederland.
In principe is er nu iedere vrijdag een kookgebeuren(dat kook ik niet trouwens) maar zo groot als dat eerste heb ik nog niet. Ik heb in December nog voor 60+ man stoofvlees gemaakt dus het zal even duren. Maar als ik weer wat weet, dan hoor je het wel
quote:
quote:Op maandag 21 februari 2011 00:59 schreef Seven. het volgende:
[..]
Er is één reden die AL die redenen overtreft: BIER!!!!!
Dat ging over 100000 redenen om NIET naar België te verhuizen. De 3 belangrijkste dingen in het leven zijn:quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |