abonnement Unibet Coolblue
pi_92388583

Play

Farmville is hét spel van Facebook waarbij je je eigen farm kan aanmaken om er vervolgens veel verschillende crops op te planten, het naar je eigen smaak in te richten én ook nog eens bomen en dieren kan oogsten.


XP - Je krijgt voor het aankopen van bepaalde items een hoeveelheid XP.
Deze XP heb je nodig om te kunnen levelen. In totaal zijn er 90 levels.

Ribbons - Je kan verschillende ribbons halen, door bepaalde hoeveelheden te voltooien.
Hieronder valt bijvoorbeeld: 50 buren toevoegen aan je farm, of zoveel soorten bomen te oogsten.
Op het moment zijn er 40 ribbons, maar er zullen er vast nog wel een aantal bij komen.

Masterys - De mastery kan je zien in de Market, dat is het balkje onder de crops hun foto en die 3 sterren.
Als je met je muis op dat balkje gaat staan krijg je te zien hoeveel je van die soort moet oogsten om dan de eerste mastery ster te halen. Je kan ook zien hoe ver je bent, die balk wordt langzamerhand blauw.
Als je een ster hebt gehaald krijg je een hoeveelheid xp.

Bushels - Als je gewassen oogst kun je bushels van dat gewas krijgen. Voor 50.000 coins kun je een marktkraampje kopen waarin je je bushels voor een bepaalde tijd kunt aanbieden. Als anderen een bushel van je kopen kun als beloning kiezen uit coins, XP of fuel. Zelf kun je ook bushels van anderen pakken, dit kost je (vooralsnog) niets. Als je bij voorbeeld grapes oogst en net voor het oogsten een grape bushel activeert dan krijg je dubbele masterypunten. Ook zijn bushels nodig om producten te produceren in je crafting building, lees hier meer over bij "goods".

Goods - Goods zijn producten die je in kunt leveren voor fuel, hoe hoger het level van het product hoe meer fuel het oplevert. In een crafting building, dat kan een bakkerij, een wijnboerderij of een spa zijn, kun je goods maken om ze daarna te verkopen aan je buren. Goods maak je van verschillende bushels die je bij je buren kunt pakken, elk product heeft andere bushels nodig. Elke keer als je een product maakt of verkoopt kan het een level omhoog gaan, dat houdt in dat ze duurder voor je buren zijn om ze te kopen maar ook dat ze meer fuel opleveren. Als een bepaalds aantal goods een level omhoog zijn gegaan kan je je crafting building upgraden met coins.

Co-op - Het samen boeren. Met een aantal mensen moet je zo snel mogelijk een opdracht voltooien voor een beloning in de vorm van xp en coins, en daarnaast een aparte beloning bij het behalen van een gouden medaille. Je kan Co-ops joinen via de wall of via de co-op knop in het spel zelf. Voor meer info: klik hier.


De Dairy Farm - Deze stal is bedoeld voor koeien, en heeft ruimte voor 20 koeien. Als je er een stier bij plaatst heb je kans op kalfjes. De kalfjes kunnen overigens NIET in de Dairy Farm. De Dairy Farm is uit te breiden, zodat er plaats is voor 40 koeien.

De Chicken Coop - Deze stal heeft ruimte voor 20 kippen, van allerlei soorten. Sinds kort is deze opslag ook uit te breiden tot een opslag van 100 kippen. Het voordeel van deze stal is dat het eieren kan produceren. Als je een ei weet te produceren uit je Chicken Coop kan je deze posten op je startpagina. Iedereen die een ei open maakt, kan allerlei verschillende cadeautjes krijgen.

Horse Stable - Deze stal is bedoeld voor paarden, en heeft ruimte voor 20 paarden. Sinds kort is hij in stappen uit te breiden naar ruimte voor 40 paarden. Bij het oogsten van deze stal maak je kans op verschillende bonussen. Als je een stallion in je stal zet (via de feed) dan heb je kans op een veulentje. Het leuke aan deze stal is dat je hem zelf moet opbouwen. Je moet 50 items verzamelen om de stal compleet te krijgen en te kunnen gebruiken voor je paarden. Via hulp van vrienden kan je je stal zo snel mogelijk af maken.

Deze 50 items zijn opgedeeld in de volgende categoriën:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Harness
- Horseshoe

De Nursery - Een speciale stal voor kalfjes en veulens. De Nursery is net als de Horse Stable een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Blanket
- Bottle

Je kalfjes en veulens kunnen opgroeien in de Nursery tot volwassen beesten die je dan weer in je Dairy Farm of Horse Stable kunt zetten Als je in de Nursery kijkt en met je muis over de verschillende beesten gaat kun je zien waarin ze opgroeien. Want ze veranderen niet per definitie in een volwassen versie van hun soort. Je moet het volgroeide jong wel vervangen voor een nieuw exemplaar. In de Nursery passen 20 dieren, maar het gebouw is uit te breiden tot 40 dieren.

De Beehive - Je kunt nu ook bijen verzamelen in de daarvoor bestemde Beehive, deze wordt steeds groter naarmate er meer bijen in zitten. Ook de Beehive is een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de categoriën:
- Smoker
- Bees wax
- Wooden board
- Brick
- Nail

Om de bijen te kunnen verzamelen in je Beehive moet je eerst een "Queen Bee" vinden, deze kun je vinden tijdens het fertilizen van land van je buren óf bij het oogsten van gewassen op je eigen farm. De bijen zelf kun je krijgen door gifts van je buren of door ze te kopen van FC. Het nut van de bijen is dat je pollinated seeds (bestuifde zaden) krijgt van crops die gefertilized zijn. Ze zorgen ervoor dat je Pollinated crops krijgt in je market waarmee je een grotere kans krijgt hebt op bushels bij het oogsten van die crops.

De Pigpen - Sinds kort is het mogelijk om je varkens onderdak te geven in dit hok, in totaal is er ruimte voor 20 varkens, maar ook de Pigpen is uit te breiden tot 40 varkens. Ook de Pigpen is een verzamelgebouw waarvoor je ditmaal maar 30 items moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de volgende 3 categoriën:
- Brick
- Nail
- Wooden board

De Duck Pond - Om al je eenden en zwanen een onderdak te geven, is er de Duck Pond. Deze vijver moet je zelf graven en vullen. Je hebt dus 20 shovels en 20 watering cans nodig. Eenmaal af is er plek voor 20 eenden en/of zwanen. Binnenkort krijgen deze dieren ook jongen, die dan weer op kunnen groeien tot nieuwe watervogels. Ganzen kunnen overigens niet in de vijver.

De Garage- Je kunt hier niet alleen al je voertuigen kwijt maar je kunt ze hierin ook nog eens upgraden! Door vehicle parts (die je kan krijgen als gifts van buren) toe te voegen aan je voertuig kun je ervoor zorgen dat ze over een groter stuk land hun werk doen, stel je tractor kan 2x2 ploegen en je upgrade hem één keer dan kan hij 2x3 ploegen! De maximale grote dat je je voertuig kan laten ploegen is 9x9. Vanaf level 20 kun je de garage in de farmers market kopen voor 50.000 coins, daarna moet je nog eens 30 items verzamelen om hem op te kunnen bouwen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Brick
- Nail
- Wooden board

Storage Cellar - Dit is een opslagplaats die weinig plaats in beslag neemt maar die ervoor zorgt dat je tot maarliefst 500 spullen kan opslaan. Hier moet je natuurlijk wel iets voor doen. Door shovels toe te voegen vergroot je het aantal spullen die je kwijt kan, elke shovel zorgt voor 1 plekje ruimte meer. Het leuke is dat je ook prijzen kan claimen met je shovels, zo kun je bijv. voor 60 shovels een miner sheep claimen en voor 200 shovels een antique tractor!

Orchards - Sinds kort zijn er de Orchards, de boomgaarden. Deze bouw je zelf. Je hebt hiervoor nodig:
- 10 bricks
- 10 wooden boards
- 10 nails
Eenmaal af kan je je orchard vullen met 20 bomen. Deze bomen kunnen na 2 dagen geoogst worden. Hierbij krijg je niet alleen masterypunten, maar af en toe ook mystery seedlings. Deze seedlings laat je groot worden door ze 10 keer water te geven. Ze groeien dan uit tot een level 2 boom.

NB: ook bomen die niet in de orchard staan, leveren masterypunten. Hierbij krijg je echter geen seedlings.


FarmVille Calculator
FarmVille Wiki
FarmVille Freak
Hoeveel moet ik planten voor ik een mastery haal?


Wanneer je level 10 bereikt kan je collections verzamelen. Onderdelen hiervoor vind je bij vrienden of op je eigen farm. Zodra je een collection compleet hebt kan je deze op je prikbord of op het forum plaatsen zodat anderen hier weer een collectible door krijgen.
Complete Handleiding
Uitleg Firefox
Uitleg Chrome
Uitleg Internet Explorer


Als buren kan je elkaar gifts sturen. Wil je een gift versturen die niet in je lijstje staat?
Gebruik dan deze handleiding.

FOK!kers op farmville:

! Je wordt vriendelijk verzocht bij het toevoegen van een van deze personen erbij te vermelden dat je van FOK! bent en/of dat het voor FV is !

Buurvrouw_Rietman
DjFrodo
Gateway
koei
Krioro
liesje1979
Lienzz
Lorteti
Misan
NelisZ
Pindanoot
sbientje
Sjowhan
Solique
TJV
Tombolafan
Trainfreak
zoejes

Wel meespelen maar niet al je gegevens blootgeven?
Hier kun je tips over de privacy settings voor Facebook en Farmville vinden.


Deze OP is hier te vinden.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92388703
Ik kom maar niet van mijn arboirsts af. :') Heb er nog 44 in mijn gitfbox. Ik denk dat ik mijn bomen maar weer los ga neerzetten. Orchards leveren me teveel zaadjes op. _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zaterdag 5 februari 2011 @ 22:30:08 #3
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92389150
Kak. Topic was al vol. Sorry voor de kick :P

Nouja, heb tomatoes gezaaid, en ja, ik had ipv 60+, maar 25 gift requests :').
Dus hopen dat ze nog terugkomen ;)
  † In Memoriam † zaterdag 5 februari 2011 @ 22:33:01 #4
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92389311
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  zaterdag 5 februari 2011 @ 22:33:37 #5
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92389339
Dapple :)
pi_92390089
blauw!
gaat lekker met de collecties vandaaag, al 4 compleet
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Redactie Sport zaterdag 5 februari 2011 @ 22:49:38 #7
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_92390126
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 februari 2011 22:22 schreef Cat22 het volgende:
Ik kom maar niet van mijn arboirsts af. :') Heb er nog 44 in mijn gitfbox. Ik denk dat ik mijn bomen maar weer los ga neerzetten. Orchards leveren me teveel zaadjes op. _O-
Pfff, en ik doe alle moeite om eens wat farmhands en arborists binnen te krijgen. :') :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_92390227
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 februari 2011 22:49 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Pfff, en ik doe alle moeite om eens wat farmhands en arborists binnen te krijgen. :') :D
Ik kwam d'r maar niet vanaf met mijn orchards, want die oogst hij niet. _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92391913
Straspberry seeds. :+

foute link. ;(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 5 februari 2011 @ 23:27:46 #10
163650 Greys
pi_92391974
quote:
Da's het plaatje, niet het linkje :@
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_92392002
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 februari 2011 23:27 schreef Greys het volgende:

[..]

Da's het plaatje, niet het linkje :@
Crap. :( En nu heb ik hem al weggeklikt. ;(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92392896
Iemand nog groene thee bushels voor me?

Dit keer met goed linkje. ;)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92401753
Done
The only thing to fear is running out of beer!!
pi_92401995
Zouden jullie even willen klikken? Kom nog een koeienstal tegen die vergroot mag worden. :')

Koeienstal
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
  zondag 6 februari 2011 @ 10:49:23 #15
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
  zondag 6 februari 2011 @ 10:55:13 #16
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92402679
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92402793
quote:
2s.gif Op zondag 6 februari 2011 10:55 schreef Xebber het volgende:
[ link | afbeelding ]
*O*
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_92402810
tnx xebber!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92403201
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2011 10:16 schreef TJV het volgende:
Zouden jullie even willen klikken? Kom nog een koeienstal tegen die vergroot mag worden. :')

Koeienstal
Zo, dat was snel!

Dan kan deze er vast nog wel even achteraan toch? Zijn jullie weer van me af. :P

Koeienstal v2.0
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, its dark, and we're wearing sunglasses. Hit it.
pi_92403325
pi_92403348
wat collecties:
buttons
buttons
feathers
feathers
gardening tools
gardening tools
gardening tools

edit - nogmaals feathers

en nog een edit - wie helpt mij aan een wooden board ?
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zondag 6 februari 2011 @ 11:33:04 #22
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92403482
Bedankt! En je hebt een plank.

Gardening Tools
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92403545
quote:
14s.gif Op zondag 6 februari 2011 11:33 schreef Xebber het volgende:
Bedankt! En je hebt een plank.

Gardening Tools
hey, nu krijg ik weer een shears _O_
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92403572
Hé ik heb nu alle verschillende nieuwe eenden, kan ik daar ook weer mee kappen :P
pi_92403617
nog een gardening tools, het is shears weekend denk ik :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zondag 6 februari 2011 @ 11:40:12 #26
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92403702
Kunnen jullie mij helpen aan een Yellow Maple Tree? Ik moet er nog 9. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92403719
quote:
7s.gif Op zondag 6 februari 2011 11:40 schreef Xebber het volgende:
Kunnen jullie mij helpen aan een Yellow Maple Tree? Ik moet er nog 9. :)
sent
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92403756
sent
The only thing to fear is running out of beer!!
pi_92403861
Dan doe ik ook maar mee:

Gardening

Lol, slechts eentje volledig...
pi_92404129
ik heb maar weer eens een fazant gekocht, die uitbreiding laat wel erg lang op zich wachten..
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zondag 6 februari 2011 @ 12:03:43 #33
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92404482
tnx voor de collecties, 2 formal en een swallowtail *O*
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92404489
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2011 11:54 schreef sbientje het volgende:
ik heb maar weer eens een fazant gekocht, die uitbreiding laat wel erg lang op zich wachten..
De uitbreiding komt volgende week!

en nog 2 levels en dan kan ik de fazant ook kopen :)
  zondag 6 februari 2011 @ 12:08:17 #36
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92404626


Toch wel fijn dat ik mijn tweede account weggedaan heb, is d'r meer voor jullie. Betrap me d'r nu steeds op "of ik die en die al heb op mijn andere farm". :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92405392
ik heb de pear gepakt, de andere was al weg :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zondag 6 februari 2011 @ 12:31:59 #38
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92405429
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  zondag 6 februari 2011 @ 12:34:37 #39
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
  zondag 6 februari 2011 @ 12:52:59 #40
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92406315


:P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92406471
quote:
11s.gif Op zondag 6 februari 2011 12:52 schreef Xebber het volgende:
[ afbeelding ]

:P
doet me denken aan zo'n bossche bol :9~ :9~
  zondag 6 februari 2011 @ 12:57:09 #42
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92406509
Mij aan een mini Atoombom. ;(
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92407453
quote:
10s.gif Op zondag 6 februari 2011 12:56 schreef Peekies het volgende:

[..]

doet me denken aan zo'n bossche bol :9~ :9~
heh nou heb ik zin in een bossche bol.. bedankt hoor -O-
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zondag 6 februari 2011 @ 13:18:43 #44
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92407554
quote:
12s.gif Op zondag 6 februari 2011 13:16 schreef sbientje het volgende:

[..]

heh nou heb ik zin in een bossche bol.. bedankt hoor -O-
Niet in een mini Atoombom?
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92408365
quote:
5s.gif Op zondag 6 februari 2011 13:18 schreef Xebber het volgende:

[..]

Niet in een mini Atoombom?
Waar kan ik zo'n kleine hiroshima vinden? :9~
  † In Memoriam † zondag 6 februari 2011 @ 14:11:33 #46
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92409725
Zwaar vervelend dat het zovaak out of sync is, ben ik ook mijn nieuwe zaadjes kwijt!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_92411868
quote:
5s.gif Op zondag 6 februari 2011 13:18 schreef Xebber het volgende:

[..]

Niet in een mini Atoombom?
nee die heb ik pas nog gehad ;)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  zondag 6 februari 2011 @ 16:57:16 #48
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92416728
quote:
Hey there, farmer! You've claimed all the rewards you can from your friends today. Try again tomorrow!
Dat is dus écht de rest van de dag helemaal niks meer? :o Da's ook de eerste keer. :P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92416857
quote:
8s.gif Op zondag 6 februari 2011 16:57 schreef Xebber het volgende:

[..]

Dat is dus écht de rest van de dag helemaal niks meer? :o Da's ook de eerste keer. :P
Hebbert! _O-
Ze hebben je door. :P
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 6 februari 2011 @ 17:49:02 #50
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
  zondag 6 februari 2011 @ 20:14:32 #51
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92425908
En een gouden ei

Fertillize all als het goed is
pi_92426576
Pffff na een tijdje niets gedaan te hebben maar weer begonnen, al die taken en nieuwe dingen! :o
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  zondag 6 februari 2011 @ 20:26:29 #53
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92426653
Treasured Cornish Mystery Eggs

Sun poppy seeds

[ Bericht 26% gewijzigd door 1UP op 06-02-2011 20:33:37 ]
  zondag 6 februari 2011 @ 20:30:50 #54
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92426990
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2011 20:25 schreef tombolafan het volgende:
Pffff na een tijdje niets gedaan te hebben maar weer begonnen, al die taken en nieuwe dingen! :o
Zitten een aantal nieuwe dingetjes bij ja :P
pi_92427534
wil iemand me chocola geven? O+

link doet het niet :(
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_92427598
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2011 20:25 schreef tombolafan het volgende:
Pffff na een tijdje niets gedaan te hebben maar weer begonnen, al die taken en nieuwe dingen! :o
Ik miste je al hier. WB! *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92427678
quote:
Sun poppies geven een foute pagina. ;(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 6 februari 2011 @ 20:40:36 #58
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92427759
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2011 20:39 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Sun poppies geven een foute pagina. ;(
;(
Om het goed te maken:
Gouden ei
pi_92427774
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2011 20:37 schreef tombolafan het volgende:

wil iemand me chocola geven? O+

link doet het niet :(
Ik heb je op de feed gevonden. :*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Redactie Sport zondag 6 februari 2011 @ 20:41:44 #60
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_92427843
quote:
8s.gif Op zondag 6 februari 2011 16:57 schreef Xebber het volgende:

[..]

Dat is dus écht de rest van de dag helemaal niks meer? :o Da's ook de eerste keer. :P
Ik pak ook echt veel van de feed maar dat heb ik nog nooit meegemaakt. :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  zondag 6 februari 2011 @ 20:43:39 #61
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
  zondag 6 februari 2011 @ 20:45:44 #62
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92428169
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2011 20:39 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Sun poppies geven een foute pagina. ;(
Nieuw setje voor je gevonden *O* Hopelijk doet de link het voor je:
Cat's speciale Sun poppy's

Nog meer!

Whiskey peat zaadjes anders?

Strasperry lag ook nog in de hoek

Van de plank! Long onion seeds

regenboog eieren

Rode spinaze voor de vampier onder ons

Nog meer vampier zaadjes

[ Bericht 9% gewijzigd door 1UP op 06-02-2011 21:02:46 ]
pi_92429555
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2011 20:45 schreef 1UP het volgende:

[..]

Nieuw setje voor je gevonden *O* Hopelijk doet de link het voor je:
Cat's speciale Sun poppy's

Nog meer!

Whiskey peat zaadjes anders?

Strasperry lag ook nog in de hoek

Van de plank! Long onion seeds

regenboog eieren

Rode spinaze voor de vampier onder ons
quote:
Fout bij het laden van de pagina FarmVille
maal veel. ;(

Het regenboogei deed het wel! *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 6 februari 2011 @ 21:04:54 #64
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92429704
Nou lekkere linkjes dan -O-
Dan blijf ik ze wel op mijn FB posten
pi_92429798
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2011 21:04 schreef 1UP het volgende:
Nou lekkere linkjes dan -O-
Dan blijf ik ze wel op mijn FB posten
Misschien zijn mijn instellingen raar of zo hoor. Bedankt voor het proberen. :*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92430036
Ik ga niet trouwen maar had wel graag wat rijst. :@
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 6 februari 2011 @ 21:11:05 #67
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92430172
Nee vast niet ^) Rijst is al onderweg
  zondag 6 februari 2011 @ 21:18:37 #68
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92430710
Zwart eitje

En nu ben ik er klaar mee, heb al mijn buurtjes gehad :9

[ Bericht 18% gewijzigd door 1UP op 06-02-2011 21:25:19 ]
  zondag 6 februari 2011 @ 21:26:37 #69
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_92431303
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_92431327
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2011 21:26 schreef NelisZ het volgende:
Strasberry seed
En die doet het wel! :D *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92431336
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2011 21:11 schreef 1UP het volgende:
Nee vast niet ^) Rijst is al onderweg
Thanks!
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zondag 6 februari 2011 @ 21:28:03 #72
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92431390
Waarom doet Nelis zijn link wel :? Iig bedankt *O*
pi_92432093
Okee, help? Waarom kan ik in facebook geen gifts enzo vinden? :o BV Cat's chocolade die ze via de feed aan me gegeven heeft vind ik nergens... -O-
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  zondag 6 februari 2011 @ 21:41:32 #75
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92432325
Niet bij de 'game request' knopje?
pi_92432504
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2011 21:41 schreef 1UP het volgende:
Niet bij de 'game request' knopje?
Nee, alleen friend requests... Ik heb na refreshen wel de chocolaatjes nu trouwens *O*
En 131 animal feed _O-
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_92432780
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2011 21:44 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Nee, alleen friend requests... Ik heb na refreshen wel de chocolaatjes nu trouwens *O*
En 131 animal feed _O-
Dan heb je meer geluk dan ik. Ik was gisteren alle gifts kwijt. :'( Inmiddels heb ik er alweer 50 geaccepteerd of zo. _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92432847
Ik kan niet meer klikken :')
  zondag 6 februari 2011 @ 21:49:34 #79
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92432889
Voor wat het waard is:
lijmpotje
  zondag 6 februari 2011 @ 22:54:21 #80
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92437244
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 6 februari 2011 @ 23:08:52 #81
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92438094
Iemand nog hier? Komt zo leuk boompje in de edit :P

  zondag 6 februari 2011 @ 23:10:33 #82
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92438337
quote:
2s.gif Op zondag 6 februari 2011 23:08 schreef Sjowhan het volgende:
Iemand nog hier? Komt zo leuk boompje in de edit :P

[ link | afbeelding ]
Mooi goedmakertje nadat die heart candy al weg was! M'n eerste :7

Edit: 1000e post *O* :')

[ Bericht 7% gewijzigd door Peekies op 06-02-2011 23:20:16 ]
  zondag 6 februari 2011 @ 23:16:53 #84
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92438549
Nog eentje zo :7 En dan ga ik echt naar bed, rest van de orchards komen morgen wel :')

edit:
pi_92438575
Wanneer reset die 125 limit eigenlijk? Net alweer een stel level 2 bomen onder mn neus zien verdwijnen :'(
  zondag 6 februari 2011 @ 23:19:11 #86
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92438651
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2011 23:17 schreef Chelseasmile het volgende:
Wanneer reset die 125 limit eigenlijk? Net alweer een stel level 2 bomen onder mn neus zien verdwijnen :'(
rond 4 uur vannacht. Kan wat later zijn, afhankelijk van welke amerikaanse tijd ze hebben (zie je iig wel als je goods/bushells gekocht hebt bij je buurtjes, die tijd kan je aanhouden)

quote:
10s.gif Op zondag 6 februari 2011 23:12 schreef Peekies het volgende:

[..]

Mooi goedmakertje nadat die heart candy al weg was! M'n eerste :7
Mooi. Snel in een orchard en hopen op zaadjes. De benodigde zaadjes staan trouwens op de feed :+/
pi_92438749
Shit, vorige post was m'n 1000e.
pi_92438865
quote:
7s.gif Op zondag 6 februari 2011 23:19 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

rond 4 uur vannacht. Kan wat later zijn, afhankelijk van welke amerikaanse tijd ze hebben (zie je iig wel als je goods/bushells gekocht hebt bij je buurtjes, die tijd kan je aanhouden)

[..]

Mooi. Snel in een orchard en hopen op zaadjes. De benodigde zaadjes staan trouwens op de feed :+/
Dan moeten die eitjes en liefdesbriefjes maar tot morgen wachten, ik ga slapen :W
  maandag 7 februari 2011 @ 09:49:36 #89
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92449373
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92449725
quote:
11s.gif Op maandag 7 februari 2011 09:49 schreef Xebber het volgende:
[ link | afbeelding ]
Weg. -O-

Net mijn eerste strapsberries geplant: FV out of sync, en daarna één withered veldje. Da's toch kanp, na een minuut al. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  maandag 7 februari 2011 @ 10:05:46 #91
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92449733
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92449740
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2011 23:17 schreef Chelseasmile het volgende:
Wanneer reset die 125 limit eigenlijk? Net alweer een stel level 2 bomen onder mn neus zien verdwijnen :'(
En waar ging dit eigenlijk over? :@
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92449765
quote:
11s.gif Op maandag 7 februari 2011 10:05 schreef Xebber het volgende:
[ link | afbeelding ]
hebbes :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92449777
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 10:05 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Weg. -O-

Net mijn eerste strapsberries geplant: FV out of sync, en daarna één withered veldje. Da's toch kanp, na een minuut al. :')
dan heb je er teveel geplant :) dan gaat ie idd out of sync soms en krijg je dat..
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92449893
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 10:07 schreef sbientje het volgende:

[..]

dan heb je er teveel geplant :) dan gaat ie idd out of sync soms en krijg je dat..
Zag ik idd ook toen ik ververste. Dat wordt wel een kutklus zeg, die masteren! Ik ben nu 2 dagen aan het kweken en had er nog maar 240. En voor de eerste mastery moet je er 1000 planten. _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92449965
speciaal voor cat dan nog wat extra zaadjes
http://apps.facebook.com/(...)1sxNazkt9eZ5f&ref=nf
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92450077
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 10:14 schreef sbientje het volgende:
speciaal voor cat dan nog wat extra zaadjes
http://apps.facebook.com/(...)1sxNazkt9eZ5f&ref=nf
Weer 20 erbij! *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  maandag 7 februari 2011 @ 10:22:21 #98
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92450124
Ik heb de eerste mastery al van Straspberry. En ook met Nacho's ben ik al klaar. :P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92450178
quote:
10s.gif Op maandag 7 februari 2011 10:22 schreef Xebber het volgende:
Ik heb de eerste mastery al van Straspberry. En ook met Nacho's ben ik al klaar. :P
Nacho's is een werkje van niks, die is hier voer 4 uur ook klaar.
Ik vraag vast de verkeerde vrienden voor het masteren van mijn srapsberries. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92450219
die nachos stelt idd niets voor, 1200 veldjes.. das 2 keer zaaien en dan nog een klein beetje bij mij :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  maandag 7 februari 2011 @ 10:29:09 #101
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92450317
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 10:23 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Nacho's is een werkje van niks, die is hier voer 4 uur ook klaar.
Ik vraag vast de verkeerde vrienden voor het masteren van mijn srapsberries. :')
Vraag mij. Gegarandeerd dat je er snel weer een klikje bij hebt. :P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92450347
en mij :P
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92450405
Da's lief. O+

Ik rammel nu gewoon links en rechts door mijn lijst heen, omdat ik niet telkens dezelfde mensen wil stalken.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  maandag 7 februari 2011 @ 10:56:05 #104
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92451044
Collections:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92451559
quote:
2s.gif Op maandag 7 februari 2011 10:56 schreef Xebber het volgende:
Collections:

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16
tnx, aardige vangst! cowbell, pearl button, swallowtail..
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92451808
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 11:12 schreef sbientje het volgende:

[..]

tnx, aardige vangst! cowbell, pearl button, swallowtail..
Nice! Hier brass, formal en voor de rest zaken die ik al had.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Eurovisie Songfestival Queen maandag 7 februari 2011 @ 11:23:56 #107
163650 Greys
pi_92451935
Allemaal al weg.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_92452014
Ik heb ze nog wel, helaas alleen maar dingen die ik al had ;<
  † In Memoriam † maandag 7 februari 2011 @ 11:36:34 #109
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92452418
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 10:23 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Nacho's is een werkje van niks, die is hier voer 4 uur ook klaar.
Ik vraag vast de verkeerde vrienden voor het masteren van mijn srapsberries. :')
dat had ik met die eendjes ook :Y
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  maandag 7 februari 2011 @ 11:45:41 #110
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92452761
Staat nu een zaadje op mijn feed voor waarschijnlijk discoball-trees :P
  maandag 7 februari 2011 @ 11:48:02 #111
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
  maandag 7 februari 2011 @ 11:52:36 #112
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_92452998
quote:
7s.gif Op maandag 7 februari 2011 11:48 schreef Sjowhan het volgende:
[ link | afbeelding ]
*O*
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_92453204
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  maandag 7 februari 2011 @ 12:02:46 #114
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92453388
Sorry, you can't receive a reward for your own celebration! :? :')
pi_92453543
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 12:02 schreef 1UP het volgende:
Sorry, you can't receive a reward for your own celebration! :? :')
wij zijn geen buren :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  maandag 7 februari 2011 @ 12:15:41 #116
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92453818
Kunnen ze dat er beter neerzetten :P
pi_92454478
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 11:58 schreef sbientje het volgende:
3 collecties :)
country kitsch
buttons en
butterflies
Brass en COW BELL! *O* En eentje was expired.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  maandag 7 februari 2011 @ 12:53:26 #118
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92455129
Haal ik een Cowbell uit een Candycane ei. :'(
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92455245
quote:
9s.gif Op maandag 7 februari 2011 12:53 schreef Xebber het volgende:
Haal ik een Cowbell uit een Candycane ei. :'(
Candycane ei? Say whut? :P
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92455275
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  maandag 7 februari 2011 @ 12:58:16 #121
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92455294
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 12:57 schreef Cat22 het volgende:
Squmpkin seeds
Dank je!
pi_92455328
FV kan niet omgaan met mijn straspberrie mastry: het blauw lijntje loopt ver over het zwarte balkje heen, if you know what I mean. _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  maandag 7 februari 2011 @ 13:01:54 #123
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92455406
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 12:56 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Candycane ei? Say whut? :P
Die rood/witte. Klikte op een Rainbow-egg op de feed, bleek een Candycane te zijn. :P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92455504
quote:
10s.gif Op maandag 7 februari 2011 13:01 schreef Xebber het volgende:

[..]

Die rood/witte. Klikte op een Rainbow-egg op de feed, bleek een Candycane te zijn. :P
Wehehehe. _O-

Ik gooi nu trouwens een hoop watering cans op de feed.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  maandag 7 februari 2011 @ 13:07:50 #125
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92455598
Waarom zie ik jouw berichten niet op de feed? We zijn vrienden én buren, maar zie nooit wat van je. Maar kan je Cans wel pakken van je prikbord? :?
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  maandag 7 februari 2011 @ 13:12:15 #126
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92455753
quote:
15s.gif Op maandag 7 februari 2011 13:07 schreef Xebber het volgende:
Waarom zie ik jouw berichten niet op de feed? We zijn vrienden én buren, maar zie nooit wat van je. Maar kan je Cans wel pakken van je prikbord? :?
Misschien heb je wel geklikt dat je Cat's berichten niet wil zien, oooooooooohhhh.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 7 februari 2011 @ 13:14:33 #127
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92455829
Neu, staat niet op de blacklist.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92455836
quote:
15s.gif Op maandag 7 februari 2011 13:07 schreef Xebber het volgende:
Waarom zie ik jouw berichten niet op de feed? We zijn vrienden én buren, maar zie nooit wat van je. Maar kan je Cans wel pakken van je prikbord? :?
Geen idee, anderen kunnen mij wel zien. :D

quote:
11s.gif Op maandag 7 februari 2011 13:12 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Misschien heb je wel geklikt dat je Cat's berichten niet wil zien, oooooooooohhhh.
Nee toch? :'(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92455887
quote:
14s.gif Op maandag 7 februari 2011 13:14 schreef Xebber het volgende:
Neu, staat niet op de blacklist.
Ik ga eens kijken of jij op mijn blacklist staat, maar dan moet ik eerst zoeken waar die zit, want ik heb hem nog nooit gebruikt. Dus die kans is klein. :')
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92459570
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  maandag 7 februari 2011 @ 14:49:27 #131
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92459746
Error while loading page from FarmVille
pi_92459803
bij mij ook alles undefined
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92459915
quote:
11s.gif Op maandag 7 februari 2011 14:49 schreef 1UP het volgende:
Error while loading page from FarmVille
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 14:51 schreef sbientje het volgende:
bij mij ook alles undefined
-O-
Dat lijkt wel vaker met die zaadjes en zo te zijn, ik heb gewoon de linkje gekopieerd zoals ik ze in de pop up kreeg.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  maandag 7 februari 2011 @ 14:57:41 #134
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92460009
Ja ik had het gisteraaf ook niet goed met de linkjes van dat zaaigoed

Loslopende hengst
pi_92460047
Werkt deze voor zaadjes?
  maandag 7 februari 2011 @ 14:59:38 #136
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92460068
Yaps :)
  maandag 7 februari 2011 @ 15:09:13 #137
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92460419
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92460430
quote:
2s.gif Op maandag 7 februari 2011 15:09 schreef Xebber het volgende:
[ link | afbeelding ]
Mooi plaatje! Mag ik hem? :+

Ik heb hem! Met wat vertraging. :P
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  † In Memoriam † maandag 7 februari 2011 @ 15:47:04 #140
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92461916
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  maandag 7 februari 2011 @ 15:48:23 #141
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92461976
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 15:44 schreef trainfreak het volgende:
country kitsch
Zoutpotje
pi_92463359
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92464974
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 10:06 schreef Cat22 het volgende:

[..]

En waar ging dit eigenlijk over? :@
Als je 125 dingetjes van je buren hebt gekregen moet je wachten tot de volgende dag :(
pi_92465085
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 16:49 schreef Chelseasmile het volgende:

[..]

Als je 125 dingetjes van je buren hebt gekregen moet je wachten tot de volgende dag :(
Wat stom. :(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92468868
Ik heb nog een paar buurtjes nodig voor de 26x26 expansion!
Wie o wie? :*

Klik
pi_92469067
proberen jullie weer bij te houden!
en ik snap nog weer niks van dat greenhouse gebeuren
nou ja meer van dat ik de requests krijg om anderen te helpen
dat wil ik wel maar als ik op accepteren klik start ie het spel? en dan....
pi_92469317
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 18:36 schreef draculettetje het volgende:
proberen jullie weer bij te houden!
en ik snap nog weer niks van dat greenhouse gebeuren
nou ja meer van dat ik de requests krijg om anderen te helpen
dat wil ik wel maar als ik op accepteren klik start ie het spel? en dan....
Waarschijnlijk heeft diegene dan de hulp al van anderen gekregen :)

Greenhouse is gewoon 'n ingewikkelde manier om een stel nieuwe zaadjes te introduceren!
Je kruist een blauwe bes met een tomaat, en je krijgt paarse tomaatjes.
De kruisingen staan vast, dus denk maar niet dat je zonnebloemen met boontjes kunt combineren
(Je kunt alle mogelijke kruisingen zien onder het tabje seed genealogy - in je greenhouse)
  maandag 7 februari 2011 @ 18:50:09 #148
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92469522
Kwastje voor de collectie

100 XP punten
pi_92470772
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 18:31 schreef Chelseasmile het volgende:
Ik heb nog een paar buurtjes nodig voor de 26x26 expansion!
Wie o wie? :*

Klik
Hou es op al mijn posts te liken
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_92473678
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 18:43 schreef Chelseasmile het volgende:

[..]

Waarschijnlijk heeft diegene dan de hulp al van anderen gekregen :)

Greenhouse is gewoon 'n ingewikkelde manier om een stel nieuwe zaadjes te introduceren!
Je kruist een blauwe bes met een tomaat, en je krijgt paarse tomaatjes.
De kruisingen staan vast, dus denk maar niet dat je zonnebloemen met boontjes kunt combineren
(Je kunt alle mogelijke kruisingen zien onder het tabje seed genealogy - in je greenhouse)
ah oke dank je!
  maandag 7 februari 2011 @ 23:18:58 #151
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92483917
Steun het welzijn van mijn kippen, geef ze een groter hok! ^O^
pi_92484852
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_92485019
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 23:43 schreef tombolafan het volgende:
werkt deze link voor een tulpenboeket? O+

Ik hoef er nog maar 3 *O*
Die werkte :W
pi_92485076
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 23:43 schreef tombolafan het volgende:
werkt deze link voor een tulpenboeket? O+

Ik hoef er nog maar 3 *O*
Gefeliciteerd. :*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92485580
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 23:48 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Gefeliciteerd. :*
Af! *O*

weet iemand uit zn hoofd wat stap 2 is van het valentijnsgedoe? Ik kan straks lilacs oogsten en dan wil ik stap 2 ook al voorbereid hebben :+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_92486035
Ja die heb ik nu!

6 suikerspinnen
200 aardbeitjes oogsten
3 keer je cupido kasteel oogsten

Ik moet alleen de aardbeitjes nog maar heb er nooit de tijd voor, 'k zet altijd iets van 24 uur ;(
pi_92486154
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 00:10 schreef Chelseasmile het volgende:
Ja die heb ik nu!

6 suikerspinnen
200 aardbeitjes oogsten
3 keer je cupido kasteel oogsten

Ik moet alleen de aardbeitjes nog maar heb er nooit de tijd voor, 'k zet altijd iets van 24 uur ;(
En je kasteel kun je maar eens per dag oogsten (geen shortcuts met andermans kastelen oogsten) dus je hebt 3 dagen de tijd om de rest af te krijgen.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92486237
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 00:10 schreef Chelseasmile het volgende:
Ja die heb ik nu!

6 suikerspinnen
200 aardbeitjes oogsten
3 keer je cupido kasteel oogsten

Ik moet alleen de aardbeitjes nog maar heb er nooit de tijd voor, 'k zet altijd iets van 24 uur ;(
Tnx
Dat probleem ken ik, maar een wekker zetten morgen ofzo :')
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 00:13 schreef Cat22 het volgende:

[..]

En je kasteel kun je maar eens per dag oogsten (geen shortcuts met andermans kastelen oogsten) dus je hebt 3 dagen de tijd om de rest af te krijgen.
Damned :(
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_92486274
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 00:15 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Tnx
Dat probleem ken ik, maar een wekker zetten morgen ofzo :')

[..]

Damned :(
Ja he? _O-
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92486287
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 00:17 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Ja he? _O-
Voordeel; ik had hem nog niet geoogst, dus nog een dag of 2 en dan heb ik hem :9
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_92486304
En wat is stap 3? *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_92486443
Stap 3 is een stel crops fertilizen bij je buurtjes, 30 valentijns hebben en ehm.... nog iets dus :@
pi_92486490
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 00:22 schreef Chelseasmile het volgende:
Stap 3 is een stel crops fertilizen bij je buurtjes, 30 valentijns hebben en ehm.... nog iets dus :@
Ah okee, dan ga ik alvast valentijns sparen *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_92486528
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 00:23 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ah okee, dan ga ik alvast valentijns sparen *O*
*Chelsea heeft er nu 533 :9 *
pi_92486638
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 00:24 schreef Chelseasmile het volgende:

[..]

*Chelsea heeft er nu 533 :9 *
OMG _O-
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_92486683
Iemand interesse in deze ?



link volgt indien ja :P

Hopelijk werkt ie!
pi_92486706
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 00:29 schreef Chelseasmile het volgende:
Iemand interesse in deze ?

[ afbeelding ]

link volgt indien ja :P
Ja! *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_92486916
Was die link nou oke? :D
pi_92487016
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 00:37 schreef Chelseasmile het volgende:
Was die link nou oke? :D
Ja, ik had niet door dat je de link in je eerdere post zette _O-

TNX *O*
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_92487291
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 00:41 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ja, ik had niet door dat je de link in je eerdere post zette _O-

TNX *O*
Beetje dom van mij I guess :+

Maar mensen ik heb mijn plantjes alweer ingezaait, en als ik nu niet die laptop uitzet ben ik morgenvroeg nog steeds met bomen aan het schuiven!
:W
pi_92487329
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 00:53 schreef Chelseasmile het volgende:

[..]

Beetje dom van mij I guess :+

Maar mensen ik heb mijn plantjes alweer ingezaait, en als ik nu niet die laptop uitzet ben ik morgenvroeg nog steeds met bomen aan het schuiven!
:W
Slaap lekker! :W
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_92491082
quote:
1s.gif Op maandag 7 februari 2011 18:36 schreef draculettetje het volgende:
proberen jullie weer bij te houden!
en ik snap nog weer niks van dat greenhouse gebeuren
nou ja meer van dat ik de requests krijg om anderen te helpen
dat wil ik wel maar als ik op accepteren klik start ie het spel? en dan....
Maar het werkt wel, want ik heb van jou al een paar keer hulp gehad :Y ^O^
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  † In Memoriam † dinsdag 8 februari 2011 @ 09:22:57 #175
675 just me
oldbie DCLXXV
  dinsdag 8 februari 2011 @ 09:48:40 #176
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92491839
Dank je :)

En heb nog een Silver maple tree
  dinsdag 8 februari 2011 @ 09:49:33 #177
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92491865
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 07:00 schreef trainfreak het volgende:
Stash of centipedes
En jij ook bedankt!
  dinsdag 8 februari 2011 @ 10:38:16 #178
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
  dinsdag 8 februari 2011 @ 11:26:49 #179
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
  dinsdag 8 februari 2011 @ 11:31:17 #180
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92495126
Varkens alweer weg ;(

Rode spinazie

Whiskey peat

Sun poppy

Fire peppers

Lilac Duffy

Long onion

Squmpkin

[ Bericht 17% gewijzigd door 1UP op 08-02-2011 11:40:45 ]
  dinsdag 8 februari 2011 @ 11:32:34 #181
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
  dinsdag 8 februari 2011 @ 11:34:42 #182
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92495243
Ja het is fijn dat ze je er voor bedanken :{
  † In Memoriam † dinsdag 8 februari 2011 @ 11:40:32 #183
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92495430
ik krijg steeds een foutmelding als ik zaadjes wil pakken!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  dinsdag 8 februari 2011 @ 11:41:49 #184
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92495473
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 11:40 schreef just me het volgende:
ik krijg steeds een foutmelding als ik zaadjes wil pakken!
Toch?

Dan vraag ik me af of ik de volgende keer het hier nog wel moet posten. Snap niet waarom het bij de ene wel wilt en bij mij niet :{
  dinsdag 8 februari 2011 @ 11:55:06 #185
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92495922
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 11:34 schreef 1UP het volgende:
Ja het is fijn dat ze je er voor bedanken :{
Ga maar weer de lastige manier doen, dmv het plaatje en dan opvragen -O-. Degene die wat teruggeven zijn voor mij interessanter dan de stille 'leechers'

En dan maar gelijk:
Wie wil zo'n beest nog op zijn of haar farm? :P
pi_92496602
maak ik iemand blij met een amethista (ofzo) tree?

geef maar een gil :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 8 februari 2011 @ 12:20:15 #187
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92496682
Gek genoeg kan ik niet op je link, en die van Johan klikken :P
pi_92496703
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 12:20 schreef 1UP het volgende:
Gek genoeg kan ik niet op je link, en die van Johan klikken :P
das de bedoeling :P
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 8 februari 2011 @ 12:22:06 #189
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92496737
Ah geen vrienden zeg maar?
pi_92496818
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 12:22 schreef 1UP het volgende:
Ah geen vrienden zeg maar?
nou ja, wij zijn geen buren dus ik kan jou sowieso niet echt iets geven :D Maar als iemand m wil dan mag ie het zeggen, dan pm ik het linkje wel
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 8 februari 2011 @ 12:33:07 #191
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92497124
http://forums.zynga.com/showthread.php?p=8251662#post8251662

quote:
FarmVille has made it easier than ever to accept your gifts through ZMC!

Now, when you accept a gift in ZMC, it will remove the gift from your Facebook Requests Page.

Alternatively, if you accept a gift from your Facebook Requests Page, it will not appear in ZMC.

This change should make accepting gifts less confusing and ultimately much easier for all of our players.

Happy Farming!
pi_92497177
quote:
9s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 11:55 schreef Sjowhan het volgende:

[..]

Ga maar weer de lastige manier doen, dmv het plaatje en dan opvragen -O-. Degene die wat teruggeven zijn voor mij interessanter dan de stille 'leechers'

En dan maar gelijk:
Wie wil zo'n beest nog op zijn of haar farm? :P
[ afbeelding ]
Nee dank je :+

Ik heb er hier wel een voor de liefhebber:
rendier
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
  dinsdag 8 februari 2011 @ 12:43:23 #193
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92497445
quote:
Dat viel me al op toen ik dacht die bricks eens lekker voor een tweede te gaan accepteren ja :').
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  dinsdag 8 februari 2011 @ 12:55:55 #194
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92497792
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  dinsdag 8 februari 2011 @ 13:05:33 #195
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92498074
Dat duurt nog best lang voor ik een PM heb. :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  dinsdag 8 februari 2011 @ 13:06:32 #196
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92498108
:P
En je choco zaadjes waren anders rap verdwenen
  dinsdag 8 februari 2011 @ 13:07:02 #197
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92498128
Die boom heb ik nog steeds. _O-

En volgens mij zijn wij ook geen buren. Ik kan iig geen naam aan je koppelen.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92498242
ik wil die boom wel xebber :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 8 februari 2011 @ 13:11:25 #199
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92498294
En wie ben je op FB? :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92498480
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 13:11 schreef Xebber het volgende:
En wie ben je op FB? :')
Sabine vd L :P
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92500565
Je had maar 1 boom zeker? Anders wil ik ook graag. De seed werd vreemd genoeg een bubble gum tree

[ Bericht 43% gewijzigd door Kimbell op 08-02-2011 14:41:10 ]
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_92501682
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 11:26 schreef Sjowhan het volgende:
Gouden varken
[ link | afbeelding ]

[ link | afbeelding ]
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 11:31 schreef 1UP het volgende:
Varkens alweer weg ;(
Nee hoor, ik pak ze net een paar seconden geleden allebei :D Dan ben je geen vrienden met Sjowhan. Bedankt Sjowhan :)
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  dinsdag 8 februari 2011 @ 14:46:56 #203
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92501931
:D
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  dinsdag 8 februari 2011 @ 14:47:16 #204
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92501943
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 14:11 schreef Kimbell het volgende:
Je had maar 1 boom zeker? Anders wil ik ook graag. De seed werd vreemd genoeg een bubble gum tree
Thanks.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_92502089


Een beetje vreemd, maar wel lekker
  dinsdag 8 februari 2011 @ 14:51:50 #206
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92502152
Die bovenste had ik wel willen hebben (laatste om Orchard vol te krijgen), maar wij zijn geen buren geloof ik. :')
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92502182
Ik heb een roze zwaan! *O* Ik heb een roze zwaan *O* <rondedansje maakt>
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_92502247
quote:
9s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 14:51 schreef Xebber het volgende:
Die bovenste had ik wel willen hebben (laatste om Orchard vol te krijgen), maar wij zijn geen buren geloof ik. :')
Ik weet niet wie je bent op FB?
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  dinsdag 8 februari 2011 @ 15:07:19 #209
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92502787


Remco van H. is de naam. ;)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  dinsdag 8 februari 2011 @ 15:08:41 #210
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92502838
ik heb een boompje ;)
pi_92502938
quote:
2s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 15:07 schreef Xebber het volgende:
[ link | afbeelding ]

Remco van H. is de naam. ;)
Eentje gevonden met 19 gemeenschappelijke vrienden, dat zal hem wel zijn :D
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  dinsdag 8 februari 2011 @ 15:17:19 #212
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92503232
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 15:11 schreef beefcake het volgende:

[..]

Eentje gevonden met 19 gemeenschappelijke vrienden, dat zal hem wel zijn :D
quote:
Naomi just gave you this Star Ruby Grapefruit Tree as a thank you for your interest!
*O* :P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92503364
Haha was hij er gewoon nog :D
Een beetje vreemd, maar wel lekker
pi_92503665
niemand de amethirsta tree? dan plak ik de link hier!

http://apps.facebook.com/(...)dOtK83oDWdp7C&ref=nf

alstu!
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 8 februari 2011 @ 15:41:32 #215
163650 Greys
pi_92504326
quote:
Die seedling werd weer heel iets anders.
Maar het was wél spannend _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_92506417
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 15:26 schreef sbientje het volgende:
niemand de amethirsta tree? dan plak ik de link hier!

http://apps.facebook.com/(...)dOtK83oDWdp7C&ref=nf

alstu!
Na een uur is ie er nog, dan pak ik hem maar :D
  † In Memoriam † dinsdag 8 februari 2011 @ 16:27:01 #217
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92506458
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  dinsdag 8 februari 2011 @ 16:36:35 #218
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92506928
-> PM

Giant Cocoa Tree. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  dinsdag 8 februari 2011 @ 16:37:19 #219
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_92506969
Ornament tree II

Rainier cherry tree

Golden starfruit tree

Amherstia tree

White walnut tree

Elberta peach tree

Hazelnut tree

Angel red pomegranate

White walnut tree

Amherstia tree

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  dinsdag 8 februari 2011 @ 16:37:40 #220
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_92506983
quote:
11s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 16:36 schreef Xebber het volgende:
[ afbeelding ] -> PM

Giant Cocoa Tree. :)
Mag ik? O-)
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  dinsdag 8 februari 2011 @ 16:39:14 #221
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92507047
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 16:37 schreef NelisZ het volgende:

[..]

Mag ik? O-)
Mirjam was je voor. :P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  dinsdag 8 februari 2011 @ 16:40:32 #222
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_92507116
quote:
7s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 16:39 schreef Xebber het volgende:

[..]

Mirjam was je voor. :P
:'( Die heb ik nog niet...
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
  dinsdag 8 februari 2011 @ 16:42:10 #223
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92507213
Er zullen wel heel veel mensen zijn die 'm niet hebben. Dit was ook mijn eerste. :P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  dinsdag 8 februari 2011 @ 16:48:03 #224
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92507505
-> PM :P Vergeven.

[ Bericht 2% gewijzigd door Xebber op 08-02-2011 16:56:01 ]
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  dinsdag 8 februari 2011 @ 16:56:11 #225
161918 NelisZ
Boemerangkind
pi_92507881
Lack of planning on your part does not constitute an emergency on my part!
Zeetakje: "Smiles per gallon is more important than miles per gallon"
Hattrick: Raging Bulls United (764020)
HT jeugd: Dolle Stiertjes (1449195)
pi_92507905
Heb de bubblegum tree :s)
  dinsdag 8 februari 2011 @ 16:58:02 #227
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92507963
Ik de Bahri Date en Dwarf Almond. :)
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92508138
Ik de autumn ginkgo, thanks
Ik ben niet labiel, ik ben emotioneel flexibel.
pi_92508259
ik heb de cherry en de amerstia :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92508815

asian wild foal
  dinsdag 8 februari 2011 @ 17:31:07 #231
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92509410
Heerlijk om al dat seed van de feed te plukken. :')

Zal wel niet lang meer duren voor ik aan die 125-limiet zit. :P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92509836
quote:
6s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 17:31 schreef Xebber het volgende:
Heerlijk om al dat seed van de feed te plukken. :')

Zal wel niet lang meer duren voor ik aan die 125-limiet zit. :P
Tellen die zaadjes mee? :D
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 8 februari 2011 @ 17:41:13 #233
163650 Greys
pi_92509862
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 17:17 schreef Peekies het volgende:
[ link | afbeelding ]
asian wild foal
Dankjewel!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 8 februari 2011 @ 17:54:43 #234
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92510568
Nog 2 mensjes die me willen helpen aan 't completeren van de Yellow Maple Orchard? :)

Klaar!

[ Bericht 6% gewijzigd door Xebber op 08-02-2011 18:15:57 ]
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  † In Memoriam † dinsdag 8 februari 2011 @ 17:56:59 #235
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92510662
ik zou wel willen maar ik mag niet :@
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  dinsdag 8 februari 2011 @ 17:58:14 #236
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92510703
En ik mag ze volgens mij niet meer accepteren. :') Allemaal gifterrors. :r
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  † In Memoriam † dinsdag 8 februari 2011 @ 17:59:54 #237
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92510769
quote:
18s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 17:58 schreef Xebber het volgende:
En ik mag ze volgens mij niet meer accepteren. :') Allemaal gifterrors. :r
slecht karma vandaag!
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_92511302
ik heb bijna geen plek meer voor al die bomen. Heb alle gulmohar trees weggemikt nu, die had ik toch al gemasterd... weer plek voor 14 andere bomen ;)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  dinsdag 8 februari 2011 @ 18:15:38 #239
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92511417
En toen kwam morgen de 28x28. :')

Yellow Maples zijn klaar! Ik moet ook nog 4 Gulmohar Trees! :P
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92512134
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 18:15 schreef Xebber het volgende:
En toen kwam morgen de 28x28. :')

Yellow Maples zijn klaar! Ik moet ook nog 4 Gulmohar Trees! :P
hahah dat is toch niet erg, wat moet ik met bomen die ik al gemasterd heb? Ik plant ook zelden zaden die ik al gemasterd heb haha, behalve dan voor jobs!

gesproken over jobs, ik denk dat ik vanavond een nieuwe spa-job begin, wie doet mee? :)
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92512463
wat is de boel traag zeg! of ligt dat aan mij?
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92512515


Het meest winstgevende voorwerp in FV, in opbrengst per vakje gemeten!
Wie?
  dinsdag 8 februari 2011 @ 18:41:24 #243
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92512533
Ik :9
  dinsdag 8 februari 2011 @ 18:42:02 #244
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92512550
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 18:39 schreef sbientje het volgende:
wat is de boel traag zeg! of ligt dat aan mij?
Ik heb nergens last van, wellicht dat je last hebt van wat 'oud internet' :o
pi_92512563
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 18:41 schreef 1UP het volgende:
Ik :9
staat in pm!

(hoor je de snatchers al kreunen? :') )
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 8 februari 2011 @ 18:43:46 #246
163650 Greys
pi_92512623
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 18:15 schreef Xebber het volgende:
En toen kwam morgen de 28x28. :')

Yellow Maples zijn klaar! Ik moet ook nog 4 Gulmohar Trees! :P
Eentje minder inmiddels!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 8 februari 2011 @ 18:44:00 #247
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92512631
Ik heb er alleen last van dat mijn Greenhouse niet wilt openen. En verder valt 't me op dat d'r érg weinig op de feed komt nu.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  dinsdag 8 februari 2011 @ 18:45:19 #248
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92512693
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 18:42 schreef Chelseasmile het volgende:

[..]

staat in pm!

(hoor je de snatchers al kreunen? :') )
Hehe :P
pi_92512765
Nog een peach palm in de aanbieding!
Bespaar je 50 FV cash! :D
  dinsdag 8 februari 2011 @ 18:47:24 #250
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92512778
Ik!
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92512817
quote:
2s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 18:47 schreef Xebber het volgende:
Ik!
In PM :D
  dinsdag 8 februari 2011 @ 18:49:55 #252
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92512863
Jammer. :) Hij was expired.

En heb ik jou wel als buur?
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 8 februari 2011 @ 18:51:57 #253
163650 Greys
pi_92512943
quote:
11s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 18:49 schreef Xebber het volgende:
Jammer. :) Hij was expired.

En heb ik jou wel als buur?
Of zit je weer aan je max? :+
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_92513056
quote:
11s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 18:49 schreef Xebber het volgende:
Jammer. :) Hij was expired.

En heb ik jou wel als buur?
Denk het niet :o
klik

Ps, ik stuur nog een tweede poging peach tree, want ik heb hem echt niet published in mn openbare feed, moet een neighbour bug zijn geweest :o
  dinsdag 8 februari 2011 @ 18:56:02 #255
132098 Xebber
Immer Intelligent
pi_92513107
Je hebt een verzoekje. ;) We waren nog geen buren.
Op woensdag 15 juni 2011 01:02 schreef Bluezz het volgende:
Xeb heeft altijd gelijk, Staal
pi_92513547


Banaantje iemand?

Dan zet ik de link er maar in :6

[ Bericht 29% gewijzigd door Chelseasmile op 08-02-2011 19:32:11 ]
  dinsdag 8 februari 2011 @ 19:31:05 #257
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
  † In Memoriam † dinsdag 8 februari 2011 @ 19:35:32 #258
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92514956
ik ook *lief lacht*
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_92515203
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 19:35 schreef just me het volgende:
ik ook *lief lacht*
Ik snap het niet :o
  † In Memoriam † dinsdag 8 februari 2011 @ 19:57:16 #260
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92516016
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 19:41 schreef Chelseasmile het volgende:

[..]

Ik snap het niet :o
Ik wilde ook graag de banaan :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_92516092
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 19:57 schreef just me het volgende:

[..]

Ik wilde ook graag de banaan :)
oh sorry, die had ik al gepikt :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
  † In Memoriam † dinsdag 8 februari 2011 @ 19:59:53 #262
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92516161
Vind ik niet erg hoor sbientje :)
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_92516812
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 19:59 schreef just me het volgende:
Vind ik niet erg hoor sbientje :)
i'll keep you in mind :) wat voor bomen vind je mooi? :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92517144
Stomme 25 FV cash bonusses...

Wat bomen:




Straks komen er waarschijnlijk nog, ik moet nu even iets anders doen..
pi_92517249
Ik heb de bananenboom, thanks :D
pi_92517272
En ik zing nu O denneboom. :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92518576
Straspberry seeds

1

2

3

4

5

6

7
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92518674
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 8 februari 2011 @ 20:46:46 #269
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92518858
Ik heb eer 1 gepakt :)
pi_92518981
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 20:46 schreef 1UP het volgende:
Ik heb eer 1 gepakt :)
Volgens mij kunnen een paar mensen van 1 linkje profiteren. ;)
FV kan het kruisbestuiven trouwens slecht aan, elke keer farm out of sync.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 8 februari 2011 @ 20:52:55 #271
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92519211
Ja ik wou niet te hebberig wezen, maar ik heb dan 3 erbij genomen :P
Acht wat error&trial van FV zijn we wel gewend dacht ik zo 8-)
  † In Memoriam † dinsdag 8 februari 2011 @ 21:18:43 #272
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92520652
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
pi_92520818
Heej! Een nuttig beest komt op mijn feed trough af!
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92520985
Ik heb alle zaadjes genomen, en het koebeest ook, maar daar heb ik er eigenlijk al genoeg van :@
pi_92521643
Ik haalde net achter elkaar 3 blauwe veren van de feed! :D *O*
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92521790
huh?
ik ben m'n giftrequests aan het accepten, had er nog 20 te gaan en ineens verdwijnt alles alweer? :') ;(
zo kom ik nooit aan m'n special deliveries :'(
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_92521992
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 21:40 schreef Mirjam het volgende:
huh?
ik ben m'n giftrequests aan het accepten, had er nog 20 te gaan en ineens verdwijnt alles alweer? :') ;(
zo kom ik nooit aan m'n special deliveries :'(
Die 100 die ik twee dagen geleden kwijt raakte zijn ook nooit teruggekeerd. ;(
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_92522092




pi_92522545
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 21:45 schreef trainfreak het volgende:
[ link | afbeelding ]

[ link | afbeelding ]

[ link | afbeelding ]
ik heb de silver maple mee

heb ook wat te ruilen

straspberry zaadjes
Purple tomatoes
straspberry
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92522614
Zaadjes x4 en amherstia tree gepakt. ^O^

Ik zet nu heftig in op de straspberry, als ik die gehad heb dan zijn de volgende masteries volgens mij een eitje. :7
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  dinsdag 8 februari 2011 @ 21:58:33 #281
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92522821
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 21:45 schreef trainfreak het volgende:
[ link | afbeelding ]

[ link | afbeelding ]

[ link | afbeelding ]
Ik heb een strasperry gepakt
pi_92523103
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 21:55 schreef Cat22 het volgende:
Zaadjes x4 en amherstia tree gepakt. ^O^

Ik zet nu heftig in op de straspberry, als ik die gehad heb dan zijn de volgende masteries volgens mij een eitje. :7
haha zelfde tactiek! heb er net 330 ingezaaid die ik dan vanavond nog ff kan oogsten. Dan kom ik precies aan 1000 voor ster 1.. en dan maar weer eventjes sparen hahaha

als mensen op je farm op die greenhouse klikken, werkt dat alleen voor tray 1? of als die vol is, gaat t dan door naar tray 2? weet iemand dat? :D
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_92523319
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 21:21 schreef Cat22 het volgende:
Heej! Een nuttig beest komt op mijn feed trough af!
Dankje! En ook voor je zaadjes (er waren er nog twee)!
Een beetje vreemd, maar wel lekker
  Redactie Sport dinsdag 8 februari 2011 @ 22:31:25 #284
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_92524781
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 22:03 schreef sbientje het volgende:

[..]

haha zelfde tactiek! heb er net 330 ingezaaid die ik dan vanavond nog ff kan oogsten. Dan kom ik precies aan 1000 voor ster 1.. en dan maar weer eventjes sparen hahaha

als mensen op je farm op die greenhouse klikken, werkt dat alleen voor tray 1? of als die vol is, gaat t dan door naar tray 2? weet iemand dat? :D
Dat vroeg ik mij ook af. :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  dinsdag 8 februari 2011 @ 22:36:57 #285
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_92525827
Nou ik zit weer op 125 hoor ;(



Achja, 100 xp van mijn paardjes!
  dinsdag 8 februari 2011 @ 22:49:20 #287
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92525889
Linkje ziet er raar uit, maar iig bedankt ;)
pi_92525908


Een bossie rooie rozen!
pi_92525971
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 22:49 schreef 1UP het volgende:
Linkje ziet er raar uit, maar iig bedankt ;)
Hoezo raar? dr staat toch altijd een stortvloed van cijfertjes en lettertjes in? _O-
  dinsdag 8 februari 2011 @ 22:50:45 #290
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92525975
Rozen :% Griebels dat nooit weer
  † In Memoriam † dinsdag 8 februari 2011 @ 22:54:42 #291
675 just me
oldbie DCLXXV
pi_92526216
Godmother of Radio 49
And now I think of my life as vintage wine
How fragile we are
  dinsdag 8 februari 2011 @ 22:55:02 #292
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92526237
Diesel! Jammie!
pi_92526461


Bruin eendje! *O*
  dinsdag 8 februari 2011 @ 23:01:06 #294
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92526527
Oe 2de mini-me eendje :9
Als je niks met dat eendje doe, wat gebeurt er dan?
pi_92526583
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 23:01 schreef 1UP het volgende:
Oe 2de mini-me eendje :9
Als je niks met dat eendje doe, wat gebeurt er dan?
Niks volgens mij, dan blijven het eendjes O+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
  dinsdag 8 februari 2011 @ 23:03:00 #296
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92526623
Mooi eendjes laten wezen dan, zo zijn ze nog leuk en schattig
pi_92526697
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 23:03 schreef 1UP het volgende:
Mooi eendjes laten wezen dan, zo zijn ze nog leuk en schattig
Als ik van alle eenden er 2 heb (1 voor in de vijver en 1 voor los) dan laat ik ze pulletjes O+
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_92526816
Oke misschien een stom vraagje!

Mijn giftbox is nogal vol, en ik heb eigenlijk geen drang om 1 voor 1 de kalfjes e.d te verkopen.. maar als ik op 'sell all' klik is dat geen probleem meer.

Vraag is dus, doet de knop 'sell all' precies wat er staat, of laat 'ie dingen zoals arborists en farmhands mooi in je giftbox achter?
  dinsdag 8 februari 2011 @ 23:08:26 #299
227210 1UP
Upperdeupperdeup!
pi_92526916
Nooit uitgeprobeerd maar vermoed dat die dan alles in je doosje verkoopt
  dinsdag 8 februari 2011 @ 23:08:30 #300
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92526920
... I don't even..
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 8 februari 2011 @ 23:08:34 #301
163650 Greys
pi_92526922
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 23:06 schreef Chelseasmile het volgende:
Oke misschien een stom vraagje!

Mijn giftbox is nogal vol, en ik heb eigenlijk geen drang om 1 voor 1 de kalfjes e.d te verkopen.. maar als ik op 'sell all' klik is dat geen probleem meer.

Vraag is dus, doet de knop 'sell all' precies wat er staat, of laat 'ie dingen zoals arborists en farmhands mooi in je giftbox achter?
Nee, die sellt ie dan ook volgens mij...
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 8 februari 2011 @ 23:09:08 #302
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92526953
Zou je denken, :').
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 8 februari 2011 @ 23:10:40 #303
163650 Greys
pi_92527028
quote:
7s.gif Op dinsdag 8 februari 2011 23:09 schreef Harajuku. het volgende:
Zou je denken, :').
Hater :6
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 8 februari 2011 @ 23:11:36 #304
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_92527075
Niets tegen jou hoor.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')