abonnement Unibet Coolblue
pi_89276572
@durnstic

Thanks voor je reactie man. Ja ik wil opsich die dosis wel gaan halen wat je zegt. Maar ben sinds 17 nov pas begonnen. 4 januari heb ik een afspraak bij de derma. Hoelang ben jij al bezig dan? En heb je ook al verergering van de acne gekregen? Wat ik can meerdere hoor is dat ze puisten kroegen op plaatsen waar ze normaal nooit vaak zitten..:s

Maar dat betekent dus ook dat ik dan waarschijnlijk ook in de zomer doormoet gaan..ik weeg ongeveer 82 kg. Ja maar ben bang voor die. Uitbraken man. Heb nu al wat puistjes erbij.. en het is echt zoo kut als je dat krijgt dan zou je het liefst meteen kappen. Hoe gaat het verder bij jou?

Greetz
pi_89277921
Ik ben sinds vandaag klaar, heb m'n 120mg/kg lichaamsgewicht volgens mij precies gered. :)
Grootste gedeelte van m'n kuur 80mg geslikt, eerste tijd ook 40mg ED en 60mg ED en eindsprint op 100mg ED zodat ik precies op tijd klaar was voor de feestdagen. Heb 'n half jaar geslikt, ben 95kg atm.
pi_89278348
Ey diabox,

Dat is wel beter! Hoe is jou kuur verlopen en hoe waren bij jou de bijwerkingen?

Ben je nu helemaal clean nu?

Groetjes
pi_89278465
Ben 99% clean nu.

Kuur verliep prima, wel droge lippen en huid uiteraard en had ook last van bloedneuzen (iets waar ik toen ik jong was ook veel last van had). Verder lukte onderrug trainen niet meer, maar voor de rest ging het prima eigenlijk.
pi_89279630
Kijk aan. En hoe zat het bij jou met de uitbraken? Ik heb nu op zo een lage dosis al last van een uitbraak...:s heb van mezelf ook een vrij dikke gezichtshuid..weet niet of dat uitmaakt..?

Heb ook een beroep waarbij ik veel met mensen in aanraking kom. Had jij erge last van acne / puistjes voor je kuur?
pi_89279656
Ik had milde acne. Uitbraak had ik na de dosisverhoging van 40mg naar 60mg en van 60mg naar 80mg.
pi_89280206
Waren die uitbraken ernstig? Of vielen ze mee?
pi_89280561
Viel wel mee.
pi_89281937
Ik neem aan als je dosis verhoogd word dat ze dan ook sneller wegtrekken? Heb je destijds ook cetaphil ofzo gebruikt? Hoop voor je dat het wegblijft!
pi_89281987
Je, je komt dan natuurlijk sneller bij die cumulatieve dosis van 120mg/kg lichaamsgewicht. Heb ernaast alleen aquaphor gebruikt voor m'n lippen en cetomacrogol voor m'n huid.
pi_89282106
@specops85
Ik ben 29 september begonnen op 20mg/dag. Merkte dat na een paar dagen gelijk mijn huid al totaal niet meer vet was, waar ik super blij mee was omdat ik altijd een behoorlijk vette huid had. Verder iets drogere lippen dan normaal, paar keer per dag labello was voldoende. De hoeveelheid acne veranderde weinig aan. Dan weer wat minder, dan weer een aantal puistjes. Rond de 3/4 ontstekinkjes en wat mee-eters per week.
Op 7 november ben ik na de eerste vervolgafspraak met de derma verhoogd naar 40mg/dag. Merkte na een paar dagen dat 't duidelijk wat erger werd, paar behoorlijke puisten ineens. Daarna ging het de goede kant op, kreeg anderhalve week geen puist erbij. Ik hoopte stiekem dat het toen alleen nog maar beter zou worden, maar vrijdag 2 puistjes gekregen en voel nu in mijn mondhoek weer een opkomen dus van 't weekend weer niet uit geweest maar thuis gezeten :(
Volgende afspraak derma op 27 december. Omdat bijwerkingen nog steeds heel erg meevallen (behalve droge lippen bijna nergens last van, soms lichte hoofdpijn of beetje lamlendig gevoel) wil ik dan naar de 60mg per dag.

En ik begrijp dat je echt niet zit te wachten op uitbraken, baal ik zelf ook steeds van als t weer wat erger wordt. Maar dan bedenk ik me gewoon dat ik beter even de kuur door kan zetten die 7/8 maanden en dan lekker genieten van een leven zonder acné, dan dat ik stop met de kuur en nog jaren ermee blijf zitten.
  maandag 29 november 2010 @ 07:30:55 #287
198417 Lastpost
Rotterdammert!
pi_89286009
Ik moet zo weer langs voor het hervatten van m'n kuur, hoop dat de bijwerkingen ditmaal gewoon weer vergelijkbaar zijn.
En ik zie gek genoeg nu al op tegen die bloedprik, van de laatste 3 ben ik er van eentje op de eerste hulp beland en bij een andere kreeg ik een black-out en braakneigingen en ze weten nu nog niet waar het vandaan komt.
Vroeger nooit last van gehad. }:|

Merk ook wel dat veel ontstekingen onderhuids (mijn grootste probleem) heel langzaam gewoon weer terugkeren, puistjes enzo bovenhuids heb ik helemaal niet meer.
pi_89292084
quote:
Op maandag 29 november 2010 07:30 schreef Lastpost het volgende:
Ik moet zo weer langs voor het hervatten van m'n kuur, hoop dat de bijwerkingen ditmaal gewoon weer vergelijkbaar zijn.
En ik zie gek genoeg nu al op tegen die bloedprik, van de laatste 3 ben ik er van eentje op de eerste hulp beland en bij een andere kreeg ik een black-out en braakneigingen en ze weten nu nog niet waar het vandaan komt.
Vroeger nooit last van gehad. }:|

Merk ook wel dat veel ontstekingen onderhuids (mijn grootste probleem) heel langzaam gewoon weer terugkeren, puistjes enzo bovenhuids heb ik helemaal niet meer.
Komt door die eerste hulp ervaring, denk ik. Lichaam bouwt nu ontzettend veel stress op als de gebeurtenis er weer aan zit te komen. Is heel vervelend, maar moet weggaan na een paar goede ervaringen. Gewoon chill blijven en zorgen dat je een ervaren prikker hebt :Y
pi_89294103
Ja idd proberen niet te druk te maken over die prik. Komt vast wel goed! Ja nouja ik heb me eerste doosje er bijna opzitten. Heb al een vervolgrecept voor de maand december en dan ergens eind december bloedprikken. Misschien maar tussendoor bellen of ik niet doosje extra kan krijgen. Misschien dat ik dan gewoon 30 mg kan doen. Maar had vanochtend echt zoiets ik kap ermee..:s

Dusja soms nog weleens dillema allemaal!
pi_89294394
Pff, later in je kuur slik je 'n dubbele hoeveelheid per dag maanden achterelkaar en dan denk je, wat zat ik in het begin the whinen :D

Ik heb de laatste drie weken zelfs op 100mg ED gezeten.
pi_89296855
Ja wat bedoel je dan met whinen? Dat het dan allemaal erger word ofzo?
pi_89299576
Ik denk dat Diabox ''zeuren'' bedoeld.

Toch gaat het stiekem de goede kant op na een week of 12.
nog wat kleine puistjes her en der, en wat droge plekken. vooral veel rode vlekken van de eerdere uitbraken, maar gelukkig bestaat er make-up :)
Ik hoop dat het voor kerst een beetje weg is ..
pi_89300303
Inderdaad zeuren. Eerste paar weken zit je echt over van alles te zeuren, terwijl je in principe nog op 'n jip & janneke dosis zit. Later wanneer je op een hogere dosis zit, zit je gewoon de kuur uit en denk je: wat zat ik toch te zeuren in het begin.

En op het einde denk je: fuck yea, trots dat ik die kuur heb afgemaakt.
pi_89380995
Ben een maandje geleden aan mn 2e kuur begonnen.
Ik had er eigenlijk vrij weinig last van, maar wilde er toch wel helemaal vanaf...
Nu is het al de hele maand best erg aanwezig, dus dat is mooi klote :P

Met de 2e kuur moet je ook die 120mg p/kg gewoon volmaken toch?

Oja, zit op 80mg per dag
pi_89381453
Jep, is wel de bedoeling.
pi_89399654
Ja ach ik doe eerst een poging. Mag van 20 mg naar 30 mg p/d. Einde van de maand bloedprikken en dan 4 januari naar derma. Blijf wel op een wat lagere dosis en dan zie ik wel. Zal wel TOT eind mei of eind Juni doorgaan. Dus ik zie het allemaal wel. Al die bijwerkingen en ellende vraag ik me soms af is het het allemaal waard. Terwijl dan nog als je aan de 120 mg p/kg komt. Dusja we will see.

Succes allemaal en ik zal blijven posten..

Grtz
pi_89400296
Weet niet hoe zwaar je bent, maar is beetje lage dosis, zo duurt die 120mg/kg lichaamsgewicht wel even! En het is het btw allemaal waard, tenzij je echt serious sides heb.
pi_89400977
Ja ik sport maximaal. Ik weeg zo rond de 80 a 82 kg. Vetpercentage ongeveer 8.5 %. Momenteel heb ik wel wat droge lippen en soms wat schilfers op me gezicht. Aangezien ik nogal wat waarde hecht aan me sport ( fitness ) heb ik geen zin om me lamlendig te voelen. Ik kijk gewoon hoe ik reageer op de verhoging met 10 mg. Als dat goed gaat dan mayb in januari naar 40 en dat OS me max denk. Ben nu 25 en 2 jan word ik 26. Ik weet niet hoe erg jullie het gehad hebben of hebben maar ik had zo nu en dan een ontsteking of soms paar tegelijk. Neem aan dat dat sowieso afneemt na x aantal maanden blijven slikken. Tenminste dat het nooit meer zo erg word als het was..ik wil niet zeuren ofzo ik probeer gewoon aan te geven wat je er voor over hebt om er vanaf te komen..ik kijk er teveel naar in de spiegel terwijl nog bloot iemand tegen mij heeft gezegd zo jij hebt last van puistjes...daarbij heb ik een mooi strak getraind lichaam dus niemand die er naar kijkt..snap je wat ik bedoel te zeggen? :) maar ik geef idd toe dat een leven zonder puisten heerlijk zou zijn. Maar misschien ben ik er over jaar wel overheen gegroeid..wie zal het zeggen. Trouwens zal ik veel merken van deze kleine verhoging?
Grtz
pi_89401040
Ik trainde ook gewoon door op 100mg ED hoor hehe. Je zal niet veel merken ervan.
pi_89401483
Ja trainen is mn leven. Heerlijk om te sporten. Jij nog altijd clean zeker diabox Haha.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')