Nou, dat kun je proberen, maar ik vrees dat een geprakte banaan na een nachtje weken in melk niet zo smakelijk meer is, om nog maar te zwijgen over de havermoutvlokken die mogelijk gaan opzwellen tot snotterige kleddertjes.quote:Op donderdag 10 februari 2011 18:49 schreef Purdey het volgende:
[..]
Minilot, kun je dit ook een avondje van te voren maken, en de volgende morgen pas opdrinken? 's Morgens zit ik namelijk altijd een beetje in tijdnood
150 ml melk, eetlepeltje pindakaas en eetlepeltje honing in de blenderkan in de ijskast zetten.quote:Op donderdag 10 februari 2011 18:49 schreef Purdey het volgende:
[..]
Minilot, kun je dit ook een avondje van te voren maken, en de volgende morgen pas opdrinken? 's Morgens zit ik namelijk altijd een beetje in tijdnood
Oops . 50/50 moet ook nog wel lukken. Hopelijk heb je er nog wel zin in, als het bij mij mis gaat ben ik vaak te chagrijnig om nog echt te kunnen genieten.quote:Op zaterdag 12 februari 2011 15:02 schreef Purdey het volgende:
Goed, de chocoladetaart truffeltaart staat (weer) in de koelkast.
Had me vergist in de afmetingen. Uiteindelijk had ik 400 ml room, en 200 gram chocolade. Het werd dus totaal niet hard. Vulling weer eruit gegoten, in een pannetje. Terug naar de supermarkt, paar repen chocolade gekocht, en weer smelten in de oude vulling. Soms maak ik het mezelf zo moeilijk
Nou, ik was wel een bit cranky toen ik terug moest naar de supermarkt. Maar die zit gelukkig om de hoek. Ik heb er nog steeds wel zin in hoorquote:Op zaterdag 12 februari 2011 16:48 schreef n0a het volgende:
[..]
Oops . 50/50 moet ook nog wel lukken. Hopelijk heb je er nog wel zin in, als het bij mij mis gaat ben ik vaak te chagrijnig om nog echt te kunnen genieten.
Zien er perfect uit!quote:Op zaterdag 12 februari 2011 16:01 schreef DarkElf het volgende:
De mr heeft vandaag lunch gemaakt en dat was wel een foto waard vond ik:
Zelfgemaakte Vietnamese loempia's !!
[ afbeelding ]
Het was erg lekker
Zou je het recept willen plaatsen ziet idd goed uit.quote:Op zaterdag 12 februari 2011 16:01 schreef DarkElf het volgende:
De mr heeft vandaag lunch gemaakt en dat was wel een foto waard vond ik:
Zelfgemaakte Vietnamese loempia's !!
[ afbeelding ]
Het was erg lekker
Woah, die is echt hoog . Is het niet super machtig zo'n puntje?quote:Op zondag 13 februari 2011 11:56 schreef Purdey het volgende:
En zoals beloofd N0a en andere gawkers, mijn chocoladetruffeltaart!
[ afbeelding ]
Ja Het was ook niet de bedoeling dat ie zo hoog zou worden. Volgende keer de hoeveel room en chocolade halveren naar 250 Of de springvorm groter maken, kan ook. Ik ben altijd bang te weinig te hebben, of dat iemand uithongerdquote:Op zondag 13 februari 2011 12:12 schreef n0a het volgende:
[..]
Woah, die is echt hoog . Is het niet super machtig zo'n puntje?
Omg recept pleasequote:Op zaterdag 12 februari 2011 23:05 schreef De_Taartjesfee het volgende:
Film kijken met de kindjes, daar moet iets te snacken bij
Chocolatecornflakes
[ afbeelding ]
Ziet er lekker uit, wat is het recept?quote:Op zondag 13 februari 2011 15:15 schreef prinseszondererwt het volgende:
Lekker, een chocoladeoverschot hier! Looking good.
Ik ging voor hartig: kaas-uienbrood.
[ afbeelding ]
stoofvlees met mayonaise en frietjes.quote:Op maandag 14 februari 2011 10:25 schreef Nikos1986 het volgende:
Die choco taart
Gisteren heb ik vlaams stoofvlees gemaakt op de bbq. (lekker rooksmaakje door toevoeging van wat houtsnippers)
[ afbeelding ]
Die vult enorm zelfs. Gisteravond én uitgebreid Chinees gegeten, en daarna nog een enorm stuk van deze taart. Gevolg: Ontploft, en mezelf naar bed moeten rollen. M'n hele stofwisseling is nog niet wat hij moest zijn..quote:Op zondag 13 februari 2011 22:02 schreef DarkElf het volgende:
die taart, vult die niet enorm? ziet er mooi uit
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |