Wat Curchulain zegtquote:Op maandag 7 februari 2011 23:19 schreef Chinless het volgende:
[..]
waar baseer jij de leeftijden op dan?
Bier met smaakjes vind ik vaak wel interessant om te proberen, en voor af en toe zo op het terras. Dan is het wel even lekker wegdrinken. En dan heb ik het vooral over fruitbieren.quote:Op dinsdag 8 februari 2011 12:28 schreef Chielus het volgende:
Bier met smaakjes is ook aan mij niet besteed, In zoveel mooie bieren is zo'n uitgebreid smaakpalet te vinden dat die specifieke toevoegingen voor mij zelden een meerwaarde hebben.
Hm, snap het wel bij Geuzebieren, maar ook daar ligt mijn voorkeur niet.quote:Op dinsdag 8 februari 2011 12:34 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Bier met smaakjes vind ik vaak wel interessant om te proberen, en voor af en toe zo op het terras. Dan is het wel even lekker wegdrinken. En dan heb ik het vooral over fruitbieren.
Andere smaken zoals koffie, chocolade enz vind ik ook erg lekker hoor.
Met het weer van deze dagen zit ik met mn hoofd alweer bij de Weissbieren.quote:Op dinsdag 8 februari 2011 13:30 schreef _Flea_ het volgende:
Afgelopen weekend bokbier van La Trappe gekocht. Een dezer dagen maar eens proberen.
Die scoorde in onze blindtest ook bijzonder laag. Dat is gewoon viesquote:Op dinsdag 8 februari 2011 14:06 schreef Chielus het volgende:
[..]
Hm, snap het wel bij Geuzebieren, maar ook daar ligt mijn voorkeur niet.
Ik vind de smaken vaak wel lekker, maar niet door die specefieke toevoegingen.
Mangozo banaan: Niet te zuipen.
Banaan komt van esters maar ik heb nog nooit een bananengeur gespot in TK.quote:Tripel Karmeliet: Geweldig. Terwijl er in de TK ook duidelijke tonen van banaan zijn te herkennen.
Beter ruiken; Zelfs Bosteels vind dat je het moet kunnen herkennenquote:Op dinsdag 8 februari 2011 14:11 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Die scoorde in onze blindtest ook bijzonder laag. Dat is gewoon vies
[..]
Banaan komt van esters maar ik heb nog nooit een bananengeur gespot in TK.
Maar je bewaard dat bier zoveel jaren dan? of??quote:Op dinsdag 8 februari 2011 01:50 schreef Curchulain het volgende:
[..]
Bottelingsdatum, 'houdbaarheids'datum, serienummer, of gewoon het bonnetje bewaard.
Vaak wel. Maar soms kun je het ook kopenquote:Op dinsdag 8 februari 2011 23:29 schreef Chinless het volgende:
Maar je bewaard dat bier zoveel jaren dan? of??
Zowel de "Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven" als de brouwerij zitten in Berkel-Enschotquote:Verder zit La Trappe toch in Berkel Enschot? waarvan een klooster zelfs nog ergens aan de west kust zit.
http://www.hallertau.co.nz/quote:Op dinsdag 8 februari 2011 11:52 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Wat Curchulain zegt
@Platina: weet je nog welke brouwerij het was?
Zolang La Trappe het trappistenlogo wil dragen moet het bier op het terrein van het klooster gebrouwen wordenquote:Zowel de "Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven" als de brouwerij zitten in Berkel-Enschot
En door leden van de abdij, niet door uitzendkrachtenquote:Op woensdag 9 februari 2011 12:12 schreef Weird- het volgende:
[..]
Zolang La Trappe het trappistenlogo wil dragen moet het bier op het terrein van het klooster gebrouwen worden
Mongozo bieren yo! Voormalig leidinggevende van me heeft aandelen daarin, was een zeer toffe vent dus ik zou ze zeker nog eens aan wat omzet willen helpen. Banaan zal ik dan maar overslaan . Er zijn ook andere smaken dan banaan natuurlijk. En in Delirium Brussel ook te koop. Ga ik zeker nog eens proberen.quote:Op dinsdag 8 februari 2011 12:34 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Bier met smaakjes vind ik vaak wel interessant om te proberen, en voor af en toe zo op het terras. Dan is het wel even lekker wegdrinken. En dan heb ik het vooral over fruitbieren.
Andere smaken zoals koffie, chocolade enz vind ik ook erg lekker hoor.
De 2008 was vrij lekker, ben wel benieuwd naar de 2005quote:Op zondag 20 februari 2011 23:33 schreef Weird- het volgende:
Van het weekend naar Antwerpen geweest.
Gedronken:
• Struisse Pannepot Gran Reserva (2005)
quote:• Struisse Mikkeller
[*]La Trappe Quadrupel Oak Aged (van 't vat)
quote:• Kasteelbier Cuvee de Chateau (van 't vat)
• Oude Geuze Oud Beersel
Brussels Bierweekend? Dat zie je wel wanneer ik je weer om uitgaantips vraagquote:Op zondag 20 februari 2011 23:49 schreef Seven. het volgende:
Oh ja, dit weekend weer een paar Chimay'kes en Jupilers weggewerkt. .
Tijd voor vernieuwing. Ik zou Rochefort eens moeten proberen, staat ook in veel kroegen op de kaart. En verder heb ik NU ENORME ZIN in een dikke vette blonde Leffe.
Wat ik trouwens het beste vind aan Chimay Bleue is dat die gewoon dood kan slaan en dat dat geen afbreuk doet aan de smaak of zelfs aan de consistentie. Hoe komt dat? Ook bij Leffe is me dat opgevallen. In welke bieren vind ik dat nog terug? En wanneer is in godsnaam dat bierzuipfestijn in Brussel weer?
Ja, binnen ja. Maar je kunt gewoon buiten roken en het is dan altijd goed weerquote:Op maandag 21 februari 2011 00:05 schreef Seven. het volgende:
ZBF is rookvrij. Bier en sigaretten gaan bij mij hand in hand bovendien moet ik dan met mijn zatte kop nog terug in Brussel zien te geraken. Antwerpen-Brussel is echt niet zo leuk als je goed aangeschoten bent, kan ik je vertellen (doe dat écht nooit meer, )
We'll seequote:Eerste week van september dus. Aight, zie je daar.
Hangt er vanaf of je het lekker vindt. En dat weet je dus nog nietquote:Op maandag 21 februari 2011 00:07 schreef Seven. het volgende:
Hey wow, die bierkaart is wel handig om je erin te verdiepen.
Dus Palm is 'amber' bier. Volgens mij heb ik nog nooit Palm gehad (is dat slecht?)
Als ik echt hou van Chimay en Leffe Blond , is dat dan een goede graadmeter?quote:Op maandag 21 februari 2011 00:10 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Hangt er vanaf of je het lekker vindt. En dat weet je dus nog niet
Daar is niets nuttigs over te zeggen. Bestel er gewoon eentje en proef hetquote:Op maandag 21 februari 2011 00:38 schreef Seven. het volgende:
[..]
Als ik echt hou van Chimay en Leffe Blond , is dat dan een goede graadmeter?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |