abonnement Unibet Coolblue
pi_88373162
quote:
Op vrijdag 5 november 2010 15:00 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]



Cornelisse speelde juist prima, Schut niet, in mijn ogen dan he. ;)
haha, zoveel mensen zoveel wensen ;)
pi_88393482
quote:
Op vrijdag 5 november 2010 18:32 schreef Tha_Duck het volgende:

[..]

Sorry, haalde je door elkaar met zatochi :)
Ik heb alleen maar de samenvatting op youtube gezien, en nog zonder geluid ook, dus waarschijnlijk heb ik een vertekend beeld ja :D
pi_88393878
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 november 2010 17:52 schreef wortel1981 het volgende:
Tja, ik ben er ook ziek van, maar je kan Utrecht niks verwijten, we wisten van te voren dat dit een moeilijke poule was. En de scheidsrechters die ze de Europa League insturen slaat ook helemaal nergens op, dat heeft ons 3 punten tegen Liverpool en 3 punten tegen Steaua thuis gekost. Anders had je gewoon bovenaan gestaan in de poule. Gisteren had ook minstens 1 speler van die skimmers rood moeten hebben en dan hadden ze echt niet gewonnen met 3-1.

Maar aan de andere kant ben ik wel blij dat we eruit liggen (ook al hebben we nog een kleine kans) kunnen we ons tenminste weer volledig op de competitie richten. Zo breed in de spelers zitten we op dit moment niet, dus ben wel blij als we van dat dubbele programma af zijn. Voorlopig kost ons dat alleen maar spelers.
Niks verwijten.. ze doen hun stinkende best maar je krijgt wel drie van die kutgoals tegen. En die goal tegen in de thuiswedstrijd mag eigenlijk ook niet. Blij dat we eruit liggen ben ik dan ook absoluut niet, ik zie dit als een verloren kans om geschiedenis te schrijven. Vooraf leken we kansloos in deze poule maar we hadden gewoon door kunnen gaan. De spelers hebben vorig seizoen gevochten om Europees voetbal te halen, wij hebben er met z'n allen jarenlang van gedroomd.. en dan blij zijn dat we er uit liggen omdat we het niet aan kunnen?

Stiekem hoop ik deze post nog aan te moeten passen over anderhalve maand, na een 2-0 tegen Napoli en een stiekeme 1-2 op Anfield tegen een al gekwalificeerd Liverpool ;)
  zaterdag 6 november 2010 @ 11:22:06 #104
280275 Ragboer
Forza FC Utreg!
pi_88396020
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 november 2010 09:15 schreef Stampie22 het volgende:

Stiekem hoop ik deze post nog aan te moeten passen over anderhalve maand, na een 2-0 tegen Napoli en een stiekeme 1-2 op Anfield tegen een al gekwalificeerd Liverpool ;)
Hoop doet leven!
Utereg, me stadje daar gebeurt van allerhand
`t bruis an alle kant, in `t hartje van `t land
de Sterrenwijk, `t Houtplein en `t lange Rozendaal
Utereg, `t mooist van allemaal
pi_88415532
Vers van de pers:

Standard Luik 1 - 3 AS Eupen
16' K. Vandenbergh
25' K. Vandenbergh
G. Cyriac 66'
86' A. Jadid (pen.)

Terughalen dan maar? :P
pi_88440028
Onnodig verloren, met dank aan Wegereef als je het mij vraagt.

Demouge viel goed in trouwens. ;)
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  zondag 7 november 2010 @ 18:27:42 #107
280275 Ragboer
Forza FC Utreg!
pi_88440736
Lekker beurt van Demouge zeg. Ondanks dat we verloren hebben was het nog een aardig niveautje voetbal. Wegereef mag wat mij betreft lekker topklasse fluiten volgend seizoen.
Utereg, me stadje daar gebeurt van allerhand
`t bruis an alle kant, in `t hartje van `t land
de Sterrenwijk, `t Houtplein en `t lange Rozendaal
Utereg, `t mooist van allemaal
pi_88450447
Sorry, maar ik ben er echt klaar mee. Ik roep al weken over zwaar verkutte scheidsrechters maar heb steeds het probleem bij onszelf gelegd met dat we beter moeten spelen. Maar dat kan ik echt niet meer, verliezen is prima van psv maar niet op zo'n manier. Wat een ontzettende debiel is die wegeteef, ik heb 3 penalties gezien die niet gegeven werden en overtreding op overtreding wat door mocht van psv. Snuifkonijn reis kon ie niet laten staan, maar hij heeft het beslist overwogen.

Eerste doelpunt kwam uit een situatie met een overtreding waar niet voor gefloten werd, geweldige beslissing wegeteef! Het is moeilijk bepaalde woorden binnen te houden. Ik spuug op die kwallen van scheidsrechters. Zelfs een blinde mongool met 1 been zou het nog beter doen :r

Maar over onszelf: ik vond Demouge geweldig invallen, met een prima beloning voor hem! Nesu en Duplan waren ook stukken beter dan van de week. Lensky, Schut, Wuytens en Cornelisse gingen wel goed. Wolfie vond ik beroerd en terecht gewisseld. Mertens werd compleet uit de wedstrijd gespeeld, maar dit keer eens op een normale maniet. Je zag dat hij het heel moeilijk had. Barry was ook aardig bezig en de Kogel is zeker iemand die van waarde kan gaan zijn volgend jaar. Vorm gelukkig ook weer normaal.

Alleen de motm, sorry hoor. Silberbauer was niet best vond ik, bij had hem aan Demouge moeten geven.
pi_88458554
Scheidsrechter was inderdaad een drama zeg! Die eerste goal had nooit goedgekeurd mogen worden. Het is al weken kut met die scheidsrechters! Zowel in Europa als in de eredivisie!

Maar als Utrecht gewoon goed had verdedigd had die penalty nooit gevallen, ze staan gewoon met z'n 3-en te kijken naar die bal! Onbegrijpelijk op dit niveau!
pi_88461084
Tja die eerst goal was inderdaad echt bizard; Als Nesu niet onderuit gehaald was; had hij die bal op het middenveld alweer of opgepikt, of dusdanig vertraagd dat er een totaal andere spelsituatie was ontstaan.

Rood was geheel onterecht naar mijn idee; Lenksy raakt Toivonen amper; precies hetzelfde zoals daarvoor al tig keer door PSV was gebeurd; maar dan moest er verder worden gespeeld.

Maar Utrecht had gewoon veel eerder zo fel moeten gaan spelen als ze in de tweede helft gingen doen; dan was de goal ook eerder gevallen en hoef je niet meer terug te komen van een 2-0 achterstand.

En ja; ik zette hier in Vietnam de TV op de hotelkamer aan en werd, na wat zappen, zeer aangenaam verrast door de tune van eredivisie live op TV :D Zal me niets verbazen als die Vietnamezen daar een keer abonnementsgeld voor betalen om het vervolgens in het hele land uit te zenden....
pi_88462869
Idd, neem mijn woorden terug van demouge mooie omhaal.

Die penal zwaar onterecht, hij raakt duidelijk de bal.

En idd de kogel die gaat er komen, lang steviger als wolfie.

Maar hij is eruit gegaan voor een nekwervel wat niet lekker zat? Heeft die groei problemen ofzo?

Hoop dat de rooie kaart van Lensky word ingetrokken, hadden ze laats ook gedaan bij 020 die door weggereef gegeven was. ojah hoerenjong!!!
pi_88462982
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 november 2010 15:36 schreef Stampie22 het volgende:
Vraag: waarom is Schut bij zo ongeveer elke kut/frommelgoal betrokken? Dat valt me keer op keer op, 'het Schutje'.
We kunnen er weer eentje noteren...
Jammer jammer, had veel meer in gezeten gisteren.
pi_88464849
quote:
1s.gif Op maandag 8 november 2010 09:00 schreef Stampie22 het volgende:

[..]



We kunnen er weer eentje noteren...
Jammer jammer, had veel meer in gezeten gisteren.
Thema van dit seizoen... 'Had meer ingezeten'.
pi_88471606
Wat een prachtig doelpunt van Demouge! Woaw!! Heerlijk!

Heb de eerste 20 minuten gemist... Dank je wel: bomalarm op overvecht. Gaat die trein verdomme terug naar Hsum. Gelukkig kan mijn maatje mij oppikken zodat we niet de gehele eerste helft zouden missen...

Verder heb ik geen goed woord over voor mensen die muntjes gooien op de keeper. En van Dop die nog blij is dat ze een bandje met herrie op konden zetten tijdens de spreekkoren? Walgelijk!
pi_88472044
quote:
FC Utrecht in beroep tegen één duel schorsing voor Lensky
Maandag, 8 november 2010 om 13:59
FC Utrecht laat maandag via de officiële kanalen weten, dat het in beroep gaat tegen de schorsing van één wedstrijd voor Jacob Lensky. De middenvelder kreeg van de tuchtcommissie van de KNVB een schikkingsvoorstel voor die duur, naar aanleiding van zijn rode kaart in de verloren thuiswedstrijd van zondag tegen PSV (1-2).

Wij gaan in beroep, omdat we van mening zijn dat de rode kaart onterecht is gegeven aan Lensky, aldus technisch directeur Foeke Booy. Of de straf nu een, drie of vijf wedstrijden was geweest, in alle gevallen waren we in beroep gegaan. Het is duidelijk waarneembaar dat Jacob de bal speelt en dat willen we maandagavond bij de KNVB aantonen.

In dezelfde wedstrijd kreeg PSV'er Jonathan Reis rood, omdat hij Alje Schut raakte met de elleboog. De KNVB deed hem een voorstel van drie wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk. PSV heeft nog niet bekendgemaakt of het wel of geen beroep aantekent
Blijf erbij dat het absoluut geen penalty was.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_88472800
quote:
1s.gif Op maandag 8 november 2010 14:17 schreef PBateman1978 het volgende:
Blijf erbij dat het absoluut geen penalty was.
Helemaal mee eens, een keurige tackle op de bal en Toivonen laat zich vallen.
pi_88504484
quote:
Lensky krijgt steun van Toivonen en Afellay
09-11-2010
Jacob Lensky en FC Utrecht worden in hun beroep tegen de strafeis van de aanklager betaald voetbal een duel schorsing na zijn rode kaart tegen PSV volledig gesteund door Ola Toivonen en PSV captain Ibrahim Afellay. Zij stellen dat er bij het duel tussen de Canadees en de Zweed waar arbiter Wegereef een strafschop en rood in zag geen overtreding is begaan. Dat bleek gisterenavond bij de zitting van de KNVB tuchcommissie. FC Utrecht en Lensky grepen de verklaringen van de PSVérs en de televisiebeelden aan om duidelijk te maken dat Lensky als eerste en enige de bal speelde, die hij naar Vorm tikte. Toivonen werd, in hun lezing, geklopt in een fair duel. De tuchtcommissie doet vandaag uitspraak.

:')
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_88507519
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 november 2010 08:50 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]

:')
Whehe, dat is wel apart ja...
pi_88518333
met zulke verklaringen.... Zal ie wel drie wedstrijden krijgen :')
pi_88518834
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 november 2010 15:39 schreef zatoichi het volgende:
met zulke verklaringen.... Zal ie wel drie wedstrijden krijgen :')
Hij is vrijgesproken.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
  dinsdag 9 november 2010 @ 21:00:27 #121
280275 Ragboer
Forza FC Utreg!
pi_88531679
Mooi dat hij is vrijgesproken. Morgen lekker bekervoetbal in Apeldoorn, dat moet wel lukken.
Utereg, me stadje daar gebeurt van allerhand
`t bruis an alle kant, in `t hartje van `t land
de Sterrenwijk, `t Houtplein en `t lange Rozendaal
Utereg, `t mooist van allemaal
pi_88544060
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 november 2010 21:00 schreef Ragboer het volgende:
Mooi dat hij is vrijgesproken. Morgen lekker bekervoetbal in Apeldoorn, dat moet wel lukken.
Net als tegen die Superboeren?? ;)

Moest er meteen aandenken toen ik gister Twente zag falen tegen Zwolle. Dat kost echt krachten!
pi_88544599
FC Utrecht geeft viertal spelers al vóór de winterstop duidelijkheid
Tim Cornelisse, Erixon Danso, Mark van der Maarel en Alje Schut krijgen snel duidelijkheid van FC Utrecht. Het viertal heeft een aflopende verbintenis in de Domstad. "We hebben nog geen afspraak met hen gemaakt, maar binnenkort gaan we praten", vertelt technisch directeur Foeke Booy.

"Vóór de winterstop willen we de spelers duidelijkheid geven", vertelt Booy in het weekblad Voetbal International. "Ik zeg er verder niets over, ik wil niet op de zaken vooruitlopen." Cornelisse (32) en Schut (29) staan al jaren op de loonlijst bij FC Utrecht en zijn voor coach Ton du Chatinier vaste waarden.

De 21-jarige Van der Maarel verdrong vorig seizoen Cornelisse uit de basis, maar vindt zich dit lopende seizoen weer terug op de reservebank. Leeftijdsgenoot en aanvaller Danso moet genoegen nemen met een rol als invaller


Verlengen of niet? Van der Maarel en Danso wellicht wel, met het oog op de toekomst. Cornelisse vind ik eerlijk gezegd op z'n retour en Schut.. beter zal ie niet worden.
pi_88544825
quote:
1s.gif Op woensdag 10 november 2010 08:59 schreef Stampie22 het volgende:
FC Utrecht geeft viertal spelers al vóór de winterstop duidelijkheid
Tim Cornelisse, Erixon Danso, Mark van der Maarel en Alje Schut krijgen snel duidelijkheid van FC Utrecht. Het viertal heeft een aflopende verbintenis in de Domstad. "We hebben nog geen afspraak met hen gemaakt, maar binnenkort gaan we praten", vertelt technisch directeur Foeke Booy.

"Vóór de winterstop willen we de spelers duidelijkheid geven", vertelt Booy in het weekblad Voetbal International. "Ik zeg er verder niets over, ik wil niet op de zaken vooruitlopen." Cornelisse (32) en Schut (29) staan al jaren op de loonlijst bij FC Utrecht en zijn voor coach Ton du Chatinier vaste waarden.

De 21-jarige Van der Maarel verdrong vorig seizoen Cornelisse uit de basis, maar vindt zich dit lopende seizoen weer terug op de reservebank. Leeftijdsgenoot en aanvaller Danso moet genoegen nemen met een rol als invaller


Verlengen of niet? Van der Maarel en Danso wellicht wel, met het oog op de toekomst. Cornelisse vind ik eerlijk gezegd op z'n retour en Schut.. beter zal ie niet worden.
Danso sowieso niet verlengen, heb ik nog nooit iets goeds zien doen.

Rest twijfel ik over, Cornelisse vind ik dit seizoen minder slecht dan vorig jaar, Schut bakt er de laatste tijd helemaal niets van, en bij vd Maarel heb ik het idee dat ie gewoon niet goed genoeg is voor de Eredivisie.
Let's drop some acid and go to a titty bar.
pi_88547631
quote:
1s.gif Op woensdag 10 november 2010 09:12 schreef PBateman1978 het volgende:

[..]



Danso sowieso niet verlengen, heb ik nog nooit iets goeds zien doen.

Rest twijfel ik over, Cornelisse vind ik dit seizoen minder slecht dan vorig jaar, Schut bakt er de laatste tijd helemaal niets van, en bij vd Maarel heb ik het idee dat ie gewoon niet goed genoeg is voor de Eredivisie.
Danso zeker niet verlengen... kwalitatief hoort hij niet bij Utrecht. Na zijn opleiding bij Utrecht moet hij gewoon verkocht worden aan een Jupiler ploeg/Feijenoord ;) ! Schut en Cornelisse moet je niet laten gaan, zijn wel echte Utrecht voetballers! Kunnen een goede coach zijn voor jongere spelers! vd Maarel zie je al een tijdje niet meer... waarom houden? Je hebt nog Keller op de bank zitten.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')