abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 21 december 2010 @ 01:49:47 #1
71919 wonderer
Hung like a My Little Pony
pi_90216911
Als je in de OP wilt, of je verhaaltje moet aangepast worden, zet je vorderingen even in het topic, dan zet ik ze erin!

Biancavia opent in september 2009 een topic, omdat ze een Boek aan het schrijven is. Het vordert alleen niet zo.
Na behoorlijke motivatie door p-etr-a (die al een echte schrijfster is, met echte uitgegeven boeken en zo ;) ) besluit Biancavia eind november 2009 om er echt voor te gaan. Mede doordat ze altijd geroepen heeft voor haar dertigste verjaardag een boek geschreven te willen hebben, en dat die datum (december 2010) toch dichtbij begint te komen. Ze stelt zichzelf het doel om 5000 woorden per week te schrijven.
11 februari is de eerste volledige versie af met ruim 48.000 woorden. De laatste dag van februari leest ze het hele manuscript voor het eerst weer in zijn geheel door. Het is niet bevredigend, het voelt als een ‘verhaal’ en niet als een ‘roman’.
Na het uitschrijven van enkele scenes die eerst te vertellerig waren, het schrappen van enkele overbodige stukken en het toevoegen van een soort achtergrondprofiel van de slechterik van het verhaal, besluit ze op 18 april dat de tweede versie van het manuscript klaar is om uitgeprint te worden. Het heeft nu ruim 50.000 woorden.
Inmiddels is het verhaal door twee proeflezers gelezen en aardig wat veranderd. Het was geschreven in personaal perspectief en is nu helemaal omgezet naar 'ik'perspectief. Ook het achtergrondprofiel van de 'dader' is helemaal omgegooid. Het is nu (eind augustus 2010) bijna klaar om naar een derde proeflezer te gaan.
In oktober is het herschreven manuscript naar vier uitgeverijen gestuurd, en na een week was de eerste afwijzing al binnen -O-

DaMart meldt eind december 2009 dat hij vast zit met een verhaal, doordat hij steeds opnieuw begint. In januari 2010 is hij aan een nieuw verhaal begonnen.
Hij vindt het intrigerend hoe het verhaal een eigen weg kan gaan. Met wat hij nu geschreven heeft is er ruimte voor een heel andere ontwikkeling dan hij van tevoren had bedacht.
Het perspectief van de ‘ik’-verteller blijkt nog steeds goed te werken.
Op 29 april zit hij op 42.000 woorden, ongeveer de helft van wat hij denkt wat het ongeveer totaal zal worden.
Inmiddels (eind augustus 2010) is het verhaal al een tijdje af (rond de 90.000 woorden) en ook door de eerste proeflezer van opmerkingen voorzien.

Cherrylips wil eind januari 2010 ook weer beginnen. Zij heeft in 2005 al een manuscript geschreven dat in totaal ruim 110.000 woorden telt.
Op 12 februari zit ze op 3000 woorden met een nieuw verhaal.

Drassss schrijft eind januari 2010 dat hij in het topic inspiratie heeft gevonden om te beginnen met een verhaal dat misschien ooit wel een boek zou kunnen worden.

Armoed plaatst op 31 januari 2010 een tvp dat hij ook bezig is met het schrijven van een boek en meldt op 12 februari op 12.000 woorden te zitten.

_Arual_ laat weten op 13 februari 2010 dat ze geen puf meer heeft om voor haar plezier te schrijven, nu dat ze voor haar werk zoveel moet schrijven. Drie dagen later neemt ze het besluit om dagelijks twintig minuten voor zich uit te gaan typen en begint daar direct mee.

Antidood bedenkt in februari 2010 een plot. Hij plaatst een stukje van het begin en krijgt wat feedback en tips. Op 1 maart zit hij op 2000 geschreven woorden.

Tha_Erik heeft in februari 2010 zijn eerste 500 woorden voor een nieuw verhaal op papier. 23 februari schrijft hij er 1000 bij in de trein.

Bensel maakt op 17 februari 2010 een crosspost vanuit zijn eigen topic: Zelf een boek schrijven
Hij is dan klaar met het tweede hoofdstuk.
Op 17 mei bevat zijn fantasyverhaal in totaal 15.000 woorden. Hij komt nu op het punt dat alles een beetje begint te lopen.

KeizerKuzco meldt eind februari 2010 ook al tijden een plot in zijn hoofd te hebben, maar dat hij geen zin heeft om er mee te beginnen. Update december: al 18.000 woorden!

Wolferl vertelt in april 2010 dat hij ook een boek heeft geschreven, maar angstig is om het uit te laten geven. Hij twijfelt of het wel goed genoeg is, ondanks positieve reacties van proeflezers.
Eind april meldt hij dat hij in een blokkade zit. Hij heeft het eerste boek af, maar komt nauwelijk vooruit met zijn tweede boek, dat min of meer aansluit op het eerste.
Hij is in augustus een schrijfcursus gaan volgen: om scherpe kantjes even vlak te maken (om het zo maar te zeggen). Mijn kroonwerk ligt even stil, maar het moet uiteindelijk een kroniek worden van drie delen. Ik zit momenteel op 280 bladzijdes ruw materiaal, wat nog allemaal moet worden voorzien van dialogen en plotten. Verder heb ik een idee voor een kinderboek, een korte verhalen bundel, en ga ik met een goede vriend een boek schrijven over Bach-Mozart-Beethoven en hun verband met het geloof.
Als klap op de vuurpijl heb ik met diezelfde vriend (tevens componist) een pact gesloten dat we samen een opera libretto gaan schrijven.

wonderer is eind april 2010 eindelijk begonnen met zijn derde boek. Hij heeft al twee boeken uitgegeven en dit boek is een vervolg daarop. De vierde versie van het manuscript is inmiddels naar de proeflezers en hij kan niet wachten tot hij er weer mee aan de slag kan.

Ook Nadine26 is druk bezig, zij begon met het idee om een ‘literaire thriller’ te schreven en het is nu een heuse roman aan het worden. Het contract met de uitgever is al getekend! Je kunt haar schrijf- en uitgeefproces volgen in haar eigen topics:
Zelf een 'literaire thriller' schrijven
Zelf een 'literaire thriller' schrijven, 2

Gwywen vertelt in mei 2010 dat ze al eens een boek gepubliceerd heeft. Haar tweede boek is in vergevorderd stadium, drie en vier zijn in de ontwikkelingsfase.

p-etr-a is op dit moment bezig met haar derde boek. Het script loopt op 19 mei 2010 tegen het einde en zal in deze eerste versie zo'n 85 tot 90 duizend woorden bevatten.

Verbal werkt aan een thriller. Ben nog in de beginfase, maar vanaf maandag 6 september heb ik een paar weken ruimte gemaakt om de boel echt van de grond te krijgen. Doel is om voor het eind van het jaar de eerste versie af te hebben.

Exentric90 wil een (engelstalige?) fantasy schrijven maar weet nog niet goed hoe hij het aan moet pakken

Pfenisbaron legt de laatste hand aan zijn bundel erotische verhalen en heeft al een contract voor een e-bookuitgave daarvoor.

VanHallen is momenteel bezig met een horror verhaal en zit bijna op 10.000 woorden. Zijn doel is om het boek helemaal klaar te hebben voor de zomervakantie. Het begin was ontzettend ploeteren maar nu is hij in een flow beland en schrijft hij als een speer.

Frag_adder is bezig met een mysterie / misdaad verhaal en zit nu op bijna 8.000 woorden. Maar in verband met werk schiet het minder op

Vorige: Boek aan het schrijven - hoofdstuk 3

[ Bericht 1% gewijzigd door wonderer op 21-12-2010 22:39:41 ]
"Pain is my friend. I can trust pain. I can trust pain to make my life utterly miserable."
"My brain is too smart for me."
"We don't need no education." "Yes you do, you just used a double negative."
  dinsdag 21 december 2010 @ 01:51:32 #2
326272 PfenisBaron
diversiteitsprediker
pi_90216962
Ben ook bezig met mijn vuurdoop, hoop mijn bundel omstreeks maart komend jaar te voltooien.
Zijn allemaal redelijk korte anekdotes. Allen erotisch georiënteerd maar buiten dat wel heel erg divers. Zowel qua onderwerp als vertelstijl.

Heb een contract voor een online-publicatie van rond de 160-180 pagina's, inderdaad natuurlijk te koop op 'pornosites'. Bij deze is de buitencategorië dus ook vertegenwoordigt.
pi_90216972
Bedankt dat je mij in de OP gezet hebt :)

Maar goed om het even toe te lichten. In het Nederlands heb ik gewoon heel veel moeite met het kiezen van mijn woorden en zinnen
Op maandag 20 december 2010 03:32 schreef MYV het volgende:
vergeleken met KeFFuR1208 ben jij een god :6
  dinsdag 21 december 2010 @ 01:52:56 #4
71919 wonderer
Hung like a My Little Pony
pi_90217007
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 december 2010 01:47 schreef Exentric90 het volgende:

[..]

Dat is waar. Alleen loop ik niet tegen een schrijfblokkade aan met Nederlands maar tegen een grammaticale blokkade. Ik weet gewoon niet welk woord ik wanneer moet gebruiken in welke zin en context. Daar heb ik met Engels totaal geen last van. Even een voorbeeld van wat ik net getypt heb in het Engels:

[She heard an old man say: She's just a young girl. Another voice replied: She's dangerous. It needs to be done. A soft click echoed in the room. She was afraid, what was that click? Are they going to kill me?. She tried to open her eyes. A blurred image of a green lit room with a dark human shaped shadow appeared. He spoke in a soft but heavy voice: Hello Angela, How are You feeling? She immediately felt a lot better. When she tried to speak She wasn't able to make a sound. You can't speak Angela. the old man said. She anxiously looked around. All sorts of questions spooked around in her head, Where am I? Who is that man? Who did he talked to? What was that click? She shook her head and looked up again. This time the image is clear. As if the old man could read her mind he said: You're in my research basement, My name is Jaiko, The man I talked to was my brother Hugo, The clicking sound you heard was him. Now, I'm going to let You talk again. Do not scream or shout. Do You understand? She nodded. Then She spoke: Why are You keeping me here? Jaiko replied: You're one of them. I couldn't risk to let them find You]

Ten eerste: alinea's!
Ten tweede: interpunctie!
Ten derde: hoofdletters!

Verder vond ik je posts op het forum makkelijker lezen dan dit Engels, eerlijk gezegd. "Who did he talked to"? Really? ;)
"Pain is my friend. I can trust pain. I can trust pain to make my life utterly miserable."
"My brain is too smart for me."
"We don't need no education." "Yes you do, you just used a double negative."
  dinsdag 21 december 2010 @ 01:54:02 #5
71919 wonderer
Hung like a My Little Pony
pi_90217035
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 december 2010 01:51 schreef PfenisBaron het volgende:
Ben ook bezig met mijn vuurdoop, hoop mijn bundel omstreeks maart komend jaar te voltooien.
Zijn allemaal redelijk korte anekdotes. Allen erotisch georiënteerd maar buiten dat wel heel erg divers. Zowel qua onderwerp als vertelstijl.

Heb een contract voor een online-publicatie van rond de 160-180 pagina's, inderdaad natuurlijk te koop op 'pornosites'. Bij deze is de buitencategorië dus ook vertegenwoordigt.
Online publicatie? Wat moet ik me daarbij voorstellen, e-book? Of echt op een website? En wil je ook in de OP of was dit een losse opmerking? ;)
"Pain is my friend. I can trust pain. I can trust pain to make my life utterly miserable."
"My brain is too smart for me."
"We don't need no education." "Yes you do, you just used a double negative."
pi_90217076
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 december 2010 01:52 schreef wonderer het volgende:

[..]

Ten eerste: alinea's!
Ten tweede: interpunctie!
Ten derde: hoofdletters!

Verder vond ik je posts op het forum makkelijker lezen dan dit Engels, eerlijk gezegd. "Who did he talked to"? Really? ;)
Alinea's zijn er in open office wel :P was gewoon een simpele copy paste. ;)
Interpunctie, Hoofdletters en spellings check doe ik later nakijken ;)

Maar dat het makkelijker te lezen valt. komt waarschijnlijk omdat je meer nederlands leest dan engels ;)
Op maandag 20 december 2010 03:32 schreef MYV het volgende:
vergeleken met KeFFuR1208 ben jij een god :6
  dinsdag 21 december 2010 @ 01:55:33 #7
326272 PfenisBaron
diversiteitsprediker
pi_90217082
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 december 2010 01:54 schreef wonderer het volgende:

[..]

Online publicatie? Wat moet ik me daarbij voorstellen, e-book? Of echt op een website? En wil je ook in de OP of was dit een losse opmerking? ;)
Als e-book inderdaad. Ofwel in delen of als geheel te downloaden.
Gooi maar in de OP erbij hoor, wellicht kan ik af en toe wat vorderingen mededelen.
  dinsdag 21 december 2010 @ 01:58:06 #8
71919 wonderer
Hung like a My Little Pony
pi_90217171
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 december 2010 01:55 schreef Exentric90 het volgende:

[..]

Alinea's zijn er in open office wel :P was gewoon een simpele copy paste. ;)
Interpunctie, Hoofdletters en spellings check doe ik later nakijken ;)

Maar dat het makkelijker te lezen valt. komt waarschijnlijk omdat je meer nederlands leest dan engels ;)
Ik woon in Amerika, afgezien van Fok en wat andere sites, lees ik alleen maar Engels ;) Maar het klinkt me nog steeds te veel als vertaald Nederlands in de oren.

Maar goed, van dit soort eerste stukjes is het altijd moeilijk beoordelen. Proeflezen moet je pas laten doen als je zelf uitgesleuteld bent en echt niet meer weet hoe je verder moet, niet na de eerste versie. Ik stuurde pas mijn vierde versie naar de proeflezers, bijvoorbeeld.

quote:
1s.gif Op dinsdag 21 december 2010 01:55 schreef PfenisBaron het volgende:

[..]

Als e-book inderdaad. Ofwel in delen of als geheel te downloaden.
Gooi maar in de OP erbij hoor, wellicht kan ik af en toe wat vorderingen mededelen.
Da's interessant, ik ken nog niet veel mensen met een contract voor een e-book. Hoe hebben ze dat geregeld met royalties en distributie en alles?
"Pain is my friend. I can trust pain. I can trust pain to make my life utterly miserable."
"My brain is too smart for me."
"We don't need no education." "Yes you do, you just used a double negative."
pi_90217299
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 december 2010 01:58 schreef wonderer het volgende:

[..]

Ik woon in Amerika, afgezien van Fok en wat andere sites, lees ik alleen maar Engels ;) Maar het klinkt me nog steeds te veel als vertaald Nederlands in de oren.

Maar goed, van dit soort eerste stukjes is het altijd moeilijk beoordelen. Proeflezen moet je pas laten doen als je zelf uitgesleuteld bent en echt niet meer weet hoe je verder moet, niet na de eerste versie. Ik stuurde pas mijn vierde versie naar de proeflezers, bijvoorbeeld.

[..]

Da's interessant, ik ken nog niet veel mensen met een contract voor een e-book. Hoe hebben ze dat geregeld met royalties en distributie en alles?
Het was ook een suggestie geen aanname :P Maar het was inderdaad meer een klein voorbeeldje dat ik veel beter in engels door kan schrijven dan in het nederlands. Met nederlands kwam ik na de 2de zin al in de knoop met welke woorden etc.
Maar ik zal hier eens wat vaker komen kijken :) Ik ga iig slapen :)
Goodnight! :Y
Op maandag 20 december 2010 03:32 schreef MYV het volgende:
vergeleken met KeFFuR1208 ben jij een god :6
  dinsdag 21 december 2010 @ 02:05:43 #10
71919 wonderer
Hung like a My Little Pony
pi_90217399
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 december 2010 02:02 schreef Exentric90 het volgende:

[..]

Het was ook een suggestie geen aanname :P Maar het was inderdaad meer een klein voorbeeldje dat ik veel beter in engels door kan schrijven dan in het nederlands. Met nederlands kwam ik na de 2de zin al in de knoop met welke woorden etc.
Maar ik zal hier eens wat vaker komen kijken :) Ik ga iig slapen :)
Goodnight! :Y
Ik snap je wel hoor. Het is een van de redenen waarom ik (nog) niet in het Engels wil schrijven. Ik kan er gewoon niet goed genoeg mee uit de voeten en Nederlands komt makkelijker. Hoewel ik soms bepaalde Engelse woorden wel weet en niet de Nederlandse equivalenten, heel vervelend ;)

Overigens: lezen! Ook heel belangrijk. Verrijkt je woordenschat en je kunt veel van andere schrijvers leren.
"Pain is my friend. I can trust pain. I can trust pain to make my life utterly miserable."
"My brain is too smart for me."
"We don't need no education." "Yes you do, you just used a double negative."
pi_90217598
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 december 2010 02:05 schreef wonderer het volgende:

[..]

Ik snap je wel hoor. Het is een van de redenen waarom ik (nog) niet in het Engels wil schrijven. Ik kan er gewoon niet goed genoeg mee uit de voeten en Nederlands komt makkelijker. Hoewel ik soms bepaalde Engelse woorden wel weet en niet de Nederlandse equivalenten, heel vervelend ;)

Overigens: lezen! Ook heel belangrijk. Verrijkt je woordenschat en je kunt veel van andere schrijvers leren.
Dat heb ik dus omgekeerd :Y Woordenschat verrijken doe ik ook dagelijks inderdaad. Lees uitsluitend Engelse boeken. En als ik een woord niet begrijp oid. zoek ik dat altijd op.
Helaas gaat mij dit in het Nederlands dus niet goed af. :) Maar goed ik ga het eens proberen in het Engels en zie wel of het goed gaat lukken :)

Slaap lekker iig! :Y
Op maandag 20 december 2010 03:32 schreef MYV het volgende:
vergeleken met KeFFuR1208 ben jij een god :6
  dinsdag 21 december 2010 @ 08:20:06 #12
114455 Frag_adder
Maar ik lieg niet
pi_90221020
quote:
10s.gif Op dinsdag 21 december 2010 01:51 schreef Exentric90 het volgende:
Bedankt dat je mij in de OP gezet hebt :)

Maar goed om het even toe te lichten. In het Nederlands heb ik gewoon heel veel moeite met het kiezen van mijn woorden en zinnen
Ik heb het zelfde probleem, om de een of andere reden loopt het beter wanneer ik het in het engels doe. Scheelt misschien ook dat elk boek wat ik de afgelopen jaren gelezen heb in het engels was...
Ik loop nog wel eens tegen een woord aan waarbij ik om herhaling te voorkomen wat synoniemen opzoek, maar zelfs dan zijn het eigenlijk al woorden die ik altijd al kende maar gewoon niet opkwam.
Een piercing? Nee als ik metaal in mijn lichaam wil, dan ga ik wel in het leger
  dinsdag 21 december 2010 @ 08:24:49 #13
114455 Frag_adder
Maar ik lieg niet
pi_90221067
Ik weet dat dit waarschijnlijk een standaard vraag is maar:
Wat voor interpunctie gebruik je wanneer iemand spreekt?

Begin je dan op een nieuwe regel als een andere persoon aan het woord is? Moet het tussen " " ? etc. In het engelse stukje tekst van exentric wordt alleen een dubbele punt gebruikt maar dan moet je er constant bijzetten: hij zei, zegt zij etc.
Een piercing? Nee als ik metaal in mijn lichaam wil, dan ga ik wel in het leger
pi_90221438
Wonderer! ^O^ Wil je in de OP zetten dat ik m'n manuscript eind oktober naar vier uitgeverijen heb opgestuurd? En dat na een week de eerste afwijzing al binnen was. :+

quote:
1s.gif Op dinsdag 21 december 2010 08:24 schreef Frag_adder het volgende:
Ik weet dat dit waarschijnlijk een standaard vraag is maar:
Wat voor interpunctie gebruik je wanneer iemand spreekt?

Begin je dan op een nieuwe regel als een andere persoon aan het woord is? Moet het tussen " " ? etc. In het engelse stukje tekst van exentric wordt alleen een dubbele punt gebruikt maar dan moet je er constant bijzetten: hij zei, zegt zij etc.
In Engelse boeken is het anders dan in Nederlandse. Pak eens een boek en kijk erin. Dan zie je vanzelf hoe het hoort.
Ja, die met de ballen in de bek.
  dinsdag 21 december 2010 @ 09:03:55 #15
114455 Frag_adder
Maar ik lieg niet
pi_90221554
quote:
7s.gif Op dinsdag 21 december 2010 08:54 schreef Biancavia het volgende:
Wonderer! ^O^ Wil je in de OP zetten dat ik m'n manuscript eind oktober naar vier uitgeverijen heb opgestuurd? En dat na een week de eerste afwijzing al binnen was. :+

[..]

In Engelse boeken is het anders dan in Nederlandse. Pak eens een boek en kijk erin. Dan zie je vanzelf hoe het hoort.
Het wordt niet in alle boeken hetzelfde gedaan valt mij op :) vandaag. Maar inderdaad zo zal ik het wel gaan doen, bedankt.
Een piercing? Nee als ik metaal in mijn lichaam wil, dan ga ik wel in het leger
pi_90223433
quote:
Op dinsdag 21 december 2010 09:03 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

