Niet zo moeilijk hoor, om de verhoudingen aan te passen: Gebruik gewoon de pizzadeeg tool:
http://pizzamaking.com/dough_calculator.htmlOf je doet het zelf, simpelweg de verhouding tussen de oppervlaktes bepalen en je bent er eigenlijk al.
In de oven schieten is een kwestie van genoeg bloem/maismeel/semolina op je schieter. Als je je deeg op je schieter belegt moet je gewoon vaak een 'microshake' geven, zodat het deeg los blijft. Je ziet ook wel eens dat ze de belegde pizza op de schieter schuiven. Dat vind ik persoonlijk een beetje eng. Laatst wel gedaan met de onbelegde bodem. Voorzichtig aan de randen gepakt en er zo op geschoven. Dat was met deeg dat als je het opppakte, zo naar beneden ging hangen. Ging op zich goed.
Betontegels/stenen vind ik toch niet zo'n goed idee in de oven... Je weet nooit wat er allemaal in dat beton zit, en je hebt veel meer kans op scheuren van de steen in de oven. Dat soort stenen worden immers niet gebakken.