abonnement Unibet Coolblue
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 8 februari 2011 @ 23:09:59 #1
163650 Greys
pi_92526983

Play

Farmville is hét spel van Facebook waarbij je je eigen farm kan aanmaken om er vervolgens veel verschillende crops op te planten, het naar je eigen smaak in te richten én ook nog eens bomen en dieren kan oogsten.


XP - Je krijgt voor het aankopen van bepaalde items een hoeveelheid XP.
Deze XP heb je nodig om te kunnen levelen. In totaal zijn er 90 levels.

Ribbons - Je kan verschillende ribbons halen, door bepaalde hoeveelheden te voltooien.
Hieronder valt bijvoorbeeld: 50 buren toevoegen aan je farm, of zoveel soorten bomen te oogsten.
Op het moment zijn er 40 ribbons, maar er zullen er vast nog wel een aantal bij komen.

Masterys - De mastery kan je zien in de Market, dat is het balkje onder de crops hun foto en die 3 sterren.
Als je met je muis op dat balkje gaat staan krijg je te zien hoeveel je van die soort moet oogsten om dan de eerste mastery ster te halen. Je kan ook zien hoe ver je bent, die balk wordt langzamerhand blauw.
Als je een ster hebt gehaald krijg je een hoeveelheid xp.

Bushels - Als je gewassen oogst kun je bushels van dat gewas krijgen. Voor 50.000 coins kun je een marktkraampje kopen waarin je je bushels voor een bepaalde tijd kunt aanbieden. Als anderen een bushel van je kopen kun als beloning kiezen uit coins, XP of fuel. Zelf kun je ook bushels van anderen pakken, dit kost je (vooralsnog) niets. Als je bij voorbeeld grapes oogst en net voor het oogsten een grape bushel activeert dan krijg je dubbele masterypunten. Ook zijn bushels nodig om producten te produceren in je crafting building, lees hier meer over bij "goods".

Goods - Goods zijn producten die je in kunt leveren voor fuel, hoe hoger het level van het product hoe meer fuel het oplevert. In een crafting building, dat kan een bakkerij, een wijnboerderij of een spa zijn, kun je goods maken om ze daarna te verkopen aan je buren. Goods maak je van verschillende bushels die je bij je buren kunt pakken, elk product heeft andere bushels nodig. Elke keer als je een product maakt of verkoopt kan het een level omhoog gaan, dat houdt in dat ze duurder voor je buren zijn om ze te kopen maar ook dat ze meer fuel opleveren. Als een bepaalds aantal goods een level omhoog zijn gegaan kan je je crafting building upgraden met coins.

Co-op - Het samen boeren. Met een aantal mensen moet je zo snel mogelijk een opdracht voltooien voor een beloning in de vorm van xp en coins, en daarnaast een aparte beloning bij het behalen van een gouden medaille. Je kan Co-ops joinen via de wall of via de co-op knop in het spel zelf. Voor meer info: klik hier.


De Dairy Farm - Deze stal is bedoeld voor koeien, en heeft ruimte voor 20 koeien. Als je er een stier bij plaatst heb je kans op kalfjes. De kalfjes kunnen overigens NIET in de Dairy Farm. De Dairy Farm is uit te breiden, zodat er plaats is voor 40 koeien.

De Chicken Coop - Deze stal heeft ruimte voor 20 kippen, van allerlei soorten. Sinds kort is deze opslag ook uit te breiden tot een opslag van 100 kippen. Het voordeel van deze stal is dat het eieren kan produceren. Als je een ei weet te produceren uit je Chicken Coop kan je deze posten op je startpagina. Iedereen die een ei open maakt, kan allerlei verschillende cadeautjes krijgen.

Horse Stable - Deze stal is bedoeld voor paarden, en heeft ruimte voor 20 paarden. Sinds kort is hij in stappen uit te breiden naar ruimte voor 40 paarden. Bij het oogsten van deze stal maak je kans op verschillende bonussen. Als je een stallion in je stal zet (via de feed) dan heb je kans op een veulentje. Het leuke aan deze stal is dat je hem zelf moet opbouwen. Je moet 50 items verzamelen om de stal compleet te krijgen en te kunnen gebruiken voor je paarden. Via hulp van vrienden kan je je stal zo snel mogelijk af maken.

Deze 50 items zijn opgedeeld in de volgende categoriën:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Harness
- Horseshoe

De Nursery - Een speciale stal voor kalfjes en veulens. De Nursery is net als de Horse Stable een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Blanket
- Bottle

Je kalfjes en veulens kunnen opgroeien in de Nursery tot volwassen beesten die je dan weer in je Dairy Farm of Horse Stable kunt zetten Als je in de Nursery kijkt en met je muis over de verschillende beesten gaat kun je zien waarin ze opgroeien. Want ze veranderen niet per definitie in een volwassen versie van hun soort. Je moet het volgroeide jong wel vervangen voor een nieuw exemplaar. In de Nursery passen 20 dieren, maar het gebouw is uit te breiden tot 40 dieren.

De Beehive - Je kunt nu ook bijen verzamelen in de daarvoor bestemde Beehive, deze wordt steeds groter naarmate er meer bijen in zitten. Ook de Beehive is een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de categoriën:
- Smoker
- Bees wax
- Wooden board
- Brick
- Nail

Om de bijen te kunnen verzamelen in je Beehive moet je eerst een "Queen Bee" vinden, deze kun je vinden tijdens het fertilizen van land van je buren óf bij het oogsten van gewassen op je eigen farm. De bijen zelf kun je krijgen door gifts van je buren of door ze te kopen van FC. Het nut van de bijen is dat je pollinated seeds (bestuifde zaden) krijgt van crops die gefertilized zijn. Ze zorgen ervoor dat je Pollinated crops krijgt in je market waarmee je een grotere kans krijgt hebt op bushels bij het oogsten van die crops.

De Pigpen - Sinds kort is het mogelijk om je varkens onderdak te geven in dit hok, in totaal is er ruimte voor 20 varkens, maar ook de Pigpen is uit te breiden tot 40 varkens. Ook de Pigpen is een verzamelgebouw waarvoor je ditmaal maar 30 items moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de volgende 3 categoriën:
- Brick
- Nail
- Wooden board

De Duck Pond - Om al je eenden en zwanen een onderdak te geven, is er de Duck Pond. Deze vijver moet je zelf graven en vullen. Je hebt dus 20 shovels en 20 watering cans nodig. Eenmaal af is er plek voor 20 eenden en/of zwanen. Binnenkort krijgen deze dieren ook jongen, die dan weer op kunnen groeien tot nieuwe watervogels. Ganzen kunnen overigens niet in de vijver.

De Garage- Je kunt hier niet alleen al je voertuigen kwijt maar je kunt ze hierin ook nog eens upgraden! Door vehicle parts (die je kan krijgen als gifts van buren) toe te voegen aan je voertuig kun je ervoor zorgen dat ze over een groter stuk land hun werk doen, stel je tractor kan 2x2 ploegen en je upgrade hem één keer dan kan hij 2x3 ploegen! De maximale grote dat je je voertuig kan laten ploegen is 9x9. Vanaf level 20 kun je de garage in de farmers market kopen voor 50.000 coins, daarna moet je nog eens 30 items verzamelen om hem op te kunnen bouwen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Brick
- Nail
- Wooden board

Storage Cellar - Dit is een opslagplaats die weinig plaats in beslag neemt maar die ervoor zorgt dat je tot maarliefst 500 spullen kan opslaan. Hier moet je natuurlijk wel iets voor doen. Door shovels toe te voegen vergroot je het aantal spullen die je kwijt kan, elke shovel zorgt voor 1 plekje ruimte meer. Het leuke is dat je ook prijzen kan claimen met je shovels, zo kun je bijv. voor 60 shovels een miner sheep claimen en voor 200 shovels een antique tractor!

Orchards - Sinds kort zijn er de Orchards, de boomgaarden. Deze bouw je zelf. Je hebt hiervoor nodig:
- 10 bricks
- 10 wooden boards
- 10 nails
Eenmaal af kan je je orchard vullen met 20 bomen. Deze bomen kunnen na 2 dagen geoogst worden. Hierbij krijg je niet alleen masterypunten, maar af en toe ook mystery seedlings. Deze seedlings laat je groot worden door ze 10 keer water te geven. Ze groeien dan uit tot een level 2 boom.

NB: ook bomen die niet in de orchard staan, leveren masterypunten. Hierbij krijg je echter geen seedlings.


FarmVille Calculator
FarmVille Wiki
FarmVille Freak
Hoeveel moet ik planten voor ik een mastery haal?


Wanneer je level 10 bereikt kan je collections verzamelen. Onderdelen hiervoor vind je bij vrienden of op je eigen farm. Zodra je een collection compleet hebt kan je deze op je prikbord of op het forum plaatsen zodat anderen hier weer een collectible door krijgen.
Complete Handleiding
Uitleg Firefox
Uitleg Chrome
Uitleg Internet Explorer


Als buren kan je elkaar gifts sturen. Wil je een gift versturen die niet in je lijstje staat?
Gebruik dan deze handleiding.

FOK!kers op farmville:

! Je wordt vriendelijk verzocht bij het toevoegen van een van deze personen erbij te vermelden dat je van FOK! bent en/of dat het voor FV is !

Buurvrouw_Rietman
DjFrodo
Gateway
koei
Krioro
liesje1979
Lienzz
Lorteti
Misan
NelisZ
Pindanoot
sbientje
Sjowhan
Solique
TJV
Tombolafan
Trainfreak
zoejes

Wel meespelen maar niet al je gegevens blootgeven?
Hier kun je tips over de privacy settings voor Facebook en Farmville vinden.


Deze OP is hier te vinden.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 8 februari 2011 @ 23:10:40 #2
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92527029
Op je bakkes.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 8 februari 2011 @ 23:11:28 #3
163650 Greys
pi_92527069
quote:
17s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 23:10 schreef Harajuku. het volgende:
Op je bakkes.
Zaad?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_92527076
Nou nou!

Wat een nuttig knopje in dat geval :'(
  dinsdag 8 februari 2011 @ 23:12:01 #5
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92527100
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 23:11 schreef Greys het volgende:

[..]

Zaad?
Uiteraard.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92527115
Boerin zoekt zaad?
pi_92527132
die TT _O-

niet eens onwaar ook O+
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 8 februari 2011 @ 23:13:05 #8
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92527167
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 23:12 schreef Chelseasmile het volgende:
Boerin zoekt zaad?
Er zijn hier genoeg mannen die wel wat zaad willen afstaan aan Greys. Zeker als ze het in 't gezicht wil hebben.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Redactie Sport dinsdag 8 februari 2011 @ 23:13:07 #9
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_92527172
:') O+

Farmville datingtopic?
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_92527196
Deze tt trok mij aan 8-)
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  dinsdag 8 februari 2011 @ 23:13:37 #11
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92527201
Okay, ik ga naar bed. :'). I disgust myself.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 8 februari 2011 @ 23:14:07 #12
163650 Greys
pi_92527228
quote:
13s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 23:13 schreef Harajuku. het volgende:
Okay, ik ga naar bed. :'). I disgust myself.
Nee, eerst je PM checken, zaadnaad!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 8 februari 2011 @ 23:15:51 #13
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92527310
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 23:14 schreef Greys het volgende:

[..]

Nee, eerst je PM checken, zaadnaad
Bedankt voor die twee cowbell en shears :o _O_
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 8 februari 2011 @ 23:16:51 #14
163650 Greys
pi_92527358
Zaad in je ogen? _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 8 februari 2011 @ 23:17:20 #15
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92527390
:D! Why Greys, I am, in fact, shocked!
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 8 februari 2011 @ 23:19:07 #16
163650 Greys
pi_92527464
Dat kan best prikken volgens mij, die straspwhatthefuckberries in je ogen! :'(
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_92527475
quote:
17s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 23:15 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Bedankt voor die twee cowbell en shears :o _O_
:o
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  dinsdag 8 februari 2011 @ 23:32:32 #18
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_92528027
Die TT :N
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 8 februari 2011 @ 23:33:53 #19
163650 Greys
pi_92528081
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 23:32 schreef NelisZ het volgende:
Die TT :N
Doe jij geen dagelijks rondje langs de greenhouses?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_92528316
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 23:32 schreef NelisZ het volgende:
Die TT :N
Ja inderdaad :')
  dinsdag 8 februari 2011 @ 23:40:26 #21
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_92528416
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 23:33 schreef Greys het volgende:

[..]

Doe jij geen dagelijks rondje langs de greenhouses?
Eerlijk gezegd niet nee, die 5 seeds per keer vind ik niet de moeite waard...
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_92528753
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 23:40 schreef NelisZ het volgende:

[..]

Eerlijk gezegd niet nee, die 5 seeds per keer vind ik niet de moeite waard...
wat ondankbaar!! :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Redactie Sport dinsdag 8 februari 2011 @ 23:52:09 #23
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_92529023
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 23:19 schreef Greys het volgende:
Dat kan best prikken volgens mij, die straspwhatthefuckberries in je ogen! :'(
Double Grain dinges dan. ;( Au..
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 februari 2011 @ 00:00:43 #24
163650 Greys
pi_92529393
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 23:52 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Double Grain dinges dan. ;( Au..
Om over de long onions nog maar te zwijgen! :o

Ik ga eerst maar eens zorgen dat ik die nacho's gemasterd krijg.
Daarna de gekke kruisingen maar eens, daar staat geen tijdslimiet voor, dus alle tijd *O*
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 9 februari 2011 @ 09:36:14 #25
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92535317
Okay, ik weet denk ik hoe je nu de gifts moet accepteren zonder ze te verliezen.
1. op Facebook; GEEN "speed-up-my-greenhouse" linkjes aanklikken
2. Enkel "Thank you for the wonderful gift" aanklikken. De andere (here's a xxx for you) niet aanklikken.
3. Als je een dood linkje (not found) tegen komt, zo snel mogelijk op "games" of "home" klikken. Je voorkomt zo dat de requests verwijderd worden (farmville laad niet, dus geen problemen dus)
pi_92535603
Ik volg dit topic. :7
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  woensdag 9 februari 2011 @ 10:43:01 #27
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92537133
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92537196
quote:
11s.gif Op woensdag 9 februari 2011 10:43 schreef Xebber het volgende:
[ link | afbeelding ]
*O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  woensdag 9 februari 2011 @ 10:46:15 #29
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92537234
Ik moet nog 10 Holiday Trees. Helpen jullie me? :)

Edit: Nog 8 inmiddels. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92537297
quote:
14s.gif Op woensdag 9 februari 2011 10:46 schreef Xebber het volgende:
Ik moet nog 10 Holiday Trees. Helpen jullie me? :)

Edit: Nog 8 inmiddels. :)
Astu! Stuur je er ook eentje terug please?
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  woensdag 9 februari 2011 @ 10:49:35 #31
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92537346
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 10:48 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Astu! Stuur je er ook eentje terug please?
Jup. Uiteraard. :)

Nog 6 te gaan.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  woensdag 9 februari 2011 @ 10:55:39 #32
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92537557
Ik kan je geen gifts sturen ;(
  woensdag 9 februari 2011 @ 11:16:31 #33
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92538331
Ik kan al 2 dagen niet meer in mijn Greenhouse komen. Meer mensen hier last van?
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  woensdag 9 februari 2011 @ 11:58:28 #34
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92539960
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  † In Memoriam † woensdag 9 februari 2011 @ 12:10:36 #35
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92540350
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  woensdag 9 februari 2011 @ 12:18:15 #36
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92540667
Kevertje en draakvliegje

Whiskey peat als bedankje
  woensdag 9 februari 2011 @ 12:31:46 #37
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92541094
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92541164
quote:
2s.gif Op woensdag 9 februari 2011 12:31 schreef Xebber het volgende:
[ link | afbeelding ]
TNX *O* *O* *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  woensdag 9 februari 2011 @ 12:34:58 #39
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92541217
Fertilize all

Squmkin
Kan iemand laten weten of die het doet?
  † In Memoriam † woensdag 9 februari 2011 @ 12:48:30 #40
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92541699
Ik krijg je zaadjes niet maar ik zit(op mijn leeftijd) niet meer op zaadjes te wachten :D

de fertilize all heb ik wel gebruikt *)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  woensdag 9 februari 2011 @ 12:49:49 #41
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92541740
Wat zal manlief blij met je zijn :D

Maar bedankt, dan ga ik niet weer de moeite doen om hier die hele rij te plaatsen
  woensdag 9 februari 2011 @ 12:53:10 #42
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92541860
Swallowtail

Cornish Mystery Egg

Gouden ei

Zwart eitje

Goud eitje

Rood veertje

En de laatste: Wit eitje

Materialen voor de greenhouse

[ Bericht 22% gewijzigd door 1UP op 09-02-2011 13:53:20 ]
pi_92544551


Hij is voor de eerste die hieronder post dat ie wil
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  woensdag 9 februari 2011 @ 14:05:24 #44
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92544761
Ik wil 'm wel. :Y
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92544901
Heb je 'm?
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  woensdag 9 februari 2011 @ 14:16:27 #46
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92545199
Nee, niks. :?
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  † In Memoriam † woensdag 9 februari 2011 @ 14:48:13 #47
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92546344
Hij is gevlogen :W
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_92547775

*O*
  † In Memoriam † woensdag 9 februari 2011 @ 15:43:35 #50
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92548588
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  woensdag 9 februari 2011 @ 15:49:11 #51
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92548869
Dank je ! Banded Quill
  woensdag 9 februari 2011 @ 16:14:45 #52
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92550017
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92551403
quote:
7s.gif Op woensdag 9 februari 2011 14:16 schreef Xebber het volgende:
Nee, niks. :?
Nog een keer per DM. Nu wel?
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  woensdag 9 februari 2011 @ 17:26:57 #54
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92553884
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92554118
Giant bubble gum,op verzoek te verkrijgen.
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_92554481
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 17:52 schreef Kimbell het volgende:
Giant bubble gum,op verzoek te verkrijgen.
Verzoekt! :D

