abonnement Unibet Coolblue
pi_90291997
het vorige topic: [OUD] Hoe gaat het met ons? #9

Even naar goed voorbeeld van Moonah in het vorige topic, hier de laatste updates zonder reacties.
quote:
14s.gif Op dinsdag 21 december 2010 15:56 schreef Oxymoron het volgende:
Ook een positieve noot van mij! :Y) en dat in December, mijn slechtste maand :%

Er is een traject opgestart om mij de beste dagbesteding te geven, wat dat is wordt onderzocht. Ik moet testjes doen en dan kijken ze wat mijn niveau is.
Ik krijg ook nog een ander onderzoek naar of ik een semantisch pragmatische taalstoornis heb. Want intussen is er veel gebeurd :+ , en er wordt ook een andere woonplek* voor mij gezocht voor binnen nu en 3 jaar. Zo hee wat een veranderingen! En ik heb jullie zo slecht op de hoogte gehouden! :@

* een woonvorm waar ze rekening houden met mijn talenten en ook mijn valkuilen, nouja, de valkuilen van de begeleiding, om mooie woorden door te prikken, en te beseffen dat achter een goede woordenschat een mega communicatieprobleem schuilgaat. En daar loop ik op mijn huidige plek steeds tegenaan ; ik word overschat en overschat en overschat. En daardoor zijn er veel problemen gekomen die niet ontwikkeld hadden hoeven worden. Zoals boze buien omdat ik me steeds verkeerd begrepen voel.
P_iglet heeft me vorige week goede tips gegeven over wat er allemaal mogelijk is. Ook qua technische/domotica oplossingen en PGB enzovoort. Daar gaan we nu naar kijken. Ik wil ook dichter bij mijn ouders wonen, dat vind ik heel fijn.
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 december 2010 16:29 schreef Nijna het volgende:
Free, wat fijn om te lezen dat je een soort evenwicht hebt gevonden! :*

Oxy, wat een veranderingen die staan te gebeuren en ik wens je dat het hele traject niet al te lang gaat duren voordat je een dagbesteding hebt gevonden die het beste bij jou past en een woonplek waar je beter op je plek bent! Het klinkt goed! :*

Ik heb morgen mn eerste gesprek weer... en wat ik verder zou willen schrijven dat heb ik ook maar weer gewist, maar hopelijk kan ik daar morgen wat van kwijt...
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 december 2010 17:14 schreef eeyoretje het volgende:
freecell, wat fijn dat het beter gaat! 10 maanden is wel een hele tijd zeg!

Oxy, spannend, al die veranderingen!

Ik heb, na veel wikken en wegen, even een kloon aangemaakt om hier te posten. Ik post namelijk ook gewoon in OUD, maar durf niet zo goed met mijn eigen account hier te posten omdat ik bang ben dat er mensen meelezen waarvan ik helemaal niet wil dat ze dit lezen. Daarom maar even een kloon :) En wellicht kunnen jullie aan de hand van mijn verhaal ook wel raden wie ik ben, maar liever geen verwijzingen daarnaar in dit topic :)

Ik ben een paar maanden geleden bevallen van mijn prachtige dochter en we hebben nogal een heftige kraamweek gehad. En hoewel dat ook alweer een tijdje geleden is, heb ik mijn emoties nog steeds niet onder controle. Toen mijn dochter een week of vijf was had ik echt een dieptepunt en zat ik huilend bij de huisarts. Daarna is het met ups en downs gegaan en af en toe is het dus ook flink klote, met echte huildagen. Inmiddels ook de nodige gesprekken met de huisarts gehad en ook met de wijkverpleegkundige van het CB. Ik voel me dus ook wel gesteund, maar ik baal er ook echt van dat ik me zo voel. Had dat nooit van mezelf verwacht.

Nou ja, jullie kunnen hier natuurlijk ook weinig mee, maar het lucht voor mij wel op :)


[ Bericht 56% gewijzigd door miss_sly op 22-12-2010 16:20:07 ]
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  woensdag 22 december 2010 @ 19:34:19 #2
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_90302361
Nijna. hoe ging je gesprek? Voelde het goed?

Miss_Dynastie, met mij gaat het nog steeds niet echt goed. Vandaag heb ik het op mijn werk gemeld en mijn baas zou ook weer met P&O overleggen wat de mogelijkheden zijn. En in januari ga ik meteen een afspraak met de huisarts maken. Ik ga in ieder geval voor de hulp nu, want ik geloof dat ik het zonder toch niet meer helemaal ga redden.
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
pi_90312108
Ik weet niet zo goed wat ik van het gesprek vond. Het voelt niet helemaal ok nog...
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mama van 2 lieve meiden :)
  woensdag 22 december 2010 @ 22:10:21 #4
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_90312383
Och, Nijna. Wat moeilijk ook voor jou. Goed dat je hebt durven vragen ^O^ :*
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
pi_90312444
He Nijna, wat nou toch vervelend, als er ook maar iets is wat ik voor je kan doen....ik woon dichtbij!
wie met beide benen op de grond blijft staan....komt niet ver
  woensdag 22 december 2010 @ 22:14:39 #6
170545 DaviniaHR
Mrs. PhysicsRules
pi_90312655
Nijna, hopelijk kan je moeder helpen, en geeft dat voldoende steun :*
*O* Trotse mama van E l i en A v i v a *O*
Insanity is heritable. You get it from your children.
Ik ben wel gek, maar niet achterlijk.
If you can't beat them, confuse them.
pi_90313354
Het gaat eigenlijk heel erg goed :@ (voel me bijna bezwaard om dat hier te posten!)

Het ouderschap is soms pittig, maar tot nu toe gaat het eigenlijk heel natuurlijk. Vanavond hebben we ons muppetje op de film gezet (we hebben een nieuwe camcorder) en ik bekeek het net en moest bijna huilen :'( gewoon ik bekeek het en dacht: dat is mijn dochter. Ik heb een dóchter! En ze is zoveel toffer, liever en mooier dan ik me vooraf óóit had kunnen indenken O+

En echt, het klinkt misschien heel zweverig, maar ik loop de hele dag op wolkjes.. Gewoon omdat zij bij me is O+ en ik heb nu soms al slapeloze nachten en een knoop in mijn maag dat ik straks weer moet werken. En dat ik dan niet bij haar ben. We hebben een heel fijn KDV hoor en mijn meisje is heel sociaal. En de dag dat ze bij papa is komt ook helemaal goed. Maargoed ík ga haar wel heel erg missen ;(

En dan haal je je baby uit bed en dan krijg je de MOOISTE glimlach ever! En dan zie je de film van vanavond terug en dan ontdek je dat ze het geloens van JOU heeft, want dat jij dat ook bijna constant doet :D :') en dan propt ze haar vuist weer in haar mond terwijl ze het alfabet oefent en je lachend aankijkt en dan kletst je tegen haar en dan kletst ze (met die vuist :')) terug..

En dan slaap je echt nét een half uurtje en dan meld ze zich. Gewoon omdat ze even niet zomaar verder kan slapen, of een slokje drinken nodig heeft.. en dan doet ze iets waardoor je met je man helemaal in een deuk ligt, midden in de nacht, terwijl je nog half slaapt.. O+ (zoals een poepbroek all over, wollen romper, aankleedkussen, ALLES onder om 5.30 op zondagmorgen.. dus om 5.35 sta je diezelfde zondagochtend je schaterende poep-dochter gezamelijk in bad te doen...) en ja.. dán knal ik dus uit elkaar van geluk :'( O+

En gewoon. Ik wist wel dat het bijzonder zou zijn.. Maar zó bijzonder!

Goddorie wat ben ik een watje geworden :')
  woensdag 22 december 2010 @ 22:27:15 #8
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_90313547
Orea O+
Wat mooi en liefdevol zoals het hier staat. Geniet nog maar lekker door.
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
pi_90314072
Dank je wel O+ dat genieten komt helemaal goed. :Y
pi_90314117
Orea. O+ :*
This life was not for you
though I learned from you
that beauty need only be a whisper
  woensdag 22 december 2010 @ 23:00:49 #11
286844 Kimpossible
Van lurker tot poster.
pi_90315933
Och Orea, wat een liefde. Ik word er zelfs een beetje *; :'( van.

