abonnement Unibet Coolblue
pi_89973540
Hier alles over dromen: mooie dromen, nachtmerries, droomverklaringen, lucide dromen en nog veel meer!

Vorige delen:
Centraal dromen topic.
Centraal dromen topic : Deel 2
Centraal dromen topic: Deel 3
Centraal dromen topic: Deel 4
[TRU] Centraal dromentopic Deel 5
Op zondag 12 augustus 2012 04:06 schreef Geo4kant het volgende:
kijg een zikete jonge kut negerinnte gezicht met je kut torll van kutpsv :'0 ophoerE
  donderdag 16 december 2010 @ 08:10:22 #2
8372 Bastard
Persona non grata
pi_89988132
Thanks, ik zet hem meteen sticky met een droom van mij afgelopen nacht :)

Heb wel apart gedroomd, weet alleen nog maar flarden maar ik was een soort spiderman ofzo :D
Ik sprong in mn leven vaak op hoge balken in van die industriegebouwen. En op die manier kon niemand mij zien en ging ik van hal naar hal heel gemakkelijk en snel ging dat. Dat was eigenlijk mijn leven, onzichtbaar bewegen en dingen verrichten waar mensen baat bij hadden. Via onzichtbare manieren loste ik zaken op en vertrok ik weer voordat iemand er aan kwam, dan sprong ik weer het duister in en bewoog mij op die manier door de steden en bij mensen thuis ook.

Op een bepaald moment werd ik opgemerkt door een vrouwtje dat ging zo, het was een jonge meid die een afspraak had bij een goede vriendin thuis, zij hadden elkaar al jaren niet meer gezien maar via het internet afgesproken om samen te komen.
Zij kwam het appartement van die vrouw binnen maar de vriendin zelf was nog niet thuis. Ik was in de kamer, ergens bij het plafond, was verrast van haar aantrekkingskracht en besloot even te blijven om te kijken naar dr.
Het was een mooie vrouw misschien vandaar. Maar ze merkte mij op, ze keek omhoog net waar ik zat en ze schrok even.
Maar al snel werd ze kalm en vroeg ze hoe ik daar bovenop terecht kwam.
Ik zei eigenlijk niks, en toch kon ze mij begrijpen, gedachten oid.. ik gaf aan dat het niet zo moeilijk was om zo hoog te klimmen en het voortbewegen onzichtbaar voor de mensen en dingen doen om te helpen leuk was.
Ze probeerde het zelf ook, en meteen zat ze naast mij op een stalen balk. Ja.. ze vond het zelf ook leuk, en sprong naar een andere balk toe. Sprong even zo door de kamer heen en we keken elkaar aan.. en wisten het .. we zouden samen verder gaan.

Maar die vriendin dan? Die kwam net thuis.. ze liep een trap op, de kamer in en ze dacht dat haar vriendin er al zou wezen.. dus was enigzins teleugesteld dat het niet zo was. We keken naar beneden, we wisten dat we maar beter konden vertrekken om niet opgemerkt te worden, en we sprongen zo een raam uit, een dak op. Er reed een trein voorbij, en samen met een welgemikte sprong belanden we op de trein en reden weg .. de duisternis in. Het zolderraampje waar we uitkwamen werd steeds kleiner en verdween.
The truth was in here.
pi_90296079
Enorm raar gedroomd vannacht...

Ik was ergens met mijn ouders, en we begonnen allemaal te rennen en werden duidelijk achtervolgd. We raakten opgesloten in iets wat wel een garage of oude schuur leek, en onze achtervolger was bijna binnen. Mijn vader probeerde uit alle macht de andere deur open te krijgen.
Op het moment dat de deur openschoot en wij naar buiten konden, lukte het ook de achtervolger binnen te dringen. We moesten rennen voor ons leven, en raakten elkaar kwijt. Ik raakte helemaal overstuur.

Op dit moment werd ik wakker, of in ieder geval: tot zo ver kan ik me herinneren. De rillingen liepen over mijn rug en ik baadde in het zweet toen ik wakker werd.

Ik denk dat deze droom mij wilde vertellen dat je bij elkaar moet blijven, aangezien het de laatste tijd niet altijd even soepel gaat binnen het gezin. Ook dat ons vierde gezinslid er niet in voorkwam sterkt mijn vermoedens, deze gaat namelijk binnenkort het huis verlaten.

Ik schrok dus erg van deze droom, maar tegelijkertijd heeft deze mij wakkergeschud.
pi_90485760
ik droomde een beetje ala sprookjes, pompoen werden paarden.

Denk dat het zoiets betekende van begin wat is wens is er , de rest volgt nog.
pi_90968409
Ik droomde een paar dagen terug dat ik gevild was door mijn beste vriendin. Daarna vlogen we samen weg door de ruimte, en hadden we afgesproken het er niet meer over te hebben. Zo van, ach ja, vergeven en vergeten.
En daarna nog van zombies gedroomd, en vannacht had ik gedroomd dat ik iemand onthoofd zag worden. Gaat lekker zo. :{
pi_91255480
Jongens, kan dit? Ik had vannacht drie dromen gedroomd Maar niet achter elkaar maar dromen binnen een droom .Ik kan het alleen niet meer goed herinneren wat ze allemaal waren. Ben net wakker dus ik gooi het er maar even op wat ik nog weet

droom 1 was iets van dat ik in mijn kamer zat maar de tijd was voorruit (ik moet 13 uur weg vandaag om op tijd te komen voor een college, maar in die droom was het al 15 uur. Ik helemaal panisch en uit frustratie ging ik maar weer liggen. Oh ja er was ook nog iets met mijn broer en een ruzie over schoenen en dat ie me ophield omdat ik naar school wilde.

droom 2 was ergens in een of ander penthouse en ik was stervende of zo. Ik woonde ergens hoog en het regende buiten. Een playmate kwam langs om te neuken, maar ik had daar niet zo'n zin in want ik was erg moe en dus viel ik in slaap tijdens het neuken

droom 3 was ik op kantoor en daar had ik een vergadering met een groep zakenmannen en ineens kwam mijn secretaresse binnen en begonnen we seks te hebben op de vergadertafel tot verbazing van de rest

Het leek erop dat ik gewoon dromen achter elkaar droomde net zoals dat altijd gaat, maar in droom 3 schrok ik zo erg van het feit dat ik gewoon in het openbaar zat te neuken en toen belandde ik ineens weer in de penthouse waar ik stervende was. Ik weet niet meer wat daar gebeurde maar daarna kwam ik weer terug in mijn kamer waar de tijd vooruit was. Ik weet nog dat ik naar de badkamer wilde om te douchen, maar die was bezet dus ging ik maar weer naar bed en toen was ik me er van bewust dat dit niet klopte en toen werd ik wakker
pi_91527590
Ja , dat kan ik heb het ook weleens dat ik in een droom zit en dan besef he dit kan niet , ik droom en dan word ik meestal wakker.

Verder lekker lopen dromen, vannacht was ik vergiftigd en stierf ik dus .
Ik weet nu wel dat dood vaak juist een nieuw begin is . En ik ben in periode dat ik oude gewoontes aan het afleren ben dus misschien dat dat er mee te maken heeft.
  zondag 6 februari 2011 @ 18:20:03 #8
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_92420017
ik droomde vannacht dat ik dichtbij een spoorwegovergang verdwaalde.

ik droom wel eens meer over spoorwegovergangen maar dit was nieuw.
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_92704881
Sta je voor een keuze ??? Dat kan namelijk de spoorwegovergang verklaren.
  maandag 14 februari 2011 @ 08:38:31 #10
8372 Bastard
Persona non grata
pi_92756309
Het was een hele aparte droom.. want het leek allemaal zo echt en gewoontjes.
Ik werd met de een of andere lichting van mensen binnen gebracht in een vorm van wachtkamer. Er waren wat bezigheden die je kon doen met elkaar wat spellen, of beetje computeren, de ruimte was erg steriel en wit en we waren met zn allen een vorm van leeg.. we wisten niet waarr we vandaan kwamen, we wisten niet wat we gingen doen, we wisten niet wat er ging gebeuren we waren allemaal neutraal eigenlijk.
Er was een soort van mensen in de groep die overkwamen als een vorm van bewakers, orde bewakers, niemand mocht te gek gaan doen, niemand mocht een eigen idee hebben en uitvoeren zonder overleg, alles werkte met een soort van dagbesteding zonder dat we dat door hadden. We leefden daar gewoon met zn allen en dit was de aanname kamer.
Nu mochten we eindelijk door naar de grote ruimte waar alle mensen waren, dit was eigenlijk de gewone wereld, maar we waren niet buiten.
Maar voor we naar buiten mochten, moesten we een pilletje doorslikken. Een heel klein groen balletje. Iedereen kreeg een klein bekertje water en dat pilletje, en iedereen nam dat ding in zonder er bij na te denken, stelde geen vragen, we waren allemaal neutraal en dit werd opgedragen zonder nadenken deden ze wat er werd gevraagd.
Behalve ik. Ik dacht waarom zou ik die pil nemen, geen idee wat er in zit..
Er kwamen bewakers bij me staan, enigzins dreigende houding.. er werd niks gezegd of gedaan maar het was duidelijk dat ze doorhadden dat ik die pil nog niet had ingenomen, dat moest wel gebeuren. Ik deed alsof ik ze niet zag, nam de pil in mijn mond, een slok water, maar omdat de pil ondr mn tong lag slikte ik hem niet door.
De bewakers dachten van wel, en gingen weer verder. Nu had iedereen die pil ingenomen en kon de groep worden vrijgelaten in de geconditioneerde buitenwereld.
Nu leek het net alsof de mensen met wie ik er was.. dommig waren, ze waren allemaal onverschillig over wat er gebeurde, er werden geen vragen gesteld ze genoten van wat ze kregen te doen door de wereld, want de wereld was in control. Dat was duidelijk voor mij.. ik had niet een dergelijke pil genomen, de rest leken wel halve zombies. Ik kon er gewoon mee praten, een gesprek voeren maar als ik dieper wilde graven leken de mensen te verstommen, dat waren gesprekken die ze liever niet voerde, ze wilde ook niet nadenken, of ze konden niet nadenken ze gingen gewoon voor zich uitstaren en werden stil bij moeilijke vragen.
Er bleek een soort opleiding te zijn in de dagbesteding, taken waren verdeeld over de mensen, zonder dat ze dat wisten, iedereen had zijn rol toebedeeld gekregen, de ene was brandweerman, de ander werkte op een kantoor, de ander was huismoeder. Niemand stelde vragen, iedereen was onverschillig geworden en iedereen werd door een onzichtbare kracht bij elkaar gehouden.
Er verdween eens iemand, opgehaald door de bewakers maar niemand die het zag of vragen stelde.. ik kreeg te horen dat het niet erg was, dat we het goed hebben.. en met een glazige doodse blik keken de mensen mij aan.
Via die pilletjes die werkte als zendertjes werden sommige mensen bestuurd.. als er een idee opgedaan werd bij die mensen dan was dat gestuurd van buitenaf. Alles was een gecontroleerde omgeving ook al leek het idee bij een mens vandaan te komen, de timing van het idee werd bepaald. En zo werd bijvoorbeeld iets uitgevonden waar de mensen blij mee waren.
Op een bepaald moment raakte ik bevriend met een zombie, want zo ging ik ze in gedachten noemen. En hij werkte met computers, hij maakte programma's, zijn taak was dat geworden. En op een dag sprak hij mij aan, hij had gewerkt aan een taak en zag dat ik eerder op die computer gewerkt had. Er waren allemaal foldertjes aangemaakt, met naamgevingen die ik er aan had gegeven, en er stonden documenten of werkstukken in waar mijn naam onder stond, ik had die dingen gemaakt, hij wilde dat delen met mij.
En toen kreeg ik een schok.. want ik herrinerde mij ineens dat ik inderdaad achter die computer gezeten had, en inderdaad die documenten had gemaakt. Wat dus inhield dat ik hier eerder geweest moest zijn geweest.. en kennelijk was ik dat vergeten ofzo, was ik reset geweest?
Dus er ging een schok door mij heen van herkenning, en ik kon niet anders concluderen dat ik eerder wel die pil genomen moest hebben.. dat ik hier geleefd had als zombie, en wat er was gebeurd tussen het einde en het begin wist ik niet meer.. alleen dat er dus een vorm van recycling in zat.. ik zou hier weer terugkomen waarschijnlijk.. en toen schrok ik wakker. :P
The truth was in here.
pi_92756891
Vannacht niet zo'n leuke droom gehad. Nederland was in oorlog en alle moslims uit Egypte en Pakistan , Afganistan kwamen hier heen, hele karavanen door t dorp waar ik woon. Ze hadden geen extra kleding bij zich want dat mocht niet. Mn moeder had alle waardevolle spullen verstopt op hun land in de grond. Ook wij moesten met de karavaan mee. Op een gegeven moment zei mn moeder tegen me we hebben de baby en de hond achter gelaten want je kan in oorlog geen baby bij je hebben. k Was erg verdrietig want het was mijn kind en mijn hondje.Ze zei verder dat er wel iemand hen zou vinden en er dan wel voor zou zorgen... Ook wij hadden geen extra kleding mee. Dat moest je onderweg kopen, mensen die nog wat geld hadden , hadden geluk, die konden kleding en eten kopen.
De mensen reisden met een kar met een dier ervoor, ossen en paarden. Soms sloeg er een beest op hol en viel de kar met mensen erin om, ze werden vertrapt.
Op een gegeven moment was er een man die was boos, hij zegt ik wil aanzien kopen en die kocht een leger pak. Wij zaten ook in een kar die ook bijna omviel omdat de bestuurder van de kar een te scherpe bocht nam. Ik zat met een moeder en haar dochter en nog wat andere mensen in die kar, mn ouders waren inmiddels niet meer bij me.
De droom ging de hele nacht maar door, ben dr moe van.
  maandag 14 februari 2011 @ 09:25:22 #12
8372 Bastard
Persona non grata
pi_92756924
quote:
1s.gif Op maandag 14 februari 2011 09:24 schreef mousy31 het volgende:

De droom ging de hele nacht maar door, ben dr moe van.
Ik ook, ben helemaal duf zelfs :')
The truth was in here.
pi_92757087
quote:
1s.gif Op maandag 14 februari 2011 09:25 schreef Bastard het volgende:

[..]

Ik ook, ben helemaal duf zelfs :')
Jij heb ook een erg apparte droom gehad Bastard, k heb ook moiete met wakker worden en ben beetje vroeg, meestal ben k pas rond 10uur wakker. En nu om 8uur al
pi_92779672
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2011 19:02 schreef formerjellybean het volgende:
Ja , dat kan ik heb het ook weleens dat ik in een droom zit en dan besef he dit kan niet , ik droom en dan word ik meestal wakker.
Dat had ik laatst ook, maar toen kwamen er andere gedachte in me op.

Ik droomde dat ik uit bed viel en het plafon was erg laag. Toen had ik al zoiets van dit klopt niet. Wilde dus naar de deur gaan, maar die was ook vrij klein en achter die deur was weer een kleinere deur en dat ging maar door. Om dat moment dacht ik in mijn droom dat ik in een psychose zat omdat het gewoon niet klopte en ben toen maar weer naar bed gegaan. :P
signatuurloos
pi_92792550
Wat een heftige dromen lees ik hier !

Vannacht eens lekker NIET gedroomd :D

dus eigenlijk is dit een verkapte TVP oO< voor mijn volgende droom
pi_92875649
Ik heb gisteren gedroomd dat ik werd uitgenodigd bij een oude kennis van mij, die ik al lange tijd niet heb gezien.

Op straat liep ik achter een jongedame in een kleurrijke joggingbroek aan die een nogal sexy en strakke kont had. Tegelijkertijd rookte ze wel, want ze had een sigaret in haar linkerhand.

Vervolgens gaat ze ook nog eens dezelfde deur in die ik in moest. Die kennis van mij woont drie hoog, dus ik kon eigenlijk niet anders dan haar "achtervolgen" in de trappenhal. Maar dat vond ik toch snel heel vervelend, want ik wilde niet als een gek of een stalker overkomen. Maar stil blijven staan op de trap kon ook niet.

Uiteindelijk verdween ze ergens om een hoekje. Toen kwam ik op het appartement van die kennis terecht, die daar languit op de bank lag in zijn onderbroek. Ik vroeg "Wat doe jij nu?"

Toen trok hij wat kleren aan en we gingen Playstation spelen. (Waarom Playstation weet ik ook niet, ik heb er nooit eentje gehad. :') )
  zaterdag 19 februari 2011 @ 07:34:55 #17
8372 Bastard
Persona non grata
pi_93003066
Heel kort stukje droom wat mij bij bleef;
Ik was in een grote kamer met allemaal schilderijen en foto's, beetje een oud Engels huis met bibliotheek idee. Op 1 van de lijsten zag ik een foto van mijzelf staan, ik stond op een heuvel en keek met een vriendelijk gezicht naar iets, k weet niet wat. De foto was orgineel een kleurenfoto, maar de kleuren waren in de tijd al een beetje vergaan (denk oud jaren 80 foto)
Opeens begon de foto te leven, wat ik niet raar vond ofzo..
Het werd een filmpje waarin ik op die heuvel stond, te lachen en te zwaaien, ik raapte een badmintonracket op en maakte een zwiep.
Ik voelde dat ik daar een gelukkig moment van mijzelf terugzag. Iemand (ik zag zijn of haar gezicht niet) kwam bij me staan en vroeg waar ik naar keek.
"Naar mijzelf antwoordde ik, dat was een leuke tijd toen he?" we keken samen nog even verder en toen liepen we weer verder.
The truth was in here.
  vrijdag 25 februari 2011 @ 16:10:46 #18
8372 Bastard
Persona non grata
pi_93311494
Een groot grijs bord met grijze vierkant pionnen, 2 blokken in de bak waren iets groter. het ene blok had de letter N de ander een J. Ik probeerde steeds om een touwtje te verbinden met het blok N, maar het gleed er steeds af.
En dan zette ik het blok met de letter J weer ergens anders in de bak, en trok ik het draad tussen alle ander blokken heen via een andere weg, benaderde ik het blok N weer van de andere kant, probeerde ik het vast te maken.. en gleed het er weer af, het touwtje bleef er niet omheen zitten.
Die droom is wel 3x voorbij gekomen, zeer vermoeiend eigenlijk want was echt iedere keer hard aan het puzzelen.
The truth was in here.
pi_93451829
Mijn droom van vannacht:

Ik woonde alleen met mijn moeder in het ''ouderlijk huis'' da's best vreemd aangezien
ik een hele rits broers en zusters heb en een vader, maar die bestonden in die droom
gewoon niet..

Ik ging een verjaardagskadootje (grote bos bloemen) brengen naar mijn nichtje die
een paar huizen verderop woonde. (dit klopt dan weer wel, maar het vreemde ervan
is dat ik in mijn droom een jaar of 20 was en dat nichtje is een dochter van mijn
op 1 na oudste broer) en in die droom was zij dus ongeveer van dezelfde leeftijd of
zelfs nog ietsje ouder dan mij.

Oke, ik kom daar met mijn bloemen, leuk leuk leuk, bakkie koffie enzo..
toen zei mijn nichtje ineens, weet je wie ook jarig is ?
Nou? zei ik, vroeg ik..

Bleek mijn ''buurjongen'' jarig te zijn, dus ik zeg, ah...zal ik hem ook iets brengen is
wel zo aardig. Waarom zou je, zei mijn nichtje nog, dat is zo'n nare goser...

ja, zei ik, weet ik, vreemd figuur, zegt nooit gedag, maar misschien wordt het dan
wel een beetje beter, mwa... mijn nichtje was niet echt overtuigd, maar moest ik
zelf weten dus.

ik kwam terug bij mijn moeder en ik vertelde dat dus en mijn moeder vond het
ook niet echt nodig, want die vond het ook maar een rare jongen en ze zei nog
hij woont hier al een jaar en er kan geen boe of bah vanaf, laat maar gaan.

Ik eigenwijs, dacht toch, ja, misschien zit er wel een tragisch verhaal achter,
misschien is hij wel helemaal niet zo naar... misschien gewoon een beetje zielig
ofzo..

Dus toen haalde mijn moeder een kapstokje tevoorschijn uit de gangkast,
nog helemaal nieuw in doos en ze zei, nou dan geef je hem dit, die hangen wij
hier toch niet meer op, kapstokken zat hier.

ik helemaal blij, was een mooi blauw kapstokje en ik had bij het ''langslopen'' gezien
dat het hele huis leeg was en er allemaal bouwvakkers bezig waren om de boel te witten
dus ik dacht nog, oh.. komt mooi uit, hij heeft helemaal niks, dus ook vast geen kapstokje

Maar ik kon niet zien of hij thuis was, dus ik liep eerst zijn tuin in, en toen riep ik tegen
die bouwvakkers, is ''Huppelepup"" (in mijn droom had hij geen naam) thuis?
Die bouwvakkers vonden dat wel grappig en zagen er vast meer in dan het was, dus
die begonnen een beetje te joelen en riepen, JA HOOR, KOM MAAR DIE IS THUIS !

Nee, zei ik, dan moet ik eerst effe iets ophalen.., dus ik haal dat kapstokje op en
terwijl ik het tuinpad van die jongen opliep werd ik ''ingehaald'' door Leonie Sazias,
nou jah... ingehaald, ze duwde me bijna van het tuinpad af, om er zo snel mogelijk
lags te kunnen, ik herkende haar meteen van de TV, dus ik zei He Hoi !, en zei
zei met een heel naar spottend lachje, ja Hoi...

Maar goed, ik zag die buurjongen niet, dus ik vroeg aan 1 van die bouwvakkers
of hij dat kapstokje aan die buurjongen wilde geven, ja tuurlijk zou hij effe doen..

Ik terug naar huis.

Inneens hoorde ik iemand keihard schreeuwen heel agressief, wat de bedoeling
was van ''die troep'' en wat ik van hem moest...

Dus ik liep ons tuinpad af, en achter ons schuurtje (klopte ook) was vroeger geen]
schutting, dus kon je van onze tuin zo in de tuin van de buren stappen, de appelboom
die daar vroeger stond stond er in mijn droom ook nog..

Dus ik sta daar tegenover een schreeuwende buurjongen, en er stonden
allemaal lachende bouwvakkers omheen (die liepen zich gewoon te bescheuren
zeg maar :P ) en toen werd ik ineens heeeeeeeel boos, en ik dacht wat denkt die
knul wel ... ik moet helemaal NIKS van hem, wat denk ie wel niet, ondankbaar secreet :(

dus ik pak dat kapstokje uit zijn handen en ik probeerde het keihard kapot te slaan
tegen de muur van het schuurtje, maar dat ding ging maar niet stuk, dus toen
gooide ik het enigzins, uit zijn voegen geslagen kapstokje voor zijn voeten en met
de woorden, hier heb je je kapstokje lul, het is in ieder geval geen Ikea kwaliteit...
toen draaide ik me heel arrogant om en liep terug ons huis in.

Toen kwamen plotseling al die bouwvakkers via het dak van ons schuurtje en
over de schutting voor bij het huis onze tuin in, dus daar schrok ik wel van.

Dus ik ging daar zo staan.. en toen zei ik tegen 1 zo'n vent, wat is de bedoeling?
Komen jullie me vermoorden ofzo? Toen maakte hij nog een grapje, van nou..
goed idee, maar toen trok een andere vent hem weg en zei, doe normaal man..
en toen begonnen ze allemaal te vertellen wat een klootzak die buurjongen was,
en dat ze nooit koffie kregen en dat hij tegen hun ook nooit praten en dus
zaten we heel gezellig op ''ons plaatsje'' want mijn moeder was er ook bij komen zitten.

De buurjongen bleek dus na de schreeuwpartij met Leonie Sazias te zijn vertrokken
dus ik zei nog tegen die heren, nah... als jullie nou effe lekker extra lang doen over
die klus en af en toe een foutje maken, zodat ie per ongeluk door de vloer heen zakt
ofzo :D , zorgen wij 's morgens wel voor de koffie.

Dus de droom eindigde nog best wel leuk, maar ik werd toch met een rotgevoel wakker,
zo'n gevoel van dat je echt heel erg onterecht naar behandeld bent... , daar heb ik nog
wel een tijdje over na lopen denken :{

Nah... dat was het... :+

Diegene die Leonie Sazias niet kennen moeten maar even Googelen,
ik ken haar alleen van TV maar ik weet nog wel dat ik het een stomme
trut vond :P , wat ze verder in mijn droom deed, geeeeeeeen idee... :')
pi_93453915
quote:
1s.gif Op maandag 28 februari 2011 18:49 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Mijn droom van vannacht:

Ik woonde alleen met mijn moeder in het ''ouderlijk huis'' da's best vreemd aangezien
ik een hele rits broers en zusters heb en een vader, maar die bestonden in die droom
gewoon niet..

Ik ging een verjaardagskadootje (grote bos bloemen) brengen naar mijn nichtje die
een paar huizen verderop woonde. (dit klopt dan weer wel, maar het vreemde ervan
is dat ik in mijn droom een jaar of 20 was en dat nichtje is een dochter van mijn
op 1 na oudste broer) en in die droom was zij dus ongeveer van dezelfde leeftijd of
zelfs nog ietsje ouder dan mij.

Oke, ik kom daar met mijn bloemen, leuk leuk leuk, bakkie koffie enzo..
toen zei mijn nichtje ineens, weet je wie ook jarig is ?
Nou? zei ik, vroeg ik..

Bleek mijn ''buurjongen'' jarig te zijn, dus ik zeg, ah...zal ik hem ook iets brengen is
wel zo aardig. Waarom zou je, zei mijn nichtje nog, dat is zo'n nare goser...

ja, zei ik, weet ik, vreemd figuur, zegt nooit gedag, maar misschien wordt het dan
wel een beetje beter, mwa... mijn nichtje was niet echt overtuigd, maar moest ik
zelf weten dus.

ik kwam terug bij mijn moeder en ik vertelde dat dus en mijn moeder vond het
ook niet echt nodig, want die vond het ook maar een rare jongen en ze zei nog
hij woont hier al een jaar en er kan geen boe of bah vanaf, laat maar gaan.

Ik eigenwijs, dacht toch, ja, misschien zit er wel een tragisch verhaal achter,
misschien is hij wel helemaal niet zo naar... misschien gewoon een beetje zielig
ofzo..

Dus toen haalde mijn moeder een kapstokje tevoorschijn uit de gangkast,
nog helemaal nieuw in doos en ze zei, nou dan geef je hem dit, die hangen wij
hier toch niet meer op, kapstokken zat hier.

ik helemaal blij, was een mooi blauw kapstokje en ik had bij het ''langslopen'' gezien
dat het hele huis leeg was en er allemaal bouwvakkers bezig waren om de boel te witten
dus ik dacht nog, oh.. komt mooi uit, hij heeft helemaal niks, dus ook vast geen kapstokje

Maar ik kon niet zien of hij thuis was, dus ik liep eerst zijn tuin in, en toen riep ik tegen
die bouwvakkers, is ''Huppelepup"" (in mijn droom had hij geen naam) thuis?
Die bouwvakkers vonden dat wel grappig en zagen er vast meer in dan het was, dus
die begonnen een beetje te joelen en riepen, JA HOOR, KOM MAAR DIE IS THUIS !

Nee, zei ik, dan moet ik eerst effe iets ophalen.., dus ik haal dat kapstokje op en
terwijl ik het tuinpad van die jongen opliep werd ik ''ingehaald'' door Leonie Sazias,
nou jah... ingehaald, ze duwde me bijna van het tuinpad af, om er zo snel mogelijk
lags te kunnen, ik herkende haar meteen van de TV, dus ik zei He Hoi !, en zei
zei met een heel naar spottend lachje, ja Hoi...

Maar goed, ik zag die buurjongen niet, dus ik vroeg aan 1 van die bouwvakkers
of hij dat kapstokje aan die buurjongen wilde geven, ja tuurlijk zou hij effe doen..

Ik terug naar huis.

Inneens hoorde ik iemand keihard schreeuwen heel agressief, wat de bedoeling
was van ''die troep'' en wat ik van hem moest...

Dus ik liep ons tuinpad af, en achter ons schuurtje (klopte ook) was vroeger geen]
schutting, dus kon je van onze tuin zo in de tuin van de buren stappen, de appelboom
die daar vroeger stond stond er in mijn droom ook nog..

Dus ik sta daar tegenover een schreeuwende buurjongen, en er stonden
allemaal lachende bouwvakkers omheen (die liepen zich gewoon te bescheuren
zeg maar :P ) en toen werd ik ineens heeeeeeeel boos, en ik dacht wat denkt die
knul wel ... ik moet helemaal NIKS van hem, wat denk ie wel niet, ondankbaar secreet :(

dus ik pak dat kapstokje uit zijn handen en ik probeerde het keihard kapot te slaan
tegen de muur van het schuurtje, maar dat ding ging maar niet stuk, dus toen
gooide ik het enigzins, uit zijn voegen geslagen kapstokje voor zijn voeten en met
de woorden, hier heb je je kapstokje lul, het is in ieder geval geen Ikea kwaliteit...
toen draaide ik me heel arrogant om en liep terug ons huis in.

Toen kwamen plotseling al die bouwvakkers via het dak van ons schuurtje en
over de schutting voor bij het huis onze tuin in, dus daar schrok ik wel van.

Dus ik ging daar zo staan.. en toen zei ik tegen 1 zo'n vent, wat is de bedoeling?
Komen jullie me vermoorden ofzo? Toen maakte hij nog een grapje, van nou..
goed idee, maar toen trok een andere vent hem weg en zei, doe normaal man..
en toen begonnen ze allemaal te vertellen wat een klootzak die buurjongen was,
en dat ze nooit koffie kregen en dat hij tegen hun ook nooit praten en dus
zaten we heel gezellig op ''ons plaatsje'' want mijn moeder was er ook bij komen zitten.

De buurjongen bleek dus na de schreeuwpartij met Leonie Sazias te zijn vertrokken
dus ik zei nog tegen die heren, nah... als jullie nou effe lekker extra lang doen over
die klus en af en toe een foutje maken, zodat ie per ongeluk door de vloer heen zakt
ofzo :D , zorgen wij 's morgens wel voor de koffie.

Dus de droom eindigde nog best wel leuk, maar ik werd toch met een rotgevoel wakker,
zo'n gevoel van dat je echt heel erg onterecht naar behandeld bent... , daar heb ik nog
wel een tijdje over na lopen denken :{

Nah... dat was het... :+

Diegene die Leonie Sazias niet kennen moeten maar even Googelen,
ik ken haar alleen van TV maar ik weet nog wel dat ik het een stomme
trut vond :P , wat ze verder in mijn droom deed, geeeeeeeen idee... :')
Naar welke sjop ga jij?? :P
pi_93453971
quote:
1s.gif Op maandag 28 februari 2011 19:22 schreef Coos het volgende:

[..]

Naar welke sjop ga jij?? :P
:D _O-
pi_93454196
_O- gelezen FANN maar ach la me maar ff hahahaa

oke dus leonie Sazias is gewoon een trut die jou in je droom komt storen...... :(
OpperHeks van de vliegende bezemsteel te Amsterdam
pi_93471277
Vannacht gedroomd dat degene die ik leuk vind veranderde in een pratende kikker :?
pi_93480949
Vannacht weer gedroomd over verhuizen heb deze droom al eerder gehad en veel dingen die ik toen waarnam waren er nu ook weer in de droom van vannacht.
Ik verhuis een straat verder op, Het is een soort zelfde huis met alleen 2 slaapkamers meer. Er zit een tuindeur in en die lekt en dan komt er blauwe vloeistof binnen. Verder ligt er heel veel rommel rond het huis, veel houten balken met spijkers erin. Rollen met slecht gaas, want er zitten gaten in. Ik heb in die droom ook 2 hondjes , mn oude hondje Banjer die ik heb moeten laten inslapen en een hondje die ik nu ook nog heb.
Het gaas rond het grasveld is niet goed dus de hondjes ontsnappen. Vooral om banjer maak ik me zorgen hij komt nl niet uit zichzelf terug maar je moet achter m aangaan en m ophalen (dit was in t echte leven ook zo)
Op een gegeven moment krijg k hulp van een aantal buren, er staat enorm veel afwas in het huis en 1 van de buurvrouwen gaat afwassen. Er staan plastic zakken in de kamer vol met chips en lekkere dingen. De woonkamer is met houten schrootjes betimmert, ik vind het echter niet mooi en wil t wit gemaakt hebben. Maar dat blijkt bijna een onmogelijke taak want het plafond is heel hoog. De wc zit verstopt en er drijuft vieze troep in en ook weer blauw spul.
Er staat een garage bij het huis, waar ik spullen en kleding vind van de vorige bewoners, schoenen en sokken en andere spullen. En er hangen draden om de was op te hangen. Mn zoontje is nog heel klein in de droom , rond een jaar of 4 mn kameraad is er ook die woont een paar huizen verder op en helpt me met verhuizen.

echt een hele vreemde droom en wat me steeds opvalt bij die dromen over dat huis is dat het er altijd zo rommelig is, net of er verbouwd is aan dat huis.

In t echt ben k vrij netjes dus ja k kan de link zo ook niet leggen waarom het daar zo'n troep is.
Misschien gaat het wel over mn hoofd, soms kan het daar wel eens een chaos zijn.
pi_93487853
Mijn droom was een nachtmerrie. Ik loop momenteel met een enge creepy buurman die me aangevlogen is en waar ik constant overlast van heb.

In mijn droom besloot ik weg te gaan op hakken en hij hoorde me terugkomen. Hij stond dus buiten op me te wachten en ik zei ik wil niet met je praten en ging naar mijn huis.
Hij kwam me achterna en probeerde de deur te forceren om binnen te komen.
pi_94398495
Ik vrijdag mijn eerste 'officiele lucide' droom. En het aparte is dat het een droom binnen een droom was (inception? :P).

Ik droomde dat ik ging slapen, en toen in die droom zag ik een lichtgevende witte vierkant die een enorme aantrekkingskracht had. Toen ik mijn 'aandacht' er volledig op richtte werd ik er als het ware doorheen getrokken en toen zat ik ineens 'in iemand anders' als het ware. Ik keek rond en zag een mooi landschap, maar ik wist dat het niet mijn eigen ogen waren, ik was bezig met een vorm van 'remote viewing'. Voor de rest weet ik geen details meer :P
“Man is free at the moment he wishes to be.”
Voltaire.
"There is no left and right, only right and wrong." Tinyint, DI forums.
"Doubt is the seed of misdirection." Ikzelf.
  dinsdag 22 maart 2011 @ 18:16:51 #27
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_94475272
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2011 22:41 schreef truepositive het volgende:

en toen zat ik ineens 'in iemand anders' als het ware. Ik keek rond en zag een mooi landschap, maar ik wist dat het niet mijn eigen ogen waren, ik was bezig met een vorm van 'remote viewing'. Voor de rest weet ik geen details meer :P
Dat heb ik ook weleens maar dan als ik wakker ben , heftig he
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_94502764
Vannacht kwam 1 van mn oude katten ineens mn droom inwandelen.
Ik schrok me eerst kapot en moest gelijk aan pet sematary denken van Stephan King :')
maar mn andere katten die gewoon nog leven vonden het prima en gingen haar gelijk kopjes geven.

Op de een of andere manier kon ze ook echt met me communiceren...was allemaal heel bizar, maar ze kwam ff buurten omdat ze me zo mistte O+

En nu moet ik al de hele ochtend aan dr denken ;(
Mn andere katten zijn trouwens niet weg te slaan bij me...Telkens als ik ga zitten kruipen ze op schoot....en normaal is dat alleen 's avonds...Gekkehuis :P
pi_94508744
Ik heb 3 keer achter elkaar gedroomt dat er iemand doodging. Eerste droom was het pasgeboren kind van mijn moeder, iedereen heel verdrietig, in mijn 2de droom ging mijn moeder dood, en in mijn derde droom ging de kat dood?!
Twiddel
pi_94606094
Ik denk dat dat het onderbewuste is dat negatieve emoties loslaat :)
“Man is free at the moment he wishes to be.”
Voltaire.
"There is no left and right, only right and wrong." Tinyint, DI forums.
"Doubt is the seed of misdirection." Ikzelf.
  donderdag 31 maart 2011 @ 02:10:38 #31
120887 padlarf
dagdag33 achtig
pi_94841705
Ik droom regelmatig dat ik iets doorslik wat je niet hoort door te slikken. Glasscherven en stenen bijvoorbeeld, en zelfs een keer een garde. Het stomme is dan dat ik wakker schrik, maar dan nog een minuut ofzo geloof dat ik echt iets heb ingeslikt, een keer zat ik al met mn vinger bijna achter in mn keel op het moment dat ik besefte dat ik het had gedroomd. (leuk detail, er is geeneens een garde in dit huis, en toch geloof ik heel even dat ik er een heb ingeslikt :'))

Ook droom ik regelmatig dat er een beest bij me in bed zit. Dit is dan meestal een rat/muis, een spin of een slang, maar het was ook eens een chihuahua :'). Ook dan schrik ik wakker, maar duurt het even voor ik besef dat het een droom was. Tegen die tijd is het licht aan en liggen het laken, het dekbed en het dekbedovertrek in een andere hoek van de kamer. Het licht gaat dan vervolgens ook niet meer uit ook.

Iemand ervaring hiermee?
Ok stelletje hokboeren
  zondag 3 april 2011 @ 19:11:23 #32
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_94988959
Ik had vannacht een gekke droom.

Ik heb ons ma een kieken genoemd nadat ik haar eindelijk kon bereiken per gsm.
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_94992890
Ik had toch laatst zo'n gave droom,
Ik was een man en had een vriendin, dus we waren in een dansclub in Mexico, lekker aan het dansen, komt ineens een dikke Mexicaan met een sigaar in zijn mond, die tent binnen. Het was mijn vijand, want hij pakte mijn vriendin af en hield zijn geweer op mij gericht.

Dus ik als een debiel maken dat ik wegkwam natuurlijk, die man heette iets van El nogwat. El zijn partners in crime kwamen dus snel op mij afgerend, dus ik ren die tent uit, kom op een station, en aan het einde van het station stond natuurlijk mijn kogelbestendige, onzichtbare helikopter. Ik stap snel in, en stijg op.

Terwijl ik door de enorme woestijn dat de oceaan moest voorstellen vlieg, bedenk ik mij dat het de perfecte gelegenheid is om mijn para-gliding geval uit te proberen.

Ik spring met dat ding uit de heli, en zoef door de lucht over de bergen, en ik land op een padvinderskamp.

Ik krijg daar eten, ect.

terwijl ik daar verbleef kreeg ik een visioen waarin ik mijn vriendin met El zag dansen. El had inplaats van zijn handen, voeten en mijn vriendin was behoorlijk boos.

Ik besloot terug te gaan en vroeg de kampleider om nieuwe schoenen, je kan immers de woestijn niet doorkruisen zonder schoenen.

Op het punt dat ik mijn nieuwe schoenen aantrok werd ik wakker ;(
Twiddel
pi_95250186
Ik moet serieus mijn dromen op gaan schrijven, heeft iemand nog tips? Meestal ben ik druk, en kom ik onderweg er achter dat ik vaag gedroomd heb. Met veel inspanning herinnerir ik me nog wel eens wat.
pi_95250193
Waar zijn de lucide dromen gebleven trouwens? Is verdomd lang geleden dat dat lukte, als het een beetje die kant op gaat, en ik heb het door word ik wakker :{
pi_95250198
Blijft iets mooi overigens dromen :z zo vaag.
pi_95250199
trusten.
  zaterdag 9 april 2011 @ 14:02:31 #38
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_95258449
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 april 2011 05:11 schreef DrankBakje het volgende:
Ik moet serieus mijn dromen op gaan schrijven, heeft iemand nog tips? Meestal ben ik druk, en kom ik onderweg er achter dat ik vaag gedroomd heb. Met veel inspanning herinnerir ik me nog wel eens wat.
Je kan ze volgens mij beter onthouden als je een wekker ergens in het midden van je nachtrust zet om daarna weer in slaap te vallen. Eventueel een kladblok naast je bed om meteen je droom op te schrijven met steekwoorden want die helpen je ook om de rest te onthouden, triggers zegmaar. stel je droomt dat je rondjes loopt om een boom terwijl er elfjes truien aan het haken zijn van dropveters dan noteer je boom, rondjes lopen, elfjes, truien van dropveters en ga je weer slapen. Ik heb ooit een memorecorder gekocht en die naast mijn bed gelegd, dat werkt ook.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
&lt;a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow"&gt;Vrijheid&lt;/a&gt;
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_95377074
Waarom staat dit eigenlijk in TRU? Dromen kun je vanuit psycho-semiotiek benaderen maar de link met paranomaliteit begrijp ik niet helemaal? :?
You know fuck all about heavy manners...
pi_95574472
Ik droomde vannacht dat mijn ouders waren overleden bij een auto-ongeluk.. :{
Trots shetlandmens
When in doubt, just add glitter
Happy little sushi roll
pi_95798290
Ik heb echt psycho gedroomd vannacht.

Het begon ermee dat ik een paar mensen in koele bloeden had vermoord. Of dit uit opdracht was of niet, weet ik niet. Maar het waren gerichte targets, die ik in het dagelijks leven niet ken.
Toen kwam het ziektste van het verhaal, ik kreeg ruzie ofzo met mijn broertje en stak hem toen met een mes in zijn buik en sneed het vervolgens open. Toen er darmen zichtbaar waren, sneed ik deze door, zodat hij meer kans had op overlijden. Om die kans nog groter te maken, stak ik hem een paar keer in zijn borst.
Vervolgens ging ik daar weg en kwamen de emoties los, ik had spijt dat ik mijn broertje had vermoord en kon niet stoppen met huilen. Natuurlijk durfde ik niet naar huis te gaan, omdat ik dit had gedaan en bang was wat mijn ouders zouden zeggen :') Toen ik dat toch deed, bleek mijn broertje nog te leven en zat gewoon aan tafel; klaar voor het eten.
Toen was ik helemaal gelukkig dat hij nog leefde en barstte weer in tranen uit.
Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.
  donderdag 21 april 2011 @ 11:52:54 #42
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_95799592
Vandaag gedroomd dat ik kon teleporteren en bepaalde super-achtige krachten had, was wel weer ff leuk.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
&lt;a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow"&gt;Vrijheid&lt;/a&gt;
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_95812803
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2011 11:16 schreef DuTank het volgende:
Ik heb echt psycho gedroomd vannacht.

Het begon ermee dat ik een paar mensen in koele bloeden had vermoord. Of dit uit opdracht was of niet, weet ik niet. Maar het waren gerichte targets, die ik in het dagelijks leven niet ken.
Toen kwam het ziektste van het verhaal, ik kreeg ruzie ofzo met mijn broertje en stak hem toen met een mes in zijn buik en sneed het vervolgens open. Toen er darmen zichtbaar waren, sneed ik deze door, zodat hij meer kans had op overlijden. Om die kans nog groter te maken, stak ik hem een paar keer in zijn borst.
Vervolgens ging ik daar weg en kwamen de emoties los, ik had spijt dat ik mijn broertje had vermoord en kon niet stoppen met huilen. Natuurlijk durfde ik niet naar huis te gaan, omdat ik dit had gedaan en bang was wat mijn ouders zouden zeggen :') Toen ik dat toch deed, bleek mijn broertje nog te leven en zat gewoon aan tafel; klaar voor het eten.
Toen was ik helemaal gelukkig dat hij nog leefde en barstte weer in tranen uit.
Is dit een teken dat ik moet uitkijken met wapens/messen, tijdens drugsgebruik ofzo? :P
Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.
pi_95839632
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2011 17:23 schreef DuTank het volgende:

[..]

Is dit een teken dat ik moet uitkijken met wapens/messen, tijdens drugsgebruik ofzo? :P
Gebruik je zelf drugs is dan de eerste logische vraag?
pi_95977194
Een paar dromen samengevat.

Eerst een deur met daarachter fel licht. Ik ging door nieuwsgierigheid richting dat licht in de droom en maakte de deur open. Ineens werd dat licht mega fel en krachtig en zoog het me op in die droom. Ik verloor alle controle in die droom en raakte in paniek omdat het licht bedreigend overkwam. Ik moest mijn best doen om mezelf te ontwaken en weer achter die deur te komen waar het licht minder intens was. Dacht echt dat het licht in die droom me zou kunnen doden.

Een andere droom daarbij stootte ik me tegen een hele scherpe rots die midden op een voetpad stond hier in de buurt. Een diepe wond en het bloed stroomde er op hoog tempo uit. Hele vloer vol bloed en het bleef maar stromen.

Nog gedroomd over atoombommen waarbij ik met een groep mensen overbleef. Maar die dromen zijn te vaag om te herinneren nu.
Genieten is toegestaan!!!
pi_96033096
Ik heb net gedroomd dat ik met mijn familie in een landhuis woonde en dat de aarde uit elkaar aan het scheuren was. Gebeurde overal op de wereld en het zou binnen 15 minuten ook ons huis treffen. Viel je in zo'n gat ging je doodt.

Dus ik had de oplossing: je moest een limosineauto over zo'n scheur parkeren, dan scheurde het niet verder door.

Dolblij dat ik de oplossing had ging ik naar de stad om een hamburger een 2 pc's te jatten.

Ik 112 beLlen, zegt die muts dat dat niet helpt.

Ik breek mijn been en word wakker.


Conclusie: de film 2012 kijken voor het slapengaan is geen goed idee!
Twiddel
pi_96193574
5 nachten zonder te dromen. Een wonder te noemen voor mij. Wat een rust om eens lekker te slapen zonder activiteit :)

Niet bijster interessant deze post maar wilde het even kwijt dat een keer niet dromen over het einde van de wereld en nog meer ook wel eens prettig is :z
Genieten is toegestaan!!!
pi_96336483


[ Bericht 50% gewijzigd door Loppe op 04-05-2011 12:30:18 ]
  woensdag 4 mei 2011 @ 21:40:24 #49
253713 Maitje
Hihi.. hai
pi_96362714
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2011 05:11 schreef DrankBakje het volgende:
Ik moet serieus mijn dromen op gaan schrijven, heeft iemand nog tips? Meestal ben ik druk, en kom ik onderweg er achter dat ik vaag gedroomd heb. Met veel inspanning herinnerir ik me nog wel eens wat.
Gewoon meteen nadat je wakker wordt alles opschrijven in een schriftje ;).
quote:
14s.gif Op zaterdag 9 april 2011 14:02 schreef jogy het volgende:

[..]

Je kan ze volgens mij beter onthouden als je een wekker ergens in het midden van je nachtrust zet om daarna weer in slaap te vallen. Eventueel een kladblok naast je bed om meteen je droom op te schrijven met steekwoorden want die helpen je ook om de rest te onthouden, triggers zegmaar. stel je droomt dat je rondjes loopt om een boom terwijl er elfjes truien aan het haken zijn van dropveters dan noteer je boom, rondjes lopen, elfjes, truien van dropveters en ga je weer slapen. Ik heb ooit een memorecorder gekocht en die naast mijn bed gelegd, dat werkt ook.
Nee, door een hard geluid is het vergeten van dromen sneller dan wanneer je geleidelijk wakker wordt ;).
quote:
14s.gif Op donderdag 21 april 2011 11:52 schreef jogy het volgende:
Vandaag gedroomd dat ik kon teleporteren en bepaalde super-achtige krachten had, was wel weer ff leuk.
Ik heb tijden dromen gehad dat ik met mijn gedachten spullen wilde optillen. Het lukt maar niet hoe hard ik ook probeerde.
Nu het eenmaal gelukt is in 1 droom, lukt het mij vaker.. :'). Vaag maar erg grappig!

Overigens,
De laatste tijd heb ik heel vaak dat ik ga slapen, opeens wakker schrik, enorm veel en apart heb gedroomd. Vervolgens kijk ik op de klok en blijk ik enkel maar 15 minuten tot een uur hebben geslapen.

Ik weet dat een droom vaak niet langer dan 3 sec duurt, maar vind het vaag vinden.
Er was eens....
  woensdag 4 mei 2011 @ 21:52:26 #50
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_96363410
quote:
0s.gif Op woensdag 4 mei 2011 21:40 schreef Maitje het volgende:
Nee, door een hard geluid is het vergeten van dromen sneller dan wanneer je geleidelijk wakker wordt ;).
Ja, klopt maar zodra je daarna weer in slaap valt en wakker wordt onthoud je jouw dromen beter dus. Dat is de theorie iig :P.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
&lt;a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow"&gt;Vrijheid&lt;/a&gt;
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  woensdag 4 mei 2011 @ 21:58:01 #51
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_96363781
quote:
0s.gif Op woensdag 4 mei 2011 21:40 schreef Maitje het volgende:
Ik heb tijden dromen gehad dat ik met mijn gedachten spullen wilde optillen. Het lukt maar niet hoe hard ik ook probeerde.
Nu het eenmaal gelukt is in 1 droom, lukt het mij vaker.. :'). Vaag maar erg grappig!
Dat zeker inderdaad, ik heb het gelukkig vast weten te houden van vroeger af, vliegen gaat minder vaak tegenwoordig maar als ik het doe dan denk ik er ook niet meer bij na en realiseer ik het me pas nadat ik wakker ben geworden. Superkracht, telekinese, teleportatie en andere vage ongein komt ook best vaak voor, die zijn het leukst O+.

quote:
Overigens,
De laatste tijd heb ik heel vaak dat ik ga slapen, opeens wakker schrik, enorm veel en apart heb gedroomd. Vervolgens kijk ik op de klok en blijk ik enkel maar 15 minuten tot een uur hebben geslapen.

Ik weet dat een droom vaak niet langer dan 3 sec duurt, maar vind het vaag vinden.
Dat wist ik nog niet eens eerlijk gezegd. Grappig :).
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
&lt;a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow"&gt;Vrijheid&lt;/a&gt;
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  woensdag 4 mei 2011 @ 22:09:35 #52
253713 Maitje
Hihi.. hai
pi_96364528
quote:
14s.gif Op woensdag 4 mei 2011 21:52 schreef jogy het volgende:

[..]

Ja, klopt maar zodra je daarna weer in slaap valt en wakker wordt onthoud je jouw dromen beter dus. Dat is de theorie iig :P.
Oh.. :P oke.
quote:
14s.gif Op woensdag 4 mei 2011 21:58 schreef jogy het volgende:

[..]

Dat zeker inderdaad, ik heb het gelukkig vast weten te houden van vroeger af, vliegen gaat minder vaak tegenwoordig maar als ik het doe dan denk ik er ook niet meer bij na en realiseer ik het me pas nadat ik wakker ben geworden. Superkracht, telekinese, teleportatie en andere vage ongein komt ook best vaak voor, die zijn het leukst O+.

[..]

Dat wist ik nog niet eens eerlijk gezegd. Grappig :).
Whehe idd.. of tegen de muur opklimmen zoals spiderman :D!!
Er was eens....
  woensdag 4 mei 2011 @ 22:15:26 #53
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_96364933
quote:
0s.gif Op woensdag 4 mei 2011 22:09 schreef Maitje het volgende:
Whehe idd.. of tegen de muur opklimmen zoals spiderman :D!!
O+. Ik moet gewoon een keer de hele avond de X-men, Spiderman, Iron man en andere superheldenfilms kijken voor het slapen gaan, kijken wat er gebeurd 8-). Heb ooit een avond Lord of the rings gekeken en droomde de hele nacht over tovenaars, elven en wat al nog niet meer :').
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
&lt;a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow"&gt;Vrijheid&lt;/a&gt;
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  woensdag 4 mei 2011 @ 22:18:30 #54
253713 Maitje
Hihi.. hai
pi_96365128
quote:
14s.gif Op woensdag 4 mei 2011 22:15 schreef jogy het volgende:

[..]

O+. Ik moet gewoon een keer de hele avond de X-men, Spiderman, Iron man en andere superheldenfilms kijken voor het slapen gaan, kijken wat er gebeurd 8-). Heb ooit een avond Lord of the rings gekeken en droomde de hele nacht over tovenaars, elven en wat al nog niet meer :').
Whaha, gebeurt zo vaak dat iets waar je het net voor het slapen gaan over hebt gehad, over droomt :P. Geniaal.

Zegt eigenlijk dat we aan het verwerken zijn wat we gezien en gedaan hebben :D.
Er was eens....
  woensdag 4 mei 2011 @ 22:23:30 #55
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_96365473
quote:
0s.gif Op woensdag 4 mei 2011 22:18 schreef Maitje het volgende:

[..]

Whaha, gebeurt zo vaak dat iets waar je het net voor het slapen gaan over hebt gehad, over droomt :P. Geniaal.

Zegt eigenlijk dat we aan het verwerken zijn wat we gezien en gedaan hebben :D.
Dan wil ik niet weten wat ik normalitair aan het verwerken ben, eigenlijk :{ :@ :D. Het lijkt er meer op dat je dromen in meer of mindere mate kan forceren door een hoge dosis aan een bepaald onderwerp in je brein te pompen. Volgens mij is dromen in al zijn mogelijkheden veel meer dan dat alleen, hoe het ook zij; het is vaak leuker dan welke film dan ook :).
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
&lt;a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow"&gt;Vrijheid&lt;/a&gt;
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  woensdag 4 mei 2011 @ 23:07:43 #56
253713 Maitje
Hihi.. hai
pi_96368065
quote:
14s.gif Op woensdag 4 mei 2011 22:23 schreef jogy het volgende:

[..]

Dan wil ik niet weten wat ik normalitair aan het verwerken ben, eigenlijk :{ :@ :D. Het lijkt er meer op dat je dromen in meer of mindere mate kan forceren door een hoge dosis aan een bepaald onderwerp in je brein te pompen. Volgens mij is dromen in al zijn mogelijkheden veel meer dan dat alleen, hoe het ook zij; het is vaak leuker dan welke film dan ook :).
Ik weet niet precies hoe het werkt.. Ik droom iedere nacht, bewust. En soms komen daar elementen in voor waar ik de dag ervoor mee bezig ben geweest of ergens gewoon al tijden mee druk ben.
Er zitten ook dromen met boodschappen tussen die zwaar interessant zijn en erg grappig als je ze snapt.

:D
Er was eens....
pi_96415692
Kan mijn dromen ook altijd helemaal navertellen. Soms kan ik ze ook beïnvloeden maar soms ook niet. Meestal wordt ik op een bepaald moment bewust van de droom en ga ik hem anders aanpakken. En wat ik af en toe heb, is dat ik droom maar geen controle over heb, en vervolgens begint de droom opnieuw waar ik wel alles zelf ik kan beïnvloeden. Sommige dromen zijn niet van echt te onderscheiden en dat is altijd even slikken als je wakker wordt. Tofste is als een droom een bepaalde sfeer heeft. Dan kan ik soms nog wel twee dagen in die sfeer blijven hangen.

Gekste wat ik de laatste tijd gedroomd had is dat ik achter mijn computer zat om mijn mails te checken. In de droom wist ik precies van wie ik mails zou ontvangen en waar het over ging. Ik wordt wakker en start de computer op, en heb inderdaad mail van die personen waar ik over gedroomd had met de inhoud. Nu verwachte ik de mails wel maar vond het toch wel grappig :P

En al 3 keer meegemaakt dat ik slaap in mijn droom en vervolgens in een andere droom zit :P beetje het Inception idee. Vraag me niet hoe dat opeens komt maar deze dromen leken heel echt. Kan mijn dromen vaak tot op de details uittekenen.

Dromen/nachtmerries die ik vroeger toen ik klein was had kan ik ook nog helemaal uittekenen en vertellen.

Het rotst vind ik als je droomt dat je iets hebt. Dit kan variëren tot personen, vriendin, spullen, leven etc afhankelijk van de droom. Je in je droom bedenken wat je dan allemaal gaat doen :) en dan wakker worden en erachter komen dat je niets hebt :/
pi_97125288
Afgelopen week heb ik 2x over een hond gedroomd. Ik geef eigenlijk helemaal niks om honden. Ik snap niet dat mensen uberhaupt met een hond gesprekken willen voeren. Maar in mijn droom verzorgde ik die hond en speelde met die hond. Het was eigenlijk de omgekeerde wereld. Zou iemand de betekenis hierachter kunnen uitleggen want deze dromen intrigeren me gewoon.
  vrijdag 27 mei 2011 @ 13:40:45 #59
33350 Janena
To boldly go where no one has
pi_97381017
Hmmm ik zal eens een poging doen om over een droom te vertellen die me is bijgebleven...

De kleine details weet ik helaas niet meer...

Ik was met mijn familie en kinderen op een plaats en uit een wolk verscheen ineens gouden regen. Even later was er ook een soort trap waar mensen naar boven toe konden lopen.
Op de een of andere manier ben ik de trap niet op gegaan....We gingen verder en kwamen in een donkere kant van de stad terecht waar ik alleen maar bezig was met overleven en voor mijn oudste zoon zorgen (de anderen waren er ineens niet meer).
Er heerste een einde-der-tijden gevoel en de droom was erg heftig kwa gevoel (meestal maken mijn dromen niet zo'n indruk)...

Vooral het beeld van de gouden regen op die zonnige dag staat me nog zo voor de geest.
Ik heb dit ongeveer een jaar geleden gedroomd.
De eerste paar uur na de drom kon ik hem tot in het kleinste detail herinneren maar ik heb niks opgeschreven en het begint nu weg te ebben.
Live now. Make now always the most precious time. Now will never come again. JL Picard
pi_97448566
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2011 13:40 schreef Janena het volgende:
Hmmm ik zal eens een poging doen om over een droom te vertellen die me is bijgebleven...

De kleine details weet ik helaas niet meer...

Ik was met mijn familie en kinderen op een plaats en uit een wolk verscheen ineens gouden regen. Even later was er ook een soort trap waar mensen naar boven toe konden lopen.
Op de een of andere manier ben ik de trap niet op gegaan....We gingen verder en kwamen in een donkere kant van de stad terecht waar ik alleen maar bezig was met overleven en voor mijn oudste zoon zorgen (de anderen waren er ineens niet meer).
Er heerste een einde-der-tijden gevoel en de droom was erg heftig kwa gevoel (meestal maken mijn dromen niet zo'n indruk)...

Vooral het beeld van de gouden regen op die zonnige dag staat me nog zo voor de geest.
Ik heb dit ongeveer een jaar geleden gedroomd.
De eerste paar uur na de drom kon ik hem tot in het kleinste detail herinneren maar ik heb niks opgeschreven en het begint nu weg te ebben.
Hele mooie bijzondere droom was dat volgens mij. Gouden regen staat voor de zegeningen van boven, de leidraad, de compassie, het ongesproken woord.
Ik ben de Schim. Door de angstige stad ren ik. Door het eeuwige lijden vlucht ik weg.
  dinsdag 31 mei 2011 @ 23:11:06 #61
33350 Janena
To boldly go where no one has
pi_97564539
Het begin was mooi, spetaculair zelfs...
Het 2e deel beangstigend....

Er was in dat 2e deel van de droom ook nog iets aan de hand met een schoen of laars, die was ik kwijt of zo (ik miste er 1).

De gouden regen is me het beste bij gebleven, voelde echt heel mooi/raar/bijzonder.

Fijn dat het iets positiefs is.
Live now. Make now always the most precious time. Now will never come again. JL Picard
pi_97644712
Hoi hoi, voor 't eerst dat ik hier post in TRU, maar heb me altijd al geïnteresseerd in dromen en dan niet zozeer de betekenis die erachter kan zitten, maar meer de wetenschappelijke kant van dromen :). Nu was ik me al een tijdje van het fenomeen 'lucide dromen' bewust en omdat ik al vakantie heb, ben ik me er deze week weer eens in gaan verdiepen.

De 'methode' die ik nu gebruik, is zodra ik wakker word, weer ga slapen en probeer te denken aan lucide dromen. Mede omdat ik het vaakst mijn dromen onthoud als ik voor de tweede keer in slaap val.

De afgelopen twee dagen heb ik tweemaal de zogenaamde 'reality-checks' uitgevoerd(?). De eerste dag keek ik naar mijn hand (dit overdag ook een paar 'geoefend') en die werd onder mijn wil groter. Toen was het duidelijk dat ik aan 't dromen was :P. Vanochtend was echter nog vager: opeens besefte ik dat ik aan het dromen was en toen dacht ik: nu wil ik een sinaasappel proeven, nou dat proefde ik ook :D. En dat bleef de hele droom doorgaan totdat ik wakker werd. Beide dromen duurden niet zolang voor mijn gevoel vergeleken met normale dromen :P. Ook gebeurde er verder niets in mijn dromen. Komt 't omdat ik het dan maar zelf moet aanvullen/verzinnen :D?

Is hier trouwens een (actueel) topic voor op FOK! of kan ik beter naar ld4all.com gaan :P?
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
  vrijdag 3 juni 2011 @ 15:31:50 #63
8372 Bastard
Persona non grata
pi_97659392
quote:
11s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 01:27 schreef yosander het volgende:

Is hier trouwens een (actueel) topic voor op FOK! of kan ik beter naar ld4all.com gaan :P?
Dit is geloof ik de meest jonge versie er van Lucide dromen :)
The truth was in here.
pi_97668029
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2011 15:31 schreef Bastard het volgende:

[..]

Dit is geloof ik de meest jonge versie er van Lucide dromen :)
Dankje :), zal daar even cross-posten!
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
  vrijdag 10 juni 2011 @ 12:29:57 #65
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_97976842
Ik heb heel bijzonder gedroomd twee nachten geleden.
Ik droomde dat ik een dierenzaak binnenliep en dat alle cavia's en vogels waren ontsnapt.
Het vreemde aan deze droom wad dat er een blauwe vogel naar me toe vloog en zijn pootjes om mijn arm heen klemde. Hij wilde niet meer los laten. Eerst vond ik het nog eng. Maar later vond ik hem lief en besloot ik hem te houden.
Ik was in deze droom ontzettend gelukkig. Maar wat ik zo vreemd vind is dat het een blauwe vogel was. Ik onthoud nooit kleuren in een droom. Of ik zie ze niet.
Ik heb sterk het gevoel dat deze droom mij iets duidelijk wil maken.
Iemand enig idee?
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
  vrijdag 10 juni 2011 @ 12:54:39 #66
8372 Bastard
Persona non grata
pi_97977777
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 juni 2011 12:29 schreef MissVanity het volgende:
Ik heb heel bijzonder gedroomd twee nachten geleden.
Ik droomde dat ik een dierenzaak binnenliep en dat alle cavia's en vogels waren ontsnapt.
Het vreemde aan deze droom wad dat er een blauwe vogel naar me toe vloog en zijn pootjes om mijn arm heen klemde. Hij wilde niet meer los laten. Eerst vond ik het nog eng. Maar later vond ik hem lief en besloot ik hem te houden.
Ik was in deze droom ontzettend gelukkig. Maar wat ik zo vreemd vind is dat het een blauwe vogel was. Ik onthoud nooit kleuren in een droom. Of ik zie ze niet.
Ik heb sterk het gevoel dat deze droom mij iets duidelijk wil maken.
Iemand enig idee?
Als ik het heel voorzichtig mag ontleden.

- Blauw is de kleur van de lucht tevens een kleur die geld als "hemels" hemelsblauw.
- De vogel is een vorm van een luchtdier

De kern van het verhaal is dat je iemand uit de lucht mee krijgt te lopen, als het ware op je schouder, of sterker uitgebeeld nog, je "aan je arm vasthoudt en meeloopt". In eerste instantie vind je dat contact eng of vreemd maar door de uitstraling van lief(de) accepteer je dit uiteindelijk helemaal.

Dus als je dat opsomt, zou een mogelijke conclusie kunnen wezen dat je hulp van boven krijgt, iemand die met je meeloopt omdat je waarschijnlijk in deze periode wat extra hulp en liefde mag gebruiken. Je bent niet alleen, iemand loopt met je mee, niet bang zijn, het gebeurt uit liefde.
The truth was in here.
  vrijdag 10 juni 2011 @ 12:59:16 #67
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_97977930
quote:
17s.gif Op vrijdag 10 juni 2011 12:54 schreef Bastard het volgende:

[..]

Als ik het heel voorzichtig mag ontleden.

- Blauw is de kleur van de lucht tevens een kleur die geld als "hemels" hemelsblauw.
- De vogel is een vorm van een luchtdier

De kern van het verhaal is dat je iemand uit de lucht mee krijgt te lopen, als het ware op je schouder, of sterker uitgebeeld nog, je "aan je arm vasthoudt en meeloopt". In eerste instantie vind je dat contact eng of vreemd maar door de uitstraling van lief(de) accepteer je dit uiteindelijk helemaal.

Dus als je dat opsomt, zou een mogelijke conclusie kunnen wezen dat je hulp van boven krijgt, iemand die met je meeloopt omdat je waarschijnlijk in deze periode wat extra hulp en liefde mag gebruiken. Je bent niet alleen, iemand loopt met je mee, niet bang zijn, het gebeurt uit liefde.
Wat een mooie verklaring :D Ik denk wel dat dat waar kan zijn.
Vooral omdat ik zoveel voelde. En de kleur. Het voelde alsof vooral de kleur heel belangrijk was.
Ik kan me niet herinneren dat iets anders in de droom kleur had.
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
  vrijdag 10 juni 2011 @ 18:27:53 #68
8372 Bastard
Persona non grata
pi_97990964
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 juni 2011 12:59 schreef MissVanity het volgende:

[..]

Wat een mooie verklaring :D Ik denk wel dat dat waar kan zijn.
Vooral omdat ik zoveel voelde. En de kleur. Het voelde alsof vooral de kleur heel belangrijk was.
Ik kan me niet herinneren dat iets anders in de droom kleur had.
Ik droom eigenlijk altijd in kleur, veel ingekleurde decors die gevoelens geven.
Dromen springen er voor mij als belangrijk uit als ik ze de volgende dag kan herrineren tot in de middag.
The truth was in here.
pi_98060398
Juist...

Ik wist zeker dat ik wakker was vannacht, 't was wel donker.. Maar kon gewoon alles zien en bewegen etc etc..... Even later hoor ik opeens keihard geluid, wordt 't van donker naar super licht... Blijkt 't dat ik dan pas echt wakker werd :(.

Lijkt me logisch dat ik een droom gehad heb, waar ik in me bed lag :(.
pi_98070906
Blauw is ook de kleur van genezing, en van het hoger bewustzijn.
  dinsdag 14 juni 2011 @ 10:51:07 #71
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_98149292
quote:
1s.gif Op zondag 12 juni 2011 17:31 schreef lezzer het volgende:
Blauw is ook de kleur van genezing, en van het hoger bewustzijn.
Het is in elk geval positief :D
En dat is ook wel eens leuk toch?
Ik kom er vanzelf wel achter waar het over gaat.
Kan haast niet wachten! :D
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
  dinsdag 14 juni 2011 @ 13:16:31 #72
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_98153620
Ik heb vannacht zo'n rare droom gehad.
Ik had een soort van speciale krachten. Om mij heen hing een energieveld met scherpe punten.(volgens mij iets van ijspegels)
Maar dit veld moest gerepareerd worden. Dit gebeurde in een lab.
Hele vreemde droom. Dat soort dingen droom ik normaal nooit.
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
  dinsdag 14 juni 2011 @ 13:27:32 #73
8372 Bastard
Persona non grata
pi_98154031
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2011 13:16 schreef MissVanity het volgende:
Ik heb vannacht zo'n rare droom gehad.
Ik had een soort van speciale krachten. Om mij heen hing een energieveld met scherpe punten.(volgens mij iets van ijspegels)
Maar dit veld moest gerepareerd worden. Dit gebeurde in een lab.
Hele vreemde droom. Dat soort dingen droom ik normaal nooit.
Een mogelijke uitleg zou kunnen wezen dat je nu in een periode leeft waarin je erg geraakt word door de dingen die om je heen gebeuren. Misschien ben je wat emotioneel onstabieler als anders en zou je graag wat meer 'koeltjes' willen reageren op sommige dingen.
Zaken die normaal nooit geen reden waren voor losbarten in verdriet doen dat nu misschien wel omdat je al op een limit zit?
Ijspegels, is soms de onaantastbare ijskoningin willen zijn (cru uitgedrukt dan), koeler reageren iig, iets wat nu niet lukt omdat je ijspegels of muurtje weg is.
Zou wederom kunnen wezen dat je op emotioneel niveau bijgestaan word, "er word aan je gewerkt" zeggen ze dan.
Denk ik zomaar..
The truth was in here.
  dinsdag 14 juni 2011 @ 14:08:25 #74
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_98155404
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2011 13:27 schreef Bastard het volgende:

[..]

Een mogelijke uitleg zou kunnen wezen dat je nu in een periode leeft waarin je erg geraakt word door de dingen die om je heen gebeuren. Misschien ben je wat emotioneel onstabieler als anders en zou je graag wat meer 'koeltjes' willen reageren op sommige dingen.
Zaken die normaal nooit geen reden waren voor losbarten in verdriet doen dat nu misschien wel omdat je al op een limit zit?
Ijspegels, is soms de onaantastbare ijskoningin willen zijn (cru uitgedrukt dan), koeler reageren iig, iets wat nu niet lukt omdat je ijspegels of muurtje weg is.
Zou wederom kunnen wezen dat je op emotioneel niveau bijgestaan word, "er word aan je gewerkt" zeggen ze dan.
Denk ik zomaar..
Wat zou ik toch zonder je moeten! Ik kon zelf namelijk niet zo veel met deze droom.
Wel dat repareer gedeelte. Maar dat ijs was voor mij onverklaarbaar.
Bedankt voor je uitleg. Daar kan ik wat mee.
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
  dinsdag 14 juni 2011 @ 14:35:27 #75
8372 Bastard
Persona non grata
pi_98156270
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2011 14:08 schreef MissVanity het volgende:

[..]

Wat zou ik toch zonder je moeten! Ik kon zelf namelijk niet zo veel met deze droom.
Wel dat repareer gedeelte. Maar dat ijs was voor mij onverklaarbaar.
Bedankt voor je uitleg. Daar kan ik wat mee.
Soms helpt het als een niet betrokken persoon de uitleg kan geven denk ik. ;)

-edit-

Las net je legging nog eens door.. check nog eens de nabije toekomst. schildknaap van zwaarden :)

[ Bericht 13% gewijzigd door Bastard op 14-06-2011 14:45:14 ]
The truth was in here.
pi_98156518
Ik heb een hele leuke droom gehad:

Ik was in een hele witte kamer, meer een soort vlakke zaal. Ik was daar en zag muzieknoten voorbij vliegen en er stonden allemaal roze furby's om mij heen, te dansen en te lachen. Toen viel ik daar in slaap. Even later werd ik wakker en deed de deur van mijn kamer open en stapte een witte kamer in.

De roze furby's leidde mij naar een mat waarvan ik de kleuren moet leiden. Dit lukte niet en toen dacht ik pas dat ik droomde. Toen kon ik ineens wel de kleuren leiden. Nadat ik dat gedaan had gingen ik en de furby's op dat mat dansen. Toen hoorde ik ergens ver weg een gerinkel: de wekker en ik dacht "ik moet nu wakker worden" en dat deed ik.

Was wel leuk maar ook enorm raar. Iemand die een verklaring weet? :D
Twiddel
  dinsdag 14 juni 2011 @ 16:30:38 #77
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_98161128
quote:
17s.gif Op dinsdag 14 juni 2011 14:35 schreef Bastard het volgende:

[..]

Soms helpt het als een niet betrokken persoon de uitleg kan geven denk ik. ;)

-edit-

Las net je legging nog eens door.. check nog eens de nabije toekomst. schildknaap van zwaarden :)
Heb ik gedaan. Ik moet heel eerlijk zeggen dat voor ik ging slapen aan mijn gids heb gevraagd of hij/zij met mij zou kunnen communiceren via mijn droom. Ik weet niet of dat raar is... Of mogelijk... Ik heb toen ook een specifieke vraag gesteld. En dacht dat dit misschien een antwoord was.
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
  dinsdag 14 juni 2011 @ 18:26:26 #78
8372 Bastard
Persona non grata
pi_98165560
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2011 16:30 schreef MissVanity het volgende:

[..]

Heb ik gedaan. Ik moet heel eerlijk zeggen dat voor ik ging slapen aan mijn gids heb gevraagd of hij/zij met mij zou kunnen communiceren via mijn droom. Ik weet niet of dat raar is... Of mogelijk... Ik heb toen ook een specifieke vraag gesteld. En dacht dat dit misschien een antwoord was.
Heel veel is denk ik wel eigen beleving hoor, je geest die een situatie uitbeeld die je in je dagelijks leven meemaakt. Maar als er echt een boodschap in zit, dat je wakker word en het helder voor de geest staat, je sterkt, dan denk ik dat het wel kan.

De vraag is natuurlijk of de boodschap die je onthouden hebt, ook sloeg op de vraag die je stelde ;)
The truth was in here.
  woensdag 15 juni 2011 @ 08:59:19 #79
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_98190679
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 juni 2011 14:44 schreef summer2bird het volgende:
Ik heb een hele leuke droom gehad:

Ik was in een hele witte kamer, meer een soort vlakke zaal. Ik was daar en zag muzieknoten voorbij vliegen en er stonden allemaal roze furby's om mij heen, te dansen en te lachen. Toen viel ik daar in slaap. Even later werd ik wakker en deed de deur van mijn kamer open en stapte een witte kamer in.

De roze furby's leidde mij naar een mat waarvan ik de kleuren moet leiden. Dit lukte niet en toen dacht ik pas dat ik droomde. Toen kon ik ineens wel de kleuren leiden. Nadat ik dat gedaan had gingen ik en de furby's op dat mat dansen. Toen hoorde ik ergens ver weg een gerinkel: de wekker en ik dacht "ik moet nu wakker worden" en dat deed ik.

Was wel leuk maar ook enorm raar. Iemand die een verklaring weet? :D
Haha! Wat een vrolijke droom. Een betekenis zou ik niet weten. Misschien dat je een onbewust verlangen hebt naar een roze furby :P
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
  maandag 20 juni 2011 @ 10:55:25 #80
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_98403580
Ik ging gisteravond naar bed met het idee om eens echt leuk te gaan dromen.
Ik viel in slaap. Vervolgens droomde ik dat ik wakker werd. Mij vriend maakte het uit.
Ik ging naar mij werk en werd ontslagen. Ik was zo ontzettend vrolijk.
Ik was plezier aan het maken met collega's, lachen, gieren.
Vervolgens zoende ik met een collega die ik had verteld dat ik hem leuk vond???
Maar de zoen ging helemaal verkeerd. Onze ritmes paste niet. Ik voelde tanden.
Maar ik was zo vrolijk. En ik kon er wel om lachen. Hij ook.
We spraken af dat ik na het werk met hem mee zou gaan.
Toen werd ik wakker door de wekker ;(
Echt een hele vreemde droom.
Ik denk dat het misschien te maken heeft met acceptatie.
Als je dingen accepteert zoals ze zijn maak je het jezelf wat makkelijker.
Anders zou ik niet weten wat deze droom betekent...
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
  vrijdag 24 juni 2011 @ 11:31:44 #81
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_98598176
Niemand een idee??? :'(
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
  vrijdag 24 juni 2011 @ 15:49:16 #82
8372 Bastard
Persona non grata
pi_98610025
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 11:31 schreef MissVanity het volgende:
Niemand een idee??? :'(
Nou het is een stuk acceptatie als jij denkt dat dat het betekent.
Je zou ook kunnen zeggen dat je probeert je geen zorgen te maken, alles wat enigzins vervelend zou kunnen wezen voor je, lach je weg. "geen zorgen voor mij, ik heb al genoeg zorgen" terwijl je normaal gesproken om die zaken best in de rats zou zitten.
The truth was in here.
  vrijdag 24 juni 2011 @ 16:07:16 #83
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_98611023
Een droom heeft overigens ook niet altijd een standaarduitleg. Als ik ergens heel erg mee bezig ben dan komen delen van hetgeen waar ik me mee bezig hou terug in mijn droom zonder dat het betekenis hoeft te hebben. Ik zou in ieder geval bij jezelf te rade gaan wat die droom bij je los heeft gemaakt en daar verder mee gaan als je daar behoefte aan hebt.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
&lt;a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow"&gt;Vrijheid&lt;/a&gt;
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  vrijdag 24 juni 2011 @ 16:14:52 #84
8372 Bastard
Persona non grata
pi_98611440
Ik droomde vd week over wespen. En niet 1 maar echt een heleboel! Het krioelde, ze zaten op mn armen en steeds sloeg ik er een paar weg.. verschrikkelijk.
Wespen, ik heb er een grafhekel aan, als ik er 1 in mn buurt heb, ben ik weg, verlaat de kamer, verlaat het terras, wegwezen.
Ik droom altijd over wespen als ik de volgende dag iets moet doen waar ik tegenop zie, een gesprek moet houden waar ik mij ongemakkelijk bij ga voelen of in een situatie terecht ga komen waar ik mij onveilig ga voelen.
Dan slaap ik de nacht er voor al slecht, en vaak droom ik dan over wespen. :r
The truth was in here.
  dinsdag 28 juni 2011 @ 15:06:20 #85
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_98768065
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 16:14 schreef Bastard het volgende:
Ik droomde vd week over wespen. En niet 1 maar echt een heleboel! Het krioelde, ze zaten op mn armen en steeds sloeg ik er een paar weg.. verschrikkelijk.
Wespen, ik heb er een grafhekel aan, als ik er 1 in mn buurt heb, ben ik weg, verlaat de kamer, verlaat het terras, wegwezen.
Ik droom altijd over wespen als ik de volgende dag iets moet doen waar ik tegenop zie, een gesprek moet houden waar ik mij ongemakkelijk bij ga voelen of in een situatie terecht ga komen waar ik mij onveilig ga voelen.
Dan slaap ik de nacht er voor al slecht, en vaak droom ik dan over wespen. :r
Bah! Wespen zijn echt nare beesten! Maar je weet wel waar je aan toe bent als je erover droomt :P
Ik heb de laatste tijd geen leuke of belangrijke dingen meer gedroomd.
Ohja! Laatst keek ik in de spiegel in een droom :o
Ik had schitterend lang donkerbruin haar. Ik was diep onder de indruk van dat mooie haar.
Toen werd ik wakker en kwam ik erachter dat ik dus niet zulk mooi haar heb! :(
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
pi_98881021
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 juni 2011 16:14 schreef Bastard het volgende:
Ik droomde vd week over wespen. En niet 1 maar echt een heleboel! Het krioelde, ze zaten op mn armen en steeds sloeg ik er een paar weg.. verschrikkelijk.
Wespen, ik heb er een grafhekel aan, als ik er 1 in mn buurt heb, ben ik weg, verlaat de kamer, verlaat het terras, wegwezen.
Ik droom altijd over wespen als ik de volgende dag iets moet doen waar ik tegenop zie, een gesprek moet houden waar ik mij ongemakkelijk bij ga voelen of in een situatie terecht ga komen waar ik mij onveilig ga voelen.
Dan slaap ik de nacht er voor al slecht, en vaak droom ik dan over wespen. :r
Ik heb vannacht gedroomd dat er een vleermuis in mijn haar zat ! :o
Ik liep door de oude buurt waar ik geboren was, alles was hetzelfde en ik kwam allemaal
''oude bekende'' tegen en toen maakte ik met iemand een praatje kwam dat beest aanvliegen
en ging op mijn hoofd zitten, maar het was een heel kleintje, dus hij zat echt in mijn haar :X

ik steeds dat beest wegslaan en dan vloog ie weer weg en ging een eindje verderop staan loeren
tot wel 5 keer kwam ie terug en toen zei ik met die persoon waar ik mee te praten stond (geen idee
wie, wel een man of jongen) kijk dan even kijk dan even volgens mij heeft ie eitjes gelegd !!! :o :o

Ik helemaal van de leg en ik stond echt te springen van afschuw...

en toen werd ik wakker... :')
pi_99005928
Vannacht gedroomd dat er een grote vogel was dood gevallen. Ik droom de laatste tijd gelukkig echt weinig. Mijn slaap staat nu in het teken van rusten. 1 droomfragment en een vogel lag dood op de grond. Ik ben echt opgelucht dat ik nog maar zelden droom. Ik slaap diep nu en ik slaap met rust. Geen nachtmerries meer.
Mediteren kun je leren.
pi_99011886
En wederom NIETS gedroomd en dat betekend voor mij lekker rusten en slapen. Droom ik dan slaap ik niet. Dromen is niet uitrusten. Slapen is uitrusten. Ik wil nooit meer dromen. Ik wil slapen :)
Mediteren kun je leren.
  vrijdag 15 juli 2011 @ 14:51:59 #89
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_99502753
Ik droom de laatste tijd weer superhelder. Laatst nog gedroomd dat ik mijn dochter vlak na de geboorte even ergens neerlegde en haar 12 uur later weer oppakte omdat ik haar was vergeten :o
Ik word vast een slechte moeder ;(
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
pi_99991543
Hier een topic over een heel goed boek over dromenuitleg:

Dromen en psychologie - Guided Interview Approach

En binnenkort ga ik de REM-dreamer kopen!



http://remdreamer.com/shop_rem-dreamer.php

Hij kost rond de 150 euro en dat vind ik best een schappelijke prijs. Zijn er hier mensen die een REM dreamer of een Nova dreamer hebben?
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  woensdag 27 juli 2011 @ 17:20:39 #91
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_100011451
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2011 04:02 schreef Probably_on_pcp het volgende:
Hier een topic over een heel goed boek over dromenuitleg:

Dromen en psychologie - Guided Interview Approach

En binnenkort ga ik de REM-dreamer kopen!

[ afbeelding ]

http://remdreamer.com/shop_rem-dreamer.php

Hij kost rond de 150 euro en dat vind ik best een schappelijke prijs. Zijn er hier mensen die een REM dreamer of een Nova dreamer hebben?
Wat doet het?
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
pi_100029602
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2011 17:20 schreef MissVanity het volgende:

[..]

Wat doet het?
Het detecteert wanneer je in je REM slaap zit en zal dan rode lichten laten flikkeren, wat dan weer in je droom naar voren zal komen. Dit is dan een teken voor jou in je droom dat je droomt en op die manier kun je veel makkelijker lucide worden in je droom.
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
  donderdag 28 juli 2011 @ 09:27:33 #93
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_100036607
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2011 00:24 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Het detecteert wanneer je in je REM slaap zit en zal dan rode lichten laten flikkeren, wat dan weer in je droom naar voren zal komen. Dit is dan een teken voor jou in je droom dat je droomt en op die manier kun je veel makkelijker lucide worden in je droom.
Stoer :D Ik weet echt nooit dat ik droom. Het voelt zo echt aan.
Nou helpt het ook niet dat ik proef, ruik, voel en denk ik een droom.
Ik heb 1 keer gehad dat ik wist dat ik droomde. Toen ging ik mezelf wakker maken want ik werd achtervolgd door iets. Een monster ofzo.
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
  donderdag 28 juli 2011 @ 09:41:35 #94
8372 Bastard
Persona non grata
pi_100036969
Ik heb eens gehad dat ik 2x wakker werd :D Daar zat ook een betekenis achter voor mij maar het was zo super apart!
The truth was in here.
  donderdag 28 juli 2011 @ 10:07:05 #95
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_100037615
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2011 09:41 schreef Bastard het volgende:
Ik heb eens gehad dat ik 2x wakker werd :D Daar zat ook een betekenis achter voor mij maar het was zo super apart!
Ik had zoiets laatst ook. Echt heel vreemd.
Ik was ziek en dus ging ik naar bed. Dit gebeurde echt.
Vervolgens werd ik wakker en stond ik op.
Ik poetste mijn tanden, dronk een kopje koffie en rookte een sigaret.
Vervolgens ging ik naar mijn werk. Er was een zwembad :?
Ik ging zitten achter mijn bureau en ging aan het werk.
Opgegeven moment had ik het gevoel dat ik helemaal niet op mijn werk was.
Maar ik bed lag. Ik vertelde dit aan mijn baas. Zij had ook het idee dat ik er niet echt was.
Ik dacht toen bij mezelf 'vet ik droom! Ik kan nu echt van alles doen'
In plaats van dat ik nou echt iets leuks ging doen belde ik mijn vriend om te zeggen dat hij me wakker moest maken. Vervolgens werd ik wakker. Er stond een dokter naast me die zei' Je bent met je hoofd tegen het nachtkastje aan gevallen. Je was buiten bewustzijn'
Vervolgens werd ik weer wakker.
Zo vaag! Maar echt heel erg leuk. :D
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
  donderdag 28 juli 2011 @ 10:07:33 #96
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_100037629
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2011 09:41 schreef Bastard het volgende:
Ik heb eens gehad dat ik 2x wakker werd :D Daar zat ook een betekenis achter voor mij maar het was zo super apart!
Wat voor betekenis zat daar achter als ik het vragen mag?
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
  donderdag 28 juli 2011 @ 10:56:34 #97
8372 Bastard
Persona non grata
pi_100039036
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2011 10:07 schreef MissVanity het volgende:

[..]

Wat voor betekenis zat daar achter als ik het vragen mag?
Er was een afscheid van mijn dierbaarste kat ooit in..

Ik werd wakker, sta op, kleed mij aan.. kijk naar buiten, zonnetje. Loop over de overloop, trap naar beneden, voel met mn hand de muur, loop de kamer in en daar lag mijn kat zoals ik hem ken. Breeduit in het looppad zodat ik hem niet kan missen.
Ik werd heel erg blij toen ik hem zag, en knuffelde hem stevig zoals ik altijd deed 'wat fijn je te zien' .
Ik loop door naar de keuken, zet de senseo aan en denk ineens.. hee wacht eens.. hij is toch doodgegaan? Kijk ik om.. en hij is weg.

Toen werd ik wakker. sta op, kleed mij aan.. kijk naar buiten, zonnetje.. en de rest verliep precies hetzelfde.. maar dan zonder kat.
Het was de meest vage en tevens mooiste droom die ik ooit gehad heb.
The truth was in here.
  donderdag 28 juli 2011 @ 10:58:34 #98
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_100039091
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2011 10:56 schreef Bastard het volgende:

[..]

Er was een afscheid van mijn dierbaarste kat ooit in..

Ik werd wakker, sta op, kleed mij aan.. kijk naar buiten, zonnetje. Loop over de overloop, trap naar beneden, voel met mn hand de muur, loop de kamer in en daar lag mijn kat zoals ik hem ken. Breeduit in het looppad zodat ik hem niet kan missen.
Ik werd heel erg blij toen ik hem zag, en knuffelde hem stevig zoals ik altijd deed 'wat fijn je te zien' .
Ik loop door naar de keuken, zet de senseo aan en denk ineens.. hee wacht eens.. hij is toch doodgegaan? Kijk ik om.. en hij is weg.

Toen werd ik wakker. sta op, kleed mij aan.. kijk naar buiten, zonnetje.. en de rest verliep precies hetzelfde.. maar dan zonder kat.
Het was de meest vage en tevens mooiste droom die ik ooit gehad heb.
Dat is wel vaag ja. En inderdaad ook mooi. Ik geniet ook altijd met volle teugen als een overleden iemand in mijn droom voorkomt.
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
  donderdag 28 juli 2011 @ 15:00:44 #99
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_100048369
Ik droomde gister ook weer echt belachelijk dom...
Ik was aan het autorijden naar een feest. Ik droeg ook een prachtige outfit, niet dus.
Een of ander kort rokje met een sexy topje. En echt te uitbundige make-up. (Roze en groen)
Maar ik hoorde mijn wekker. Dus ik stapte uit de auto en ging op zoek naar de wekker om 'm uit te zetten. Daarna werd ik wakker omdat ik mij realiseerde dat die wekker niet bij mijn droom hoorde.
Ik voelde me weer lekker snugger.
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
pi_100296241
Ik droomde een keer dat ik me op een zolder begaf. Komt er opeens een oude man van beneden naar boven lopen. Om hem heen staan er allemaal mensen in witte gewaden. Die lieten hem met rust toen hij eenmaal in de zolder was. We gingen tegenover elkaar zitten en hij vraagt ineens tegen mij "herken je me niet meer?"
Ik kijk hem aan zo van "waarvan moet ik je kennen?" :') maar vlak daarna herkende ik hem van de foto's. Het was mijn opa. Maar die was al dood voordat ik geboren werd.
Toen hadden we een heel gesprek waarvan ik de details niet meer kan herinneren. Op het eind geeft hij me een kus op mijn voorhoofd en zegt tegen mij "ik ben trots op je" en toen werd ik wakker.

Is er trouwens een mogelijkheid om een droom opnieuw te dromen?
Ik had een keer zo ontzettend mooi gedroomd en ik wil terug naar die plek.
  Grootste baggeraar 2022 donderdag 4 augustus 2011 @ 01:27:59 #101
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_100300242
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2011 23:44 schreef MonteCristo het volgende:
Ik droomde een keer dat ik me op een zolder begaf. Komt er opeens een oude man van beneden naar boven lopen. Om hem heen staan er allemaal mensen in witte gewaden. Die lieten hem met rust toen hij eenmaal in de zolder was. We gingen tegenover elkaar zitten en hij vraagt ineens tegen mij "herken je me niet meer?"
Ik kijk hem aan zo van "waarvan moet ik je kennen?" :') maar vlak daarna herkende ik hem van de foto's. Het was mijn opa. Maar die was al dood voordat ik geboren werd.
Toen hadden we een heel gesprek waarvan ik de details niet meer kan herinneren. Op het eind geeft hij me een kus op mijn voorhoofd en zegt tegen mij "ik ben trots op je" en toen werd ik wakker.

Is er trouwens een mogelijkheid om een droom opnieuw te dromen?
Ik had een keer zo ontzettend mooi gedroomd en ik wil terug naar die plek.
Mooi :) Ik denk dat het een boodschap van je opa was :)
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  vrijdag 5 augustus 2011 @ 10:46:59 #102
33350 Janena
To boldly go where no one has
pi_100346236
Vannacht een rare droom gehad..

Ik was thuis en keek vanuit mijn slaapkamer raam naar buiten. De lucht was grauw en in de verte zag ik inktzwarte lucht die onze kant op kwam. Dat wordt onweer dacht ik.
Toen roep mijn oudste zoon Moussa me vanaf de andere kant van het huis. Daar aangekomen was de zwarte lucht al gearriveerd en er cirkelden zwarte vogels en een vreemde zwarte vliegende koets rondjes over ons huis. Het zag er eng en naar uit (slecht, demonisch o.i.d.).

Ik besluit de koets te grijpen (geen idee hoe dat lukte) en eenmaal in mijn handen ziet de koets er heel anders uit, gewoon een speelgoed ding of zo. Daarna grijp[ ik 1 van de zwarte vogels en zeg luid en duidelijk tegen het dier: ' Dit WIL ik niet, ga weg! In mijn gedachten vraag ik hulp van mijn beschermengel. Ik laat de vogel los en plotseling is de zwarte lucht weg en voelt alles weer goed en normaal. Ik bedank mijn beschermengel en word wakker.
Live now. Make now always the most precious time. Now will never come again. JL Picard
  Grootste baggeraar 2022 vrijdag 5 augustus 2011 @ 13:34:37 #103
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_100351400
Een teken dat de dingen niet zo eng zijn als ze lijken en dat je ze wel makkelijk aankan?
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  vrijdag 5 augustus 2011 @ 14:51:29 #104
33350 Janena
To boldly go where no one has
pi_100354345
Ja, dat denk ik ook...of dat ik met hulp van 'bovenaf' slechte zaken ongedaan kan maken...Dat er niks gebeurd wat ik niet wil. Iets in die richting.
Live now. Make now always the most precious time. Now will never come again. JL Picard
pi_100400323
Ik heb toen ik in Italië was 1x een lucide droom gehad. Opeens zei ik in de droom: 'Hey! Dit is een droom'. Toen voelde ik een verstijving over m'n lichaam heen. Vervolgens zei ik: 'Ik wil vliegen'. Het gebeurde niet. Dus ik dacht huh? Dit moet normaal toch kunnen. Toen bedacht ik me om te springen. Dus toen sprong ik omhoog en wat gebeurde er? Ik zweefde. Ik kon vliegen dacht ik! Op dat moment van blijheid werd ik weer wakker. Waarom?! :P. Dat was mijn 1e ervaring met lucide dreaming :)
  woensdag 10 augustus 2011 @ 11:03:36 #106
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_100543767
Ik heb vannacht weer zo raar gedroomd.
Ik ging weg. Waarheen weet ik niet. Maar ik zat in het vliegtuig.
Toen bedacht ik mij dat ik mijn koffers was vergeten.
Ben vervolgens uit het vliegtuig gestapt om mijn bagage te halen.
Later zat ik in een ander vliegtuig. Toen vroeg ik mij af of ik weer mijn koffers was vergeten.
Maar daar kwam ik niet achter. Ik ben toen wel met het vliegtuig meegegaan.
Iemand een idee wat dit kan betekenen?
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
  Grootste baggeraar 2022 woensdag 10 augustus 2011 @ 17:11:59 #107
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_100558112
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2011 11:03 schreef MissVanity het volgende:
Ik heb vannacht weer zo raar gedroomd.
Ik ging weg. Waarheen weet ik niet. Maar ik zat in het vliegtuig.
Toen bedacht ik mij dat ik mijn koffers was vergeten.
Ben vervolgens uit het vliegtuig gestapt om mijn bagage te halen.
Later zat ik in een ander vliegtuig. Toen vroeg ik mij af of ik weer mijn koffers was vergeten.
Maar daar kwam ik niet achter. Ik ben toen wel met het vliegtuig meegegaan.
Iemand een idee wat dit kan betekenen?
Bang om iets achter te laten? Waarvan je denkt dat je het hard nodig hebt?
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
pi_100670084
Ik was aan het wielrennen, met misschien wel het grootste peleton ooit, er waren denk ik wel 10.000 wielrenners allemaal in dezelfde kleding dan dat ik droeg.
We reden over een bergpas, maar het pad werd steeds smaller voor ons, en daardoor paste niet iedereen op de weg, mensen werden weggedrukt en vielen zo de afgrond in, andere waren wel in staat om door te fietsen en uiteindelijk kwamen we met een kleinere groep bovenaan de berg.
Ineens begon het te onweren, althans de lucht werd heel donker, de wind werd sterker en het begon wat te druppelen.
Opeens een enorme flits van licht, een hele harde knal naast mij.. ik schrok en viel op de grond. En toen ik mijn ogen weer open deed was ik helemaal alleen. Ik lag in een korenveld, het zonnetje scheen, een heel zacht briesje ineens was ik in een heel andere omgeving, helemaal alleen.
Waar eerst drukte was, ruzie was om boven te komen, verdrukking en veel moeilijkheden.. was er ineens alleen maar stilte en rust.
Ik ben de Schim. Door de angstige stad ren ik. Door het eeuwige lijden vlucht ik weg.
  zaterdag 13 augustus 2011 @ 13:31:53 #109
8372 Bastard
Persona non grata
pi_100674328
Heb heel onrustig gedroomd geloof ik, werd steeds wakker ondanks dat ik zo moe was. 1 droom was heel heftig.. ik werd achterna gezeten door een horde mensen, allemaal schimmen, allemaal wilde ze wat weten of hebben van me en kwamen steeds langzaam naar mij toe, het leken wel zombies. (ik haat zombies) .
Ik rende een hele lange straat uit, en ze hielden mij niet meer bij maar kon ze wel horen roepen.. zoeken. Ik vluchte een struik in :') en kwam door die struik in een soort van doolhof.
Zo'n echt doolhof, met hele hoge muren van groen blad. Linksaf en weer rechtsaf, en wist op den duur echt niet meer waar ik was of waar ik naar toe moest.
Het werd helemaal stil, de wind kon ik horen, mijn ademen kon ik horen maar ik wist dat ik ergens in niemandsland zat. Zombies waren heel ver weg, ik was nu in mijn gevoel de enige mens op de wereld en zat vast in een doolhof van bladeren en groen en bleef maar lopen, linksaf en weer rechtsaf.
Tot ik op duur tegen een muur aanliep van beton. Voor mn gevoel wel uren gelopen, en nu kon ik niet meer verder, maar kon ook niet meer terug want wist echt niet meer waar ik vandaan kwam.
Ik voelde met mijn handen over het beton toen ineens een heel klein raampje tevoorschijn kwam waar heel helder licht doorheen scheen.
Ik deed het raam open, en een lucht van rozen kwam op mij af, zo sterk!
Opeens was ik in een stadion.. :D ik kon nog steeds rozen ruiken, het stadion was gigantisch groot. En leeg. Stilte was oorverdovend eigenlijk. Alles was hier van beton.. de grond, de banken om op te zitten, maar wat vreemd was dat de doelen heel klein waren.. ik herrinner mij dat ik bijmezelf dacht dat het moeilijk zou wezen om een doelpunt te scoren. :')
Ik liep door het gigantische gebouw heen en kwam een groene deur tegen, hier kwam de rozenlucht vandaan.. rozenstruiken groeide hier overal, de grond lag nu bezaaid met rozen, het beton was begroeid met rozen en ik kon achter de deur voor het eerst weer wat horen. Mensen lachen en hadden plezier daar en aangezien ik geen zin had om naar de zombies te gaan, of in die stilte te blijven wilde ik daar graag heen. Dus ik klop aan, en hoor een vrouw en een man lachen, ik klop weer maar niemand leek het te horen want hoorde alleen maar gelach en gepraat.
Opeens wist ik dat ik een cijfercode nodig had om door te lopen, er zou maar 1 kans wezen om het te proberen of de deur zou verdwijnen.. ik moest 3 cijfers noemen zodat de deur open zou gaan ik zei 1, 2, 3 ! En de deur verdween, 2, 4, 8 hoorde ik als antwoord en toen werd ik weer wakker.
The truth was in here.
  Grootste baggeraar 2022 zaterdag 13 augustus 2011 @ 18:54:09 #110
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_100684041
Klinkt als dat je zoekende bent naar iets en soms af en toe het gevoel hebt niet meer verder te kunnen. Terwijl de oplossing toch dichtbij is (raam dat zomaar verschijnt). Heb je misschien het idee dat sommige doelen heel moeilijk te verwezenlijken zijn? (kleine doelen).
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  zaterdag 13 augustus 2011 @ 23:02:33 #111
8372 Bastard
Persona non grata
pi_100693757
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2011 18:54 schreef vogeltjesdans het volgende:
Klinkt als dat je zoekende bent naar iets en soms af en toe het gevoel hebt niet meer verder te kunnen. Terwijl de oplossing toch dichtbij is (raam dat zomaar verschijnt). Heb je misschien het idee dat sommige doelen heel moeilijk te verwezenlijken zijn? (kleine doelen).
Ik heb wel een idee waar het over gaat.. het is zichtbaar maar ongrijpbaar.
The truth was in here.
  woensdag 17 augustus 2011 @ 16:31:57 #112
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_100857876
Ik heb een 2012 droom gehad :o Ik kan het me niet heel goed herinneren.
Maar er kwam een enorme vloedgolf aan en ik moest zo snel mogelijk naar mijn ouders.
Ik was met een jongen waar ik een aantal jaar geleden bevriend mee was.
De straten waren leeg en alles was dichtgetimmerd. Ik genoot van de rust die heerste op straat.
Mijn oma was er trouwens ook :o Die is al meer dan een jaar geleden overleden.
Sowieso duikt ze vaak op in dromen zonder verder iets toe te voegen. Ze is er dan gewoon.
Ze is niet dood in die dromen. Heel vreemd.
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
pi_100996114
Vannacht geplaagd door nachtmerries het eerste wat ik me nog herinner is dat we onze mini jackrussell moest weg geven aan iemand want ze was ziek en als we haar niet weggaven zou ze dood gaan, ik werd in paniek wakker en mn man moest me eerst laten zien waar ze was voordat ik rustig werd, k was helemaal in paniek. Dat hondje heet Merel en is mn baby , als ik verdrietig ben komt ze me troosten en krijg k altijd een likkie van dr. Als ik ga slapen ligt ze altijd tegen mn buik en gaat later bij mn voeten liggen.

Later zat ik in een hele rare situatie ik kan t me niet goed herinneren maar het rot gevoel is nog steeds aanwezig. k Mocht geen boodschappen meer doen mocht niks meer meenemen naar huis en mocht op sommige momenten niet eens meer naar buiten, deed je dat wel dan kreeg je straf. Iets had de controle overgenomen op deze planeet maar hoe en wat het was weet ik dus niet meer. Vind het vervelend dat ik t me niet meer goed herinneren kan, maar deze droom ging dus de hele nacht door. Ben er moe van.
pi_101022131
Ik droom minder en minder. Toch 2 korte dromen gehad. Eergisteren zat ik in een trein en de machinist was ineens spoorloos. Maximale snelheid en sneller en sneller. Moest toen naar de cabine gaan via allerlei wegen. Buiten de trein en dan via een raam daar naar binnen waar de trein langzamer kon worden gezet. Is uiteindelijk gelukt dus goede afloop. Toen het gelukt was werd ik meteen wakker uit de droom

Vannacht zat ik in een lift die zich ophing. Heb toen de muren gesloopt en nog meer. Uiteindelijk is die lift weer naar onderen gegaan. Ook direct wakker geworden.

Mijn droomwereld is kort en krachtig met een goede afloop. Gelukkig want ik word nu uitgeslapen wakker en heb geen 3 potten koffie en red bull meer nodig in de morgen. Mijn droomwereld is kort en krachtig met goede afloop omdat ik nu meer controle heb op mijn leven. Toen ik leefde in chaos en in the jungle was het allemaal 1 grote chaos in dromen ook. Totaal geen touw aan vast te knopen.'

Dromen. Ik vind het echt de nachtrust verstoren. Ik wil dus slapen zonder dromen. Ook fijne dromen hoeft niet voor mij. Ik wil 7 uur of 8 uur diep slapen en dan is overdag voor mij genoeg uitdaging. Ik heb dromen in de nacht niet nodig. Noem mezelf dan dreamviber hier maar ik zie het leven nog steeds als droom een beetje. Een droom tijdens wakker zijn.

[ Bericht 11% gewijzigd door dreamviber op 21-08-2011 23:36:52 ]
  woensdag 24 augustus 2011 @ 15:43:36 #115
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_101130069
Ik droomde dat ik zwanger was en voelde me ook helemaal zwanger.
Was een hele fijne droom. Had ook al een mooi buikje waar ik constant aanzat :D
Ik dacht tijdens de droom nog wel dat ik hoopte dat het geen droom was :')
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
pi_101207876
Ik droomde voordat ik wakker werd dat ik een vriendin van me opbelde en die niet opnam en iemand anders voor haar zei dat ze me eigenlijk niet wilde spreken. Ik heb toen gezegd dat dat meisje maar door moest geven dat ze een hoer was.

Ik weet ook waar de droom vandaan kwam want daarvoor probeerde ik haar te bellen en ze had me eerst een beetje met een smoesje van bel later terug afgewimpeld op een afgesproken tijd en toen ook terug gebeld maar nam niet op.
Zelf denk ik dan eerder ok als je geen contact wil zeg het dan gewoon in plaats van laf smoesjes gaan verzinnen en ik denk dat dat in de droom vannacht een beetje naar buiten kwam
  maandag 5 september 2011 @ 17:30:40 #117
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_101597111
Ik droomde een paar dagen geleden over de tweelingbroer van mijn vader. Hij was heel blij me te ontmoeten en knuffelde me. Mijn vader heeft geeneens een tweelingbroer...

Droom 2: Ik ben op een andere planeet en het is er leuk. En heel mooi. Op gegeven moment moet ik een snoepje kiezen maar omdat ik de naam van het snoepje wat ik wil niet kan uitspreken kies ik een andere. Op dat moment vergaat de planeet.

[ Bericht 42% gewijzigd door MissVanity op 06-09-2011 08:50:45 ]
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
  woensdag 7 september 2011 @ 08:11:28 #118
8372 Bastard
Persona non grata
pi_101663075
Ik droomde dat ik door een straat liep waarbij sommige huizen verstopt waren achter grote groene schermen van plastic. Vanaf de straat viel het eigenlijk niet eens op.
Dus ik ga eens een kijkje nemen achter die schermen en zie daar een voetpad met direct er aan betonnen traptreden die leiden naar massieve deuren.
Voor de ramen waren de gordijnen gesloten. Het viel mij op dat de "straatjes zo schoon waren geveegd" alsof het allemaal nieuw was. Het eerste huis waar ik voor stond leek in het beton wat gegraveerd te hebben staan.. ik voelde met mn vingers over het beton en in dikke blokletters kwam er KGB te staan.
Toen liep ik naar het tweede huis, en in die betonnen traptreden stond "CIA".
Ik liep naar het derde huis en zag daarin de duitse adelaar afgebeeld staan. Ik vroeg mij af wat het verband was tussen deze 3 huizen toen er plotseling een sirene afging en ik moest vluchten.

Geen idee.
The truth was in here.
pi_101663110
Ben je zelf veel bezig met die organisaties (BNW ofzo?), of heb je een droom gehad die zegt "let op, die spelen onder één hoedje"...
Of n.a.v. dit topic Werd de Space Shuttle geschrapt vanwege geheim ruimtevaartprogramma? :P
  woensdag 7 september 2011 @ 08:37:29 #120
8372 Bastard
Persona non grata
pi_101663358
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2011 08:16 schreef lezzer het volgende:
Ben je zelf veel bezig met die organisaties (BNW ofzo?), of heb je een droom gehad die zegt "let op, die spelen onder één hoedje"...
Of n.a.v. dit topic Werd de Space Shuttle geschrapt vanwege geheim ruimtevaartprogramma? :P
Nee ben er helemaal niet mee bezig eigenlijk :D Maar kreeg wel het idee dat ze onder 1 hoedje speelde.
Dat er veel gedaan word "achter de schermen" .. meer zal er niet aan betekenis inzitten vlgs mij.
The truth was in here.
pi_102044083
Ik ga het zo goed mogelijk uitleggen waar ik over dromen doen.

Al sinds dat ik klein was droom ik over mensen die in dan in mijn droom op een verschrikkelijk manier dingen het is gewoon net echt als of ik als een persoon erbij staan en toekijk wat er gebeurt!

Normaal zouden het nachtmerries moeten zijn maar zo beleef ik die dromen niet ik word ook gewoon uitgerust wakker al sta ik er zeker bij stil waar ik zojuist over gedroomd heb en ervaar het niet als een nachtmerrie schiet ook niet wakker als ik me in zo'n droom bevind.

2 dagen terug word ik gewoon wakker en dit was mijn droom... Hoop dat jullie dit kunnen volgen want het is misschien moeilijk te begrijpen.

Ben een kind +/- 8 kjaar oud en zit op een fiets te kijken naar een hoop tumult het vind allemaal plaats op een soort plein in een klein zanderig dorpje in het midden-oosten. Een groep mensen voornamelijk mannen komen aangelopen met 3 jongemannen bij zich vastgebonden aan hun handen ze worden door deze groep geslagen en geschopt de jongemannen lijken zo rond de 20 -25 jaar oud er word ook veel geschreeuwt en geroepen. De jongemannen worden bij een winkeltje gedwongen op hun knieen te gaan zitten om ergens op te wachten.

Op een moment komt er een stoffige witte jeep lijkend op een isuzu trooper het plein opgereden waar 2 mannen in groene kleding uit stappen. Ze lopen richting het winkeltje en praten met enkele mannen van de groep na op een gegeven moment begint de hele groep te juichen...

De jongemannen worden tegen een houten toonbank geplaatst met hun hoof terwijl ze op hun knieen moeten zitten. Een van de mannen in groene kleding pakt een zwart pistool en schiet alle
3 de jongemannen met een schot door het hoofd door. Zij vertrekken dan weer met de jeep zoals eerder vermeld en er word gejuicht en op de lichaam word getrapt en stenen gegooid.

Dan word het zwart en lijkt het alsof de droom voorbij is maar ik ben dan nog niet wakker en slaap gewoon door als ik in de ochtend wakker word dan weet ik nog alles waar ik over gedroomd heb tot in detail na te vertellen :{

Even heel duidelijk als ik over zulke dingen droom heb ik dat nooit zelf in het echt meegemaakt ook niet te vergelijken met dingen uit mijn eigen leven.
pi_102045201
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2011 01:11 schreef ayumu het volgende:
Ik ga het zo goed mogelijk uitleggen waar ik over dromen doen.

Al sinds dat ik klein was droom ik over mensen die in dan in mijn droom op een verschrikkelijk manier dingen het is gewoon net echt als of ik als een persoon erbij staan en toekijk wat er gebeurt!

Normaal zouden het nachtmerries moeten zijn maar zo beleef ik die dromen niet ik word ook gewoon uitgerust wakker al sta ik er zeker bij stil waar ik zojuist over gedroomd heb en ervaar het niet als een nachtmerrie schiet ook niet wakker als ik me in zo'n droom bevind.

2 dagen terug word ik gewoon wakker en dit was mijn droom... Hoop dat jullie dit kunnen volgen want het is misschien moeilijk te begrijpen.

Ben een kind +/- 8 kjaar oud en zit op een fiets te kijken naar een hoop tumult het vind allemaal plaats op een soort plein in een klein zanderig dorpje in het midden-oosten. Een groep mensen voornamelijk mannen komen aangelopen met 3 jongemannen bij zich vastgebonden aan hun handen ze worden door deze groep geslagen en geschopt de jongemannen lijken zo rond de 20 -25 jaar oud er word ook veel geschreeuwt en geroepen. De jongemannen worden bij een winkeltje gedwongen op hun knieen te gaan zitten om ergens op te wachten.

Op een moment komt er een stoffige witte jeep lijkend op een isuzu trooper het plein opgereden waar 2 mannen in groene kleding uit stappen. Ze lopen richting het winkeltje en praten met enkele mannen van de groep na op een gegeven moment begint de hele groep te juichen...

De jongemannen worden tegen een houten toonbank geplaatst met hun hoof terwijl ze op hun knieen moeten zitten. Een van de mannen in groene kleding pakt een zwart pistool en schiet alle
3 de jongemannen met een schot door het hoofd door. Zij vertrekken dan weer met de jeep zoals eerder vermeld en er word gejuicht en op de lichaam word getrapt en stenen gegooid.

Dan word het zwart en lijkt het alsof de droom voorbij is maar ik ben dan nog niet wakker en slaap gewoon door als ik in de ochtend wakker word dan weet ik nog alles waar ik over gedroomd heb tot in detail na te vertellen :{

Even heel duidelijk als ik over zulke dingen droom heb ik dat nooit zelf in het echt meegemaakt ook niet te vergelijken met dingen uit mijn eigen leven.

Zeker veel details, ik heb zelf het idee dat de 1 de details beter onthoudt dan de ander. Volgens mij heeft leeftijd hier ook mee te maken.
Mij kost het steeds meer moeite om dromen te onthouden. Vroeger droomde ik regelmatig lucid maar tegenwoordig als ik maar even het idee heb dat ik lucid begin te worden word ik wakker. }:|

Wat wel weer apart is dat ik op het moment weer vaak 'dromen' heb dat ik in mijn bed lig en er om heen van allerlei dingen gebeuren die niet kloppen. Alleen dan ben ik half verlamd, tot ikzelf tot de conclusie kom dat het niet klopt, meestal shop ik mezelf dan wakker(omdat het eng word?). Blijft leuk dat dromen. :)
Moi/proost
pi_102045560
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2011 02:19 schreef IkDrinkNooit het volgende:

[..]

Zeker veel details, ik heb zelf het idee dat de 1 de details beter onthoudt dan de ander. Volgens mij heeft leeftijd hier ook mee te maken.
Mij kost het steeds meer moeite om dromen te onthouden. Vroeger droomde ik regelmatig lucid maar tegenwoordig als ik maar even het idee heb dat ik lucid begin te worden word ik wakker. }:|

Wat wel weer apart is dat ik op het moment weer vaak 'dromen' heb dat ik in mijn bed lig en er om heen van allerlei dingen gebeuren die niet kloppen. Alleen dan ben ik half verlamd, tot ikzelf tot de conclusie kom dat het niet klopt, meestal shop ik mezelf dan wakker(omdat het eng word?). Blijft leuk dat dromen. :)
Ben toch al midden 20 en ik vergeet geen detail daar van zal ook niet snel veranderen denk ik zo ;)
pi_102045640
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2011 02:45 schreef ayumu het volgende:

[..]

Ben toch al midden 20 en ik vergeet geen detail daar van zal ook niet snel veranderen denk ik zo ;)
Als ik wakker word, dan denk ik ook van o god wat heb ik nu weer gedroomd, de details heb ik dan ook nog. Maar naar 10 minuten word het al minder. :{
Moi/proost
pi_102045706
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2011 02:57 schreef IkDrinkNooit het volgende:

[..]

Als ik wakker word, dan denk ik ook van o god wat heb ik nu weer gedroomd, de details heb ik dan ook nog. Maar naar 10 minuten word het al minder. :{
Kan me nog genoeg dromen opnoemen van jaren geleden en snel vergeten doe ik het ook niet.
  Grootste baggeraar 2022 zaterdag 17 september 2011 @ 14:17:23 #126
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_102054188
Even wat onzin verwijderd.
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  maandag 19 september 2011 @ 16:30:06 #127
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_102142373
Ik heb een vreselijke nachtmerrie gehad :o
Ik kon daarna niet eens meer verder slapen!

Ik werd ontvoerd door een hele enge man.
Hij noemde mij 'zijn vriendin' en was erg trots.
Ik probeerde te ontsnappen en hij besloot me iets te geven waardoor ik enorm verzwakte en legde me in bed. Ik lag aan een infuus. Op gegeven moment wilde ik weer ontsnappen. Ik rukte mijn infuus los en rende keihard weg. Buiten stonden mijn schoonouders in een auto te wachten. Ik rende de auto in en verstopte mij onder een deken. Mijn schoonmoeder zei: Het valt totaal niet op zo. Je zou zo een enorm boedha beeld kunnen zijn. De man die mij had ontvoerd was natuurlijk naar mij op zoek. Hij liep naar de auto toe en keek door de voorruit naar binnen. Hij keek me recht aan en vroeg aan mijn schoonouders of ze mij hadden gezien. Ze zeiden nee en de man wenste ze een fijne dag. Hierna reden we weg. Ik was helemaal opgelucht en dacht dat mijn ontsnapping was gelukt. Jammer genoeg achtervolgde de man de auto en trok mij eruit. Weer rende ik keihard weg totdat de man mij riep. Ik keek achterom en hij vroeg of ik een fles wilde hebben. Het was een fles olijfolie. Vervolgens gooide hij de fles naar mij toe. Ik sloot mijn ogen 1 seconden en toen ik ze weer opende stond hij vlak voor me. Toen werd ik wakker.
Wat was ik bang zeg! :o
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
  Grootste baggeraar 2022 maandag 19 september 2011 @ 16:59:26 #128
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_102143566
Zijn er confronterende dingen in je leven waar je voor wegrent?
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  maandag 19 september 2011 @ 17:04:37 #129
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_102143763
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2011 16:59 schreef vogeltjesdans het volgende:
Zijn er confronterende dingen in je leven waar je voor wegrent?
Nee, eigenlijk niet.
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
pi_102445694
Ik droomde vannacht dat ik meedeed met een wedstrijd.
Die wedstrijd was een combinatie van een danswedstrijd met een modellenwedstrijd.
Ik sleepte ook een enorme weekeindtas mee.

We gingen met alle kanidaten in een bus en die reed ons naar een zaal toe.
Daar stapten we uit en toen ging iedereen in een groepje zitten. Ik stond als enige nog alleen en ging bij mijn ouders en zusje zitten. Mijn zusje ging snel weg omdat ze naar school moest fietsen die 20 km verderop lag. 10 Minuten later was ze terug en vertelde ze dat ze er helemaal heen was geweest maar dat het saai was en dus terug kwam.

Dus die wedstrijd begon, ik werd eerste en moest later de beker ophalen. Maar mijn ouders wilden eerst dat ik bij een vriend van ze een mat kwam brengen. Ik dus die mat brengen en rende als een dolle daar heen. Onderweg viel ik wel 20 keer.
Toen kwam ik in een enorm bejaardenhuis aan met asociale bejaarden. Die scholden me allemaal uit.

Ik aanbellen, doet er een familie a la Flodder open en laat mij naar binnen. Alles was er enorm armzalig en alles was koud en kil.
Ik die mat brengen, moest er een terug sturen.
Prima, dus ik loop dat gebouw uit, en liep achteruit terug naar die zaal om mijn prijs op te halen.
Kom ik die zaal binnen is alles veranderd en zie ik een klein jongetje op de vloer zitten. Die onthoofd ik.
Dan loop ik een andere zaal in en zie een jongetje op de vloer zitten. Die dood ik ook.
Daarna loop ik een andere zaal binnen en zie een dood meisje liggen.


Wtf was dit voor een debiele droom?
Twiddel
pi_102446650
oh popje.... tijd om naar je gevoel te gaan luisteren :*
  woensdag 28 september 2011 @ 17:45:25 #132
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_102483248
Ik vraag me af jullie ook verhalen dromen.

Ik word wakker uit een droom, val weer in slaap en de droom gaat verder waar die gestopt was.
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_102945391
quote:
0s.gif Op woensdag 28 september 2011 17:45 schreef sararaats het volgende:
Ik vraag me af jullie ook verhalen dromen.

Ik word wakker uit een droom, val weer in slaap en de droom gaat verder waar die gestopt was.
Ja! Heb ik ook wel eens. Vooral als ik 's ochtends wakker wordt even naar m'n wekker kijk en nog even door slaap

Laatst droomde ik over mijn allereerste ex. We hadden seks en deden standje 69.
Gek genoeg denk ik na die droom nu vaak aan haar terwijl ik voorheen geen moment meer aan haar had gedacht. Ik zou bijna gaan denken dat ze stiekem ook aan mij denkt, maar dat zal wel niet
pi_103339086
heel irritant , ik had vorige week in het echt een visite in huis die opdringerig was en ik heb hem kwaad het huis uit gezet.
Overdag doe ik leuke dingen maar nu heb ik wel last van nachtmerries en agressieve dromen, waarin ik aan het schieten ben }:|
  Grootste baggeraar 2022 donderdag 20 oktober 2011 @ 23:46:34 #135
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_103353516
quote:
0s.gif Op donderdag 20 oktober 2011 19:39 schreef formerjellybean het volgende:
heel irritant , ik had vorige week in het echt een visite in huis die opdringerig was en ik heb hem kwaad het huis uit gezet.
Overdag doe ik leuke dingen maar nu heb ik wel last van nachtmerries en agressieve dromen, waarin ik aan het schieten ben }:|
Op wie schiet je dan in je dromen? Op die visite?
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
pi_103407815
op iemand op wie ik kwaad ben en denk inderdaad dat het best eens die visite kan zijn.
Die avond ben ik namelijk nogal opgefokt vol adrenaline gaan slapen en daarna gewoon de dagelijkse dingen dus ergens denk ik dat de kwaadheid een beetje een eigen leven is gaan leiden en dus in de slaap terugkomt.
  zaterdag 22 oktober 2011 @ 08:55:21 #137
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_103408571
Ik droomde een paar nachten geleden dat ik m'n jongere ik tegenkwam en dat ik zei: ik kom uit de toekomst :@

Misschien heb ik "Hey met mij" teveel gelezen >:)
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  vrijdag 28 oktober 2011 @ 07:24:40 #138
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_103658281
Vannacht droomde ik over yvonne :@
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  Grootste baggeraar 2022 vrijdag 28 oktober 2011 @ 17:52:43 #139
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_103676792
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 oktober 2011 07:24 schreef sararaats het volgende:
Vannacht droomde ik over yvonne :@
Iets meer inhoud zou welkom zijn.

O wacht :@
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  zaterdag 29 oktober 2011 @ 09:49:56 #140
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_103699673
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 oktober 2011 17:52 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Iets meer inhoud zou welkom zijn.

O wacht :@
Zeker :@

Vannacht had ik speciale krachten, kuste met een mooie vrouw, speelde piano en nu ben ik in de war ;)
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  Grootste baggeraar 2022 zondag 30 oktober 2011 @ 00:20:03 #141
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_103726284
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 oktober 2011 09:49 schreef sararaats het volgende:

[..]

Zeker :@

Vannacht had ik speciale krachten, kuste met een mooie vrouw, speelde piano en nu ben ik in de war ;)
Zonder meer info zijn wij dat ook.
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
pi_103735774
Dromen _O_

Een van mijn leukste dromen is dat ik een in een film speel die ik de avond van tevoren heb gezien. Zo heb ik ooit Jack (Titanic) op tijd van het schip gekregen en liet ik die bitch stikken :D

Alleen de laatste paar nachten nogal vaak gedroomd over vreemdgaan met onbekende mensen (er zat zelfs een vrouw tussen). Heb vroeger ook een paar keer gedroomd dat ik de leukste dude ever had ontmoet, maar wanneer ik die persoon van dichtbij bekeek, bleek het een vriendin/nicht te zijn :@ Ben overdag geen perv en verlang zover ik weet ook niet naar iets extra's. Negeren of een boodschap aannemen?
pi_103736038
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 oktober 2011 08:55 schreef sararaats het volgende:
Ik droomde een paar nachten geleden dat ik m'n jongere ik tegenkwam en dat ik zei: ik kom uit de toekomst :@
Dit lijkt me ook erg gaaf om over te dromen, helaas nog nooit meegemaakt :)
  woensdag 2 november 2011 @ 06:28:18 #144
359691 XanderFly
scheet laten?
pi_103863288
Ik heb wel eens gedroomd dat ik de leider was van Al-Qaeda. Toen we in het vlieguig waren schoot een man met een lange baard (volgens mij bin laden ofzo) de piloten neer en toen mog ik het besturen en later ging ik aanslag plegen bij obama's huis.

Geen idee waarom ik dit heb gedroomd

[ Bericht 0% gewijzigd door XanderFly op 02-11-2011 06:28:52 (typefoutjuh) ]
I
Am
THEKING!
  woensdag 2 november 2011 @ 08:51:38 #145
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_103864397
quote:
16s.gif Op woensdag 2 november 2011 06:28 schreef XanderFly het volgende:
Ik heb wel eens gedroomd dat ik de leider was van Al-Qaeda. Toen we in het vlieguig waren schoot een man met een lange baard (volgens mij bin laden ofzo) de piloten neer en toen mog ik het besturen en later ging ik aanslag plegen bij obama's huis.

Geen idee waarom ik dit heb gedroomd
:o Zal ik Obama even waarschuwen dat een fokker een aanslag gaat plegen op hem :P
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
pi_103874095
Dag allen,

Ik heb besloten om toch maar eens hier wat te posten. Ik heb namelijk het volgende:
Ik ben een nuchter persoon. Ben opgegroeid in een nuchtere omgeving en niemand hier, of in mijn omgeving, gelooft in geesten/spoken/aliens enz.

Ik zelf ook niet echt, maar toch wel een klein beetje. Ik heb de deur als het ware op een kier gehouden. Dit komt mede door eigen ervaringen. Zo keek ik vroeger altijd op een soort van 'hok' wat achter ons huis staat. Daar scheen op een avond een groot licht op. Het gekke was dat m'n moeder en ik tegelijkertijd naar het hok keken en zij zag het licht niet. Hierdoor ben ik een beetje gaan geloven dat er meer is dan alleen 'ons', maar niet geheel overtuigd.

Afijn, het dromen, al sinds mijn 13/14e heb ik 'lucide dromen'. Toen ik dit voor het eerst had vond ik het vreemd. Nu is het leuk en irritant. Leuk, omdat ik de baas ben in mijn eigen dromen, ik kan doen en laten wat ik wil, ik kan alleen de droom niet 'maken'. Irritant, omdat als ik wakker wordt compleet uitgeput ben. Dit komt meestal wel 1x per week voor.

Het begint nooit als een lucide droom, ik heb altijd op den duur een moment van 'Hey dat kan niet!" en dan opeens zie ik het, koeien die zweven door het gras e.d. maar het ziet er enorm echt uit.

Nu is mijn vraag: Is het mogelijk om dit beter te gaan beheersen, zodat het vaker voor kan komen en ik nóg meer controle krijg? En hoe zorg ik ervoor dat ik minder uitgeput wordt?

En dan nog iets, ik heb ook heel vaak dat wanneer ik in slaap val, ik als het ware door mijn bed heen zak, dan schrik ik weer wakker en is er niks aan de hand. Wat kan dit zijn?
  woensdag 2 november 2011 @ 20:06:39 #147
359691 XanderFly
scheet laten?
pi_103888999
quote:
:o Zal ik Obama even waarschuwen dat een fokker een aanslag gaat plegen op hem :P
:)
I
Am
THEKING!
  donderdag 17 november 2011 @ 20:54:13 #148
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_104490270
Ik heb afschuwelijk gedroomd vannacht. Ik hoop dat iemand me kan helpen deze droom te duiden.

Ik had een gat in mijn keel en tong. Daardoor kon ik niet praten. Het was een uurtje of 4 s nachts en ik liep over straat. Ik moest ergens heen om me te laten helpen. Maar omdat het nacht was maakte ik me zorgen of die mensen wel wakker zouden zijn. Gelukkig brandde het licht in het huis waar ik moest zijn. Ik ging er naar binnen en iemand stopte een kurk in mijn keel en een papieren constructie in mijn tong. Daarna kwam er allemaal bloed uit mijn mond. Ik durfde absoluut niet te slikken en was constant in doekjes aan het spugen. Ik was erg bang in de droom.

Heeft iemand enig idee??
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
pi_104508230
Wat t eerste in me op kwam was taal en dat t misschien betekend dat je op je woorden moet letten. Dat je er misschien te gauw iets uit flapt (ik wil niet onvriendelijk klinken miss en k weet ook niet of t zo bedoeld is maar dat is wat ik voelde)
Omdat ik niet verder kwam en toch eens wou kijken of ik in de goede richting zat ben ik naar droominfo gegaan

TONG
Een droom over je eigen tong is een verwijzing naar de dingen die je zegt. Je hebt misschien al teveel gezegd of je zou je juist wat nadrukkelijker moeten uitdrukken.

Als je droomt dat je iemands tong uitrukt, geeft dit aan dat je extreem ontdaan bent door wat deze persoon heeft gezegd. Je bent echter nog niet in staat geweest je woede volledig te uiten. Je zou de neiging kunnen hebben je emoties voor jezelf te houden, zodat de woede zich een weg weet te vinden naar je dromen op een geweldadige wijze.

KEEL
Een droom over je keel symboliseert het vermogen om jezelf uit te drukken en je ideeen aan anderen over te brengen.

Als je keelpijn hebt in je droom, suggereert dit dat je moeite hebt om te zeggen wat je werkelijk denkt. Je zou je bedreigd kunnen voelen wanneer je je uitdrukt. Een alternatieve droomuitleg is dat deze droom je vertelt dat je je trots moet inslikken.

Als je droomt over een fraaie en bevallige keel voorspelt dit een vooruitgang in iets.

BLOED
Bloed vertegenwoordigt leven, liefde, passie maar bijvoorbeeld ook tegenslag. Als het woord "Bloed" in je droom geschreven staat, zou dit een verwijzing kunnen zijn naar een situatie in je leven die blijvend is, en niet veranderd kan worden.

Als je droomt dat je bloedt, of bloed verliest, suggereert dit dat je oververmoeid bent, of emotioneel uitgeput. Het kan ook duiden op bittere confrontaties tussen jou en vrienden/geliefden. Je acties uit het verleden keren terug en zitten je dwars. Het is voor vrouwen trouwens heel gewoon en natuurlijk om over bloed te dromen, vlak voor- of tijdens ongesteldheid of zwangerschap.

Dromen dat je bloed drinkt, duiden op een nieuwe vlaag van vitaliteit en kracht.


bron: http://www.droominfo.nl/

Ik hoop dat je hier iets mee kan
pi_104508322
quote:
11s.gif Op donderdag 17 november 2011 20:54 schreef MissVanity het volgende:
Heeft iemand enig idee??
Wie was die iemand?
  vrijdag 18 november 2011 @ 12:47:34 #151
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_104509372
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 november 2011 12:09 schreef mousy31 het volgende:
Wat t eerste in me op kwam was taal en dat t misschien betekend dat je op je woorden moet letten. Dat je er misschien te gauw iets uit flapt (ik wil niet onvriendelijk klinken miss en k weet ook niet of t zo bedoeld is maar dat is wat ik voelde)
Omdat ik niet verder kwam en toch eens wou kijken of ik in de goede richting zat ben ik naar droominfo gegaan

TONG
Een droom over je eigen tong is een verwijzing naar de dingen die je zegt. Je hebt misschien al teveel gezegd of je zou je juist wat nadrukkelijker moeten uitdrukken.

Als je droomt dat je iemands tong uitrukt, geeft dit aan dat je extreem ontdaan bent door wat deze persoon heeft gezegd. Je bent echter nog niet in staat geweest je woede volledig te uiten. Je zou de neiging kunnen hebben je emoties voor jezelf te houden, zodat de woede zich een weg weet te vinden naar je dromen op een geweldadige wijze.

KEEL
Een droom over je keel symboliseert het vermogen om jezelf uit te drukken en je ideeen aan anderen over te brengen.

Als je keelpijn hebt in je droom, suggereert dit dat je moeite hebt om te zeggen wat je werkelijk denkt. Je zou je bedreigd kunnen voelen wanneer je je uitdrukt. Een alternatieve droomuitleg is dat deze droom je vertelt dat je je trots moet inslikken.

Als je droomt over een fraaie en bevallige keel voorspelt dit een vooruitgang in iets.

BLOED
Bloed vertegenwoordigt leven, liefde, passie maar bijvoorbeeld ook tegenslag. Als het woord "Bloed" in je droom geschreven staat, zou dit een verwijzing kunnen zijn naar een situatie in je leven die blijvend is, en niet veranderd kan worden.

Als je droomt dat je bloedt, of bloed verliest, suggereert dit dat je oververmoeid bent, of emotioneel uitgeput. Het kan ook duiden op bittere confrontaties tussen jou en vrienden/geliefden. Je acties uit het verleden keren terug en zitten je dwars. Het is voor vrouwen trouwens heel gewoon en natuurlijk om over bloed te dromen, vlak voor- of tijdens ongesteldheid of zwangerschap.

Dromen dat je bloed drinkt, duiden op een nieuwe vlaag van vitaliteit en kracht.


bron: http://www.droominfo.nl/

Ik hoop dat je hier iets mee kan
Dit had ik inderdaad al gelezen. Maar komt me niet echt bekend voor.
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 november 2011 12:12 schreef lezzer het volgende:

[..]

Wie was die iemand?
Dat weet ik niet... Wel iemand die ik ken. Maar ik kan me echt niet herinneren wie het was.
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
  zondag 20 november 2011 @ 10:01:17 #152
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_104577565
Ik droomde over Plons de gekke kikker en dat ik zwanger was :@

Ik weet van mezelf dat ik geen kinderen wil maar wat betekent het zwanger zijn in een droom?
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  woensdag 23 november 2011 @ 12:17:27 #153
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_104713831
Naar aanleiding van één of andere FAS docu (alcohol tijdens de zwangerschap geeft een redelijk grote kans op kinderen met FAS) droomde ik vannacht dat ik zwanger was. En herinnerde ik me mijn alcoholische escapades die ik de afgelopen tijd in het echt had.

Dus :{. Ik ben nog steeds een vent dus vond het wel een beetje vreemd.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
&lt;a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow"&gt;Vrijheid&lt;/a&gt;
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_104731060
quote:
10s.gif Op woensdag 23 november 2011 12:17 schreef jogy het volgende:
Naar aanleiding van één of andere FAS docu (alcohol tijdens de zwangerschap geeft een redelijk grote kans op kinderen met FAS) droomde ik vannacht dat ik zwanger was. En herinnerde ik me mijn alcoholische escapades die ik de afgelopen tijd in het echt had.

Dus :{. Ik ben nog steeds een vent dus vond het wel een beetje vreemd.
Dat lijkt me zeker raar, dat je in je droom ineens een vrouw bent. Of droomde je dat je als man zwanger was?
  woensdag 23 november 2011 @ 19:57:19 #155
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_104731444
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2011 19:50 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Dat lijkt me zeker raar, dat je in je droom ineens een vrouw bent. Of droomde je dat je als man zwanger was?
Gewoon als man jammer genoeg. Anders was ik meteen naar een spiegel gerend om te kijken hoe ik eruit zag. Was nog niet heel lang zwanger hoor :P.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
&lt;a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow"&gt;Vrijheid&lt;/a&gt;
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_104732137
Ik droom de laatste tijd heel veel over mijn ouders, en dat mijn ouders mij steeds uitlachen en uitschelden. En dat geschreeuw in mijn dromen, niet normaal :X

Ik slaap echt heel onrustig, elke nacht word ik steevast om 4 uur wakker :X
Twiddel
pi_104732214
quote:
10s.gif Op woensdag 23 november 2011 19:57 schreef jogy het volgende:

[..]

Gewoon als man jammer genoeg. Anders was ik meteen naar een spiegel gerend om te kijken hoe ik eruit zag. Was nog niet heel lang zwanger hoor :P.
Ik heb weleens een foto van een zwangere man gezien. Zal eens zoeken.
Wees trouwens maar blij dat je niet over de bevalling gedroomd hebt :o
pi_104732249
quote:
1s.gif Op zondag 20 november 2011 10:01 schreef sararaats het volgende:
Ik droomde over Plons de gekke kikker en dat ik zwanger was :@

Ik weet van mezelf dat ik geen kinderen wil maar wat betekent het zwanger zijn in een droom?
Plons de gekke kikker? :D
Twiddel
pi_104732281
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2011 20:11 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ik heb weleens een foto van een zwangere man gezien. Zal eens zoeken.
Wees trouwens maar blij dat je niet over de bevalling gedroomd hebt :o
Die heb ik ook gezien.
Bizar, die man :X
Twiddel
  woensdag 23 november 2011 @ 20:35:55 #160
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_104733616
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2011 20:11 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ik heb weleens een foto van een zwangere man gezien. Zal eens zoeken.
Wees trouwens maar blij dat je niet over de bevalling gedroomd hebt :o
Heb het trouwens opgezocht op interwebs voor een mogelijke verklaring en het blijkt voor een man te betekenen dat er een rijpingsproces gaande is in mijn psyche, word ik dan eindelijk volwassen na 32 jaar? :+.

[ Bericht 0% gewijzigd door jogy op 23-11-2011 20:52:55 ]
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
&lt;a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow"&gt;Vrijheid&lt;/a&gt;
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_104734078
quote:
14s.gif Op woensdag 23 november 2011 20:35 schreef jogy het volgende:

[..]

Heb het trouwens opgezocht op interwebs voor een mogelijke verklaring en het blijkt voor een man te betekenen dat er een rijpingsproces gaande is in mijn psyche, wordt ik dan eindelijk volwassen na 32 jaar? :+.
Ja, dat lijkt er op he :P
Maar wel grappig dat je dat dan duidelijk gemaakt wordt door je te laten dromen dat je zwanger bent.
  woensdag 23 november 2011 @ 20:58:30 #162
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_104735142
quote:
0s.gif Op woensdag 23 november 2011 20:43 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ja, dat lijkt er op he :P
Maar wel grappig dat je dat dan duidelijk gemaakt wordt door je te laten dromen dat je zwanger bent.
Heh, best wel. Maar ook wel een beetje logisch op zich, er broeit iets nieuws op. Een nieuw inzicht/richting etc etc Zwangerschap past daar wel in op een droomlogische manier die uiteraard tjokvol zit met symboliek. :P. Naja, aan de andere kant ben ik niet zo'n droomsymbool uitleg aanhanger :'). Gezien het feit dat ik dus inderdaad gewoon een docu heb gezien over FAS kinderen enik droomde dat ik liters alcohol aan het drinken was terwijl ik zwanger was. Betekend dat dat ik nooit een volgroeid volwassene word maar tevreden moet zijn met een gebrekkige versie ervan omdat ik door mijn eigen toedoen het echt volwassen worden blokkeer? :').

Ik haat droomuitleg :{.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
&lt;a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow"&gt;Vrijheid&lt;/a&gt;
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_104735362
quote:
10s.gif Op woensdag 23 november 2011 20:58 schreef jogy het volgende:

[..]

Heh, best wel. Maar ook wel een beetje logisch op zich, er broeit iets nieuws op. Een nieuw inzicht/richting etc etc Zwangerschap past daar wel in op een droomlogische manier die uiteraard tjokvol zit met symboliek. :P. Naja, aan de andere kant ben ik niet zo'n droomsymbool uitleg aanhanger :'). Gezien het feit dat ik dus inderdaad gewoon een docu heb gezien over FAS kinderen enik droomde dat ik liters alcohol aan het drinken was terwijl ik zwanger was. Betekend dat dat ik nooit een volgroeid volwassene word maar tevreden moet zijn met een gebrekkige versie ervan omdat ik door mijn eigen toedoen het echt volwassen worden blokkeer? :').

Ik haat droomuitleg :{.
Het betekent denk ik júist dat je volwassen bent. De geboorte van een -in zekere zin-nieuw leven. Een nieuwe stap op het levenspad. Ja, klinkt hoogdravend, maar zou kunnen toch?
Ik weet het niet hoor, denk gewoon zoiets, ben geen dromeninterpreteerder :D
  donderdag 24 november 2011 @ 10:37:41 #164
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_104752838
quote:
10s.gif Op woensdag 23 november 2011 20:09 schreef summer2bird het volgende:
Ik droom de laatste tijd heel veel over mijn ouders, en dat mijn ouders mij steeds uitlachen en uitschelden. En dat geschreeuw in mijn dromen, niet normaal :X

Ik slaap echt heel onrustig, elke nacht word ik steevast om 4 uur wakker :X
Dat heb ik ook eens gedroomd maar dan de hele familie :@

Wat betekent frieten eten in een droom?
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  maandag 28 november 2011 @ 15:16:58 #165
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_104923330
quote:
1s.gif Op donderdag 24 november 2011 10:37 schreef sararaats het volgende:
Wat betekent frieten eten in een droom?
Dat het patat is.

Ok, serieus; niet veel waarschijnlijk.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
&lt;a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow"&gt;Vrijheid&lt;/a&gt;
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  woensdag 30 november 2011 @ 10:18:32 #166
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_104998968
Ik droomde zojuist dat yvonne op bezoek was met Brechtje.

:@
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  woensdag 30 november 2011 @ 11:43:25 #167
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_105001525
Ik droomde dat ik naar het zwembad ging met vrienden. Ik nam mijn telefoon en sigaretten mee het bad in :') Ik zat op de rand naast het bad en ineens waren mijn sigaretten weg :o Dus wij met zijn allen in het zwembad zoeken. Kom ik erachter dat mijn telefoon bol staat. Die zat dus vol met water :') Sigaretten konden we niet vinden (alsof het zin heeft om die sigaretten te zoeken. Als ze nat zijn heb je er toch niks meer aan!) Uiteindelijk bood iedereen mij geld aan om nieuwe te kopen maar dat wilde ik niet aannemen. Totdat iemand me 1,2 miljoen aanbood :o :D Die nam ik aan natuurlijk. Bleek het Russisch geld te zijn en was het maar 2 cent waard!

Wtf :') Wat een achterlijke droom!
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
pi_105003614
Mn man heeft vannacht ook over geld gedroomd eig een hele grappige droom,
Hij en ik moesten auto';s stelen en dan zouden we 100.000 euro krijgen. De eerste auto was een dikke rolls royce , die verkocht ik voor 2 euro.
De volgende een dikke mercedes die verkocht ik voor 3 euro
mn man zei op een gegeven moment tegen me zo krijgen we nooit die 100.000 en ik zei toen maar die volkswagen golf verkoop ik voor 99.000
Moest wel lachen toen hij me dat vanmorgen vertelde
  woensdag 30 november 2011 @ 14:14:07 #169
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_105006234
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2011 12:54 schreef mousy31 het volgende:
Mn man heeft vannacht ook over geld gedroomd eig een hele grappige droom,
Hij en ik moesten auto';s stelen en dan zouden we 100.000 euro krijgen. De eerste auto was een dikke rolls royce , die verkocht ik voor 2 euro.
De volgende een dikke mercedes die verkocht ik voor 3 euro
mn man zei op een gegeven moment tegen me zo krijgen we nooit die 100.000 en ik zei toen maar die volkswagen golf verkoop ik voor 99.000
Moest wel lachen toen hij me dat vanmorgen vertelde
Jij bent gek :o Haha _O-
Je moet maar geen autoverkoper worden!
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
  woensdag 30 november 2011 @ 14:35:06 #170
31858 mrspoeZ
crazy catlady
pi_105006994
Ik had een apart topic gemaakt omdat ik niet had gezien had dat er een centraal topic voor was. Mijn excuus. Mijn post was:
Mijn zoon van 12 droomt sinds kort regelmatig heel naar. In zijn droom probeert hij ergens van weg te komen en als dat niet lukt door te rennen springt hij, uit een raam, van een berg, van een gebouw. Hij wordt wakker op het moment dat hij neer dreigt te komen. In zijn beleving is er op dat moment ook een 'wezen' in zijn kamer. Heb net even met kind zitten zoeken en lezen hier en daar. Hij zegt dat ie niet goed weet waar hij voor wegrent, dat wisselt elke keer, een monster of een piratenschip (?). Hij zegt dat het springen zelfmoord is.

Googlen maakt me niet veel wijzer, gaat meestal over niet durven springen of springen en dan vliegen/zweven of over vallen. Waar zou dit op kunnen duiden?
Prrrrr
pi_105013279
Ik gok dat er dan iemand in je kind zijn omgeving is die hem neer probeert te halen, uit zijn balans wil halen, uit zijn eigen centrum of hem wil doen twijfelen aan wat hij zelf als zijn eigen waarheid ziet (wat hem zelfvertrouwen geeft) en dat hij dat ergens wel doorheeft maar nog niet genoeg zelfvertrouwen heeft om zichzelf te kunnen verweren, vandaar dat hij enkel kan bedenken om weg te rennen in de hoop dat hij ergens anders veiliger is.

Ik zou hem proberen te leren inzien dat een droomwereld een hele andere wereld is dan deze waar je onkwetsbaar kunt zijn en zelf kan bepalen wat er gebeurt, dat hij het wezen gevangen moet nemen en ondervragen of direct uit zijn huis moet gooien, net zo de piraten overboord gooien of op een onbewoond eiland achterlaten en weer verder varen. Lijkt mij dat je kind in die fase zit dat hij zijn zelfvertrouwen aan het vormen is en er onderwerpen zijn waarvan hij twijfelt of hij daar mee om kan gaan, kan terug te herleiden zijn naar iets simpels zoals een ander kind wat jouw kinds' zelfvertrouwen op de proef stelt of misschien dat hij iets heeft gelezen waar hij wel interesse in heeft maar nog niet weet hoe hij daarmee om moet gaan.
pi_105016021
quote:
10s.gif Op woensdag 30 november 2011 14:14 schreef MissVanity het volgende:

[..]

Jij bent gek :o Haha _O-
Je moet maar geen autoverkoper worden!
ja hallo t was zijn droom hahaha
pi_105016093
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2011 14:35 schreef mrspoeZ het volgende:
Ik had een apart topic gemaakt omdat ik niet had gezien had dat er een centraal topic voor was. Mijn excuus. Mijn post was:
Mijn zoon van 12 droomt sinds kort regelmatig heel naar. In zijn droom probeert hij ergens van weg te komen en als dat niet lukt door te rennen springt hij, uit een raam, van een berg, van een gebouw. Hij wordt wakker op het moment dat hij neer dreigt te komen. In zijn beleving is er op dat moment ook een 'wezen' in zijn kamer. Heb net even met kind zitten zoeken en lezen hier en daar. Hij zegt dat ie niet goed weet waar hij voor wegrent, dat wisselt elke keer, een monster of een piratenschip (?). Hij zegt dat het springen zelfmoord is.

Googlen maakt me niet veel wijzer, gaat meestal over niet durven springen of springen en dan vliegen/zweven of over vallen. Waar zou dit op kunnen duiden?
droominfo zegt :
Als je droomt dat je een zelfmoord begaat, duidt je droom erop dat de omstandigheden in je leven zo frustrerend zijn, dat je niet langer bereid bent het hoofd te bieden aan bepaalde situaties of relaties, zoals je in het verleden wel hebt gedaan.

Een andere uitleg van deze droom zou kunnen zijn dat het je niet lukt een bepaald schuldgevoel te overwinnen en derhalve de agressie op jezelf richt. Een meer positieve uitleg is dat je afscheid hebt genomen van een specifiek aspect van je karakter dat je al te lang met je hebt meegezeuld.

Wanneer je iemand anders zelfmoord ziet plegen, benadrukt dit je bezorgdheid om deze persoon. Overweeg ook welke kenmerken van die persoon je probeert te ’doden’ binnen jezelf. Misschien hoop je dat je niet echt op deze figuur lijkt en bezig bent om sommige nare trekjes binnen jezelf van de hand te doen.
---------------------------------------------------
Denk een mooie aansluiting op de post hierboven, is dus wel duidelijk dat hij ergens mee worstelt, k hoop dat je er kan achter komen wat....
  woensdag 30 november 2011 @ 19:27:59 #174
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_105017920
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2011 18:43 schreef mousy31 het volgende:

[..]

ja hallo t was zijn droom hahaha
Oh ;( Dom van mij!
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
pi_105043039
hihi geeft niks meis

Vannacht veel gedroomd, kan er nu k goed wakker ben, er alleen geen touw meer aan vastknopen
Alles liep doorelkaar.
  donderdag 1 december 2011 @ 10:23:30 #176
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_105043279
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2011 14:35 schreef mrspoeZ het volgende:
Ik had een apart topic gemaakt omdat ik niet had gezien had dat er een centraal topic voor was. Mijn excuus.
Aparte droomtopics mogen gewoon hoor, het kan alleen zo zijn dat je hier ook tips vindt. Al is dit meer een 'deel je droom' topic dan een adviestopic.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
&lt;a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow"&gt;Vrijheid&lt;/a&gt;
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  donderdag 1 december 2011 @ 10:23:46 #177
342898 MissVanity
Wijkt af van het onderwerp
pi_105043292
quote:
0s.gif Op donderdag 1 december 2011 10:15 schreef mousy31 het volgende:
hihi geeft niks meis

Vannacht veel gedroomd, kan er nu k goed wakker ben, er alleen geen touw meer aan vastknopen
Alles liep doorelkaar.
Hetzelfde hier! Ik weet alleen nog flarden. Ik viel bijna uit een achtbaan :o En de receptie was weg dus ik moest een andere werkplek zoeken :o (Dat klopt wel :') )
Op dinsdag 20 september 2011 14:48 schreef Daywalk3r het volgende:
Ik werk bij MissVanity en neem wel eens een onderwerp mee.
Ik bedoel, zij wijkt er toch vanaf.
  donderdag 1 december 2011 @ 10:25:25 #178
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_105043335
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2011 17:34 schreef loop het volgende:
Ik gok dat er dan iemand in je kind zijn omgeving is die hem neer probeert te halen, uit zijn balans wil halen, uit zijn eigen centrum of hem wil doen twijfelen aan wat hij zelf als zijn eigen waarheid ziet (wat hem zelfvertrouwen geeft) en dat hij dat ergens wel doorheeft maar nog niet genoeg zelfvertrouwen heeft om zichzelf te kunnen verweren, vandaar dat hij enkel kan bedenken om weg te rennen in de hoop dat hij ergens anders veiliger is.

Ik zou hem proberen te leren inzien dat een droomwereld een hele andere wereld is dan deze waar je onkwetsbaar kunt zijn en zelf kan bepalen wat er gebeurt, dat hij het wezen gevangen moet nemen en ondervragen of direct uit zijn huis moet gooien, net zo de piraten overboord gooien of op een onbewoond eiland achterlaten en weer verder varen. Lijkt mij dat je kind in die fase zit dat hij zijn zelfvertrouwen aan het vormen is en er onderwerpen zijn waarvan hij twijfelt of hij daar mee om kan gaan, kan terug te herleiden zijn naar iets simpels zoals een ander kind wat jouw kinds' zelfvertrouwen op de proef stelt of misschien dat hij iets heeft gelezen waar hij wel interesse in heeft maar nog niet weet hoe hij daarmee om moet gaan.
Eens! Mooie uitleg, een droom is eigenlijk niet meer dan een computerspelletje. Laat hem dat maar gewoon proberen.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
&lt;a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow"&gt;Vrijheid&lt;/a&gt;
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  donderdag 1 december 2011 @ 10:50:53 #179
31858 mrspoeZ
crazy catlady
pi_105044063
quote:
0s.gif Op woensdag 30 november 2011 17:34 schreef loop het volgende:
Ik gok dat er dan iemand in je kind zijn omgeving is die hem neer probeert te halen, uit zijn balans wil halen, uit zijn eigen centrum of hem wil doen twijfelen aan wat hij zelf als zijn eigen waarheid ziet (wat hem zelfvertrouwen geeft) en dat hij dat ergens wel doorheeft maar nog niet genoeg zelfvertrouwen heeft om zichzelf te kunnen verweren, vandaar dat hij enkel kan bedenken om weg te rennen in de hoop dat hij ergens anders veiliger is.

Ik zou hem proberen te leren inzien dat een droomwereld een hele andere wereld is dan deze waar je onkwetsbaar kunt zijn en zelf kan bepalen wat er gebeurt, dat hij het wezen gevangen moet nemen en ondervragen of direct uit zijn huis moet gooien, net zo de piraten overboord gooien of op een onbewoond eiland achterlaten en weer verder varen. Lijkt mij dat je kind in die fase zit dat hij zijn zelfvertrouwen aan het vormen is en er onderwerpen zijn waarvan hij twijfelt of hij daar mee om kan gaan, kan terug te herleiden zijn naar iets simpels zoals een ander kind wat jouw kinds' zelfvertrouwen op de proef stelt of misschien dat hij iets heeft gelezen waar hij wel interesse in heeft maar nog niet weet hoe hij daarmee om moet gaan.
Dat is een mooie verklaring en een goede aanpak denk ik! Ik heb met kind nog van alles opgezocht erover, de verklaringen over gefrustreerd zijn over je leven en dergelijke heb ik ook gevonden maar die zijn echt niet van toepassing, zoon is een blije opgewekte bijnapuber die het ontzettend naar zijn zin heeft op zijn nieuwe school en het super goed doet thuis. We hebben het uitgebreid over jouw manier van het oplossen gehad en hij moest er wel om lachen, vooral omdat hij in het dagelijks leven ook erg bezig is met 'the secret' en wat hij dan in zijn droom zou moeten doen een beetje hetzelfde is.
Bedankt voor het meedenken, allen.
Prrrrr
pi_105159238
Ik heb een tijdje geleden een droom gehad waar ik nog steeds wel mee zit..

Ik ging vissen en ving een goede vis gelijk. Stevige vis,zalm/tonijn.
Hierna ging ik nog een keer en dat was een maanvis maar zodra ik die nét binnenwilde halen, was ie weer los, en dit twee a drie keer..

Wat zou dit kunnen betekenen?
"Whatever I was looking for was always you."Rumi
  woensdag 7 december 2011 @ 09:05:09 #181
8372 Bastard
Persona non grata
pi_105284173
Ik droomde dat ik huis was met mijn 2 dochters en dat er plots een grote zwarte dampende stier in de achtertuin stond die tegen de deur zat te drukken.
De meiden heb ik toen naar boven gebracht en ben weer naar beneden gegaan toen bleek dat de stier al in de woonkamer stond!
Hij zat onder de modder en leek kalm maar ik vond de stier wel heel bedreigend en kwam steeds dichterbij lopen om naar boven te gaan. Ik duwde uit alle macht tegen de stier maar kon mij niet verzetten, de stier had zoveel kracht. Ik rende naar boven naar de meidenkamer, ze zaten rustig te spelen helemaal geen angst alsof ze niks doorhadden. De stier kwam boven tegen de slaapkamerdeur duwen alsof hij bij de kinderen moest wezen, uit alle macht hield ik de deur tegen, ik had zoveel werk nodig, een hoorn stak door de deur heen en schreeuwde tegen het beest dat het weg moest gaan en ineens werd het stil.. toen ik de deur opende was er niks meer, op modderplassen na. Ik liep naar beneden, daar stond de stier, rustig, dampend, vuil. Ik pakte een washand en wilde het dier wassen.. bij iedere haal die ik maakte kwam er huid tevoorschijn. Uiteindelijk stond er een mooie dame die mij aankeek.. en toen werd ik wakker.
The truth was in here.
pi_105299945
Afgelopen nacht een aparte droom gehad:

Ik vloog naar Guatamala City (met vliegtuig uiteraard) en begon daar mijn dagelijks leven op te bouwen. Best apart dat mijn ouders er niet bij waren. Eenmaal daar aangekomen leerde ik al gauw nieuwe mensen kennen en zij konden Engels praten, wat wel zo handig was. Ook daar ging ik een aantal dagen naar school, maar het was geen school, het was een soort concerthall. Hele mooie lichteffecten + aardige muziek! Als toetje kregen we nog eens het nummer: Kingdom of Heaven van Epica gespeeld.

Nu vraag ik me af... Bestaan deze mensen die ik in die droom ontmoet heb, dan echt niet? Dat lijkt me sterk. Want, hoe kun je nou nieuwe mensen leren kennen die eigenlijk 'niet bestaan'?. Wat wil deze droom eigenlijk zeggen? In die droom komt de gitarist Mark Jansen van het bandlid Epica voor. Dus eigenlijk vrij apart....... Kan iemand me helpen?
  donderdag 8 december 2011 @ 09:04:33 #183
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_105328334
Ik droomde dat ik examen had voor piano maar door omstandigheden deed ik het niet goed.

Gelukkig mocht ik het opnieuw doen en dit keer was Sonja (mijn psychotherapeute) erbij.

Ik zou net beginnen met de Arabesque van Burgmüller als het alarm afgaat voor m'n medicatie.

Ik heb de droom niet meer te pakken gekregen. Bullshit!

Even ter informatie: ik moet in het atelier geen examen doen dus snap de droom niet goed.
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
  donderdag 8 december 2011 @ 10:35:13 #184
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_105330244
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2011 09:05 schreef Bastard het volgende:
Ik droomde dat ik huis was met mijn 2 dochters en dat er plots een grote zwarte dampende stier in de achtertuin stond die tegen de deur zat te drukken.
De meiden heb ik toen naar boven gebracht en ben weer naar beneden gegaan toen bleek dat de stier al in de woonkamer stond!
Hij zat onder de modder en leek kalm maar ik vond de stier wel heel bedreigend en kwam steeds dichterbij lopen om naar boven te gaan. Ik duwde uit alle macht tegen de stier maar kon mij niet verzetten, de stier had zoveel kracht. Ik rende naar boven naar de meidenkamer, ze zaten rustig te spelen helemaal geen angst alsof ze niks doorhadden. De stier kwam boven tegen de slaapkamerdeur duwen alsof hij bij de kinderen moest wezen, uit alle macht hield ik de deur tegen, ik had zoveel werk nodig, een hoorn stak door de deur heen en schreeuwde tegen het beest dat het weg moest gaan en ineens werd het stil.. toen ik de deur opende was er niks meer, op modderplassen na. Ik liep naar beneden, daar stond de stier, rustig, dampend, vuil. Ik pakte een washand en wilde het dier wassen.. bij iedere haal die ik maakte kwam er huid tevoorschijn. Uiteindelijk stond er een mooie dame die mij aankeek.. en toen werd ik wakker.
Best heftig, Bastard. Mooie droom uiteindelijk.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
&lt;a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow"&gt;Vrijheid&lt;/a&gt;
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_105336535
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2011 09:05 schreef Bastard het volgende:
Ik droomde dat ik huis was met mijn 2 dochters en dat er plots een grote zwarte dampende stier in de achtertuin stond die tegen de deur zat te drukken.
De meiden heb ik toen naar boven gebracht en ben weer naar beneden gegaan toen bleek dat de stier al in de woonkamer stond!
Hij zat onder de modder en leek kalm maar ik vond de stier wel heel bedreigend en kwam steeds dichterbij lopen om naar boven te gaan. Ik duwde uit alle macht tegen de stier maar kon mij niet verzetten, de stier had zoveel kracht. Ik rende naar boven naar de meidenkamer, ze zaten rustig te spelen helemaal geen angst alsof ze niks doorhadden. De stier kwam boven tegen de slaapkamerdeur duwen alsof hij bij de kinderen moest wezen, uit alle macht hield ik de deur tegen, ik had zoveel werk nodig, een hoorn stak door de deur heen en schreeuwde tegen het beest dat het weg moest gaan en ineens werd het stil.. toen ik de deur opende was er niks meer, op modderplassen na. Ik liep naar beneden, daar stond de stier, rustig, dampend, vuil. Ik pakte een washand en wilde het dier wassen.. bij iedere haal die ik maakte kwam er huid tevoorschijn. Uiteindelijk stond er een mooie dame die mij aankeek.. en toen werd ik wakker.
Denk dat je vader gevoel hier spreekt, dat je ze graag tegen deze harde werld wil beschremen maar dat je ze met het ouder worden toch moet loslaten. Dat is wat als eerste in me opkwam toen ik je droom las. Heftige maar toch denk k ook wel mooie droom
pi_105336601
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2011 16:51 schreef Narasan het volgende:
Afgelopen nacht een aparte droom gehad:

Ik vloog naar Guatamala City (met vliegtuig uiteraard) en begon daar mijn dagelijks leven op te bouwen. Best apart dat mijn ouders er niet bij waren. Eenmaal daar aangekomen leerde ik al gauw nieuwe mensen kennen en zij konden Engels praten, wat wel zo handig was. Ook daar ging ik een aantal dagen naar school, maar het was geen school, het was een soort concerthall. Hele mooie lichteffecten + aardige muziek! Als toetje kregen we nog eens het nummer: Kingdom of Heaven van Epica gespeeld.

Nu vraag ik me af... Bestaan deze mensen die ik in die droom ontmoet heb, dan echt niet? Dat lijkt me sterk. Want, hoe kun je nou nieuwe mensen leren kennen die eigenlijk 'niet bestaan'?. Wat wil deze droom eigenlijk zeggen? In die droom komt de gitarist Mark Jansen van het bandlid Epica voor. Dus eigenlijk vrij apart....... Kan iemand me helpen?
Denk wel dat die mensen bestaan, hoe ik denk dat het zit:
Op straat of waar dan ook kom je (vreemde) mensen tegen je onthoud hun gezicht en in dromen duiken die gezichten weer op.
pi_105366719
Echt weer eens heel bizar gedroomd.

Ik droomde dat ik door mijn kamer rende en de muur wilde doorbreken door er telkens met een vaartje tegen aan te knallen.
Dit lukte en ik brak zo telkens meer muren.
Op een gegeven moment kwam mijn moeder om de hoek met de wasmand in haar armen en vroeg wat voor kist ik wou.
Dus ik vraag hoezo en ze zei dat ik aanstaande vrijdag begraven zou worden.

Ook vroeg ze me of ik er echt mee door wou zetten en vertelde ze mij dat ik mijn zusje echt heel erg veel pijn ermee zou doen.
Vervolgens loopt ze door en komt mijn zusje huilend naar me toe.
En maar zeggen tussen haar snikken door niet doen.

Wow, toen ik wakker werd werd ik echt helemaal verdrietig wakker. Wat een debiele bizarre droom :N
Gatver.
Twiddel
pi_105401850
Ik weet niet wat het is maar ik kan die droom maar niet loslaten.
Dat ik mijn zusje zag huilen en toen wakker werd.
Ik werd echt gigantisch verdrietig wakker, en heb dat gevoel de hele dag gehad.

Godver, wat was dat een rotdroom. Ben er nog steeds helemaal van slag van :{
Twiddel
pi_105461601
Afgelopen nacht niet of nauwelijks kunnen slapen.. Waardoor weet ik niet..
Ik had constant dromen die vrij eng waren, waardoor het ook maar kort duurde voordat ik weer wakker werd. Schrok om alles. Weet iemand wat dit kan betekenen?

Telkens was het ook weer een andere droom..
  maandag 12 december 2011 @ 14:59:52 #190
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_105493652
ik droomde dat ik zelfmoord wilde plegen. daarbij werd ik nog aangemoedigd van: spring dan, spring dan.

uiteindelijk ben ik toch gesprongen.

ik werd wakker met een misselijk gevoel want zelfmoord is het laatste waar ik aan denk :@
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_105495098
Wat dromen we de laatste tijd weer over fijne onderwerpen zeg :') ;(

Mijn dromen gingen vannacht (werd een paar keer wakker) over schuldgevoel en verdriet.
Leuk wakker worden is dat :')
Twiddel
  donderdag 22 december 2011 @ 16:02:43 #192
363604 MadoRS
Ondertitel. Punt.
pi_105919904
Vannacht droomde ik dat ik met een Syriër heb afgesproken. Ik weet niet hoe ik erachter kwam dat de persoon uit Sirië kwam maar dat terzijde.

Hij zou langs de deur komen voor iets, ik ben vergeten voor wat. Op een gegeven moment belde iemand aan, en m,n moeder zat op het toilet. Ik zag door het raampje naast de deur (wat in het "echt" niet doorzichtig is) dat er een man in de 40, met een noord-Afrikaans uiterlijk voor de deur stond, met aan zijn linkerkant twee vrouwen die in een burka liepen ( :') ). Terwijl ik de deur opendeed ging zijn hand naar mij en toen de deur open was greep hij mij vast bij mijn arm. Toen ik vroeg wat hij deed pakte hij een mes. Ik had een sterk gevoel dat dat mes nep was (een nep mes 8)7 ) en ik verzette mij. Hij zei dat het een ontvoering was. Hij deed het mes bij mij in de buurt maar ik bleef mij verzetten en opeens zei ik "ontvoer mij niet, ik moet naar mijn opa die op sterven ligt". Nou is mijn opa zo'n 1,5 maand geleden overleden...

Toen riep de man dat de gesluierde dames hulp moesten roepen en toen werd ik wakker...

Andere droom:
Ik liep met twee soldaten mee, ergens in een oorlog. Op een gegeven moment gingen we een gebouw binnen, liepen wat trappen omhoog en we gingen een kamer binnen. In die kamer waren vijanden en de twee soldaten schoten op hen terwijl ik heel angstig achter een bank dekking zocht. Na een tijdje riepen ze dat het veilig was en ik stond voorzichtig op. De ene soldaat wachtte ergens en de andere lag languit op de bank terwijl hij zijn geweer herlaadde met kogels. Toen ik naast hem ging zitten bleek het een klasgenoot van mij te zijn. Ik vroeg of ik de vijanden mag doorzoeken om zelf een geweer te zoeken, hij vond het goed. Toen ik naar de lichamen liep van de vijanden riep hij mij terug. Dat deed ik en toen riep een burger dat er vijanden kwamen. Die klasgenoot en ik renden naar een trap maar we lieten de andere soldaat achter.

Wij (ik, de klasgenoot an de burger) liepen naar een trap, en daar naarbeneden. De burger liep vooraan, toen de klasgenoot en daarachter ik, terwijl vijanden achter mij liepen te schieten. Ik was bang dat ik viel of dat ik werd geraakt door een kogel. Beneden aangekomen renden we in een bus die toen wegreed. Ik verdacht de burger ervan ons te hebben verraden en toen werd ik wakker.

In deze droom ging me het meeste om het achterlaten van de persoon..

(het leipe was dat toen in wakker werd, ik ook echt dacht dat deze droom door mijn "oorlogstrauma" komt, terwijl ik nog nooit in oorlogsgebied ben geweest, laat staan een trauma eraan heb. :') :') :') :') )
Signature. Punt.
pi_106084055
Ik droomde van een ex van jaren terug , hij was vader geworden en liet mij zijn kind zien . Ergens snap ik niet helemaal waarom ik die droom kreeg
pi_106170892
Aparte droom gehad vanochtend.
Ik ging rond 7u slapen en zo begon mijn droom:

Ik bevond mij in een drukke winkelstraat en zag dat een meid lastig gevallen werd door een neger. (Niet dat ik iets tegen negers heb of zo). Dus ik wou naar die neger toe lopen, om vervolgens die een pak rammel te geven en te zeggen dat zij haar met rust moest laten. Maar telkens als ik dichterbij kwam liep de meid weer weg. De neger achtervolgde haar en ik dus ook . Dit is zo de hele ochtend verlopen en ik weet nou nog altijd niet wat het nu precies kan betekenen.

Kan ik iemand niet los laten of zo?
Graag advies!
pi_106171038
Nevermind :')
Twiddel
pi_107190517
Ik had vorige week een hele vreemde droom , ik ging eten ergens en ik at kreeft en toen veranderde mijn handen in kreeften , ik werd echt wakker met een wtf gevoel
  dinsdag 7 februari 2012 @ 06:34:39 #197
8372 Bastard
Persona non grata
pi_107702795
Om een lang verhaal kort te houden, het einde.
Ik droomde dat ik met een groep van familie en vrienden in een kring zat op een stoel.
We hadden de hele nacht beleefd en dingen meegemaakt en nu was het tijd om afscheid te gaan nemen, dat was de strekking van die situatie.
Ik was aan het dood gaan.
Terwijl ik op die stoel zat wist ik dat ik 'leegliep' en dat de tijd gekomen was. Het was alsof ik neergeschoten was want door een gaatje vanuit mijn buik en aan de andere kant uit stroomde ik.
De wereld werd vager, en ik had een vredig gevoel, het was goed nu de tijd gekomen was. Het was zinloos geweest om tegen te verzetten, niemand had iets kunnen doen om het tegen te houden. De groep wist dat en was er ook om afscheid te nemen.
Het was een ontspannen situatie, er werden wat grapjes gemaakt. Iemand zei "ze zeggen dat je de dood kan tegenhouden" en ik besefte dat het niet ging, ik kon het vloeien wat langzamer laten verlopen misschien en ik kon er geen drama van maken dat had ik in de hand maar het was onvermijdelijk wat er ging gebeuren.
Ik werd zwakker, ik gleed van mijn stoel af.. gracieus. Ik lag op de grond mijn ogen open.. de groep om mij heen, beelden werden vaag, geluiden vielen weg en het licht werd samen geknepen tot een kokertje, en in alle rust.. sloot ik mijn ogen en vertrok ik.

En PRECIES op dat moment van totale rust en vredigheid gaat de wekker af!

:o
The truth was in here.
pi_107702824
Wow! En je was rustig? Wat prettig dan :)
  dinsdag 7 februari 2012 @ 08:36:00 #199
8372 Bastard
Persona non grata
pi_107703521
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 februari 2012 06:47 schreef lezzer het volgende:
Wow! En je was rustig? Wat prettig dan :)
Ja was heel rustig en ontspannen. Wachten op mijn weg gaan en dat was zoals het moest wezen.
Voel mij nu ook heel ontspannen en gelukkig eigenlijk :D O+
The truth was in here.
pi_107782798
Apart zeg, dromen dat je dood gaat. Ik heb het zelf een paar keer meegemaakt. Ik droomde ooit eens dat ik ging douchen en tegelijk stond de wasmachine aan. Ik wist dat het gevaarlijk was maar deed het toch. Ik werd natuurlijk geëlectrocuteerd. Ik had nooit eerder pijn gevoeld in een droom.. Dat was wel raar.
Een andere keer droomde ik dat ik een Duits legerofficier was ten tijde van de tweede wereldoorlog. Ik speelde stiekem informatie door naar de Engelsen en daar werd ik voor opgepakt. Toen werd ik ter dood veroordeeld en vergast. Het was opvallend dat het gas naar kanaal rook. Het was ook bizar om in die kamer gestopt te worden en de deur te horen dichtslaan en te beseffen dat je gaat sterven.

Ik ben niet zo van de droomduidingen, dus ik heb geen flauw idee wat ze zouden kunnen betekenen. Het is ook al jaren geleden, maar ze zijn me altijd bijgebleven.
pi_107782872
Vanochtend een droom gehad dat mijn baard opeens weg was; ik heb normaal een kort baardje, dit had ik een tijd geleden geschoren en liet ik weer aangroeien; vanochtend in mijn droom schrok ik wakker omdat ik opeens nog maar een snor en een sik had en op de een of andere manier schrok ik hier erg van.

Wat betekent dit?
Gaat voor de BHFH-award 2005!
Humanitas est in bestias bonitas.
I am the hole I can't get out of.
pi_108192799
Ik heb laatst een droom gehad waar ik zelf niet in bestond. Ik droomde vanuit het lijf van een man, totaal onbekende, met onbekende mensen in een onbekende omgeving. Ik kwam er zelf echt niet in voor.. en ik herken niks.. die droom heb ik vannacht weer opnieuw gehad..

Zoiets heb ik echt nog nooit eerder gehad.. zo raar.. ;( ik moest echt ff een tijdje wakker worden voor ik echt terug op 'aarde' was zeg maar..
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_108194275
Nooit gehoord van zo'n droom! Dat is wel heel apart zeg. Je droomde eigenlijk dat je iemand anders was?
pi_108213945
quote:
0s.gif Op maandag 20 februari 2012 17:47 schreef Enneacanthus_Obesus het volgende:
Nooit gehoord van zo'n droom! Dat is wel heel apart zeg. Je droomde eigenlijk dat je iemand anders was?
ja, een man, terwijl ik dat absoluut niet ben ook .. heel vreemd.
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_108230923
quote:
17s.gif Op dinsdag 21 februari 2012 01:39 schreef Moeraskat het volgende:

[..]

ja, een man, terwijl ik dat absoluut niet ben ook .. heel vreemd.
Ik heb weleens maffe dromen gehad, maar zoiets nog nooit :)
Ik zou ook niet weten hoe je het moet duiden..
pi_108304061
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 februari 2012 17:36 schreef Enneacanthus_Obesus het volgende:

[..]

Ik heb weleens maffe dromen gehad, maar zoiets nog nooit :)
Ik zou ook niet weten hoe je het moet duiden..
hm jammer want ik was wel benieuwd
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_108308451
quote:
17s.gif Op donderdag 23 februari 2012 15:21 schreef Moeraskat het volgende:

[..]

hm jammer want ik was wel benieuwd
Nou ja, er zijn nog meer mensen hier :P
pi_108335107
Vanacht 4 dromen gehad,
Eerste droom ging over dat ik ontzettende ruzie had met mijn ouders. We woonden met zijn allen in een soort van kasteel, en ik moest maar weg.
Dus ik was telkens druk bezig om mijn moeder te ontwijken terwijl ik mijn spullen bij elkaar zocht.

2de droom ging over een strenge winter in Nederland.
Het begon luchtig, we reden langs de zee, die was trouwens knal en knal blauw. Hartstikke mooi enzo, toen we eenmaal thuis waren begon het te sneeuwen.
Ik moest naar buiten, ik moest namelijk mijn zusje waarschuwen.
Ik zag dat die zee veranderd was, de golven waren in ijs veranderd en bewogen druk en knalden overal tegen aan.
Ik zag opeens een stel kleuters spelen in de sneeuw, ze sleurde mij mee en ik moest meedoen met hun spel.
Ik deed even mee en rende toen naar de bunker om mijn zusje te waarschuwen dat ze echt naar huis moest.
Ze kwam zo, zei ze.
Toen ik weer terug rende naar huis was de lucht veranderd van stralend blauw naar enorm grijs.
Er kwam iets heel slechts aan.

3de droom ging over mijn vader, ik en mijn oom.
Mijn oom was ontzettend verdrietig, bleef maar schreeuwen en zat trouwens onder het bloed.
Ik probeerde hem te helpen, dat lukte niet.
Ik liep met hem naar mijn vader, maar die was kwaad en maakte mijn oom enorm van streek.
Mijn oom ging weg en ik had een knallende ruzie met mijn vader.

4de droom ging over dat ik meedeed aan een huisdierenwedstrijd.
Ik nam mijn kat Teun mee, die werd thuis verdoofd om hem rustig te houden.
Voor de wedstrijd zou een vriend van me even Teuns kaak rechtzetten, dus ik ging naar de tribune, had Teun al afgeleverd.
Ik ging op de trap zitten, samen naast een vriend die ook meedeed.
Heb van die hele wedstrijd niks meegekregen trouwens, wegd namelijk helemaal in beslag genomen door een mp3speler.
Na de wedstrijd nam ik Teun weer mee naar huis, thuis ondekte ik dat hij helemaal onder de vlooien zat, die mij probeerden aan te vallen.

[ Bericht 17% gewijzigd door summer2bird op 24-02-2012 09:05:47 ]
Twiddel
pi_108335452
Ook verschillende dromen gehad vannacht. Ik weet het niet meer precies maar allemaal heel levendig, druk en kleurrijk.
Maar ja, dat griepje zit nog in mijn lijf, geloof ik, dus verwonderlijk is het niet echt.

De eerste ging over een burgeroorlog die was uitgebroken in Marokko. (of all places) en ik zat er middenin. Ging om een strijd tussen laaglanders en hooglanders. Het zag er ook eerder uit als Schotland.
De tweede ging over dat ik op visite was bij een kennis, zij was op kamers gaan wonen (terwijl ze een woning heeft maar goed) en er woonde nog iemand bij in ook. Nou ja, die persoon besloot die dag toevallig te verhuizen of lang op reis te gaan. Dat was niet helemaal duidelijk. Groot drama dus. Voor mij was het op een gegeven moment tijd om te vertrekken en toen kreeg ik kritiek op mijn slaapzak. (Ik was er dus blijven pitten) De stof zouniet deugen en ze was allergisch voor het dons..

En nog een heleboel meer wat ik niet meer weet en waar ook geen touw aan vast te knopen is.
pi_108336149
Ik heb vannacht een droom gehad over een zware/rare storm.
De lucht zag echt pikzwart. Met een paar anderen rondgedoold in de donkere straten en uiteindelijk gaan schuilen in een cafeetje :D
Voor de rest kwam mijn werk ertussen want onze servers waren van de kast gevallen :')
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
pi_108336590
Heb vannacht gedroomd dat ik op een tribune zat en dat we ineens allemaal naar beneden gingen en met elkaar gingen dansen.
Daarna wilde ik met de man waarmee ik danste naar mijn auto lopen en toen bleek dat de auto vastzat aan een soort draad die doorgeknipt moest worden door iemand die aan de andere kant van de stad een kantoortje had.
Dus man gedag gezegd en op de bus gestapt, waar ik met een soort apparaatje een klik op mijn wijsvinger kreeg en zo betaalde. Daarna begon een eindeloze bustocht, waarbij ik bij elke bocht hoopte dat we het kantoortje zouden zien , maar nee, de chauffeur zei dat we de hele dag rond zouden touren, voor straf, want we begrepen zijn boodschap niet.
Gelukkig ging toen de wekker.
pi_108452148
Vannacht gedroomd dat Obama bij mij bleef logeren in mijn tuinhuis/hobbyruimte, en dit terwijl in Amerika de verkiezingen aan de gang waren (hij werd uiteindelijk herkozen).
Op den duur vond hij mijn Warhammer niet meer leuk.
Ik zei, dat is goed, is een teken dat je "war" niet meer leuk vind.
Toen is ie World of Warcraft beginnen spelen op een soort 3-dimensioneel toestel :')
I understand how you feel. You see, it's all very clear to me now. The whole thing. It's wonderful.
  maandag 27 februari 2012 @ 08:27:49 #213
8372 Bastard
Persona non grata
pi_108452369
Ik droomde dat ik een kapper tegenkwam op straat en die raadde mij een nieuwe look aan want nieuwe tijd vraagt nieuwe look.
Dus ik zei dat er met mijn kapsel van 3 mm haar niet veel te beginnen zou wezen, maar dan moest ik het maar wit gaan verven. :D
The truth was in here.
  woensdag 7 maart 2012 @ 08:14:38 #214
8372 Bastard
Persona non grata
pi_108809792
Gedroomd dat ik met mijn dochter op de koffie was bij de buren.
Ze waren allebei druk in hun artistiek vormgegeven huis, verschillende kleuren, nisjes, kastjes. (Terwijl ik er nooit op de koffie kom en hun huis strak vormgegeven is meeste in de kleur wit.)
Zij was vooral bezig met schilderen de laatste tijd, en hij hielp haar bij het vinden van inspiratie.
Op dat moment was ze bezig met het vormgeven van hun familiewapen. Ze waren er nog niet over uit hoe ze dat wilde hebben maar ze wilde er graag 1 gaan schilderen.
We zaten op de bank, de buurtjes spraken met mijn dochter en ik keek naar een nisje in het huis.
Er vormde zich een gedaante, beetje vaag eerst als trilling in de lucht op een warme dag. Het beeld werd duidelijker toen ik mij er op focuste en toen kwam hun overleden zoontje voor mij zichtbaar.
(Ze hebben hun zoon 2 jaar geleden door kanker verloren). Hij kwam naar mij toe en ging naast mij zitten op de bank. Hij keek een beetje sip, zei niets maar ik had het idee dat hij zo graag mee wilde spelen en het niet kon, ik had met hem te doen. Vroeg hem hoe het ging, legde mijn hand op zijn been en zei dat het wel goed kwam, gaf hem wat troost wat een beetje leek te helpen.
En toen was de droom weer voorbij.
The truth was in here.
pi_108811075
wat een vreemde droom!

Ik heb vannacht toch leip liggen dromen.. Ik had bij de politie gesolliciteerd.
De procedure moest nog beginnen.. Maar ik kreeg al een uniform en dienstwapen mee naar huis. Of ik de volgende dag, zaterdag :D, bij de schietbaan wilde verschijnen voor de eerste training..
En dat terwijl ik nooit de ambitie heb gehad om agent te worden. Het lijkt me een vreselijk beroep.
  woensdag 7 maart 2012 @ 10:41:58 #216
8372 Bastard
Persona non grata
pi_108812766
quote:
0s.gif Op woensdag 7 maart 2012 09:32 schreef Enneacanthus_Obesus het volgende:
wat een vreemde droom!

Ik heb vannacht toch leip liggen dromen.. Ik had bij de politie gesolliciteerd.
De procedure moest nog beginnen.. Maar ik kreeg al een uniform en dienstwapen mee naar huis. Of ik de volgende dag, zaterdag :D, bij de schietbaan wilde verschijnen voor de eerste training..
En dat terwijl ik nooit de ambitie heb gehad om agent te worden. Het lijkt me een vreselijk beroep.
Wat zijn je plannen dit weekend? Is er een kwestie waarin je zou moeten gaan bemiddelen? Iemand in bescherming moet nemen?
The truth was in here.
pi_108813272
quote:
0s.gif Op woensdag 7 maart 2012 10:41 schreef Bastard het volgende:

[..]

Wat zijn je plannen dit weekend? Is er een kwestie waarin je zou moeten gaan bemiddelen? Iemand in bescherming moet nemen?
Ik ga het weekend doorbrengen bij een goede vriendin, films kijken, bankhangen, borrel drinken, leuk ouwehoeren en mss. ook nog diepzinnige gesprekken voeren, samen koken, luxe ontbijten , niks bijzonders eigenlijk..
  woensdag 7 maart 2012 @ 11:08:46 #218
8372 Bastard
Persona non grata
pi_108813494
quote:
0s.gif Op woensdag 7 maart 2012 10:59 schreef Enneacanthus_Obesus het volgende:

[..]

Ik ga het weekend doorbrengen bij een goede vriendin, films kijken, bankhangen, borrel drinken, leuk ouwehoeren en mss. ook nog diepzinnige gesprekken voeren, samen koken, luxe ontbijten , niks bijzonders eigenlijk..
Misschien is de uitleg " never carry a loaded gun to a date " :D
The truth was in here.
pi_108815241
quote:
14s.gif Op woensdag 7 maart 2012 11:08 schreef Bastard het volgende:

[..]

Misschien is de uitleg " never carry a loaded gun to a date " :D
Dat pistool speelde wel een rol ja.. Vond het geweldig om zo'n ding, geladen en al te bezitten. Maar ik mocht er nog niks mee doen.
Alleen ik bezit niet eens een wapen, dus als er een uitleg is, dan moet het wel symbolisch zijn. :P
  woensdag 7 maart 2012 @ 12:32:53 #220
8372 Bastard
Persona non grata
pi_108816758
quote:
0s.gif Op woensdag 7 maart 2012 11:58 schreef Enneacanthus_Obesus het volgende:

[..]

Dat pistool speelde wel een rol ja.. Vond het geweldig om zo'n ding, geladen en al te bezitten. Maar ik mocht er nog niks mee doen.
Alleen ik bezit niet eens een wapen, dus als er een uitleg is, dan moet het wel symbolisch zijn. :P
Daarom zeg ik, google er maar eens op "never bring a loaded gun to a date" uitspraak gedaan in een film There's something about Mary ;)
The truth was in here.
pi_108824823
Ik wil eens wat voorleggen/vragen.
Al jaren droom ik vrijwel wekelijks over Barbies. Ik ben nu 26 en heb hier tot ongeveer mijn 13e altijd veel mee gespeeld. Ik had er ook veel en alle bijbehorende spullen.
Vaak droom ik dat ik in een speelgoedwinkel ben om een bepaalde Barbie die ik vroeger had, nieuw te kopen. Omdat de oude al zo oud is en verlept, wil ik deze gloednieuw hebben. Meestal vind ik de Barbie maar ik besef in mijn droom dat ik hm niet kan kopen of mee kan nemen want zodra ik wakker wordt, heb ik hm nog niet.
Ik heb dit ook een periode gehad met een bepaalde Disney dvd die op dat moment in de Disney kluis lag en dus niet echt had. Pas toen ik deze werkelijk kon kopen, had ik die droom niet meer.
Ik vraag me af, dat als ik bijvoorbeeld op de Verzamelbeurs in Utrecht de desbetreffende Barbie vind, ook zou kopen, ik dan van de droom af zou zijn. Het verlangen in de droom is altijd zo groot en nog steeds vind ik Barbies (die uit mijn jeugd) leuk om terug te zien.

Wat kan dit alles betekenen? Zou mijn 'oplossing' helpen om de droom niet meer te hebben?
  woensdag 7 maart 2012 @ 16:10:52 #222
8372 Bastard
Persona non grata
pi_108825328
Wat een aparte droom vencodark, grappig wel, maar jij vind het niet meer zo grappig geloof ik he?
Heb je leuke jeugdherrineringen? Zou je die periode over willen doen, even los van alles wat je nu aan verplichtingen en zorgen hebt, terug naar de makkelijke onbezorgde tijd?
Zoiets zou het misschien kunnen wezen, iets wat je wil herbeleven, hunkert maar je weet tegelijkertijd dat het niet kan, zelfs in je droom weet je dat het niet kan.
Anders gezegd, is er een specifiek onderdeel in je jeugd, een gebeurtenis waar je nog niet klaar mee bent? Wat is nog niet verwerkt misschien en zou nog aandacht moeten krijgen, of wat was het moment dat je ineens volwassen moest doen en abrupt moest stoppen met kind zijn?
Misschien dat daarin de oplossing gevonden kan worden. En ook dit opschrijven trouwens van je kan net een trigger wezen om de droom te stoppen of 'verder te laten lopen' , je het vervolg gaat krijgen.
Benieuwd ;)
The truth was in here.
pi_108826569
quote:
0s.gif Op woensdag 7 maart 2012 16:10 schreef Bastard het volgende:
Wat een aparte droom vencodark, grappig wel, maar jij vind het niet meer zo grappig geloof ik he?
Heb je leuke jeugdherrineringen? Zou je die periode over willen doen, even los van alles wat je nu aan verplichtingen en zorgen hebt, terug naar de makkelijke onbezorgde tijd?
Zoiets zou het misschien kunnen wezen, iets wat je wil herbeleven, hunkert maar je weet tegelijkertijd dat het niet kan, zelfs in je droom weet je dat het niet kan.
Anders gezegd, is er een specifiek onderdeel in je jeugd, een gebeurtenis waar je nog niet klaar mee bent? Wat is nog niet verwerkt misschien en zou nog aandacht moeten krijgen, of wat was het moment dat je ineens volwassen moest doen en abrupt moest stoppen met kind zijn?
Misschien dat daarin de oplossing gevonden kan worden. En ook dit opschrijven trouwens van je kan net een trigger wezen om de droom te stoppen of 'verder te laten lopen' , je het vervolg gaat krijgen.
Benieuwd ;)
Nou, de droom loopt toch vrijwel altijd ongeveer hetzelfde. Het is niet steeds exact dezelfde droom, wel steeds een andere omgeving en andere omstandigheden. Vannacht bijvoorbeeld dat ik met mijn familie op vakantie was en we ergens een prijs hadden gewonnen. Toen mocht ik kiezen tussen allerlei Barbies en zocht weer naar diezelfde.
Anyway, ik heb zeker een leuke jeugd gehad en was helemaal gek van mijn Barbies. Het is niet zozeer dat ik bepaalde stukken over zou willen doen of wat dan ook, maar soms zou ik inderdaad wel terug willen naar die tijd. Toen was alles leuk en vrij onbezorgd ja.
Wat je zegt over volwassen worden en stoppen met kind zijn, herken ik wel. Op een bepaald moment vond mijn moeder het tijd dat ik stopte met die Barbies en dat alles naar zolder moest. Ze vond mij er te oud voor worden. Dat is toen ook met tegenzin gebeurd (zolder) maar later heb ik de boel stiekem toch weer naar beneden gehaald. Later is het alsnog terug naar zolder gegaan. Misschien heeft dit er ook wel iets mee te maken.
Wat ik ook al zei, ik heb nog altijd veel interesse in die spullen. Laatst kocht ik zelfs een soort jubileum of overzicht boek over Barbies sinds deze is uitgebracht. Het brengt altijd zulke herinneringen met zich mee! En stiekem vind ik dat oude spul ook nog steeds leuk. Ik kan er alleen niets mee. Ik zou er niet opnieuw mee gaan spelen maar toch...
Zo vaak dromen over hetzelfde is op den duur wel een beetje storend ja. ;)
pi_108898077
quote:
0s.gif Op woensdag 7 maart 2012 12:32 schreef Bastard het volgende:

[..]

Daarom zeg ik, google er maar eens op "never bring a loaded gun to a date" uitspraak gedaan in een film There's something about Mary ;)
Heb ik gedaan, niks gevonden :o

En vannacht droomde ik dat ik in de gevangenis zat. Het is wel een thema he? :D
pi_108956758
Ik heb soms van die hele diepgaande dromen. Regelmatig droom ik dat ik wel eens van huis wegga, of ergens in een ander land ga emigreren. Ook zijn de meeste dromen aan de rare kant. Zo wordt er door mij gedroomd gebeurtenissen die eigenlijk niet kunnen.

Afgelopen nacht heb ik mijn opa, die nu hélaas weer 3 jaar dood is, in een droom gezien. Hij kwam naar me toe lopen, maar ik was met de rug omgedraaid en zag hem dus niet. Ik hoorde zijn stem, hij riep m'n naam en wou me een knuffel geven.

Toen ik me omdraaide werd alles pikzwart. Hij verdween en de tranen begonnen over mijn wangen heen te lopen. Ik schreeuwde naar m'n opa, want ik wou hem niet kwijt op deze manier zonder fatsoenlijke afscheid. Even later kwam mijn oma naast me staan. Ze zei: 'Het is goed, laat hem nou maar gaan. Opa beschermt je vanaf nu'. Toen ik mee terug naar het van m'n oma wou gaan ging de wekker af en werd ik helaas wakker..

Deze laatste droom is me vrijwel diep blijven zitten... Weet iemand misschien wat dit kan betekenen? Wat zou mijn opa bedoeld hebben in mijn droom?
pi_108960892
quote:
0s.gif Op zondag 11 maart 2012 00:25 schreef Narasan het volgende:
Ik heb soms van die hele diepgaande dromen. Regelmatig droom ik dat ik wel eens van huis wegga, of ergens in een ander land ga emigreren. Ook zijn de meeste dromen aan de rare kant. Zo wordt er door mij gedroomd gebeurtenissen die eigenlijk niet kunnen.

Afgelopen nacht heb ik mijn opa, die nu hélaas weer 3 jaar dood is, in een droom gezien. Hij kwam naar me toe lopen, maar ik was met de rug omgedraaid en zag hem dus niet. Ik hoorde zijn stem, hij riep m'n naam en wou me een knuffel geven.

Toen ik me omdraaide werd alles pikzwart. Hij verdween en de tranen begonnen over mijn wangen heen te lopen. Ik schreeuwde naar m'n opa, want ik wou hem niet kwijt op deze manier zonder fatsoenlijke afscheid. Even later kwam mijn oma naast me staan. Ze zei: 'Het is goed, laat hem nou maar gaan. Opa beschermt je vanaf nu'. Toen ik mee terug naar het van m'n oma wou gaan ging de wekker af en werd ik helaas wakker..

Deze laatste droom is me vrijwel diep blijven zitten... Weet iemand misschien wat dit kan betekenen? Wat zou mijn opa bedoeld hebben in mijn droom?
Zelf heb ik er geen idee van maar ik heb even gegoogled:
http://www.droominfo.nl/droomwoordenboek/droom/uitleg/Overledenen
pi_108960895
Dit lijkt sowieso wel een leuke site te zijn, trouwens:
http://www.droominfo.nl/
pi_108961369
quote:
0s.gif Op zondag 11 maart 2012 08:12 schreef Enneacanthus_Obesus het volgende:

[..]

Zelf heb ik er geen idee van maar ik heb even gegoogled:
http://www.droominfo.nl/droomwoordenboek/droom/uitleg/Overledenen
Dankje! Vooral deze zin doet me goed:

Als je droomt over een overleden familielid of vriend, duidt dit er meestal op dat je ze mist en probeert de herinnering aan hen levend te houden. De droom dient als een uitlaatklep voor je emoties: een logische en natuurlijke manier om met het verlies om te gaan.
  Grootste baggeraar 2022 zaterdag 24 maart 2012 @ 19:04:30 #229
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_109468265
Vanmorgen droomd ik dat ik in een bus reeds (Engelse versmalde aangepaste dubbeldekker) en dat ik niet kon stoppen. De remmen deden het niet. Ik moest allerlei bochten nemen. Uiteindelijk kon ik hem tot stilstand brengen op een zanderig landweggetje. Toen kwam ik erachter dat niemand wist waar ik was en dat ik mijn telefoon niet bij me had en dat ik niemand kon bellen :N

Heeft iemand een idee wat dit betekent? En welke waarde moeten we aan dromen in het algemeen hangen?
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  zaterdag 24 maart 2012 @ 19:34:38 #230
8372 Bastard
Persona non grata
pi_109469276
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 maart 2012 19:04 schreef vogeltjesdans het volgende:
Vanmorgen droomd ik dat ik in een bus reeds (Engelse versmalde aangepaste dubbeldekker) en dat ik niet kon stoppen. De remmen deden het niet. Ik moest allerlei bochten nemen. Uiteindelijk kon ik hem tot stilstand brengen op een zanderig landweggetje. Toen kwam ik erachter dat niemand wist waar ik was en dat ik mijn telefoon niet bij me had en dat ik niemand kon bellen :N

Heeft iemand een idee wat dit betekent? En welke waarde moeten we aan dromen in het algemeen hangen?
Heb je het idee dat je heel verantwoordelijk werk in je dagelijks leven doet waarbij je bijna op niemand kan terugvallen? Of stress situatie die je niet onder controle krijgt en waar je het eigenlijk met niemand over kan hebben of kan delen?
Ik noem maar wat hoor...
-rode bus is een gevaarlijk gevaarte onderstreept door de rode kleur.
-die slaat op hol, de situatie is bijna niet onder controle te krijgen, moeilijk te besturen.
-er is geen hulp, niemand die de situatie echt kan inschatten behalve jij.
The truth was in here.
  Grootste baggeraar 2022 zondag 25 maart 2012 @ 15:45:37 #231
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_109492962
De omschrijving dat ik geen grip op een bepaald aspect van mijn leven heb en dat ik niet weet hoe ik dat moet stoppen, komt wel bij mijn gevoel in de buurt. Het neerzetten van de bus op een zanderige landweg lijkt op een noodrem, waarbij het gevolg is dat ik niemand kan bereiken en dat ik denk dat ik het alleen moet doen in deze situatie.
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
pi_109493188
Ik droomde vannacht dat ik een geestenjager was en dat ik een geest moest vangen.
Alleen die geest werd steeds groter, steeds sterker en toen verdierf alles en alles werd zwart.
Daarna rende ik een trap op, achter die geest aan, ik kreeg hulp van een andere man.
Op een gegeven moment was alleen ik, die geest, die hulp en die trap er. Verder was alles zwart.
Ik had eindelijk de top van die trap bereikt en toen kwam ik op een balkon van een theater waar de schijnwerper op mij stond.
Vond ik enorm vervelend, ik kon geen hand voor ogen meer zien.
Verder hoorde ik dat er een opera werd gezongen en dat mensen klapten.
Toen werd ik wakker :P
Twiddel
pi_109493778
quote:
17s.gif Op zondag 25 maart 2012 15:53 schreef summer2bird het volgende:
Ik droomde vannacht dat ik een geestenjager was en dat ik een geest moest vangen.
Alleen die geest werd steeds groter, steeds sterker en toen verdierf alles en alles werd zwart.
Daarna rende ik een trap op, achter die geest aan, ik kreeg hulp van een andere man.
Op een gegeven moment was alleen ik, die geest, die hulp en die trap er. Verder was alles zwart.
Ik had eindelijk de top van die trap bereikt en toen kwam ik op een balkon van een theater waar de schijnwerper op mij stond.
Vond ik enorm vervelend, ik kon geen hand voor ogen meer zien.
Verder hoorde ik dat er een opera werd gezongen en dat mensen klapten.
Toen werd ik wakker :P
Hoe bedoel je, "hulp van een andere man"? Was die geest een man?
pi_109494006
quote:
0s.gif Op zondag 25 maart 2012 16:11 schreef Krantenman het volgende:

[..]

Hoe bedoel je, "hulp van een andere man"? Was die geest een man?
Nee, gewoon een andere geestenjager :P
Twiddel
pi_109500883
quote:
17s.gif Op zondag 25 maart 2012 15:53 schreef summer2bird het volgende:
Ik droomde vannacht dat ik een geestenjager was en dat ik een geest moest vangen.
Alleen die geest werd steeds groter, steeds sterker en toen verdierf alles en alles werd zwart.
Daarna rende ik een trap op, achter die geest aan, ik kreeg hulp van een andere man.
Op een gegeven moment was alleen ik, die geest, die hulp en die trap er. Verder was alles zwart.
Ik had eindelijk de top van die trap bereikt en toen kwam ik op een balkon van een theater waar de schijnwerper op mij stond.
Vond ik enorm vervelend, ik kon geen hand voor ogen meer zien.
Verder hoorde ik dat er een opera werd gezongen en dat mensen klapten.
Toen werd ik wakker :P
Jeetje, het lijkt zo een scene uit Sapphire & Steel :)
  maandag 2 april 2012 @ 12:10:01 #236
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_109799155
Laatst een vage droom gehad.

Ik reed op mn scooter onderweg naar huis. Ik kon mn scooter al zien. Plots een mega explosie achter het complex. ik schrok uiteraard maar reed gewoon verder. Op een gegeven moment kwamen de brokstukken voor me op de weg die ik nog net kon ontwijken en het moment erna sta ik ineens in een huis in een ander gedeelte van de wijk te praten met iemand die ik niet zie. Ik kende het huis niet maar we hadden het over de explosie. Ik zei : 'Ja, ze zeggen dat het een gasfles was maar daar geloof ik niets van.'

En toen werd ik wakker. :')

Iemand enig idee?
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_109801487
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2012 12:10 schreef Outpost76 het volgende:
Laatst een vage droom gehad.

Ik reed op mn scooter onderweg naar huis. Ik kon mn scooter al zien. Plots een mega explosie achter het complex. ik schrok uiteraard maar reed gewoon verder. Op een gegeven moment kwamen de brokstukken voor me op de weg die ik nog net kon ontwijken en het moment erna sta ik ineens in een huis in een ander gedeelte van de wijk te praten met iemand die ik niet zie. Ik kende het huis niet maar we hadden het over de explosie. Ik zei : 'Ja, ze zeggen dat het een gasfles was maar daar geloof ik niets van.'

En toen werd ik wakker. :')

Iemand enig idee?
Hmm... ik zou zeggen dat je voor een spannende uitdaging staat om je doel te bereiken. :P
  donderdag 5 april 2012 @ 09:39:04 #238
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_109928949
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2012 13:19 schreef Enneacanthus_Obesus het volgende:

[..]

Hmm... ik zou zeggen dat je voor een spannende uitdaging staat om je doel te bereiken. :P
Zo had ik er nog niet naar gekeken. :D Misschien is t tijd om me eens gericht met me doel bezig te gaan houden.
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_109929840
Ik droom de laatste tijd enorm over dat ik mijn ogen niet open kan houden en dat wel moet.
Iemand een verklaring? :)
Twiddel
pi_109933195
quote:
17s.gif Op donderdag 5 april 2012 10:08 schreef summer2bird het volgende:
Ik droom de laatste tijd enorm over dat ik mijn ogen niet open kan houden en dat wel moet.
Iemand een verklaring? :)
Dat is wel heel apart! Nog nooit van gehoord. :)

Lijkt ergens wel een beetje een variant op slaapverlamming.. In de verte.
  Grootste baggeraar 2022 donderdag 5 april 2012 @ 16:37:05 #241
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_109944684
quote:
17s.gif Op donderdag 5 april 2012 10:08 schreef summer2bird het volgende:
Ik droom de laatste tijd enorm over dat ik mijn ogen niet open kan houden en dat wel moet.
Iemand een verklaring? :)
Zijn er dingen waar je voor uit moet kijken in dagelijkse situaties?
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  Moderator donderdag 5 april 2012 @ 16:41:55 #242
249559 crew  Lavenderr
pi_109944919
quote:
17s.gif Op donderdag 5 april 2012 10:08 schreef summer2bird het volgende:
Ik droom de laatste tijd enorm over dat ik mijn ogen niet open kan houden en dat wel moet.
Iemand een verklaring? :)
Slaap je slecht misschien?
pi_109946552
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2012 16:41 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Slaap je slecht misschien?
Nee, heel goed juist :P
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2012 16:37 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Zijn er dingen waar je voor uit moet kijken in dagelijkse situaties?
nee, niet echt :P
Twiddel
pi_109946619
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2012 11:45 schreef Enneacanthus_Obesus het volgende:

[..]

Dat is wel heel apart! Nog nooit van gehoord. :)

Lijkt ergens wel een beetje een variant op slaapverlamming.. In de verte.
Maar ik droom wel gewoon.
Bijvoorbeeld laatst moest ik een trap oplopen en ik was met een heleboel bagage aan het zeulen.
Maar ik kreeg mijn ogen niet op en zag dus ook niet goed waar ik liep.

Valt me ook op dat ik veel van dat soort dromen, het licht om me heen enorm fel is.
Twiddel
  donderdag 5 april 2012 @ 17:41:16 #245
8372 Bastard
Persona non grata
pi_109947413
quote:
17s.gif Op donderdag 5 april 2012 17:20 schreef summer2bird het volgende:

[..]

Maar ik droom wel gewoon.
Bijvoorbeeld laatst moest ik een trap oplopen en ik was met een heleboel bagage aan het zeulen.
Maar ik kreeg mijn ogen niet op en zag dus ook niet goed waar ik liep.

Valt me ook op dat ik veel van dat soort dromen, het licht om me heen enorm fel is.
Ik vermoed dat je je niet wakker genoeg voelt. Kan het zijn dat je medicatie gebruikt die invloed uitoefent op je gedrag, voel je je geremd of iets van rozig gedurende de dag daardoor?
Kan het zijn dat je daarom je gedachten niet 'helder'krijgt, problemen goed kan analyseren?

Je hebt een hoop bagage mee te zeulen en ook nog eens trap op willen gaan. Je wil vooruit maar word 'zwaar' gehouden.

Zou dat passen?
The truth was in here.
pi_109950087
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2012 17:41 schreef Bastard het volgende:

[..]

Ik vermoed dat je je niet wakker genoeg voelt. Kan het zijn dat je medicatie gebruikt die invloed uitoefent op je gedrag, voel je je geremd of iets van rozig gedurende de dag daardoor?
Kan het zijn dat je daarom je gedachten niet 'helder'krijgt, problemen goed kan analyseren?

Je hebt een hoop bagage mee te zeulen en ook nog eens trap op willen gaan. Je wil vooruit maar word 'zwaar' gehouden.

Zou dat passen?
Ik ben de laatste tijd erg duizelig en heb veel moeite met mijn gedachtes helder krijgen.

Het klopt behoorlijk wat je zegt :P
Twiddel
  donderdag 5 april 2012 @ 19:10:09 #247
8372 Bastard
Persona non grata
pi_109950437
quote:
17s.gif Op donderdag 5 april 2012 19:02 schreef summer2bird het volgende:

[..]

Ik ben de laatste tijd erg duizelig en heb veel moeite met mijn gedachtes helder krijgen.

Het klopt behoorlijk wat je zegt :P
Misschien droom je ook heel heftig, levendige dromen, gekke dromen. Soms lijk je overdag ook te dromen terwijl je juist wakker bent?
The truth was in here.
pi_109950602
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2012 19:10 schreef Bastard het volgende:

[..]

Misschien droom je ook heel heftig, levendige dromen, gekke dromen. Soms lijk je overdag ook te dromen terwijl je juist wakker bent?
Ja!
Twiddel
  donderdag 5 april 2012 @ 19:20:20 #249
8372 Bastard
Persona non grata
pi_109950875
quote:
17s.gif Op donderdag 5 april 2012 19:14 schreef summer2bird het volgende:

[..]

Ja!
Medicatie om je juist kalm te maken maar misschien zijn ze net te zwaar, leg het voor bij de huisarts, een ander merk kan dezelfde functie hebben met minder bijwerkingen.
The truth was in here.
pi_109975250
quote:
17s.gif Op donderdag 5 april 2012 17:20 schreef summer2bird het volgende:

[..]

Maar ik droom wel gewoon.
Bijvoorbeeld laatst moest ik een trap oplopen en ik was met een heleboel bagage aan het zeulen.
Maar ik kreeg mijn ogen niet op en zag dus ook niet goed waar ik liep.

Valt me ook op dat ik veel van dat soort dromen, het licht om me heen enorm fel is.
Sommige medicijnen, met name anti-depressiva kunnen ook rare dromen veroorzaken..
  Moderator vrijdag 6 april 2012 @ 11:44:26 #251
249559 crew  Lavenderr
pi_109976029
Gedroomd dat ik op een heel groot plein stond, zoiets als hetSan Marco of St.Pietersplein. Vanuit alle straatjes kwamen mensen aangelopen om ergens naar te gaan kijken. En ik wist niet naar wat. Dus iedereen aangesproken maar ze leken me niet te horen en liepen door.
Toen hoorde ik uit de verte muziek aankomen, met iemand die daarbij een apart ritme op een trommel sloeg, het klonk onheilspellend en nogal dreigend. Het kwam steeds dichterbij dus ik wilde weg van die plek maar alle toegangsstraten stonden vol, dus dat lukte niet. Toen het angstaanjagende geluid heel dichtbij was werd ik gelukkig wakker.
pi_109976146
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 april 2012 11:44 schreef Lavenderr het volgende:
Gedroomd dat ik op een heel groot plein stond, zoiets als hetSan Marco of St.Pietersplein. Vanuit alle straatjes kwamen mensen aangelopen om ergens naar te gaan kijken. En ik wist niet naar wat. Dus iedereen aangesproken maar ze leken me niet te horen en liepen door.
Toen hoorde ik uit de verte muziek aankomen, met iemand die daarbij een apart ritme op een trommel sloeg, het klonk onheilspellend en nogal dreigend. Het kwam steeds dichterbij dus ik wilde weg van die plek maar alle toegangsstraten stonden vol, dus dat lukte niet. Toen het angstaanjagende geluid heel dichtbij was werd ik gelukkig wakker.
Wat een benauwde droom! En dat in een RK setting :P
pi_109976685
Ik heb ook iets mafs gedroomd:

Ik droomde dat ik bij iemand op vistie ging.. 'Lekker chillen met een joint'. Ik blow dus nooit, eigenijk, maar goed. (Ok, die ene keer bij Miss Vanity dan, toen we gingen glaasje draaien.)
Die gast, of die dame, dat weet ik niet meer, kende allerlei mensen in de rasta-scene. Waaronder een bekende muzikant, of een band oid. In ieder geval daar gingen we bij op visite en toen kregen we allerlei oude muziekopnames te horen en vhs-banden te zien die om de een of andere reden bijzonder waren, Ik herkende een foto op de cover van een oude elpee, die was gemaakt in mijn geboortestad. Dat soort dingen. Nou ja, en op een gegeven moment kwam er een kennis de huiskamer binnenlopen, Dat was ook gelijk het einde van de droom.
Het was wel een vrolijke, zonnige droom, met heel veel reggae muziek en allerlei blowende mensen met dreadlocks. Past goed bij het voorjaar. Ik heb alleen niet zoveel met blowen en ook niet met dat soort muziek.. Dus ik snap er niets van.
  vrijdag 6 april 2012 @ 12:27:45 #254
8372 Bastard
Persona non grata
pi_109977561
Niet gedroomd.
The truth was in here.
pi_110306529
Wat een leipe droom weer vannacht.. Ik mocht om de een of andere reden in een bus rijden, een grote voor 30 mensen ofzo.. Ging hardstikke goed. Ik ging ermee naar een naar feestje of een festival ofzoiets, nou heel gezellig allemaal. Ga ik weer terug is het ding opengebroken, het contactslot was ook vernield. Er stonden nog twee andere bussen geparkeerd. Een van de chauffeurs zei dat dat een slechte beurt zou zijn voor mijn kersverse werkgever. Ik durfde hem niet te zeggen dat die bus niet van mij was en dat ik niet eens een groot rijbewijs had.
Ik baalde gigantisch, want het was een heel luxe bus, een dubbeldekker, met grote ramen, getint glas, airco.
Ik heb nooit belangstelling gehad voor bussen, ofzoiets. Waarom kun je de gekste dingen dromen en dat op het moment zelf volkomen normaal vinden?
  Grootste baggeraar 2022 zaterdag 14 april 2012 @ 15:54:10 #256
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_110316452
Een bus betekent meestal niet zoveel goeds :{ Op dromenweb kan je een uitleg daarvan vinden dacht ik.
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  Moderator zaterdag 14 april 2012 @ 16:14:12 #257
249559 crew  Lavenderr
pi_110316952
Vannacht gedroomd dat ik op reis ging. Na het inchecken een poosje wachten voor ik door de douane kon, want lange rij. Toen dat eindelijk achter de rug was werd de vlucht al afgeroepen en konden we al boarden, maar ik moest naar een verre gate lopen en ineens waren er geen loopbanden meer dus rende ik zo snel als ik kon, maar schoot gewoon niet op. Op een gegeven moment stond ik weer buiten en probeerde de weg terug te vinden en bleef rennen, zonder dat ik de gate bereikte.
Het gekste is dat ik toen ik wakker werd écht doodmoeie benen had, alsof ik daadwerkelijk zo hard gerend had.
  zaterdag 14 april 2012 @ 18:31:58 #258
8372 Bastard
Persona non grata
pi_110320755
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 april 2012 06:54 schreef Enneacanthus_Obesus het volgende:

Ik baalde gigantisch, want het was een heel luxe bus, een dubbeldekker, met grote ramen, getint glas, airco.


Zou ik ook willen rijden :9
The truth was in here.
  zaterdag 14 april 2012 @ 18:32:56 #259
8372 Bastard
Persona non grata
pi_110320773
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 april 2012 06:54 schreef Enneacanthus_Obesus het volgende:
Waarom kun je de gekste dingen dromen en dat op het moment zelf volkomen normaal vinden?
Wat dacht je van je eigen leven?
Ben je echt wakker?
The truth was in here.
pi_110358064
quote:
6s.gif Op zaterdag 14 april 2012 18:32 schreef Bastard het volgende:

[..]

Wat dacht je van je eigen leven?
Ben je echt wakker?
Ik had een lucide droom, waarin ik aan het posten was :P
  zondag 15 april 2012 @ 21:10:53 #261
341900 Atmosphere82
The ground had gone sour Louis
pi_110368061
In de nacht van woensdag op donderdag (11 op 12 april) heb ik een hele vage maar erg interessante en enorm intense droom gehad. Misschien zelfs wel de meest intense die ik ooit
heb gehad, maar dat is misschien weer moeilijk te zeggen.

Het eerste deel van de droom is iets te privé om hier neer te zetten vind ik zelf ( ;) ) maar het tweede deel was eigenlijk nog veel boeiender.

Ik bevond me op een soort enorm dierenkerkhof, deels in de lucht, deels op de grond. Het was een soort 'grond tussen de lucht'. Er kwamen allemaal paarse stralen (een soort bliksemschichten) vanuit de groengekleurde lucht die zich in de aarde boorden. Ondertussen stegen er allemaal dieren op vanuit die graven richting de lucht, voornamelijk katten, en er kwam een stokoude man met een grote baard aangelopen. Hij had ook een stok bij en zei met krakende lachende stem: 'Ja jongen, jaaaaaah, het is begonnen hahaha!' Toen stopte de droom.

Het was immens om te zien en mee te maken!

Het gevoel dat ik had bij het wakker worden kan ik het best omschrijven als 'zeer hevig hunkerend'. Het was zelfs zo sterk dat ik absoluut niet wilde opstaan, en dat was om 7.45u! Maar ja, ik moest naar mijn werk dus ik moest wel uit bed.

Eigenlijk wilde ik alleen maar opnieuw gaan slapen en verder dromen. De halve dag zat ik nog half vast in die droom. Dit soort sterke gevoelens sterken mij weer in de overtuiging dat er een ziel bestaat en een hiernamaals, in ieder geval een voortbestaan na de dood.
Ik denk dat we echt niet alleen maar simpelweg wat moleculen en atomen bij elkaar zijn die wat samenhang vertonen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Atmosphere82 op 16-04-2012 11:40:04 ]
'Here are the young men, the weight on their shoulders,
Here are the young men, well where have they been?
We knocked on the doors of Hell's darker chamber,
Pushed to the limit, we dragged ourselves in...' ('Decades' van Joy Division)
pi_110385627
Vanacht weer lekker raar gedroomd.

Het begon dat ik naar het ziekenhuis moest.
Ik kreeg namelijk een operatie, maar wist niet waarvoor.
Ik kreeg een verdoving en werd wakker toen ik naar huis liep met mijn moeder en zusje.
Thuis bleek een behoorlijk dure flat te zijn, daar werd ik in een stoel gezet.
Moeder en zusje gingen naar bed en hielpen mij niet om naar bed te gaan.
Toen stond ineens een kat van mij voor de deur, dus ik wilde naar de deur lopen om de kat erin te laten.
Toen merkte ik pas hoe moeilijk lopen was.
Bleek dat ze mijn knie hadden geopereert.
Uiteindelijk zat ik weer in mijn stoel.
Kwam er ineens een dokter binnen die mij morfine moest geven.
Ik viel in slaap en werd wakker toen mijn moeder het ontbijt serveerde.

Toen werd ik wakker.
Twiddel
pi_110411082
quote:
10s.gif Op zondag 15 april 2012 21:10 schreef Atmosphere82 het volgende:
In de nacht van woensdag op donderdag (11 op 12 april) heb ik een hele vage maar erg interessante en enorm intense droom gehad. Misschien zelfs wel de meest intense die ik ooit
heb gehad, maar dat is misschien weer moeilijk te zeggen.

Het eerste deel van de droom is iets te privé om hier neer te zetten vind ik zelf ( ;) ) maar het tweede deel was eigenlijk nog veel boeiender.

Ik bevond me op een soort enorm dierenkerkhof, deels in de lucht, deels op de grond. Het was een soort 'grond tussen de lucht'. Er kwamen allemaal paarse stralen (een soort bliksemschichten) vanuit de groengekleurde lucht die zich in de aarde boorden. Ondertussen stegen er allemaal dieren op vanuit die graven richting de lucht, voornamelijk katten, en er kwam een stokoude man met een grote baard aangelopen. Hij had ook een stok bij en zei met krakende lachende stem: 'Ja jongen, jaaaaaah, het is begonnen hahaha!' Toen stopte de droom.

Het was immens om te zien en mee te maken!

Het gevoel dat ik had bij het wakker worden kan ik het best omschrijven als 'zeer hevig hunkerend'. Het was zelfs zo sterk dat ik absoluut niet wilde opstaan, en dat was om 7.45u! Maar ja, ik moest naar mijn werk dus ik moest wel uit bed.

Eigenlijk wilde ik alleen maar opnieuw gaan slapen en verder dromen. De halve dag zat ik nog half vast in die droom. Dit soort sterke gevoelens sterken mij weer in de overtuiging dat er een ziel bestaat en een hiernamaals, in ieder geval een voortbestaan na de dood.
Ik denk dat we echt niet alleen maar simpelweg wat moleculen en atomen bij elkaar zijn die wat samenhang vertonen.
Wat een maffe droom, Atmos :o
Zou het een compilatie van S. King verhalen kunnen zijn, wellicht? :D
pi_110411457
Ik werk met kinderen in huiswerk begeleiding. Laatst gedroomd dat ik er eentje een klap gaf en een ander z'n been brak. Tijd om van werk te veranderen denk ik :o
Gaat voor de BHFH-award 2005!
Humanitas est in bestias bonitas.
I am the hole I can't get out of.
  dinsdag 17 april 2012 @ 06:29:46 #265
8372 Bastard
Persona non grata
pi_110426487
quote:
10s.gif Op zondag 15 april 2012 21:10 schreef Atmosphere82 het volgende:
In de nacht van woensdag op donderdag (11 op 12 april) heb ik een hele vage maar erg interessante en enorm intense droom gehad. Misschien zelfs wel de meest intense die ik ooit
heb gehad, maar dat is misschien weer moeilijk te zeggen.

Het eerste deel van de droom is iets te privé om hier neer te zetten vind ik zelf ( ;) ) maar het tweede deel was eigenlijk nog veel boeiender.

Ik bevond me op een soort enorm dierenkerkhof, deels in de lucht, deels op de grond. Het was een soort 'grond tussen de lucht'. Er kwamen allemaal paarse stralen (een soort bliksemschichten) vanuit de groengekleurde lucht die zich in de aarde boorden. Ondertussen stegen er allemaal dieren op vanuit die graven richting de lucht, voornamelijk katten, en er kwam een stokoude man met een grote baard aangelopen. Hij had ook een stok bij en zei met krakende lachende stem: 'Ja jongen, jaaaaaah, het is begonnen hahaha!' Toen stopte de droom.

Het was immens om te zien en mee te maken!

Het gevoel dat ik had bij het wakker worden kan ik het best omschrijven als 'zeer hevig hunkerend'. Het was zelfs zo sterk dat ik absoluut niet wilde opstaan, en dat was om 7.45u! Maar ja, ik moest naar mijn werk dus ik moest wel uit bed.

Eigenlijk wilde ik alleen maar opnieuw gaan slapen en verder dromen. De halve dag zat ik nog half vast in die droom. Dit soort sterke gevoelens sterken mij weer in de overtuiging dat er een ziel bestaat en een hiernamaals, in ieder geval een voortbestaan na de dood.
Ik denk dat we echt niet alleen maar simpelweg wat moleculen en atomen bij elkaar zijn die wat samenhang vertonen.
Wat een leuke droom Atmos ;)
The truth was in here.
  dinsdag 17 april 2012 @ 10:23:53 #266
341900 Atmosphere82
The ground had gone sour Louis
pi_110429955
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2012 20:29 schreef Enneacanthus_Obesus het volgende:

[..]

Wat een maffe droom, Atmos :o
Zou het een compilatie van S. King verhalen kunnen zijn, wellicht? :D
Ja haha, de gebeurtenissen in mijn droom leken soms een tikkeltje op de scènes
in Pet Semetary (daar is immers ook een dierenkerkhof)...! ;)
'Here are the young men, the weight on their shoulders,
Here are the young men, well where have they been?
We knocked on the doors of Hell's darker chamber,
Pushed to the limit, we dragged ourselves in...' ('Decades' van Joy Division)
  dinsdag 17 april 2012 @ 10:24:55 #267
341900 Atmosphere82
The ground had gone sour Louis
pi_110429999
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 april 2012 06:29 schreef Bastard het volgende:

[..]

Wat een leuke droom Atmos ;)
Ja, zulke dromen heb ik niet zo heel vaak hoor! ;)
'Here are the young men, the weight on their shoulders,
Here are the young men, well where have they been?
We knocked on the doors of Hell's darker chamber,
Pushed to the limit, we dragged ourselves in...' ('Decades' van Joy Division)
pi_110448847
quote:
6s.gif Op dinsdag 17 april 2012 10:23 schreef Atmosphere82 het volgende:

[..]

Ja haha, de gebeurtenissen in mijn droom leken soms een tikkeltje op de scènes
in Pet Semetary (daar is immers ook een dierenkerkhof)...! ;)
Oh ik heb genoten van het boek en de film! Ja, daar zou het thema vandaan kunnen komen.
  dinsdag 17 april 2012 @ 19:46:31 #269
341900 Atmosphere82
The ground had gone sour Louis
pi_110453675
Te creepy af en toe hè, dat boek?!? :D
'Here are the young men, the weight on their shoulders,
Here are the young men, well where have they been?
We knocked on the doors of Hell's darker chamber,
Pushed to the limit, we dragged ourselves in...' ('Decades' van Joy Division)
  dinsdag 17 april 2012 @ 19:55:58 #270
8372 Bastard
Persona non grata
pi_110454165
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2012 10:24 schreef Atmosphere82 het volgende:

[..]

Ja, zulke dromen heb ik niet zo heel vaak hoor! ;)
Ik denk dat echt heldere dromen, dromen die je volgende week nog weet, die je een bepaald gevoel hebben gegeven bij het wakker worden echt belangrijk zijn. Vaak zit er een dubbele boodschap in die je in je onderbewust zijn hebt opgenomen, het inzicht of de verklaring komt er uiteindelijk wel uit.
The truth was in here.
pi_110454556
Hoi! Ik had een vraagje over dromen.. Zien jullie jezelf in dromen? :o

Ikzelf eigenlijk haast nooit, één keer heb ik mezelf gezien in een spiegel en zelfs toen leek ik niet op mezelf. :')
Op maandag 3 november 2014 23:52 schreef Peunage het volgende:
LEAVE KB ALONE.
pi_110456231
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2012 20:02 schreef Klinkerbotsing het volgende:
Hoi! Ik had een vraagje over dromen.. Zien jullie jezelf in dromen? :o

Ikzelf eigenlijk haast nooit, één keer heb ik mezelf gezien in een spiegel en zelfs toen leek ik niet op mezelf. :')
Nee, ik heb mezelf nog nooit gezien in een droom, ooit eens naar mijn handen gekeken, maar die zagen er raar en skeletachtig uit..
pi_110456540
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2012 20:32 schreef Enneacanthus_Obesus het volgende:

[..]

Nee, ik heb mezelf nog nooit gezien in een droom, ooit eens naar mijn handen gekeken, maar die zagen er raar en skeletachtig uit..
Gek is dat he? :o Mezelf heb ik ook maar één keer gehoord in mn dromen.
Op maandag 3 november 2014 23:52 schreef Peunage het volgende:
LEAVE KB ALONE.
  dinsdag 17 april 2012 @ 20:46:51 #274
8372 Bastard
Persona non grata
pi_110457154
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2012 20:02 schreef Klinkerbotsing het volgende:
Hoi! Ik had een vraagje over dromen.. Zien jullie jezelf in dromen? :o

Ikzelf eigenlijk haast nooit, één keer heb ik mezelf gezien in een spiegel en zelfs toen leek ik niet op mezelf. :')
Dat had ik dus ook! Ik las ergens hier dat niemand zichzelf zag, en toen dacht ik verrek dat is waar inderdaad. En kort erna had ik een bewust moment in mijn droom en dacht ik nu wil ik het weten ook, en zag ik een spiegel en mijzelf en dat was ik helemaal niet. Althans, ik was het wel, maar anders. :P

Wel logisch eigenlijk ergens. We zijn allemaal anders dan de persoon die wij denken te zijn. Wij zijn wat andere mensen vinden wie wij zijn, of een persoon die wij denken te zijn geworden door ervaringen, we denken een persoon te zijn door een bepaalde status die we hebben verworven. In onze droomwereld scheppen we een heel leven, en spelen we als het ware de hoofdrol in een spannende soap. Alle andere personen of denkbeelden spelen allemaal een rolletje daarin mee, bevestigen ons in die hoofdrol. Totdat we wakker worden en doorhebben dat het allemaal niet echt was..
The truth was in here.
pi_110458119
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2012 20:46 schreef Bastard het volgende:

[..]

Dat had ik dus ook! Ik las ergens hier dat niemand zichzelf zag, en toen dacht ik verrek dat is waar inderdaad. En kort erna had ik een bewust moment in mijn droom en dacht ik nu wil ik het weten ook, en zag ik een spiegel en mijzelf en dat was ik helemaal niet. Althans, ik was het wel, maar anders. :P

Wel logisch eigenlijk ergens. We zijn allemaal anders dan de persoon die wij denken te zijn. Wij zijn wat andere mensen vinden wie wij zijn, of een persoon die wij denken te zijn geworden door ervaringen, we denken een persoon te zijn door een bepaalde status die we hebben verworven. In onze droomwereld scheppen we een heel leven, en spelen we als het ware de hoofdrol in een spannende soap. Alle andere personen of denkbeelden spelen allemaal een rolletje daarin mee, bevestigen ons in die hoofdrol. Totdat we wakker worden en doorhebben dat het allemaal niet echt was..
Ohh, ik volg dit topic pas sinds kort. :@ Maar oke, interessante beredenering! Het is echt zo maf, dromen. :o
Op maandag 3 november 2014 23:52 schreef Peunage het volgende:
LEAVE KB ALONE.
pi_110710003
Ik droomde vannacht dat mijn zusje heel ziek werd en overleed :{
Twiddel
pi_110713533
quote:
15s.gif Op dinsdag 24 april 2012 09:43 schreef summer2bird het volgende:
Ik droomde vannacht dat mijn zusje heel ziek werd en overleed :{
Wat een akelige dromen, Birdie, de laatste tijd.
  woensdag 25 april 2012 @ 19:57:15 #278
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_110781533
Vanochtend tijdens de sluimer staat ineens een wazige droom... :?

Ik was bij 2 collega's (man en vrouw) op bezoek en stond eigenlijk te wachten tot ze naar binnen gingen. Toen ze dat maar niet deden ging ik zelf maar alvast naar binnen. Even later kwam de vrouw des huizes binnen en die veranderde spontaan in een Demoon met gloeiende ogen en een vurige mond.... Wat ze allemaal zei verstond ik niet maar het was wel om een duivelachtige zware en harde toon. Ik schrok me te pletter en rende hard weg. Samen met iemand anders maar geen idee wie. Het was alleen heel normaal dat hij er ook was. Toen kwamen we aan bij een kerk bij mij in het dorp en daar was allemaal politie en heel veel volk. Er lag iemand dood op de grond en toen ik vroeg wat er was gebeurd zei iemand dat de man zich dood geschrokken was en als laatste zei toen hij naar buiten rende dat de priester in een demoon veranderd was en hem wat aan had willen doen.... :?

Echt ik heb steeds vaker (vooral als ik nog wat sluimer) van dit soort dromen met het zogenaamde kwaad er in. Voorheen had ik dit ook wel en toen heb ik me volledig afgericht van het spirituele. Ik begrijp er werkelijk niets van.
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_110783014
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2012 19:57 schreef Outpost76 het volgende:
Vanochtend tijdens de sluimer staat ineens een wazige droom... :?

Ik was bij 2 collega's (man en vrouw) op bezoek en stond eigenlijk te wachten tot ze naar binnen gingen. Toen ze dat maar niet deden ging ik zelf maar alvast naar binnen. Even later kwam de vrouw des huizes binnen en die veranderde spontaan in een Demoon met gloeiende ogen en een vurige mond.... Wat ze allemaal zei verstond ik niet maar het was wel om een duivelachtige zware en harde toon. Ik schrok me te pletter en rende hard weg. Samen met iemand anders maar geen idee wie. Het was alleen heel normaal dat hij er ook was. Toen kwamen we aan bij een kerk bij mij in het dorp en daar was allemaal politie en heel veel volk. Er lag iemand dood op de grond en toen ik vroeg wat er was gebeurd zei iemand dat de man zich dood geschrokken was en als laatste zei toen hij naar buiten rende dat de priester in een demoon veranderd was en hem wat aan had willen doen.... :?

Echt ik heb steeds vaker (vooral als ik nog wat sluimer) van dit soort dromen met het zogenaamde kwaad er in. Voorheen had ik dit ook wel en toen heb ik me volledig afgericht van het spirituele. Ik begrijp er werkelijk niets van.
Het lijkt me wel een aangenaam spannend soort droom? Of begrijp ik dat verkeerd?
Als het zo is, zou ik zeggen dat je je bezig houdt met uitdagingen en spannende dingen. Je gaat grenzen over. Je hulp wordt kennelijk ingeroepen. Zoiets zou ik ervan maken.
  woensdag 25 april 2012 @ 20:25:23 #280
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_110783281
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2012 20:21 schreef Enneacanthus_Obesus het volgende:

[..]

Het lijkt me wel een aangenaam spannend soort droom? Of begrijp ik dat verkeerd?
Als het zo is, zou ik zeggen dat je je bezig houdt met uitdagingen en spannende dingen. Je gaat grenzen over. Je hulp wordt kennelijk ingeroepen. Zoiets zou ik ervan maken.
Aangenaam is het zeker niet. Ergens geloof ik niet in demonen ed maar ik schijt wel in mn broek als ik zo een droom heb. Het in en in pure kwaad wat ik dan voel is echt niet prettig. :@
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_110783496
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2012 20:25 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

Aangenaam is het zeker niet. Ergens geloof ik niet in demonen ed maar ik schijt wel in mn broek als ik zo een droom heb. Het in en in pure kwaad wat ik dan voel is echt niet prettig. :@
Oh dan is het een soort nachtmerrie dus..
Geen idee wat dat te betekenen heeft.
  woensdag 25 april 2012 @ 20:34:15 #282
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_110783821
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2012 20:29 schreef Enneacanthus_Obesus het volgende:

[..]

Oh dan is het een soort nachtmerrie dus..
Geen idee wat dat te betekenen heeft.
Je kan het rustig een nachtmerrie noemen ja maar ik kon het niet sturen. Dromen kan je wel sturen...
Het zou een soort van invloed kunnen zijn die me probeert tegen te houden om me verder te ontwikkelen maar ik weet niet of ik dat wel wil doormaken. Ik heb al vaker het gevoel gehad dat een Demoon naast me stond. Daarom ben ik er ooit mee gestopt. Ik ben nu ouder en dacht dat ik het nu wel handelen kon maar ik vraag het me af. -O-
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_110784512
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2012 20:34 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

Je kan het rustig een nachtmerrie noemen ja maar ik kon het niet sturen. Dromen kan je wel sturen...
Het zou een soort van invloed kunnen zijn die me probeert tegen te houden om me verder te ontwikkelen maar ik weet niet of ik dat wel wil doormaken. Ik heb al vaker het gevoel gehad dat een Demoon naast me stond. Daarom ben ik er ooit mee gestopt. Ik ben nu ouder en dacht dat ik het nu wel handelen kon maar ik vraag het me af. -O-
Waar ben je mee gestopt dan?
Nou, het is duidelijk dat het met angst te maken heeft. :)
  woensdag 25 april 2012 @ 20:49:01 #284
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_110784865
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2012 20:44 schreef Enneacanthus_Obesus het volgende:

[..]

Waar ben je mee gestopt dan?
Nou, het is duidelijk dat het met angst te maken heeft. :)
Het me verder ontwikkelen op spiritueel vlak. ;) Waar ik laatst dus weer een hernieuwde poging naar heb gedaan na een filmpje over de Pleiadians.
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
  woensdag 25 april 2012 @ 20:57:56 #285
8372 Bastard
Persona non grata
pi_110785598
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2012 20:34 schreef Outpost76 het volgende:

[..]

Je kan het rustig een nachtmerrie noemen ja maar ik kon het niet sturen. Dromen kan je wel sturen...
Het zou een soort van invloed kunnen zijn die me probeert tegen te houden om me verder te ontwikkelen maar ik weet niet of ik dat wel wil doormaken. Ik heb al vaker het gevoel gehad dat een Demoon naast me stond. Daarom ben ik er ooit mee gestopt. Ik ben nu ouder en dacht dat ik het nu wel handelen kon maar ik vraag het me af. -O-
Misschien staat het voor eigen angsten overwinnen? De demoon in het gezicht kijken want hij speelt alleen maar spelletjes, stelt je voor uitdagingen, een proef.
The truth was in here.
  woensdag 25 april 2012 @ 21:13:38 #286
144926 Outpost76
Possie is goed
pi_110786969
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2012 20:57 schreef Bastard het volgende:

[..]

Misschien staat het voor eigen angsten overwinnen? De demoon in het gezicht kijken want hij speelt alleen maar spelletjes, stelt je voor uitdagingen, een proef.
Hmzzz, mja en dan nog uitzoeken wat mijn angsten zijn. Ik ben volgens mij nergens bang voor irl.
zondag 24 juli 2011 18:23 schreef charmed_angel het volgende:
Outpost je bent een held _O_
pi_112104342
Ik droom de laatste tijd telkens dat ik enorm moe ben, en ik kan mijn ogen niet openhouden.
Dit is nog steeds niet weg.
Is erg overheersend in mijn dromen :X
Twiddel
pi_112117766
Ik heb gedroomd dat ik werd ontslagen. Het was een verdomd realistische droom en voelde echt. :(
pi_112136365
Mijn droom van vannacht kan ik me niet helemaal herinneren.. Alleen dat ik in de spiegel keek en een grote, rossige baard had.
Dat was wel opvallend, meestal droom je in zo'n geval dat je tanden of je haren uitvallen.. Hier was het dus andersom.
pi_112160809
Ik droom echt vaak (ongeveer 6 keer per maand) dat ik of op vakantie ga, of dat ik heel slecht zie alsof ik blind ben. Hele vervelende dromen zijn dat..

Lucide dromen is mij pas 2x gelukt maar dat realiseerde ik me pas toen ik wakker werd, vergeten naar mijn handen te kijken en vergeten in de spiegel te kijken..
pi_112828396
"Ahmadinejad gaat een bommetje gooien!" in een droom gehoord vannacht.
Heb eigl. nog nooit echt voorspellende dromen gehad. Vreemde was dat ik redelijk blij was op dat moment.
  woensdag 13 juni 2012 @ 11:42:04 #292
171936 DuTank
Spaashaas.
pi_112828949
Mijn vriendin droomt heel vaak slecht. Heeft volgens haar echt kutdromen en ligt daardoor soms een uur of twee wakker..
Is er een oplossing ofzo voor?
Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.
pi_112831373
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2012 11:42 schreef DuTank het volgende:
Mijn vriendin droomt heel vaak slecht. Heeft volgens haar echt kutdromen en ligt daardoor soms een uur of twee wakker..
Is er een oplossing ofzo voor?
Laat haar eens kijken bij http://www.dreammoods.com/
pi_113322629
Ik droomde laatst dat ik in de spiegel keek en opeens tanden kwijt was, voortanden etc :o
pi_113411069
Vannacht weer lucide gedroomd :D, ik droom nu ongeveer 3x per week lucide. Bij mij is het bijna 90% kans als ik in de ochtend wakker wordt weer doorslaap. Ik droomde gisternacht dat ik op het dak van een zwembad stond met vrienden, en toen ik naar de maan keek was het geen maan maar een wit busje. Vanaf dat moment wist ik dat ik droomde en probeerde ik mijn omgeving te veranderen. Ik was in mn oude huis van ongeveer 8 jaar geleden, en zag een meisje die ik heel leuk vind. Ik kon dr alles laten doen, ze liet haar borsten etc zien maar op het moment dat ik wou vrijen werdt het zwart voor mn ogen en zag ik alles vervagen.. toen werd ik wakker..

EDIT: op dat soort momenten "vergeet" ik wel altijd om naar mn handen te kijken of proberen te vliegen, terwijl ik WEL weet dat ik droom.. :'(
  dinsdag 26 juni 2012 @ 14:24:29 #296
8372 Bastard
Persona non grata
pi_113411598
quote:
0s.gif Op zondag 24 juni 2012 18:10 schreef Snowbells het volgende:
Ik droomde laatst dat ik in de spiegel keek en opeens tanden kwijt was, voortanden etc :o
Iemand overleden?
The truth was in here.
pi_113412352
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2012 14:24 schreef Bastard het volgende:

[..]

Iemand overleden?
Nope
  dinsdag 26 juni 2012 @ 16:39:40 #298
8372 Bastard
Persona non grata
pi_113417455
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2012 14:41 schreef Snowbells het volgende:

[..]

Nope
Ja gelukkig zou ik zeggen hoor!! :D
Maar ik had wel eens gelezen dat het die betekenis zou hebben, nou daar had ik geen ervaring mee tot voor kort. Toen droomde ik ook dat mijn tanden uitvielen en ja hoor, 2 dagen later iemand overleden...
The truth was in here.
pi_113446780
ik moest als beveiliger mee met de koningin, maar dat mens ging zich ineens ophangen :O omdat ze toch niks meer voor het volk kon doen. Toen rende ik uit paniek een hotel in waar ik een ander meisje met baby moest beveiligen. Maar er rende telkens van die monsters rond. En opeens kregen ze dat meisje te pakken. Ik rende heel hard weg, maar toen ik wilde ontsnappen viel ik in zo'n bodemloze put :o :D

Best eng, zo'n mengeling van Amnesia, fear en paranormal (horrorgames)
Twiddel
pi_113838489
Deze droom betekent dat je teveel horrorgames speelt, Birdie. :D
pi_113992253
Ik droomde een tijd geleden dat ik een loopgraaf moest aanvallen en stierf
en toen werd ik wakker. :')
Ура для россии
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')