Oh bedankt voor dat filmpje! Duidelijk. Dat ga ik doen, en dan 2 uur laten rusten op het aanrecht.
Als ik dat vandaag ga maken heeft het deeg zo'n 7 á 8 uur in de koelkast gelegen. De andere bolletjes kunnen dan wat langer op smaak komen in de koelkast
.
Heb net een stuk belegen kaas en een bolletje mozzarella gehaald, maar ben de gepelde tomaten vergeten. Oeps
. Zo nog even halen. Ben erg benieuwd of het gaat smaken, mijn saus verschilt nogal eens omdat ik daarmee ook maar gewoon wat aanrommel. Dan smaakt het weer te veel naar kaas, dan weer teveel tomaat. Hoewel... met het deeg ben ik ook nog steeds aan het rommelen en uitproberen dus.
Afijn, oefening baart kunst hopen we dan maar.
---
Nog even een vraagje: hoe krijg je de pizza het beste in de oven?
Heb nu al een paar keer gehad dat ik een hele dunne pizza had en 'm de oven in wilde schuiven (bakplaat lag dus al in de oven - heb geen steen) en de pizza dubbelklapte of verfrommelde.
Heb 't al geprobeerd met bakpapier op een rooster en 'm er dan af proberen te schieten of zo op de bakplaat. Of op een kunststof plankje vol bloem... wilde ook niet. Met alleen m'n handen ook niet
.
Heb net een snijplank van bamboe gehaald. Is eigenlijk te klein (25cm breed) maar wel gladder dan de kunststof snijplank.
Mocht ik geen tips krijgen ga ik er bakpapier omheen doen, de pizza erop maken en 'm er dan af schuiven door het papier te bewegen zeg maar
.
En anders wordt het maar een calzone.
Fuuu ik ben lang van stof vandaag.[ Bericht 18% gewijzigd door Zoheetik op 12-01-2011 11:21:07 ]