Zoals Pavv al vertelde is Ecobrasa erg fijn, je moet ze alleen el bestellen, wij laten meestal een pallet komen , en dat dan met een groepje.quote:Op zaterdag 23 april 2011 11:04 schreef Phaelanx_NL het volgende:
Welke briketten zijn aan te raden?
Die ik laatst had gebruikt waren na een uurtje al weg.
Forel, schijfje citroen erin en in alufolie erop.quote:Op donderdag 31 maart 2011 16:28 schreef PdeHoog het volgende:
Mensen, ik ben op zoek naar goeie visbbq-recepten
Morgen weer.quote:
vandaag even niet, héél veel wind recht op 't balkonquote:Op zaterdag 30 april 2011 22:41 schreef macferret het volgende:
mooi groene weber!
wordt er niet meer ge bbq't?
De bak is wel dicht van onder dus dat hoeft niet al te veel troep te geven maar het is inderdaad wel punt van zorg.quote:Op zaterdag 30 april 2011 23:10 schreef MaximusTG het volgende:
Lijkt me prima, in principe kan je op elke bak met een rooste bbqen. Lijkt me alleen niet handig om achteraf weer op te vouwen. Moet ie eerst schoon...
Sodemietersquote:Op zondag 1 mei 2011 08:42 schreef macferret het volgende:
hier weer wat foto's
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
maisbrood, bonen en beenham
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Kibbeling, recept Reitse Spanninga, vis in bierbeslag in de wok op de weber
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
lam mechouie, dat is zoooo lekker!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Procureur (varkensschouder) lapjes
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
worst gesmoord in appelcider, daarna gegrilt, met zelf gemengde mosterd en gekarameliseerde uien op brood
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
simpele slavink, met HP guinness saus (had ik gekregen, echt geweldig spul!)
[ afbeelding ]
mijn nieuwe to go grill, een smokey joe on steroids, deze heeft een rooster van 47cm
[ afbeelding ]
Ohhhh!quote:Op zondag 1 mei 2011 08:42 schreef macferret het volgende:
hier weer wat foto's
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
maisbrood, bonen en beenham
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Kibbeling, recept Reitse Spanninga, vis in bierbeslag in de wok op de weber
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
lam mechouie, dat is zoooo lekker!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Procureur (varkensschouder) lapjes
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
worst gesmoord in appelcider, daarna gegrilt, met zelf gemengde mosterd en gekarameliseerde uien op brood
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
simpele slavink, met HP guinness saus (had ik gekregen, echt geweldig spul!)
[ afbeelding ]
mijn nieuwe to go grill, een smokey joe on steroids, deze heeft een rooster van 47cm
[ afbeelding ]
Om mezelf maar te quoten, de eerste test is achter de rug met gemengd resultaat. Het grote probleem was dat ik, als ik de thermometer mag geloven, de temperatuur op de plek van het vlees niet hoog genoeg krijg. Deze bleef rond de 100 graden hangen i.p.v. 120. Had een half uur van te voren de weber starter gevuld met een (weber)briket of 20/30 en deze na dat half uur op een flink gevulde onaangestoken kooltjes gedumpt (volgend de minion methode). Daarna de bak met warm/kokend water gevuld en een uur gewacht.quote:Op dinsdag 29 maart 2011 20:28 schreef The_stranger het volgende:
[..]
Het is ook meer een testje of me het bevalt om in plaats van de oven 5 uur aan te hebben, ik mijn ribben e.d. nu in tuin klaar maak. Bevalt het, dan komt er snel een betere voor in de plaats, maar moet ook mijn wederhelft overtuigen om een paar honderd euro te spenderen aan een bbq en de snelste manier is een goede maaltijd voor te schotelen
Uiteindelijk komt er een groot groen ei in de tuin, maar die uitgave kan ik mijzelf nog niet uitleggen
Helaas verkeerde kant van de zomer nu. Ik heb mijn WSM is september voor 180 euro (40% korting) op kunnen halen bij een Intratuin.quote:Dus wie heeft een leuk adres voor een goedkopere weber smokey mountain
Mmm, dan bbq ik nog wel deze zomer op mijn kogeltje en pruts is wat aan met die lowbudget smoker..quote:Op maandag 2 mei 2011 17:10 schreef Schranseman het volgende:
[..]
Helaas verkeerde kant van de zomer nu. Ik heb mijn WSM is september voor 180 euro (40% korting) op kunnen halen bij een Intratuin.
Vooral de showmodellen bij bv. de Intratuin doen het dan goed, je kan er zelfs wat extra vanaf pratenquote:Op maandag 2 mei 2011 17:30 schreef The_stranger het volgende:
[..]
Mmm, dan bbq ik nog wel deze zomer op mijn kogeltje en pruts is wat aan met die lowbudget smoker..
Nooit aan gedacht dat bbq's natuurlijk na de zomer wel eens in de aanbieding zouden gaan..
http://noexcusesbbq.com/archives/2315quote:Op dinsdag 3 mei 2011 13:42 schreef Gardo het volgende:
Ik heb een Weber Smokey Joe thuis.
Ik zou graag een thermometer in het deksel hebben zoals andere Weber modelen dat hebben.
Is dat mogelijk om te maken? Of kan ik het beste een vleesthermometer van Weber kopen?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |