abonnement Unibet Coolblue
pi_92409496
Een topic voor iedereen die wel graag een kindje zou willen maar waarvoor het nu (nog) niet weggelegd is.

Het rammelende ei:

Het vorige topic: Het grote "rammelaars"-topic deel 28

De laatste berichtjes:
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 februari 2011 23:51 schreef Tyler-Girl het volgende:
Nee idd stress is nooit leuk, maar t erge is nog dat je steeds meer dingen gaat voelen die er dan zo genaamd bij horen...ik rook vanmiddag vanalles (anders bijna nooit...) en in Z&G hebben ze t vaak over een versterkt reukvermogen enzo. En toen kreeg ik ook nog buikpijn, moest ik ineens denken aan t verhaal van een vriendin van mij...haar collega kreeg buikpijn en een aantal uren later had ze een zoon...ze wist dus niet dat ze zwanger was....drama!!! :P

Hopenlijk gooit je vriend de condooms nog voor je verjaardag de raam uit! :D
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2011 13:45 schreef bellelena het volgende:

[..]

Misschien komt het ook dat je dan extra op dat soort dingetjes gaat letten? Dus dat je bijvoorbeeld opeens voelt dat je borsten gevoelig zijn, terwijl dat misschien vaker is als je ongesteld wordt, maar nu let je er opeens (extra) op en dan valt het heel erg op? Of met dat ruiken dus, misschien ruik je altijd wel een heleboel, maar ging je er echt opletten en viel toen pas op wat je eigenlijk wel niet allemaal ruikt op een dag!
:o Lijkt me echt heel gek als je zo buikpijn krijgt en dan bevalt zonder dat je wist dat je zwanger was. Maar het schijnt nog wel vaker voor te komen! Echt heel onwerkelijk als je zomaar opeens met een baby in je armen ligt terwijl je een paar uur daarvoor nog helemaal niet daarmee bezig was!
Hoe zit dat eigenlijk met zwangerschapstesten, blijven die positief tijdens de gehele duur van je zwangerschap? Of is wordt hormoon alleen de eerste zoveel tijd extra aangemaakt?
pi_92410806
Ik volg hier maar eventjes mee O-)
pi_92411044
Bellelena, voor zover ik weet meten zwangerschapstesten de aanwezigheid van HCG (zwangerschapshormoon) in je urine. Dit hormoon is de eerste weken het sterkst aanwezig, daarna zwakt het af. Ik weet dat sommige OUD-ers wel hebben geprobeerd om halverwege de zwangerschap een testje te doen en die was dan positief, maar dat hoeft niet tot en met het eind van de zwangerschap omdat er dan zo weinig HCG is dat een gewone test het niet meer meet.

Dat is ook de reden dat, als je aan Moeders voor Moeders meedoet, je alleen de eerste weken urine in moet leveren, want daar zit nog het meeste HCG in. :)

Het kan dus heel goed zijn dat je met 8 maanden zwangerschap een "Niet zwanger" krijgt als je een test zou doen :P
POLLETJE PREE MUURSCHILDERINGEN! Facebook en website
pi_92411839
Innepin, dat klinkt heel logisch ja, dankjewel! Dus als je dan halverwege je zwangerschap er 'achter komt' dat je misschien zwanger zou kunnen zijn, dan heb je misschien toch een negatieve test. In het geval van vrouwen die er pas bij de bevalling achterkomen dat ze zwanger zijn, bestaan er vast ook vrouwen die dan al net eerder een vermoeden hebben, maar die kunnen dan negatief testen en een paar weken/maanden toch spontaan bevallen ;)

En wb Leonieke ;) Gezellig dat je er ook weer bij bent O+
pi_92417859
Thx :)

Om het helemaal gezellig te maken ben ik vorige week zondag voor de allereerste keer ongesteld geworden. Het is alsof mijn lichaam met me lacht :D _O-
pi_92418932
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2011 17:24 schreef leonieke het volgende:
Thx :)

Om het helemaal gezellig te maken ben ik vorige week zondag voor de allereerste keer ongesteld geworden. Het is alsof mijn lichaam met me lacht :D _O-
Na de bevalling? Of heeft het te maken met de pcos (toch?)?
Wel een goed teken dat je cyclus iets doet! En inderdaad een leuk seintje van je lichaam ;)
pi_92419673
De allereerste keer zonder dat ik iets van hormonen neem. Heeft inderdaad met pcos te maken :Y Maar ik hou het voorlopig op een vergissing van mijn lichaam. Als ik volgende maand weer ongesteld ben, zal ik het pas beginnen geloven ;) (ik heb 28 februari dus maar aangeduid in mijn agenda :D )
Het was gewoon raar om afgelopen week de }) te zien. Alleen jammer dat, als het idd een echte ongesteldheid was, we op de verkeerde dagen seks hebben gehad :+
pi_92419970
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2011 18:12 schreef leonieke het volgende:
De allereerste keer zonder dat ik iets van hormonen neem. Heeft inderdaad met pcos te maken :Y Maar ik hou het voorlopig op een vergissing van mijn lichaam. Als ik volgende maand weer ongesteld ben, zal ik het pas beginnen geloven ;) (ik heb 28 februari dus maar aangeduid in mijn agenda :D )
Het was gewoon raar om afgelopen week de }) te zien. Alleen jammer dat, als het idd een echte ongesteldheid was, we op de verkeerde dagen seks hebben gehad :+
Wow, dat is wel een hele grote verrassing van je lichaam dan! Je hoort wel vaker dat je cyclus/hormoonhuishouding kan veranderen na een zwangerschap. Wie weet is er toch iets in je lichaam getriggerd door je vorige zwangerschap, dat zou echt heel gaaf zijn!
Dat zal inderdaad heel gek zijn geweest dat je zomaar }) voorbij zag komen, hopelijk is dit een heel nieuw begin voor je lichaam en ach die seks op bepaalde dagen kun je dan in het vervolg wat beter plannen ;)
  zondag 6 februari 2011 @ 19:47:05 #9
262052 TaMieke
Bah-a-la-la-la-la-la
pi_92424274
Ik ging er idd ook meer op letten...hoe je jezelf voor de gek kunt houden!

En mijn vriendin vertelde dus dat haar collega altijd negatieve testen had gehad....ze had er schijnbaar verschillende gedaan en nooit positief.....nu meende ze weer dat het misschien raak kon zijn, maar de testen zijn weer negatief of ze nu trouwens duidelijkheid hebben, weet ik niet...moet ik nog ff navragen.
Op woensdag 13 juni 2018 15:27 schreef gcjoel het volgende:
JIj bent raar, dat snap je wel he? :D
pi_92441595
Ja, lastig als je dan zo in de war raakt, dat je je ook af gaat vragen of je dat andere keren ook hebt gehad enzo!

Over de collega: Misschien maakt ze dan minder of niet zoveel hcg aan, of heeft ze alle testen pas later in de zwangerschap gedaan bijv. Nu ben ik hier zelfs benieuwd of ze dit keer weer wel of juist niet weer zwanger is haha!
pi_92452265
Gisteren werd het zoontje van mijn broer 1 jaar. Er kwamen vrienden op visite met hun dochtertje van 4 weekjes oud.
*rammel rammel*
zo klein, zo lief!!
Nog een maand en dan stop ik met de pil. Of we er gelijk voor gaan weet ik nog niet, misschien wachten we een maandje. Misschien ook niet ;)
En ons derde wonder Lucas!!
Onze zoon Kevin!
Sarah is al zo oud!!!
pi_92497196
Crazymoon :o! 1 maandje!! Wow, wat leuk *O*
pi_92500952
Ja haha
Vind het zelf ook wel spannend. :)
Ik twijfel soms nog weleens, meer hoe we het gaan doen met de slaapkamers. We hebben er maar 3.
Misschien Sarah en Kevin samen op de kamer. Of de baby eerst een tijdje bij ons en later bij Kevin.
Moeilijk..
Maar komt wel goed ;)
En ons derde wonder Lucas!!
Onze zoon Kevin!
Sarah is al zo oud!!!
pi_92516522
Ik heb de afgelopen 2 dagen in werkelijk elk tijdschrift een artikel gelezen over vrouwen die bewust single moeders zijn geworden. Het is een teken :')

Ik denk dat ik er wel uitkom wat betreft praktische zaken. Er zijn zoveel moeders die hun kind alleen opvoeden, waarom zou ik dat niet kunnen... Ik maak me alleen zorgen om de emotionele kant. Wat als ik een postnatale depressie krijg? Wat als ik geen band met het kind heb omdat het voor de helft van een anonieme donor is? Voelt het dan nog wel als 'mijn' kind? En oh mijn god wat als ik een tweeling krijg (dat zit in de familie) ?! :o
pi_92518146
Elvi, bij de tweede was ik ook echt heel erg bang voor een tweeling, zeker omdat ik 10 dagen na de eisprong al positief testte. :X Die angst snap ik wel, maar is niet echt reëel toch? sorry, niet goed genoeg gelezen

En die kindjes die dan misschien genetisch voor de helft van een vreemde zijn, hebben 9 mnd in je buik gezeten, heb je voelen schoppen/draaien/hikken, hebben voor de helft jouw genen (!), ... Ze zijn vanaf het allereerste begin van en bij jou. No worries girl.

En waarom bang voor een depressie?

[ Bericht 5% gewijzigd door groofskendezoveelste op 08-02-2011 20:47:49 ]
pi_92528526
Jee Elvi, wat een zorgen. Het is ook een spannende stap die je zet, in je eentje. Maar des te stoerder! Ik hoop dat je snel ook durft te vertrouwen op de goede afloop.

Hier nu de afspraak gemaakt dat we na de huidige pilvoorraad tijdelijk overstappen op condooms. Dan kan mijn lichaam in de tussentijd en tijdens de reis de normale cyclus terugvinden.
En: baby's zijn leuk! O+
pi_92530989
Crazymoon, dat met kamers en bedden komt vast vanzelf goed, babietje kan eerst lekker bij jullie en daarna komt er ook wel een oplossing. Voor hetzelfde geld ga je dan wel ineens verhuizen ;) Je weet maar nooit! Of willen ze spontaan met z'n drietjes op een kamer :P Heb je meteen een mooie speelkamer over voor ze haha!

Och Elvi, het is ook zeker niet niks om zo'n stap in je eentje te wagen! Maar ik durf te wedden dat je heus wel lieve mensen om je heen hebt die dit ook met je willen delen. Hetzij op een andere manier dan met een partner, maar ze zullen er heus wel voor je zijn en meedelen in jouw vreugde! Misschien je ouders, broers of zussen of een allerbeste vriendinnetje?

Een tweeling zou misschien inderdaad wat veel van het goede zijn in 1 keer ;) Maar als dat zo zou zijn, dan komen er heus ook wel (praktische) oplossingen voor! Dan zijn er vast mensen die met je meedenken en die je willen helpen.

Ook wat Groofsken zegt, zo'n kindje groeit in jouw buik, het wordt geboren uit jou en bestaat ook zeker voor de helft uit jouw genen!

Mangostine, dat klinkt als een fijn plan! Kan je lichaam rustig ontpillen en tegelijk weer een stapje dichterbij de wens!

Ik had zaterdag een photoshoot met een schattig meisje van anderhalf O+ En nu mag ik alle foto's relaxed uitzoeken en uitwerken hihi. En a.s. zondag zijn we uitgenodigd voor het verjaardagsfeestje van het dochtertje van onze vrienden die alweer 1 jaar wordt! Dus ook daar kan ik deze week voor knutselen O+ Ik heb d'r echt al een poos niet gezien, dus ze zal wel weer een hele hoop gegroeid zijn en ineens papa en mama zeggen enzo! Kan niet wachten haha :D
pi_92535343
Ik kom me ook maar weer eens hier melden :|W
Zoveel mensen van de zwangerschapsgym die nu in de tweede ronde zitten, dat ik er wel van moet rammelen }:| Nu Seb steeds meer zelf kan en steeds makkelijker begint te worden ga ik meer en meer rammelen. En natuurlijk zie je dan ineens overal zwangere vrouwen :{w Maar goed mijn man is er nog niet aan toe zegt ie -O-
ti amo più di ieri ma meno di domani
pi_92535733
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2011 09:36 schreef Estrys het volgende:
Maar goed mijn man is er nog niet aan toe zegt ie -O-
Ik zeg dan altijd "Maar misschien duurt het nog wel een poosje voordat het lukt, en daarna heb je nog 9 maanden om aan het idee te wennen'' :P

Maar helaas werkt dat hier niet :(
“I mean, nobody’s scientifically perfect, but Suzie’s about as close to being perfect as any human could possibly be.”
pi_92552712
Elvi, spannend zeg! Maar wat leuk!! Het is zeker een grote stap maar het zal het allemaal waard zijn! Je gaat zoveel van je baby houden, hij/zij is dan helemaal van jou! Jij draagt de baby 9 maanden, en dat geeft zoveel liefde!

Mangostine, wat leuk!! Hoe lang duurt je voorraad nog? :)

Ik was het ook van plan (nog zo'n anderhalve strip) maar heb besloten om vanaf vandaag te stoppen. We gaan er nog niet gelijk voor ivm medicijnen (nog een week) en dan nog even alles laten uitwerken :p

Bellelena, het zal ook wel goedkomen. Dat is ook eigenlijk het enige waar ik mee zit, de slaapkamers. Voor de rest, hoe het gaat met 3 kinderen, financiën enz maak ik me niet druk.

Estrys, mannen zijn er nooit aan toe volgens mij.
Poppejans, haha dat zei ik idd ook bij de eerste en zelfs bij de 2e.
En op een gegeven moment vond hij het goed, bij beide kids eerste ronde zwanger en dat vond hij wel ff schrikken!
En ons derde wonder Lucas!!
Onze zoon Kevin!
Sarah is al zo oud!!!
pi_92560086
Crazymoon, is je tweetal nog niet toe aan een stapelbed?

Mijn voorraadje pillen is nog goed voor ruim 2 mnd, en dan moeten we tot eind augustus nog overbruggen... Nog best een poos eigenlijk.

Best stom, maar ik heb al langer de overtuiging dat ik wel eens een tweeling zou kunnen krijgen. Zie het helemaal voor me! Alleen ben ik dus nu al over namen aan het piekeren :')
pi_92581036
Ja, een stapelbed zou kunnen. Dochter is dan 5,5 en zoon 3,5.
Ach zover is het nog niet!!

En het is zo augustus ;)
In november wilde ik al graag voor een derde, maar ik was toen zo druk met afvallen, had eindelijk de smaak te pakken en dat had ik nog nooit gehad. Eigenlijk wilde ik eerst mijn streef halen maar dat ga ik niet meer redden. Door het rammelen is mijn zin in afvallen zo afgenomen.

Een tweeling is leuk!!! Het leek mij eerst ook wel wat, maar omdat ik zwanger zijn zo heerlijk vind, wil ik het liefst zo vaak mogelijk zwanger zijn haha
Maar nu zou het niet handig zijn, hoewel het me wel leuk lijkt ;)

Komen tweelingen voor in je familie, mangostine?
En ons derde wonder Lucas!!
Onze zoon Kevin!
Sarah is al zo oud!!!
pi_92582440
Mijn moeder en oma zijn beiden één helft van een tweeling. Bij vriendjes familie volgens mij verder weg 1 tweeling. Ik ben wel wat huiverig voor wat er met een tweeling op je af komt, maar ik zou het toch wel heul leuk vinden!

Beetje stom: ik zie enorm op tegen de eventuele zwangerschapskwaaltjes. Ik weiger bijvoorbeeld om te kotsen. En ik reis best lang naar mijn werk (1u) en maak me nu al af en toe zorgen of ik dat ga redden. Echt heel kinderachtig, en dan heb ik het nog niet eens over een bevalling :')
pi_92583423
Mangostine, als je eenmaal zwanger bent dan neem je het gewoon zoals het komt. Is dan toch niets meer aan te veranderen namelijk :P Heeft geen zin om je daar druk over te maken!
en het is bij iedereen anders he. Ik heb helemaal niet gekotst tijdens de zwangerschap en reisde ook zonder problemen een uur naar mn werk tot 35 weken. Met fiets, trein, bus én tien minuten lopen. :Y)
POLLETJE PREE MUURSCHILDERINGEN! Facebook en website
pi_92583478
quote:
1s.gif Op donderdag 10 februari 2011 11:11 schreef Mangostine het volgende:
Mijn moeder en oma zijn beiden één helft van een tweeling. Bij vriendjes familie volgens mij verder weg 1 tweeling. Ik ben wel wat huiverig voor wat er met een tweeling op je af komt, maar ik zou het toch wel heul leuk vinden!

Beetje stom: ik zie enorm op tegen de eventuele zwangerschapskwaaltjes. Ik weiger bijvoorbeeld om te kotsen. En ik reis best lang naar mijn werk (1u) en maak me nu al af en toe zorgen of ik dat ga redden. Echt heel kinderachtig, en dan heb ik het nog niet eens over een bevalling :')
Het slaat toch meestal een generatie over?... In onze beide families hebben we namelijk tweelingen in de generatie, dus ik dacht dat ik 'veilig' was :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')