abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_4388357
Ik vond dat de relatie al langer niet goed ging. Na geweldige bonje vandaag vond ik dat we maar even een paar dagen uit elkaar moesten gaan (we wonen ruim een jaar samen nu), maar hij vond dat het helemaal niet zo slecht ging.
Vanavond contact gehad met zijn schoonzus en verteld wat me dwars zat. Zij zag het ook niet meer zo goed gaan tussen ons en vond dat ik voor mezelf moest gaan kiezen. Haar man (zijn broer dus) vind dat ik voor mezelf moet gaan kiezen en de relatie moet verbreken.

Het probleem is dat ik echt ontzettend verliefd op hem ben, maar dat zijn levensinstelling me zo ontzettend stoort. Hij zit sinds september vorig jaar in de ziektewet en er komt steeds minder uit hem. Ik zit ook sinds september in de ziektewet, maar sinds januari van dit jaar ben ik weer volop met mijn toekomst bezig. Ik kan gewoon niet met iemand de hele dag op de bank zit.

Aan de andere kant hebben we zoveel meegemaakt het laatste jaar (o.a. de constatering van hiv) en hebben we juist veel steun aan elkaar gehad. Ik wil nog steeds met hem verder, maar niet op deze manier.

Op dit moment is hij met zijn broer aan het praten en ik denk dat hij hem adviseert om uit elkaar te gaan. Ik wilde dit ook (tijdelijk) maar nu het eenmaal zover is, wil ik het weer niet. Jezus wat moet ik nou doen. Doorgaan en hopen dat ie veranderd of toch maar door die zure appel heen bijten???

Opgeven doe je zelf, doorgaan ook. Jij moet kiezen...
pi_4388748
Tja.. moeilijk..bedenk goed wat jij wilt in dit leven en of hij jou en jullie elkaar nog genoeg positief stimuleren om en samen iets moois van te maken.
  donderdag 30 mei 2002 @ 21:05:46 #3
27891 PizzaGuy
Just having fun in live!
pi_4388844
Zeer moeilijke situatie, ik zou iig niet in jou schoenen willen staan! Ik vind het al erg moeilijk om er nu wat op te verzinnen.

Ik zou proberen denk ik dan toch tijdelijk uit elkaar te gaan, neem even afstand! Kijk hoe het bevalt, wat je gevoel je ingeeft en zie dan eens verder! Heb je zoiest van heej die liefde verdwijnt, dan lijkt het mij dat je het beter voorgoed kunt breken! Blijkt dat je zoiets hebt en hij ook van, damn ik mis hem toch wel heel erg en wil hem erg graag terug etc en jullie verlangen echt naar elkaar, dat je dan maar moet kiezen om weer samen te komen!

Succes ermee, en ik zou zeggen laat je hartje je leiden!
Sterkte

Dream as if you are going to live forever, live life as if you are going to die tomorrow [br] Love is like war, easy to start, hard to end, and impossible to forget!! [br] [url=http://fotoboek.fok.nl/user.fok?id=27891]FokFotoBoek[/url]
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')