FOK!forum / Gaming / Farmville #130 Oktoberfest auf dem Bauernhof
Meddowoensdag 29 september 2010 @ 19:06

Play

Farmville is hét spel van Facebook waarbij je je eigen farm kan aanmaken om er vervolgens veel verschillende crops op te planten, het naar je eigen smaak in te richten én ook nog eens bomen en dieren kan oogsten.


XP - Je krijgt voor het aankopen van bepaalde items een hoeveelheid XP.
Deze XP heb je nodig om te kunnen levelen. In totaal zijn er 90 levels.

Ribbons - Je kan verschillende ribbons halen, door bepaalde hoeveelheden te voltooien.
Hieronder valt bijvoorbeeld: 50 buren toevoegen aan je farm, of zoveel soorten bomen te oogsten.
Op het moment zijn er 37 ribbons, maar er zullen er vast nog wel een aantal bij komen.

Masterys - De mastery kan je zien in de Market, dat is het balkje onder de crops hun foto en die 3 sterren.
Als je met je muis op dat balkje gaat staan krijg je te zien hoeveel je van die soort moet oogsten om dan de eerste mastery ster te halen. Je kan ook zien hoe ver je bent, die balk wordt langzamerhand blauw.
Als je een ster hebt gehaald krijg je een hoeveelheid xp.

Bushels - Als je gewassen oogst kun je bushels van dat gewas krijgen. Voor 30.000 coins kun je een marktkraampje kopen waarin je je bushels voor een bepaalde tijd kunt aanbieden. Als anderen een bushel van je kopen kun als beloning kiezen uit coins, XP of fuel. Zelf kun je ook bushels van anderen pakken, dit kost je (vooralsnog) niets. Als je bij voorbeeld grapes oogst en net voor het oogsten een grape bushel activeert dan krijg je dubbele masterypunten. Ook zijn bushels nodig om producten te produceren in je crafting building, lees hier meer over bij "goods".

Goods - Goods zijn producten die je in kunt leveren voor fuel, hoe hoger het level van het product hoe meer fuel het oplevert. In een crafting building, dat kan een bakkerij een wijnboerderij of een spa zijn, kun je goods maken om ze daarna te verkopen aan je buren. Goods maak je van verschillende bushels die je bij je buren kunt pakken, elk product heeft andere bushels nodig. Elke keer als je een product maakt of verkoopt kan het een level omhoog gaan, dat houdt in dat ze duurder voor je buren zijn om ze te kopen maar ook dat ze meer fuel opleveren. Als een bepaalds aantal goods een level omhoog zijn gegaan kan je je crafting building upgraden met coins.

Co-op - Het samen boeren. Met een aantal mensen moet je zo snel mogelijk een opdracht voltooien voor een beloning in de vorm van xp en coins, en daarnaast een aparte beloning bij het behalen van een gouden medaille. Je kan Co-ops joinen via de wall of via de co-op knop in het spel zelf. Voor meer info: klik hier.


De Dairy Farm - Deze stal is bedoeld voor koeien, en heeft ruimte voor 20 koeien. Als je er een stier bij plaatst heb je kans op kalfjes. De kalfjes kunnen overigens NIET in de Dairy Farm.

De Chicken Coop - Deze opslag is bedoeld voor kippen, en heeft ruimte voor 20 kippen.
Sinds kort is deze opslag ook uit te breiden tot een opslag van 60 kippen. Deze stal heeft ruimte voor 20 kippen, van allerlei soorten. Het voordeel van deze stal is dat het eieren kan produceren. Als je een ei weet te produceren uit je Chicken Coop kan je deze posten op je startpagina. Iedereen die een ei open maakt, kan allerlei verschillende cadeautjes krijgen.

Horse Stable - Deze stal is bedoeld voor paarden, en heeft ruimte voor 20 paarden. Sinds kort is hij in stappen uit te breiden naar ruimte voor 40 paarden. Bij het oogsten van deze stal maak je kans op verschillende bonussen. Als je een stallion in je stal zet (via de feed) dan heb je kans op een veulentje. Het leuke aan deze stal is dat je hem zelf moet opbouwen. Je moet 50 items verzamelen om de stal compleet te krijgen en te kunnen gebruiken voor je paarden. Via hulp van vrienden kan je je stal zo snel mogelijk af maken.

Deze 50 items zijn opgedeeld in de volgende categoriën:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Harness
- Horseshoe

De Nursery - Een speciale stal voor kalfjes en veulens. De Nursery is net als de Horse Stable een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Wooden board
- Nail
- Brick
- Blanket
- Bottle

Je kalfjes en veulens kunnen opgroeien in de Nursery tot volwassen beesten die je dan weer in je Dairy Farm of Horse Stable kunt zetten Als je in de Nursery kijkt en met je muis over de verschillende beesten gaat kun je zien waarin ze opgroeien. Want ze veranderen niet per definitie in een volwassen versie van hun soort. Je moet het volgroeide jong wel vervangen voor een nieuw exemplaar.

De Beehive - Je kunt nu ook bijen verzamelen in de daarvoor bestemde Beehive, deze wordt steeds groter naarmate er meer bijen in zitten. Ook de Beehive is een verzamelgebouw, met 50 items die je moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de categoriën:
- Smoker
- Bees wax
- Wooden board
- Brick
- Nail

Om de bijen te kunnen verzamelen in je Beehive moet je eerst een "Queen Bee" vinden, deze kun je vinden tijdens het fertilizen van land van je buren óf bij het oogsten van bloemen op je eigen farm. De bijen zelf kun je krijgen door gifts van je buren of door ze te kopen van FC. Het nut van de bijen is dat je pollinated seeds (bestuivde zaden) krijgt van crops die gefertilized zijn. Ze zorgen ervoor dat je Pollinated crops krijgt in je market waarmee je een grotere kans krijgt dat je meer bushels bij het oogsten van die crops vind.

De Pigpen - Sinds kort is het mogelijk om je varkens onderdak te geven in dit hok, in totaal is er ruimte voor 20 varkens. Ook de Pigpen is een verzamelgebouw waarvoor je ditmaal maar 30 items moet verzamelen.

Deze zijn opgedeeld in de volgende 3 categoriën:
- Brick
- Nail
- Wooden board

De Garage- Je kunt hier niet alleen al je voertuigen kwijt maar je kunt ze hierin ook nog eens upgraden! Door vehicle parts (die je kan krijgen als gifts van buren) toe te voegen aan je voertuig kun je ervoor zorgen dat ze over een groter stuk land hun werk doen, stel je tractor kan 2x2 ploegen en je upgrade hem één keer dan kan hij 2x3 ploegen! De maximale grote dat je je voertuig kan laten ploegen is 9x9. Vanaf level 20 kun je de garage in de farmers market kopen voor 50.000 coins, daarna moet je nog eens 30 items verzamelen om hem op te kunnen bouwen.

Deze zijn opgedeeld als volgt:
- Brick
- Nail
- Wooden board

Storage Cellar - Dit is een opslagplaats die weinig plaats in beslag neemt maar die ervoor zorgt dat je tot maarliefst 500 spullen kan opslaan. Hier moet je natuurlijk wel iets voor doen. Door shovels toe te voegen vergroot je het aantal spullen die je kwijt kan, elke shovel zorgt voor 1 plekje ruimte meer. Het leuke is dat je ook prijzen kan claimen met je shovels, zo kun je bijv. voor 60 shovels een miner sheep claimen en voor 200 shovels een antique tractor!


FarmVille Calculator
FarmVille Wiki
FarmVille Freak
Hoeveel moet ik planten voor ik een mastery haal?


Wanneer je level 10 bereikt kan je collections verzamelen. Onderdelen hiervoor vind je bij vrienden of op je eigen farm. Zodra je een collection compleet hebt kan je deze op je prikbord of op het forum plaatsen zodat anderen hier weer een collectible door krijgen.
Complete Handleiding
Uitleg Firefox
Uitleg Chrome
Uitleg Internet Explorer


Als buren kan je elkaar gifts sturen. Wil je een gift versturen die niet in je lijstje staat?
Gebruik dan deze handleiding.

FOK!kers op farmville:

! Je wordt vriendelijk verzocht bij het toevoegen van een van deze personen erbij te vermelden dat je van FOK! bent en/of dat het voor FV is !

Borisz
Buurvrouw_Rietman
CasB
Cat22
DjFrodo
Gateway
Hara
just me
Krioro
liesje1979
Morrisz
NelisZ
Nizno
Lienzz
Lorteti
Peekies
Pindanoot
Pisces29
ry4life
sbientje
Sjowhan
Solique
TJV
Tombolafan
Trainfreak

Wel meespelen maar niet al je gegevens blootgeven?
Hier kun je tips over de privacy settings voor Facebook en Farmville vinden.


Deze OP is hier te vinden.
Meddowoensdag 29 september 2010 @ 19:08
Heb nog een paar vehicleparts nodig :s)

http://apps.facebook.com/(...)d=vehiclepart&ref=nf
TJVwoensdag 29 september 2010 @ 19:08
Hoi.

Cadeautje voor Meddo is verstuurd.
Greyswoensdag 29 september 2010 @ 19:09
quote:
Op woensdag 29 september 2010 19:08 schreef Meddo het volgende:
Heb nog een paar vehicleparts nodig :s)

http://apps.facebook.com/(...)d=vehiclepart&ref=nf
Astu.
Blisteringwoensdag 29 september 2010 @ 19:10
quote:
Op woensdag 29 september 2010 19:08 schreef Meddo het volgende:
Heb nog een paar vehicleparts nodig :s)

http://apps.facebook.com/(...)d=vehiclepart&ref=nf
You're welcome.
Meddowoensdag 29 september 2010 @ 19:18
Bedankt, helaas zijn er wat verloren gegaan omdat dat geen buren waren :P

Als dank ééntje terug
http://apps.facebook.com/(...)p2vDrAxqyaqxy&ref=nf
Dagoduckwoensdag 29 september 2010 @ 19:26
Barnraising:

http://apps.facebook.com/(...)rU7iMrP878EJd&ref=nf
Harajuku.woensdag 29 september 2010 @ 19:27
Vehicle part gestuurd en Sorry, only your friends can help you raise a barn.
Meddowoensdag 29 september 2010 @ 19:30
Werkt wel fijn zo'n combine. Helaas wel 2x2 ipv 4x4 wat ik gewend was :(

Maar hij kan worden geüpgraded *O*
Harajuku.woensdag 29 september 2010 @ 19:36
V.

http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
just mewoensdag 29 september 2010 @ 20:09
Terug Vind Vehicles ;)
ry4lifewoensdag 29 september 2010 @ 20:13
Ik heb deze week nou al 4x een formal button gevonden die niet verscheen in mijn giftbox of een white button werd, meerdere mensen last van?
Normaal heb ik het af en toe bij verschillende collectibles maar nu alleen deze ;(

Stiekeme tvp
Xebberwoensdag 29 september 2010 @ 20:23
Terug Vehicle Part.
just mewoensdag 29 september 2010 @ 20:24
quote:
Op woensdag 29 september 2010 20:13 schreef ry4life het volgende:
Ik heb deze week nou al 4x een formal button gevonden die niet verscheen in mijn giftbox of een white button werd, meerdere mensen last van?
Normaal heb ik het af en toe bij verschillende collectibles maar nu alleen deze ;(

Stiekeme tvp
zitten ze niet gewoon bij je collectie?
Greyswoensdag 29 september 2010 @ 20:36
Fertilize All
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
mrSPLIFFYwoensdag 29 september 2010 @ 20:49
Vehicle PArts

Nog meer

en nog een paar

Werken deze links voor jullie? Zo niet staan ze op mn prikbord..

En relax joh, ik had zovéél special delivery boxes nog dat ik dat combi ding in een keer af heb..

Echt beter werd al gek van al dat geklik.. nu wordt farmvillen een stuk beter zeg... *O* *O* *O*
mrSPLIFFYwoensdag 29 september 2010 @ 20:50
Hoe kom je aan, of kan je ze wegeven die fertilize alls??
Greyswoensdag 29 september 2010 @ 20:51
quote:
Op woensdag 29 september 2010 20:50 schreef mrSPLIFFY het volgende:
Hoe kom je aan, of kan je ze wegeven die fertilize alls??
Ik krijg ze soms als ik bij buren bemest :)
En dan krijg je er zelf eentje en kan je er eentje sharen.
Dagoduckwoensdag 29 september 2010 @ 20:57
Nog 1 knikker en nog 1 abc blok, wat spannend :P
Greyswoensdag 29 september 2010 @ 21:00
Ik kan dat nieuwe apparaat nog niet kopen, net farm uitgebreid gister, centjes op :')
Maar ik heb wel vast genoeg vehicle parts voor áls ik hem kan kopen *O*
Kimbellwoensdag 29 september 2010 @ 21:02
V Parts:

http://apps.facebook.com/(...)LACfr2%28%29U&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)LADis2%28%29U&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)LAEev2%28%29U&ref=nf
Dagoduckwoensdag 29 september 2010 @ 21:05
Hoe komen jullie aan zoveel geld dan?
Kimbellwoensdag 29 september 2010 @ 21:13
zaaien, oogsten, zaaien, oogsten... en ongewenste kadootjes verkopen, coins kiezen voor verkochte bushels, bonussen halen, crafted goods verkopen. gewoon spelen dus.
Meddowoensdag 29 september 2010 @ 21:14
Sparen :P
Blisteringwoensdag 29 september 2010 @ 21:23
Himalayan Cat:

http://apps.facebook.com/(...)071856207984c&ref=nf
Dagoduckwoensdag 29 september 2010 @ 21:25
Van wie o wie krijg ik een ABC blok, heb er nog 1 nodig *O* *O*
NieuweUserwoensdag 29 september 2010 @ 21:25
Iemand zin om met mijn Petal Sachet Coop mee te doen?
sbientjewoensdag 29 september 2010 @ 21:57
vehicle parts
http://apps.facebook.com/(...)BrtDvAhhbV%29&ref=nf
http://apps.facebook.com/(...)BrtDwwfhbV%29&ref=nf

edit -
banded quill
http://apps.facebook.com/(...)R9kFoS2%2ChvJ&ref=nf
Sjowhanwoensdag 29 september 2010 @ 21:58


_O-
CasBwoensdag 29 september 2010 @ 21:59
Jammer, ik had juist mijn 2e nursery zelf al weggedaan. :{
Peekieswoensdag 29 september 2010 @ 22:09
quote:
Op woensdag 29 september 2010 21:58 schreef Sjowhan het volgende:
[ afbeelding ]

_O-
En de mensen die maar braaf één Nursery hebben gebouwd worden niet beloond :')

Tevens TVP!
Harajuku.woensdag 29 september 2010 @ 22:10
quote:
Op woensdag 29 september 2010 22:09 schreef Peekies het volgende:

[..]

En de mensen die maar braaf één Nursery hebben gebouwd worden niet beloond :')

Tevens TVP!
Ja, belachelijk weer.
quote:
Banded _O_
Sjowhanwoensdag 29 september 2010 @ 22:10
quote:
Op woensdag 29 september 2010 22:09 schreef Peekies het volgende:

[..]

En de mensen die maar braaf één Nursery hebben gebouwd worden niet beloond :')

Tevens TVP!
Klopt :). Voordeeltje dus voor degene die het wél hadden gedaan :9
tombolafanwoensdag 29 september 2010 @ 22:16
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
V.P.
tombolafanwoensdag 29 september 2010 @ 22:18
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
nog een
tombolafanwoensdag 29 september 2010 @ 22:26
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
:Y
sbientjewoensdag 29 september 2010 @ 22:35
nog 20 parts voor mijn combine level 5 is *)
Dagoduckwoensdag 29 september 2010 @ 22:44
Kan iemand mij een ABC blokken sturen :P
sbientjewoensdag 29 september 2010 @ 22:45
quote:
Op woensdag 29 september 2010 22:44 schreef Dagoduck het volgende:
Kan iemand mij een ABC blokken sturen :P
hoe kan je die nou nog niet hebben :D ik ehb die collectie inmiddels 3 keer ingewisseld geloof ik :D
mocht ik m zo met zaaien tegenkomen dan zal ik m sturen
Dagoduckwoensdag 29 september 2010 @ 22:52
quote:
Op woensdag 29 september 2010 22:45 schreef sbientje het volgende:

[..]

hoe kan je die nou nog niet hebben :D ik ehb die collectie inmiddels 3 keer ingewisseld geloof ik :D
mocht ik m zo met zaaien tegenkomen dan zal ik m sturen
Geen idee, ben sinds hij er is al bezig :P Nu nog 1 abc blok :P
Meddowoensdag 29 september 2010 @ 22:55
Ik heb hem al 5 keer compleet :D
Dagoduckwoensdag 29 september 2010 @ 22:56
Waar haal ik snel 450000 422153 coins vandaan :P heb nu 82 vehicle parts volgens mij zit mn giftbox vol :P
Greyswoensdag 29 september 2010 @ 23:00
quote:
Op woensdag 29 september 2010 22:56 schreef Dagoduck het volgende:
Waar haal ik snel 450000 422153 coins vandaan :P heb nu 82 vehicle parts volgens mij zit mn giftbox vol :P
Dat vroeg je net ook al :+

Ik kom er ook nog heel wat tekort, maar gewoon weer flink zaaien, oogsten, alles van de feed plukken, goed je best doen :)
just mewoensdag 29 september 2010 @ 23:02
ik heb gewoon een hoop zooi verkocht!
Dagoduckwoensdag 29 september 2010 @ 23:07
Butterfly collectie af *O*

http://apps.facebook.com/(...)H%2Ar%2Atoksj&ref=nf
Meddowoensdag 29 september 2010 @ 23:09
Een copper!

Ik heb veren:
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Dagoduckwoensdag 29 september 2010 @ 23:10
Barnraising:

http://apps.facebook.com/(...)rU7iMrP878EJd&ref=nf

Nog 2 nodig :s)
Dagoduckwoensdag 29 september 2010 @ 23:11
Ik heb bijvoorbeeld 3 cowbell maar dan weer 0 van diegene die ervoor staat :P
En bij veren heb ik alles 10 keer behalve de meest common :')
just mewoensdag 29 september 2010 @ 23:21
quote:
Op woensdag 29 september 2010 23:09 schreef Meddo het volgende:
Een copper!

shoot, we zijn geen vrienden
sbientjewoensdag 29 september 2010 @ 23:24
done!
laatste vehicle parts van mij voorlopig ;)
http://apps.facebook.com/(...)BrtIyzihbV%29&ref=nf
just mewoensdag 29 september 2010 @ 23:28
school uit haiti

http://apps.facebook.com/(...)jvSdPtX%2AMhf&ref=nf
Meddowoensdag 29 september 2010 @ 23:28
quote:
Op woensdag 29 september 2010 23:24 schreef sbientje het volgende:
done!
laatste vehicle parts van mij voorlopig ;)
http://apps.facebook.com/(...)BrtIyzihbV%29&ref=nf
Daar was ik net op aan het wachten *O*

Combine klaar en volledig upgegrade _O_

http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Meddowoensdag 29 september 2010 @ 23:31
Er zit ook een leuke bug in :D De gewassen die je zaait leveren polinated seeds op _O-
Meddowoensdag 29 september 2010 @ 23:33
v
http://apps.facebook.com/(...)TttmTYH2rUrob&ref=nf
Peekieswoensdag 29 september 2010 @ 23:34
Die special deliveries blijken toch best handig te zijn *)
Niznowoensdag 29 september 2010 @ 23:34
quote:
Op woensdag 29 september 2010 19:00 schreef Dagoduck het volgende:
Hoe kan je mystery eggs op je farm zetten?
met een ipad of iphone is de enige manier nog......
just mewoensdag 29 september 2010 @ 23:35
quote:
Op woensdag 29 september 2010 23:34 schreef Peekies het volgende:
Die special deliveries blijken toch best handig te zijn *)
Dat moest toch ook wel ;)
sbientjewoensdag 29 september 2010 @ 23:53
quote:
Op woensdag 29 september 2010 23:31 schreef Meddo het volgende:
Er zit ook een leuke bug in :D De gewassen die je zaait leveren polinated seeds op _O-
dat had ik ook gezien ja...
Niznodonderdag 30 september 2010 @ 00:06
vp
http://apps.facebook.com/(...)hSYF4u3wAbBjf&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)hSYF4v-sxbBjf&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)hSYF4v-wCbBjf&ref=nf
Niznodonderdag 30 september 2010 @ 00:20
centipide

http://apps.facebook.com/(...)rU7iOuQb68EJd&ref=nf
sbientjedonderdag 30 september 2010 @ 00:27
quote:
tnx!!
Niznodonderdag 30 september 2010 @ 01:01
ei
http://apps.facebook.com/(...)4jKuJ32nHJmg7&ref=nf
Xebberdonderdag 30 september 2010 @ 06:53
quote:
Op woensdag 29 september 2010 23:31 schreef Meddo het volgende:
Er zit ook een leuke bug in :D De gewassen die je zaait leveren polinated seeds op _O-
Met de combine? Da's toch normaal. :?

Als je gewassen volgroeid zijn, selecteer je de combine, het nieuwe gewas, en je gaat d'r overheen. Dan krijg je toch gewoon pollinated seeds van 't oogsten? :s)

Anyway: Kunnen jullie me wat Morning Glory Bushels sturen? Dat is de laatste tijd nauwelijks te krijgen bij mij. http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Fertilize All: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

White Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Cornish Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Cornish Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Cornish Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Scots Grey Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Scots Grey Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Cream Draft Horse: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
sbientjedonderdag 30 september 2010 @ 07:45
quote:
Op donderdag 30 september 2010 06:53 schreef Xebber het volgende:

[..]

Met de combine? Da's toch normaal. :?

Als je gewassen volgroeid zijn, selecteer je de combine, het nieuwe gewas, en je gaat d'r overheen. Dan krijg je toch gewoon pollinated seeds van 't oogsten? :s)

Anyway: Kunnen jullie me wat Morning Glory Bushels sturen? Dat is de laatste tijd nauwelijks te krijgen bij mij. http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Fertilize All: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

White Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Cornish Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Cornish Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Cornish Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Scots Grey Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Scots Grey Egg: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Cream Draft Horse: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
nee je krijgt dus pollinated seeds van wat je op dat moment aan het zaaien bent...

en ik heb je een bushel gestuurd :)
just medonderdag 30 september 2010 @ 07:48
Het gaat wel lekker snel, handig als je naar je werk moet ;)
Kimbelldonderdag 30 september 2010 @ 08:05
http://apps.facebook.com/(...)FADat2%28%29U&ref=nf
Kimbelldonderdag 30 september 2010 @ 08:07
Ik had er een paar over :@

http://apps.facebook.com/(...)La5oFXsxmCUqV&ref=nf
Meddodonderdag 30 september 2010 @ 10:09
Wat een vooruitgang die nieuwe market _O_
trainfreakdonderdag 30 september 2010 @ 11:10
CasBdonderdag 30 september 2010 @ 11:36
Buttons: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Gardening tools: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Harajuku.donderdag 30 september 2010 @ 12:55
S.
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Meddodonderdag 30 september 2010 @ 13:57
p.b.
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

m.
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Dagoduckdonderdag 30 september 2010 @ 14:12
Toy Collection:

http://apps.facebook.com/(...)yrFzrBpqLy3yI&ref=nf
Dagoduckdonderdag 30 september 2010 @ 14:12
Barnraising: please:

http://apps.facebook.com/(...)rU7jJuQ818EJd&ref=nf
Dagoduckdonderdag 30 september 2010 @ 14:20
? wtf, ik kreeg net een topaz? die collectie is toch al voorbij?
Harajuku.donderdag 30 september 2010 @ 14:21
quote:
Heb je hem eindelijk
Dagoduckdonderdag 30 september 2010 @ 14:32
quote:
Op donderdag 30 september 2010 14:21 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Heb je hem eindelijk
:P

Heb nu 95 Vehicle Parts :D
Meddodonderdag 30 september 2010 @ 14:35
Je hebt er nog veel meer nodig :Y
Dagoduckdonderdag 30 september 2010 @ 14:38
quote:
Op donderdag 30 september 2010 14:35 schreef Meddo het volgende:
Je hebt er nog veel meer nodig :Y
Daarnaast heb ik ook nog 360.000 coins nodig :P
Dagoduckdonderdag 30 september 2010 @ 16:11
quote:
Op donderdag 30 september 2010 14:35 schreef Meddo het volgende:
Je hebt er nog veel meer nodig :Y
Heb er nu 99
Meddodonderdag 30 september 2010 @ 16:19
Nieuwe boom *O* Wax apple :o
Kimbelldonderdag 30 september 2010 @ 16:32
quote:
Op donderdag 30 september 2010 16:19 schreef Meddo het volgende:
Nieuwe boom *O* Wax apple :o
Waar dan, ik zie hem niet?
Dagoduckdonderdag 30 september 2010 @ 16:40
Nieuw goods systeem, werkt wel een stuk makkelijker ^O^
Maranellootdonderdag 30 september 2010 @ 16:49
Sinds een week of 2 ook actief op FV. Leuk/verslavend spelletje. Heb alleen nog niet veel buren, dus ik denk dat ik maar eens wat mensen ga toevoegen hier, want dan gaat het allemaal wat sneller :)

Mijn Facebook profiel overigens, geef wel aan dat je via FOK voor FV vrienden wil worden ;)
just medonderdag 30 september 2010 @ 17:02
quote:
Op donderdag 30 september 2010 16:40 schreef Dagoduck het volgende:
Nieuw goods systeem, werkt wel een stuk makkelijker ^O^
inderdaad super *)
Greysdonderdag 30 september 2010 @ 17:06
Salt shaker
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Formal button
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Buttons collectible
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Marble
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Meddodonderdag 30 september 2010 @ 17:07
quote:
Op donderdag 30 september 2010 16:32 schreef Kimbell het volgende:

[..]

Waar dan, ik zie hem niet?
Zat in een gouden ei :s)
just medonderdag 30 september 2010 @ 17:43
Butten collectie compleet, met dank aan Greys :*

http://apps.facebook.com/(...)P.E%28q3roksj&ref=nf
sbientjedonderdag 30 september 2010 @ 17:44
quote:
Op donderdag 30 september 2010 16:40 schreef Dagoduck het volgende:
Nieuw goods systeem, werkt wel een stuk makkelijker ^O^
indeed!
sbientjedonderdag 30 september 2010 @ 17:45
quote:
Op donderdag 30 september 2010 17:43 schreef just me het volgende:
Butten collectie compleet, met dank aan Greys :*

http://apps.facebook.com/(...)P.E%28q3roksj&ref=nf
oe dat was de laatste pearl button die ik nog nodig had... 10 compleet. Ik wissel ze vanavond wel in :)
Sjeekie_Beekiedonderdag 30 september 2010 @ 17:57
SjeekieBeekie kan nog wel wat buren gebruiken.
Laat even weten dat je via FOK! voor Farmville vrienden wil worden.
Xebberdonderdag 30 september 2010 @ 18:10
quote:
Ik dacht dat 't een Shears was. ;(
Dagoduckdonderdag 30 september 2010 @ 18:15
Nog 1 barnraising:

http://apps.facebook.com/(...)rU7jJuQ818EJd&ref=nf
sbientjedonderdag 30 september 2010 @ 18:22
knopencollecties:
http://apps.facebook.com/(...)48lLXoufSLzVf&ref=nf
http://apps.facebook.com/(...)48lLXouhNLzVf&ref=nf
http://apps.facebook.com/(...)48lLXouiQLzVf&ref=nf
http://apps.facebook.com/(...)48lLXoukLLzVf&ref=nf
http://apps.facebook.com/(...)48lLXoulOLzVf&ref=nf
http://apps.facebook.com/(...)48lLXoumQLzVf&ref=nf
http://apps.facebook.com/(...)48lLXounTLzVf&ref=nf
http://apps.facebook.com/(...)48lLXovgPLzVf&ref=nf
http://apps.facebook.com/(...)48lLXovjLLzVf&ref=nf
http://apps.facebook.com/(...)48lLXovkOLzVf&ref=nf
Dagoduckdonderdag 30 september 2010 @ 18:29
quote:
^O^

Helaas geen pearl button, alle andere heb ik al 9 keer :P
Xebberdonderdag 30 september 2010 @ 18:43
Pearl en Formal meegenomen. ^O^
just medonderdag 30 september 2010 @ 18:49
ossabaw varkentje
http://apps.facebook.com/(...)OagNsO35ovSdg&ref=nf
sbientjedonderdag 30 september 2010 @ 18:54
ik ben de buren maar weer aan het langsgaan.. booring vind ik dat
Meddodonderdag 30 september 2010 @ 19:14
fertilize all
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Cat-astrophedonderdag 30 september 2010 @ 19:35
Wat moet je asociaal veel vehicle parts verzamelen om die combine te upgraden. -O-
tombolafandonderdag 30 september 2010 @ 19:36
quote:
Op donderdag 30 september 2010 19:35 schreef Cat22 het volgende:
Wat moet je asociaal veel vehicle parts verzamelen om die combine te upgraden. -O-
Ja he _O-
just medonderdag 30 september 2010 @ 19:37
cornish ei
http://apps.facebook.com/(...)HuOa6mIUuggCL&ref=nf

zwart ei
http://apps.facebook.com/(...)HuOa6mJUuggCL&ref=nf

wit ei
http://apps.facebook.com/(...)Oa6nF%2CpggCL&ref=nf

schots ei
http://apps.facebook.com/(...)HuOa6nGWoggCL&ref=nf

bruin ei
http://apps.facebook.com/(...)HuOa6nISsggCL&ref=nf

straks weer verder *)
Harajuku.donderdag 30 september 2010 @ 19:38
Probeerde twee en twee already hatched.
just medonderdag 30 september 2010 @ 19:38
nou ja....
Meddodonderdag 30 september 2010 @ 19:48
Collecties
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Kimbelldonderdag 30 september 2010 @ 20:27
Country Kitsch

http://apps.facebook.com/(...)IZspfPWq%28fU&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)IZspfSVq%28fU&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)IZspgKYq%28fU&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)IZspgNYq%28fU&ref=nf

Button

http://apps.facebook.com/(...)IZspgT.q%28fU&ref=nf

Bug

http://apps.facebook.com/(...)IZsphNXq%28fU&ref=nf
Cat-astrophedonderdag 30 september 2010 @ 20:27
Awwwww!!!! Himalayan kitty!

(niet klikbaar, heb ik geadopteerd) O+
Harajuku.donderdag 30 september 2010 @ 20:29
quote:
Op donderdag 30 september 2010 20:27 schreef Cat22 het volgende:
Awwwww!!!! Himalayan kitty!
[ afbeelding ]
(niet klikbaar, heb ik geadopteerd) O+
t Is net Jazz.
tombolafandonderdag 30 september 2010 @ 20:30
quote:
Op donderdag 30 september 2010 20:27 schreef Cat22 het volgende:
Awwwww!!!! Himalayan kitty!
[ afbeelding ]
(niet klikbaar, heb ik geadopteerd) O+
Ik heb er al twee O+
Greysdonderdag 30 september 2010 @ 20:31
Kimbell dankjewel, ik had een koeienbel! *O*
Dagoduckdonderdag 30 september 2010 @ 20:38
quote:
Op donderdag 30 september 2010 20:30 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Ik heb er al twee O+
Ik heb er al 6 O+
Greysdonderdag 30 september 2010 @ 20:42
Country Kitsch
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Nogmaals
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Dagoduckdonderdag 30 september 2010 @ 20:57
quote:
Bedankt ik heb alle 2 de thimbles genomen want die kom ik nooit tegen _O_
Dagoduckdonderdag 30 september 2010 @ 20:59
2x Country kitsch:

http://apps.facebook.com/(...)F%21o%29soksj&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)F%21o%21zoksj&ref=nf
Dagoduckdonderdag 30 september 2010 @ 21:13
Ik heb nu 108 vihicle parts, zal ik mn school bus plow upgraden of nog heel lang wachten tot ik zon combine ding kan betalen? :D

Kan nog één iemand helpen met barn raising?

http://apps.facebook.com/(...)rU7jJuQ818EJd&ref=nf

Alvast bedankt..

[ Bericht 57% gewijzigd door Dagoduck op 30-09-2010 21:19:01 ]
tombolafandonderdag 30 september 2010 @ 21:41
http://apps.facebook.com/(...)1e8f5fc9d050e&ref=nf
Himalayan cat O+
Harajuku.donderdag 30 september 2010 @ 21:51
S, geen shears.

http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Harajuku.donderdag 30 september 2010 @ 21:52
Yeaahh, rainbow egg.
Harajuku.donderdag 30 september 2010 @ 21:53
Scot's Grey chicken -O-
Greysdonderdag 30 september 2010 @ 21:55
quote:
Yayyyyyyyyyyy *O*
Cat-astrophedonderdag 30 september 2010 @ 22:00
Mijn combine doet maar 1 vakje. }:| Terwijl ik hem al naar 3x3 heb geupgraded. :(
just medonderdag 30 september 2010 @ 22:00
quote:
Op donderdag 30 september 2010 21:52 schreef Harajuku. het volgende:
Yeaahh, rainbow egg.
_O_ _O_
sbientjedonderdag 30 september 2010 @ 22:03
Frank H.
Quihico (zit die hier eigelijk?)
ik heb bij jullie truffels gevonden. Wil er best 1 terug O-)
sbientjedonderdag 30 september 2010 @ 22:07
quote:
Op donderdag 30 september 2010 22:00 schreef Cat22 het volgende:
Mijn combine doet maar 1 vakje. }:| Terwijl ik hem al naar 3x3 heb geupgraded. :(
:D
Cat-astrophedonderdag 30 september 2010 @ 22:10
quote:
Op donderdag 30 september 2010 22:07 schreef sbientje het volgende:

[..]

:D
Inmiddels is het nog lolliger: mijn halve veld zit vol morning glory. Herstel: crop circles. Geen akker meer te zien terwijl de druiven (andere helft) er fruitig bij staan. :')
Jammer genoeg kan ik er geen foto van maken, want dat is ook kapot.
tombolafandonderdag 30 september 2010 @ 22:11
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
cream mini foal
quote:
Op donderdag 30 september 2010 22:10 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Inmiddels is het nog lolliger: mijn halve veld zit vol morning glory. Herstel: crop circles. Geen akker meer te zien terwijl de druiven (andere helft) er fruitig bij staan. :')
Jammer genoeg kan ik er geen foto van maken, want dat is ook kapot.
Printscreen? :D
Harajuku.donderdag 30 september 2010 @ 22:17
quote:
Op donderdag 30 september 2010 22:10 schreef Cat22 het volgende:

[..]

Inmiddels is het nog lolliger: mijn halve veld zit vol morning glory. Herstel: crop circles. Geen akker meer te zien terwijl de druiven (andere helft) er fruitig bij staan. :')
Jammer genoeg kan ik er geen foto van maken, want dat is ook kapot.
Dat heb ik laatst ook wel eens gehad
Cat-astrophedonderdag 30 september 2010 @ 22:17
Derde keer toy collectie compleet terwijl ik er niks actief voor spaar: alles valt van mijn akkers af. :')
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Harajuku.donderdag 30 september 2010 @ 22:21
All.
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
vigierdonderdag 30 september 2010 @ 22:26
Voor mensen die graag helpen & clicken: http://apps.facebook.com/(...)rU7iNvSa48EJd&ref=nf
Mijn diary farm wat groter maken...

Vandaag nog eens iemand eruit gejast die al een paar keer lekker op een coop heeft meegelift... Don't like that!
Dagoduckdonderdag 30 september 2010 @ 22:26
Die katten zijn echt stoer, heb er al 8 :')
Greysdonderdag 30 september 2010 @ 22:33
Fertilize
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
just medonderdag 30 september 2010 @ 22:34
centipede

http://apps.facebook.com/(...)oR78nLZpx7LLq&ref=nf
vigierdonderdag 30 september 2010 @ 22:37
Met dank aan de centipede van just me, een bugs collectie :) http://apps.facebook.com/(...)IZsxfNYq%28fU&ref=nf
Peekiesdonderdag 30 september 2010 @ 23:26
Collectiessss

GT
1. http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

2. http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

3. http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

4. http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

5. http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

6. http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

F
7. http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

B
8. http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Harajuku.donderdag 30 september 2010 @ 23:31
Vier keer gloves :')
Lienzzdonderdag 30 september 2010 @ 23:41
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
queen bee
Dagoduckdonderdag 30 september 2010 @ 23:47
Gardening Tools:

http://apps.facebook.com/(...)G%21p%28toksj&ref=nf
sbientjedonderdag 30 september 2010 @ 23:55
ik heb net de farmville quest voltooid in frontierville. Is overigens best leuk :D

edit - voor de mule dus :D
Lienzzdonderdag 30 september 2010 @ 23:58
County kitsch:

http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
just mevrijdag 1 oktober 2010 @ 00:20
quote:
Op donderdag 30 september 2010 23:55 schreef sbientje het volgende:
ik heb net de farmville quest voltooid in frontierville. Is overigens best leuk :D

edit - voor de mule dus :D
ben bang dat ik dan helemaal niet meer achter de laptop vandaan kom ;)
sbientjevrijdag 1 oktober 2010 @ 00:22
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 00:20 schreef just me het volgende:

[..]

ben bang dat ik dan helemaal niet meer achter de laptop vandaan kom ;)
Ik stop er nu ook weer mee idd, voordat het echt leuk wordt :D heb aan farmville wel genoeg :D

Heb mijn dogrose mastery gehaald trouwens, dus nu kan mijn langelooptijdmasteryactie beginnen :D
just mevrijdag 1 oktober 2010 @ 00:26
Dinsdag- en donderdagavond zijn mijn vaste avonden alleen thuis en ik betrap me erop dat ik alleen maar zit te FV-en :@

Wat deed ik toch voor de FV-tijd O-)
sbientjevrijdag 1 oktober 2010 @ 00:30
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 00:26 schreef just me het volgende:
Dinsdag- en donderdagavond zijn mijn vaste avonden alleen thuis en ik betrap me erop dat ik alleen maar zit te FV-en :@

Wat deed ik toch voor de FV-tijd O-)
Haha leuk toch!

Die cimbimachine spaart echt veel tijd! Lovin it!
Niznovrijdag 1 oktober 2010 @ 00:56
http://apps.facebook.com/(...)hxU9eMmB3%2C8&ref=nf
Niznovrijdag 1 oktober 2010 @ 01:01
http://apps.facebook.com/(...)e8b6b2115e654&ref=nf
Xebbervrijdag 1 oktober 2010 @ 08:02
Vroeg slapen is funest voor mijn collectibles, mis een hoop hier zo. :')

Craften vind ik ook steeds minder leuk. Gisteren vroeg ik nog om Morning Glory (waarvoor dank uiteraard), en nou is d'r weer maar 1 persoon die dit aanbiedt. Lilac is ook niet te krijgen (http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf :P), Aloë Vera, en zo zijn d'r wel meer dingen die d'r niet zijn. Lijkt wel alsof steeds minder mensen hier mee spelen. Of het wordt ons natuurlijk moeilijker gemaakt. -O-
just mevrijdag 1 oktober 2010 @ 08:07
Ik heb ben net met lilac begonnen, nu nog maar een klein strookje maar als de rest ook klaar is zet ik die vol met lilac :)
Greysvrijdag 1 oktober 2010 @ 08:14
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 08:02 schreef Xebber het volgende:
Vroeg slapen is funest voor mijn collectibles, mis een hoop hier zo. :')

Craften vind ik ook steeds minder leuk. Gisteren vroeg ik nog om Morning Glory (waarvoor dank uiteraard), en nou is d'r weer maar 1 persoon die dit aanbiedt. Lilac is ook niet te krijgen (http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf :P), Aloë Vera, en zo zijn d'r wel meer dingen die d'r niet zijn. Lijkt wel alsof steeds minder mensen hier mee spelen. Of het wordt ons natuurlijk moeilijker gemaakt. -O-
Lilac gestuurd.
Xebbervrijdag 1 oktober 2010 @ 09:04
Dank jullie voor de bushels. :)

Werd er een tijdje geleden trouwens niet gezegd dat de 1 FC bij elk level stopte bij level 90? Ik zit nu in 93 en krijg ze nog steeds per level. :)
Niznovrijdag 1 oktober 2010 @ 09:29
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 08:02 schreef Xebber het volgende:
Vroeg slapen is funest voor mijn collectibles, mis een hoop hier zo. :')

Craften vind ik ook steeds minder leuk. Gisteren vroeg ik nog om Morning Glory (waarvoor dank uiteraard), en nou is d'r weer maar 1 persoon die dit aanbiedt. Lilac is ook niet te krijgen (http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf :P), Aloë Vera, en zo zijn d'r wel meer dingen die d'r niet zijn. Lijkt wel alsof steeds minder mensen hier mee spelen. Of het wordt ons natuurlijk moeilijker gemaakt. -O-
wil je morning glory?
Heb 36 bushels.... kan er wel 12 missen hoor ;)
Xebbervrijdag 1 oktober 2010 @ 09:47
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 09:29 schreef Nizno het volgende:

[..]

wil je morning glory?
Heb 36 bushels.... kan er wel 12 missen hoor ;)
Oh Yeah. :Y :9~
Niznovrijdag 1 oktober 2010 @ 09:56
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 09:47 schreef Xebber het volgende:

[..]

Oh Yeah. :Y :9~
check mijn prikbord... ze staan zichtbaar voor jou alleen ;)

http://www.facebook.com/nizno
Xebbervrijdag 1 oktober 2010 @ 09:57
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 09:56 schreef Nizno het volgende:

[..]

check mijn prikbord... ze staan zichtbaar voor jou alleen ;)
Ook op mijn feed. :P Dank je wel! _O_
Niznovrijdag 1 oktober 2010 @ 09:59
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 09:57 schreef Xebber het volgende:

[..]

Ook op mijn feed. :P Dank je wel! _O_
yw... altijd leuk om een land vol morning glory te delen ;)
En mn inventory was vol dus ik moest wel :)
Niznovrijdag 1 oktober 2010 @ 10:09
heb weer ruimte.. en zoek nog 8 lavendel :)

http://apps.facebook.com/(...)4kuV3jFvN-18v&ref=nf
Xebbervrijdag 1 oktober 2010 @ 10:15
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 10:09 schreef Nizno het volgende:
heb weer ruimte.. en zoek nog 8 lavendel :)

http://apps.facebook.com/(...)4kuV3jFvN-18v&ref=nf
quote:
Sorry pardner, some other kind folks have already helped Frieda!
:?
Niznovrijdag 1 oktober 2010 @ 10:23
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 10:15 schreef Xebber het volgende:

[..]


[..]

:?
damn dan zit er dus idd een limiet aan... dat vermoeden had ik al... nou ja ik heb voor 1 keer rosewater en vraag dan gewoon weer nieuwen :)
Cat-astrophevrijdag 1 oktober 2010 @ 10:42
Mijn combine doet het. Relaxed! ^O^ Hij is nog maar 3x3 dus snel verder uitbreiden. :9

Ik ben nu weer wat meer aan het co/oppen. De vorige heb ik voortijdig verlaten, volgens mij deden de andere deelnemers helemaal niks maar. :{ Maar nu zit ik er in eentje die wel goud gaat halen geloof ik. Eerst mijn aardbeitjes oogsten en dan kan ik pepers gaan zaaien. :Y
Xebbervrijdag 1 oktober 2010 @ 10:45
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 10:42 schreef Cat22 het volgende:
Mijn combine doet het. Relaxed! ^O^ Hij is nog maar 3x3 dus snel verder uitbreiden. :9

Ik ben nu weer wat meer aan het co/oppen. De vorige heb ik voortijdig verlaten, volgens mij deden de andere deelnemers helemaal niks maar. :{ Maar nu zit ik er in eentje die wel goud gaat halen geloof ik. Eerst mijn aardbeitjes oogsten en dan kan ik pepers gaan zaaien. :Y
Ja, welkom. Goud wordt 't wel. :Y ^O^
Dagoduckvrijdag 1 oktober 2010 @ 11:02
Stuur mij maar gewoon special deliverys hoor :P anders krijg ik die horse stable nooit fully upgraded :P

Ik heb nu 120 vehicle parts :D
Cat-astrophevrijdag 1 oktober 2010 @ 11:14
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 10:45 schreef Xebber het volgende:

[..]

Ja, welkom. Goud wordt 't wel. :Y ^O^
Als ik op FV mag ga ik dadelijk vast wat pepers zaaien. En over een uur of 3 de rest. :)
tombolafanvrijdag 1 oktober 2010 @ 11:17
Oh, die combine is fantastisch! *O*
Cat-astrophevrijdag 1 oktober 2010 @ 11:43
FB is kapot hier. -O-
Xebbervrijdag 1 oktober 2010 @ 11:44
Zal ik uit verveling maar eens wat collecties dumpen?
Xebbervrijdag 1 oktober 2010 @ 11:44
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 11:44 schreef Xebber het volgende:
Zal ik uit verveling maar eens wat collecties dumpen?
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 11:43 schreef Cat22 het volgende:
FB is kapot hier. -O-
Nee dus. }:|
Cat-astrophevrijdag 1 oktober 2010 @ 12:00
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 11:44 schreef Xebber het volgende:
Zal ik uit verveling maar eens wat collecties dumpen?
FB doet het inmiddels weer, maar FV wil nog niet. }:|
Meddovrijdag 1 oktober 2010 @ 12:13
fertilize all
Dagoduckvrijdag 1 oktober 2010 @ 12:14
Bij mij doet FV het gewoon? :D
Morriszvrijdag 1 oktober 2010 @ 12:40
Barn Raising!
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Xebbervrijdag 1 oktober 2010 @ 12:42
Country Kitsch: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Country Kitsch: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Button: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Button: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Button: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Bugs: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Butterfly: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Feather: http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Niznovrijdag 1 oktober 2010 @ 12:49
zebra vlinder, koebel en formal button :)
*O*
Meddovrijdag 1 oktober 2010 @ 12:57
Needlepoint en gestreepte veer :s)
Greysvrijdag 1 oktober 2010 @ 12:59
Koeienbel *O*

De blauwe veer en de blauwe vlinder zijn nog steeds nowhere to be found :D
Meddovrijdag 1 oktober 2010 @ 13:43
Op naar de rainbow eggs *O*

Xebbervrijdag 1 oktober 2010 @ 13:50
Hehe, ik ben nog bezig met de Cornish weg te krijgen. :P Rest is al weg. :Y

Ik heb overigens pas één keer een Rainbow Egg op de feed langs zien komen. Zijn die nou zo schaars, of lijkt dat maar zo?
Meddovrijdag 1 oktober 2010 @ 13:54
Heb er ook nog maar één gepakt.. zat helaas zo'n cornish kip in :{
Dagoduckvrijdag 1 oktober 2010 @ 14:08
Ik heb mijn chicken ding nog niets eens vol :D

En welke soort dieren stoppen jullie in de nursery? en in de horse stable?
just mevrijdag 1 oktober 2010 @ 14:55
ik heb een verdwaald SCHAAP :D

http://apps.facebook.com/(...)ea83e8740ca0a&ref=nf
Dagoduckvrijdag 1 oktober 2010 @ 14:56
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 14:55 schreef just me het volgende:
ik heb een verdwaald SCHAAP :D

http://apps.facebook.com/(...)ea83e8740ca0a&ref=nf
koel, tenks
Harajuku.vrijdag 1 oktober 2010 @ 14:56
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 13:54 schreef Meddo het volgende:
Heb er ook nog maar één gepakt.. zat helaas zo'n cornish kip in :{
Ik ook één tegengekomen, scot's grey kreeg ik :').
Dagoduckvrijdag 1 oktober 2010 @ 15:02
-edit-
Niznovrijdag 1 oktober 2010 @ 15:50
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 14:56 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik ook één tegengekomen, scot's grey kreeg ik :').
geen tegen gekomen maar wel een regenboogkip per farm in mn kippenhok.
Op Nizno heb ik nu nog 5 cornish en de rest hoger level.. en op de andere nog 4 goud en de rest hoger..
Harajuku.vrijdag 1 oktober 2010 @ 15:53
Ik heb Scot's Grey en Rhode Island. Het maakt toch niet uit welke je hebt, ze leveren toch hetzelfde op? Scots, Cornish en Rhode dan.
Dagoduckvrijdag 1 oktober 2010 @ 15:59
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 15:53 schreef Harajuku. het volgende:
Ik heb Scot's Grey en Rhode Island. Het maakt toch niet uit welke je hebt, ze leveren toch hetzelfde op? Scots, Cornish en Rhode dan.
Cornish geeft 200xp scots en rhode 50 staat op de farmville wiki:

http://farmville.wikia.com/wiki/Rhode_Island_Red_Chicken

edit: hier staat wat de eggs geven:
http://farmville.wikia.com/wiki/Mystery_Egg
Dagoduckvrijdag 1 oktober 2010 @ 16:27
Button:

http://apps.facebook.com/(...)C%21p%28yoksj&ref=nf
ry4lifevrijdag 1 oktober 2010 @ 16:54
*zucht* bij alles wat ik doe loopt fv vast en na een stuk of 100x de pagina refreshen start hij pas weer op en dan loopt hij weer vast -O-

-Edit- aaaaargh alles wat ik vind kan ik niet publiceren ofzo weg shears, weg formal buttons weg foal :'(

[ Bericht 30% gewijzigd door ry4life op 01-10-2010 16:59:34 ]
vanpersvrijdag 1 oktober 2010 @ 17:07
Kan weer wat buren gebruiken: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001124447590

Ben al eerder buren geweest van een boel van jullie maar door vakantie een tijd niet kunnen FV'en.

Laat even weten dat je via FOK! voor Farmville vrienden wil worden.
Morriszvrijdag 1 oktober 2010 @ 17:10
Nog 3 klikjes

http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=mf
Dagoduckvrijdag 1 oktober 2010 @ 17:18
quote:
Sorry, only your friends can help you raise a barn.
Harajuku.vrijdag 1 oktober 2010 @ 17:26
Ik heb Zynga gemailt dat ze stom zijn met iedereen belonen behalve de eerlijke speler.

"We understand your frustration and are really sorry that you are not currently enjoying the game. "

Uhu. :').
Xebbervrijdag 1 oktober 2010 @ 17:32
Geef iedereen óf niemand dan 100 FV-Cash idd. :')

Iemand uit mijn rijtje buren (niet van hier) had d'r 6 of 7 of zo. Die zal zich nu wel gelukkig prijzen.
Cat-astrophevrijdag 1 oktober 2010 @ 17:33
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 17:26 schreef Harajuku. het volgende:
Ik heb Zynga gemailt dat ze stom zijn met iedereen belonen behalve de eerlijke speler.

"We understand your frustration and are really sorry that you are not currently enjoying the game. "

Uhu. :').
:|W
just mevrijdag 1 oktober 2010 @ 17:34
Bij een van mijn buren staan nog veel stallen voor de koeien :)
Harajuku.vrijdag 1 oktober 2010 @ 17:34
Koeien hebben toch altijd een limit van 4 of 5 gehad, wat is daar mee?
Mirjamvrijdag 1 oktober 2010 @ 17:34
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 17:34 schreef just me het volgende:
Bij een van mijn buren staan nog veel stallen voor de koeien :)
ja, hoi B-)
da's toch ook gewoon toegestaan? w/
Harajuku.vrijdag 1 oktober 2010 @ 17:35
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 17:34 schreef Mirjam het volgende:

[..]

ja, hoi B-)
da's toch ook gewoon toegestaan? w/
Ja, ik heb er ook 4. Die kon je dan ook gewoon kopen, dat mocht altijd. DAt was geen bug of zo.
Xebbervrijdag 1 oktober 2010 @ 17:38
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 17:34 schreef Mirjam het volgende:

[..]

ja, hoi B-)
da's toch ook gewoon toegestaan? w/
Ja, maar het gaat hier om Nursery Barns. Door een fout van Zynga zelf kon je d'r meer dan 1 plaatsen op je farm, terwijl 'officieël' maar 1 was toegestaan.

Nu is daar een fix voor gekomen, en zijn alle extra Nursery Barns automatisch verwijderd in ruil voor... Juist. 100 FV-Cash.

Dat is gewoon heel erg debiel. Mensen die dus 'hacks' opsporen om zo leukere dingen te doen (in dit geval dus meerdere Nursery Barns) worden ook nog eens beloond op deze manier.
Mirjamvrijdag 1 oktober 2010 @ 17:38
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 17:38 schreef Xebber het volgende:

[..]

Ja, maar het gaat hier om Nursery Barns. Door een fout van Zynga zelf kon je d'r meer dan 1 plaatsen op je farm, terwijl 'officieël' maar 1 was toegestaan.

Nu is daar een fix voor gekomen, en zijn alle extra Nursery Barns automatisch verwijderd in ruil voor... Juist. 100 FV-Cash.

Dat is gewoon heel erg debiel. Mensen die dus 'hacks' opsporen om zo leukere dingen te doen (in dit geval dus meerdere Nursery Barns) worden ook nog eens beloond op deze manier.
I knowz :*
Harajuku.vrijdag 1 oktober 2010 @ 17:40
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 17:38 schreef Xebber het volgende:

[..]

Ja, maar het gaat hier om Nursery Barns. Door een fout van Zynga zelf kon je d'r meer dan 1 plaatsen op je farm, terwijl 'officieël' maar 1 was toegestaan.

Nu is daar een fix voor gekomen, en zijn alle extra Nursery Barns automatisch verwijderd in ruil voor... Juist. 100 FV-Cash.

Dat is gewoon heel erg debiel. Mensen die dus 'hacks' opsporen om zo leukere dingen te doen (in dit geval dus meerdere Nursery Barns) worden ook nog eens beloond op deze manier.
Ik noemde die stomme zwangere varkens voor mensen die gestopt zijn met spelen en nu die 100 fv cash inderdaad, en sloot af met this is getting ridiculous.

Reactie:
Hello Hara,

Thank you for contacting Zynga Customer Support.

My name is Hermes and I'll be happy to assist you. We understand your frustration and are really sorry that you are not currently enjoying the game. We're constantly working to make the game more enjoyable and we really appreciate your feedback.

Thank you for your patience while we address these issues.

Kind regards,

Een hoop bla bla zoals altijd, O+.
just mevrijdag 1 oktober 2010 @ 17:41
Tja dat wist ik dus niet, ik loop nog niet zolang mee hè :)
Kimbellvrijdag 1 oktober 2010 @ 17:55
Fuel

http://apps.facebook.com/(...)%21%2AahyE33x&ref=nf

Mastery bonus

http://apps.facebook.com/(...)uj%2Ac3_64qE-&ref=nf

Bull

http://apps.facebook.com/(...)64648f8935c72&ref=nf


Formal button

http://apps.facebook.com/(...)rU7kJuJ698EJd&ref=nf

Ei

http://apps.facebook.com/(...)hyQaeIoB3%2C8&ref=nf

Roze kalf

http://apps.facebook.com/(...)23524ed1ac936&ref=nf

Wit varken

http://apps.facebook.com/(...)7ltU6gFeK-%2C&ref=nf

Button

http://apps.facebook.com/(...)2CpwkLUq%28fU&ref=nf
Harajuku.vrijdag 1 oktober 2010 @ 18:12
Dear Hara,

We’ve recently completed working on a Support Request (101001-004436) you sent to us. The full transcript is below.

We appreciate the opportunity to help you get back in the game and will send a survey in the next day or so to get your feedback.

Thank you,
Zynga Customer Support
Subject:
Cat-astrophevrijdag 1 oktober 2010 @ 18:15
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 18:12 schreef Harajuku. het volgende:
Dear Hara,

We’ve recently completed working on a Support Request (101001-004436) you sent to us. The full transcript is below.

We appreciate the opportunity to help you get back in the game and will send a survey in the next day or so to get your feedback.

Thank you,
Zynga Customer Support
Subject:
Survey. :9~
Mirjamvrijdag 1 oktober 2010 @ 18:18
dit is al de tweede keer dat een cowbell niet in m'n giftbox belandt :(
Dagoduckvrijdag 1 oktober 2010 @ 18:27
Wat zijn eigenlijk de beste varkens?
Dagoduckvrijdag 1 oktober 2010 @ 18:29
Waarom zijn het altijd dezelfde die de truffels krijgen?

edit:

Ik heb nu al 127 Vehicle Parts en 270.000 coins dus nog 230k coins te gaan :P

edit2:

Ik heb nu die mule via Frontierville *O*

[ Bericht 75% gewijzigd door Dagoduck op 01-10-2010 18:40:23 ]
Cat-astrophevrijdag 1 oktober 2010 @ 18:42
Waarom zijn de bananen krom?
Dagoduckvrijdag 1 oktober 2010 @ 18:42
Kan iemand mij van die treat dingen sturen voor mn hond O+

edit: Ik krijg uit die eieren de hele tijd chicken gnomes, heb er nu al 9 :P
Niznovrijdag 1 oktober 2010 @ 18:51
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 17:32 schreef Xebber het volgende:
Geef iedereen óf niemand dan 100 FV-Cash idd. :')

Iemand uit mijn rijtje buren (niet van hier) had d'r 6 of 7 of zo. Die zal zich nu wel gelukkig prijzen.
ongeacht of je er 2 of 20 had... je krijgt maar 100FV

http://apps.facebook.com/(...)4kuV7dJrJ-18v&ref=nf
Heeft er nog iemand lavendel voor me?!

[ Bericht 26% gewijzigd door Nizno op 01-10-2010 19:01:54 ]
Dagoduckvrijdag 1 oktober 2010 @ 18:52
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 18:51 schreef Nizno het volgende:

[..]

ongeacht of je er 2 of 20 had... je krijgt maar 100FV
''Maar''
just mevrijdag 1 oktober 2010 @ 19:36
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 18:42 schreef Cat22 het volgende:
Waarom zijn de bananen krom?
anders passen ze niet in de bananendoosjes :6

;)
Cat-astrophevrijdag 1 oktober 2010 @ 19:39
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 19:36 schreef just me het volgende:

[..]

anders passen ze niet in de bananendoosjes :6

;)
Bananen horen niet opgesloten te zijn! :(

FREE THE BANANANANANANNA!
Dagoduckvrijdag 1 oktober 2010 @ 19:41
Er zijn geeneens bananen in FarmVille?
just mevrijdag 1 oktober 2010 @ 19:46
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 19:41 schreef Dagoduck het volgende:
Er zijn geeneens bananen in FarmVille?
er zijn bomen waar bananen aangroeien :D

ik moet steeds F5-en, vind ik niet leuk :(
Mirjamvrijdag 1 oktober 2010 @ 20:16
oeh oeh oeh, ik heb een rainbow-egg van de feed O+
Mirjamvrijdag 1 oktober 2010 @ 20:17
nooo, een grey chicken uit m'n rainbow-egg ;(
Kimbellvrijdag 1 oktober 2010 @ 20:27
Ik heb nog niemand gehoord die iets bijzonders heeft gekregen uit een rainbow egg.
Mirjamvrijdag 1 oktober 2010 @ 20:29
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 20:27 schreef Kimbell het volgende:
Ik heb nog niemand gehoord die iets bijzonders heeft gekregen uit een rainbow egg.
krijg je niet eens rainbow chickens uit rainbow eggs? -O-
ik wil een rainbow chicken :{w
Harajuku.vrijdag 1 oktober 2010 @ 20:32
http://farmville.wikia.com/wiki/Mystery_Egg

Kan dus wel. Ik hoopte ook op Rainbow maar kreeg ook Scots
Greysvrijdag 1 oktober 2010 @ 20:34
100 XP
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Gouden eitje
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Fertilize All
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Meddovrijdag 1 oktober 2010 @ 20:37
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Harajuku.vrijdag 1 oktober 2010 @ 20:40
Cowbell *O*
Greysvrijdag 1 oktober 2010 @ 20:40
Zwart ei
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Grijs paard
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Greysvrijdag 1 oktober 2010 @ 20:43
Country kitsch
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Mirjamvrijdag 1 oktober 2010 @ 20:44
quote:
Op vrijdag 1 oktober 2010 20:40 schreef Harajuku. het volgende:
Cowbell *O*
same here O+
en hij is ook daadwerkelijk in m'n giftbox beland :')
Kimbellvrijdag 1 oktober 2010 @ 22:16
Mijn eerste rainbow ei en er kwam meteen een rainbow chicken uit *O*
Kimbellvrijdag 1 oktober 2010 @ 22:19
Maar mijn cowbell is verdwenen op weg naar mijn gift box -O-
Harajuku.vrijdag 1 oktober 2010 @ 22:20
Hahha!!!
just mevrijdag 1 oktober 2010 @ 23:40
bonus
http://apps.facebook.com/(...)%29biyN9hxnB-&ref=nf
Niznozaterdag 2 oktober 2010 @ 00:08
palouse veulen.

http://apps.facebook.com/(...)0e1%2CagvE33x&ref=nf
Niznozaterdag 2 oktober 2010 @ 00:12
schots ei

http://apps.facebook.com/(...)hyT3bGnB3%2C8&ref=nf
Xebberzaterdag 2 oktober 2010 @ 04:51
Ook hier een Rainbow Egg van de feed. Kreeg er een Rhode Island Chicken uit. ;(

Edit: Waarom ben ik in vredesnaam om 10 voor 5 's morgens wakker, en dat op een zaterdag? Ik dacht dat het al 6 uur was. :@
just mezaterdag 2 oktober 2010 @ 08:49
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 04:51 schreef Xebber het volgende:


Edit: Waarom ben ik in vredesnaam om 10 voor 5 's morgens wakker, en dat op een zaterdag? Ik dacht dat het al 6 uur was. :@
ook 6 uur is erg vroeg op een zaterdag :Y

quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 00:08 schreef Nizno het volgende:
palouse veulen.


dank je *)
trainfreakzaterdag 2 oktober 2010 @ 10:33
Blisteringzaterdag 2 oktober 2010 @ 11:01
Ik krijg sinds een paar dagen geen Farmville shares en claims etc meer op m'n feed, fuuuuuu :'(
trainfreakzaterdag 2 oktober 2010 @ 11:10
Oja: ik kan sinds een paar dagen geen gifts meer terugsturen als ik ze accepteer.
Telkens als ik een thank you gift wil zenden loopt Farmville of Facebook vast.
Zijn er meer mensen die hier last van hebben?
Kimbellzaterdag 2 oktober 2010 @ 11:33
Ik heb een lama van de feed :o
Jojogirlzaterdag 2 oktober 2010 @ 12:16
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 11:10 schreef trainfreak het volgende:
Oja: ik kan sinds een paar dagen geen gifts meer terugsturen als ik ze accepteer.
Telkens als ik een thank you gift wil zenden loopt Farmville of Facebook vast.
Zijn er meer mensen die hier last van hebben?
Ja, heb ik ook. Accepteren gaat prima, maar terugsturen niet :|
ry4lifezaterdag 2 oktober 2010 @ 12:50
Sjongejonge gaat fv het ooit nog doen deze dagen }:|
Jojogirlzaterdag 2 oktober 2010 @ 13:02
Ah, ik ben niet de enige die er niet op komt momenteel dus. Wel balen want ik had een job lopen en kan dus nu niets oogsten. :|
Dagoduckzaterdag 2 oktober 2010 @ 13:19
Ik heb nergens last van?
Jojogirlzaterdag 2 oktober 2010 @ 13:24
Ik nu ook niet meer sinds 10 minuten, maar daarvoor was het al 2 uur prut. Maar aan m'n feed te zien hadden weinig mensen problemen, want ik zag wel vanalles langskomen.
Dagoduckzaterdag 2 oktober 2010 @ 13:27
Ik heb al 132 vehicle parts en 311.000 coins dus het schiet al op richting dat combiding :P
Jojogirlzaterdag 2 oktober 2010 @ 13:32
Ehm wat voor level heb je? Want je hebt maar 40 parts nodig en dan kan je nog upgraden naar 3x3. Maar daarna kan je per 10 levels (dus bij 41, 51 etc.) pas weer upgraden, dus die 132 zal je niet meteen nodig hebben.
just mezaterdag 2 oktober 2010 @ 13:35
strawberry pig
http://apps.facebook.com/(...)OahFnS47jvSdg&ref=nf

en een pink kalfje
http://apps.facebook.com/(...)373dcfe4ef378&ref=nf

zwart paard
http://apps.facebook.com/(...)48mDSutlPLzVf&ref=nf
Kimbellzaterdag 2 oktober 2010 @ 14:08
Ik heb een bos groene rozen van de feed, maar ik zie ze in de markt nergens staan. Hoe komen mensen daar dan aan?
just mezaterdag 2 oktober 2010 @ 14:29
komt dat van buiten nederland misschien?
Cat-astrophezaterdag 2 oktober 2010 @ 14:32
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 14:08 schreef Kimbell het volgende:
Ik heb een bos groene rozen van de feed, maar ik zie ze in de markt nergens staan. Hoe komen mensen daar dan aan?
Was een tijdelijke crop in een themaweek. Iemand zal die nog wel in zijn of haar schuurtje hebben bewaard.
Harajuku.zaterdag 2 oktober 2010 @ 14:35
St Patricks toch?
just mezaterdag 2 oktober 2010 @ 14:37
bonus

http://apps.facebook.com/(...)%212esM2fxnB-&ref=nf

Nog even een vraagje
als je nu zo'n super combiner hebt kun je toch net zo goed die andere harvesters en seeders verkopen?
):O
Meddozaterdag 2 oktober 2010 @ 14:41
Ik heb wel eens dat ik even wil wachten met seeden. Dat kan niet met de combine :)
just mezaterdag 2 oktober 2010 @ 14:43
Daar heb je helemaal gelijk in Meddo, dank je *)

en nog een poesje in de aanbieding
http://apps.facebook.com/(...)15239477cd828&ref=nf

[ Bericht 64% gewijzigd door just me op 02-10-2010 14:57:22 ]
Dagoduckzaterdag 2 oktober 2010 @ 15:07
Is dat ding die 500.000 coins nou echt waard of niet? :P
Meddozaterdag 2 oktober 2010 @ 15:08
bugs
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Buttons
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

gardening tools
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

butterfly
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Feather
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Jojogirlzaterdag 2 oktober 2010 @ 15:10
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 14:43 schreef just me het volgende:
Daar heb je helemaal gelijk in Meddo, dank je *)

en nog een poesje in de aanbieding
http://apps.facebook.com/(...)15239477cd828&ref=nf
*O* Joepie, dankjewel *O*

En ik vind die combine superhandig, dus wat mij betreft zeker de coins waard.
Dagoduckzaterdag 2 oktober 2010 @ 15:13
Je hebt lvl 41 nodig om de combine de laatste 2x te upgraden? ;(
just mezaterdag 2 oktober 2010 @ 15:59
Gewoon doorgaan Dago, het duurt even maar dan heb je ook wat :)
Cat-astrophezaterdag 2 oktober 2010 @ 17:02
3 maal parts. :)

4x4 combine klaar! *O*
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Sweet seeder moest ook nog:
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
sbientjezaterdag 2 oktober 2010 @ 17:12
bugs
http://apps.facebook.com/(...)48mDUnrgPLzVf&ref=nf

en nog een scots grey ei
http://apps.facebook.com/(...)8csO6fLeK-%2C&ref=nf
Xebberzaterdag 2 oktober 2010 @ 17:20
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 13:27 schreef Dagoduck het volgende:
Ik heb al 132 vehicle parts en 311.000 coins dus het schiet al op richting dat combiding :P
In je giftbox? Daar kan maar max. 100 in hoor, en de rest moet je op tijd pakken van je verzoeken in verband met de limiettijd.
Meddozaterdag 2 oktober 2010 @ 17:24
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 17:20 schreef Xebber het volgende:

[..]

In je giftbox? Daar kan maar max. 100 in hoor, en de rest moet je op tijd pakken van je verzoeken in verband met de limiettijd.
Niet meer hoor, ik heb al ruim over de 200 gehad
Harajuku.zaterdag 2 oktober 2010 @ 17:24
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 17:20 schreef Xebber het volgende:

[..]

In je giftbox? Daar kan maar max. 100 in hoor, en de rest moet je op tijd pakken van je verzoeken in verband met de limiettijd.
200.
Xebberzaterdag 2 oktober 2010 @ 17:29
Oh, ik kom al nauwelijks over de 100. Het zou voor mij beter zijn als je 200 bushels kon bewaren, daar zit ik steeds tegen de 100 mee te hikken. :')
Kimbellzaterdag 2 oktober 2010 @ 17:29
Er kan volgens mij 300 in.ik heb wel eens 279 gehad. Maar als je boven de 199 zit, kun je de eieren niet meer opernen.
Harajuku.zaterdag 2 oktober 2010 @ 17:31
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 17:29 schreef Kimbell het volgende:
Er kan volgens mij 300 in.ik heb wel eens 279 gehad. Maar als je boven de 199 zit, kun je de eieren niet meer opernen.
Ja, zoals collecties inleveren, dan krijg je de fuel wel over de 200 heen. Maar gewone dingen toevoegen kan dan niet meer.
Cat-astrophezaterdag 2 oktober 2010 @ 18:11
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 17:31 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ja, zoals collecties inleveren, dan krijg je de fuel wel over de 200 heen. Maar gewone dingen toevoegen kan dan niet meer.
Je kan geen shovels of school supplies meer inruilen, en eieren openen kan niet, maar voor de rest past alles erin. Ik sta al tijden op een inhoud van 200+. :@
ry4lifezaterdag 2 oktober 2010 @ 19:11
Deel numero 1 van 4, plaats zo nog wat :)
Bugs:
1)http://apps.facebook.com/(...)JRoxgPXq%28fU&ref=nf
2)http://apps.facebook.com/(...)JRoxgR.q%28fU&ref=nf
3)http://apps.facebook.com/(...)JRoxgTWq%28fU&ref=nf
Feather:
1)http://apps.facebook.com/(...)JRoxhPWq%28fU&ref=nf
2)http://apps.facebook.com/(...)JRoxhQ-q%28fU&ref=nf
3)http://apps.facebook.com/(...)JRoxiMTq%28fU&ref=nf
4)http://apps.facebook.com/(...)JRoxiNYq%28fU&ref=nf
5)http://apps.facebook.com/(...)JRoxiPUq%28fU&ref=nf
6)http://apps.facebook.com/(...)JRoxiQWq%28fU&ref=nf

Gelukkig werkt FV wel met chrome *O*
Meddozaterdag 2 oktober 2010 @ 19:20
beetle :D
trainfreakzaterdag 2 oktober 2010 @ 19:31
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 19:20 schreef Meddo het volgende:
beetle :D
Centipede :D
Cat-astrophezaterdag 2 oktober 2010 @ 19:31
quote:
Banded quill en rode veer. ^O^
trainfreakzaterdag 2 oktober 2010 @ 19:35
Zijn er mensen die ervaring hebben met 'Farmville Cash'?
http://apps.facebook.com/(...)ef=bookmarks&count=0
Greyszaterdag 2 oktober 2010 @ 19:50
Blauwe veer
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Mirjamzaterdag 2 oktober 2010 @ 19:51
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 19:35 schreef trainfreak het volgende:
Zijn er mensen die ervaring hebben met 'Farmville Cash'?
http://apps.facebook.com/(...)ef=bookmarks&count=0
wat denk je nou zelf?
ry4lifezaterdag 2 oktober 2010 @ 20:04
quote:
*O*
En ik zal weer wat collecties posten...
ry4lifezaterdag 2 oktober 2010 @ 20:08
Deel numero 2 van 4:

Button:
1)http://apps.facebook.com/(...)JRpqmPWq%28fU&ref=nf
2)http://apps.facebook.com/(...)JRpqmQWq%28fU&ref=nf
3)http://apps.facebook.com/(...)JRpqmRZq%28fU&ref=nf
4)http://apps.facebook.com/(...)JRpqmS-q%28fU&ref=nf
5)http://apps.facebook.com/(...)JRpqnKUq%28fU&ref=nf
6)http://apps.facebook.com/(...)JRpqnLVq%28fU&ref=nf
7)http://apps.facebook.com/(...)JRpqnMUq%28fU&ref=nf
8)http://apps.facebook.com/(...)JRpqnNVq%28fU&ref=nf
9)http://apps.facebook.com/(...)JRpqnOYq%28fU&ref=nf

[ Bericht 0% gewijzigd door ry4life op 02-10-2010 20:15:03 ]
Greyszaterdag 2 oktober 2010 @ 20:08
Feathers
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
ry4lifezaterdag 2 oktober 2010 @ 20:11
Deel numero 3 van 4:

Gardening:
1)http://apps.facebook.com/(...)JRpqoN.q%28fU&ref=nf
2)http://apps.facebook.com/(...)JRpqoPTq%28fU&ref=nf
3)http://apps.facebook.com/(...)JRpqoQWq%28fU&ref=nf
4)http://apps.facebook.com/(...)JRpqoRYq%28fU&ref=nf
5)http://apps.facebook.com/(...)JRpqoT-q%28fU&ref=nf
6)http://apps.facebook.com/(...)JRprfL-q%28fU&ref=nf
7)http://apps.facebook.com/(...)JRprfNTq%28fU&ref=nf

Morgen of maandag de rest, dat zijn er dan wat meer denk ik :Y
Greyszaterdag 2 oktober 2010 @ 20:13
Twine *O*

Bij de knopen zat er tussen al die linkjes geen formal button, die ik nog nodig heb :D
Harajuku.zaterdag 2 oktober 2010 @ 20:14
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 20:13 schreef Greys het volgende:
Twine *O*

Bij de knopen zat er tussen al die linkjes geen formal button, die ik nog nodig heb :D
Ik kreeg alleen maar formal. Eén brass, rest formal.
Cat-astrophezaterdag 2 oktober 2010 @ 20:17
Brass, pearl en shears (2 keer!) *O*
Cat-astrophezaterdag 2 oktober 2010 @ 20:17
quote:
*;
Greyszaterdag 2 oktober 2010 @ 20:21
Bugs
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Feathers
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
trainfreakzaterdag 2 oktober 2010 @ 20:22
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 19:51 schreef Mirjam het volgende:

[..]

wat denk je nou zelf?
Mja :@

:P
Mirjamzaterdag 2 oktober 2010 @ 20:23
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 20:22 schreef trainfreak het volgende:

[..]

Mja :@

:P
:*
Cat-astrophezaterdag 2 oktober 2010 @ 20:25
Alles in mijn garage is geupgraded! *O*
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Meddozaterdag 2 oktober 2010 @ 20:25
Bugs
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Buttons
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Gardening tools
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
trainfreakzaterdag 2 oktober 2010 @ 20:27
Meddo, kan je mij eens toevoegen?
Ik kan niets van jou accepteren...
Meddozaterdag 2 oktober 2010 @ 20:29
Als je gewoon blijft spelen :( Ik heb je er niet voor niks uitgegooid :6
trainfreakzaterdag 2 oktober 2010 @ 20:33
quote:
Op zaterdag 2 oktober 2010 20:29 schreef Meddo het volgende:
Als je gewoon blijft spelen :( Ik heb je er niet voor niks uitgegooid :6
Ik was even gestopt ja...
Greyszaterdag 2 oktober 2010 @ 20:34
Even 40 keer klikken om die combine te bouwen.
Allemachtig _O-
Kimbellzaterdag 2 oktober 2010 @ 20:36
http://apps.facebook.com/(...)JRpshTZq%28fU&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)JRpsiMWq%28fU&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)JRpsiPUq%28fU&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)JRpsiSXq%28fU&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)JRpsjL.q%28fU&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)JRpsjPVq%28fU&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)JRpsjR-q%28fU&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)JRpskLUq%28fU&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)pskN%2Cq%28fU&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)JRpskRUq%28fU&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)pskT%2Cq%28fU&ref=nf
Cat-astrophezaterdag 2 oktober 2010 @ 20:40
quote:
2 beetles en 2 rode veren. ^O^ ^O^
Greyszaterdag 2 oktober 2010 @ 20:44
Blauwe vlinder! *O*
vigierzaterdag 2 oktober 2010 @ 21:06
Thnx Kimbell!

En daarom uit de Country Kitsch: http://apps.facebook.com/(...)JRpukRWq%28fU&ref=nf
Kimbellzaterdag 2 oktober 2010 @ 21:11
Cowbell :D
Greyszaterdag 2 oktober 2010 @ 21:12
Knopen
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf

Vlinders
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Kimbellzaterdag 2 oktober 2010 @ 21:14
Nabranders

http://apps.facebook.com/(...)JRpumSYq%28fU&ref=nf

http://apps.facebook.com/(...)JRpunTVq%28fU&ref=nf
Meddozaterdag 2 oktober 2010 @ 21:16
Kunnen belted kalfjes niet in de nursery?
Greyszaterdag 2 oktober 2010 @ 21:18
Formal buttons
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf
Greyszaterdag 2 oktober 2010 @ 21:44
Fertilize all
http://apps.facebook.com/(...)B%2Akey%2A%7D&ref=nf