Wat doe je dan als je voor donderdag kip op het menu hebt, maar trek krijgt in een bal gehakt?quote:Op maandag 16 augustus 2010 11:33 schreef Angel_of_Dth het volgende:
Zo, ik heb voor vandaag tot en met donderdag voedsel in huis. Toch wel handig, nu hoef ik niet elke avond na het werk via de supermarkt naar huis te lopen. Werd het toch wel een beetje zat dat ik daar 4 a 5 keer per week rondliep.
En ik hoef niet meer te bedenken wat ik de komende avonden wil eten. Dat staat nu vast.
Laat nu die regen maar komen, ik hoef niet meer naar buiten.
Kip eten. Ik heb sowieso vaak kip op het menu, viel me op. En eigenlijk nooit een bal gehakt. Donderdag wordt het dus inderdaad kip. Uit de wok. Wokgroente erbij, een of andere woksaus of boemboe die ik altijd wel in huis heb. En rijst.quote:Op maandag 16 augustus 2010 11:38 schreef sanger het volgende:
[..]
Wat doe je dan als je voor donderdag kip op het menu hebt, maar trek krijgt in een bal gehakt?
Ik wil altijd graag eten waar ik trek in heb, en zou dus alsnog de bal gehakt halenquote:Op maandag 16 augustus 2010 11:40 schreef Angel_of_Dth het volgende:
[..]
Kip eten. Ik heb sowieso vaak kip op het menu, viel me op. En eigenlijk nooit een bal gehakt. Donderdag wordt het dus inderdaad kip. Uit de wok. Wokgroente erbij, een of andere woksaus of boemboe die ik altijd wel in huis heb. En rijst.
We hebben het ook ooit geprobeerd om voor een week boodschappen te halen, maar de hele week eten wat je vantevoren al vastgesteld hebt werkt gewoon niet. Maximaal 2-3 is nog te doen maar meestal nog even de winkel in voordat ik naar huis ga (of mijn vrouw, net wie het eerst thuis is).quote:Op maandag 16 augustus 2010 11:54 schreef sanger het volgende:
[..]
Ik wil altijd graag eten waar ik trek in heb, en zou dus alsnog de bal gehakt halen
Bij mij werken weekboodschappen nooit zo.
Neuh, daar hebben ze magnetrons voor uitgevonden. En sommige vleessoorten kunnen ook diepgevroren in de pan.quote:Op maandag 16 augustus 2010 12:32 schreef Fogel het volgende:
Maar met bevroren vlees moet je alsnog een dag vantevoren gaan bedenken wat je wil maken...
Dat hoeft niet, in een magnetron met ontdooistand is het rap genoeg ontdooid.quote:Op maandag 16 augustus 2010 12:32 schreef Fogel het volgende:
Maar met bevroren vlees moet je alsnog een dag vantevoren gaan bedenken wat je wil maken...
quote:Op maandag 16 augustus 2010 13:56 schreef Alicey het volgende:
[..]
Dat hoeft niet, in een magnetron met ontdooistand is het rap genoeg ontdooid.
Daar sluit ik me bij aan.quote:Op maandag 16 augustus 2010 13:46 schreef sanger het volgende:
Ik vind ontdooien in de magnetron ook niet altijd even lekker/prettig
Ik wou dat ik een oven had. Helaas is mijn keuken een beetje beperkt.quote:Op maandag 16 augustus 2010 13:55 schreef Xcalibur het volgende:
Ik gebruik m'n magnetron eigenlijk alleen maar om te ontdooien, iets opwarmen doe ik zelden....
M'n oven maakt dan weer wel overuren over het algemeen
Wij gebruiken hem (nu weer) voornamelijk om de fles van de kleine op te warmen.quote:Op maandag 16 augustus 2010 13:55 schreef Xcalibur het volgende:
Ik gebruik m'n magnetron eigenlijk alleen maar om te ontdooien, iets opwarmen doe ik zelden....
M'n oven maakt dan weer wel overuren over het algemeen
Een goede combimagnetron heeft een vrij goede oven in zich. Dan zou ik dat eerder overwegenquote:Op maandag 16 augustus 2010 14:50 schreef Angel_of_Dth het volgende:
Ik zit eraan te denken mijn combimagnetron eens te vervangen door een mini oven. Ik vind de magnetron toch niet erg fijn werken. Ik heb echter ook geen idee of zo'n klein oventje wel fijn is.
Nouja, WERK jij dan niet om eten te kunnen kopen?quote:
Ja. Wat eet jij vandaag?quote:
Mijn ouders hadden een combi, maar daar zat een nogal matige oven in....quote:Op maandag 16 augustus 2010 14:52 schreef sanger het volgende:
[..]
Een goede combimagnetron heeft een vrij goede oven in zich. Dan zou ik dat eerder overwegen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |