Sel de Mer?quote:Op donderdag 16 december 2010 02:09 schreef Terpentin07 het volgende:
Meerzout, één eetlepel doe ik meestal
nou, bij deze:quote:Op donderdag 16 december 2010 00:06 schreef Terpentin07 het volgende:
[..]
Ik vind dat er weer meer pizzas getoond mogen worden. Dus jongens kom op.
Lijkt me niet zo lekker, ook 'n beetje luguber...quote:Op zaterdag 18 december 2010 17:18 schreef AkTje het volgende:
Wat gebruiken jullie voor een kaas? Een blok klaar zelf raspen of al voorverpakte geraspte kaas? Belgen, jong belegen of "pasta" kaas?
lolquote:Op zaterdag 18 december 2010 18:17 schreef Iemand91 het volgende:
[..]
Lijkt me niet zo lekker, ook 'n beetje luguber...
Ik ben bezig. Deeg staat in de koelkast. (recept uit OP).quote:Op donderdag 23 december 2010 23:58 schreef Zoheetik het volgende:
Ik doe het per portie in een boterhamzakje .
Wat is het hier verder stil trouwens, niemand meer aan het bakken?
Tja, er is nu wel genoeg ruimte in de koelkast.quote:Op vrijdag 24 december 2010 01:25 schreef Zoheetik het volgende:
Heb je het in de koelkast in schaaltjes?
Ik vind boterhamzakjes (bijna luchtdicht dichtgedraaid) toch handiger...
Toch niet mij he?quote:Op vrijdag 24 december 2010 17:04 schreef Zoheetik het volgende:
Blikjes tomatenpurree vind ik persoonlijk niet lekker, heeft zo'n typische smaak.
Gepelde tomaten uit blik zijn beter, of anders blokjes uit blik. Of verse.
quote:Op vrijdag 24 december 2010 18:02 schreef Zoheetik het volgende:
Nee ik heb liever nummer 53. Smaakt beter.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |