Dat ben ik dan weer helemaal niet met je eens. Een goede, authentieke en eenvoudige Italiaanse maaltijd is juist heel makkelijk te overtreffen.quote:Op zondag 1 augustus 2010 13:04 schreef golfer het volgende:
Overigens een goede authentieke en eenvoudige Italiaanse maaltijd is vaak echt onovertroffen.
Als je in de buurt bent,quote:Op zondag 1 augustus 2010 13:04 schreef golfer het volgende:
Overigens een goede authentieke en eenvoudige Italiaanse maaltijd is vaak echt onovertroffen.
Wij hopen binnenkort in de Toscane daar weer van te mogen genieten.
Mooie recensie Piet...wat ik mij nog af vroeg, wordt het in dit soort restaurants eigenlijk (nog) verwacht dat je tipt ?quote:Op zondag 1 augustus 2010 12:25 schreef Pietverdriet het volgende:
Hummerstubchen, Duesseldorf.
Voordat ik begin, wat ik in de kritiek schrijf is op basis ervan dat het restaurant 2 Michelin sterren heeft, dus ik beoordeel op basis daarvan, de verwachting ligt dan anders als bij de bistro om de hoek.
Prijs, 2 personen ¤ 454,70 (ex tip) inclusief drank
Geen idee, ik tip als de bediening het verdient.quote:Op zondag 1 augustus 2010 13:18 schreef Quinn_Dexter het volgende:
[..]
Mooie recensie Piet...wat ik mij nog af vroeg, wordt het in dit soort restaurants eigenlijk (nog) verwacht dat je tipt ?
In Nederland is het volgens mij nergens verplicht dat je tipt, ook niet volgens de etiquette zo ver ik weet.quote:Op zondag 1 augustus 2010 13:24 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Geen idee, ik tip als de bediening het verdient.
Klopt, maar net wat Piet zegt, als de bediening het verdient, tip ik....alleen vroeg ik mij af of dat ook in twee of drie sterren restaurants te doen gebruikelijk is.....quote:Op zondag 1 augustus 2010 13:25 schreef Windigo het volgende:
[..]
In Nederland is het volgens mij nergens verplicht dat je tipt, ook niet volgens de etiquette zo ver ik weet.
Ik doe het wel. Althans in de 2- en 3-sterrententen waar ik tot nu toe heb gegeten rond ik het altijd ruim naar boven af.quote:Op zondag 1 augustus 2010 13:33 schreef Quinn_Dexter het volgende:
Klopt, maar net wat Piet zegt, als de bediening het verdient, tip ik....alleen vroeg ik mij af of dat ook in twee of drie sterren restaurants te doen gebruikelijk is.....
Wanneer is het volgens jou verdiend dan? Als je in een goedkoop restaurant op een redelijk manier geholpen wordt, geef je dan gewoon ook een standaard tip (10% ofzo)?quote:Op zondag 1 augustus 2010 13:24 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Geen idee, ik tip als de bediening het verdient.
Kan ik zo niet zeggen, ligt ook aan mijn humeur. Ze moeten gewoon hun best doen. Ongemotiveert personeel dat alleen brengt kan het dak op.quote:Op zondag 1 augustus 2010 13:36 schreef Zwansen het volgende:
[..]
Wanneer is het volgens jou verdiend dan? Als je in een goedkoop restaurant op een redelijk manier geholpen wordt, geef je dan gewoon ook een standaard tip (10% ofzo)?
Dat wat ik gegeten heb, had ik opgeschreven, de wijnen echter niet.quote:Op zondag 1 augustus 2010 14:43 schreef The_Hives het volgende:
dat je nog precies weet wat je twee jaar geleden at (met de details)
En voor de achtergrond informatie:quote:Op zondag 1 augustus 2010 19:49 schreef Bluezz het volgende:
Vanavond een spontane aktie op weg naar huis :
IJmuiden aan Zee : lekker buiten achter glas gegeten bij Zilt aan zee.
Menukaart :
[ afbeelding ]
golfer nam de kabeljauwfilet :
[ afbeelding ]
en ik de zeebaars :
[ afbeelding ]
En het uitzicht :
[ afbeelding ]
Erbij ieder een lekker glaasje witte wijn, geserveerd met donkerbruin warm brood met een lekkere korianderdip o.i.d.
Het was rustig, bediening vriendelijk, het smaakte prima en we waren 50 ¤ kwijt.
Ja, enquote:Op zondag 1 augustus 2010 19:58 schreef Godtje het volgende:
En voor de achtergrond informatie:
De uitbater/eigenaar is de vorige uitbater/eigenaar van Fortuyn in Haarlem.
Sowieso rucola als versiering. Zo nutteloos.quote:Op zondag 1 augustus 2010 20:58 schreef Stereotomy het volgende:
Lekker zeg B&G
Vind het esthetisch alleen wat jammer van de bos rucola die op beide gerechten is gegooid?
Misschien hadden ze 5 kilo ingekocht die vandaag over datum zou gaan, daarom maar bij elk gerecht een handje erbovenop.quote:Op zondag 1 augustus 2010 22:42 schreef golfer het volgende:
[..]
Sowieso rucola als versiering. Zo nutteloos.
goeie tip! schrijf een brief!quote:Op maandag 2 augustus 2010 14:52 schreef Gripper het volgende:
[..]
Misschien hadden ze 5 kilo ingekocht die vandaag over datum zou gaan, daarom maar bij elk gerecht een handje erbovenop.
Ze hadden er ook een lekkere pesto van kunnen maken
V/d Valk spier of all places is toch wel netjes, met een goede prijs/kwaliteit verhouding, en een niet onaardige wijnkaart ook. V/d Valk Gilze-Rijzen vonden wij echt slecht, reserveer je, moet je nog een half uur buiten(!) wachten op een tafel, en dan laten ze de Tong nagaren onder een grill, met als gevolg 1 kant helemaal droog, en 1 kant pudding..quote:Op dinsdag 27 juli 2010 01:36 schreef NoCigar het volgende:
Ik wil daar altijd wel eens uit nieuwsgierigheid weer eens gaan eten: om te kijken hoe het is. Maar gelukkig zijn er bersprekingen van mensen als Kaza (dank) om me daarvan tegen te houden.
Hoewel, ik heb wel eens gehoord dat elke Van de Valk anders is en sommigen beter zijn? Is dat zo?
Vroeger was gewoon tvp genoeg.
Voor meer dan een incidentele (zaken)lunch kom ik niet bij Van der Valk......quote:Op maandag 2 augustus 2010 15:00 schreef fruityloop het volgende:
[..]
V/d Valk spier of all places is toch wel netjes, met een goede prijs/kwaliteit verhouding, en een niet onaardige wijnkaart ook. V/d Valk Gilze-Rijzen vonden wij echt slecht, reserveer je, moet je nog een half uur buiten(!) wachten op een tafel, en dan laten ze de Tong nagaren onder een grill, met als gevolg 1 kant helemaal droog, en 1 kant pudding..
Dankjewel voor deze uitgebreide recensies.quote:Op maandag 2 augustus 2010 22:08 schreef linpunt het volgende:
de MiZu en Librije in Zwolle zijn echt heel goed.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |