abonnement Unibet Coolblue
  zondag 5 september 2010 @ 21:22:38 #1
262 Re
Kiss & Swallow
pi_86103110


STEMTOPIC!

Het is zover, er kan gestemd gaan worden! Jullie mogen allemaal 3 koppels aanwijzen met een kleine motivatie, waarvan jij denkt dat een date tussen die 2 personen een goed idee zou zijn.

De drie koppels waarop het meest gestemd wordt mogen we van ctaste in Amsterdam een 3-gangendiner aanbieden, inclusief wijnarrangement. Tijdens het genieten van het heerlijke eten en de wijn zie je letterlijk geen hand voor ogen. Een ervaring die je avond gegarandeerd in een andere dimensie brengt!

Om de dates niet zonder voldoende gespreksstof te laten plaatsvinden, mag FOK! van Reality Bites Publishing aan elk uiteindelijk gekozen koppel "Het Boek met alle Gespreksonderwerpen" verloten. Jullie bepalen uiteindelijk wie deze boeken krijgt, degene van wie je denkt dat diegene wel een zetje kan gebruiken qua communicatieve vaardigheden tijdens een date ;)

In dit topic heb je kunnen zien dat diverse mensen zo dapper waren om zich voor deze Singles Dating Game op te geven. Hieronder vind je een compleet overzicht van eerst alle deelnemende dames en in de post er na alle deelnemende heren.

Stemmen met motivatie
Geef in dit topic jouw keuzes aan van de 3 koppels die er volgens jou zouden moeten gaan daten.
Doe dit op deze wijze:

Naam1 + Naam2
Korte motivatie
(ook welke van deze 2 personen Het Boek met Alle Gespreksonderwerpen krijgt!)


Naam3 + Naam 4
Korte motivatie
enz.


Dus, samenvattend

Dit is het stemtopic waar dus alleen gestemd mag worden, in het andere topic [Singles actie] win een FOK! (blind) date in the dark mag je erover discussieren en ronselen (nou ja dat mag overal wel, maar hier kan dat gecentreerd)

Je dient dus te stemmen op totaal 3 koppels, mag ook op jezelf maar op elke kandidaat maar 1x.
Het stemmen kan tot 12 september 23:59 uur.

Veel plezier!

[ Bericht 0% gewijzigd door Greys op 06-09-2010 22:17:45 ]
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  zondag 5 september 2010 @ 21:23:30 #2
262 Re
Kiss & Swallow
pi_86103166
*O* ALLE DEELNEMENDE DAMES! *O*

Seven.
27, wispelturig, verveelt zich nooit, parkhanger, gitaarjammer, mic-junk, transportplanner, vrolijkheid en humor. Loyaal, begripvol, tenenkrommend irritant zo nu en dan, maar ook wel heel lief meestal. Kookt alleen voor meerdere personen. Weet wat ze wil, al verandert dat maandelijks . Geen traditioneel typje. Doet doorgaans alleen waar ze zin in heeft en maakt het zichzelf dus aangenaam.
Oh trouwens, ik kan wel goed koken en schoonmaken. Als ik daar dus zin in heb.
Ik ben vrouw, zowel mannen als vrouwen welkom.
Doei.

Sinceria
Ik ben vrouw (nou ja, meisje eerder) van 25 jaar. Late studente, ben namelijk tweedejaars Algemene Sociale Wetenschappen nu. Slank postuur, nepdreads in mijn haar zo roze als het maar kan en qua kleding een tikje alternatief. Ik woon antikraak achter een gordijn in de huiskamer van een appartement wat ik deel met meerdere huisgenoten. Ik ben dol op verre reizen en net terug van 1,5 maand backpacken in Azië. Vanaf september ga ik hiphop dansen uitproberen en verder is mijn hobby dansen en zingen in mijn ondergoed (bij voorkeur in de ochtend). Naast mijn studie heb ik drie baantjes die allemaal totaal van elkaar verschillen (van camerawerk tot dierenverzorging en plaatsvervangend bedrijfsleider).
Qua date lijkt het met leuk met iemand te eten die niet meer dan 5 jaar met mij in leeftijd verschilt (plus of min) en zich enigszins kan identificeren met de omschrijving die ik van mezelf gegeven heb. Mijn voorkeur gaat wel uit naar een man.
That's it!

-Engel-
V, 30, voorkeur: M
Ik ben over het algemeen te lief, behulpzaam en praatgraag... Ik vind het fijn om op een leuke manier verrast te worden. Als iemand mij vraagt voor een feestje (al dan niet het organiseren ervan) dan ga ik ervoor....
Ik rook niet, maar drink wel eens wijn, bier of cocktails. Ben ik de bobette dan drink ik trouwens fris.... Mijn leukste avond uit bestaat uit kletsen, mensen ontmoeten, lekker eten en openstaan voor nieuwe dingen.
Zo.... nu wil ik graag gekoppeld worden aan een spontane en leuke man/jongen, zodat ik in het donker vast het verslag kan gaan schrijven.
-X-
-Engel-

Loontjah
25 jaar
valt op m / v
Sociaal, spontaan, eerlijk, betrouwbaar *kwijl*, grappig en lief

Tombolafan
Tombolafan, 28 jaar, vrouw, woon in Noord-Holland. Ik werk als gastouder naast mijn studie. Ik hou van lekker (uit) eten, en kan net zoveel genieten van een avond uit als van een avond gezellig samen bankhangen
Daten met een vrouw vind ik gerust gezellig, maar mijn voorkeur gaat uit naar een man :D

Cue_
Laat ik ook eens een gok wagen :D
Voor u staat (of zit momenteel) een prachtig, één meter zesenzestig kort/lang exemplaar van het menselijk ras van het vrouwelijk geslacht. Ik bezit een gezond gevoel voor humor, ben groot liefhebber van cabaret en bezit een flinke dosis nuchterheid. Zoek graag de gezelligheid op en vind het heerlijk om de stad in te gaan of gewoon te ouwehoeren met vrienden.
Even wat feitjes: woon op mezelf, ben koppig, ik werk, geen auto, ben heel lief, maar niet altijd, fitness graag, houdt niet van champignons en vis, maar wel van wijn.
Ow en ik val op het mannelijke geslacht en ben 24!

Cat22
Laat ik me dan ook eens uitleven.
Vrouw, 35 (zo oud al? :D Ja, zo oud }:| ) jaar, werkzaam in de sector zorg en welzijn, woonachtig in het zuiden des lands en op zoek naar een excuus om een avondje de provincie uit te komen. En een gezellige avond te hebben natuurlijk.
Trefwoorden: humor, muziek (van modern tot klassiek en alles daar tussen in), katten (maar over andere dieren wil ik ook best babbelen), a-sportief maar goed in aanmoedigen langs de kantlijn, boeken, CHOCOLAAAA!, gezellig (jaja!), geen disco maar liever een rustig café. Voor een rondje filosoferen over de zin van het leven en andere zaken ben ik wel in, maar het moet niet té zwaar worden. Kleur ogen: laat je verrassen voor of na de date. :P
En gezien het doel van deze date (al dan niet met knipoog), doe maar een man. :)
Zo te zien wordt dat een uitdaging, want jonger dan 30 jaar is toch wel een beetje out of my range. :@

Rockabella
Sanne. 19 jaar jong, vrouw, heteroseksueel. Mijn persoonlijkheid is doordacht. Ik mag graag serieuze billenknijpende discussies voeren en daar de rest van m'n middag aan wijden. Ik ben altijd onder de mensen en kan geen minuut alleen zijn. Ik geloof in liefde en positiviteit en leef daar ook naar. Leven van dag tot dag is m'n grote motto. Ik ben vaak iets te direct maar kwetsen kan ik niet. Recht door zee en altijd vrolijk. Tevens vecht ik al 19 jaar lang voor de rechten van blondjes met brains.
Sanne, op en top: Eerlijk, sociaal, wispelturig, te direct, levensgenieter, ongelooflijk eigenwijs, muziekliefhebster, loves to travel, festivalgangster, zoveel mogelijk ontdekken, geen gat in m'n hand maar gewoon helemaal geen hand, zorgzaam, enthousiast, a-romantisch, tattoo liefhebster, voorstander van 'anders'..
En fucking vrijgezellig natuurlijk. :D

Anoniem4
Ik zou me graag op willen geven als kandidaat voor (blind) date in the dark. Graag wel zonder username omdat ik anders te makkelijk vindbaar ben.
26 jaar, vrouw, scm, knbsb, PS3, GoW, himym, widm, BoB
zoekt: man, ongeveer dezelfde leeftijd

[ Bericht 0% gewijzigd door Re op 05-09-2010 21:41:09 ]
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  zondag 5 september 2010 @ 21:24:51 #3
262 Re
Kiss & Swallow
pi_86103254
*O* ALLE DEELNEMENDE HEREN! *O*

Snaavel
Nou Fok! it, ik doe gewoon mee..
Ik ben 18 jaar, ik ben een man, en mijn voorkeur zijn vrouwen...
Ik speel al 4 jaar gitaar en ik zing al heel mijn leven., ik hou er van om in de spotlights te staan, en daarom doe ik ook een Opleiding Artiest voor Drama. Mijn passies zijn dus ook films maken en acteren.
Over 2 jaar ben ik klaar met mijn opleiding en ga ik de film academie proberen in Amsterdam..
In plaats van films te maken hou ik er ook van ze te kijken, ik hou eigenlijk wel van elke soort film.
ook hou ik van lekker koken.. en ik houd ook van dieren... owja, en ik woon in noord-brabant, maar ik heb OV.
dat was het wel zo'n beetje, ik vind het toch wel een leuk idee hoor.. :)

Friek_
Ach fuck it, ik zal eens meedoen.
Friek_: 23 jaar oud, man, heteroseksueel. M'n persoonlijkheid valt te omschrijven als een cynische slash sceptische klootzak die een hekel heeft aan de koetjes en de kalfjes, veels te direct en bot is, huiskameralcoholist is, wat lastig voorspelbaar is, betweter tot en met is, perfectionistisch is, vreselijk principieel is, onconventioneel in de volle betekenis van het woord is, immer een wantrouwen heeft in de massa en absoluut geen zin heeft om met jou Grey`s Anatomy, Friends of een andere kutserie te kijken.
Trefwoorden: muziekliefhebber, bibliofiel, pseudo-intellectueel, bierbuik, festivalganger, bassist, student, cultureel verantwoord en keurt vrouwen net als Henry Rollins op 'shallow criteria'.
Voor meer informatie, check deze post in de datingsite-topicreeks op R&P.

Juicyhil
Ja ik ga meedoen *O*
Ik ben dus 20 jaar, het schijnt dat ik mannelijk ben. Ondanks een hoop verhalen die dat tegenspreken, val ik toch echt op het vrouwelijk geslacht.

XtremeNL
Oh, gratis eten met vermaak, I'm in! :7
Ik ben 22, heteroseksueel. Tergend bijdehand, niet bijzonder beleefd maar wel een gentleman. En naast internetheld ben ik een goed belezen, noeste arbeider. (Oh het is fok. Ik heb ook 3 master titels, een penis van 30cm en 5x modaal inkomen.)
(Ps. men fobo is oud)

jeroendh
Ook maar een poging wagen.
Ik ben Jeroen (man) en 18 jaar. Ik ben student en volg de opleiding theater techniek, met als specialisatie lichttechniek. En woon vlakbij Den Haag.
Een foto van mij is hier te vinden: Het PUB Userfototopic #42
Oja, en ik val op vrouwen.

Kingjotte
M, 24, valt op vrouwen.
Ik hou van turnen, muziek maken en jongleren. Heb een vaste baan bij een klein bedrijfje ergens in de buurt van Den Haag maar met de auto kom ik overal.

Venun
Hmm... zal ik ook maar meedoen dan?
Ben ik wel opeens via Google te vinden, maargoed... :)
Ik ben Wouter, 25 jaar en woon in Overijssel.
Woon nu zo'n 5 jaar in deze regio, kom oorspronkelijk uit het westen (omgeving Rotterdam).
Ik werk nu zo'n 6 jaar fulltime, maar ga over een maand ongeveer verder met leren via een avondstudie (halve dag in de week + 6 uur huiswerk, dus nog wel tijd over gelukkig).
In mijn vrije tijd ga ik graag met wat vrienden naar de bioscoop of lekker de stad in.
Woon sinds ik in het oosten woon ook op mezelf, dus geen last van ouders en regeltjes :p
Als ik niet uitga kijk ik graag een leuke serie (Heroes, House, NCIS, of vrijwel alles op Comedy Central).
Daarnaast hou ik ook wel van gamen (WoW o.a.), maar het is niet zo erg dat ik dagelijks -moet- gamen, zoals sommige anderen wel hebben.
Nou kan ik hier nog veel meer neerzetten, maar als je alles weet is het ook niet leuk meer.
(p.s: voorkeur voor vrouwen, ben 100% hetero :))

Schenkstroop
29 jaar. M. voorkeur: vrouw (of meisje)
Rete intelligent maar niet saai, super-sportief maar neem dingen serieus genoeg. 1.73 ? brede shouders, grote handen, sterke benen. beetje gezet. stijl: down to earth en beetje ghetto. beetje verlegen totdat je me kwaad maakt of puntje bij paaltje komt. Ik hou ontzettend veel van muziek maar zal je er niet mee lastig vallen. heb gedraaid als DJ. en gewerkt als tapper en manusje van alles in buurthuizen. En nog veel meer. Interessant?
Oja, kleur ogen: bruin.

Inverted_World
Ik doe mee mits alleen knappe dames uiteraard.

PatriQue89
Ok, hier komt 'íe dan!
Ik ben Patrick, 20 jaar uit de provincie Groningen(nee, niet echt handig, nee!) Ik ben een vlotte, spontane, lieve, goedlachze, behulpzame en charmante jongeman! Ik heb altijd een luisterend oor, een grote schouders om op uit te huilen. Ik sta dan ook altijd voor mijn vrienden klaar, dag en nacht.
Verder zijn mijn interesses, theater, musical, films, muziek, concerten, entertainment, media etc.
Nou, mijn voorkeur gaat dus uit naar een jongen!!
Doei.

Maanvis
Oke hier mijn aanmelding ;).
Ik ben Maanvis, 29 jaar en woon in het noordoosten van Brabant. Ik hou van feesten, bier zuipen en van lekker eten. Ik heb een leuke baan en woon op mezelf incl. 2 katten. Ik zoek een meiske/vrouw van mijn leeftijd/2+7 minimaal :). Ik heb een rijk sociaal leven met genoeg te doen elk weekend. Ik val dus ook niet op thuiszitters ;). En verder kan uiterlijk me niet veel schelen, als je maar een beetje gevoel voor humor hebt :).

Bioloogje
Ik zal ook eens gek doen.
Bioloogje, man van 24 jaar. leraar biologie in opleiding. Ik ben eerlijk, open, zorgzaam en sociaal. Daarbij klets ik veel (soms ook teveel :@ ) Houd ik van een feestje, maar ook van een avondje op de bank, of gewoon rustig wat gaan drinken met vrienden. En al is het erg jammer voor PatriQue89 maar ik val toch echt op vrouwen.
Nou wanneer ga ik op date en met wie?
Oja, had ik al gezegd dat ik ontzettend lekker ben... :')

JJH
Dus....
Man, 25, taxichauffeur. Veel korter kan niet. :) Wel ga ik er nog even aan toevoegen dat ik vrolijk in het leven sta, een goede grap kan waarderen en in erg veel dingen humor zie. Het gebeurt regelmatig dat ik dubbel lig en andere mensen allen maar zit denken: "Whut. :? "
Verder houd ik van de middelgrote/grote stad en alles wat daarmee samenhangt. Lekker (uit)eten, terrasjes, mooie gebouwen en dergelijke. Tot slot probeer ik zoveel mogelijk te reizen en ik vind alles waar een motor in zit gaaf. :Y
-Edit- Ow! En hetero. :Y

don-diablo
Ik wil trouwens ook mee doen. :)
Man van 25, zoekt vrouw. Ik heb slechte humor en ben iemand die makkelijk en graag kletst. Ik ga graag naar concerten en in de zomer probeer ik wel een festival te bezoeken. Sta altijd wel open om nieuwe mensen te ontmoeten en wat leuks te doen. Ik reis graag en heb een korte tijd in het buitenland gewoond. Ik ben een beetje een nerd en soms heel onhandig, maar dat levert juist veel lach momenten op.
Dus ben jij een vrouw die young hot and available is of voldoe je aan minimaal 2 van deze 3 punten? Ga mee op date op kosten van Fok. 8-) (ik zei toch dat ik slechte humor heb)
So.... pick me, pick me!! *O*

Fignon
Nou laat ik ook maar mee doen.
Ik ben Job, heterosexueel 20 jaar oud en student, woonachtig in het mooie kleine Leiden.
Ik zing bij CM(klassiek studentenkoor) en ik hoop binnenkort m'n trompet weer eens op te pakken(speelde vnl lichte muziek).
Verder lees ik zo af en toe wat, luister best veel muziek, lees veel over de actualiteit, ik heb aantal fora waar ik voornamelijk lurk, posten doe ik minder.
Ik ben naar het schijnt een aardige behulpzame lieve leuke jongen, altijd opgewekt, ik maak(probeer) vaak grapjes te maken en ben eigenlijk altijd in opperbeste stemming, mijn sarcasme weet ook vaak mijn huisgenotes weer in goede stemming te krijgen uit hun depressiveiteit ;)
Mijn ''passie'' op het moment is boogschieten maar in mijn passies ben ik wispelturig en meestal heb ik het na een halfjaar/jaartje wel weer gezien(mooie uitzondering hierop is mijn trompet waarmee ik het al bijna 10 jaar uithou)
Oh ja ik begin te merken dat ik koken eigenlijk best wel leuk vind en ik doe ook veruit de meeste moeite hier in 't studentenhuis om goed te eten dus vandaar lijkt me dit ook wel een leuk experiment, niet alleen de date maar ook natuurlijk het blind eten :7 :9~
Dus, willen jullie een leuke opgewekte gezellige jongen van een date voorzien, kies dan mij! :Y
zo niet, tja... :'(

UIO_AMS
Man, 34 jaar, woonachtig in de Amsterdamse Jordaan, hetero.
Trefwoord: dobbelsteenavonturier. Dat zegt wel genoeg. B-)
Indien niet: tevens IDFA-vrijwilliger, met kat, drinkt niet (op af en toe een wijntje na), draagt op 25 mei een handdoek, reist, fietst en speelt wel eens squash, werkt bij een accountancy en advies kantoor, studeert daarnaast, houdt van idiote ondernemingen, theedrinker en eet nagenoeg alles.

Anoniem 1
Hierbij mijn aanmelding voor date in the dark.
Ik ben een man van 37 Jaar.
Woon in het mooie Duitsland, net over de grens bij Nijmegen.
Fulltime nerd.
Hou van sporten. zwem 3 keer per week en 2 keer per week sportschool.
En ik zoek een vrouwelijke date, liefst sportief.
Ik kan niet tegen sigaretten rook, een eventuele date moet dus een niet roker zijn. [/quote]

Anoniem 2
Man, 28 en mijn voorkeur gaat (uiteraard) uit naar een dame.
Het liefst niet met -Engel- want haar heb ik een aantal keer gezien, en zij is absoluut niet mijn type ;)

Anoniem 3
Leeftijd 24
Geslacht: Man
Voorkeur: Vrouwen
Hallo! Ik ben nu al 2 jaar onverdiend single, dus ik moet hier wel aan meedoen. Onverdiend? Nou ik ben best een leuk persoon, en zie ik best aardig uit, maar een écht leuk meisje is best moeilijk te vinden. Vind ik. Ohja, trefwoorden: Goed gemutst, ongeorganiseerd, ik ben in voor veel maar doe minder dan ik zou willen, brede interesses, uitgaand, goede muzieksmaak, en geen fan van trefwoorden blijkt nu. Fokker sinds 2001.

Anoniem 5
Goed, bij deze mijn beschrijving. En nu is het maar afwachten:
Ik ben een man, geboren in 1980 en professioneel nerd. Wat betekent dat ik in de IT werk, maar eigenlijk geen echte IT-er ben. Want ik drink geen koffie, draag geen bril, kom vaak genoeg buiten en doe niet WoW, maar heb wel een iPhone. Ik heb vooral een passie voor creativiteit, vanuit mezelf om te uiten in met name fotografie. Maar ook om van te genieten in de vorm van muziek, film en een goed boek of goede game op zn tijd. Graag onder de mensen, hetzij met vrienden, op een concert of festival (varrierend van heavy metal tot castlefest naar de zwarte cross om maar eens wat te noemen) of bioscoop. Houdt van pretparken, maar heeft stiekem last van hoogtevrees en is met geen stok in de Goliath te krijgen.
Wil graag op date met een vrouw die het niet erg vind dat dit mannelijk exemplaar enige vorm van knuffelbaarheidsgehalte vertoont (maar het schijnt dat dat een steeds betere kwaliteit wordt naarmate je rond de 30e zit) met daaronder toch last heeft van a dirty mind, maar dat is toch een joy forever. Met een brede interesse, dus ik gun het boek met de gespreksonderwerpen aan de dame, want als gentleman (het wordt over me gezegd) kan ik het natuurlijk niet veroorloven om de dame niet eerst te laten gaan. The end.
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_86105387
Cat22 + UIO_AMS

Ongeveer zelfde leeftijd, en in de beschrijving van UIO_AMS staat "met Kat" :+
Cat22 krijgt het boek.

Cue_ + JJH

Lijken me allebei wel sociaal en ondernemend.
Cue_ krijgt het boek.

Tombolafan + Anoniem 5

Lijken me allebei vrolijke en humorvolle personen die positief in het leven staan.
Tombolafan krijgt het boek.

[ Bericht 3% gewijzigd door pgrferrari op 06-09-2010 12:32:10 ]
  zondag 5 september 2010 @ 22:13:26 #5
182714 RitseB
Walking like a lucky charm
pi_86106794
Eerst lezen.
Do androids dream of electric sheep?
  zondag 5 september 2010 @ 22:22:46 #6
132428 Ingetje79
Panic Station!
pi_86107357
Cat22 + UIO_AMS
Beide theelurkers en hebben beide kat(ten).
En het zou voor Cat best es goed zijn om te squashen _O-

Boek voor Cat, omdat ze dol is op boeken. Staat vast leuk in haar boekenkast.

Tombolafan + Anoniem 5
Tombo is leuk/lief/lekker en nummertje 5 heeft soms een dirrrrrty mind ^O^

Boek voor Nr. 5; Tombo is niet op haar mondje gevallen en kan prima zonder dat boek.

JJH + Cue_
Omdat de karaktereigenschappen wel aardig overeenkomen en omdat hij zelf voor haar gekozen heeft :D

Boek voor Cue_, gewoon....omdat het kan :+

[ Bericht 20% gewijzigd door Ingetje79 op 06-09-2010 14:25:08 ]
I'm the patron saint of the denial.
With an angel face and a taste for suicidal.
  zondag 5 september 2010 @ 22:22:54 #7
304935 -Miauw-
Maar ik rook niet!
pi_86107369
Cat22 en UIO_AMS
Dobbelsteenavontuur? Nog nooit van gehoord maar Cat22 gelukkig wel. Ze zijn kattenbezitters, volgens mij ook cultuurliefhebbers, ze hebben genoeg gesprekstof als je het mij vraagt en 'provincie' meets 'de stad'. Kan het beter? :D
Het boek mag naar Cat22

Tombolafan en Anoniem5
Ze zijn allebei goed ontwikkeld, gevarieerd en wel aan elkaar gewaagd denk ik zo. Ik denk dat Tombolafan deze anoniem wel in de Goliath krijgt :Y
Het boek mag naar Tombolafan

Juicyhill & PatriQUe89
Uit de kast, in de kast, whatever, ik gun ze allebei gewoon dat etentje :D
Patrique heeft al een vlotte babbel dus het boek mag naar Juicy.

[ Bericht 6% gewijzigd door -Miauw- op 06-09-2010 19:13:10 ]
With the stars as her umbrella
  zondag 5 september 2010 @ 22:29:10 #8
262 Re
Kiss & Swallow
pi_86107794
Ook even vermelden wie het boek mag hebben
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 5 september 2010 @ 22:30:18 #9
163650 Greys
pi_86107881
quote:
Op zondag 5 september 2010 22:29 schreef Re het volgende:
Ook even vermelden wie het boek mag hebben
Per koppel een boek dus.
pgrferrari, ook dus nog even bij de andere twee koppels vermelden.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_86109474
alle stemmen in 1 post gezet ;)

[ Bericht 29% gewijzigd door tombolafan op 06-09-2010 09:35:27 ]
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 5 september 2010 @ 23:02:38 #11
163650 Greys
pi_86109552
Alleen stemmen hier. Anders zijn de stemmen straks niet meer te tellen doordat we ons door de SC heen moeten worstelen. Rest even weggehaald dus. :)

[ Bericht 25% gewijzigd door Greys op 05-09-2010 23:23:23 ]
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † zondag 5 september 2010 @ 23:19:23 #12
220133 De_Kardinaal
sapiens sine operibus
pi_86110279
tombolafan & Anoniem 5

quote:
Op zondag 5 september 2010 23:13 schreef tombolafan het volgende:

[..]

Nee hoor, ik wil die anoniem5 wel daten :)
Inverted_World & PatriQue89

Misschien dat de magische toverstaf van PatiQue89 het wereldbeeld van Inverted_World kan ontgoochelen. :s)

-Engel- & Anoniem 2

Soms is het nou eenmaal geen liefde op het eerste gezicht, soms heeft de liefde een zetje nodig. De Heer zijn wegen zijn ondoorgrondelijk! :Y

Het Boek met Alle Gespreksonderwerpen is voor de user die onderstreept is!

[ Bericht 2% gewijzigd door De_Kardinaal op 05-09-2010 23:34:39 ]
______________________________________
Hier tekenen:
.......................De_Kardinaal......................
______________________________________
  zondag 5 september 2010 @ 23:31:29 #13
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_86110807
Friek & Seven
Dat lijkt me hilarisch _O- Die vliegen elkaar in de haren en gaan daarna hard neuken.
Boek: Seven

UIO_AMS & Cat22
Matchende verhalen :')
Boek: Cat

Tombolala & Nummer 5
Matchende verhalen :')
Boek: Tombolalala

Doe ik het goed, Greys? ;(.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_86110847
PatriQue89 & Juicyhil
PatriQue zal Juicy wel uit de kast kunnen krijgen. En misschien dat het nog wat wordt.
Boek: PatriQue, heeft-ie wat te lezen als Juicy weer over Miley begint.

UIO_AMS & Cat22
Overeenkomsten genoeg, dus dan zal het met gespreksonderwerpen ook wel goed zitten.
Boek: Cat, omdat het kan.

Tombolafan & Anoniempje 5
Overeenkomsten genoeg, dus dan zal het met gespreksonderwerpen ook wel goed zitten.
Boek: Tombolafan, omdat Anoniempje het zelf al aanbied.

[ Bericht 71% gewijzigd door Benny op 06-09-2010 09:42:50 ]
  maandag 6 september 2010 @ 00:25:49 #15
244521 Schenkstroop
De Echte! sinds 1985
pi_86112496
Je mag ook onbeschaamd op jezelf stemmen, en aangezien niemand voor mij gaat moet ik zelf maar het inititaief nemen.

1. Schenkstroop + Tombolafan.
Omdat Tonbola lijkt op een meisje uit mijn stad dat ik wel leuk vind. En omdat Bavaria-jurkje. Ja ik weet het anders ook niet te onderbouwen dus zeg ik maar wat flauws.. Want je leert mekaar pas kennen op de date denk ik toch :@

Boek: naar mij natuurlijk. want k ben overduidelijk de minst ervarene van de twee. Al mag Tombola het boek ook wel hebben hoor. Ik ben geen materialistische gierige lul. het is maar een boek :@
(mischien kunnen we die zelfs samen lezen :D )


2. Maanvis + Seven.
Omdat hunch..
Boek: Maanvis. Seven lijkt me niet zo verlegen kwa gesprekswonderwerpen.

3. Rockabella + Anoniem 3
Ik denk dat ongeorganiseerd goed gaat met rock (ik weet het niet, het is erg moeilijk :@ )
Boek: anoniem 3

[ Bericht 5% gewijzigd door Schenkstroop op 06-09-2010 00:47:12 ]
heksehiel: Je hebt gelijk. Het gaat wel degelijk ook om het uiterlijk! Een mooi innerlijk word ik niet geil van namelijk.
P.F: Als ik 50+ ben doe ik het ook wel voor het innerlijk, maar nu het nog kan, ga ik ook voor uiterlijk
  maandag 6 september 2010 @ 00:33:33 #16
244521 Schenkstroop
De Echte! sinds 1985
pi_86112710
-dubbel (sorry.)-
heksehiel: Je hebt gelijk. Het gaat wel degelijk ook om het uiterlijk! Een mooi innerlijk word ik niet geil van namelijk.
P.F: Als ik 50+ ben doe ik het ook wel voor het innerlijk, maar nu het nog kan, ga ik ook voor uiterlijk
pi_86115724
Sinceria en Friek_ (boek mag als onderzetter gebruikt worden)

Cue_ en Venum (boek mag naar Venum)

