abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_86892238
Hoi MIS-daad fans, ik wil graag een topic openen over een van de grootste MIS-teries van de 20e eeuw. Een gemiddelde CSI-aflevering is er niets bij en in tegenstelling tot elke film en serie wordt hier de zaak niet opgelost.

Dit topic is bedoeld om wilde theorien te posten, aanwijzingen te ontcijferen of aanvullende informatie te verschaffen.

SomertonMan2.jpg


Taman Shud Case
De zaak Taman Shud houdt de gemoederen in Australië al ruim 62 jaar bezig. Ook de rest van de wereld komt nu achter het bestaan van deze zaak, want wie houdt er nu niet van een beetje mysterie?

The Somerton Man is in 1948 op Somerton Beach gevonden in Adelaide. Op zijn lijf is niets gevonden wat erop wijst dat hij is vermoord, maar er is ook geen enkel bewijs voor zelfmoord of een natuurlijke dood te vinden. Tot hier klinkt het nog niet zo raar, of wel? Maar de omstandigheden rond de dood van deze onbekende man maken dat het een spannend, interessant en vooral mysterieus verhaal wordt.

Zo vonden ze in zijn broek een geheim, dichtgenaaid vakje waarin een briefje zat met de woorden "Taman Shud". Het leek erop alsof dit ergens uit gescheurd was, en enige tijd later bracht iemand The Rubaiyat van Omar Khayyam naar het politiebureau. De man had het boek eerder in zijn auto gevonden, maar wist niet van de link met deze zaak. De politie onderzocht het boek en het stukje papier leek inderdaad uit dat boek te komen. Maar dat is nog niet alles, achterin het boek is met een heel licht potlood een code geschreven :o. De politie heeft een blacklight nodig gehad om de code te vinden, en 62 jaar later tasten we nog in het duister over de identiteit van the Somerton Man en over de betekenis van de code.

Tegenwoordig heeft men het idee dat het vergif misschien in de sigaretten zat. Dat kan verklaren waarom het pakje en de sigaretten beide van een ander merk waren.

Somerton Man
De Somerton Man werd op 1 december 1948 gevonden op Somerton Beach in Adelaide. Zijn lichaam lag met zijn rug tegen een muurtje, alsof hij gewoon zijn roes aan het uitslapen was op het strand.
Somerton Man was 180 centimeter lang met grijze ogen en rossig haar wat al een beetje grijs werd. Hij had brede schouders, een smalle taille en hoge kuitspieren als dat van iemand die danst of veel rent of zwemt. Nieuwe onderzoeken wijzen uit dat hij heel speciale oren had waar de cymba (bovenste gedeelte van de oorschelp) groter is dan de cavum (onderste gedeelte van de oorschelp). Maar 1 tot 2% van de blanke bevolking heeft zulke oren. Dus, als iemand met zulke oren dit leest en een familielid heeft die rond 1948 vermist raakte, speak up.
SomertonManEars.jpg

Eigendommen
In zijn zakken vond de politie een gebruikt buskaartje van de stad naar St. Leonards in Glenelg, een ongebruikt tweede klas treinkaartje van de stad naar Henley Beach, een aluminium Amerikaanse kam, een half pakje Juicy Fruit kauwgum, een pakje Army Club sigaretten met Kensitas-sigaretten erin, en een voor een kwart gevuld doosje Bryant & May lucifers.
Op 14 januari, 1949 vonden ze een bruine koffer in Adelaide Railway Station. Het label was ook hier verwijderd, en het bleek dat de koffer op 30 november 1948 na 11.00uur ingecheckt was. In de koffer vonden ze een roodgeblokte kamerjas, een paar rode pantoffels, vier onderbroeken, een pyjama, scheerspullen, een lichtbruine broek met zand in de omgeslagen pijpen, een elektriciens schroevendraaier, een stencilkwast, een tafelmes geslepen tot kort, scherp instrument en een schaar zoals ze gebruiken op vrachtschepen. Ook vonden ze oranje draad in de koffer van het merk Barbour. Dit merk is niet in Australië te verkrijgen, en de Somerton Man had zijn broek gerepareerd met hetzelfde soort draad. Zo weten ze dat de koffer deze man toebehoorde.
Ook hier waren alle labels verwijderd, met uitzondering van het volgende: op een stropdas stond" T. Keane" geschreven, "Keane" op een plunjezak voor wasgoed en "Kean" op een singlet. Het handschrift lijkt anders te zijn dan het handschrift waarmee de code is geschreven. De politie stelt dat degene die de labels heeft verwijderd expres T. Keane heeft laten staan, wetende dat T. Keane niet de Somerton Man is.

znrhp2.jpg

vxm0hs.jpg
Screenshot uit
Jestyn en Alfred Boxall
Jestyn is een groot deel van het mysterie. Het boek dat in de auto gevonden werd had niet alleen de mysterieuze code en Taman Shud eruit gescheurd, er stond ook een telefoonnummer in geschreven. Dit telefoonnummer leidde de politie naar een vrouw die niet wilde dat haar naam bekend gemaakt werd. De naam is tegenwoordig bij een paar mensen bekend, maar haar familie houdt publicatie nog altijd tegen ook al zijn Jestyn en haar zoon al overleden.

Jestyn ontkende te weten wie de Somerton Man is, en zei dat ze wel een Rubaiyat had maar deze aan Alfred Boxall heeft gegeven in 1945 toen ze als zuster werkte in Royal North Shore Hospital, Sydney. Ze kwam Alf Boxall tegen in het Clifton Gardens Hotel in Sydney, en gaf hem daar het boek. De politie dacht hierdoor dat Alf Boxall de Somerton Man was, totdat ze hem levend en wel vonden. Ook had hij het boek nog en dit boek was intact. Jestyn had vers 70 uit de Rubaiyat voorin het boek geschreven, en dit ondertekend met Jestyn. Zo is de politie bij de naam Jestyn gekomen, en zo zijn ze haar gaan noemen. Jestyn vertelde dat ze nog een kreeg een brief van Boxall kreeg, waarop ze reageerde dat ze nu getrouwd was. Ook is er een keer in eind '48 een onbekende man in haar wijk geweest die haar buren vragen stelde over haar.

4904_114389982925_567997925_2867859_1842556_n.jpg

Toen de politie Jestyn meenam om naar het gipsen afgietsel van de Somerton Man te kijken, schrok ze toen ze deze zag en sloeg gelijk haar ogen neer. Het hele verdere gesprek heeft ze naar beneden gekeken. Interessant.

Jestyn was een nurse en Alfred Boxall was een army lieutenant.

Mangnoson
Op 6 juni 1949 werd het lijkt van de tweejarige Clive Mangnoson gevonden in een zak op de Largs Bay zandheuvels, ongeveer 20 kilometer van Somerton. Naast hem lag het bewusteloze lichaam van zijn vader Keith Waldemar Mangnoson, die er erg slecht aan toe was en gelijk naar een ziekenhuis werd gebracht. Vervolgens onderging hij allerlei tests en werd overgebracht naar een gesticht. Ze zijn vier dagen vermist geweest, en ze denken dat Clive al 24 uur dood was toen ze werden gevonden.

Net als bij de Somerton Man konden ze geen doodsoorzaak vaststellen bij de jonge Clive, maar ook hier geloofden ze niet dat het iets natuurlijks was.

De moeder van de jongen, Mrs Mangnoson, vertelde na de dood dat ze geterroriseerd werd door een gemaskerde man die haar voor haar huis bijna overreed in een crèmekleurige auto. Ze vertelde dat de man uitstapte met een kaki zakdoek voor zijn gezicht en haar waarschuwde 'to keep away from the police, or else'. Daarnaast is er gezien hoe een man die op haar beschrijving leek rond haar huis liep te spoken.
Mrs Mangnoson gelooft dat dit allemaal in verband staat met de Somerton Man, daar haar man naar buiten bracht dat hij denkt dat de Somerton Man Carl Thompsen is, een vroegere collega waarmee hij in Renmark werkte in 1939.

Marshall
In juni 1945, drie jaar voor de dood van Somerton Man, werd het lijk van een 34-jarige man uit Singapore genaamd Joseph Saul Haim Marshall gevonden in Mosman, Sydney. Naast zijn lijk lag een opengeslagen editie van The Rubaiyat van Omar Khayyam. Zijn dood is vastgesteld als zelfmoord door middel van vergiftiging. Ongeveer twee maanden later geeft Jestyn een Rubayiat aan Boxall in het Clifton Gardens Hotel op maar een kilometer afstand van Mosman. Tijdens het onderzoek legde Gwenneth Dorothy Graham een verklaring af, en 13 dagen later werd ze in haar badkuip gevonden met doorgesneden polsen. Belangrijk: Ze werd ' facedown' in bad gevonden, en de doodsoorzaak was verdrinking, ze was niet doodgebloed. Als je verdrinkt in bad gebeurt dat meestal op je rug. Maar als je iemand doodt door middel van verdrinking, dan druk je het slachtoffer inderdaad facedown onder water.

Helmut Hendon was de vriend van Dorothy en hij iets met zusters. Na haar dood is hij met één getrouwd. Alles speelt zich vlakbij Jestyn af, dus is er een kansje dat Helmut Jestyn ook kende.

Jestyn, de zoon en de mannen
Zoals eerder gezegd had de Somerton Man speciale oren die maar bij 1 tot 2% van de blanke bevolking voorkomen. De kans dat je dus willekeurig wat mensen pakt en hun oren bekijkt en zo'n oor vindt is nihil. Derek Abbott heeft wat mensen bij elkaar gepakt

64602_10150095178832926_567997925_7326843_2934189_n.jpg

quote:
Let's play it by ear.........

Remember here who everyone is. Jestyn is the nurse at the centre of the mystery who said she gave an Omar Khayyam to Alf Boxall, but didn't admit giving one to the Somerton Man or George Marshall. The Somerton Man had her unlisted phone number in his copy. George Marshall died in identical circumstances to the Somerton Man. Jestyn lived very close to the locations of both their deaths across two different Australian States at the right time.

Dorothy Graham testified at George Marshall's inquest and was found dead 13 days later face down in a bath from drowning. Her boyfriend was Hellmut Hendon. He also had an eye for nurses, as he went onto marry one. So there is a small chance he may have met Jestyn.

The newspaper reports at the time made innuendos that either the Somerton Man or Alf Boxall or both had affairs of the heart with Jestyn.

Jestyn's son was conceived around Oct 1946, Alf Boxall, Hellmut Hendon, and the Somerton Man were quite likely to have been around at that time. but not George Marshall, as he was already dead.

Can we definitely eliminate some of these guys by looking at the ears? This is the question. For comparison we have included Jestyn's future husband's ear and Jestyn's brother's ear (to see what ears on her side of the family look like).

The Somerton Man's ear comes from the police photo. The ears of all the others we were very lucky to find in their WWII army records, except that of Jestyn's son who was too young for WWII. Luckily he had the type of job that got him into newspapers, so getting his photo was achievable.

The ear-ie result is......

a) First of all, notice everyone above has attached earlobes. There are no hanging earlobes. So we cannot make use of this feature at all.

b) We can definitely eliminate Alf Boxall's ear straight away. Notice it is very different from all the others. It has a lot of sharp bends, whereas the other ears have smoother curves.

c) The ridge the separates the two main hollows of the ear is called the "crus helicis." This is normally high up. Notice that it is low down on the Somerton Man and Jestyn's son. This is a very rare feature possessed by a small percentage of the population.

d) Notice that the upper hollow ("cymba") is very deep and rounded in both the Somerton ear and in Jestyn's son's ear. All the other ears have small shallow cymbas.

e) Notice Jestyn's husband's ear is very similar to an ear from her side of the family (brother). Both sides of the family do not have a low crus helicis nor the deep rounded cymba. But the son does and the Somerton Man does.

f) Notice both the husband and the brother have a smooth outer ridge of the ear. But both the Somerton Man and Jestyn's son have slight "Darwin's" peaks. (A Darwin's peak is that little sharp bend in the upper rim of the ear).

g) Previous photos in this album have already compared the Somerton Man's ear with Jestyn son and have already showed a correlation. What we have done here is to go a step further by showing there is NO correlation in the other cases. This supports the correctness of the previous calculations on the probability of the relationship being a random coincidence.
De Code
De code zoals gevonden in het boek.
2887_82158087925_567997925_2370936_1676562_n.jpg

Men denkt dat de code een one-time-pad code is. Dat houdt in dat de mensen van en voor wie de code is, allemaal hetzelfde pad hebben om de code te ontcijferen. In deze zaak denken we dat de pad Omar Khayyam's Rubayiat is, maar dan wel dezelfde versie als dat de Somerton Man had, een editie die we niet kunnen vinden maar wel nodig hebben. Ook word er gedacht dat de letters de eerste letters van woorden zijn. Zo zou je bijvoorbeeld van MLIABO My Life Is All But Over kunnen maken.

De tweede regel lijkt doorgestreept of onderstreept te zijn. Omdat de Rubayiat zo'n grote rol speelt gaan we ervanuit dat het doorgestreept moet zijn waardoor je op vier regels uitkomt. The Rubayiat bestaat namelijk uit quatrains, versen van vier regels.

Wat gelijk opvalt aan de code is dat de eerste letters gekke w's of gekke m's zijn. Het rare hieraan is dat hij verderop wel de M normaal schrijft waardoor ik twijfel of die eerste letters wel een w of m moeten voorstellen. Een tweede wat gelijk opvalt is het kruis op de O. Het kruis staat ook nog eens door twee lijnen die daar ook gek geplaatst zijn.
Ten derde kun je op de laatste lijn twee keer een S vinden, maar de tweede S is heel anders geschreven dan de eerste waardoor we ons moeten afvragen of de tweede wel een S is, of misschien een S met een speciale betekenis.
Als laatste hebben we nog de laatste drie letters. De laatste B wordt geschreven met een streep alsof hij het briefje hiermee afsluit.

Er zijn zoveel rare aanwijzingen die allemaal op niets uitkomen.

Tamam Shud, 'het einde' kan op zelfmoord wijzen.
De vermiste Tom Keane aan wie de kleding in de koffer toebehoorde, zullen zijn collega's liegen?
Waarom stond het nummer van de zuster in 'The Rubaiyat'
Betekent de code uberhaupt iets en zoja, zou het een licht op de zaak kunnen laten schijnen?
Wie zou de man kunnen zijn? Een Russische of andere oost-europese spion?

Hier een uitgebreider artikel, in het engels http://en.wikipedia.org/wiki/Taman_Shud_Case

teksten beschikbaar onder CC-BY-SA/GFDL :|W

[ Bericht 43% gewijzigd door Harajuku. op 03-03-2011 02:07:16 ]
  maandag 27 september 2010 @ 10:56:46 #2
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_86892861
Wow, dit verhaal ken ik helemaal niet. Het klinkt ook bijna te raar om waar te zijn, met al die clues. Fantastisch, ik ga daar meer over lezen.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 27 september 2010 @ 11:37:52 #3
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_86894067
Waarom graven ze hem niet op trouwens? Met al dat DNA in de computers van tegenwoordig moeten ze toch wel wat familie vinden van deze man.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_86894618
Van wikipedia
quote:
In March 2009 a University of Adelaide team led by Professor Derek Abbott began an attempt to solve the case through cracking the code and exhuming the body to test for DNA.[71] DNA could link the Somerton man to a short list of family surnames greatly narrowing the search. The media has suggested that Jestyn's (de codenaam voor de zuster wiens telefoonnummer in het boek stond) son, who was 16-months old in 1948 and died in 2009, may have been a love child of either Alf Boxall or the Somerton Man and passed off as her husband's. DNA testing would confirm or eliminate this speculation.[71] In a current affairs program on the efforts of the team, retired detective Gerry Feltus, who worked on the case for many years, admitted that he knew the identity of the mystery woman but, wanting to protect the woman's privacy, refused to disclose it.[71]
Ze zijn er dus blijkbaar mee bezig. Ben benieuwd.
pi_86896690
Een van de theorieen die trouwens wel logisch lijkt is dat het vergif in zijn sigaretten zat. Er zat immers een ander (duurder) merk sigaretten in zijn pakje. Helaas is dit nooit onderzocht.

Ook is er een theorie dat het een spion zou betreffen. Het feit dat ie zo moeilijk te identificeren is zou er tenminste op wijzen dat ie een goede spion was :P (Misschien is het wel Jason Bourne :P)
  maandag 27 september 2010 @ 13:11:23 #6
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_86897042
quote:
While no answer has been accepted as correct, a leading theory is that the code indicates the initial letters of words. In 2004, retired detective Gerry Feltus suggested in a Sunday Mail article the final line "ITTMTSAMSTGAB" could start "It's Time To Move To South Australia Moseley Street..." (the former nurse lived in Moseley Street which is the main road through Glenelg).[11]
Die nurse had zo'n boek en gaf die aan army lieutenant named Alfred Boxall. Veel AB in de code.
Alfred Boxall had iets met intelligence agencies, wat samenhangt met de spy theorie. Op de avond van de moord werd het boek waaruit het papier met de code komt gevonden in de auto van een voor ons onbekende man. Wat is de link daar in hemelsnaam

quote:
Rumours began circulating that Boxall was involved in military intelligence during the War, adding to the speculation that the dead man was a Soviet spy poisoned by enemies unknown. When Boxall was asked in an interview whether he told the woman if he had worked in a military intelligence unit, he stated "No", rather than denying that he had worked in an intelligence unit.[44] The fact that the man died in Adelaide, the nearest capital city to Woomera, a top-secret missile launching and intelligence gathering site,[52] heightened this speculation. It was also recalled that one possible location the man may have traveled to Adelaide from was Port Augusta,[3] a town relatively close to Woomera.
Stel dat "It's Time To Move To South Australia Moseley Street..." correct is, en dat Alfred Boxell inderdaad is wat hier boven staat wat de dead man dan weer een spy zou kunnen maken (snap je het nog) wat volgt er dan

To Get A Back. Wie of wat is A
To Give A Book :')
To Get A..s Book
To Get Alfred Boxall

Maar goed, als hij een Russische spion is, waarom zou de code dan in het Engels zijn :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_86897727
Het kan natuurlijk ook iets met die zuster te maken hebben, aangezien daar nooit de naam van is vrijgegeven (ook al is ze nu al jaren dood :{ )
  maandag 27 september 2010 @ 14:08:04 #8
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_86899012
quote:
Op maandag 27 september 2010 13:33 schreef Stranger het volgende:
Het kan natuurlijk ook iets met die zuster te maken hebben, aangezien daar nooit de naam van is vrijgegeven (ook al is ze nu al jaren dood :{ )
Joa, we weten alleen dat iemand die op de zaak zat haar ooit Mrs Thompson noemde. Maar ze zeggen verder dat het niet werd verteld omdat ze nu getrouwd was en als je naam dan in verbinding komt met een dode man en een Alfred Bowell.. Ik kan me wel voorstellen dat je dan niet je naam bekend wil hebben, zeker in die tijd.

Dus. De code kwam uit het boek dat op de achterbank van een onbekende man is gevonden. In dat boek stond ook het telefoonnummer van de retired zuster, die overigens daarvoor een army nurse (!) was. En wat ze verder alleen bij haar vandaan hebben gehaald is dat zij ook een boek had, en die aan Bowell gaf die dat nog intact in zijn bezit had.

Ik zie de link echt niet :') Waarom dat boek in de auto van die onbekende man
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_86899273
quote:
Op maandag 27 september 2010 14:08 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Joa, we weten alleen dat iemand die op de zaak zat haar ooit Mrs Thompson noemde. Maar ze zeggen verder dat het niet werd verteld omdat ze nu getrouwd was en als je naam dan in verbinding komt met een dode man en een Alfred Bowell.. Ik kan me wel voorstellen dat je dan niet je naam bekend wil hebben, zeker in die tijd.

Dus. De code kwam uit het boek dat op de achterbank van een onbekende man is gevonden. In dat boek stond ook het telefoonnummer van de retired zuster, die overigens daarvoor een army nurse (!) was. En wat ze verder alleen bij haar vandaan hebben gehaald is dat zij ook een boek had, en die aan Bowell gaf die dat nog intact in zijn bezit had.

Ik zie de link echt niet :') Waarom dat boek in de auto van die onbekende man
Het slachtoffer was daarvoor in de buurt van de zuster geweest, heeft een pagina uit het boek gescheurd en gedumpt in een auto van iemand die niets met de zaak te maken heeft. Blijkbaar was de pagina belangrijk genoeg om in een geheime zak in zijn broekzak te bewaren.. Ik begrijp er ook de ballen van. Misschien heeft die Alfred Boxell er wel niets mee te maken, en was die zuster gewoon een pretentieuze slet in de oorlog die aan iedereen met wie ze het bed deelde een 13e eeuws poëzieboek gaf :P
  maandag 27 september 2010 @ 14:18:29 #10
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_86899354
De code stond nog in het boek, alleen Taman Shud was eruit gescheurd toch?

Ja, grote kans dat ze er niets mee te maken hebben, maar dat haar telefoon in boek 1 staat en zij boek 2 ooit had maar die aan Bowell gaf, ik vind dat best toevallig :').
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_86899382
quote:
Na ondervraging gaf ze toe dat ze ooit een versie van 'The Rubaiyat' in haar bezit had gehad maar deze tijdens de oorlog aan een man genaamd 'Alfred Boxall' had gegeven. Deze man werd opgespoord en zijn versie van het boek werd intact teruggevonden.
Nu
  maandag 27 september 2010 @ 14:20:12 #12
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_86899417
quote:
Op maandag 27 september 2010 14:19 schreef ChiefBigFoot het volgende:

[..]


Ik zei dat net, dat heb je nog gequote
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_86899521
quote:
Op maandag 27 september 2010 14:20 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik zei dat net, dat heb je nog gequote
Ik zie het (nu :P)
Nu
  maandag 27 september 2010 @ 20:09:41 #14
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_86914708
Years after the burial, flowers began appearing on the grave. Police questioned a woman seen leaving the cemetery but she claimed she knew nothing of the man.

Dat is ook wel een beetje raar.

Heeft iemand dit al gezien? Ga ik straks wel even kijken denk ik
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  dinsdag 28 september 2010 @ 14:43:53 #15
187674 Sigmund666
Do not feed the Residents
pi_86941849
Bizar. Hier volg ik even. :)
U heeft de issues, ik heb de tissues.
Your shit's weak! My shit will fuck you up son! YEAH BUDDY!
pi_86968737
Interessante zaak. Ik wil een oplossing.
full stops and exclamation marks
pi_86970779
Nog nooit van gehoord, interresant zeg!
pi_87386592
Misschien was het wel een meneer die het leven niet meer zag zitten maar enorm van detectiveverhalen hield, en daarom als laatste wens nog een groot mysterie wilde creëren. O+
pi_87412408
zit wat in wat sommige mensen doen er alles aan om een soort groot mogelijke 'nalatenschap'erop na te houden
Yvonne schreef op maandag 31 oktober 2011 @
13:59:43 in DEF SC #282 aan AchJa & Co
Vanaf hier en nu stopt het in DEF én op FOK!
Ik wil hier een normale SC zonder gebitch!
pi_87413079
quote:
Op maandag 11 oktober 2010 11:33 schreef rubje het volgende:
zit wat in wat sommige mensen doen er alles aan om een soort groot mogelijke 'nalatenschap'erop na te houden
En hoe kan het dan dat er niemand hem heeft kunnen identificeren? Ik bedoel, je hebt dan toch familie/vrienden die je herkennen en zoiets hebben van 'ja het was sowieso een vreemde gast'.
  zondag 28 november 2010 @ 01:47:43 #21
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89246657
Een spion.

Zijn er ook foto's van deze man beschikbaar?
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 01:51:21 #22
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89246709
OP heel erg veranderd met mijn uitgebreide versie, en kijk ook even hier Behoor jij tot die 2%?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 01:51:54 #23
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89246719
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 01:47 schreef Trava het volgende:
Een spion.

Zijn er ook foto's van deze man beschikbaar?
Ja hoor, van zijn lijk.

SomertonMan2.jpg
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 02:50:55 #24
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89247523
Zijn er de afgelopen tijd nog opmerkelijke nieuwtjes over de zaak bij gekomen?
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 02:55:21 #25
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89247574
Het belangrijkste aanknopingspunt is de oren. Men weet nog niet heel lang van die oren, en dat ze dus bijzonder zijn. Veel nieuwtjes zijn er niet te vinden, men komt geen stap verder. Zo gauw er eindelijk een nieuwtje komt komt de oplossing ook dichtbij denk ik.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 02:58:13 #26
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89247602
quote:
7s.gif Op zondag 28 november 2010 02:55 schreef Harajuku. het volgende:
Het belangrijkste aanknopingspunt is de oren. Men weet nog niet heel lang van die oren, en dat ze dus bijzonder zijn. Veel nieuwtjes zijn er niet te vinden, men komt geen stap verder. Zo gauw er eindelijk een nieuwtje komt komt de oplossing ook dichtbij denk ik.
Is het gebit en DNA bestudeert? Wel raar na zoveel jaren geen identiteit te kunnen vaststellen.
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 03:00:09 #27
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89247616
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 02:58 schreef Trava het volgende:

[..]

Is het gebit en DNA bestudeert? Wel raar na zoveel jaren geen identiteit te kunnen vaststellen.
Ze zijn op dit moment bezig om toestemming te krijgen om het lijk op te graven. In de tijd dat het gebeurde hebben ze wel vingerafdrukken enzo de wereld rondgestuurd, landen waar Australie mee sprak dus genoeg landen ook niet, maar dat leverde ook geen enkele match op.

Grappig dat je het gebit nog even noemt, want naast de oren is zijn gebit ook bijzonder. Geen zin om het allemaal op te zoeken nu, maar het komt er op neer dat hij 2 tanden mist, en zo geboren is. Ook iets wat niet bij veel mensen voorkomt en genetisch is. Jestyn haar zoon heeft dus en de oren en datzelfde gebit.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 03:05:29 #28
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89247661
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 03:09:05 #29
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89247688
Wat is het voor boek dan?

En wie is Jestyn precies, kan uit de OP niet 1,2,3 lezen wie het is.
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 03:17:13 #30
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89247736
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 03:09 schreef Trava het volgende:
Wat is het voor boek dan?

En wie is Jestyn precies, kan uit de OP niet 1,2,3 lezen wie het is.
Een editie van The Rubaiyat van Omar Khayyam die nergens te vinden is. In het boek was een telefoonnummer geschreven die niet in het telefoonboek stond toentertijd. Dit was het telefoonnummer van Jestyn, maar zij heeft altijd gezegd dat ze Somerton Man niet kende. Hoe komt hij dan aan haar nummer en wat moest hij ermee? Zijn busrit van de dag dat hij stierf ging ook naar de straat waar zij woonde. En haar zoon waarvan de conceptie rond de tijd heeft moeten liggen toenSomerton Man daar was, heeft dus en zijn oren en zijn gebit.
Het moet zijn kind wel zijn, en Jestyn moet hem dus wel gekend hebben. No way dat je twee mensen rond dezelfde tijd ontmoet die beide die twee schaarse dingen hebben.

En als je fan bent van Somerton Man als spion, Jestyn was een army nurse. En ze zaten daar dichtbij een secret military base, waar Alf Boxall voor gewerkt schijnt te hebben. (Jestyn gaf Boxall een andere editie van The Rubayiat) En The Rubayiat is natuurlijk een belangrijk punt in dit verhaal, dus alles van Jestyn hier is wat te toevallig om niet aan de zaak gelinkt te zijn.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 03:23:10 #31
25682 2cv
Niet subtiel
pi_89247772
Ik heb de Engelstalige Wikipedia-versie een poos terug gelezen. En een poos daar weer voor ook al eens. Daarbij heb ik dit topic vluchtig doorgelezen.

Er is iets wat ik me afvraag: stel ze trekken wat DNA uit de Somerton man en uit Jestyn's zoon en het blijkt dat de Somerton man inderdaad de vader is van Jestyn: wat bewijs je er dan mee ?
Op maandag 14 mei 2012 23:55 schreef Sjoegerd het volgende:
Volgens mij wordt geen enkele auto zo onderhouden en geliefd als de jouwe :)
https://www.facebook.com/groups/linkshandigen/
  zondag 28 november 2010 @ 03:26:01 #32
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89247794
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 03:23 schreef 2cv het volgende:
Ik heb de Engelstalige Wikipedia-versie een poos terug gelezen. En een poos daar weer voor ook al eens. Daarbij heb ik dit topic vluchtig doorgelezen.

Er is iets wat ik me afvraag: stel ze trekken wat DNA uit de Somerton man en uit Jestyn's zoon en het blijkt dat de Somerton man inderdaad de vader is van Jestyn: wat bewijs je er dan mee ?
Dat Jestyn alles bij elkaar heeft gelogen en hem wel kende. Maar dat zal niet de reden zijn om zijn DNA af te nemen. Ze zullen het DNA door de database halen en als het goed is komt er dan één achternaam veel vaker naar voren dan andere namen. Zo kunnen ze misschien achter zijn achternaam komen. Dat is het plan althans.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 03:34:09 #33
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89247841
Hier staat het boek wel online, ik weet niet.

http://www.therubaiyat.com/fitzindex.htm
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 03:37:25 #34
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89247865
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 03:34 schreef Trava het volgende:
Hier staat het boek wel online, ik weet niet.

http://www.therubaiyat.com/fitzindex.htm
Ja, maar er zijn meerdere edities die allemaal verschillen van elkaar. Ze gaan er bij de code vanuit dat het een one-time pad code is, voor zo'n code heb je allemaal hetzelfde pad nodig om de code te kunnen ontcijferen. Als het dus een code is, en SM was bv een spion, dan zouden al zijn spionnenvriendjes exact hetzelfde boek gehad moeten hebben om het bericht de decoderen. SM's boek is al heel wat jaren kwijt, en de zoektocht heeft allerlei edities opgeleverd, maar nooit de exacte editie.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 03:39:26 #35
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89247878
Hoe kan het dat zijn boek kwijt is.

Daarbij betekent Taman in mijn taal genoeg. Taman Shud, Genoeg geweest? Het is genoeg geweest/Het is afgelopen.

Spion: De missie is afgeblazen/mislukt/afgelopen.
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 03:41:53 #36
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89247892
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 03:39 schreef Trava het volgende:
Hoe kan het dat zijn boek kwijt is.

Daarbij betekent Taman in mijn taal genoeg. Taman Shud, Genoeg geweest? Het is genoeg geweest/Het is afgelopen.

Spion: De missie is afgeblazen/mislukt/afgelopen.
Klopt, het zou zoiets als "het einde" moet betekenen. Sommigen denken inderdaad wat jij ook al zegt, anderen denken dat het een zelfmoordbriefje is.

Alle spullen van de Somerton Man zijn in de jaren 70 vernietigd :( Het stukje papier met Taman Shud bestaat nog wel.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 03:44:31 #37
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89247912
quote:
11s.gif Op zondag 28 november 2010 03:41 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Klopt, het zou zoiets als "het einde" moet betekenen. Sommigen denken inderdaad wat jij ook al zegt, anderen denken dat het een zelfmoordbriefje is.

Alle spullen van de Somerton Man zijn in de jaren 70 vernietigd :( Het stukje papier met Taman Shud bestaat nog wel.
Waarom is het vernietigd? Misschien omdat het een Australische spion was die voor de regering werkte en daar de link met die nurse is.

Misschien heeft die de nurse een keer ontmoet en een kind ermee gekregen, maar doordat het gecompliceerd lag door z'n baan als hoog spion hij er een einde aan wou maken. Omdat hij niet gelukkig met z'n vrouw kon zijn.

Rare theorie op dit tijdstip.
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 03:47:03 #38
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89247928
Het zou ook kunnen dat hij d.m.v. het boek de code kon lezen.
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 03:47:33 #39
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89247933
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 03:44 schreef Trava het volgende:

[..]

Waarom is het vernietigd? Misschien omdat het een Australische spion was die voor de regering werkte en daar de link met die nurse is.

Misschien heeft die de nurse een keer ontmoet en een kind ermee gekregen, maar doordat het gecompliceerd lag door z'n baan als hoog spion hij er een einde aan wou maken. Omdat hij niet gelukkig met z'n vrouw kon zijn.

Rare theorie op dit tijdstip.
Ik ben zelf geen fan van de theorie over zelfmoord, ik wil dat het een badass spion is ;p Vind al die links met de army ook wat te toevallig. En alle labels van zijn bezittingen waren verwijderd hè, dat schijnt ook typisch te zijn voor spionnen.

Dit is een foto anno 2009 van het stukje papier dat gevonden is in het geheime vakjes in zijn broek. Ze hebben het niet netjes opgeborgen zoals je kunt zien, het is aardig verpauperd
4904_112816597925_567997925_2838248_1867765_n.jpg
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 03:48:16 #40
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89247940
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 03:47 schreef Trava het volgende:
Het zou ook kunnen dat hij d.m.v. het boek de code kon lezen.
Ja, grapjas, dat zat ik net allemaal uit te leggen :D Dat de code een one-time pad is waar het boek dus gebruikt wordt als dat pad.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 03:48:26 #41
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89247942
Er staat ook dat hij een Brits uiterlijk had, MI6?
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 03:51:06 #42
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89247962
Heb je ook al gezocht naar eventuele spionage praktijken rond die tijd? Misschien was hij achter iets wat te top-secret was achtergekomen.
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 03:52:29 #43
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89247974
In de laatste regel van de code kun je ook Transmit uit opmaken. Transmit message ofzo?
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 03:54:07 #44
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89247990
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 03:48 schreef Trava het volgende:
Er staat ook dat hij een Brits uiterlijk had, MI6?
Wat ik zelf een leuke theorie vind is dat hij een Russische spion was tijdens de Koude Oorlog. Voor Rusland op zoek naar informatie over hoe de atoombom te realiseren enzo.
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 03:52 schreef Trava het volgende:
In de laatste regel van de code kun je ook Transmit uit opmaken. Transmit message ofzo?
Hoe maak jij dat eruit op?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89247998
Interessante zaak, ik heb de hele wikipediapagina zitten lezen. :)
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  zondag 28 november 2010 @ 03:57:31 #46
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89248028
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 03:54 schreef heiden6 het volgende:
Interessante zaak, ik heb de hele wikipediapagina zitten lezen. :)
Hier staat nog veel meer informatie die je niet op Wikipedia terugvindt. Veelal bij de foto's.
http://www.facebook.com/group.php?gid=92730912666
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 04:00:36 #47
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89248063
quote:
7s.gif Op zondag 28 november 2010 03:54 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Wat ik zelf een leuke theorie vind is dat hij een Russische spion was tijdens de Koude Oorlog. Voor Rusland op zoek naar informatie over hoe de atoombom te realiseren enzo.

[..]

Hoe maak jij dat eruit op?
Hij heeft idd iets Russisch en Russen zijn goed qua spionage.

Weet ik niet precies, het kwam ineens op.

Stel je zou die s met een streep erdoorheen omdraaien krijg je een soort R dan de S die na de T staat is in het alfabet de letter voor de R. TR.

Uit het doorgestreepte woord en het woord eronder zou je kunnen maken het woordje wat te maken heeft met Military.
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 04:03:55 #48
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89248096
Het kan natuurlijk ook nog dat in de laatste zin iets staat met codenaam SAM. en dan de voorletters van elk woord.

Zoals:

I Talked To My T SAM Send the GAB

154519_10150128042587926_567997925_7830051_7656568_n.jpg

Dit zouden misschien wel van die vreemde radio freqeunties kunnen zijn waarover laatst een topic in BNW liep. Hierdoor worden cijfers als codes doorgestuurd naar geheim agenten etc.
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 04:11:12 #49
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89248140
Misschien draaf ik nu door, maar ik had gelezen dat er bloed in z'n maag gevonden was. Daarbij zie ik nu de reconstructie van z'n gebit. Misschien was het een vampier. :P
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 04:19:40 #50
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89248183
Correctie: Jestyn was geen army nurse, gewoon een nurse.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 04:20:34 #51
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89248187
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 04:11 schreef Trava het volgende:
Misschien draaf ik nu door, maar ik had gelezen dat er bloed in z'n maag gevonden was. Daarbij zie ik nu de reconstructie van z'n gebit. Misschien was het een vampier. :P
Die reconstructie klopt niet he. Je zou bij SM niet gezien hebben dat hij tanden mistte, bij die reconstructie zou je het gelijk zien zodra hij zijn mond maar een beetje zou openen,
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 15:02:44 #52
134533 donroyco
dus niet Donroyco
pi_89257126
quote:
7s.gif Op zondag 28 november 2010 04:20 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Die reconstructie klopt niet he. Je zou bij SM niet gezien hebben dat hij tanden mistte, bij die reconstructie zou je het gelijk zien zodra hij zijn mond maar een beetje zou openen,
Maar wélke tanden miste hij dan? :)
Op maandag 29 september 2008 11:45 schreef HostiMeister het volgende:
Dat is zeg maar de Nederlandse taal op een vuige keukentafel voorover buigen en hem dan zonder glijmiddel anaal verkrachten. :'(
  zondag 28 november 2010 @ 15:16:09 #53
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89257455
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 15:02 schreef donroyco het volgende:

[..]

Maar wélke tanden miste hij dan? :)
Bilateral andontia of the lateral incisors

His teeth were natural, but he had 9 teeth missing from the top, and another 9 teeth missing from the bottom. Most of the missing teeth were back teeth.
Two of his missing teeth were lateral incisors. This is quite possibility due to genetic anodontia, ie. he didn't grow those teeth in the first place. It is unlikely that he lost these two teeth by decay or accident. This is supported by Dwyer's statement if one was talking to the Somerton man one would not notice missing teeth.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 15:18:00 #54
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89257508
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89257511
quote:
14s.gif Op zondag 28 november 2010 15:16 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Bilateral andontia of the lateral incisors

His teeth were natural, but he had 9 teeth missing from the top, and another 9 teeth missing from the bottom. Most of the missing teeth were back teeth.
Two of his missing teeth were lateral incisors. This is quite possibility due to genetic anodontia, ie. he didn't grow those teeth in the first place. It is unlikely that he lost these two teeth by decay or accident. This is supported by Dwyer's statement if one was talking to the Somerton man one would not notice missing teeth.
Dat heb ik ook. :D
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  zondag 28 november 2010 @ 15:21:40 #56
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89257601
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 15:18 schreef heiden6 het volgende:

[..]

Dat heb ik ook. :D
Nu nog een gek oor and you're mine :9~
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89257627
quote:
10s.gif Op zondag 28 november 2010 15:21 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Nu nog een gek oor and you're mine :9~
Hele normale oren. En ik lijk in de verste verte niet op een rus ofzo, gelukkig. :')
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  zondag 28 november 2010 @ 15:24:13 #58
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89257673
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 15:22 schreef heiden6 het volgende:

[..]

Hele normale oren. En ik lijk in de verste verte niet op een rus ofzo, gelukkig. :')
Nouuu, bij de autopsie had die gozer het over een Brits uiterlijk, maar dat is denk ik door het rossige haar, dat zegt natuurlijk vrij weinig :') Ik vind hem er verder niet typisch Engels uitzien eigenlijk.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89257803
quote:
11s.gif Op zondag 28 november 2010 15:24 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Nouuu, bij de autopsie had die gozer het over een Brits uiterlijk, maar dat is denk ik door het rossige haar, dat zegt natuurlijk vrij weinig :') Ik vind hem er verder niet typisch Engels uitzien eigenlijk.
Nee, ik ook niet.
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  zondag 28 november 2010 @ 15:33:47 #60
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89257957
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 15:28 schreef heiden6 het volgende:

[..]

Nee, ik ook niet.
Je bent wel speciaal, Heiden.
Missing incisors since birth is a trait possessed by 2% of the population

Kun je nagaan hoe bijzonder SM was :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89258040
quote:
10s.gif Op zondag 28 november 2010 15:33 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Je bent wel speciaal, Heiden.
Missing incisors since birth is a trait possessed by 2% of the population

Kun je nagaan hoe bijzonder SM was :')
Ik heb alleen twee voortanden, en ik mis de overige zes snijtanden en daarnaast nog een paar kiezen waaronder alle verstandskiezen (in totaal mis ik 16 van de 32 elementen). Heb daarom nog een half melkgebit, hoektanden die zijn bijgeslepen en implantaten.

Maar goed, daar gaat het topic niet over. :)
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  zondag 28 november 2010 @ 15:46:10 #62
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89258339
Mijn oren lijken er een beetje op, ik weet niet precies.
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 15:50:53 #63
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89258482
Okay, nog even wat over de zaak dan.

Op die Facebook spitten ze ook dansgroepen van vroeger door. Why, you ask? Omdat hij brede schouders had, een smalle taille en hoge kuitspieren als dat van iemand die danst of veel rent of zwemt.

In die tijd, 1900 - 1950, gingen meerdere Russische balletgroepen en ander soort dansers de wereld over om op te treden. Met wat speurwerk kun je zo wat groepen vinden die in 1948 in Australië waren. Sydney, Melbourne, Adelaide zelf.

Fans van de theorie dat SM een danser was halen dan ook zijn eigendommen er even bij. Tussen zijn eigendommen vonden ze de kwast zoals ik in de OP aangeef, en deze aanhangers denken dat die kwast dan een make-upkwast is. De schaar kunnen ze ook aan dit verhaal matchen, dansers zouden iets met het leer van de schoen en een schaar doen.

En het feit dat hij zachte handen had, hij deed geen zwaar werk. Maar hij was in topconditie, dus een kantoorbaantje lijkt dan ook niet helemaal te kloppen.

Ik hoop natuurlijk dat SM een badass spion was, maar er hebben ook spionnen bestaan die fanatiek aan ballet deden. Niet zo gek ook, want het is heel zwaar en na wat jaartjes ballet roundhouse kick je iemand zo naar Tokyo en je ziet er pretty uit terwijl je het doet.

Dit was even heel beknopt, dit stukje gaat over SM als balletdanser of niet
http://www.facebook.com/topic.php?uid=92730912666&topic=16023

[ Bericht 1% gewijzigd door Harajuku. op 28-11-2010 15:56:21 ]
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 15:51:09 #64
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89258493
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 15:46 schreef Trava het volgende:
Mijn oren lijken er een beetje op, ik weet niet precies.
Oeh, maak even een foto dan.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 16:06:02 #65
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89258988
quote:
14s.gif Op zondag 28 november 2010 15:51 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Oeh, maak even een foto dan.


[ Bericht 13% gewijzigd door Trava op 28-11-2010 16:22:40 ]
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 16:08:39 #66
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89259064
En nog wat leuks

Het laatste vers uit de Rubayiat

And when thyself with shining foot shall pass
Among the Guests Star-scatter'd on the grass
And in your joyous Errand reach the Spot
Where I made One - turn down an empty Glass!


Na dit vers krijg je de pagina met Taman Shud

Hij lag op het strand met perfect gepoetste schoenen. Als ik op het strand loop raken mijn schoenen toch aardig vies: Shining foot
Eén sprietje Barley-gras is gevonden in een sok die hij droeg. Dat is ook best raar, hmm. - scatter'd on the grass
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 16:09:48 #67
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89259101
quote:
7s.gif Op zondag 28 november 2010 16:08 schreef Harajuku. het volgende:
En nog wat leuks

Het laatste vers uit de Rubayiat

And when thyself with shining foot shall pass
Among the Guests Star-scatter'd on the grass
And in your joyous Errand reach the Spot
Where I made One - turn down an empty Glass!


Na dit vers krijg je de pagina met Taman Shud

Hij lag op het strand met perfect gepoetste schoenen. Als ik op het strand loop raken mijn schoenen toch aardig vies: Shining foot
Eén sprietje Barley-gras is gevonden in een sok die hij droeg. Dat is ook best raar, hmm. - scatter'd on the grass
Het begint er op te lijken dat het gewoon een mysterie is die hij zelf maakte.

En lijkt me er oor een beetje op? Ander haal ik hem weg :P
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 16:14:46 #68
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89259272
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 16:09 schreef Trava het volgende:

[..]

Het begint er op te lijken dat het gewoon een mysterie is die hij zelf maakte.

En lijkt me er oor een beetje op? Ander haal ik hem weg :P
Haal maar weg. Je cymba is veel kleiner dan je cavum, heel normaal dus. Het moet andersom :P Kiek http://i54.tinypic.com/vr7n2c.jpg

Maar hoe zou hij dat zelf gedaan moeten hebben? Als hij op zijn voeten over het strand liep en daarna zijn net gepoetste schoenen heeft aangetrokken hadden ze veel zand moeten vinden. Als hij zijn schoenen na het lopen gepoetst zou hebben zouden we schoensmeer gevonden moeten hebben daar.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 16:20:36 #69
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89259524
En SM had enveloppen én airmail stickers. Hij wilde dus mensen in een ander land briefjes sturen. Dat betekent ook dat hij dus geen loner was, althans, hij kende mensen. Maar niemand heeft zijn lichaam geclaimd, niemand heeft hem gemist.

Of hij stuurde spionnenbriefjes in het rond, of hij stuurde misschien brieven naar huis terwijl zijn familie omgekomen is in de oorlog zonder dat hij het wist.

The plot thickens!
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 16:24:18 #70
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89259657
quote:
7s.gif Op zondag 28 november 2010 16:20 schreef Harajuku. het volgende:
En SM had enveloppen én airmail stickers. Hij wilde dus mensen in een ander land briefjes sturen. Dat betekent ook dat hij dus geen loner was, althans, hij kende mensen. Maar niemand heeft zijn lichaam geclaimd, niemand heeft hem gemist.

Of hij stuurde spionnenbriefjes in het rond, of hij stuurde misschien brieven naar huis terwijl zijn familie omgekomen is in de oorlog zonder dat hij het wist.

The plot thickens!
Maar SM moet toch ouders hebben gehad? Het is wel heel raar dat er gewoon geen ID vast gesteld kan worden.

Stel hij is van buiten Australie gekomen dan moet hij met een vervoermiddel daar zijn gekomen, ik heb geen idee of vliegtuigen al bestonden.
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 16:29:20 #71
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89259838
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 16:24 schreef Trava het volgende:

[..]

Maar SM moet toch ouders hebben gehad? Het is wel heel raar dat er gewoon geen ID vast gesteld kan worden.

Stel hij is van buiten Australie gekomen dan moet hij met een vervoermiddel daar zijn gekomen, ik heb geen idee of vliegtuigen al bestonden.
Ja, daarom misschien dat zijn familie is omgekomen in de oorlog en dat niemand hem daardoor geclaimd heeft. In de tweede wereldoorlog zijn er zo'n 15 miljoen burgers gedood in Rusland. Maarrrrrr, dit was 1948. Zou hij het dan niet al hebben geweten als zijn familie dood zou zijn? Drie jaar na dato, en als hij dat wist stuur je natuurlijk geen brieven naar je dode familie.

Ze denken dat hij iig per trein naar Adelaide is gegaan. Dan zou hij vanuit Melbourne of Sydney moeten zijn gekomen
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 16:47:47 #72
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89260560
quote:
7s.gif Op zondag 28 november 2010 16:29 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ja, daarom misschien dat zijn familie is omgekomen in de oorlog en dat niemand hem daardoor geclaimd heeft. In de tweede wereldoorlog zijn er zo'n 15 miljoen burgers gedood in Rusland. Maarrrrrr, dit was 1948. Zou hij het dan niet al hebben geweten als zijn familie dood zou zijn? Drie jaar na dato, en als hij dat wist stuur je natuurlijk geen brieven naar je dode familie.

Ze denken dat hij iig per trein naar Adelaide is gegaan. Dan zou hij vanuit Melbourne of Sydney moeten zijn gekomen
Maar die Jetsyn woonde 800m van z'n sterfplek toch?
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 17:23:47 #73
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89261951
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 16:47 schreef Trava het volgende:

[..]

Maar die Jetsyn woonde 800m van z'n sterfplek toch?
Yup. En dit

after 11:15am: Buys a 7d bus ticket on a bus that departed the railway station from North Tce at 11:15am. He may have boarded at a later time elsewhere in the city as his ticket was the sixth of nine sold between the railway station and South Tce however, he only had a 15 minute window from the earliest time he could have checked his suitcase (the luggage room was around 60 mtr from the bus stop). It is not known which stop he alighted at. The bus stopped at St. Leonard's, a bus stop named after the nearby hotel. This stop is located less than 100 mtrs from the Moseley St address of Jestyn.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 17:33:49 #74
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89262243
quote:
7s.gif Op zondag 28 november 2010 17:23 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Yup. En dit

after 11:15am: Buys a 7d bus ticket on a bus that departed the railway station from North Tce at 11:15am. He may have boarded at a later time elsewhere in the city as his ticket was the sixth of nine sold between the railway station and South Tce however, he only had a 15 minute window from the earliest time he could have checked his suitcase (the luggage room was around 60 mtr from the bus stop). It is not known which stop he alighted at. The bus stopped at St. Leonard's, a bus stop named after the nearby hotel. This stop is located less than 100 mtrs from the Moseley St address of Jestyn.
Oke interessant, maar ik begrijp nog steeds niet wat de link Jestyn is met SM.

Want ik probeer een theorie neer te zetten maar daarvoor moet ik eerst weten wat Jestyn precies allemaal te maken heeft met SM.
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 17:44:41 #75
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89262597
SM had een code in een boek geschreven, the Rubayiat. In dat boek was ook een telefoonnummer opgeschreven, het telefoonnummer van Jestyn.

Jestyn's telefoonnummer stond niet in het telefoonboek, dus SM moet het nummer van iemand gekregen hebben.

Op de dag van zijn dood reisde SM naar de straat waar Jestyn toentertijd woonde.

Zijn lijk is op een paar honderd meter van haar huis vandaan gevonden.

Jestyn had óók een Rubayiat.

Jestyn heeft een zoon die in '47 werd geboren. Dit kind heeft én SM zijn oren én SM zijn gebit. Beide dingen komen voor bij maar 2% van de gehele bevolking. De kans dat je random twee mensen naast elkaar zet die beide die dingen hebben is kleiner dan nihil.

Wat Jestyn er precies mee te maken heeft is gokken daar zij altijd ontkent heeft hem gekend te hebben. Maar dat is natuurlijk kul als je al deze feiten bekijkt. Waarom zou ze liegen over het feit dat ze hem kende? Ik kan niets verzinnen.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 17:50:18 #76
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89262777
quote:
2s.gif Op zondag 28 november 2010 17:44 schreef Harajuku. het volgende:
SM had een code in een boek geschreven, the Rubayiat. In dat boek was ook een telefoonnummer opgeschreven, het telefoonnummer van Jestyn.

Jestyn's telefoonnummer stond niet in het telefoonboek, dus SM moet het nummer van iemand gekregen hebben.

Op de dag van zijn dood reisde SM naar de straat waar Jestyn toentertijd woonde.

Zijn lijk is op een paar honderd meter van haar huis vandaan gevonden.

Jestyn had óók een Rubayiat.

Jestyn heeft een zoon die in '47 werd geboren. Dit kind heeft én SM zijn oren én SM zijn gebit. Beide dingen komen voor bij maar 2% van de gehele bevolking. De kans dat je random twee mensen naast elkaar zet die beide die dingen hebben is kleiner dan nihil.

Wat Jestyn er precies mee te maken heeft is gokken daar zij altijd ontkent heeft hem gekend te hebben. Maar dat is natuurlijk kul als je al deze feiten bekijkt. Waarom zou ze liegen over het feit dat ze hem kende? Ik kan niets verzinnen.
Oke dus Jestyn was laat maar zeggen "vrouw" van SM en hun hebben een kind.

Dan zou ik kunnen bedenken dat hij z'n vrouw wou bezoeken om z'n kind te zien, waarom dit dan niet had mogen gebeuren is een raadsel.

Wie is die zoon precies?, is die ooit ondervraagd?
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 17:54:53 #77
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89262926
Nou ja, we hebben verder geen DNA-bewijs dat het zijn zoon is, maar dat kan gewoon niet anders :')

Een paar mensen weten wie Jestyn is en wie haar zoon is, maar de familie wil dit nog altijd geheim houden.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 17:55:15 #78
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89262936
Oh, Jestyn en zoon zijn beide dood. 2007 en 2009 volgens mij.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 18:07:45 #79
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89263365
quote:
7s.gif Op zondag 28 november 2010 17:54 schreef Harajuku. het volgende:
Nou ja, we hebben verder geen DNA-bewijs dat het zijn zoon is, maar dat kan gewoon niet anders :')

Een paar mensen weten wie Jestyn is en wie haar zoon is, maar de familie wil dit nog altijd geheim houden.
Waarom houden ze dit nog steeds geheim dan? Dat zou kunnen betekenen dat we misschien niet met een mens te maken hebben. Of het moet wel heel erg top-secret zijn. Want er achter komen wie Jetsyn precies is en die zoon zou wel moeten kunnen.
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 18:12:33 #80
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89263513
Ze bestaan hoor. Zoals ik al zei, sommige mensen zijn er achtergekomen, maar toen ze het online gooiden kwam de familie moeilijk doen dus hebben ze er weer afgehaald. Maar ik voel aan mijn water dat de naam over niet al te lange tijd zal vrijkomen.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 18:15:19 #81
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89263609
Oke interessant. Hoe komen jullie aan de naam Jetsyn btw?

Zegt deze naam je wat? Mrs Thompson
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 18:21:08 #82
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89263837
64602_10150095178832926_567997925_7326843_2934189_n.jpg
Hier een uitsnede van een foto van de zoon. Hij bestaat wel hoor :D

Jestyn onderschreef haar teksten zelf met Jestyn, toen hebben ze haar maar Jestyn genoemd. En ja, een detective heeft haar Mrs. Thompson genoemd ergens.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 18:23:21 #83
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89263926
quote:
7s.gif Op zondag 28 november 2010 18:21 schreef Harajuku. het volgende:
[ afbeelding ]
Hier een uitsnede van een foto van de zoon. Hij bestaat wel hoor :D

Jestyn onderschreef haar teksten zelf met Jestyn, toen hebben ze haar maar Jestyn genoemd. En ja, een detective heeft haar Mrs. Thompson genoemd ergens.
Oke oke, maar de mensen die nu nog in Somerton leven zouden toch wel iets moeten weten van de naam. Is het dan geen optie om daar te zoeken?
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 18:24:55 #84
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89263986
Ik weet de naam van haar man. Ik vind Jestyn binnenkort ook wel.

En ze is toentertijd ook nooit aangeduid met een naam, dus de bewoners daar weten ook niet precies wie Jestyn was. Of zijn al dood.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 18:26:13 #85
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89264032
quote:
7s.gif Op zondag 28 november 2010 18:24 schreef Harajuku. het volgende:
Ik weet de naam van haar man. Ik vind Jestyn binnenkort ook wel.

En ze is toentertijd ook nooit aangeduid met een naam, dus de bewoners daar weten ook niet precies wie Jestyn was. Of zijn al dood.
Wat is de naam van haar man als ik vragen mag?
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  zondag 28 november 2010 @ 20:39:00 #86
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89270509
quote:
1s.gif Op zondag 28 november 2010 18:26 schreef Trava het volgende:

[..]

Wat is de naam van haar man als ik vragen mag?
Ik moet dat eerst nog even allemaal verder onderzoeken (atm even geen tijd voor) Zodra ik alle namen heb en ze dubbel heb gecheckt gooi ik ze gewoon onlin hier. Laat die familie maar komen 8-)
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 28 november 2010 @ 20:40:26 #87
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89270613
quote:
7s.gif Op zondag 28 november 2010 20:39 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik moet dat eerst nog even allemaal verder onderzoeken (atm even geen tijd voor) Zodra ik alle namen heb en ze dubbel heb gecheckt gooi ik ze gewoon onlin hier. Laat die familie maar komen 8-)
Jammer, had er ook wel graag naar zitten speuren.

Dan maar even geduld.
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
pi_89355617
Kijk er zijn zoveel onopgeloste Mysterys dat je wel van alles en nog wat kan verzinnen.
En dat heeft helemaal geen nut want je weet gewoon niet wat er gebeurt is. Al is dit natuurlijk wel heel erg vreemd. Er zijn wel meer dingen heel erg vreemd zoals Jack de ripper. De moord op 2-pac en notorios B.I.G.
Al ben ik van mening dat de meeste dingen (vooral ouwe dingen) Niet opgelost zijn wegens gebrek aan bewijs of DNA. Maar goed effe terzijde. Als je ga na denken dat men denk dat er nog veel meer vreemden dingen zijn, zoals Het monster van loch ness, De verschikkelijke sneeuwman, BigFoot, Ufo,s of Geesten en wie weet wat nog meer. Dan is dit daarbij niks. Niet dat ik hiervoorgenoemde geloof aangezien ik nog nooit een Monster van loch ness,een big foot,of wat dan ook gezien heb. Ik persoonlijk vind dat het gewoon psycis is. Maar kan er geen ordeel over geven aangezien ik er niet bij geweest ben.

Trouwens over de Somerton man gesproken mischien was het wel een gestoorden psyco die moorden gepleegt heeft en uiteindelijk zelf moord gepleegt heeft of dat iemand op de één of ander manier achter gekomen is dat hij het was en die hem dan ook heeft vermoord om een of andere reden.
Maar om een langverhaal kort te maken. Ik heb alleen verteld na hoe ik denk hoe het gegaan is. En net als ik eerde zei je kunt alleen maar denken en raden van mischien dit of mischien dat maar we weten het gewoon niet tot het bewezen is. Want as is verbranden turf.
  dinsdag 30 november 2010 @ 20:03:15 #89
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89356079
Je vergelijkingen raken kant noch wal. Bij Tupac was het een drive-by shooting, ze weten alleen niet wie het waren maar verder is er weinig mysterie. Loch Ness is bedacht door mensen van een lullig dorpje die toeristen trokken met het idee van het monster om rijk te worden. Loch Ness is al vaker onderzocht, en het is onmogelijk voor zo'n groot dier om daar te leven omdat er niet genoeg voedselvoorziening is. De beroemde foto bleek een olifant, hè.

Omtrent de Taman Shud-zaak hebben we wel echte mysteries, die we hopelijk binnenkort aan de hand van DNA gaan oplossen. w/ Maar ik denk dat jij lang niet alles hebt gelezen.

Daarbij denken veel mensen dat hij een spion was. Dus er is een goede kans dat hij inderdaad mensen vermoord heeft, en er is een goede kans dat hij vermoord is.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_89363381
Ik keek vroeger altijd naar het programma Unsolved Mysteries, daar zou deze zaak zo in kunnen zitten.


_O_ _O_
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  woensdag 1 december 2010 @ 17:03:54 #91
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89392098
Het is nooit bewezen dat tupac vermoord is..
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
pi_89392889
quote:
1s.gif Op woensdag 1 december 2010 17:03 schreef Trava het volgende:
Het is nooit bewezen dat tupac vermoord is..
:')
Overlijden door beschoten worden is vaak een natuurlijke dood, ja.
  woensdag 1 december 2010 @ 17:37:04 #93
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89393591
quote:
1s.gif Op woensdag 1 december 2010 17:03 schreef Trava het volgende:
Het is nooit bewezen dat tupac vermoord is..
:D!
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  woensdag 1 december 2010 @ 20:32:13 #94
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89401870
quote:
10s.gif Op woensdag 1 december 2010 17:37 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

:D!
Goed onderbouwd.
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  woensdag 1 december 2010 @ 22:22:36 #95
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89408384
quote:
1s.gif Op woensdag 1 december 2010 20:32 schreef Trava het volgende:

[..]

Goed onderbouwd.
Moord is het op onwettige wijze opzettelijk en met voorbedachten rade een ander van het leven beroven. De vaak gebruikte term "moord met voorbedachte(n) rade" is dus een pleonasme.
nl.wikipedia.org/wiki/Moord O+

Iemand is met voorbedachte rade de auto in gesprongen met geweren en pistolen, en die schoot Tupac dood. Als dat geen moord is, wat is het dan?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  woensdag 1 december 2010 @ 22:28:27 #96
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89408703
quote:
10s.gif Op woensdag 1 december 2010 22:22 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Moord is het op onwettige wijze opzettelijk en met voorbedachten rade een ander van het leven beroven. De vaak gebruikte term "moord met voorbedachte(n) rade" is dus een pleonasme.
nl.wikipedia.org/wiki/Moord O+

Iemand is met voorbedachte rade de auto in gesprongen met geweren en pistolen, en die schoot Tupac dood. Als dat geen moord is, wat is het dan?
Tsjaa, ik zit nog steeds te twijfelen of die daadwerkelijk dood is. Hij moest zitten en uiteindelijk heeft Deathrow hem vrijgekocht onder de voorwaarde dat die 3 studio albums voor hun ging maken. Hier verdiende hij dus niks aan.

Op deze albums staan al z'n hits.

Hij had veel media aandacht, geen geld en hij rapte over de illuminati. Hij wou ontsnappen van dit gedoe. Dus kan het zijn dat hijzelf z'n dood in scene heeft gezet net zoals Makaveli dat deed.

OF

Dat hij door de illuminati is vermoord.
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
  woensdag 1 december 2010 @ 22:38:32 #97
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_89409290
Right. Laten we maar weer terug gaan naar Somerton Man, daar is dit topic immers voor bedoeld.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 2 december 2010 @ 17:37:50 #98
323707 Trava
WikiLeaks insurance password:
pi_89438352
quote:
14s.gif Op woensdag 1 december 2010 22:38 schreef Harajuku. het volgende:
Right. Laten we maar weer terug gaan naar Somerton Man, daar is dit topic immers voor bedoeld.
Idd, sorry.
Het WikiLeaks insurance.rar password is: _____
pi_90248400
quote:
Je vergelijkingen raken kant noch wal. Bij Tupac was het een drive-by shooting, ze weten alleen niet wie het waren maar verder is er weinig mysterie. Loch Ness is bedacht door mensen van een lullig dorpje die toeristen trokken met het idee van het monster om rijk te worden. Loch Ness is al vaker onderzocht, en het is onmogelijk voor zo'n groot dier om daar te leven omdat er niet genoeg voedselvoorziening is. De beroemde foto bleek een olifant, hè.

Omtrent de Taman Shud-zaak hebben we wel echte mysteries, die we hopelijk binnenkort aan de hand van DNA gaan oplossen. Maar ik denk dat jij lang niet alles hebt gelezen.

Daarbij denken veel mensen dat hij een spion was. Dus er is een goede kans dat hij inderdaad mensen vermoord heeft, en er is een goede kans dat hij vermoord is.
ja je hebt gelijk ik heb idd niet alles gelezen over De somerton man. daarvoor moet ik me erin verdiepen en op zoek gaan op google enz. En daar heb ik geen zin in want kost te veel tijd. dus daarom doe ik dat niet, reden is ook omdat dit mij ook weer niet zo erg intereseert dat ik rond ga kijken op internet naar info.

En over dat die wezen op die loch ness foto een olifant geweest kan zijn?
ja mischien wel, Maar dat is niet zeker, maar daar kan men oneindig over discuseren. Het is vaak zo dat één bron zegt van het is dit. kijk je ergens anders staat er in één keer heel wat anders. Daarom vertrouw ik de berichten op internet of de media niet 100% meer.
pi_90791010
Geen nieuws verder hierover?
If not now, then when.
pi_90922225
Net even het topic doorgelezen, had nog nooit van deze zaak gehoord. Best interessant :)
Get it and Bet it
pi_90940183
1948? poehh
I love you..
  donderdag 6 januari 2011 @ 17:58:13 #103
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_90941334
quote:
1s.gif Op maandag 3 januari 2011 13:59 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Geen nieuws verder hierover?
Neuh, je hoeft hier niet op updates gaan zitten wachten :')
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_90957179
quote:
10s.gif Op donderdag 6 januari 2011 17:58 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Neuh, je hoeft hier niet op updates gaan zitten wachten :')
Dat is niet echt mijn vraag..
If not now, then when.
  donderdag 6 januari 2011 @ 23:56:22 #105
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_90959881
Jawel hoor, alle feiten staan hier en nee, er is niets nieuws/geen update.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  vrijdag 7 januari 2011 @ 22:56:42 #106
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91003214
NIeuws op die manier is er niet, dit wel

76734_10150129646082926_567997925_7858109_3497542_n.jpg
Dit plaatje geeft "lividity" or "liver mortis" weer. Geen zin om het Nederlandse woord op te zoeken :')

Dit krijg je wanneer je dood ligt te zijn, het bloed trekt door de zwaartekracht dan naar één plek. Als je op je rug sterft zul je dus zo een rug krijgen. Als je op je buik sterft trekt het bloed naar je buik, etc.

Dit plaatje heeft alles dus naar de achterkant getrokken. Als je dit lijk zou vinden en hij zou op zijn buik liggen, dan weet je dat het lichaam verplaatst is door de liver mortis die je op de achterkant ziet.

De Somerton Man had dit rond zijn oren en zijn nek, wat raar is als hij zittend tegen het muurtje gestorven zou zijn (zoals hij is gevonden) Dan zou hij dit ook op zijn rug moeten hebben en op zijn benen e.d., en niet rond zijn oren.

Je zou dus kunnen concluderen dat de SM ergens anders is gestorven, of dat hij daar liggend is gestorven en dat degene die misschien zijn persoonlijke bezittingen heeft meegenomen, hem ook tegen het muurtje heeft gezet zodat het leek alsof hij gewoon zijn roes aan het uitslapen was.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91004938
quote:
7s.gif Op vrijdag 7 januari 2011 22:56 schreef Harajuku. het volgende:
Je zou dus kunnen concluderen dat de SM ergens anders is gestorven, of dat hij daar liggend is gestorven en dat degene die misschien zijn persoonlijke bezittingen heeft meegenomen, hem ook tegen het muurtje heeft gezet zodat het leek alsof hij gewoon zijn roes aan het uitslapen was.
Zoals eerder gezegd viel het men gelijk op dat zijn schoenen spik en span waren, alsof ze net gepoetst waren zonder een vuiltje erop of wat dan ook, terwijl hij in het zand lag. Door dit laatste nieuws i.c.m. de opvallend schone schoenen lijkt het dan inderdaad erg aannemelijk dat hij verplaatst is na zijn dood.
full stops and exclamation marks
  vrijdag 7 januari 2011 @ 23:29:43 #108
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91005272
quote:
2s.gif Op vrijdag 7 januari 2011 23:24 schreef krioro het volgende:

[..]

Zoals eerder gezegd viel het men gelijk op dat zijn schoenen spik en span waren, alsof ze net gepoetst waren zonder een vuiltje erop of wat dan ook, terwijl hij in het zand lag. Door dit laatste nieuws i.c.m. de opvallend schone schoenen lijkt het dan inderdaad erg aannemelijk dat hij verplaatst is na zijn dood.
^O^
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_91007528
Die schoensmeer is Polish dus lijkt me een Pool.

Ik wil echt dat dit opgelost wordt.

Maar Hara die ene prof. uit Australie is hier toch nog steeds mee bezig? Er zou toch iets met DNA komen.

En je had toch de naam van Jestyn bijna gevonden ofzo?
If not now, then when.
  zaterdag 8 januari 2011 @ 00:09:34 #110
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91007748
quote:
1s.gif Op zaterdag 8 januari 2011 00:05 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Die schoensmeer is Polish dus lijkt me een Pool.

Ik wil echt dat dit opgelost wordt.

Maar Hara die ene prof. uit Australie is hier toch nog steeds mee bezig? Er zou toch iets met DNA komen.

En je had toch de naam van Jestyn bijna gevonden ofzo?
Shoe polish is schoensmeer, schoen smeer. Dat betekent niet dat het Pools is ;) De schoensmeer die SM bij zich had was eigenlijk boot polish o.i.d, dus niet voor schoenen maar voor laarzen.

Ja, Abbott is er nog steeds mee bezig. Het laatste wat ik hoorde omtrent 't DNA is dat ze een paar weken geleden nog steeds op toestemming wachtten om het lichaam op te graven, daar hebben ze nog geen groen licht voor.

Met het DNA kunnen ze waarschijnlijk achter een achternaam komen, en als we dan ook nog iemand met zo een oor vinden zouden we die gelijk kunnen matchen om er zeker van te zijn dat die achternaam klopt, bijvoorbeeld. Maar ik heb so far nog niemand met zo'n oor kunnen vinden, helaas.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zaterdag 8 januari 2011 @ 00:16:01 #111
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_91008151
Oh ja, die naam. Ik heb nog geen zin gehad om dat verder uit te zoeken :@
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_96325549
Nog nieuws in deze case?
  woensdag 4 mei 2011 @ 12:49:01 #113
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_96337579
quote:
0s.gif Op woensdag 4 mei 2011 00:36 schreef _The_General_ het volgende:
Nog nieuws in deze case?
Iemand schreef een boek. Ik heb het boek niet gelezen maar er wordt gezegd dat de auteur vertelt dat er meerdere mensen zijn geweest die op die dag iemand hebben zien lopen die een man op zijn rug droeg o.i.d.

Verder geen enkel bewijs, en dit is de eerste keer sinds 1948 dat dit wordt verteld. Ik heb er mijn twijfels bij, maar anders is er weer een grotere kans dat het moord is, en geen zelfmoord.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 30 mei 2011 @ 11:59:10 #114
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_97490796
quote:
0s.gif Op maandag 30 mei 2011 00:01 schreef classpc het volgende:

[..]

Na het lezen van dit artikel werd ik benieuwd naar waar het boekje over ging.
Ik ben (helaas) niet meer te weten gekomen over dit mysterie dankzij het boekje.

De vertaling uit dit boekje is trouwens niet precies hetzelfde als de versies die genoemd worden in het Wikipedia artikel. Het shining foot gedeelte klopt namelijk wel, maar er wordt wel weer thy gebruikt in And in thy joyous Errand reach the Spot en geen your.
De laatste pagina gaat als volgt:

And when Thyself with shining Foot shall pass
Among the Guests Star-scatter'd on the Grass
And in thy joyous Errand reach the Spot
Where I made one - turn down an empty Glass!

TAMÁM SHUD


Mocht je geïnteresseerd zijn, verscheidene vertalingen en versies van The Rubáiyát of Omar Khayyám kun je hier vinden: http://www.therubaiyat.com
quote:
14s.gif Op maandag 30 mei 2011 11:57 schreef Harajuku. het volgende:
Mja, ik wil eigenlijk alleen die ene uit het verhaal die niet bestaat, :').

Ga denk ik binnenkort wel eens kijken of ik leuke vind, though. Is wel leuk om te hebben natuurlijk.

Welke vertaler heeft jouw boek?
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 30 mei 2011 @ 12:14:59 #115
78498 classpc
I don't like change
pi_97491196
quote:
2s.gif Op maandag 30 mei 2011 11:59 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

[..]

Mijn boek is de Edward FitzGerald vertaling. En als ik enkel naar de laatste bladzijde kijk en die vergelijk met de versies op die website, zou het de eerste editie vertaling moeten zijn uit 1859.

Als ik het citaat op de wikipedia pagina bekijk is die dus net wat anders. Maar of die dan verkeerd is overgenomen, of is overgenomen uit een andere versie... ik heb geen idee.
  maandag 30 mei 2011 @ 12:18:42 #116
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_97491310
Oh nice, ik wil ook Fitzgerald en shining foot.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 30 mei 2011 @ 12:23:11 #117
78498 classpc
I don't like change
pi_97491454
quote:
17s.gif Op maandag 30 mei 2011 12:18 schreef Harajuku. het volgende:
Oh nice, ik wil ook Fitzgerald en shining foot.
Deze heb ik dus:

http://www.bol.com/nl/p/e(...)000760132/index.html
  maandag 30 mei 2011 @ 22:29:13 #118
310793 Mishu
Fok verslaafde
pi_97518151
Wat is in godsnaam The Rhubayat?

Ik denk trouwens dat hij dus inderdaad een oud-collega was van de man die daarna samen met zijn zoon vermoord is. Dus dan heet hij Thompson.
Not all those who wander are lost.
  maandag 30 mei 2011 @ 22:39:58 #119
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_97518837
Als je niet weet wat the Rubaiyat is hecht ik toch weinig waarde aan jouw mening in deze.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_108525076
Oeh ik dacht: Laat ik eens kijken of er wat nieuws is, kom ik deze toevoeging op Wikipedia tegen:

quote:
Following media attention surrounding the publication of The Unknown Man by retired detective Gerry Feltus, an Adelaide woman contacted the media about an identification card she had recently found in her father's possessions. The card, a document issued in the United States to foreign seamen during WWI was given to biological anthropologist Maciej Henneberg in October 2011 for comparison of the ID photograph to that of the Somerton man. Using the international identification standard Martin's technique, Henneberg found anatomical similarities in features such as the nose, lips and eyes, but noted the difference in age between the photographs. However, the ears, a rare shape possessed by only 1–2% of the caucasian population, do not change with age and were a "very good" match. Henneberg also found what he called a "unique identifier", a mole on the cheek that was the same shape and in the same position in both photographs.[88]

"Together with the similarity of the ear characteristics, this mole, in a forensic case, would allow me to make a rare statement positively identifying the Somerton man."

The ID card, numbered 58757, was issued in the United States on 28 February 1918 to H.C. Reynolds, giving his nationality as "British" and age as 18. Searches conducted by the US National Archives, the UK National Archives and the Australian War Memorial Research Centre have failed to find any records relating to H.C. Reynolds. The South Australia Police Major Crime Branch, who still have the case listed as open, will investigate the new information.[88]
Een nieuwe naam!
  dinsdag 28 februari 2012 @ 23:23:17 #121
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_108525286
Omgomgomgomgomgomgomgomgomgomg

Binnenkort weer eens op de facebook kijken :o
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_108525329
Waarom staat dit ineens in FB?
  dinsdag 28 februari 2012 @ 23:24:21 #123
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_108525361
Oh, ja, omdat MIS weg is.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_108525377
Maar net stond ie nog in MIS?

Ik niet begrijp.
  dinsdag 28 februari 2012 @ 23:24:47 #125
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_108525386
Ik schop hem wel naar C&H.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_108525435
Kan je reageren in een dicht subforum dan?
  dinsdag 28 februari 2012 @ 23:26:39 #127
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_108525510
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 februari 2012 23:25 schreef Stranger het volgende:
Kan je reageren in een dicht subforum dan?
Dat ligt aan de instellingen volgens mij.. Weet ik verder ook niet. Maar goed, we zijn nu in C&H!

Ik zal eens kijken straks of er nog meer boeiends op de facebook-pagina staat.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_108525532
Ok verwijder deze paar prutposts maar dan :D
  dinsdag 28 februari 2012 @ 23:33:12 #129
25682 2cv
Niet subtiel
pi_108525928
quote:
17s.gif Op dinsdag 28 februari 2012 23:23 schreef Harajuku. het volgende:
Omgomgomgomgomgomgomgomgomgomg

Binnenkort weer eens op de facebook kijken :o
Ik heb ook facebook !

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op maandag 14 mei 2012 23:55 schreef Sjoegerd het volgende:
Volgens mij wordt geen enkele auto zo onderhouden en geliefd als de jouwe :)
https://www.facebook.com/groups/linkshandigen/
  dinsdag 28 februari 2012 @ 23:43:30 #130
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_108526411
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 februari 2012 23:33 schreef 2cv het volgende:

[..]

Ik heb ook facebook !

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
https://www.facebook.com/groups/92730912666/
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_108532175
Hara, ik heb geen facebook dus zou je de ontwikkelingen kunnen uittypen in dit topic?
pi_108532367
quote:
0s.gif Op woensdag 29 februari 2012 02:24 schreef Stranger het volgende:
Hara, ik heb geen facebook dus zou je de ontwikkelingen kunnen uittypen in dit topic?
Dat zou ik ook leuk vinden. :s)
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  woensdag 29 februari 2012 @ 02:41:02 #133
78498 classpc
I don't like change
pi_108532446
Aan de ene kant vind ik het jammer dat deze zaak waarschijnlijk nooit zal worden opgelost. Maar aan de andere kant vraag ik me af of het antwoord wel zo geruststellend zou zijn.
pi_108574454
quote:
14s.gif Op dinsdag 28 februari 2012 23:24 schreef Harajuku. het volgende:
Ik schop hem wel naar C&H.
Welkom. :W
In the fell clutch of circumstance
I have not winced nor cried aloud.
Under the bludgeoning of chance
My head is bloody, but unbowed.
  donderdag 2 augustus 2012 @ 11:19:21 #135
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_114988047
https://www.change.org/pe(...)tifying-somerton-man

Allemaal even tekenen zodat Derek Abbott hem op kan graven, zijn DNA kan afnemen en zo zijn identiteit kan vinden *O*
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  donderdag 2 augustus 2012 @ 12:57:25 #136
118585 Crutch
Filantroop || Taalzwengel
pi_114991966
Done. :7
Je moeder is een hamster
  woensdag 1 mei 2013 @ 13:45:02 #137
374533 purebliss
gepromoveerd in weetnietkunde.
pi_125939768
Ik vond dit topic net en heb hem helemaal doorgelezen. is er ondertussen nog iets gebeurd?
pi_125940551
Je hebt de site ook gevonden zie ik, ik was hem al eerder op het oog, RIP en sterkte aan de nabestaanden, hoe dan ook ik heb het een tijdje terug gelezen, en uiteindelijk dacht ik dat hij gewoon gedood was voor een of andere zaak binnen een of andere geheime dienst, misschien iets met spionage, misschien iets met geheimen die geheim moesten blijven uiteindelijk.
pi_125940680
Vet om te lezen, maar iedereen die direct iets met de zaak te maken kan hebben gehad is dood en hetgeen waarvoor ie is vermoord is nu vast niet meer interessant..
  woensdag 1 mei 2013 @ 14:37:41 #140
374533 purebliss
gepromoveerd in weetnietkunde.
pi_125941615
Hier een blog over ontwikkelingen/theorien over de zaak.

http://tamamshud.blogspot.nl/?m=1
  woensdag 1 mei 2013 @ 16:42:02 #141
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_125945972
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  woensdag 1 mei 2013 @ 16:42:32 #142
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_125945996
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 14:12 schreef Kesefkesef het volgende:
Vet om te lezen, maar iedereen die direct iets met de zaak te maken kan hebben gehad is dood en hetgeen waarvoor ie is vermoord is nu vast niet meer interessant..
Ik denk dat er genoeg mensen zijn die het wel interessant vinden. :+
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  woensdag 1 mei 2013 @ 20:48:12 #143
374533 purebliss
gepromoveerd in weetnietkunde.
pi_125954583
quote:
Ik krijg een melding dat de pagina niet bestaat of dat ik geen toestemming heb om de pagina te bekijken. :(
  maandag 1 juli 2013 @ 09:21:37 #144
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_128449609
quote:
1s.gif Op woensdag 1 mei 2013 20:48 schreef purebliss het volgende:

[..]

Ik krijg een melding dat de pagina niet bestaat of dat ik geen toestemming heb om de pagina te bekijken. :(
Oh, kan je dan ook niet een verzoek sturen om mee te mogen kijken oid? Geen idee hoe dat werkt verder.

https://www.change.org/pe(...)tifying-somerton-man
Even tekenen
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_128450481
Bazenmysterie is dit toch. _O_
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  maandag 1 juli 2013 @ 12:18:14 #146
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_128454047
quote:
0s.gif Op maandag 1 juli 2013 10:09 schreef heiden6 het volgende:
Bazenmysterie is dit toch. _O_
Heb je al getekend
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 1 juli 2013 @ 12:34:37 #147
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_128454615
Ik heb Abbott even gesproken over die Facebook-pagina. Er was iets met trolls waardoor ie niet meer openbaar is o.i.d.

[ Bericht 42% gewijzigd door Harajuku. op 01-07-2013 12:58:58 ]
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 1 juli 2013 @ 13:02:14 #148
374533 purebliss
gepromoveerd in weetnietkunde.
pi_128455692
quote:
14s.gif Op maandag 1 juli 2013 12:34 schreef Harajuku. het volgende:
Ik heb Abbott even gesproken over die Facebook-pagina. Er was iets met trolls waardoor ie niet meer openbaar is o.i.d.
ohh ok jammer want ik was wel benieuwd!
pi_128456413
quote:
10s.gif Op maandag 1 juli 2013 12:18 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Heb je al getekend
Nee, daar doe ik niet aan, en zeker niet hiervoor. :)
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  maandag 1 juli 2013 @ 13:22:22 #150
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_128456675
Aww boo.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  zondag 24 november 2013 @ 13:52:14 #151
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_133571942
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 25 november 2013 @ 11:23:42 #152
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_133603402
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_133604419
Tja, de verklaring van één vrouwtje zo veel jaren later is niet echt heel betrouwbaar.
gr gr
pi_151768186
http://www.dailymail.co.u(...)-pocket-exhumed.html

Ze gaan het lichaam toch weer opgraven voor DNA-onderzoek :o
pi_151768395
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 april 2015 11:21 schreef Stranger het volgende:
http://www.dailymail.co.u(...)-pocket-exhumed.html

Ze gaan het lichaam toch weer opgraven voor DNA-onderzoek :o
_O_

edit: Bij nader inzien is het een kutartikel dat eigenlijk niks zegt, dus heb er niet echt vertrouwen in. ;(

[ Bericht 5% gewijzigd door Quyxz_ op 17-04-2015 14:26:39 ]
gr gr
  donderdag 14 mei 2015 @ 10:46:35 #156
430139 Valerie.
C'est magnifique.
pi_152586152
Nee, ze zoeken nog steeds toestemming helaas.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 6 juli 2015 @ 02:37:18 #157
430139 Valerie.
C'est magnifique.
pi_154106498
Derek Abbott wil graag dat de hele wereld op deze link klikt: http://bitly.com/1KQRXyp

Ik ben er zo flauw van dat we nog niets verder zijn.

Oh, wat jullie misschien nog niet weten... Derek is ondertussen getrouwd met de kleindochter van SM... Als Robin inderdaad zijn kind is dan dus.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 6 juli 2015 @ 02:47:34 #158
430139 Valerie.
C'est magnifique.
pi_154106551
Hahaha echt joh, ben je ineens familie van SM. Hoe fucking weird is dat.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 21 november 2016 @ 18:50:09 #159
430139 Valerie.
C'est magnifique.
pi_166806245
Laatste nieuws: Ze mogen hem nog steeds niet opgraven.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_166807013
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 18:50 schreef Valerie. het volgende:
Laatste nieuws: Ze mogen hem nog steeds niet opgraven.
Waarom niet?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
In the fell clutch of circumstance
I have not winced nor cried aloud.
Under the bludgeoning of chance
My head is bloody, but unbowed.
  maandag 21 november 2016 @ 19:48:01 #161
430139 Valerie.
C'est magnifique.
pi_166807907
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 19:18 schreef Cobra4 het volgende:

[..]

Waarom niet?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"DNA preserved in the man’s teeth or bones, Abbott knew, could link him to family members in genealogy databases worldwide. But the attorney general of South Australia has twice denied Abbott’s request for exhumation, arguing that the mystery probably wasn’t a criminal case, but merely a matter of curiosity."

:( :(

Gewoon een bullshit-reden.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 21 november 2016 @ 19:55:30 #162
430139 Valerie.
C'est magnifique.
pi_166808150
We kunnen allemaal wel helpen door de petitie te tekenen https://www.change.org/p/(...)tifying-somerton-man
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_170677278
In the fell clutch of circumstance
I have not winced nor cried aloud.
Under the bludgeoning of chance
My head is bloody, but unbowed.
  donderdag 4 mei 2017 @ 11:36:36 #164
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_170677463
quote:
0s.gif Op maandag 21 november 2016 19:48 schreef Valerie. het volgende:

[..]

"DNA preserved in the man’s teeth or bones, Abbott knew, could link him to family members in genealogy databases worldwide. But the attorney general of South Australia has twice denied Abbott’s request for exhumation, arguing that the mystery probably wasn’t a criminal case, but merely a matter of curiosity."

:( :(

Gewoon een bullshit-reden.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Tja mocht uitkomen dat het een spion van het een of ander is zou dat weer ophef kunnen opleveren. Ophef die niet opweegt tegen het nut van het oplossen van deze zaak.
And so is the past
  Moderator donderdag 4 mei 2017 @ 13:31:13 #165
304498 crew  Nibb-it
Dirc die maelre
pi_170680728
quote:
14s.gif Op donderdag 4 mei 2017 11:36 schreef nogeenoudebekende het volgende:

[..]

Tja mocht uitkomen dat het een spion van het een of ander is zou dat weer ophef kunnen opleveren.
Voor iets dat in de jaren veertig speelde? mwa..
  donderdag 4 mei 2017 @ 15:01:02 #166
430139 Valerie.
C'est magnifique.
pi_170682861
Kan me dat ook haast niet voorstellen
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')