abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_89376332
quote:
4s.gif Op dinsdag 30 november 2010 11:52 schreef Melvin1 het volgende:
Beste Leden,

Na heel wat speurwerk op het net ben ik op deze site gekomen en hopelijk kan iemand mij helpen want ik zit met een groot probleem.

1,5 jaar terug heb ik een Pax Garderobekast gekocht van 3 meter breed en door persoonlijke omstandigheden heb ik begin nov mijn woning moeten verlaten.
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/S49850396

In mijn nieuwe woning past de Garderobekast niet want ik heb alleen ruimte voor een kast van 2 meter 50 . Ik zou graag mijn huidige kast willen inkorten naar 250, door een gedeelte van 50 weg te laten ma ik zit dan met een rail die 3 meter is. Van ikea kreeg ik te horen dat ik geen losse rail kan kopen en dat ik nieuwe duren moeten gaan kopen met daarbij de nieuwe rail van 250.

Heeft iemand hiervoor een andere oplossing, want nieuwe deuren kopen zie ik niet als een optie.
Ik ben bang dat ze je daarin wel goed geinformeerd hebben. Je zou het op zich eens kunnen proberen bij de klantenservice van je IKEA winkel. Wellicht dat er daar toevallig (!) een rail staat voor die specifieke deur van 2.50m lang. Bedenk je alleen wel dat wanneer je de huidige deuren op een rail van 2.50m lang doet, je altijd een stuk kast niet gemakkelijk kunt gebruiken omdat er altijd een stuk deur voor zit...
Ik keek naar jou, jij naar je brommertje; ik houd van jou, jij van je brommertje; jij brak mijn hart, ik jouw brommertje...
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')