hmm, ook maar eens kijken dan. Ik ga altijd naar il palio, die is ook prima. En ook 5 euroquote:Op vrijdag 4 februari 2011 16:11 schreef bear87 het volgende:
Waar: Pizzeria Rimini te Amsterdam, leidsepleinbuurt (als iemand het adres wil hoor ik het wel)
Wanneer: Maandag
Voor: Uiensoep en Tomatensoep
Prima soep, niks bijzonders maar gewoon lekker.
Hoofd: Pizza Vegetariana en Pizza quattro formaggi.
Eigenlijk is dit waar je hoofdzakelijk voor komt en moet komen. De pizza is onovertroffen lekker. Rijkelijk belegd, lekker dun en krokant, en veel variatie te krijgen. Het duurt niet lang voor de pizza's klaar zijn en ze zijn elke keer weer perfect.
Schade:
Bijna alle pizza's kosten hier 5 euro, ongelooflijk....de soep kost 3,50 euro.
Absoluut aan te raden als je even een hapje gaat eten. Het is er gezellig, goedkoop en vrij snel. Goeie sfeer. Een plek om echt te gaan dineren is dit natuurlijk niet, maar als je even een hapje wil eten is het perfect.
Dat snap ik. Toch vind ik marinades altijd wel lekker.quote:Op vrijdag 28 januari 2011 12:16 schreef Gripper het volgende:
[..]
En hier is de mijne dan ook. In navolging van de review van birdy, Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #4 :
Wij waren bij Gonzales in Ede, op een mooi plekje midden op de Ginkelse Heide. Met een man of 12 collega's.
Ik ben zelf een fervent BBQ-er, dus ik vond het ergens wel een beetje jammer dat je alleen maar kon kiezen voor de spiezen: de BBQ's waren niet voorzien van een grillrooster, alleen maar frames om de prikkers in te hangen. Maar goed, thuis BBQ ik wel op mn eigen manier.
Het was allemaal lekker, prima verzorgd. Goede aanvulling van lege bakjes bij het buffet, en vlees van goede kwaliteit. Alleen, alles is voorzien van kant&klare marinades, en die zijn steevast te zout. Dat vond ik jammer.
Haha, die spareribs waren ook veel te snel zwart. Die salades vond ik toch echt wel een minpunt.quote:Varkenshaas was smakelijk, en ze hadden ernstig malse kalkoenfilet. Die 2 raad ik aan. Spareribs aan een spies zijn geen succes, zag ik bij collega's...
Salades, wat birdy al zei, kant & klaar uit bakken van de Makro/Sligro/Hanos. Maar dat smaakt evengoed. Eventueel kun je met sla, tomaat, komkommer en een olijfje zelf een salade in elkaar knutselen.
Lucky you!quote:Het geeft toch wel altijd een beetje zo'n vreetschuur gevoel, we waren er op woensdagavond, dus erg druk was het ook niet. Nog een ander groepje (bejaarden die al na 1 spies vol zaten) en een verliefd stelletje. Lekker romantisch
Kosten: 21,95 ¤ voor het BBQ-en, drankjes apart afgerekend. Zal uiteindelijk wel ergens rond de 30 ¤ zijn uitgekomen. De baas betaalde
Cijfer:
eten 7 / entourage 6,5 (want plastic bloemen en BBQ-en op gas, wat toch nep blijft)
Leuk!quote:Op maandag 7 februari 2011 11:22 schreef LieLie het volgende:
Waar? Kasteel Coevorden
Wanneer? Gisteren, 6 februari 2011
Impressie
Kasteel Coevorden
Oh, leuk! Toen waren ze nog niet zo lang open toch?quote:Op maandag 7 februari 2011 13:04 schreef Gripper het volgende:
[..]
Leuk!
Ik heb daar van de zomer een bruiloft gehad, en het eten was toen ook prima in orde. En voor zo'n bedrag, minder dan 100 ¤ pp incl wijnen, prima prijs kwaliteit denk ik.
Die er als tweede uit lag en wiens 'tent' al snel failliet ging... Ik weet niet of dat nou een aanbeveling is.quote:Op maandag 7 februari 2011 14:12 schreef LieLie het volgende:
Inmiddels is er volgens mij wel een nieuwe chef-kok: Joshua, die mee heeft gedaan aan een van de seizoenen van Mijn Tent is Top.
Nou, in dat programma speelt zoveel meer mee dan alleen het eten, dat zegt niet zo veelquote:Op maandag 7 februari 2011 14:16 schreef k_man het volgende:
[..]
Die er als tweede uit lag en wiens 'tent' al snel failliet ging... Ik weet niet of dat nou een aanbeveling is.
Ik wist tot jouw recensie niet eens dat je er ook a la carte kunt eten, dacht dat het alleen voor feesten en partijen te huur was. Wij waren er vorig jaar op 6 augustus, bruiloft in de bovenzaal (prachtig, met ouderwetse kromme balkenplafond) en daarna eten in de kelder. Weet niet of je daar ook zat?quote:Op maandag 7 februari 2011 14:12 schreef LieLie het volgende:
[..]
Oh, leuk! Toen waren ze nog niet zo lang open toch?
Inmiddels is er volgens mij wel een nieuwe chef-kok: Joshua, die mee heeft gedaan aan een van de seizoenen van Mijn Tent is Top.
Vorig jaar zomer zijn ze open gegaan voor feesten en partijen inderdaad. Sinds september ongeveer kun je er ook terecht voor lunch, en sinds oktober of november ook voor het diner.quote:Op maandag 7 februari 2011 14:38 schreef Gripper het volgende:
[..]
Ik wist tot jouw recensie niet eens dat je er ook a la carte kunt eten, dacht dat het alleen voor feesten en partijen te huur was. Wij waren er vorig jaar op 6 augustus, bruiloft in de bovenzaal (prachtig, met ouderwetse kromme balkenplafond) en daarna eten in de kelder. Weet niet of je daar ook zat?
heb de kaart net bekeken, t ziet er allemaal niet verkeerd uit!
Je legt de lat nu wel heel erg hoog. Hoe kan een 3-sterren Michelinrestaurant daar nog overheen komen.quote:Op vrijdag 11 februari 2011 13:04 schreef Gripper het volgende:
Omdat onze bedrijfskantine geen restaurant heeft, halen we op vrijdagmiddag friet bij een snackbar in de buurt, het Pakhuis ( http://www.t-pakhuis.nl/ )
Gewoon prima snackspul. 1 kleine aanmerking: omdat ze bij meenemen kant en klare bakjes saus meegeven, krijg je speciaalsaus waar de uiensmaak al helemaal door de mayo heen getrokken is. "Verse" mayo, zo uit de tap heeft die smaak niet. Zonder dit sausmissertje krijgen ze een 8, maar nu een 7. Frietjes verder goed krokant, en niet slap.
We hadden het er net toevallig over tijdens de lunch! Ik zat wat te mekkeren over mn speciaalsaus met raar bijsmaakje, en een collega vond dat ik dat niet kon verwachten van een restaurant wat niet in de Lekker staat. Dus ik opperde dat ze misschien hun mayo met stikstof moeten bevriezen tot kleine pareltjes, die een smaakexplosie in je mond veroorzaken :-)quote:Op vrijdag 11 februari 2011 13:16 schreef golfer het volgende:
[..]
Je legt de lat nu wel heel erg hoog. Hoe kan een 3-sterren Michelinrestaurant daar nog overheen komen.
Het ziet er eerlijk gezegd ook niet uit! Spaghetti met tomaat.quote:Op vrijdag 11 februari 2011 18:07 schreef rubje het volgende:
Vandaag hier gegeten en was er niet blij mee.
Restaurant Vapiano Rotterdam.
Pff en jij kon het niet ff pinnen en dat je "vriendin" dan cash geld aan je terug geeft? Ik heb dat nooit begrepen... laatst ook 8 Nederlanders in zo'n restaurant allemaal apart betalen hoor, ieder eigen bon moesten ze hebben. En dan komen ze met die portemonnees... echt lachwekkendquote:Op zondag 13 februari 2011 22:49 schreef Phoenixbirdy het volgende:
Bij betaling kregen we de mogelijkheid om apart af te rekenen. Mijn vriendin cash en ik pin. Daar vroegen we namelijk om. Dat ging prima.
He, het is niet mijn vriendin, maar een vriendin. Betaal jij altijd het eten voor al je vrienden? O, dat dacht ik.quote:Op zondag 13 februari 2011 22:54 schreef YoshiBignose het volgende:
[..]
Pff en jij kon het niet ff pinnen en dat je "vriendin" dan cash geld aan je terug geeft? Ik heb dat nooit begrepen... laatst ook 8 Nederlanders in zo'n restaurant allemaal apart betalen hoor, ieder eigen bon moesten ze hebben. En dan komen ze met die portemonnees... echt lachwekkend
Je vriendin geeft jou cash en jij pint het volle bedrag.quote:Op zondag 13 februari 2011 23:19 schreef Phoenixbirdy het volgende:
Zo, weer alles tussen mijn posts gelezen.
[..]
He, het is niet mijn vriendin, maar een vriendin. Betaal jij altijd het eten voor al je vrienden? O, dat dacht ik.
Ik begrijp dat als je medium bestelt en well done krijgt dat je gaat klagen... of medium bestellen en echt rood bloedend stuk vlees krijgen. Maar tussen medium en rare in kom op zeg dan meteen terug gaan geven.quote:Op zondag 13 februari 2011 22:49 schreef Phoenixbirdy het volgende:
Met het opnemen van de bestelling werd me uiteraard gevraagd hoe ik het vlees wilde. Ik bestelde medium, maar kreeg mijn vlees ergens tussen medium en rare in. Eerst een paar hapjes proeven voordat ik hem terug ging geven.
Klinkt als een restauranttrauma.quote:Op zondag 13 februari 2011 23:30 schreef YoshiBignose het volgende:
Zag ook eens in een restaurant. Die hadden zo'n kipsate besteld (zo'n beetje het goedkoopste van de kaart, kan ook weinig aan fout gaan). Aten ze 75% op en toen: "ober ober, de kip is wel erg droog en er zat een haar in de saus". Oh oh, onze excuses. Toen bleven ze zo aankijken van... krijgen we nou een nieuwe? En die kregen ze uiteindelijk ook na het verheffen van de stem zodat halve restaurant omkeek. Hoop dat er gerocheld was in de satesaus stelletje gierige joden
Wat hebben die er nou weer mee te makenquote:Op zondag 13 februari 2011 23:30 schreef YoshiBignose het volgende:
Hoop dat er gerocheld was in de satesaus stelletje gierige joden
Ik kan me er wel wat bij voorstellen. Zeker als je voor 46 euro gaat eten. Kom op zeg, het is maar een biefstukje, als je dat op de kaart zet dan moet je dat kunnen bakken en menig eetcafe kan dat ook. Het is geen haute cuisine. Als je er niet van houdt is te doorbakken gewoon niet lekker, dan had je beter wat anders kunnen nemen. Je moet de kok wel een beetje marge gunnen, maar sommigen kunnen het gewoon niet en zetten het dan toch op de kaart. Dan mogen ze het dan nog even leren. Ik vraag ook meestal of het kan, ipv eerst te bestellen en dan te zeggen hoe die moet. Subtiel verschil misschien, maar ik hoop dat de boodschap op een of andere manier de keuken bereikt.quote:Op zondag 13 februari 2011 23:30 schreef YoshiBignose het volgende:
Ik begrijp dat als je medium bestelt en well done krijgt dat je gaat klagen... of medium bestellen en echt rood bloedend stuk vlees krijgen. Maar tussen medium en rare in kom op zeg dan meteen terug gaan geven.
Dat er een haar in de saus zat vind ik wel een reden om het terug te sturen. Niet dat ik dat zou doen, ik zou denk ik ophouden met eten Ben niet zo assertief.quote:Op zondag 13 februari 2011 23:30 schreef YoshiBignose het volgende:
Dat is bijv. een optie... maar goed, misschien dat ik ook al een beetje geïrriteerd was door:
Ik begrijp dat als je medium bestelt en well done krijgt dat je gaat klagen... of medium bestellen en echt rood bloedend stuk vlees krijgen. Maar tussen medium en rare in kom op zeg dan meteen terug gaan geven.
Zag ook eens in een restaurant. Die hadden zo'n kipsate besteld (zo'n beetje het goedkoopste van de kaart, kan ook weinig aan fout gaan). Aten ze 75% op en toen: "ober ober, de kip is wel erg droog en er zat een haar in de saus". Oh oh, onze excuses. Toen bleven ze zo aankijken van... krijgen we nou een nieuwe? En die kregen ze uiteindelijk ook na het verheffen van de stem zodat halve restaurant omkeek. Hoop dat er gerocheld was in de satesaus stelletje gierige joden
Ugh, daar heb ik als ober wel zo'n hekel aan hè. Er zijn serieus gasten die met zijn vijven uit eten gaan en vervolgens bij de kassa willen uitzoeken wie wat heeft gedronken en gegeten. Kom op zeg.quote:Op zondag 13 februari 2011 22:49 schreef Phoenixbirdy het volgende:
Bij betaling kregen we de mogelijkheid om apart af te rekenen. Mijn vriendin cash en ik pin. Daar vroegen we namelijk om. Dat ging prima.
Dat is spreekwoordelijk natuurlijkquote:Op zondag 13 februari 2011 23:52 schreef golfer het volgende:
[..]
Wat hebben die er nou weer mee te maken
Ja, maar als je dat ding al half hebt opgegeten en dan opeens komt met er zit een haar in m'n eten.... beetje vreemd. De vraag is ook wie z'n haar het was natuurlijk... ik kan het wel raden.quote:Op maandag 14 februari 2011 11:46 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat er een haar in de saus zat vind ik wel een reden om het terug te sturen. Niet dat ik dat zou doen, ik zou denk ik ophouden met eten Ben niet zo assertief.
Je kunt toch je eten half op hebben en dan een haar ontdekken?quote:Op maandag 14 februari 2011 12:07 schreef YoshiBignose het volgende:
[..]
Dat is spreekwoordelijk natuurlijk
[..]
Ja, maar als je dat ding al half hebt opgegeten en dan opeens komt met er zit een haar in m'n eten.... beetje vreemd. De vraag is ook wie z'n haar het was natuurlijk... ik kan het wel raden.
Ja, dat dus. Het is niet echt gastvrij van een restaurant als ze er maar direct van uit zouden gaan dat er 'kwade opzat' oid was.quote:Op maandag 14 februari 2011 12:08 schreef Emery het volgende:
Je kunt toch je eten half op hebben en dan een haar ontdekken?
Wel teveel geld om met tegenzin je vlees naar binnen te werken.quote:Op maandag 14 februari 2011 11:07 schreef k_man het volgende:
Een driegangenmenu voor 37 euro, begreep ik. Niet bepaald de hoofdprijs.
Daar zit wel wat in, vooral ook omdat de normen niet absoluut zijn, wat een rare noemt is voor de ander weer erg rare, en hier ging het om iets er tussenin. Je moet ze wel wat marge gunnen tov je precieze eigen voorkeur.quote:Nou ja, aan de ene kant is het een kleine moeite om een tournedos - die de klant nog iets te rood vindt - nog eventjes terug de pan in te gooien. Aan de andere kant vind ik het ook wat overdreven om je te beklagen over iets dat tussen rare en medium in zit, als medium besteld was.
Rofl....it still got a pulsequote:Op maandag 14 februari 2011 15:11 schreef Pietverdriet het volgende:
Een tournedos beter wat te rare dan te done.
Veel koks kunnen om de een of andere reden geen extra rare maken, ook al beschrijf ik 100 keer dat de steak nog Muh moet zeggen als ik er een vork in prik, dat hij de pan van een afstand mag bekijken, dat ik hem rauw van binnen wil, Extra Blauw, Zo Engels dat ie stoelen opzuigt met zijn reet, dan nog kan ik vaak blij zijn dat ie net medium is.
