abonnement Unibet Coolblue
pi_98873698
Tja dat is het nadeel van momenteel een middenmoter in de JL te zijn. Ik snap wel dat je daardoor lichtelijk teleurgesteld bent.

Tja op papier zijn wij ook kampioenskandidaat geweest, het enige probleem is dat de KNVB mijn voorstel om op papier te gaan voetballen lachend van tafel geveegd heeft :P
Als alles een beetje loopt zoals het loopt dan zijn jullie zeker een titelkandidaat, een zeer acceptabele trainer met een kwalitatief goede groep.
Let's pretend we scored a goal YEAH
pi_98873982
quote:
0s.gif Op donderdag 30 juni 2011 17:47 schreef Uw_ergste_nachtmerrie het volgende:
Tja dat is het nadeel van momenteel een middenmoter in de JL te zijn. Ik snap wel dat je daardoor lichtelijk teleurgesteld bent.

Tja op papier zijn wij ook kampioenskandidaat geweest, het enige probleem is dat de KNVB mijn voorstel om op papier te gaan voetballen lachend van tafel geveegd heeft :P
Als alles een beetje loopt zoals het loopt dan zijn jullie zeker een titelkandidaat, een zeer acceptabele trainer met een kwalitatief goede groep.
Vorig jaar hadden we op zich ook wel kampioen kunnen worden, maar toen hadden we 1 grote zwakke plek. Everse. Die is er nu uit dus het zou een stuk beter kunnen gaan :D

Als er gewoon evenveel goals gescoord kunnen worden als afgelopen jaar en er met de nieuwe verdedigers en keepers effe net wat meer worden tegengehouden moet het goedkomen. Dat wordt er een plek bij de eerste 3 gehaald.

Selectie is nu ook al zo goed als rond eigenlijk, alleen nog 1 keeper en een rechtsback, maar dat is niet super erg nodig, zou wel prettig zijn
pi_99034868
quote:
ROTTERDAM – Sparta Rotterdam heeft met ADO Den Haag overeenstemming bereikt over de overgang van Nico Pellatz. De 24-jarige doelman tekent bij Sparta Rotterdam een contract voor één seizoen met een optie op nog twee seizoenen.

Algemeen/Technisch Directeur Wiljan Vloet: “In goed overleg met ADO Den Haag hebben we een akkoord bereikt om Nico Pellatz over te nemen. We zijn zeer verheugd met zijn komst naar Rotterdam-West. Nico is een gedreven doelman die heerst in het doelgebied. Zijn opleiding heeft hij genoten bij Hertha BSC en Werder Bremen. Afgelopen seizoen heeft hij bij Excelsior ook uitstekend gepresteerd.”

De A-selectie van Sparta Rotterdam is bijna rond. “Met de komst van Nico Pellatz zijn we wat betreft doelverdedigers klaar. Met Roy Kortsmit, Rubin Dantschotter en Nico Pellatz hebben we drie goede keepers in huis. De enige positie die nog versterkt gaat worden is de rechtsback-positie,” aldus Wiljan Vloet.
Wat een goed nieuws! Erg goede keeper!
pi_99059940
quote:
Topschutter Voskamp verkast naar Poolse nummer twee
05/07/2011 10:45

Johan Voskamp (26) is dicht bij een zeer lucratieve transfer naar Polen. De clubtopscorer van het afgelopen seizoen staat op het punt Sparta Rotterdam te verruilen voor Slask Wroclaw.

De nummer twee van de afgelopen Poolse competitie maakt gebruik van een clausule – een gelimiteerde transfersom – in het contract van Voskamp. De onderhandelingen over een driejarige verbintenis bevinden zich in de afrondende fase al moet de spits nog wel een medische keuring met goed gevolg doorstaan. Hoeveel geld er met de transfer gemoeid is, is vooralsnog onduidelijk.

Wiljan Vloet, algemeen en technisch directeur bij de Kasteelclub, legt uit waarom Sparta zijn topscorer laat vertrekken. 'We betreuren het dat we Johan Voskamp zien vertrekken naar Polen, maar de clausule in zijn contract laat ons geen keus. Johan gaat met zijn nieuwe club spelen in de UEFA Europa League en wij gunnen hem alle succes in de toekomst.'

'Met het vertrek van Voskamp leveren we doelpunten in en dat moeten we gaan compenseren', vervolgt Vloet. 'We gaan ons goed oriënteren en op zoek naar een nieuwe spits die past binnen de ambities die we hebben.'

In het afgelopen seizoen maakte Voskamp ondanks een zeer teleurstellende jaargang voor Sparta toch nog 29 treffers in 31 optredens. Voor zijn periode bij Sparta kwam de aanvaller uit voor Helmond Sport, Excelsior en RKC Waalwijk.

Slask timmert de laatste jaren aan de weg in Polen. In 2007 liet de club een fonkelnieuw stadion bouwen, dat plaats biedt aan 42 duizend toeschouwers. Vorig jaar stond Voskamp nog in de belangstelling van een aantal buitenlandse clubs, maar de aanvaller verruilde Helmond Sport destijds voor Sparta.
(Martijn Krabbendam)
Erg jammer voor ons, maar het geld kunnen we ook wel gebruiken. Leuk voor Voskamp, ik begrijp het wel. Zo verschrikkelijk belangrijk was Voskamp nou ook weer niet, het is niet echt een hele goede voetballer. Hij heeft er weliswaar 29 ingelegd, maar daarvan was 1 voor Helmond, 8 tegen Almere en 6 penalty's. 14 doelpunten verder, maar daar zitten ook veel 3-1's tussen in kansloze uitwedstrijden _O-
  dinsdag 5 juli 2011 @ 20:12:05 #105
43642 Bayswater
What'sYourFunctionInLife?
pi_99079896
De 3 tegen MVV waren ook niet meer echt van belang.
Life lies a slow suicide
Orthodox dreams and symbolic myths
From feudal serf to spender
This wonderful world of purchase
pi_99928446
Zaterdag naar de oefenwedstrijd tegen Turnhout geweest, dit elftal is wel een stuk beter dan afgelopen jaar. Alleen zou ik er nog een spits bij hebben. Bilate is echt een talent, die jongen kan een hele grote worden, maar die kun je nu nog niet in het diepe gooien en verwachten dat hij er 25 in legt. Godee was eerste spits maar jonge jonge wat is die gozer toch slecht zeg :')

Maar ja, er moet wel een ander gevonden worden die naar Sparta wil EN een verbetering is tov Bilate EN betaalbaar is.
  dinsdag 26 juli 2011 @ 03:15:49 #107
179542 Forburgah
SPANGENAREN
pi_99948186
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 juni 2011 20:10 schreef Snuf. het volgende:

[..]

Zelf gefilmd? Ik stond daarzo langs de kant, een paar van mijn foto's is niks te zien, alleen maar rook
Zelf aangestoken ook goed? ;)
Zo niet Ofter een hemel is
Maar álster één is Dan zal je zien
Dat de Hemelpoort - Oh brok in ons keel -
Verdacht veel weg heeft Van Het Kasteel
  zondag 31 juli 2011 @ 19:18:52 #108
43642 Bayswater
What'sYourFunctionInLife?
pi_100165363
Voorbereiding ziet er allemaal goed uit, vrijdag met 0-2 de promovendus ingepakt. Ze zijn klaar voor het echte werk as zondag. :)
Life lies a slow suicide
Orthodox dreams and symbolic myths
From feudal serf to spender
This wonderful world of purchase
pi_100173786
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2011 19:18 schreef Bayswater het volgende:
Voorbereiding ziet er allemaal goed uit, vrijdag met 0-2 de promovendus ingepakt. Ze zijn klaar voor het echte werk as zondag. :)
Inderdaad, vooral het spel was erg goed in veel oefenwedstrijden, dat stemt positief. Alleen een goede spits zou ik nog wel graag erbij hebben, of anders gewoon Bilate, maar daar kun je niet van verwachten dat hij direct de sterren van de hemel speelt
  maandag 1 augustus 2011 @ 19:46:00 #110
36796 Morpheus2002
Radio 49 | DJ.Morph
pi_100204301
Topicreeks gemaakt :)
Niets Is Sterker Dan Dat Ene Woord; Feyenoord! Mijn Feyenoord!
pi_100430801
Aardige wedstrijd vandaag, maar 1-0 was erg mager. Sparta had er minstens 3 of 4 in moeten schieten, kansen genoeg. Fortuna vond ik niet heel sterk maar als het verschil maar 1 blijft kan het altijd fout aflopen..

Er moet gewoon nog een spits gehaald worden, of gewoon beginnen met Bilate. Die jongen heeft veel talent en kan een prima spits worden.
pi_100430980
Leuke pot voetbal gezien vanmiddag.
Keeper is degelijk varela en veltmate achterin staat als een huis.
Middenveld met overtoom is smullen.
Voorin komen we duidelijk een spits tekort.
Vergeef mij de spelfouten, maar ik fok op een mobieltje
pi_100656261
Jezus wat een drama weer. Was te laat thuis om nog kaarten te halen en naar Helmond te gaan, gelukkig maar. De Roon verpest het weer eens, iets wat hij vorig jaar ook al vaak deed. Echt een van de slechtste spelers uit de Eerste Divisie
pi_101045579
TT wordt voorlopig weer niet waargemaakt :P

Er MOET gewoon een nieuwe spits komen, anders wordt het echt niets. Het elftal staat heel aardig, verdediging is prima en het middenveld is ijzersterk. Voorin vindt ik John de laatste tijd weer wat beter gaan voetballen, lekker laten staan die jongen.

Maar dan komen we bij Godee en Veldmate. Die jongens lijken direct uit het G-elftal gehaald te zijn, jongens jongens wat een drama is dat. Van Godee wisten we dat natuurlijk al jaren, maar van Veldmate had ik toch veel meer verwacht. Hij speelde niet goed de eerste 2 wedstrijden, maar vrijdag speelde hij dramatisch. Ballen verliezen, in de weglopen etc.

Totdat er een spits gevonden is gewoon Bilate in de spits zetten, dat is een alleraardigste speler, een talent. Hij heeft ervaring nodig en is er nog lang niet, maar het is de beste optie.


Maar Hemmen moet gewoon aangekocht worden, anderhalve ton moet toch wel vrijgemaakt kunnen worden?


Ik ga maar eens kaarten halen om vrijdag naar Zwolle te gaan, maar heb er geen vertrouwen in...
pi_101819882
Het is weer eens een drama met onze club zeg. Sommige spelers kunnen niet eens een bal op 5 meter overspelen.. :'(
pi_102039820
Pff, 0-1 gewonnen vandaag. Heb ik weer, besluit ik niet mee te gaan, winnen ze ;( :P
pi_102423703
Flink geklommen vandaag, vrijdag naar Tilburg. Dan mogen de kansen wel wat beter worden ingeschoten zeg :')
  zaterdag 15 oktober 2011 @ 11:48:57 #119
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_103108639
quote:
FC Dordrecht wint derby van Sparta

FC Dordrecht heeft de derby tegen Sparta met 3-2 gewonnen. De ploeg van trainer Theo Bos werkte op eigen veld een vroeg opgelopen achterstand weg. Door de winst zijn de Dordtenaren de Rotterdammers gepasseerd op de ranglijst.

In de eerste helft was Sparta duidelijk de bovenliggende partij. De vroege openingstreffer van spits Jeremy Bokila, overigens na zwak verdedigen aan Dordtse zijde, was meer dan terecht. Ook na het openingsdoelpunt domineerden de Rotterdammers. Ilias Bel Hassani kreeg de grootste kans om de score te verdubbelen, maar hij schoot rakelings naast.

FC Dordrecht kwam geen moment gevaarlijk voor het vijandelijke doel. De 1-1 kwam volledig uit de lucht vallen. Cecilio Lopes (foto) kopte knap binnen na een afgemeten voorzet van Shayron Curiel: 1-1. Het werd zelfs nog erger voor Sparta, toen Santy Hulst pal voor rust keeper Nico Pellatz, die voor het eerst met een helm speelde, van dichtbij passeerde na een door Bjorn Vlasblom opgezette aanval: 2-1.

Na rust was de eerste mogelijkheid voor Spartaan Bel Hassani, maar doelman Stef Doedee liet zich niet verrassen. De bezoekers hadden het meeste balbezit, maar FC Dordrecht bleef in de beginfase van de tweede helft eenvoudig overeind.

De thuisploeg kwam zelf een paar keer dreigend voor het doel van Sparta en in de 66-ste minuut viel de 3-1. Jeffrey Rijsdijk kreeg een niet te missen kans, toen Jesse Mayele hem bediende net voor de uitkomende Pellatz kon ingrijpen.

Het geloof in een goede afloop leek na dat doelpunt verdwenen bij de formatie van trainer Michel Vonk, maar een kwartier voor tijd kwam Sparta vanuit het niets toch op 3-2. Een schot van Bel Hassani werd van richting veranderd door Mawouna Amevor, waardoor keeper Doedee op het verkeerde been stond: 3-2. In de hectische slotfase ging Sparta op jacht naar de gelijkmaker, maar de Dordtenaren hielden knap stand.

FC Dordrecht staat door de zege tiende met dertien punten. Sparta is elfde met elf punten.
Gaat niet al te best bij Sparta ;(
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_103110571
Het doet me eigenlijk niet eens meer zoveel. Ik ga wel mee, maar ga er toch allang vanuit dat er weer verloren wordt.
  zaterdag 15 oktober 2011 @ 13:09:13 #121
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_103110741
Njah, dan nog mag er van Dordrecht niet verloren worden lijkt me.

Gebrek aan inzet, trainer die ze niet aan het voetballen krijg of ontbreekt het simpelweg aan kwaliteit?

Moet zeggen dat ik dit jaar de JL niet echt volg.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_103113507
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 oktober 2011 13:09 schreef Caland het volgende:
Njah, dan nog mag er van Dordrecht niet verloren worden lijkt me.

Gebrek aan inzet, trainer die ze niet aan het voetballen krijg of ontbreekt het simpelweg aan kwaliteit?

Moet zeggen dat ik dit jaar de JL niet echt volg.
Probleem ligt voorin, Sparta verdedigt best goed maar voorin worden de kansen gewoon verprutst met Bokila als hoogtepunt. Tegen Dord moet je gewoon 3-0 voorstaan na een halfuurtje, tegen Willem 2 moesten er ook zeker 5 ballen in, maar Bokila is gewoon een drama. En ja, als je zelf de kansen niet afmaakt dan is het wachten tot ie aan de andere kant valt.
  dinsdag 25 oktober 2011 @ 16:02:59 #123
299030 Kattenkop
Ouwe vrijster
pi_103545191
quote:
13s.gif Op zaterdag 15 oktober 2011 15:09 schreef Snuf. het volgende:

[..]

Probleem ligt voorin, Sparta verdedigt best goed maar voorin worden de kansen gewoon verprutst met Bokila als hoogtepunt. Tegen Dord moet je gewoon 3-0 voorstaan na een halfuurtje, tegen Willem 2 moesten er ook zeker 5 ballen in, maar Bokila is gewoon een drama. En ja, als je zelf de kansen niet afmaakt dan is het wachten tot ie aan de andere kant valt.
Ik ga er op letten. Ik heb twee kaartjes gewonnen voor morgen *O*
pi_103548481
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 oktober 2011 16:02 schreef Kattenkop het volgende:

[..]

Ik ga er op letten. Ik heb twee kaartjes gewonnen voor morgen *O*
Oh leuk! Hoe? En welke vak dan?


Edit:

Krijg net ook 2 vrijkaarten binnen voor Cambuur thuis, serieus al de derde keer dit jaar dat ik gratis kaarten krijg :')
  dinsdag 25 oktober 2011 @ 17:31:22 #125
299030 Kattenkop
Ouwe vrijster
pi_103548632
quote:
17s.gif Op dinsdag 25 oktober 2011 17:27 schreef Snuf. het volgende:

[..]

Oh leuk! Hoe? En welke vak dan?
Vak 23. Ben jij er ook bij?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')