Klopt, het wordt een beetje zuur dat programma zo.quote:Op donderdag 7 oktober 2010 21:04 schreef Pitom het volgende:
Matige aflevering. Lijkt wel alsof de heren van de keuringsdienst koste wat het kost een producent willen betrappen op het naaien van de consument, ook als dit niet het geval is. Unilever is fantastisch bezig door vrije uitloop-eieren te gebruiken voor hun saus. Ik had nooit durven dromen dat een product zo diervriendelijk tot stand zou worden gebracht. Maar in plaats van een dikke pluim in de kont van Calvé te steken, gaat de keuringsdienst 20 minuten lopen zaniken over olie.
Slap hoor. Het is goed dat je als programma erop gebrand bent de waarheid op tafel te krijgen. Maar het moet geen doel op zich worden om elke aflevering de indruk te wekken dat je als consument werkelijk overal genaaid wordt.
Waarschijnlijk wel ja....quote:Op donderdag 7 oktober 2010 21:36 schreef Paul-89 het volgende:
Zaanse-mayo gebruikt toch nog altijd eieren uit de legbatterij ?
http://www.vanwijngaarden(...)se_mayonaise_nhd.pdfquote:Op donderdag 7 oktober 2010 21:36 schreef Paul-89 het volgende:
Zaanse-mayo gebruikt toch nog altijd eieren uit de legbatterij ?
Ja het wordt een beetje ondergang van eigen succes,quote:Op donderdag 7 oktober 2010 21:04 schreef Pitom het volgende:
Matige aflevering. Lijkt wel alsof de heren van de keuringsdienst koste wat het kost een producent willen betrappen op het naaien van de consument,
Mijn idee: de druiven die voor rozijnen gebruikt worden zijn van een dusdanige kwaliteit dat ze niet smakelijke druiven zijn om te eten.quote:Op donderdag 14 oktober 2010 14:23 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
Als je een krent bent, koop je rozijnen in plaats van druiven. De gedroogde druif is immers stukken goedkoper dan zijn verse broer. Voor de prijs van een trosje uit de Super krijg je vijfentwintig keer zoveel rozijnen.
Hoe kan dat nou, vroeg een rekenwonder aan de Keuringsdienst. Die rozijnen moeten ook nog lang zonnebaden, terwijl de druif alleen maar geplukt hoeft te worden. De Keuringsdienst van Waarde pakt het telraam erbij en gaat op zoek naar het geheim achter de waardevermindering van de droge druif.
Verklap het nou niet, we moeten nog kijkenquote:Op donderdag 14 oktober 2010 20:33 schreef wdn het volgende:
[..]
Mijn idee: de druiven die voor rozijnen gebruikt worden zijn niet van een dusdanige kwaliteit dat ze niet smakelijke druiven zijn om te eten.
Dat is niet echt slim neequote:Op donderdag 14 oktober 2010 20:34 schreef CantFazeMe het volgende:
Even heel dom, ik wist niet dat rozijnen eigenlijk gedroogde druiven waren...
Ik had 't stil gehoudenquote:Op donderdag 14 oktober 2010 20:34 schreef CantFazeMe het volgende:
Even heel dom, ik wist niet dat rozijnen eigenlijk gedroogde druiven waren...
Het is maar een idee of het zo is moet blijkenquote:Op donderdag 14 oktober 2010 20:34 schreef Piles het volgende:
[..]
Verklap het nou niet, we moeten nog kijken
ik ook nietquote:Op donderdag 14 oktober 2010 20:34 schreef CantFazeMe het volgende:
Even heel dom, ik wist niet dat rozijnen eigenlijk gedroogde druiven waren...
Ze zei net dat ze ze lekker vondquote:Op donderdag 14 oktober 2010 20:33 schreef wdn het volgende:
[..]
Mijn idee: de druiven die voor rozijnen gebruikt worden zijn van een dusdanige kwaliteit dat ze niet smakelijke druiven zijn om te eten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |