abonnement Unibet Coolblue
pi_93172706
@ Likeylike

Ik zou zeker niet als extra inderm op je gezicht doen. Beide produkten..lees ros en inderm zijn uitdrogend. Oftewel dubbel op..ik.vindt het dan niet gek dat je droge plekken hebt enz. Ik had afgelopen dagen 2 kleine puistjes..enigszins klein dat ik ze uit kon knijpen. Nu 2 kleine korstjes. Ook de rode vlekjes zijn aanwezig..niet hele grote ofzo maar je kan ze opsich wel zien. Morgen dag 100 van gebruik roa!!! Sinds februari op 60 mg ed. Hopelijk trekt die uitslag eb die ezceemplekjes snel weg en dan ben ik weer happy. En natuurlijk dat ik geen puistjes meer krijg! Sporten gaat prima..gebruik ook supplementen en sport ong 4 a 5x un de week. Geen gewrichtspijn ofzo. Van de zomer dus afgetrainde kast en puistvrij! Oja en Zongebruind :p mooie zomer of niet?! ;) nu f wat druppels in me ogen gooien. :p succes mensen en onthoudt..de eindstreep is niet alleen voor de sterkste en snelste..maar voor hen die doorzetten!
pi_93181886
@Specops85
Trainen ging bij mij ook redelijk goed tijdens de kuur, echter nu ik 'n tijdje klaar ben met dat spul merk ik wel dat ik opeens wel wat sneller vooruitga. Zit nu op 103-104kg, van de zomer kurkdroog cutten naar 95~kg, ben ik weer dolblij.
pi_93205876
Ja ik kom ook moeilijk aan..maar heb nu ook nog niet echt voedingsschema ofzo. Ben wel afgevallen van die shit. Maja f extra eten enz en dan kijken wat dat uithaald. Jij weleens uitslag ofzo gehad diabox?
pi_93212737
Ligt eraan wat je bedoelt met uitslag.
pi_93218976
Ja gewoon exceemplekjes ...en ja weet niet hoe ik het anders kan zeggen :) gewoon uitslag op je handen bijv. Rood van kleur. Beetje brandend jeukend gevoel erbij. Nog steeds clean?
pi_93219068
quote:
1s.gif Op woensdag 23 februari 2011 20:37 schreef Specops85 het volgende:
Ja gewoon exceemplekjes ...en ja weet niet hoe ik het anders kan zeggen :) gewoon uitslag op je handen bijv. Rood van kleur. Beetje brandend jeukend gevoel erbij. Nog steeds clean?
Mja, soort van lichte uitslag op de bovenkant van m'n handen. Paar dagen cetomacrogol wezen smeren en het trok langzaam weg.

Nog steeds clean ja.
pi_93225055
Ja het lijkt erop dat het bij mij ook af begint te nemen...maja de komende dagen f aankijken. Einde van de maand maar weer eens bloed laten prikken. Valt me wel op dat ik s avonds als ik op de bank lig me ogen droger beginnen te worden..wel gaar. Blijft dat gedurende de hele kuur of zullen de bijwerkingen steeds verder af nemen?
Maja begonnen al aan week 15 dus het begint al op te schieten.

Blij als ik van die meuk af ben over paar maanden...of niet. Nouja sowieso de aanbevolen dosis halen. En dan maar bidden dat ik er voorgoed vanaf ben. Maar gezien het feit dat ik zo nu en dam wat hardnekkige ontstekingen had..bijv 3 zoiets en veel meeetertjes..dat ik 26 ben en de aanbevolen dosis ga halen zie ik het wel positief in dat het nooit meer terugkomt. Of ben ik te voorbarig..het is sowieso afwachten maar heb toch goede hoop!
pi_93235994
Bij mij zijn vrijwel alle bijwerkingen weggetrokken Specops, behalve de vermoeidheid.

Enig probleem is dat ik ineens weer onder zit, mee-eters, onderhuidse bultjes, zelfs een grote ontsteking op m'n kaak.
Niet normaal, ik zou al klaar moeten zijn.

Merkt iemand wat van het psychische gebeuren?
Ik merk dat ik echt een huilebalk ben geworden, en in het begin van m'n kuur was ik ontzettend agressief.
pi_93264303
Hoihoi,

Ik ben nieuw hier, en een broekkie met het medicijn (nu 3 weken bezig) en wilde wel eens met mensen praten die er al wat langer mee bezig zijn.
De eerste twee weken had ik 20 mg, nu 40 mg per dag. Mijn huid is droog! Maar valt te doen met een zalfje die ik nog had liggen, lanettecreme. Verder zijn mijn lippen ook droog, maar is ook prima uit te houden met purolzalf. Droge ogen, rugpijn bij inspanning, moe zodra ik stilzit en de gevreesde 'outbreak' zijn verder de bijwerkingen van het medicijn waar ik last van heb.

De 'outbreak' vind ik echt vreselijk. Ik weet dat het medicijn mijn huid aan het zuiveren is en alle troep eruit gooit, maar hoe komt het dan dat sommigen na zo lange tijd er nog last van kunnen hebben? Ik dacht toen ik gister opstond 'hey, er is geen pukkel bijgekomen dus de outbreakperiode is voorbij', maar vanmorgen toch weer een paar.. Je doet er niks tegen he?.. Na hoelang zie je nou resultaat? Of verschilt dat per persoon?

Ik heb heel lang minocycline gebruikt. Minimale dosis, optimaal resultaat. Echt geweldig dat ik zo'n lange tijd pukkelloos door het leven ging. Maarja, zodra ik stopte kwam het keihard terug. Dus toen maar Roa. Ik ben over 2,5 week 21. Ik wil me over mijn huid gewoon geen zorgen meer maken! Hopen dat ik er voorgoed vanaf kom.
4 April terug naar het ziekenhuis voor het (eerste) maandelijkse bloedonderzoek en de volgende lading pillen.. Vind het wel spannend allemaal hoor!
pi_93265166
quote:
Na hoelang zie je nou resultaat? Of verschilt dat per persoon?
Verschilt heel erg per persoon. De een heeft al resultaat binnen enkele weken, en 'n ander enkele maanden..
pi_93300610
Hier gaat het nog steeds goed. Sinds de jaarwisseling in totaal misschien 5 puistjes gehad. Allemaal erg klein en binnen 1 dag alweer weg. Terwijl ik eerder altijd behoorlijk grote ontstekingen had die zo 5 dagen bleven zitten waarna er een witte kop op kwam en uiteindelijk nog lang een rode vlek achterlieten. Doordat ik al zo lang nagenoeg clean ben worden ook de rode vlekjes steeds minder zichtbaar. Mijn gezicht begint echt heel erg glad en egaal te worden, super goed voor mijn zelfvertrouwen.

Wel merk ik, sinds ik 2 weken geleden ben verhoogd naar 80mg per dag, dat de bijwerkingen wel duidelijker aanwezig zijn. Naast mijn gezichtshuid worden andere delen van mijn lichaam ook stukken droger, vooral op mijn schouders en bovenkant van mijn handen. Hier smeer ik nu bodylotion en cetomacrogol op. Ook mijn lippen moet ik nu ongeveer om het uur weer invetten, anders ontstaan er barstjes, terwijl ik die de eerste maanden van mijn kuur alleen 's avonds voor het slapen even invette. Verder merk ik dat ik wat suffer ben, vroeger moe ben en had vorige week een paar dagen zeurende hoofdpijn. De eerste maanden van mijn kuur dacht ik stiekem dat ik misschien immuun was voor de bijwerkingen, maar dat blijkt dus zeker niet zo te zijn ;)
Deze week heb ik ook voor het eerst een paar keer gedacht: "ik zou blij zijn als de kuur voorbij is". Maar ondanks dat ben ik nog steeds vastberaden nog even door te zetten (15 april einde kuur) zodat ik (hopelijk) voor altijd verlost blijf van de acné.
pi_93307851
@ Smokkeltje, welkom op het forum! Wat diabox al zegt het verschilt erg per persoon. Ik heb zelf ook van te voren minocycline geslikt icm differin gel en toen waren mijn echte ontstekingen ook volledig verdwenen. Van begin af roa ging het eigenlijk erg goed, natuurlijk niet pukkelvrij maar geen hardnekkige ontstekingen meer en vooral last van de rode plekjes en een paar opengekrabte maar kleine pukkeltjes. Verder had ik na een maandje slikken zowat niks meer(heerlijk!!) en heb ik sinds 2 weekjes weer ineens puistjes.. (zit nu 3 maanden aan de roaccutane 30mg/dag). Zo frustrerend want was echt gewend om me weer geen zorgen te hoeven maken en was er niet zo meer mee bezig en nu weer continu. Snap heel goed dat je je geen zorgen meer wilt maken hetzelfde hier dus, ook zo fijn om om je heen allemaal mooie huidjes te zien en dan zelf een klotehuid te hebben. Om er de hele tijd mee bezig te zijn om je huid te bedekken en je te verstoppen, is gewoon verschrikkelijk.
Voor de droge ogen kun je gewooon kunsttranen halen of anders op recept volgende keer iets vragen: werkt iig voor mij prima (heb carbogel van de derma). Het is verder gewoon spannend en het blijft spannend, bij elk klein pukkeltje is het: zou het weer terugkomen, onzekerheid. Ik wil ook gewoon morgen opstaan en fluitend zonder make-up de deur uit durven en, voor mijn gevoel, kunnen lopen..

Succes verder en hou ons op de hoogte van je vorderingen!!
pi_93307976
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 februari 2011 11:45 schreef Durnstic het volgende:
Maar ondanks dat ben ik nog steeds vastberaden nog even door te zetten (15 april einde kuur) zodat ik (hopelijk) voor altijd verlost blijf van de acné.
Inderdaad doorzetten is alles wat we kunnen doen!! Hopelijk kunnen we over een halfjaartje allemaal zeggen: roaccutane is het beste wat me is overkomen en dat we de puistjes voorgoed de deur kunnen wijzen!
pi_93311204
quote:
1s.gif Op donderdag 24 februari 2011 00:48 schreef Noahtd het volgende:
Bij mij zijn vrijwel alle bijwerkingen weggetrokken Specops, behalve de vermoeidheid.

Enig probleem is dat ik ineens weer onder zit, mee-eters, onderhuidse bultjes, zelfs een grote ontsteking op m'n kaak.
Niet normaal, ik zou al klaar moeten zijn.

Merkt iemand wat van het psychische gebeuren?
Ik merk dat ik echt een huilebalk ben geworden, en in het begin van m'n kuur was ik ontzettend agressief.
Ik ken het ineens weer onder zitten, denk je het gehad te hebben, komt het uit het niets weer terug. Een tip: afblijven afblijven! Ik heb zelf flink zitten krabben waardoor het nu allemaal een rode zooi is..
Ik ben wel snel op mijn teentjes getrapt, zeker op tijden dat ik me dan klote voel om mijn huid.. Heb ook wel sterk stemmingswisselingen, ene moment vrolijk en dan voel ik me ineens weer klote. Lekker om hier te kunnen klagen!!
pi_93311477
Ik ben hier de enige die niet een hele kuur doet volgens mij :P
Ik zit nu op 900mg totaal (3 maanden 10mg per dag) en het is voor het grootste deel weg. Nog wat rode vlekjes, maar dat maakt me niet zoveel uit.
Ben nu gestopt, en ga kijken of het terugkomt. Hopelijk niet uiteraard :) Anders maar weer naar huisarts en bespreken of ik hele kuur ga doen, of voorlopig met 10mg per dag door blijf gaan.
Word alleen gestoord van die droge onderlip, bijna pijnlijk. En ik haat Labello en dat soort spul, eigenlijk moet ik dat meer gebruiken :')
pi_93311888
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 februari 2011 16:10 schreef Piles het volgende:
Ik ben hier de enige die niet een hele kuur doet volgens mij :P
Ik zit nu op 900mg totaal (3 maanden 10mg per dag) en het is voor het grootste deel weg. Nog wat rode vlekjes, maar dat maakt me niet zoveel uit.
Ben nu gestopt, en ga kijken of het terugkomt. Hopelijk niet uiteraard :) Anders maar weer naar huisarts en bespreken of ik hele kuur ga doen, of voorlopig met 10mg per dag door blijf gaan.
Word alleen gestoord van die droge onderlip, bijna pijnlijk. En ik haat Labello en dat soort spul, eigenlijk moet ik dat meer gebruiken :')
Laat je het ons ff weten hoe het verloopt bij jou nu je gestopt bent? ik wil zo graag ruim voor de zomer er mee stoppen, twijfels over verhogen....
pi_93312376
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 februari 2011 16:20 schreef Gigantmaroon het volgende:

[..]

Laat je het ons ff weten hoe het verloopt bij jou nu je gestopt bent? ik wil zo graag ruim voor de zomer er mee stoppen, twijfels over verhogen....
Maar jij doet een hele kuur? Dat is nog al anders denk ik. Ik had ook niet echt zware acne in m'n gezicht, maar meer rond de haargrens (vooral in mn nek). Maar als er nieuws is hoor je het uiteraard :P
pi_93387869
Ik heb wel bijna de hele kuur gedaan maar ben sinds vrijdag gestopt.
Heb de week ervoor de hele week zitten janken, had hele nare gedachtes en zelfs paniekaanvallen. De derma heb ik niet meer kunnen bereiken maar ik trok het niet meer. Klerespul.
pi_93398567
Ik heb een vraagje. Ben sinds september bezig met mijn 2e roakuur nu, slik 30 mg per dag. Heb bijna geen last van bijwerkingen (alleen wat droge lippen). Nu wil ik aanstaande donderdag eigenlijk wel een halve xtc-pil nemen. Ik weet dat het niet fantastisch is voor je lever, maar kan het verder veel kwaad? Of zouden jullie het ab-so-luut afraden? Ik kan er op internet niet zoveel over vinden. De maandag erna heb ik weer een afspraak bij de dermatoloog om bloed te prikken trouwens.
pi_93399183
quote:
1s.gif Op zondag 27 februari 2011 13:46 schreef Noahtd het volgende:
Ik heb wel bijna de hele kuur gedaan maar ben sinds vrijdag gestopt.
Heb de week ervoor de hele week zitten janken, had hele nare gedachtes en zelfs paniekaanvallen. De derma heb ik niet meer kunnen bereiken maar ik trok het niet meer. Klerespul.
Pfoe, heftig. Weet je zeker dat het door de roaccutane komt? Is er niet iets anders gebeurd dat dit veroorzaakt? Hoe is het verder met je huid? En hoe is het nu verder met jou, nog belangrijker?
pi_93399388
quote:
1s.gif Op zondag 27 februari 2011 17:21 schreef Soulagement het volgende:
Ik heb een vraagje. Ben sinds september bezig met mijn 2e roakuur nu, slik 30 mg per dag. Heb bijna geen last van bijwerkingen (alleen wat droge lippen). Nu wil ik aanstaande donderdag eigenlijk wel een halve xtc-pil nemen. Ik weet dat het niet fantastisch is voor je lever, maar kan het verder veel kwaad? Of zouden jullie het ab-so-luut afraden? Ik kan er op internet niet zoveel over vinden. De maandag erna heb ik weer een afspraak bij de dermatoloog om bloed te prikken trouwens.
Roa is al slecht voor je lever, dan moet je vooral nog die rommel er bij gaan nemen..... DOM!
pi_93401411
quote:
1s.gif Op zondag 27 februari 2011 17:21 schreef Soulagement het volgende:
Ik heb een vraagje. Ben sinds september bezig met mijn 2e roakuur nu, slik 30 mg per dag. Heb bijna geen last van bijwerkingen (alleen wat droge lippen). Nu wil ik aanstaande donderdag eigenlijk wel een halve xtc-pil nemen. Ik weet dat het niet fantastisch is voor je lever, maar kan het verder veel kwaad? Of zouden jullie het ab-so-luut afraden? Ik kan er op internet niet zoveel over vinden. De maandag erna heb ik weer een afspraak bij de dermatoloog om bloed te prikken trouwens.
http://drugsforum.nl/viewtopic.php?f=43&t=30195
pi_93401593
quote:
Hier heb ik tenminste wat aan, thanks.
pi_93402927
quote:
1s.gif Op zondag 27 februari 2011 17:21 schreef Soulagement het volgende:
Ik heb een vraagje. Ben sinds september bezig met mijn 2e roakuur nu, slik 30 mg per dag. Heb bijna geen last van bijwerkingen (alleen wat droge lippen). Nu wil ik aanstaande donderdag eigenlijk wel een halve xtc-pil nemen. Ik weet dat het niet fantastisch is voor je lever, maar kan het verder veel kwaad? Of zouden jullie het ab-so-luut afraden? Ik kan er op internet niet zoveel over vinden. De maandag erna heb ik weer een afspraak bij de dermatoloog om bloed te prikken trouwens.
Kan prima, maar je kunt er net als bij alcohol wat heftiger op reageren. Dus doseer beter ;)
pi_93407217
quote:
Vreemde reactie op dat forum, hepatotoxiciteit van XTC is echt vrij marginaal, en over de wisselwerking van XTC met roa wordt geen woord vuilgemaakt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')