Nou ja, denk dat het wel een redelijke leidraad is hoor.. Je weet idd niet alles van de motor, maar goed. Blijft dat zo'n mixer niet 'bedoeld' is om er regelmatig deeg mee te kneden. Maar met zo'n nat deeg valt het qua zwaarte wel weer mee voor de mixer. Vraag wordt dan of de mixer van 10 euro meer dan 1/3 van de tijd van die duurdere meegaat .quote:Op maandag 14 maart 2011 14:49 schreef Zoheetik het volgende:
Ja punt is dat het wattage niks zegt. Je kunt er ook 600W in gooien en uiteindelijk maar profijt hebben van 200W.
Jammer dat ze bij die van de Hema zo stoer doen met 6 standen. Ik had daar altijd last van bij mijn MP3speler, die kon loeihard... maar zacht ho maar .
Maar ja denk dat ik die van de Hema maar koop, 35 euro wat jij zei Maximus is me weer te duur.
Handig, racet de mixer meteen de prullenbak in.quote:
Doe gewoon net als ik en vraag voor je afstuderen een kitchenaidquote:Op maandag 14 maart 2011 16:11 schreef MaximusTG het volgende:
Zou best graag zo'n standmixer willen hebben, maar ja.. Die zijn zo duur..
Overigens was ik een tijdje terug bij mn ouders, en mn vader leek een leemoventje wel leuk :p. Dus wie weet, kan ik hen mooi als proefkonijnen gebruiken. Naja, eerst maar eens afstuderen .
Ik ben benieuwd naar je ervaringen ermee. Ik zit er ook over te twijfelen. Maar ja ik heb al genoeg van die keukenspullen, dus om er nou nog meer bij te kopen.... Dan wil ik wel eerst even weten of het echt goed werkt.quote:Op maandag 14 maart 2011 19:27 schreef Joooo-pi het volgende:
Ik heb zo'n pizzasteen van Jamie Oliver besteld
Dat is bij mij ook wel zo, maar voor die 15 euro kon ik het niet laten.quote:Op dinsdag 15 maart 2011 08:32 schreef Stansfield het volgende:
[..]
Ik ben benieuwd naar je ervaringen ermee. Ik zit er ook over te twijfelen. Maar ja ik heb al genoeg van die keukenspullen, dus om er nou nog meer bij te kopen.... Dan wil ik wel eerst even weten of het echt goed werkt.
't is maar ¤15,00quote:Op dinsdag 15 maart 2011 20:03 schreef MaximusTG het volgende:
Ja pfff, dat stelt dus niks voor dat steentje (nofi). Persoonlijk vind ik dat zonde van het geld. Voor relatief weinig meer heb je een veel dikkere steen die echt van chamotteklei is!
Hier is ook een NLse site: http://www.3-2-1-pizza.eu/index.html?target=front.html&lang=nl
Ja zoiets lijkt me wel wat, maar dat heb ik ergens anders gezien voor nog veel minder.. exact zelfde steen, maar kom niet meer op die sit ff zo snel.quote:Op dinsdag 15 maart 2011 20:03 schreef MaximusTG het volgende:
Ja pfff, dat stelt dus niks voor dat steentje (nofi). Persoonlijk vind ik dat zonde van het geld. Voor relatief weinig meer heb je een veel dikkere steen die echt van chamotteklei is!
Hier is ook een NLse site: http://www.3-2-1-pizza.eu/index.html?target=front.html&lang=nl
Thanksquote:Op dinsdag 15 maart 2011 20:29 schreef MaximusTG het volgende:
Ja, je hebt gelijk, die NLse is veel duurder! Dat was dan www.pizzastein.com.
Daar is een pizzasteen met twee schieters en een snijder 31,90 + 11,50 verzendkosten.
Maar voor meer stenen kost het nog maar 3 euro extra verzendkosten (tot 4 stenen). Dus misschien iets om samen met wat mensen te bestellen.
Kun je anders eens precies omschrijven wat je doet vanaf het moment dat je het deeg voor de eerste keer maakt (dus kneden, rijzen, hoe vaak rijzen, wanneer ingevroren, waarin ingevroren, hoe ontdooien, en hoe lang daarna rijzen etc.). Overigens lijkt bloem me toch prima tegen plakkerigheid? Je moet het er niet doorheen kneden nee, alleen erover heen, in kleine hoeveelheden tegelijk.quote:Op dinsdag 15 maart 2011 19:34 schreef Naamah het volgende:
Net weer pizza gemaakt. Wederom superlekker. Ik heb alleen elke keer ruzie met deeg dat ingevroren is geweest. Het wordt heel stevig (stevig als in niet-soepel) en het blijft aan m'n handen plakken. Een beetje kauwgomachtig. Het lukt wel om er een pizza mee te maken, maar echt lekker gaat dat niet, smaak is overigens prima. Met het deel wat niet ingevroren is geweest, gaat het prima, niks op aan te merken.
Iemand een idee wat ik daar aan kan doen? Bloem toevoegen helpt niet tegen de plakkerigheid en daar wordt het alleen maar nog steviger van.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |