Doet me denken aan mijn moeder die in haar jaren 50 kookboek de wijsheid opdook dat je kappertjes in de aardappel salade eventueel door doperwten kon vervangen, en dus meende dat kapperjes een soort doperwten zijn.quote:Op zaterdag 7 augustus 2010 19:47 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Ik lees dat dat trendy is.......
Ik ben ook blij dat ik ontsnapt ben aan de maizena sausjes en de geraspte nootmuskaat.quote:Op zaterdag 7 augustus 2010 19:49 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Doet me denken aan mijn moeder die in haar jaren 50 kookboek de wijsheid opdook dat je kappertjes in de aardappel salade eventueel door doperwten kon vervangen, en dus meende dat kapperjes een soort doperwten zijn.
Laat het duidelijk zijn dat ik ben gaan koken uit de pure wil te overleven en uit zelfverdediging.
Huiverquote:Op zaterdag 7 augustus 2010 19:57 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Ik ben ook blij dat ik ontsnapt ben aan de maizena sausjes en de geraspte nootmuskaat.
Ik heb eerlijk de indruk dat je tegenwoordig beter aan schorseneren, meiraapjes, rammenas, zeekraal, broeivet, postelein etc etc kan komen dan laten we zeggen 20 jaar geledenquote:Maar ik vind het ook jammer dat zelfs mensen van mijn generatie geen schorseneren en geen andere vage groenten kennen.
Maak er saus van, maar het is geen pestoquote:En waarom zou je geen pesto van rucola maken, als het goed smaakt?
Dat noem je toch ook geen stampot boerenkool of hutspotquote:Ik maak in de zomer stamppot van ijsbergsla en kaas. Omdat ik dat lekker vind.
Ik heb de mazzel dat er al 30 jaar een groentezaak in het dorp zit die al 30 jaar oude groenten verkoopt. Maar anders ben je voor oude groenten aangewezen op groentejuweliers, met bijbehorende prijzen.quote:Op zaterdag 7 augustus 2010 20:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Huiver
[..]
Ik heb eerlijk de indruk dat je tegenwoordig beter aan schorseneren, meiraapjes, rammenas, zeekraal, broeivet, postelein etc etc kan komen dan laten we zeggen 20 jaar geleden
[..]
Maak er saus van, maar het is geen pesto
[..]
Dat noem je toch ook geen stampot boerenkool of hutspot
Ik heb ze liever toch iets verser.quote:Op zaterdag 7 augustus 2010 20:05 schreef krakkemieke het volgende:
....die al 30 jaar oude groenten verkoopt. ......
het is wel pesto, alleen niet alla genovesequote:Op zaterdag 7 augustus 2010 20:01 schreef Pietverdriet het volgende:
Maak er saus van, maar het is geen pesto
De italiaanse twist zoals balsamico en de kappertjes die in de bals. waren geweekt of zo in mijn gerecht maken juist die gerechten zo leuk, zo anders en smakelijk.quote:Op dinsdag 10 augustus 2010 21:05 schreef FutureFairytale het volgende:
ziet er heerlij uit zeg! ben nog niet verder gekomen bij een Italiaan dan pasta, vlees of pizza. Vis durf ik niet zo gauw te bestellen omdat ik bang ben dat mensen niet snel vis bij een Italiaan bestellen en het dus bedorven is..
me 2. verkocht de Italiaan dat bij jullie ook wel? ik denk dat ik anders maar eens daar naartoe moetquote:Op dinsdag 10 augustus 2010 21:15 schreef Bluezz het volgende:
[..]
De italiaanse twist zoals balsamico en de kappertjes die in de bals. waren geweekt of zo in mijn gerecht maken juist die gerechten zo leuk, zo anders en smakelijk.
De pasta's en pizza's ken ik nu wel
Ik hou er vanquote:Op woensdag 11 augustus 2010 10:13 schreef numero_uno het volgende:
Die zwaardvis ligt echt in een zwembad van saus... vind het er maar onsmakelijk uitzien...
Ja pasta's volop, pizza's heb ik niet op de kaart gezien, kijk anders even online naar de menukaart.quote:Op dinsdag 10 augustus 2010 21:18 schreef FutureFairytale het volgende:
me 2. verkocht de Italiaan dat bij jullie ook wel? ik denk dat ik anders maar eens daar naartoe moet
Het zal ontgetwijfeld lekker gesmaakt hebben en ik hou ook wel van een lekkere saus maar dit lijkt alsof de chef met zn souplouche is uitgeschotenquote:
Het neigt naar een wat gemakkelijke oplossing inderdaad, daar kan je ook wel wat anders van maken..quote:Op woensdag 11 augustus 2010 10:43 schreef RobinOok het volgende:
Het zal door de belichting komen, maar die rucola ziet er droog, slordig en obligaat uit. Als (de Italiaanse) variant op de berg krulpeterselie & wortelroos op een chinees gerecht. Gelukkig dat het daar natuurlijk niet om draait, maar suf vind ik het wel.
nou mooi toch?quote:Op woensdag 11 augustus 2010 10:47 schreef Bluezz het volgende:
Lekker veel tonijnmayo, kan je lekker uitsmeren over je kalfsplakjes.
Echt ik vond het niet te veel, niet teveel saus en niet teveel mayo, ik hou niet van een droge hap
Zwaardvis is geweldig Ik bestel het ook graag als ik uit eten gaquote:
Inderdaad. Ik laat het toch al altijd liggen omdat ik het niet eens lekker vind en zeker als het gewoon zonder enige dressing maar op een bord gegooid wordt.quote:Op woensdag 11 augustus 2010 13:59 schreef Isabeau het volgende:
Maar die rucola...idd zo neergekwakt op alle borden Moeten restaurants maar gewoon weer mee stoppen.
Dubbelop. Een louche IS een soeplepel en anders is het iig louche a soupe.quote:Op woensdag 11 augustus 2010 10:35 schreef numero_uno het volgende:
[..]
Het zal ontgetwijfeld lekker gesmaakt hebben en ik hou ook wel van een lekkere saus maar dit lijkt alsof de chef met zn souplouche is uitgeschoten
Dat is niet dubbelop ( ) dat is verduidelijken van wat ik bedoelquote:Op woensdag 11 augustus 2010 19:18 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Dubbelop. Een louche IS een soeplepel en anders is het iig louche a soupe.
In Scheveningen zit er 1. (Niet echt iets voor mij, ik ben niet zo;n vleeseter, maar mijn man heeft gesmuld!)quote:Op woensdag 28 juli 2010 08:14 schreef rechtsedirecte het volgende:
ik heb afgelopen weekend in een braziliaans bbq restaurant gegeten
[..]
Had nog nooit van dit concept gehoord maar het was heerlijk, ik weet niet of er iets dergelijks bestaat in Nederland maar het is een aanrader als je van vlees houdt
hier het menu van bovengenoemd restaurant
Volgens mij heeft een tamme eend nog nooit water gezien.quote:Op zondag 15 augustus 2010 16:07 schreef DarkElf het volgende:
ze gebruiken allemaal streekproducten en seizoensproducten. En alles heeft met water te maken, erin of erop maakt dan niet uit toch?
wrs niet.quote:Op zondag 15 augustus 2010 16:27 schreef golfer het volgende:
[..]
Volgens mij heeft een tamme eend nog nooit water gezien.
quote:Op zondag 15 augustus 2010 18:14 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vind torentjes zo vervelend, lazer op met je modieuze onzin die niets toevoegt.
Het is zooo 1998quote:Op zondag 15 augustus 2010 18:15 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik vind het ook wel weer 'uit de mode' eerlijk gezegd, maar de meeste restaurants hebben dat nog niet door
Wat vind je verder van het menu?quote:Op zondag 15 augustus 2010 18:14 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vind torentjes zo vervelend, lazer op met je modieuze onzin die niets toevoegt.
Nee, ik heb er niet gegeten, dus kan ik verder ook niet zoveel van vinden, niet?quote:Op zondag 15 augustus 2010 18:46 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Wat vind je verder van het menu?
Dat is inderdaad jammer. Ik vraag altijd wel erom als ze niet uit zichzelf bij een sterrentent het meegeven.quote:Op woensdag 18 augustus 2010 13:32 schreef Blik het volgende:
Dat is ook meteen het enige minpuntje, ik vind het leuk als ik aan het einde van de avond het menu en de bijbehorende wijnen mee kan krijgen.
Ik voel me een beetje opgelaten om foto's te maken..quote:Op woensdag 18 augustus 2010 18:57 schreef Bluezz het volgende:
@ Blik, probeer je ook foto's te maken bij Oud Sluis?
Klinkt goed en leuk voor schoonmoeders
Ik hoor hier vaak dat mensen het zonder flits doen. Dan maar een minder perfect plaatje...quote:Op woensdag 18 augustus 2010 21:04 schreef Blik het volgende:
[..]
Ik voel me een beetje opgelaten om foto's te maken..
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |