abonnement Unibet Coolblue
pi_86480248
doodgemaakt >:)
Ja doei.
  vrijdag 17 september 2010 @ 08:26:40 #202
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_86525638
quote:
Op woensdag 15 september 2010 22:38 schreef RobinOok het volgende:
Wat hadden ze met die forel gedaan?
Gevangen, ontdaan van het binnenwerk, gebakken in boter. Forel die zo vers is heeft van zichzelf al een heerlijke smaak, daar moet je niks meer aan doen.
  vrijdag 17 september 2010 @ 12:10:36 #203
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_86531644
Jeetje, beetje lang of hard gebakken in boter dan. :o
  vrijdag 17 september 2010 @ 12:16:22 #204
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_86531829
quote:
Op vrijdag 17 september 2010 12:10 schreef RobinOok het volgende:
Jeetje, beetje lang of hard gebakken in boter dan. :o
Zo te zien eerst door de bloem gehaald en dan gebakken in hete boter
"a la meuniere" heet dat

Forelle Müllerin in het Duits
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 17 september 2010 @ 13:32:55 #205
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_86534593
Zien er toch iets anders uit. Maar evengoed niet aantrekkelijk. Ik hou niet van gebakken vis. :N
pi_86538693
quote:
Op vrijdag 17 september 2010 08:26 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Gevangen, ontdaan van het binnenwerk, gebakken in boter. Forel die zo vers is heeft van zichzelf al een heerlijke smaak, daar moet je niks meer aan doen.
Citroen, peterselie, bloem en amandelen mogen er best bij, honing ook nog.

Maar je hebt gelijk, het is een prachtige vis die niet veel nodig heeft. Ik zie op de markt vaak zalmforel liggen en die is duurder, ik snap daar helemaal niks van. Gewone forel, punt.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  vrijdag 17 september 2010 @ 15:38:19 #207
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_86539565
quote:
Op vrijdag 17 september 2010 15:16 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Citroen, peterselie, bloem en amandelen mogen er best bij, honing ook nog.

Maar je hebt gelijk, het is een prachtige vis die niet veel nodig heeft. Ik zie op de markt vaak zalmforel liggen en die is duurder, ik snap daar helemaal niks van. Gewone forel, punt.
Mensen zien zalm nog steeds als luxe, zalmforel klinkt luxer dus is duurder. Lekker is wat anders.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 17 september 2010 @ 15:39:55 #208
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_86539619
quote:
Op vrijdag 17 september 2010 13:32 schreef RobinOok het volgende:
Zien er toch iets anders uit. Maar evengoed niet aantrekkelijk. Ik hou niet van gebakken vis. :N
Nee?
Hoe eet jij je vis het liefst? van de grill? Au papillot? Gepocheerd? Gestoomd? Rauw?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_86539680
Dat dacht ik dus ook een keer, althans, hij zal vetter zijn of een mooiere structuur hebben, en hij was duurder, dus maar eens proberen of het een verbetering is. Maar het haalt het niet bij een gewone.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  vrijdag 17 september 2010 @ 15:45:40 #210
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_86539863
quote:
Op vrijdag 17 september 2010 15:39 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee?
Hoe eet jij je vis het liefst? van de grill? Au papillot? Gepocheerd? Gestoomd? Rauw?
Ja, eigenlijk alles behalve gebakken. :Y
Ik heb iets tegen die botersmaak. Gebakken botersmaak, welteverstaan, op zich iets met gesmolten boter erbij kan best, maar die boterbaksmaak bij vis, nee.
  vrijdag 17 september 2010 @ 15:47:01 #211
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_86539923
quote:
Op vrijdag 17 september 2010 15:45 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ja, eigenlijk alles behalve gebakken. :Y
Ik heb iets tegen die botersmaak. Gebakken botersmaak, welteverstaan, op zich iets met gesmolten boter erbij kan best, maar die boterbaksmaak bij vis, nee.
Die "poffertjes" smaak van verbrande boter?
Ja, je moet boter ook eerst klaren als je er in bakken wil. Maar je kan ook een neutrale olie gebruiken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 17 september 2010 @ 17:32:40 #212
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_86543534
Ja, nee, ook in sterrenzaken waar ze ongetwijfeld weten wat ze doen vind ik het minder als ze de vis bakken. Heeft niks met verbranden te maken. Laat mij nou maar, iedere gek zijn gebrek, toch? :s)
  zaterdag 18 september 2010 @ 22:56:38 #213
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_86585873
Nadat we de afgelopen 10 dagen in Toscane en Umbrië verwend zijn geweest met allerlei heerlijke Italiaanse gerechten in diverse restaurants gingen we vandaag de vakantie in stijl af te sluiten toch maar weer een keer uit eten. Dit keer gekozen voor Restaurant Westerhout in Beverwijk.

Met name de entourage is leuk en de inrichting is wat 'over the top':





We begonnen met een glaasje Franse Chardonnay en een lekker warm broodje.
Al snel daarna volgde een amuse: een glaasje met pastinaaksoep en zalm.


Als voorgerecht koos Bluezz de salade van rauwe oerbietjes met gefrituurde boerenbrie en een dressing van zoethout en chili.

Van de zoethout en de chili was niet erg veel te proeven.

Golfer koos voor de proeverij van de chef, bestaande uit 3 voorgerechtjes: vegetarisch, vlees en vis. Het bleek te bestaan uit dezelfde biet als Bluezz had, wat rauwe Spaanse ham met in witte port gemarineerde meloen en meloengartiné en als derde voorgerechtje een Oosterse salade van gamba's met kousenband en taugé.

Jammer dat die Oosterse salade niet een beetje curry of soja erbij had. Nu was het allemaal wat aan de droge kant.

Als hoofdgerecht nam Bluezz kalfsoester van Waterland's Moerkalf met een saus van gerookte knoflook.

Goed gebraden stukje kalfsoester, maar van de gerookte knoflook was weinig te proeven.

Golfer had gekozen voor de Zeewolffilet met groene asperges en een botersaus met foelie.

Helaas was de zeewolf iets te ver doorgegaard en vooral was de kok nogal uitgeschoten met het zout. Daarover wel commentaar geleverd aan de verder uiterst correcte bediening, die het meteen aan de kok heeft doorgegeven en diverse keren excuses kwam aanbieden.

De hoofdgerechten werden begeleid door roseval-aardappeltjes en gemengde salade.

Een dessert hebben we overgeslagen. In plaats daarvan eindigden we met cappucino en dubbele espresso, vergezeld van een glaasje Sambuca.
Bij het eten nuttigden we nog een fles Leyda, een Chileense Reserva Chardonnay die prima smaakte.

Al-met-al een wat gemengde ervaring: leuke entourage, prettige en correcte bediening, maar een kok die net iets teveel steekjes laat vallen.

Inclusief alle drank waren we 97,50 euro kwijt.

Entourage: 9
Bediening: 8
Eten: 6,5


[ Bericht 0% gewijzigd door golfer op 18-09-2010 23:03:59 ]
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 18 september 2010 @ 23:02:08 #214
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_86586089
Klinkt niet echt naar een tent waar je nog eens heen zou gaan, net als mijn ervaring bij puur in Hellevoetsluis.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 18 september 2010 @ 23:05:45 #215
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_86586179
quote:
Op zaterdag 18 september 2010 23:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Klinkt niet echt naar een tent waar je nog eens heen zou gaan, net als mijn ervaring bij puur in Hellevoetsluis.
Nee. Denk ook dat het bij een eenmalig bezoek blijft.
En het haalt het niet bij waar we een week geleden aten:
http://www.tavernadellupo.it/en/index.php
of een paar dagen geleden:
http://www.todi.net/jacopone/

c_/

[ Bericht 32% gewijzigd door golfer op 18-09-2010 23:14:49 ]
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_86586573
Ik vind die salade er ook niet echt appetijtelijk uitzien, alsof er een fles calve slasaus door is gegaan...
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zondag 19 september 2010 @ 00:00:04 #217
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_86587638
quote:
Op zaterdag 18 september 2010 23:05 schreef golfer het volgende:

[..]

Nee. Denk ook dat het bij een eenmalig bezoek blijft.
En het haalt het niet bij waar we een week geleden aten:
http://www.tavernadellupo.it/en/index.php
of een paar dagen geleden:
http://www.todi.net/jacopone/

c_/
waarom schrijf je daar geen recensie over?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 19 september 2010 @ 00:49:00 #218
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_86588989
quote:
Op zondag 19 september 2010 00:00 schreef Pietverdriet het volgende:


waarom schrijf je daar geen recensie over?
Omdat we met vakantie waren en niet alles gefotografeerd hebben en niet alle lekkernijen helemaal weer tevoorschijn kunnen halen.
Ik kan ze alleen maar erg aanraden aan iedereen die in de buurt van Gubbio of Todi in Umbrië is. :)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_86596954
quote:
Op zaterdag 18 september 2010 23:20 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind die salade er ook niet echt appetijtelijk uitzien, alsof er een fles calve slasaus door is gegaan...
Nu ik de foto's nog eens zie, ik vind eigenlijk alle sauzen wat te rijkelijk aanwezig.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_86600399
quote:
Op zondag 19 september 2010 12:51 schreef Isabeau het volgende:

[..]


Nu ik de foto's nog eens zie, ik vind eigenlijk alle sauzen wat te rijkelijk aanwezig.
vind het wel meevallen behalve bij de sla. maar ik hou dan ook wel van lekkere saus over de sla :9
vind dat beetje azijn wat je meestal krijgt maar erg karig
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_86604771
In Italie deden ze het nog beter, gewoon sla met veel ingredienten geven en een goeie olijfolie en balsamico ernaast. Kan je het lekker zelf doen :9
pi_86604903
quote:
Op zondag 19 september 2010 16:45 schreef Bluezz het volgende:
In Italie deden ze het nog beter, gewoon sla met veel ingredienten geven en een goeie olijfolie en balsamico ernaast. Kan je het lekker zelf doen :9
ooh dat is goed ja! dat had ik helaas niet tijdens mijn Rome en omgeving reis. balsamico vind ik heerlijk door de sla :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_86606613
quote:
Op vrijdag 17 september 2010 15:41 schreef Weltschmerz het volgende:
Dat dacht ik dus ook een keer, althans, hij zal vetter zijn of een mooiere structuur hebben, en hij was duurder, dus maar eens proberen of het een verbetering is. Maar het haalt het niet bij een gewone.
Redelijk offtopic, maar ik las in mijn "schoolboeken" dat zalmforel gewoon forel is maar dat ze pellets te eten krijgen die het vlees rood kleuren. Verschilt dus verder niet van een rechtdoor forelletje.
Work hard, play harder.
  zondag 19 september 2010 @ 17:48:02 #224
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_86606852
quote:
Op zondag 19 september 2010 17:39 schreef pen-guin het volgende:

[..]

Redelijk offtopic, maar ik las in mijn "schoolboeken" dat zalmforel gewoon forel is maar dat ze pellets te eten krijgen die het vlees rood kleuren. Verschilt dus verder niet van een rechtdoor forelletje.
Je hebt meerdere soorten forel,
http://nl.wikipedia.org/wiki/Forel
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_86607336
quote:
Op zondag 19 september 2010 17:48 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Je hebt meerdere soorten forel,
http://nl.wikipedia.org/wiki/Forel
Natuurlijk, ik bedoelde ook meer dat zalmforel geen spannende kruising van zalm en forel is, maar gewoon een forelvariant, die behalve de kleur niks met zalm te maken heeft :)
Work hard, play harder.
pi_86609217
quote:
Op zondag 19 september 2010 18:06 schreef pen-guin het volgende:

[..]

Natuurlijk, ik bedoelde ook meer dat zalmforel geen spannende kruising van zalm en forel is, maar gewoon een forelvariant, die behalve de kleur niks met zalm te maken heeft :)
Behalve dan dat de forellen tot familie van de zalmen behoren. Ik dacht ook niet dat het een kruising was, maar een variant die zalmachtige eigenschappen zou hebben. De kleur is mij niet opgevallen, wel dat het minder lekker was dan gewone forel. Dat zal er dan afgaande op jouw verhaal mee te maken hebben dat ze teveel worteltjes en (andere) troep krijgen voor de kleur. Zalm die is gekweekt op roodheid is ook niet lekker.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_86617094
quote:
Op zondag 19 september 2010 19:17 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Behalve dan dat de forellen tot familie van de zalmen behoren. Ik dacht ook niet dat het een kruising was, maar een variant die zalmachtige eigenschappen zou hebben. De kleur is mij niet opgevallen, wel dat het minder lekker was dan gewone forel. Dat zal er dan afgaande op jouw verhaal mee te maken hebben dat ze teveel worteltjes en (andere) troep krijgen voor de kleur. Zalm die is gekweekt op roodheid is ook niet lekker.
Ik vind zalmforel niet lekker. Ik mis de smaak van forel.
Ik heb in een restaurant wel eens geruild. We bestelden allemaal forel, maar sommigen, waaronder ik, kregen zalmforel.
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  maandag 27 september 2010 @ 22:04:13 #228
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_86921540
Gaan volgende week hier eten
http://www.landhotel.de/index.php?id=essen
Komt dan uiteraard een uitvoerige beschrijving
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 27 september 2010 @ 23:04:49 #229
210227 rechtsedirecte
Southern most Fok!ker
pi_86925030
quote:
Op maandag 27 september 2010 22:04 schreef Pietverdriet het volgende:
Gaan volgende week hier eten
http://www.landhotel.de/index.php?id=essen
Komt dan uiteraard een uitvoerige beschrijving
menu ziet er uit als eenvoudig en eerlijk, weinig franje maar gewoon heerlijk eten
'Lopen is geen sport maar een manier van reizen'
'Als ik loop voel ik me beroerd, maar als ik niet loop nog beroerder'
'Once you discover the rewards of pain, you want more pain'
pi_86926263
quote:
Op maandag 27 september 2010 22:04 schreef Pietverdriet het volgende:
Gaan volgende week hier eten
http://www.landhotel.de/index.php?id=essen
Komt dan uiteraard een uitvoerige beschrijving
Met foto's graag en laat vriendlief dan maar lekker in zijn schuim gaarkoken })

*)
  dinsdag 28 september 2010 @ 07:18:57 #231
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_86930361
De Colonie, Breda
Vorige week dinsdag

's middags een waldkorn beenham, partner een waldkorn geitenkaas

avond:
voor geitenkaassalada, partner soep
hoofd entrecot, partner geitenkaassalada :P
na: ik niets, partner chocolade trio

geen uitgebreid verslag, want meerdere restaurants gegeten dus haal alles door elkaar :@

Algemene indruk is dat het een erg gezellig tentje is op een gezellig plein. Het eten is goed. De entrecot werd geserveerd met groente, maar die groente was ver te zoeken. Het extra bakje friet dat ik er bij besteld had is nooit aangekomen. Bij het diner krijg je wel een continental bol met kruidenboter/boter en tapenade. (en dat terwijl we aan het einde op het terras al 2 besteld hadden, maar wel attent ;)

kosten voor diner inclusief drinken 85 euro

Algeheel cijfer 7
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
  dinsdag 28 september 2010 @ 08:02:15 #232
50936 The_Hives
Is nu tripple oom Hives O+ !!!
pi_86930603
Waar: Silva Ducis, 's Hertogenbosch
Wanneer: vorige week donderdag

Op terras een combi van verschillende ' bittergarnituur' (gehaktballetjes in tomatensaus, gefrituurde brie rolletjes, garnalenstaartjes, bitterballen en kleine sat'e stokjes met pindasaus). Voor 9,50 een uitgebreide en smakelijke schaal

voorgerecht:
partner een flensje met brie, ik zalm op toeast met honing mosterd dressing

hoofdgerecht:
partner kipsate ik een mixed grill (ja we eten heel gewaagd ;) )

geserveerd met friet en een bakje salade.

nagerecht: zaten vol, dus geen nagerecht gekomen.

Algemene indruk: gezellig een sfeervol restaurant met goed eten. Jammer dat ze met 2 mixed grill aankwamen ipv kipsatespies voor partner waardoor mijn eten koud werd voordat eten van partner geserveerd werd. Als compensatie wel een drankje van het huis gekregen.

De frietjes die erbij geserveerd werden waren erg lekker. Geen standaard fabrieksfriets maar een variant die je het beste kan zien als kruising tussen raspatat en gewone friet.

Voor een ' standaard' menu was het erg smakelijk. En dus voor een koopavond goed diner. Voor een culinair hoogtepunt kan ik geen conclusie trekken ;)

nadeel van het buitenterras is dat het direct aan een doorgaande weg ligt waar om de 10 minuten een bus recht voor het terras stopt.

Prijs 2 gangen 18.50
Prijs 3 gangen 21.00


sfeer: 8
personeel: 8
eten: 7
AFC AJAX Kampioen 2012-2013
Fok! Federatie
1918,1919,1931,1932,1934,1937,1939,1947,1957,1960,1966,1967,1968,1970,1972,1973,1977,1979,1980 1982,1983,1985,1990,1994,1995,1996,1998,2002,2004,2011,2012,2013
pi_86931441
Meds Sittard, zware tegenvaller. Daar gaan we nooit meer terug.

We kozen het verrassingsmenu met wijnarrangement: Voorgerecht - Hoofdgerecht - Nagerecht

Voorgerecht: 4 kleine hapjes (Antipasto Misto denk ik)
-Zalm met pasta (zalm niet helemaal vers naar mijn beleving)
-Makreel met komkommer (smakeloos rommeltje, de citroen in dit gerecht overheerstte elke andere smaak)
-Ham met couscous (de ham smaakte erg plat en de couscous was meer pap geworden)
-En nog iets ondefineerbaars wat wonderbaarlijk wel lekker was (volgens mij gekookte ham met koolsalade)

Hoofdgerecht, we kozen 1x vis en 1x vlees:
-Ossenhaas, eendenlever en truffeljus op een zwaar gebonden bloemkool prutje en een soort flens op basis van eekhoorntjesbrood. De ossenhaas was lekker, de eendenlever was bijna zwart gegrild, het bloemkoolprutje was ondefineerbaar in smaak, het flensje wel redelijk. Portie overigens veel te klein volgens mij vulde het voorgerecht nog beter.
-2 stukjes Visfilet, en de rest als hierboven zonder de truffeljus. Was wel redelijk blijkbaar, maar ik heb er zelf niet van geproefd.

Nagerecht:
-Citroenijs met frambozensaus en bramenmousse. Niet heel verkeerd maar het ijs was in ieder geval geen echt citroenijs.

Wijarrangement: 5,50 per glas (iedere gang een glas), alleen witte wijn, de prijs-kwaliteitverhouding volstrekt uit balans. Vraag me ook niet meer welke wijn het was want na de eerste gang verdrong de teleurstelling alle andere gedachten.

Rekening: 100 euro.

Ambiance: 8
Personeel: 7
Eten: 5
Prijs: 5

[ Bericht 3% gewijzigd door NutKees op 28-09-2010 09:47:21 ]
  vrijdag 8 oktober 2010 @ 18:51:41 #234
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_87331421
quote:
Op maandag 27 september 2010 23:37 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Met foto's graag en laat vriendlief dan maar lekker in zijn schuim gaarkoken })

*)
Gaan er nu naartoe, later vanavond of morgen de ervaringen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_87354757
c_/
  zondag 10 oktober 2010 @ 23:09:41 #236
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_87403198
quote:
Op vrijdag 8 oktober 2010 18:51 schreef Pietverdriet het volgende:


Gaan er nu naartoe, later vanavond of morgen de ervaringen.
En?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_87416550
Waar?
Het T-huis, Breda (Valkenbergpark)

Wanneer?
Zondag 10 oktober, 12:30 uur.

Wat at je?
Een uitsmijter ham kaas en een koffie.

Impressie?
Het T-huis is ontworpen door architect / kunstenaar John Körmeling. Het ligt mooi, in het Valkenbergpark. Uitzicht over het glooiende grasveld van het park. Met spelende kinderen en de ouders op het terras. Het is ook een simpel, maar leuk gebouwtje. Helemaal van staal en met details die geïnspireerd zijn op de Van Nellefabriek te Rotterdam.

Er zijn weinig mensen die eten. de meesten houden het bij wat te drinken. De eetkaart is ook nogal beperkt. Broodjes, uitsmijters, salades, pannekoeken. Geen spannende dingen.

De uitsmijter is simpel. Niet vies, niet heel lekker - gewoon een uitsmijter. Op een uitsmijter ham-kaas had meer ham gemogen, van betere kwaliteit. Er had ook wel even gevraagd mogen worden of ik wit of bruin brood wilde en wat er met de dooiers moest gebeuren.

Kosten?
¤ 8,20

Cijfer?
Eten: 6
Entourage: 7,5
Bediening: 7

Fotootje (niet van mij):


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 11-10-2010 13:51:02 ]
pi_87439265
Iemand hier weleens in het Okura gegeten? Ik twee keer bij Sazanka en dat was lekker (en duur ;( ) maar ze hebben daar nog wat restaurants. Iemand met recensies? :P
Facts don't care about your feelings
  maandag 11 oktober 2010 @ 22:41:14 #239
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_87439402
Darn vergeten, ik ga hem schrijven Golfer en Bluez.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_87520692
Fluit naar Piet w/
pi_87541541
quote:
Op maandag 11 oktober 2010 22:38 schreef YoshiBignose het volgende:
Iemand hier weleens in het Okura gegeten? Ik twee keer bij Sazanka en dat was lekker (en duur ;( ) maar ze hebben daar nog wat restaurants. Iemand met recensies? :P
Ja. Yamazato. Zo'n seizoensmenu gegeten. Eten en service perfect.
Rekening hakte er wel in. Te lang geleden voor recensie.
pi_87541655
Cool, daar wil ik nog ook nog eens heen. Had ook niet verwacht dat het slecht was, maar wel prijzig allemaal daar in Okura zeg... en toch geen ster?
Facts don't care about your feelings
  donderdag 14 oktober 2010 @ 18:50:40 #243
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_87542296
quote:
Op donderdag 14 oktober 2010 18:30 schreef YoshiBignose het volgende:
Cool, daar wil ik nog ook nog eens heen. Had ook niet verwacht dat het slecht was, maar wel prijzig allemaal daar in Okura zeg... en toch geen ster?
Ciel Blue heeft 2 sterren, Yamazato heeft 1 ster.
Bij elkaar dus 3 sterren in het Okura.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_87544122
Ah oke, dan ben ik toevallig bij de enige geweest zonder ster (Sazanka)... kon alsnog 130 euro p.p. aftikken (geen wijn).
Facts don't care about your feelings
  vrijdag 15 oktober 2010 @ 00:49:44 #245
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_87557953
quote:
Op maandag 11 oktober 2010 22:41 schreef Pietverdriet het volgende:
Darn vergeten, ik ga hem schrijven Golfer en Bluez.
:')
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 15 oktober 2010 @ 03:24:15 #246
210227 rechtsedirecte
Southern most Fok!ker
pi_87559390
als buitenlandse Fokker wil ik toch af en toe posten hoewel er weinigen zullen zijn die er als recensie gebruik van kunnen maken...is hier behoefte aan?
'Lopen is geen sport maar een manier van reizen'
'Als ik loop voel ik me beroerd, maar als ik niet loop nog beroerder'
'Once you discover the rewards of pain, you want more pain'
pi_87559401
De sfeervolle McDonald's @ Hoog Catharijne. Het was weer genieten als vanouds.

Ambiance: 8,5 (sfeervol belicht, knus ingericht)
Personeel: 8 (vriendelijk en snel)
Eten: 9 (perfecte balans tussen kaas, augurk, tomaat, saus en de overheerlijke burger)
Prijs: 10 (geen geld voor 3 burgers en wat friet)

Volstaat het niet te zien dat een tuin mooi is zonder ook te moeten geloven dat er ook nog feeën in wonen?
pi_87559406
quote:
Op vrijdag 15 oktober 2010 03:24 schreef rechtsedirecte het volgende:
als buitenlandse Fokker wil ik toch af en toe posten hoewel er weinigen zullen zijn die er als recensie gebruik van kunnen maken...is hier behoefte aan?
natuurlijk! leuk! *O*
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_87559407
quote:
Op vrijdag 15 oktober 2010 03:31 schreef Lo-Fi het volgende:
De sfeervolle McDonald's @ Hoog Catharijne. Het was weer genieten als vanouds.

Ambiance: 8,5 (sfeervol belicht, knus ingericht)
Personeel: 8 (vriendelijk en snel)
Eten: 9 (perfecte balans tussen kaas, augurk, tomaat, saus en de overheerlijke burger)
Prijs: 10 (geen geld voor 3 burgers en wat friet)

[ afbeelding ]
klinkt goed zeg. wat heb je bestelt? *)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_87559740
quote:
Op vrijdag 15 oktober 2010 03:24 schreef rechtsedirecte het volgende:
als buitenlandse Fokker wil ik toch af en toe posten hoewel er weinigen zullen zijn die er als recensie gebruik van kunnen maken...is hier behoefte aan?
of course :)
Quinn Dexter
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')