Ik ga dadelijk offline dus het kan zijn dat ik het linkje pas later vanavond pak. O+
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  woensdag 9 februari 2011 @ 18:03:13 #58
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92554560
quote:
Ik heb wat zaadgoed gepakt ;)
pi_92554635
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 18:00 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Verzoekt! :D

Ik ga dadelijk offline dus het kan zijn dat ik het linkje pas later vanavond pak. O+
is verstuurd per pm
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_92555111
Nu een giant chocolate heart. Wie wil?
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  woensdag 9 februari 2011 @ 18:19:31 #61
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92555146
Ik
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92555225
quote:
11s.gif Op woensdag 9 februari 2011 18:19 schreef Harajuku. het volgende:
Ik
verstuurd per pm
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  woensdag 9 februari 2011 @ 18:21:53 #63
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92555231
Thanks
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 februari 2011 @ 18:48:55 #64
163650 Greys
pi_92556329
Valentijnsveulen :)

IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_92556774
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 18:48 schreef Greys het volgende:
Valentijnsveulen :)

[ link | afbeelding ]
Dank je ^O^
pi_92558481
dank je greys :) hijs cute!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  woensdag 9 februari 2011 @ 20:11:53 #68
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92560126
Heb er ook een!

Heeft iemand trouwens al die nieuwe chocolade bomen? Evt wil ik er een kopen, en dan de zaadjes laten opgroeien en uitwisselen :).
Is dat geen idee?
  woensdag 9 februari 2011 @ 20:12:49 #69
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
  woensdag 9 februari 2011 @ 20:14:00 #70
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92560227
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 20:09 schreef trainfreak het volgende:
Purple tomato seeds
Verdwenen in mijn zakken 8-)
  † In Memoriam † woensdag 9 februari 2011 @ 20:21:54 #72
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92560615
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 19:34 schreef sbientje het volgende:
dank je greys :) hijs cute!
ik heb 'm ook, dat waren er dus 3 *)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  woensdag 9 februari 2011 @ 20:24:06 #73
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
  woensdag 9 februari 2011 @ 21:00:24 #74
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92563061
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 20:11 schreef Sjowhan het volgende:
Heb er ook een!

Heeft iemand trouwens al die nieuwe chocolade bomen? Evt wil ik er een kopen, en dan de zaadjes laten opgroeien en uitwisselen :).
Is dat geen idee?
Ik heb tweemaal een Giant Chocolate en eenmaal een Giant Cocoa. Daar wordt ook mee gekweekt uiteraard. Die kleinere variant zoek ik nog wel, maar die krijg je niet uit zaad volgens mij. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92564350
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 21:00 schreef Xebber het volgende:

[..]

Ik heb tweemaal een Giant Chocolate en eenmaal een Giant Cocoa. Daar wordt ook mee gekweekt uiteraard. Die kleinere variant zoek ik nog wel, maar die krijg je niet uit zaad volgens mij. :)
uit mijn cocoa zaadje is nooit een cocoa tree gekomen ;(
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_92564409
Ik meld me aan voor chocolade-zaad :@

Heb zelf een bubblegum-plantage!
pi_92564642
Ik heb nog niets van die speciale bomen, enkel een giant bubblegum...

Ik kan ruilen tegen euhm .. euhm ... gewone bomen, of paaseieren van vorig jaar :P
  † In Memoriam † woensdag 9 februari 2011 @ 21:33:14 #78
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92565378
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 21:21 schreef trainfreak het volgende:
Ik heb nog niets van die speciale bomen, enkel een giant bubblegum...

Ik kan ruilen tegen euhm .. euhm ... gewone bomen, of paaseieren van vorig jaar :P
het zijn de kleine dingen die het doen...
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  woensdag 9 februari 2011 @ 21:47:06 #79
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92566456
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 21:00 schreef Xebber het volgende:

[..]

Ik heb tweemaal een Giant Chocolate en eenmaal een Giant Cocoa. Daar wordt ook mee gekweekt uiteraard. Die kleinere variant zoek ik nog wel, maar die krijg je niet uit zaad volgens mij. :)
Ik ga dit nazoeken. Anders koop ik die wel, en probeer er meer uit te krijgen :+

't Zou best kunnen dat uit die kleine (level1) een grote komt, maar dat weet ik dus niet zeker (ik heb dit nog nergens bevestigd gelezen)
  woensdag 9 februari 2011 @ 22:04:34 #80
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92567845
w00t. Expansion naar 28x28. 4 miljoen coins.
En nog 10 buurtjes nodig :').
pi_92567914
quote:
6s.gif Op woensdag 9 februari 2011 21:47 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

Ik ga dit nazoeken. Anders koop ik die wel, en probeer er meer uit te krijgen :+

't Zou best kunnen dat uit die kleine (level1) een grote komt, maar dat weet ik dus niet zeker (ik heb dit nog nergens bevestigd gelezen)


Een beetje vreemd, maar wel lekker
  woensdag 9 februari 2011 @ 22:06:04 #82
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92567953
quote:
10s.gif Op woensdag 9 februari 2011 22:04 schreef Sjowhan het volgende:
w00t. Expansion naar 28x28. 4 miljoen coins.
En nog 10 buurtjes nodig :').
Dat wordt dus weer even sparen :P
  woensdag 9 februari 2011 @ 22:07:21 #83
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92568051
Oh. En water komt er nu uit de orchard als je die harvest :)
pi_92568217
quote:
10s.gif Op woensdag 9 februari 2011 22:04 schreef Sjowhan het volgende:
w00t. Expansion naar 28x28. 4 miljoen coins.
En nog 10 buurtjes nodig :').
Ik heb er ook nog 10 nodig. Vriendvoorstelsuggesties via Facebook zijn welkom! :Y
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  woensdag 9 februari 2011 @ 22:11:03 #85
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92568343
Oh god ja, daar moet je weer nieuwe buren voor hebben :r
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  woensdag 9 februari 2011 @ 22:13:00 #86
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92568518
quote:
7s.gif Op woensdag 9 februari 2011 22:11 schreef Harajuku. het volgende:
Oh god ja, daar moet je weer nieuwe buren voor hebben :r
Helaas wel :(
  woensdag 9 februari 2011 @ 22:13:09 #87
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92568531
quote:
7s.gif Op woensdag 9 februari 2011 22:11 schreef Harajuku. het volgende:
Oh god ja, daar moet je weer nieuwe buren voor hebben :r
Een goede buur is beter dan een verre vriend zeggen ze dan _O-
pi_92568795
Bagger, buren :P

Hebben jullie mij al?
  woensdag 9 februari 2011 @ 22:18:34 #89
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92568900
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 22:13 schreef 1UP het volgende:

[..]

Een goede buur is beter dan een verre vriend zeggen ze dan _O-
Dat gaat niet op voor Farmville.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  woensdag 9 februari 2011 @ 22:19:48 #90
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92568995
En arborists zijn nu ook als tijdelijke gift weg te geven aan iedere buur die Hara zo liefhebt O+
  woensdag 9 februari 2011 @ 22:23:45 #91
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92569316
Er zijn hier wel mensen die ik nog niet heb, voeg me toe :')
http://www.facebook.com/harajukuuu
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92569544
Zou buren verwijderen en opnieuw toevoegen niet tellen?
  woensdag 9 februari 2011 @ 22:28:49 #93
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92569721
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 22:19 schreef 1UP het volgende:
En arborists zijn nu ook als tijdelijke gift weg te geven aan iedere buur die Hara zo liefhebt O+
Huh, wij waren toch wel vrienden? Of heb ik je een keer weggegooid?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  woensdag 9 februari 2011 @ 22:29:39 #94
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92569791
quote:
11s.gif Op woensdag 9 februari 2011 22:28 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Huh, wij waren toch wel vrienden? Of heb ik je een keer weggegooid?
Ja dat dacht ik ook, blijkbaar niet (meer). :P
pi_92569967
good lord moet ik nou weer nieuwe buren.. aaargh..
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  woensdag 9 februari 2011 @ 22:32:08 #96
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92569993
I feel your pain dudette.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92570307


Gardening Tools!
  woensdag 9 februari 2011 @ 22:36:47 #98
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92570327
Klein handschepje
pi_92570331
wtf, waar moet ik nou weer 10 bure vandaan halen :') :(
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_92570763
Voor degenen die mij nog niet als buur hebben :)
En mij als buur willen natuurlijk :P
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_92570884
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 22:36 schreef Chelseasmile het volgende:
[ link | afbeelding ]

Gardening Tools!
shears *O* *O*
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92570909
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 22:44 schreef beefcake het volgende:
Voor degenen die mij nog niet als buur hebben :)
En mij als buur willen natuurlijk :P
nou, zal ik je maar weer toevoegen haha, als dat mag van je? ik was nogal resoluut de laatste keer :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92571104
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 22:46 schreef sbientje het volgende:

[..]

nou, zal ik je maar weer toevoegen haha, als dat mag van je? ik was nogal resoluut de laatste keer :D
Nou vooruit dan maar :P
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_92571195
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 22:36 schreef Mirjam het volgende:
wtf, waar moet ik nou weer 10 bure vandaan halen :') :(
ik begrijp ook niet helemaal waar dat nou voor nodig is.. als je er nou pas 10 hebt, maar ik heb er 113 :')
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92571200
Hee je hebt nog maar 8 kannetjes nodig om een boompje op te laten groeien!
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_92571261
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 22:51 schreef sbientje het volgende:

[..]

ik begrijp ook niet helemaal waar dat nou voor nodig is.. als je er nou pas 10 hebt, maar ik heb er 113 :')
Huh, ik heb er 80, en heb er 90 nodig staat er :') Ze willen dus gewoon dat niemand ineens kan upgraden ofzo.
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  woensdag 9 februari 2011 @ 22:56:21 #107
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92571535
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 22:51 schreef sbientje het volgende:

[..]

ik begrijp ook niet helemaal waar dat nou voor nodig is.. als je er nou pas 10 hebt, maar ik heb er 113 :')
Nee, als je nu 10 mensen aan Farmville moet krijgen, dan snap ik dat FV er nog iets aan heeft. Maar 10 mensen die al FV spelen :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  woensdag 9 februari 2011 @ 22:58:10 #108
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92571645
Ik word er zo wel aan herinnerd dat je neighbours ook weg moet gooien, niet alleen vrienden. Ik schijn 276 neighbours te hebben _O-
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92571748
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 22:52 schreef beefcake het volgende:

[..]

Huh, ik heb er 80, en heb er 90 nodig staat er :') Ze willen dus gewoon dat niemand ineens kan upgraden ofzo.
je moet er gewoon 10 meer hebben dan je er nu hebt zeg maar..
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92571777
quote:
11s.gif Op woensdag 9 februari 2011 22:58 schreef Harajuku. het volgende:
Ik word er zo wel aan herinnerd dat je neighbours ook weg moet gooien, niet alleen vrienden. Ik schijn 276 neighbours te hebben _O-
jeutje :P das een hop mètje!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  woensdag 9 februari 2011 @ 23:00:38 #111
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92571792
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 23:00 schreef sbientje het volgende:

[..]

jeutje :P das een hop mètje!
Mja, ik herinner me nu ook weer dat het zo dramatisch langzaam gaat om buren te verwijderen.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92572016
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 22:59 schreef sbientje het volgende:

[..]

je moet er gewoon 10 meer hebben dan je er nu hebt zeg maar..
Ja dat had ik inmiddels door, vond het al zo toevallig :P
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  woensdag 9 februari 2011 @ 23:06:25 #113
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92572153
quote:
Op woensdag 9 februari 2011 22:51 schreef beefcake het volgende:
Hee je hebt nog maar 8 kannetjes nodig om een boompje op te laten groeien!
Nice, las ik net ook. Morgen maar de orchards harvesten, daar ben ik nog niet aan toegekomen vandaag..
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 februari 2011 @ 23:17:58 #114
163650 Greys
pi_92572766
Ik kan nog niet upgraden naar 28x28, ik zie de melding nog nergens.
Zal morgen wel komen ofzo. En dan op burenjacht :')
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 9 februari 2011 @ 23:18:37 #115
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92572792
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 23:17 schreef Greys het volgende:
Ik kan nog niet upgraden naar 28x28, ik zie de melding nog nergens.
Zal morgen wel komen ofzo. En dan op burenjacht :')
Ik kreeg ook geen melding, gewoon naar je market gaan.

Ik probeer nu buren te verwijderen, wat dramatisch :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  woensdag 9 februari 2011 @ 23:18:53 #116
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_92572808
quote:
10s.gif Op woensdag 9 februari 2011 22:04 schreef Sjowhan het volgende:
w00t. Expansion naar 28x28. 4 miljoen coins.
En nog 10 buurtjes nodig :').
*O* De vier miljoen voor de expansion is geen probleem, heb 13m op de bank staan :P

Die 10 extra buren zal helaas wel langer duren :(
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_92572818
quote:
7s.gif Op woensdag 9 februari 2011 23:18 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik kreeg ook geen melding, gewoon naar je market gaan.

Ik probeer nu buren te verwijderen, wat dramatisch :')
moet je er dan niet NOG meer voor die upgrade? :o!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  woensdag 9 februari 2011 @ 23:20:19 #118
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92572874
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 23:19 schreef sbientje het volgende:

[..]

moet je er dan niet NOG meer voor die upgrade? :o!
Dan mail ik ze wel.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 februari 2011 @ 23:27:08 #119
163650 Greys
pi_92573176
Gaan jullie nu in het wilde weg friends van anderen toevoegen en dan maar hopen dat ze buren willen worden en uberhaupt FV spelen? :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_92573467
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 23:27 schreef Greys het volgende:
Gaan jullie nu in het wilde weg friends van anderen toevoegen en dan maar hopen dat ze buren willen worden en uberhaupt FV spelen? :D
Ik reageer gewoon op zo'n bericht van de officiële facebookpagina van FV.
"I need neighbors" ofzo en je krijg meteen 10 verzoeken :D
pi_92573514
quote:
Op woensdag 9 februari 2011 23:27 schreef Greys het volgende:
Gaan jullie nu in het wilde weg friends van anderen toevoegen en dan maar hopen dat ze buren willen worden en uberhaupt FV spelen? :D
Neuh, ik vraag gewoon wat rond haha, als iemand nog iemand weet die buren zoekt O-)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92573744
Wat doen jullie met bomen die je al gemasterd hebt? Gewoon verwijderen?
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 februari 2011 @ 23:39:55 #123
163650 Greys
pi_92573790
quote:
10s.gif Op woensdag 9 februari 2011 23:33 schreef Peekies het volgende:

[..]

Ik reageer gewoon op zo'n bericht van de officiële facebookpagina van FV.
"I need neighbors" ofzo en je krijg meteen 10 verzoeken :D
Oh help me eens als je wilt, zeg eens in Jip en Janneke taal wat je bedoelt? :@
Waar en hoe doe ik dat?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_92573987
quote:
10s.gif Op woensdag 9 februari 2011 23:39 schreef Greys het volgende:

[..]

Oh help me eens als je wilt, zeg eens in Jip en Janneke taal wat je bedoelt? :@
Waar en hoe doe ik dat?
http://www.facebook.com/FarmVille

Als je die pagina "Like'd" krijg je op je feed ook posts met info over nieuwe dingen enzo.
En op die posts worden dan vaak door honderden mensen gereageerd. die mensen vragen dan of je hen toevoegd, of ze voegen jou toe als je ook een comment plaatst

Snap je? :D
  woensdag 9 februari 2011 @ 23:50:59 #125
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92574302
Whehehhehe

123 neighbours needed

_O-
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Redactie Sport woensdag 9 februari 2011 @ 23:51:48 #126
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_92574331
quote:
11s.gif Op woensdag 9 februari 2011 23:39 schreef Peekies het volgende:
Wat doen jullie met bomen die je al gemasterd hebt? Gewoon verwijderen?
Zodra ik ook het volgende level boom heb, dan gooi ik al die bomen weg. :P

Dus bijvoorbeeld Plum Tree en dan Golden Plum Tree.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_92574446
Watissur met al die neighbours? :?
Ik heb 4 miljoen gedokt en mijn farm is vergroot (YAY! *O*). Of is er nog een actie waar ik overheen gekeken heb?
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92574469
Ow, en ik heb nog 10 miljoen over nu. Armoe, zeg ik je! _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 februari 2011 @ 23:55:09 #130
163650 Greys
pi_92574475
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 23:54 schreef Cat22 het volgende:
Watissur met al die neighbours? :?
Ik heb 4 miljoen gedokt en mijn farm is vergroot (YAY! *O*). Of is er nog een actie waar ik overheen gekeken heb?
Huh? :o
Wij moeten allemaal die coin upgrade eerst unlocken door 10 neighbors toe te voegen :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 9 februari 2011 @ 23:55:27 #131
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92574487
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 februari 2011 @ 23:55:41 #132
163650 Greys
pi_92574498
quote:
7s.gif Op woensdag 9 februari 2011 23:44 schreef Peekies het volgende:

[..]

http://www.facebook.com/FarmVille

Als je die pagina "Like'd" krijg je op je feed ook posts met info over nieuwe dingen enzo.
En op die posts worden dan vaak door honderden mensen gereageerd. die mensen vragen dan of je hen toevoegd, of ze voegen jou toe als je ook een comment plaatst

Snap je? :D
Ah dankjewel, ik ga het bekijken en proberen!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_92574518
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92574555
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 23:55 schreef Greys het volgende:

[..]

Huh? :o
Wij moeten allemaal die coin upgrade eerst unlocken door 10 neighbors toe te voegen :D
Hihihi, ikke niet. :+
Ging gewoon naar de markt: 'of ik 28x28 wilde kopen'. Ja graag :Y KLIK en klaar was het. ^O^
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 februari 2011 @ 23:57:21 #135
163650 Greys
pi_92574565
Barn raise geholpen koei!
En bedankt voor de twine *O*
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 9 februari 2011 @ 23:57:51 #136
163650 Greys
pi_92574583
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 23:57 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Hihihi, ikke niet. :+
Ging gewoon naar de markt: 'of ik 28x28 wilde kopen'. Ja graag :Y KLIK en klaar was het. ^O^
OMG, mazzelwief :D
Ik ging ook naar de market, heb genoeg coins, maar moet toch 10 nieuwe buren :+
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_92574909
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 23:57 schreef Greys het volgende:

[..]

OMG, mazzelwief :D
Ik ging ook naar de market, heb genoeg coins, maar moet toch 10 nieuwe buren :+
Maar nu moet ik mijn boerin wel weer opnieuw insluiten. }:|
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  donderdag 10 februari 2011 @ 00:06:30 #138
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92574932
Ernest M.: I see. I apologize for the inconvenience. Thank you for bringing out this issue to us. What I'm gonna do is to forward this to our higher level of support to investigate and provide an immediate resolution. Would that be fine?
Hara Fok: Can't you just reset the thing
Hara Fok: I pointed out the problem, the cause, what's the problem?
Ernest M.: I really wanna help but we don't have any tool for that. The best thing that we can do is to submit this to our game leads and developers for the reset. I assure you that the resolution will be quick. I already put you in the priority list Hara.
Hara Fok: Alright. Thank you for your time.

And now we wait.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92575003
quote:
10s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:06 schreef Harajuku. het volgende:
Ernest M.: I see. I apologize for the inconvenience. Thank you for bringing out this issue to us. What I'm gonna do is to forward this to our higher level of support to investigate and provide an immediate resolution. Would that be fine?
Hara Fok: Can't you just reset the thing
Hara Fok: I pointed out the problem, the cause, what's the problem?
Ernest M.: I really wanna help but we don't have any tool for that. The best thing that we can do is to submit this to our game leads and developers for the reset. I assure you that the resolution will be quick. I already put you in the priority list Hara.
Hara Fok: Alright. Thank you for your time.

And now we wait.
Wat was je probleem? :D
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  donderdag 10 februari 2011 @ 00:08:16 #140
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92575028
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:07 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Wat was je probleem? :D
Ik heb 123 neighbours nodig voordat ik naar 28x28 mag.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92575085
quote:
14s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:08 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik heb 123 neighbours nodig voordat ik naar 28x28 mag.
En dit had je pas door nadat je er al 113 had verwijderd? (8>
pi_92575105
quote:
14s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:08 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik heb 123 neighbours nodig voordat ik naar 28x28 mag.
*wijst*

Hara heeft geen vriendjes! _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  donderdag 10 februari 2011 @ 00:10:17 #143
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92575106
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:09 schreef Chelseasmile het volgende:

[..]

En dit had je pas door nadat je er al 113 had verwijderd? (8>
Nee, ik keek al eerder en besloot toch door te gaan.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 10 februari 2011 @ 00:10:35 #144
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92575120
quote:
10s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:10 schreef Cat22 het volgende:

[..]

*wijst*

Hara heeft geen vriendjes! _O-
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92575192
quote:
18s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:10 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

De waarheid is hard. :*

Dit weekend heb ik vrij, dan ga ik mijn farm restylen denk ik. Weer eens de hekjes en heggetjes van stal halen voor het design en zo. En wat veulens uitmoorden tot ik er eentje van elke soort heb. >:)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  donderdag 10 februari 2011 @ 00:12:58 #146
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92575224
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:12 schreef Cat22 het volgende:

[..]

De waarheid is hard. :*

Dit weekend heb ik vrij, dan ga ik mijn farm restylen denk ik.
Wie heeft er nu geen vrienden _O-
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92575233
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:12 schreef Cat22 het volgende:

[..]

De waarheid is hard. :*

Dit weekend heb ik vrij, dan ga ik mijn farm restylen denk ik. Weer eens de hekjes en heggetjes van stal halen voor het design en zo. En wat veulens uitmoorden tot ik er eentje van elke soort heb. >:)
Veulens zijn vervelend met hun ik-pak-meer-ruimte-in-dan-alle-andere-kleine-beesten mentaliteit :(
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 10 februari 2011 @ 00:13:56 #148
163650 Greys
pi_92575256
Ik stik ineens van de internationale vrienden :')
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  donderdag 10 februari 2011 @ 00:14:33 #149
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92575287
quote:
10s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:13 schreef Greys het volgende:
Ik stik ineens van de internationale vrienden :')
Ook lekkere mannen met een sexy Engels accent? Stuur maar door :9
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92575297
Ook op de FV main page een date-add gezet? :')
pi_92575345
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 10 februari 2011 @ 00:16:36 #152
163650 Greys
pi_92575377
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:14 schreef Chelseasmile het volgende:
Ook op de FV main page een date-add gezet? :')
Ja.
Maar dat was niet eens nodig, ik heb gewoon uit die duizenden schreeuwers daar er een paar gezocht _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_92575406
quote:
10s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:12 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Wie heeft er nu geen vrienden _O-
Zat! :6 Ik had het over werruk, lui verruke! :7
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92575422
quote:
7s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:14 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ook lekkere mannen met een sexy Engels accent? Stuur maar door :9
Een echte gentleman ^O^
http://www.facebook.com/profile.php?id=1805955673
pi_92575427
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:13 schreef Chelseasmile het volgende:

[..]

Veulens zijn vervelend met hun ik-pak-meer-ruimte-in-dan-alle-andere-kleine-beesten mentaliteit :(
Dat! Die mini dingen zijn nog wel schattig maar die andere zijn gewoon asociaal. }:|
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  donderdag 10 februari 2011 @ 00:18:01 #156
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92575436
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:17 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Zat! :6 Ik had het over werruk, lui verruke! :7
Geef me credit, ik had je goed tuk.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 10 februari 2011 @ 00:18:09 #157
163650 Greys
pi_92575448
quote:
7s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:14 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ook lekkere mannen met een sexy Engels accent? Stuur maar door :9
Het zijn voornamelijk Oostblokhoeren geloof ik als ik die foto's bekijk :')
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_92575453
quote:
10s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:13 schreef Greys het volgende:
Ik stik ineens van de internationale vrienden :')
Nou, feli! _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92575458
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:17 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Dat! Die mini dingen zijn nog wel schattig maar die andere zijn gewoon asociaal. }:|
Ja die cream mini's zijn wel stoer :Y)
  donderdag 10 februari 2011 @ 00:18:45 #160
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92575479
quote:
11s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:18 schreef Greys het volgende:

[..]

Het zijn voornamelijk Oostblokhoeren geloof ik als ik die foto's bekijk :')
_O-
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92575480
quote:
6s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:18 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Geef me credit, ik had je goed tuk.
You wish. Ik heb je ad wel gelezen voor MIS. _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  donderdag 10 februari 2011 @ 00:19:06 #162
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92575492
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:18 schreef Cat22 het volgende:

[..]

You wish. Ik heb je ad wel gelezen voor MIS. _O-
Een EXTRA vriendje :'(
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92575499
quote:
11s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:18 schreef Greys het volgende:

[..]

Het zijn voornamelijk Oostblokhoeren geloof ik als ik die foto's bekijk :')
link? :9~
pi_92575551
quote:
9s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:19 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Een EXTRA vriendje :'(
Ik quote hem even voor je, zo aardig ben ik. :*
quote:
6s.gif Op woensdag 9 februari 2011 23:48 schreef remlof het volgende:
Nu de views van MISdaad alsmaar oplopen zijn wij op zoek naar een extra moderator en Hara kan ook wel een nieuw vriendje gebruiken.

Vind jij misdaadzaken van Ted Bundy tot de mafia reuze interessant, praat je hier graag over en wil je MIS verder omhoog helpen? Stuur je sollicitatie dan naar forum@fok.nl
De ouwe was op, neem ik aan? O-)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  donderdag 10 februari 2011 @ 00:20:31 #165
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92575554
quote:
10s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:19 schreef Peekies het volgende:

[..]

link? :9~
Ik wilde eerst posten "Stuur die maar door naar Peekies" maar ik wilde je daar ook niet in betrekken :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92575559
quote:
10s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:19 schreef Peekies het volgende:

[..]

link? :9~
Succes B-)
  donderdag 10 februari 2011 @ 00:20:49 #167
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92575570
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:20 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ik quote hem even voor je, zo aardig ben ik. :*

[..]

De ouwe was op, neem ik aan? O-)
Oh oops
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 10 februari 2011 @ 00:21:07 #168
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92575579
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:20 schreef Chelseasmile het volgende:

[..]

Succes B-)
Waar trek je ze allemaal vandaan :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92575612
quote:
10s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:21 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Waar trek je ze allemaal vandaan :')
Dat zijn mijn nieuwe vrienden :6
pi_92575622
Ow ja, ik ging een uur geleden naar bed. :') :W
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92575626
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:20 schreef Chelseasmile het volgende:

[..]

Succes B-)
Sommige mensen(?) weiger ik gewoon toe te voegen en dit is er een van :')
pi_92575776
quote:
7s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:22 schreef Peekies het volgende:

[..]

Sommige mensen(?) weiger ik gewoon toe te voegen en dit is er een van :')
Ze is ook op jacht naar zaad 8)7
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 10 februari 2011 @ 00:27:07 #173
163650 Greys
pi_92575819
Dit is een van mijn nieuwe vriendinnen.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_92575821
Heeft iemand het nummer van Natascha of John?

Ik heb dadelijk vast weer bonje met de buren. :') Mijn bubblegum is niet meer zo gigant, maar tsjek dat reepje grond voor mijn kasteel. Ik ben niet geïnspireerd genoeg om dat vanavond nog op te vullen. :P
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92575841
quote:
9s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:27 schreef Greys het volgende:
Dit is een van mijn nieuwe vriendinnen.
_O-

Sommigen mensen zouden een fobo verbod moeten krijgen. :X
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  donderdag 10 februari 2011 @ 00:28:02 #176
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92575858
quote:
9s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:27 schreef Greys het volgende:
Dit is een van mijn nieuwe vriendinnen.
Christus _O- :'(
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 10 februari 2011 @ 00:28:47 #177
163650 Greys
pi_92575873
Oh wat erg, ik pies haast in mijn broek hier _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_92575887
quote:
9s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:27 schreef Greys het volgende:
Dit is een van mijn nieuwe vriendinnen.
Topique closed, zaad is op :'(
pi_92575892
quote:
10s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:28 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Christus _O- :'(
Echt niet! Dan word ik NU nog boeddhist. :X
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92575902
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:28 schreef Greys het volgende:
Oh wat erg, ik pies haast in mijn broek hier _O-
Haha, ik moest ook lachen _O-
pi_92575934
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:28 schreef Greys het volgende:
Oh wat erg, ik pies haast in mijn broek hier _O-
Deel je dat ook even met je vriendin?

'I made my pants wet when I saw your homepage.'
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92575959
quote:
10s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:30 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Deel je dat ook even met je vriendin?

'I made my pants wet when I saw your homepage.'
+1
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 10 februari 2011 @ 00:39:10 #183
163650 Greys
pi_92576187
Wat een puinhoop op de feed ook nu.
Die en die zijn die vrienden met die en die _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  donderdag 10 februari 2011 @ 00:39:27 #184
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92576196
quote:
10s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:30 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Deel je dat ook even met je vriendin?

'I made my pants wet when I saw your homepage.'
Of, I wet my pants. En dat is keizielig :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 10 februari 2011 @ 00:39:49 #185
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92576211
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:39 schreef Greys het volgende:
Wat een puinhoop op de feed ook nu.
Die en die zijn die vrienden met die en die _O-
Wacht maar tot ik 123 vrienden add :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 10 februari 2011 @ 00:46:42 #186
163650 Greys
pi_92576366
quote:
7s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:39 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Wacht maar tot ik 123 vrienden add :')
_O- _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_92578407
Nog 9 buren nodig :(

Ik zal vanavond dan ook maar wat willekeurige vreemde mensen toevoegen en ze verwijderen nadat ik de upgrade heb gedaan (in totaal heb ik nu 197 buren, en ik heb er 206 nodig, tijd voor een grote opkuis dus!)
  † In Memoriam † donderdag 10 februari 2011 @ 09:01:42 #188
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92579401
Ik ken nog een echtpaar.....
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_92579867
Je hebt nog maar 8 wateringcans nodig per boom :s). En er komen 2 wateringcans uit de ochards als je geen seeds krijgt :D
pi_92579934
echt zo irri met die buren, vind t helemaal niet leuk!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  donderdag 10 februari 2011 @ 09:46:16 #191
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
  donderdag 10 februari 2011 @ 09:48:10 #192
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92580290
Giant Bubblegum Tree

Giant Cocoa Tree

Hara, ik kan me nog herinneren van de vorige upgrade dat je maar gewoon 10 nieuwe buren hoeft (was toen trouwens 5) te hebben, ongeacht hoeveel je d'r verwijderd hebt.

[ Bericht 34% gewijzigd door Xebber op 10-02-2011 10:01:34 ]
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92580327
Dankje voor de roze bubbelding tree! O+

Edit; Hij is ook nog is giant :D
  donderdag 10 februari 2011 @ 10:16:34 #194
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92580895
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 09:50 schreef Sientje_ het volgende:
Dankje voor de roze bubbelding tree! O+

Edit; Hij is ook nog is giant :D
Graag gedaan. Die kleine kan je alleen met FC kopen. Die krijg je niet uit zaad. ;)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92580950
quote:
3s.gif Op donderdag 10 februari 2011 10:16 schreef Xebber het volgende:

[..]

Graag gedaan. Die kleine kan je alleen met FC kopen. Die krijg je niet uit zaad. ;)
als je nog eens een cocoaboom hebt, hou ik me aanbevolen O+
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  donderdag 10 februari 2011 @ 10:19:12 #196
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92580978
quote:
11s.gif Op donderdag 10 februari 2011 09:48 schreef Xebber het volgende:
Giant Bubblegum Tree

Giant Cocoa Tree

Hara, ik kan me nog herinneren van de vorige upgrade dat je maar gewoon 10 nieuwe buren hoeft (was toen trouwens 5) te hebben, ongeacht hoeveel je d'r verwijderd hebt.
Yah, mijn simpele Zynga supporter zei dat er een minimum van 35 is, en dan +10. Die 35 wist ik niet, maar ik heb wel meer dan 35, of course.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 10 februari 2011 @ 10:28:07 #197
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92581239
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 10:18 schreef Mirjam het volgende:
als je nog eens een cocoaboom hebt, hou ik me aanbevolen O+
Ik hou 't in mijn achterhoofd. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  donderdag 10 februari 2011 @ 10:28:28 #198
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92581253
Dankjewel.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 10 februari 2011 @ 10:39:14 #199
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92581577
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  donderdag 10 februari 2011 @ 11:04:23 #200
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92582252
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 00:29 schreef Chelseasmile het volgende:

[..]

Topique closed, zaad is op :'(
:D :'( :D :'( :D :'(
  donderdag 10 februari 2011 @ 11:05:01 #201
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92582263
- 3 Kleine Chocolate Trees,
- 5 Kleine Cocoa Trees,
- 3 Money Trees

Gekauft! *O*

Ik zoek ook nog steeds de Giant Cinnamon en de Giant Heart Candy. Dus als iemand mij daar blij mee wilt maken? :)

[ Bericht 0% gewijzigd door Xebber op 10-02-2011 12:35:32 ]
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  donderdag 10 februari 2011 @ 11:05:30 #202
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92582279
Zal ik die bomen kopen? Kijken of we kunnen uitwisselen :)
  donderdag 10 februari 2011 @ 11:06:41 #203
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92582309
quote:
3s.gif Op donderdag 10 februari 2011 11:05 schreef Sjowhan het volgende:
Zal ik die bomen kopen? Kijken of we kunnen uitwisselen :)
Dat zou tof zijn! Ik zou dan alleen de Giant Cinnamon Heart kopen, die geeft zaad voor de Giant Heart Candy. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  donderdag 10 februari 2011 @ 11:27:47 #204
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92582874


Krijg wel veel interessante bomen vandaag. :P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92582895
woehoe!!
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  donderdag 10 februari 2011 @ 11:46:03 #206
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92583363
quote:
14s.gif Op donderdag 10 februari 2011 11:06 schreef Xebber het volgende:

[..]

Dat zou tof zijn! Ik zou dan alleen de Giant Cinnamon Heart kopen, die geeft zaad voor de Giant Heart Candy. :)
Dan werkt het dus niet met uitwisselen :P.
  † In Memoriam † donderdag 10 februari 2011 @ 11:50:39 #207
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92583527
Ik had nog een aantal "buur-aanvragen" op niet nu staan en nu maar geaktiveerd :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  † In Memoriam † donderdag 10 februari 2011 @ 11:53:11 #208
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92583604
quote:
2s.gif Op donderdag 10 februari 2011 11:27 schreef Xebber het volgende:
[ link | afbeelding ]

Krijg wel veel interessante bomen vandaag. :P
die komen allemaal uit jouw zaadjes ? O-)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  donderdag 10 februari 2011 @ 11:54:45 #209
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92583649
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 11:53 schreef just me het volgende:

[..]

die komen allemaal uit jouw zaadjes ? O-)
Merendeel van de feed. :)

Ben ook trouwens flink wat Belgische huisvrouwen aan 't adden voor die expansion. Die zijn meestal wel aardig actief. :P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  donderdag 10 februari 2011 @ 12:17:43 #210
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92584316
Ga m'n smeltende sneeuwpoppen weer harvesten. Dus waterkannen op de feed :)
  donderdag 10 februari 2011 @ 12:24:42 #211
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
  donderdag 10 februari 2011 @ 12:31:54 #212
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92584728


Hier nog behoefte aan? Of alleen die nieuwere?

Verder jammer dat d'r geen Co-Op hangt aan de Cupid Corn, net zoals dat wel wat bij Candy Corn.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  donderdag 10 februari 2011 @ 12:32:26 #213
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
  donderdag 10 februari 2011 @ 12:34:26 #214
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
  donderdag 10 februari 2011 @ 12:38:42 #215
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92584939
Daar heb ik al genoeg van. Orchard vol. :P

Van de te kweken bomen moet ik deze nog:

- Ornament Tree - 1
- Wild Cashew Tree - 1
- Dwarf Almond Tree - 1

- Golden Apricot Tree - 2
- Hass Avocado Tree - 2

- Bahri Date Tree - 3

- Peach Palm Tree - 7
- Golden Malayan Tree - 7

- Giant Bubblegum - 11

- Heart Candy Tree - 13

- Red Alder - 15

- Giant Cocoa Tree - 17
- Giant Chocolate Heart - 17

- Chinese Lantern - 20
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  donderdag 10 februari 2011 @ 12:39:34 #216
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92584992
Chinese lantern, is die nieuw?
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  donderdag 10 februari 2011 @ 12:41:26 #218
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92585011
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 12:40 schreef beefcake het volgende:
Chinese lantern, is die nieuw?
Jup. Zaad komt uit de Money Tree. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92585069
Money tree, moet ik even aanschaffen dan!
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  donderdag 10 februari 2011 @ 12:45:16 #220
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92585149
Ik heb 90 soorten bomen. _O_ Ieder in hun eigen Orchard. _O_
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Redactie Sport donderdag 10 februari 2011 @ 13:22:26 #221
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_92586334
quote:
10s.gif Op donderdag 10 februari 2011 12:45 schreef Xebber het volgende:
Ik heb 90 soorten bomen. _O_ Ieder in hun eigen Orchard. _O_
Wat de foks.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_92586641
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  donderdag 10 februari 2011 @ 14:23:42 #223
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92588152
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92588308
quote:
2s.gif Op donderdag 10 februari 2011 14:23 schreef Xebber het volgende:
[ link | afbeelding ]
hebbes!
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
  donderdag 10 februari 2011 @ 15:07:09 #225
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92589717
Cornisch eitje

Bruin eitje

[ Bericht 33% gewijzigd door 1UP op 10-02-2011 15:22:14 ]
  † In Memoriam † donderdag 10 februari 2011 @ 15:24:00 #226
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92590343
quote:
10s.gif Op donderdag 10 februari 2011 12:45 schreef Xebber het volgende:
Ik heb 90 soorten bomen. _O_ Ieder in hun eigen Orchard. _O_
het staat er ook heel netjes bij bij jou :D :D

ben je irl ook zo netjes?
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  donderdag 10 februari 2011 @ 15:31:09 #227
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92590642
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 15:24 schreef just me het volgende:

[..]

het staat er ook heel netjes bij bij jou :D :D

ben je irl ook zo netjes?
Ik hou wel van een opgeruimd huis ja. :Y

Verder deel ik mijn boerderij in in een mix van functionaliteit, netheid en gezelligheid. :P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  donderdag 10 februari 2011 @ 15:56:00 #228
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
  † In Memoriam † donderdag 10 februari 2011 @ 15:57:53 #229
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92591774
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  donderdag 10 februari 2011 @ 16:03:47 #230
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92592064
Dank je :9
pi_92593006
Volgens mij hebben ze iets met de truffeljagende varkens gedaan, want ik vind nu truffels bij veel verschillende mensen, die ook nog eens actief op FV zijn, in plaats van vijf keer achter elkaar bij iemand die nooit meer speelt.
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  donderdag 10 februari 2011 @ 16:33:24 #232
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92593482
Geen idee, maar hier is een Gouden ei :+
pi_92596735
Ik val binnen met wat strapsberry zaadjes:

1

2

3

4

5
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  donderdag 10 februari 2011 @ 17:49:47 #234
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92596816
quote:
Hey there, farmer! You've claimed all the rewards you can from your friends today. Try again tomorrow!
:'(

Het was dan ook een saaie dag. :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92596890
Is die limit echt maar 125? ik heb t idee dat ik veel meer kan pakken :7
  donderdag 10 februari 2011 @ 17:52:23 #236
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92596908
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 17:47 schreef Cat22 het volgende:
Ik val binnen met wat strapsberry zaadjes:

1

2

3

4

5
Dan vang ik er een paar op ;)
pi_92596929
Maar die kokospalm op de feed was wel een toppertje ^O^
  donderdag 10 februari 2011 @ 17:56:41 #238
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92597082
Hmm, even afwachten op dag 12 van die Valentine Countdown. :P

Onderstaande spoiler bevat alle dingen die je moet vragen + reward!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 10 februari 2011 @ 17:58:32 #239
163650 Greys
pi_92597171
quote:
14s.gif Op donderdag 10 februari 2011 16:23 schreef beefcake het volgende:
Volgens mij hebben ze iets met de truffeljagende varkens gedaan, want ik vind nu truffels bij veel verschillende mensen, die ook nog eens actief op FV zijn, in plaats van vijf keer achter elkaar bij iemand die nooit meer speelt.
Dat viel mij van de week ook al op! *O*
Ik hoopte al dat het geen toeval was.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_92597609
quote:
CONGRATULATIONS! You've helped the baby lamb find a home on your farm!
Heh, ik heb niks gedaan? _O-

Nouja, hier het lammetje:
pi_92597654
5 vrienden erbij = lammetje
pi_92597721
ik ben ook maar even wat mensen aan het adden die ik niet ken haha, je moet toch wat!

balen dat die countdown nu is, net nu ik een weekendje weg ga. Nou ja, kijk in Newcastle wel of ik ergens even op de wifi kan :@
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92597800
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 18:10 schreef sbientje het volgende:
ik ben ook maar even wat mensen aan het adden die ik niet ken haha, je moet toch wat!

balen dat die countdown nu is, net nu ik een weekendje weg ga. Nou ja, kijk in Newcastle wel of ik ergens even op de wifi kan :@
Addict!

(ik ook hoor :@)
pi_92597928
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 18:11 schreef Chelseasmile het volgende:

[..]

Addict!

(ik ook hoor :@)
ja nou ja, ach het is sowieso wel prettig als ik even op de wifi kan, dan kan ik net zo goed even de feed langs om op zo'n vraag te klikken :D

edit - nog 2 buren *O*
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92598040
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 18:10 schreef sbientje het volgende:
ik ben ook maar even wat mensen aan het adden die ik niet ken haha, je moet toch wat!

balen dat die countdown nu is, net nu ik een weekendje weg ga. Nou ja, kijk in Newcastle wel of ik ergens even op de wifi kan :@
Leuk newcastle! :D
pi_92598075
Moet je nu 10 vrienden erbij of 10 buren? Ik heb nogal wat vrienden die geen buren zijn, namelijk.
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_92598157
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 18:17 schreef Kimbell het volgende:
Moet je nu 10 vrienden erbij of 10 buren? Ik heb nogal wat vrienden die geen buren zijn, namelijk.
10 buren
pi_92598207
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 18:17 schreef Peekies het volgende:

[..]

Leuk newcastle! :D
jep! heb er erg veel zin in, al zitten we meer op de boot, maar dat schijnt ook lachen te zijn :D (als het niet te hard waait dan)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92598323
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 18:20 schreef sbientje het volgende:

[..]

jep! heb er erg veel zin in, al zitten we meer op de boot, maar dat schijnt ook lachen te zijn :D (als het niet te hard waait dan)
Die ferry is echt geweldig, met dat casino aan boord _O_
pi_92598509
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 18:23 schreef Chelseasmile het volgende:

[..]

Die ferry is echt geweldig, met dat casino aan boord _O_
haha ik ben wel benieuwd :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92598531
quote:
10s.gif Op donderdag 10 februari 2011 18:08 schreef Peekies het volgende:

[..]

Heh, ik heb niks gedaan? _O-

Nouja, hier het lammetje:
[ link | afbeelding ]
Dankje! *O*
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_92598695
zo, ik ben ook uitgebreid ;)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92598773
Ik moet nog 7 nieuwe buren, dus voeg mij vooral toe:

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1474884239
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_92599111
Woei, 11 friend requests. I'm ready to expand :P
pi_92599555
quote:
11s.gif Op donderdag 10 februari 2011 18:39 schreef Peekies het volgende:
Woei, 11 friend requests. I'm ready to expand :P
zag je oproepje staan hahaha
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92599722
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 18:49 schreef sbientje het volgende:

[..]

zag je oproepje staan hahaha
Haha, zou je gereageerd hebben als je me nog niet had als buur? :7
pi_92600334
quote:
6s.gif Op donderdag 10 februari 2011 18:52 schreef Peekies het volgende:

[..]

Haha, zou je gereageerd hebben als je me nog niet had als buur? :7
ik heb zomaar random mensen toegevoegd haha, dus wie weet :D

deze lieverd zoekt nog een huisje
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92600773
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 19:04 schreef sbientje het volgende:

[..]

ik heb zomaar random mensen toegevoegd haha, dus wie weet :D

deze lieverd zoekt nog een huisje
[ link | afbeelding ]
Wat een leuk ding :D *klikt*
pi_92600804


Straks komen er meer...
pi_92600878


Country Kitsch
pi_92601407
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 19:04 schreef sbientje het volgende:

[..]

ik heb zomaar random mensen toegevoegd haha, dus wie weet :D

deze lieverd zoekt nog een huisje
[ link | afbeelding ]
O+
When he shall die, take him and cut him out in little stars and he will make the face of heaven so fine that all the world will be in love with night and pay no worship to the garish sun.
Woeiii - Blog
PdeHoog says: je bent tof O+
  donderdag 10 februari 2011 @ 19:24:59 #263
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92601869
Ik heb ook nog buren nodig...

http://www.facebook.com/woeiii
When he shall die, take him and cut him out in little stars and he will make the face of heaven so fine that all the world will be in love with night and pay no worship to the garish sun.
Woeiii - Blog
PdeHoog says: je bent tof O+
pi_92604210
Ik zoek nog vier klikkers voor mijn barnraise!

http://apps.facebook.com/(...)rV9dOnSb68EJd&ref=nf

Ik heb in de aanbieding een Hass Advocado Tree
http://apps.facebook.com/(...)Q56kL%2CtggCL&ref=nf

Ik zoek verder nog vrijwel alle speciale bomen. Ik heb Disco, ornament tree, bubblegum, giant bubblegum en een Holidaytree dus alle andere bomen, waaronder de valentijnsbomen zijn welkom!
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
pi_92604958
Over 3 uur mag ik je pas weer helpen. Bedankt voor de boom!
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  donderdag 10 februari 2011 @ 20:25:37 #267
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92605089
Ka-fucking christ :'). Aangegeven onder een post van Farmville dat ik buurtjes nodig heb, en mailtjes komen achter elkaar binnen :').
Dat doe ik dus ook niet meer :P
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 10 februari 2011 @ 20:27:04 #268
163650 Greys
pi_92605183
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 20:25 schreef Sjowhan het volgende:
Ka-fucking christ :'). Aangegeven onder een post van Farmville dat ik buurtjes nodig heb, en mailtjes komen achter elkaar binnen :').
Dat doe ik dus ook niet meer :P
Ja zo kwam ik gister binnen enkele minuten dus aan mijn Oostblokhoerennieuwe vriendinnen! _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_92605481
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 20:25 schreef Sjowhan het volgende:
Ka-fucking christ :'). Aangegeven onder een post van Farmville dat ik buurtjes nodig heb, en mailtjes komen achter elkaar binnen :').
Dat doe ik dus ook niet meer :P
Gewoon opschrijven wie je allemaal toevoegd, en als je eenmaal kan uitbreiden dan :W
pi_92605487
Ik ben nog steeds zo blij dat ik zonder extra buren meteen die 28x28 kon kopen. *)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92605525
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 20:27 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja zo kwam ik gister binnen enkele minuten dus aan mijn Oostblokhoerennieuwe vriendinnen! _O-
Heb je al een meet gepland? *O*
Misschien komen ze ook wel naar het ESF. _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 10 februari 2011 @ 20:33:03 #272
163650 Greys
pi_92605548
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 20:31 schreef trainfreak het volgende:

[..]

Gewoon opschrijven wie je allemaal toevoegd, en als je eenmaal kan uitbreiden dan :W
Oh ik hoef dat niet op te schrijven, die koppen herken ik uit duizenden! :+
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  donderdag 10 februari 2011 @ 20:33:50 #273
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_92605602
28x28 *O*
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_92605654
nog drie buren :{
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_92605684
quote:
10s.gif Op donderdag 10 februari 2011 20:33 schreef Greys het volgende:

[..]

Oh ik hoef dat niet op te schrijven, die koppen herken ik uit duizenden! :+
_O- _O- _O-
pi_92605766
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 20:33 schreef NelisZ het volgende:
28x28 *O*
^O^
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  donderdag 10 februari 2011 @ 20:41:33 #277
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92606063
quote:
Op donderdag 10 februari 2011 20:31 schreef Cat22 het volgende:
Ik ben nog steeds zo blij dat ik zonder extra buren meteen die 28x28 kon kopen. *)
Je bent gewoon een cheater :Y. Geef maar toe! :P
pi_92606073


Steun de bouw van mijn greenhouse! ^O^
  donderdag 10 februari 2011 @ 20:43:25 #279
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92606166
Als ze handig zijn en ook veel paardjes en boompjes delen, kan ik ze nog iets van nuttig vinden ;)
  donderdag 10 februari 2011 @ 20:43:42 #280
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92606194
quote:
Op donderdag 10 februari 2011 20:41 schreef Chelseasmile het volgende:
[ link | afbeelding ]

Steun de bouw van mijn greenhouse! ^O^
Ehm. Dit is een plaatje van een of andere vage cheatsite. Je kan het beter aanvragen via Farmville zelf, want dit is wantrouwend.
  † In Memoriam † donderdag 10 februari 2011 @ 20:51:27 #281
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92606699
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_92606827
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 20:41 schreef Chelseasmile het volgende:
[ link | afbeelding ]

Steun de bouw van mijn greenhouse! ^O^
Die is eng en niet van farmville dis daar klik ik niet op. :{w
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92606850
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 20:41 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

Je bent gewoon een cheater :Y. Geef maar toe! :P
FV lurrves me. B-)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92607547
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 21:01 schreef trainfreak het volgende:

[..]

^O^

Country kitsch
*O* Dingdong cowbell! *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  donderdag 10 februari 2011 @ 21:04:39 #286
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92607552
quote:
Op donderdag 10 februari 2011 20:53 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Die is eng en niet van farmville dis daar klik ik niet op. :{w
ik wantrouw buurtjes die niet Farmville gebruiken met requests :+. Heb zelfs die site geblokkeerd op mijn feed :)
pi_92607970
http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=831374234

mensen die buren nodig hebben, mogen mij ook toevoegen.
  donderdag 10 februari 2011 @ 22:36:30 #288
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92614529
Ik ben voorzien van genoeg buurtjes *O*.

Oh, ik ga nu paardjes posten op mijn feed B-)
pi_92614734
quote:
6s.gif Op donderdag 10 februari 2011 22:36 schreef Sjowhan het volgende:
Ik ben voorzien van genoeg buurtjes *O*.

Oh, ik ga nu paardjes posten op mijn feed B-)
Ik kan niet op jouw wall kijken, klopt dat?
  † In Memoriam † donderdag 10 februari 2011 @ 22:51:31 #290
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92615588
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_92616079
Ik heb een bubblegumtree in de aanbieding voor de liefhebber!
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 10 februari 2011 @ 23:07:05 #292
163650 Greys
pi_92616507
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 22:59 schreef koei het volgende:
Ik heb een bubblegumtree in de aanbieding voor de liefhebber!
Oh, mag ik? :@
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 10 februari 2011 @ 23:07:29 #293
163650 Greys
pi_92616523
Of zijn er nog mensen die er nog sowieso nul van hebben?
Dan mogen die voor :Y
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_92616578
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 23:07 schreef Greys het volgende:
Of zijn er nog mensen die er nog sowieso nul van hebben?
Dan mogen die voor :Y
^O^

Ik heb een plantage ervan O+
pi_92616614
verstuurd!
RitseB: Dat leer je nog wel, koei heeft altijd gelijk
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 10 februari 2011 @ 23:11:13 #296
163650 Greys
pi_92616732
Dankjewel, ik had er nog maar ééntje van die *O*
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  donderdag 10 februari 2011 @ 23:16:57 #297
4177 Jojogirl
Curves in all the right places
pi_92617049
Nog 9 buren nodig :| Lopen hier nog mensen rond die ik niet heb toevallig? Jolanda L. is de naam
pi_92617775
http://www.facebook.com/#!/pattydebruin

Je mag mij wel toevoegen
pi_92619686
Ik heb nog geen bubblegum, wel al een giant..
pi_92627254
FV hates me. -O-

Gisteren en vandaag belandt de popup van de greenhouse helemaal links in beeld. Ik kon nog net tray 8 oogsten, maar verder kan ik nergens aan. Heeft iemand anders dit ook?
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92627981
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 23:16 schreef Jojogirl het volgende:
Nog 9 buren nodig :| Lopen hier nog mensen rond die ik niet heb toevallig? Jolanda L. is de naam
Ik heb je geloof ik nog niet, verstuur nu een uitnodiging op facebook.

Farmville #156 Waar de bomen en zaden je om de oren vliegen

[ Bericht 11% gewijzigd door Sjowhan op 11-02-2011 12:03:47 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')