Het wordt niet in alle boeken hetzelfde gedaan valt mij op :) vandaag. Maar inderdaad zo zal ik het wel gaan doen, bedankt.
Zoals ik al zei de opmaak komt hier niet goed uit op het forum. Het was gewoon een simpele copy past vanuit word(openoffice) maar ik heb er altijd :" " staan ;)
In verleden tijd is het altijd een quote. Waar door de : " " er automatisch bij komt. In het heden kun je ook zonder een quote iemand laten weten wat een personage zegt.
Op maandag 20 december 2010 03:32 schreef MYV het volgende:
vergeleken met KeFFuR1208 ben jij een god :6
  dinsdag 21 december 2010 @ 10:55:39 #17
277717 KeizerKuzco
I was born this way
pi_90224271
Ik ben een maand geleden maar eens begonnen met de fantasy die ik al een tijdje in mijn hoofd heb, en ik zit nu al op 18.000 woorden.
Ik heb nu nog gewoon de chronologische volgorde aangehouden met het schrijven, maar ik denk dat ik nu een stukje ga overslaan omdat dat stukje gewoon minder leuk is om te schrijven.
Dat komt later wel :P
Drawing a confession out of someone is like doing a beautiful dance. A beautiful dance, with a chainsaw.
  dinsdag 21 december 2010 @ 19:00:53 #18
71919 wonderer
Hung like a My Little Pony
pi_90247036
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 december 2010 09:03 schreef Frag_adder het volgende:

[..]

Het wordt niet in alle boeken hetzelfde gedaan valt mij op :) vandaag. Maar inderdaad zo zal ik het wel gaan doen, bedankt.
Elke uitgever heeft z'n eigen stijl, dus je bent tot op zekere hoogte vrij in je keuze, als je het maar consequent doet. In ieder geval altijd beginnen op een nieuwe regel als er een ander personage aan het woord is, anders raak je heel snel in de war met wie wat zegt.
"Pain is my friend. I can trust pain. I can trust pain to make my life utterly miserable."
"My brain is too smart for me."
"We don't need no education." "Yes you do, you just used a double negative."
pi_90259316
Wonderer, je inbox zit vol...

Anyway, ik zou willen vragen of je mij ook even in de OP kunt zetten.

Ik ben momenteel bezig met een horror verhaal en zit bijna op 10.000 woorden. Mijn doel is om het boek helemaal klaar te hebben voor de zomervakantie. Het begin was ontzettend ploeteren maar nu ben ik in een flow belandt en schrijf als een speer.

Heb ik hiermee genoeg info gegeven?
Op donderdag 8 november 2012 20:51 schreef Dj_Day-V het volgende:
Door PSV spelen jullie nu CL :') !
  dinsdag 21 december 2010 @ 22:27:15 #20
114455 Frag_adder
Maar ik lieg niet
pi_90259502
Ik ben overigens bezig met een mysterie / misdaad verhaal en zit nu op bijna 8.000 woorden. Maar in verband met werk schiet het minder op
Een piercing? Nee als ik metaal in mijn lichaam wil, dan ga ik wel in het leger
  dinsdag 21 december 2010 @ 22:37:59 #21
71919 wonderer
Hung like a My Little Pony
pi_90260181
Yeah, ik weet het, ben te lui om hem op te ruimen/leeg te gooien ;) Maar dit is ook wel goed ja ;) Ik zet jullie erbij!
"Pain is my friend. I can trust pain. I can trust pain to make my life utterly miserable."
"My brain is too smart for me."
"We don't need no education." "Yes you do, you just used a double negative."
pi_90260453
Held die je er bent
Op donderdag 8 november 2012 20:51 schreef Dj_Day-V het volgende:
Door PSV spelen jullie nu CL :') !
pi_90362861
Ik ben geen boek aan het schrijven, maar doe soms wel pogingen tot verhalen / gedichten. Ik heb hier een paar geupload (een soort deviantart voor literatuur). Kritiek is uiteraard zeer welkom.
pi_90389729
De tweede afwijzing is binnen.

Ze hebben het ontzettend netjes verwoord: 'Het spijt me u te moeten mededelen dat de redactie van mening is dat uw manuscript binnen het fonds van onze uitgeverij onvoldoende tot zijn recht zal komen.'
Verder hopen ze dat ik het manuscript elders kan onderbrengen. Dat hoop ik ook! :D

[ Bericht 10% gewijzigd door Biancavia op 24-12-2010 16:09:36 ]
Ja, die met de ballen in de bek.
  vrijdag 24 december 2010 @ 17:41:39 #25
71919 wonderer
Hung like a My Little Pony
pi_90400575
Klinkt toch wel erg aardig.
"Pain is my friend. I can trust pain. I can trust pain to make my life utterly miserable."
"My brain is too smart for me."
"We don't need no education." "Yes you do, you just used a double negative."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')