FOK!forum / Culinesse à gogo / Hutspot met haché opwarmen in de oven. Hoe lang, hoeveel C ?
Gulozondag 3 oktober 2010 @ 14:46
Ik heb nog wat hutspot met hachee in de koelkast staan van vorige week.

Nu wil ik dat vanavond opwarmen in de oven.

Hoe lang, en op welke temperatuur kan ik dat het beste doen?
maffemaniakzondag 3 oktober 2010 @ 14:57
pfff gok eens wat?

150 graden ofzo? En dan na een minuut of 10 even kijken of ie warm is. Issie nog niet warm? Dan nog even langer! ;)
FutureFairytalezondag 3 oktober 2010 @ 14:59
weggooien!
sunxxxzondag 3 oktober 2010 @ 15:04
Weggooien is ook mijn idee.
Nooit iets langer dan 2 dagen in de koelkast bewaren.

Of je moet student zijn,dan kan je het na 6 weken nog best eten.
viziblezondag 3 oktober 2010 @ 15:06
wat dacht je van de magnetron :|W
Gulozondag 3 oktober 2010 @ 15:06
Hij is woensdag. Dus nog niet bizar oud, lijkt me. Moet wel kunnen toch?

Ik vind het zonde om eten weg te gooien, zeker als er vlees in verwerkt zit.
Gulozondag 3 oktober 2010 @ 15:06
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 15:06 schreef vizible het volgende:
wat dacht je van de magnetron :|W
Ik heb geen magnetron, wil ik ook niet.
Lienekienzondag 3 oktober 2010 @ 16:20
Ik zou de hutspot opbakken in een koekenpan en de hachee in een braadpannetje.
9611Nielszondag 3 oktober 2010 @ 16:46
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 15:06 schreef Gulo het volgende:

[..]

Ik heb geen magnetron, wil ik ook niet.
Waarom niet?
Erasmozondag 3 oktober 2010 @ 17:03
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 16:20 schreef Lienekien het volgende:
Ik zou de hutspot opbakken in een koekenpan en de hachee in een braadpannetje.
Dat dus. Opgebakken stamppot :9~
FutureFairytalemaandag 4 oktober 2010 @ 10:28
quote:
Op zondag 3 oktober 2010 15:06 schreef Gulo het volgende:

Hij is woensdag. Dus nog niet bizar oud, lijkt me. Moet wel kunnen toch?

Ik vind het zonde om eten weg te gooien, zeker als er vlees in verwerkt zit.
en gegeten? leef je nog? 4 dagen oude stamppot had ik echt weggegooid.... maar misschien is t nog te eten? :? :X
Gulomaandag 4 oktober 2010 @ 21:47
Ja, ik heb hem nog op.

10 minuten op 160 graden, en een paar minuten op de grillstand. Smaakt echt prima. Minstens zo goed als toen ik hem vers maakte.

Verder ook negens last van gehad.

quote:
Op zondag 3 oktober 2010 16:46 schreef 9611Niels het volgende:

[..]

Waarom niet?
Omdat ik denk dat magnetrons erg ongezond zijn. Niet voor niets waren ze in de Sovjet Unie verboden. Nee, maar zonder dollen, de methode van opwarmen spreekt me niet aan. Ik vind het geen prettig idee. Vandaar dat ik geen magnetron heb.
FutureFairytalemaandag 4 oktober 2010 @ 21:47
quote:
Op maandag 4 oktober 2010 21:47 schreef Gulo het volgende:
Ja, ik heb hem nog op.

10 minuten op 160 graden, en een paar minuten op de grillstand. Smaakt echt prima. Minstens zo goed als toen ik hem vers maakte.

Verder ook negens last van gehad.

woow :D