Nijna :* , goed dat er hulp komt, kop op!
Één keer in de zoveel tijd komen dromen uit!
pi_90315970
Nijna wat goed dat je aan je ouders hulp gevraagd hebt :*

Orea O+
pi_90316716
Orea.... <3 al dat wachten. En nu is ze er. Altijd en altijd. Dat knalgevoel, heeeerlijk om te lezen.
Geluk zit in een klein Wolkje
Wil degene die vroeg om een witte kerst ook even vragen naar een mooie zomer?
pi_90316726
Nijna wat goed en knap dat je hulp hebt gevraagd. :*

Orea O+
pi_90322219
Eeyoretje, het is zeker balen dat je je zo voelt. Maar: niet balen van jezelf, hoor. Je kunt er niks aan doen, het is helaas iets wat je overkomt. Fijn dat je gesprekken hebt. Voel je je begrepen? Hopelijk krijg je snel weer grip op jezelf en kun je volop van je dochter gaan genieten.

Livelink, knap en goed dat je hulp vraagt. Hopelijk kunnen je baas en de huisarts je bieden wat je nodig hebt. Veel sterkte met alles.

Freecell, heftig dat je door zo'n diep dal bent gegaan. Goed te horen dat het beter gaat. Ik wens voor je dat je alle tijd die overschaduwd werd door die slechte gevoelens dubbel en dwars kunt gaan inhalen.

Nijna, wat fijn dat je moeder kan komen helpen, ook al is de reden niet leuk. Hopelijk geeft het jou de rust die je nodig hebt om er weer bovenop te komen.

Oxymoron, tof dat ze zo met jou bezig zijn door die zoektocht naar de beste dagbesteding en woonvorm! Ik ben eigenlijk wel benieuwd waarom men denkt dat je een semantisch pragmatische taalstoornis zou kunnen hebben, vooral omdat je - in mijn ogen - juist zo'n taalmens bent.

Orea, heel herkenbaar.

Ik herinner me een post van iemand - ik weet niet meer wie - die zei dat ze sinds de geboorte van haar kind elke dag een reden had om op te staan. Dat heb ik ook. Als ik ga slapen dan verheug ik me op de volgende morgen omdat ik haar dan weer zie. Mijn kleine mooie lieve dochter. Het is maar goed dat ze nog niet kan snappen wat ze voor mij betekent, anders ging ze hééél ver naast haar schoentjes lopen. ;)

[ Bericht 15% gewijzigd door Cantare op 23-12-2010 01:14:30 ]
pi_90327058
Orea O+

Free :*

Ik vind het zo jammer (is niet het goede woord,maar kan geen ander bedenken) dat zoveel moeders zoveel donkere wolken hebben. En voor twijfelaars voor hulp zoeken, doe het want elk mens heeft het recht om zich goed te voelen.

Hier gaat het redelijk, in het koppie goed want merk dat ik na 2,5 jaar platliggen eindelijk begin te accepteren dat dit het is en dat ik er het beste van moet maken. In FHF zijn 2 users begonnen om hulp in te zamelen om mij te helpen dat mijn kamer geen rommelhok meer is,maar dat het echt mijn stekkie word in vrolijke kleuren, een zithoekje bij mijn bed dat ik gewoon weer eens een keer visite kan hebben. O+
Ik ben heel erg emotioneel hier door en besef dat dit ook een deel van acceptatieproces is. Ineens beginnen mensen om mij heen ook te snappen en accepteren dat het zo is. Het is heel raar dat als je de stap gezet hebt hoe dingen dan als puzzelstukjes in elkaar vallen.
pi_90329425
Oreo: O+ echt zo herkenbaar dit, zelfs na 10 jaar heb ik nog vlinders voor mijn dochter :@ Natuurlijk plak ik haar net zo goed achter het spreekwoordelijk behang af en toe :P OXY: spannende tijd die je tegemoet gaat! ANITRAX: wat ontzettend lief van de fokkers die voor jou bezig zijn in fhf, ik weet verder niet wat je hebt maar ik weet uit eigen ervaring dat om te accepteren dat je lichaam niet meer meewerkt een behoorlijk pittig proces is -O- FREECELLETJE :* vraag me niet waarom maar ik wist dat het niet zo goed met je ging. Denk ook niet dat je in details moet gaan treden tegenover anderen, maar nu wel op tijd aan de bel moet trekken als je hulp nodig hebt. Dan zal er vanzelf wel gevraagd worden wat er speelt en dan is er ruimte om te vertellen. Voor een ieder die ik vergeten ben een :*
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_90329558
Karin, dank je voor het aanbod :*

Orea, niet bezwaard voelen! Wat super dat het zo goed gaat!
Zweef lekker door hoor ;) :*

Anitra, wat fijn dat er mensen komen helpen om je stekkie op te fleuren!
Knap dat je toch al een eind op weg bent met accepteren :*
Mama van 2 lieve meiden :)
pi_90329592
En hier gaat het maar zo zo :) 7 maanden geleden is mijn oma overleden waar ik echt heel erg close mee was. Een maand geleden heeft mijn opa zijn heup gebroken, inmiddels woon ik nu bijna een week bij mijn opa in om voor hem te zorgen en alles doet me aan oma denken. Ook moet er een hoop geregeld worden en het frustreert me dat ik tegen zoveel bureaucratie aanloop :( Ik ben echt totaal uitgeput maar vanmiddag mag ik weer naar mijn eigen huisje en gaat opa tot na de kerst naar mijn ouders, daarna zien we wel weer :)
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_90330291
Dat is ook zwaar mascara... :* pas goed op jezelf hoor!
Mama van 2 lieve meiden :)
  † In Memoriam † donderdag 23 december 2010 @ 10:03:27 #21
37843 lady-wrb
kortaf
pi_90331538
voor iedereen voor wie de decembermaand moeilijk door te komen is, wens ik een berg lichtjes toe die het wat draaglijker maken.

was het maar vast januari.

[ Bericht 65% gewijzigd door lady-wrb op 23-12-2010 10:07:47 (beter zo) ]
  † In Memoriam † donderdag 23 december 2010 @ 10:05:36 #22
43556 miss_dynastie
pi_90331580
quote:
1s.gif Op woensdag 22 december 2010 19:34 schreef livelink het volgende:
Nijna. hoe ging je gesprek? Voelde het goed?

Miss_Dynastie, met mij gaat het nog steeds niet echt goed. Vandaag heb ik het op mijn werk gemeld en mijn baas zou ook weer met P&O overleggen wat de mogelijkheden zijn. En in januari ga ik meteen een afspraak met de huisarts maken. Ik ga in ieder geval voor de hulp nu, want ik geloof dat ik het zonder toch niet meer helemaal ga redden.
Ik hoop zo dat je nu wél de hulp krijgt die je nodig hebt, ik vind het zo erg wat je eerder is overkomen, dat je eindelijk die stap durft te zetten en dan nul op het rekest krijgt. Maar het komt nu vast gewoon goed, dat moet :Y :*
  donderdag 23 december 2010 @ 10:07:12 #23
12713 trui
enorm aantrekkelijk!
pi_90331633
in welke richting gaat dat keerpunt dan lady-wrb? ik bedoel, verwacht je dat 't vanaf dan beter gaat of zie je juist erg op tegen dat moment? sterkte in elk geval!

livelink, wat goed dat je 't weer aangekaart hebt op je werk. ik vind je dapper! :*
in de haak.
  † In Memoriam † donderdag 23 december 2010 @ 10:11:31 #24
37843 lady-wrb
kortaf
pi_90331735
quote:
1s.gif Op donderdag 23 december 2010 10:07 schreef trui het volgende:
in welke richting gaat dat keerpunt dan lady-wrb? ik bedoel, verwacht je dat 't vanaf dan beter gaat of zie je juist erg op tegen dat moment? sterkte in elk geval!

livelink, wat goed dat je 't weer aangekaart hebt op je werk. ik vind je dapper! :*
ik heb mn post weggehaald zoals je ziet maar ik wil er best op reageren.
ik weet het niet of het beter wordt of slechter. ik weet alleen maar dat het me zo ontzettend met mijn neus op de feiten drukt, dat ik m al zo lang moet missen. en dat ik over een x aantal jaar net zo oud zal zijn als hij geworden is. dat maakt me bang.
  † In Memoriam † donderdag 23 december 2010 @ 10:12:08 #25
37843 lady-wrb
kortaf
pi_90331752
ja livelink, volgend jaar wordt gewoon jouw jaar!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')