alle potjes met wortel (vr)eten ze hier allebeiquote:Op zondag 13 maart 2011 17:34 schreef Cantare het volgende:
Wij zijn een weekje weggeweest en hebben E toen voor het gemak potjes gegeven. Ik vind het vreselijk smerig (vooral de wortel, gatverdamme! ) maar E smulde ervan.
Nu gaan we weer verder met hele stukken, ben benieuwd of ze de moeite nog wil doen...
Whaha! Nou, je hebt broodkindjes en warm eten kindjes he.quote:Op zondag 13 maart 2011 21:52 schreef Ticootje het volgende:
Leyla heeft vanavond wel heel vakkundig een boterham gesloopt. Ze gromt er nog net niet bij.
Wat geloof ik zelf? Dat het onjuiste info is? Zie mijn posts erna. Ik vind jouw reactie nogalquote:Op zondag 13 maart 2011 15:10 schreef snoekiesnoeksnoek het volgende:
[..]
Geloof je het zelf?
Ik vind dit altijd van die reacties waarvan ik denk...
Volgens Stefan Kleintjes wel...quote:
Ik las het, maar zou hij niet gewoon de Keuringsdienst van Waarde aflevering over babyvoeding overdrijven?quote:
Ieuwwwwwwwquote:Op maandag 14 maart 2011 19:36 schreef Ticootje het volgende:
Niets tegen patat. Maar gepureerde patat met pizza. Gadver!
het enige "slechte" aan patat is dat er meestal veel zout op zit. verder is het ook lekker voor doorkomende tandjes, lekker knagenquote:Op maandag 14 maart 2011 19:17 schreef pessie het volgende:
De eerlijkheid gebied me te zeggen dat Nathan echt al wel eens een patatje heeft weggesabbelt . Hij vond het heerlijk trouwens.
Wij doen pas zout op de patat als de patatjes voor Nathan naast de bak liggen af te koelen. En meestal heb ikzelf geen zout op mn patat maar doet manlief een beetje zout op zn bord.quote:Op dinsdag 15 maart 2011 09:55 schreef DaviniaHR het volgende:
[..]
het enige "slechte" aan patat is dat er meestal veel zout op zit. verder is het ook lekker voor doorkomende tandjes, lekker knagen
Ow en wij doen nooit zout op de frietjesquote:Op donderdag 17 maart 2011 12:20 schreef pessie het volgende:
[..]
Wij doen pas zout op de patat als de patatjes voor Nathan naast de bak liggen af te koelen. En meestal heb ikzelf geen zout op mn patat maar doet manlief een beetje zout op zn bord.
Asy, spaghettimonster heb je daar!
En ik meen zoiets te hebben gelezen als het transvet in frituurvet. Maar dat is wellicht klok-klepel. Wie weet er meer van?quote:Op dinsdag 15 maart 2011 09:55 schreef DaviniaHR het volgende:
[..]
het enige "slechte" aan patat is dat er meestal veel zout op zit. verder is het ook lekker voor doorkomende tandjes, lekker knagen
Het hangt ervanaf waar friet in gebakken is: dierlijk vast vast, plantaardig vast vet of plantaardige vloeibare olie. In vaste vetten zit transvet. Ik geloof dat McDonalds inmiddels geen gebruik meer maakt van transvetten.quote:Op donderdag 17 maart 2011 12:42 schreef WupWup het volgende:
[..]
En ik meen zoiets te hebben gelezen als het transvet in frituurvet. Maar dat is wellicht klok-klepel. Wie weet er meer van?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |