abonnement Unibet Coolblue
pi_86778955
Weer uit, bedankt van Dop!
pi_86780674
Wat Northampton kan, kunnen wij donderdag ook :)

Liverpool gaat af tegen Engelse vierdeklasser

Liverpool heeft zichzelf woensdagavond flink voor schut gezet in de League Cup. The Reds, met Ryan Babel in de basis en Dirk Kuyt in de lappenmand, verloren in de derde ronde van het Engelse bekertoernooi voor eigen publiek na strafschoppen van Northampton Town FC, dat in de vierde divisie actief is.


Na tien minuten leek er geen vuiltje aan de lucht voor Liverpool. Milan Jovanovic had de ploeg van manager Roy Hodgson één minuut daarvoor aan de leiding gebracht. Billy McKay sleepte in de tweede helft echter een verlenging uit het vuur voor de bezoekers. Daarin leek Michael Jacobs Northampton de winst te bezorgen, maar drie minuten voor het einde voorkwam David N`Gog een blamage van Liverpool (2-2).

Die blamage kwam even later vanaf meter alsnog tot stand. Northampton nam de strafschoppen beter. Missers van N’Gog en Nathan Eccleston leidden tot een 4-2 nederlaag van Liverpool in de penaltyreeks.
pi_86780784
Is Mertens dit weekend al weer inzetbaar??
pi_86781726
quote:
Op vrijdag 24 september 2010 10:32 schreef Apekoek het volgende:
Is Mertens dit weekend al weer inzetbaar??
Denk het wel, werd uit voorzorg aan de kant gehouden volgens mij. Demouge nog niet verwacht ik.
pi_86821363
Met fitte selectie naar AZ

Trainer Ton du Chatinier beschikt voor het uitduel tegen AZ van zaterdagavond over een fitte selectie. Na alle blessures en schorsingen van de afgelopen weken is alleen Michael Zullo nog niet inzetbaar.

“AZ bevindt zich in een mindere fase”, kijkt Ton du Chatinier vooruit op het duel in Alkmaar. “Door het spelen van wedstrijden in de competitie, de KNVB beker en de Europa League is AZ, net als wij, niet optimaal fris. Alleen zij hebben het voordeel dat ze afgelopen week in de bekerwedstrijd geen verlenging hoefden te spelen. Zij zullen morgen ten koste van alles willen winnen.”

Mentale instelling
Tijdens de voorbereiding op het grote aantal wedstrijden die de komende weken worden gespeeld, wordt vooral stilgestaan bij de mentale instelling van de spelers. “Vooral Jan Wouters, met zijn grote ervaring, is hier nadrukkelijk mee bezig”, benadrukt Du Chatinier de rol van de assistent-trainer. “De grootste belasting is momenteel die van de bovenkamer. De spelers moeten tenslotte van wedstrijd tot wedstrijd de knop steeds omzetten.”

De trainer vindt dat AZ een goed team heeft. “Ze voetballen goed, maar hebben moeite om de kansen te benutten. Toch laat hun bekerwedstrijd van afgelopen week ook weer zien, dat ze FC Den Bosch ook niet makkelijk het veld af spelen.”

FC Utrecht heeft in deze competitie nog geen uitwedstrijd gewonnen. De trainer maakt zich hier niet druk om. “We hebben in de uitduels best goed gespeeld en niet alleen tegen Napoli in de Europa League. We hebben de goals vaak ongelukkig tegen gekregen en met een klein verschil verloren.”

Fitte selectie
Door het leeglopen van de ziekenboeg en het einde van de schorsingen van spelers, kan de technische staf beschikken over een volledig fitte selectie. “Doordat bijvoorbeeld Frank Demouge na zijn schorsing weer inzetbaar is, hebben we ook in de voorste linie meer keuzes. De keuzes worden voor ons groter, maar we blijven hetzelfde systeem spelen”, besluit Ton du Chatinier.

De wedstrijd tegen AZ begint om 19.45 uur in het AFAS Stadion en staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis. Het duel wordt rechtstreeks uitgezonden door Eredivisie Live.


Wat denken we ervan? Utreg zit in een lekkere flow, uitstekend resultaat tegen Napoli, gewonnen in de competitie en door in de beker. AZ heeft hetzelfde gedaan maar het oogt allemaal zo moeizaam. Bovendien spelen ze donderdag bij BATE Borisov, ik denk dat je daar als speler minder zin in hebt dan een thuiswedstrijd tegen Liverpool :P
Als FCU er gewoon vol voor gaat (en dat hoop ik echt, niet zo'n instelling als uit bij Twente), dan denk ik dat ze vanavond volop kans maken.


Oja, en met een beetje geluk staan we zondag gedeeld vierde en speel je donderdag tegen de nummer 17 uit de Engelse competitie. Eitje :)
pi_86821885
Als iedereen fit is inderdaad, dan hebben we een mooie kans! Met Mertens er weer bij maak je sowieso overal een goede kans denk ik. Als je snel een doelpuntje maakt, is AZ zoek. Die scoren amper. Als je op 0-2 komt dan is het op slot.

Ik verwacht winst, maar dat is puur een gevoel.
pi_86823138
De winst is ook wel aardig noodzakelijk wil je een beetje meedoen in de competitie. Het is te doen; daarentegen zoals ik laatst tegen een maat van me zei; als utrecht in goede doen is, is het de beste club van de eredivisie, als ze in slechte doen zijn ook wel één van de minste...
pi_86828166
En de truuk is dus om een middenmaatje te vinden daarin zatoichi. Van mij hoeven we geen 2e te worden, maar ook geen 10e. Europees hoeven we dat bekertje niet, het zou al leuk zijn als je niet als laatste eindigt in je poule. En de KNVB beker, tsjah... Daar moet je gewoon heel ver in komen vind ik, dat is een prijs die je als Utrecht zijnde kan en mag pakken.
pi_86830579
Dat we de Europa League beker niet 'hoeven', daar ben ik het niet mee eens. Dat dat ding onbereikbaar is/lijkt, daar ga ik in mee maar we hoeven niet voor spek en bonen mee te doen. Zeker na het goede resultaat bij Napoli zijn er mogelijkheden, waarom zou je er dan niet vol voor gaan? Hier hebben we het hele vorige seizoen voor gestreden, hier hebben we jarenlang naar verlangd, al die voorrondes overleefd én Celtic weggeveegd.. Gewoon vol voor de volgende ronde gaan!
Daarbij denk ik dat de selectie best breed genoeg is om met wat niet-basisspelers een bekerwedstrijd bij AGOVV te winnen.
  Redactie Frontpage / Weblog zaterdag 25 september 2010 @ 16:00:24 #60
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_86830602
Ik hed vandaag m'n pasje gekregen voor de europaliek wedstrijden
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_86831602
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 16:00 schreef Paul het volgende:
Ik hed vandaag m'n pasje gekregen voor de europaliek wedstrijden
Geil he, die pasjes hihi!

Ik zit al klaar voor AZ-Utreg! Biertjes staan koud! Hapjes klaar! ~O>
pi_86835183
quote:
Op zaterdag 25 september 2010 15:59 schreef Stampie22 het volgende:
Dat we de Europa League beker niet 'hoeven', daar ben ik het niet mee eens. Dat dat ding onbereikbaar is/lijkt, daar ga ik in mee maar we hoeven niet voor spek en bonen mee te doen. Zeker na het goede resultaat bij Napoli zijn er mogelijkheden, waarom zou je er dan niet vol voor gaan? Hier hebben we het hele vorige seizoen voor gestreden, hier hebben we jarenlang naar verlangd, al die voorrondes overleefd én Celtic weggeveegd.. Gewoon vol voor de volgende ronde gaan!
Daarbij denk ik dat de selectie best breed genoeg is om met wat niet-basisspelers een bekerwedstrijd bij AGOVV te winnen.
Zoals ik al zei, je moet het midden midden zoeken tussen wat je kan en wat reëel is. Ik zie ze liever winnen van AGO VV dan van Liverpool. Al hoop ik tegen Liverpool wel op spektakel en een leuke pot, en tegen AGO VV boeit me dat niet en is 0-1 zat.

Denk ook verder, plee offs of beker winnen is weer Europees volgend jaar! Is ook belangrijk :)
pi_86840766
Geweldig weer tot nu toe die invalbeurt van Mulenga... :{
  zaterdag 25 september 2010 @ 21:13:28 #64
132185 Biogarde
Neef van Bassie.
pi_86841069
Ja, ik snap er echt niets van. Die jongen is zo balsterk als Bassie op een loopkoord.
Bio is baas. Ik ben niet meer op straat. Ik rij alleen langs om te kijken hoe het gaat.
pi_86842044
Jammer, doelpunt was natuurlijk terecht maar viel wat ongelukkig uit die vrije trap. De verdediging stond redelijk verder dus erg ongelukkig.

2de helft hadden we wel een punt verdiend. Maar ja, het zit ons niet altijd mee.

Op naar Liverpool!
pi_86843752
Lelijk doelpunt tegen anders was je gewoon verdiend met een puntje naar huis gegaan.

Nu vol opladen voor donderdag, ik heb er super veel zin in, hopelijk de spelers ook!
  zondag 26 september 2010 @ 13:48:57 #67
280275 Ragboer
Forza FC Utreg!
pi_86858481
Dit was weer ff kudt, maar ja. Gewoon knallen tegen de primitieve eilandbewoners.
Utereg, me stadje daar gebeurt van allerhand
`t bruis an alle kant, in `t hartje van `t land
de Sterrenwijk, `t Houtplein en `t lange Rozendaal
Utereg, `t mooist van allemaal
pi_86899982
AZ vergeten, nu naar donderdag toe leven...

'Ik denk erover tegen Utrecht te starten met Torres, Kuyt en Meireles'

Maandag, 27 september 2010 om 09:56Roy Hodgson overweegt om donderdag tegen FC Utrecht te beginnen met Fernando Torres, Dirk Kuyt en Raul Meireles in zijn basiselftal. De Spanjaard worstelt in de beginfase van het seizoen met zijn vorm, terwijl Kuyt net terug is van een blessure en Meireles nog niet helemaal topfit. Bovendien speelde het drietal nog niet samen, maar Hodgson wil de gok wel nemen.

“Ik denk erover met hen drieën te beginnen, donderdag”, zegt de coach op de officiële clubwebsite. “Volgens mij passen ze goed bij elkaar. Torres speelde veel, veel beter tegen Sunderland in vergelijking met de voorgaande wedstrijden. Het publiek wil hem direct op zijn top zien zodra hij het veld opstapt, maar ik heb al gezegd dat hij na het WK tijd en wedstrijden nodig had.”

“Hij had de pech dat hij niet het doelpunt van de maand maakte”, vervolgt Hodgson over zijn Spaanse aanvaller. “Met die magnifieke controle en volley, die onterecht werd buitenspel werd gegeven.” Liverpool probeert in het kader van de Europa League in de Galgenwaard tot winst te komen tegen FC Utrecht, de oude club van Kuyt. Die maakte tegen Sunderland (2-2) zijn rentree en opende de score na vijf minuten
  woensdag 29 september 2010 @ 09:11:50 #69
158344 RoodWitBlauw
rasechte hollander
pi_86970239
Erg zin in morgen!!!! vrijdagochtend maar paar uur vrij genomen van mijn werk om bij te komen :D

Heeft iemand nog een kaartje over voor de bunnikside morgen?
Maatje van me wilt graag mee, en heeft geen kaart.
“YOU’RE FUCKING OUT, I’M FUCKING IN”
pi_86976337
Liverpool met Torres maar zonder Gerrard naar Utrecht

Het publiek van FC Utrecht krijg donderdagavond behalve Dirk Kuyt ook Fernando Torres te zien in de Galgenwaard. Liverpool-trainer Roy Hodgson neemt de Spaanse aanvaller mee naar Nederland en laat hem wellicht zijn eerst minuten maken in een uitwedstrijd in Europees verband, dit seizoen. Steven Gerrard reist, net als Daniel Agger overigens, niet mee naar Utrecht.

Waarom Gerrard niet meereist, maakt Liverpool niet bekend. Mogelijk is de aanvoerder van The Reds niet helemaal wedstrijdfit. Zaterdag kwam hij nog wel gewoon negentig minuten in actie in de competitiewedstrijd tegen Sunderland. Torres, die die wedstrijd ook volmaakte, is er eveneens bij. Hij worstelde in het begin van het seizoen wat met zijn vorm en speelde alleen een helft mee tegen Trabzonspor op Anfield Road.

Daarbuiten werd de Spanjaard, die een lang WK in Zuid-Afrika beleefde, nog wat rust gegund. Agger ontbreekt net als Gerrard voor de uittrip. Kuyt is er wel bij; hij herstelde als bekend sneller van zijn schouderblessure dan verwacht en kan het weerzien met zijn oude team meemaken.
pi_86977101
Scheelt toch wel dat Gerrard niet meespeelt. Toch een belangrijke speler voor Liverpool.
pi_86977787
Ik geef FCU een serieuze kans, vooral Europees zijn we heel goed bezig en Liverpool is gewoon uit vorm. Torres niet fit, geen Gerrard, het zijn de steunpilaren van het elftal. Waarom zou Utrecht niet kunnen stunten? De wedstrijd bij Napoli heeft bewezen dat de 4-0 tegen Celtic geen toeval was.
pi_86978310
Ik vraag me af waarom ze hem niet meenemen, misschien denken ze hem niet nodig te hebben, maar de kans is ook groot dat hij een klein mankementje heeft waardoor ze hem sparen voor de competitie.

[ Bericht 0% gewijzigd door Paul-89 op 29-09-2010 15:05:53 ]
pi_86979662
quote:
Op woensdag 29 september 2010 13:41 schreef Paul-89 het volgende:
Ik vraag me af waarom ze hem niet meenemen, misschien denken ze hem niet nodig te hebben, maar het kans is ook groot dat hij een klein mankementje heeft waardoor ze hem sparen voor de competitie.
Denk het laatste. Denk niet dat ze Utrecht zullen onderschatten na de wedstrijden tegen Celtic en Napoli.
pi_86979851
Bovendien denk ik dat ze dit seizoen vol voor de Europa League gaan, ze zijn één van de favorieten en in de competitie draaien ze voor geen meter. Ook in de League cup liggen ze er al uit, blijven dus de FA Cup en de EL over om nog een prijs te kunnen pakken.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')