Anoniem 4 en Schenkstroop (boek mag naar Schenkstroop)
Op dinsdag 1 september 2009 17:55 schreef Graseter het volgende:
Sinceria is de liefste user van FOK!
  maandag 6 september 2010 @ 07:40:32 #18
202014 JJH
Knetter. O+
pi_86116032
Tombalafan - Anoniem 5 Boek voor Tomboo'tje.
Cue_ - JJH Boek voor mijn date, offcourse! ;)
Cat22 - UIO_AMS Boek voor Cat22. :)

Volledig willekeurig. :)
  maandag 6 september 2010 @ 08:14:22 #19
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_86116242
Tombolafan en Schenkstroop (boek schenkstroop)

Sinceria en Friek_ (boek Friek)

Cue_ en Anoniem 3
(boek mag hij hebben)
pi_86116446
Juicyhill & PatriQue89
De eerste is nog niet uit de kast, de tweede wel. Boek voor Juicyhil dus, want die is wellicht nog wat zenuwachtig voor deze eerste date.

Cat22 & UIO_AMS
Beide de wat 'oudere' deelnemers, en volgens mij beide mensen met veel gespreksstof. Boek gaat toch naar Cat22, om niet in het niet te vallen bij UIO's geweldige travel/dobbelsteen verhalen

Tombolafan & Anoniem 5
Beide Apple-gebruiikers, dus dat zit al goed. Hehehe, beide sociaal volgens mij, leeftijd komt aardig overeen, en anoniem 5 heeft gewoon een goed stuk over zichzelf geschreven. En Tombola is ook nogal van het schrijven. Boek voor Tombola zoals Anoniem 5 al aangeeft
pi_86117050
Okee; mijn stemmen:

b]Cat22[/b] en UIO_AMS
Beide kattenliefhebbers, even oud, klinken/lijken/zijn leuk ^O^
Boek mag naar Cat :Y

JJH en Cue_
Omdat ik hoor dat het lengteverschil op zich al grappig genoeg is, en ik het JJH wel gun *O*
Boek naar JJH

Tombolafan & Anoniem5
Omdat ik inmiddels stiknieuwsgierig ben naar hem :P
Boek mag naar hem ;)

[ Bericht 29% gewijzigd door tombolafan op 07-09-2010 21:00:02 ]
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  maandag 6 september 2010 @ 09:18:56 #22
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_86117119
Maanvis + Seven
Val wel op ontraditionele types ;).

Schenkstroop + Anoniem4
Schenkie weet vast wat al die afkortingen betekenen.

Cat22 + UIO_AMS
Want katten natuurlijk.

Boek voor onderstreepte users.
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
  maandag 6 september 2010 @ 09:30:58 #23
267465 Snaavel
Appeltaartenbakker!
pi_86117331
Juicyhill & PatriQUe89
Boek Juicyhill
Omdat ik het ze gun.. is denk ik wel een leuk stelletje :)

Schenkstroop & Engel
Boek Engel
ongeveer de zelfde leeftijd.

Anoniem 2 & Anoniem 4
Boek Anoniem 4
Lijkt me wel leuk als ook 2 anoniempjes met elkaar gaan daten.


(psssst.. ik doe ook nog mee.. )

[ Bericht 32% gewijzigd door Snaavel op 06-09-2010 19:08:58 ]
pi_86117579
Rockabella + Snaavel

Ongeveer dezelfde leeftijd :) En ik Snaavel ook een date gun :9
Boek Rockabella

Tombolafan & Anoniem5
Omdat Tombo stiknieuwsgierig is :9
Boek voor Tombolafan

Juicyhill & PatriQUe89
Gewoon omdat het kan :D
Boek voor Juicyhill

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 06-09-2010 11:32:10 (stem aangepast) ]
  maandag 6 september 2010 @ 10:09:25 #25
141104 Patje1987
Madre me quiero un frikandel.
pi_86118121
Juicyhill & PatriQUe89
Ik gun Juicyhil een gezellige date en ik weet sowieso dat PatriQue een gezellige kerel is dus dat komt wel goed.
Boek PatriQue

Tombolafan & Anoniem5
Denk dat die een gezellige date zullen hebben
Boek Tombolafan

Seven. en Maanvis
Omdat Seven. en Maanvis
Boek Seven.

[ Bericht 5% gewijzigd door Patje1987 op 06-09-2010 18:21:04 ]
Wij vormen tezamen gezellig een schaar.
Sportief zijn wij allen en voor elkaar.
Ons doel en ons streven is vriendschap en vree
Aan ons de victorie aan RKC!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')