Je zou denken dat je beschrijving duidelijk genoeg is Waarom denkt zo'n kok dan: ach, nog eventjes wat langer...quote:Op maandag 14 februari 2011 15:11 schreef Pietverdriet het volgende:
Een tournedos beter wat te rare dan te done.
Veel koks kunnen om de een of andere reden geen extra rare maken, ook al beschrijf ik 100 keer dat de steak nog Muh moet zeggen als ik er een vork in prik, dat hij de pan van een afstand mag bekijken, dat ik hem rauw van binnen wil, Extra Blauw, Zo Engels dat ie stoelen opzuigt met zijn reet, dan nog kan ik vaak blij zijn dat ie net medium is.
Waarschijnlijk omdat hij eventjes wat anders gaat doen en dan is het gewoon al te lang. Ik vind dat je best mag klagen over je eten: het klopt immers niet. Hoeveel moet er dan fout zijn voordat je geklaag gerechtvaardigd is? Je hoeft natuurlijk niet altijd een nieuw bord te krijgen of een nieuwe biefstuk, dat ligt er natuurlijk aan hoe slecht het is.quote:Op maandag 14 februari 2011 15:40 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Je zou denken dat je beschrijving duidelijk genoeg is Waarom denkt zo'n kok dan: ach, nog eventjes wat langer...
37 Euro is niet de hoofdprijs, maar ook niet de categorie 'budget'. Dat vind ik alles rond de 25 Euro. Voor die prijs verwacht ik, zoals anderen al gezegd hebben, een prima biefstukje.quote:Op maandag 14 februari 2011 11:07 schreef k_man het volgende:
Een driegangenmenu voor 37 euro, begreep ik. Niet bepaald de hoofdprijs.
Nou ja, aan de ene kant is het een kleine moeite om een tournedos - die de klant nog iets te rood vindt - nog eventjes terug de pan in te gooien. Aan de andere kant vind ik het ook wat overdreven om je te beklagen over iets dat tussen rare en medium in zit, als medium besteld was.
Aangezien jij ober bent en 'echt' reden hebt tot klagen over hoe anderen betalen wil ik er nog wel over kwijt dat ik mijn manier van betalen niet ga verantwoorden tegen een paar fokkers.quote:Op maandag 14 februari 2011 11:51 schreef Emery het volgende:
[..]
Ugh, daar heb ik als ober wel zo'n hekel aan hè. Er zijn serieus gasten die met zijn vijven uit eten gaan en vervolgens bij de kassa willen uitzoeken wie wat heeft gedronken en gegeten. Kom op zeg.
quote:Op maandag 14 februari 2011 15:11 schreef Pietverdriet het volgende:
Een tournedos beter wat te rare dan te done.
Veel koks kunnen om de een of andere reden geen extra rare maken, ook al beschrijf ik 100 keer dat de steak nog Muh moet zeggen als ik er een vork in prik, dat hij de pan van een afstand mag bekijken, dat ik hem rauw van binnen wil, Extra Blauw, Zo Engels dat ie stoelen opzuigt met zijn reet, dan nog kan ik vaak blij zijn dat ie net medium is.
We wachten gewoon verder (on)geduldig af.quote:Op dinsdag 22 februari 2011 10:38 schreef Blik het volgende:
schaam schaam... Ik zou nog steeds een review posten met foto's van mijn etentje bij Oud Sluis...
Leuk!quote:Op vrijdag 25 februari 2011 12:27 schreef minilot het volgende:
De Smaak van Afrika
Ehm geen idee eigenlijk, heb er alleen even snel geluncht.quote:
. Althans hun namen staan op de website .quote:
quote:
Wagyu buiten Japan is toch eigenlijk niet raszuiver?quote:Op zondag 6 maart 2011 10:36 schreef YoshiBignose het volgende:
Ik at gisteren in Sazanka (Okura). Zoals gewoonlijk was het goed te eten. Dit keer ook met Wagyu vlees gedaan ipv Black Angus ofzo wat je normaal krijgt. Met alleen wat colaatjes en bier was de rekening al 170 p.p. Ik vind het wel wat prijzig en ze hebben niet eens een ster
Ernesto Hoost was er ook nog aan het eten.
Was het wat?quote:Op zondag 6 maart 2011 09:29 schreef motorbloempje het volgende:
wij gaan straks een high tea doen bij www.restaurantdehemel.nl ben benieuwd
Als je op Skye de kans hebt moet je ook eens proberen bij 1 van de beste Schotse restaurants terecht te komen.quote:Op donderdag 10 maart 2011 10:56 schreef robdriessen het volgende:
-knip- leuke tenten!
2011: Dit jaar hoop ik geluk te hebben door 2 topzaken te bezoeken. In april ga ik met broertje en pa op whiskyreis door Schotland en aldaar zal er gedineerd gaan worden bij de schitterende Kinloch Lodge op Skye. Nog daadwerkelijk gerund door Lord en Lady MacDonald en met Marcello Tully in de keuken!
Daar frituren ze geen mars-bars maar Valhorona repenquote:Op donderdag 10 maart 2011 12:13 schreef golfer het volgende:
[..]
Als je op Skye de kans hebt moet je ook eens proberen bij 1 van de beste Schotse restaurants terecht te komen.
The Three Chimneys.
Wat goed dat je hier de tijd voor neemt. Ik vind eigenlijk dat ze allemaal in de OP moeten staan, met jouw naam erbij.quote:Op maandag 7 maart 2011 11:24 schreef borisz het volgende:
Na eerder deel 1 en 2 te hebben uitgepluist volgt hierbij het lijstje van deel 3
Appels en Peren in Nijmegen
A tavola, Wallstrasse Duesseldorf
Café Anvers, Tilburg
Coeckepanne. Lierop
Colonie, Breda
De dikke Dragonder, Maastricht
The Flintstones, Hilversum
Garde, Utrecht
De Gelaarsde Kat, Zutphen
De Gulle Waard, Winterswijk
Hummerstubchen, Duesseldorf
Lex Jumeaux (De baklap) in Bennebroek
Mama Di Kookt, Valkenswaard
Mijn Keuken, Wouw
Keyserlei, Antwerpen
Klooster, Delft
Meds, Sittard
Muller, Groningen
t Paard, Schiedam
Pasta Pasta, Haarlem
Taste, Tilburg
T-huis, Breda
Silvas Ducis, Den Bosch
Solera, Almelo
Sumo, Haarlem
Landhotel Voshövel, in Schermbeck,
Vis & Ko, Haarlem
Wagamama, Groningen
Westerhout, Beverwijk
Wingbergermolen, epen
Wollerich, St. Oetenrode
Zilt aan zee, Ijmuiden
De Zwethheul, Schipluiden
quote:Eenieder heeft met verbijstering de ontwikkelingen in Japan gevolgd sinds de aardbeving en daaropvolgende tsunami. Om Japan bij te staan, organiseren Okura's chefs en Rode Kruis Ambassadeur Humberto Tan een culinaire benefietavond.
Op 8 april om 19:00 uur vindt in samenwerking met Stichting Nederland Helpt Japan en Rode Kruis Nederland dit speciale evenement in Hotel Okura Amsterdam plaats. Tijdens deze avond werken de chefs uit al onze keukens, waaronder de sterrenrestaurants Ciel Bleu en Yamazato, samen om voor u een bijzonder viergangenmenu te serveren. Zij leggen in de zaal de laatste hand aan de gerechten waardoor u de unieke mogelijkheid krijgt de chefs op de vingers te kijken. Uiteraard verzorgen wij passend entertainment. Een Rode Kruis-ambassadeur en een veilingmeester van Christies praten de avond aan elkaar.
Wilt u door uw aanwezigheid een bijdrage leveren aan dit project? Reserveer dan een tafel tijdens deze memorabele avond. Toegangsprijs per persoon bedraagt ¤ 300,-. Een tafel voor tien personen kost ¤ 2500,-. De opbrengst is ten behoeve van de Stichting Nederland Helpt Japan. Reserveren kan via japan@okura.nl.
Dress code: tenue de ville
Wellicht verstandig om uit te leggen wat tenue de ville isquote:Op vrijdag 25 maart 2011 12:03 schreef YoshiBignose het volgende:
Wie gaat er mee? Aftrekbaar als gift neem ik aan...
Dress code: tenue de ville
99% van Fok valt nu afquote:Op vrijdag 25 maart 2011 12:09 schreef YoshiBignose het volgende:
Oh gewoon in pak Officieel: Voor dames: een mantelpakje of een geklede jurk, met panty of kousen (geen blote benen; rok of jurk dient tot over de knieën gedragen te worden) en eventueel een hoed. Voor heren een net pak, al dan niet driedelig, donkerblauw of grijs, met overhemd en das, zwarte schoenen en donkere sokken.
Hmmm, kan voor die 300 euro beter bij hun normaal eten.quote:Op vrijdag 25 maart 2011 12:03 schreef YoshiBignose het volgende:
Wie gaat er mee? Aftrekbaar als gift neem ik aan...
[..]
Ja maar ik denk dat dat eerder door de prijs komtquote:
The lights are on but there is no-one homequote:Op vrijdag 25 maart 2011 13:14 schreef Den_Haag het volgende:
[..]
Hmmm, kan voor die 300 euro beter bij hun normaal eten.
Fokkers verdienen toch minstens 50.000 per jaar en hebben een piemel van 20 Cm?quote:Op vrijdag 25 maart 2011 13:21 schreef YoshiBignose het volgende:
Natuurlijk kan dat, sloeber, maar bij die arme mensen in Japan zijn hun eettafel en kussentjes weggedreven dus die kunnen niet eens fatsoenlijk eten. Je moet het natuurlijk ook zien als een deel donatie.
[..]
Ja maar ik denk dat dat eerder door de prijs komt
quote:Op vrijdag 25 maart 2011 13:29 schreef Pietverdriet het volgende:
Fokkers verdienen toch minstens 50.000 per jaar en hebben een piemel van 20 Cm?
Jep, daarom ben ik ook homo geworden, met mijn knoestige derde arm doe ik de meisjes alleen maar pijnquote:
quote:Op vrijdag 25 maart 2011 13:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Jep, daarom ben ik ook homo geworden, met mijn knoestige derde arm doe ik de meisjes alleen maar pijn
Ziet er zeker lekker uit, maar waarom zulke grote borden bij het voorgerecht? Zo lijkt het of er amper wat op ligt...quote:Op zaterdag 26 maart 2011 21:57 schreef popolon het volgende:
Indiaas, oh zo lekker. Ziet er prima uit.
vooral het voorgerecht van Bluezz ligt er wat verloren bij zoquote:Op zaterdag 26 maart 2011 22:49 schreef Erasmo het volgende:
Ziet er zeker lekker uit, maar waarom zulke grote borden bij het voorgerecht? Zo lijkt het of er amper wat op ligt...
Die haal ik tegenwoordig helaas wel. 81,2 kg. zelfs om precies te zijn en dat is 8 kilo te veel voor mijn geringe lengte van 1.75 m.quote:Op zaterdag 26 maart 2011 22:32 schreef Pietverdriet het volgende:
golfer, een bon vivant als jij had ik toch wat groter ingeschat, jij haalt de 80 kilo niet zo te zien
Ik ben een 7cm groter maar een 15 kilo zwaarderquote:Op zaterdag 26 maart 2011 23:02 schreef golfer het volgende:
[..]
Die haal ik tegenwoordig helaas wel. 81,2 kg. zelfs om precies te zijn en dat is 8 kilo te veel voor mijn geringe lengte van 1.75 m.
Ik ben 8 kilo zwaarder dan jij Piet. Maar dat 'mag' ook met 2.01 meter.quote:Op zaterdag 26 maart 2011 23:05 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik ben een 7cm groter maar een 15 kilo zwaarder
Ik schat je ook een jaar of 30 jonger in dan mijzelf. Dus je hebt nog even de tijd om wat gewicht erbij te kweken.quote:Op zaterdag 26 maart 2011 23:08 schreef YoshiBignose het volgende:
Ik ben 15 cm groter en 15 kg lichter nadeel is dat luxe eten vaak ook gezonder is dan junk food. Ik moet meer junk food
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |