abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_83255024
Kunstmatige Synchroniciteit, Taalmanipulatie, 'Kundalini' en de verste hoeken van de Realiteit
Andrei.Chikatilo, MVP, PoN.


In the beginning was the code.
De Matrix is het systeem gebruikt door buiten het systeemzijnde intelligentie op deze planeet, om spirituele keuzes van elk individu te beÔnvloeden, zonder de vrije wil te schaden/negeren.

Ze gebruiken aardse vormen om zo als personen onder ons te leven -vermomd- geÔnfiltreerd in onze samenleving, terwijl ze zich exact zo gedragen als 'normale' mensen.
Sinds enkele decennia gaat de aarde al gebukt onder deze buitensysteemse Interventie.


De Matrix is een systeem van controle gebaseerd op gedachtelezen, Pavloviaanse associatie van ideeŽn en op de manipulatie van taal en 'doubletalk'.

Het is ook gebaseerd op subliminale technieken van controle die sommige triviale antwoorden over je dagelijkse leven uit je vist, die je manipulators al lang bekend zijn.


Het zoekt bewust naar wiskundige overeenkomsten tussen je leven en dat van de levens van de Intelligentie achter de schermen.

Het creŽert gevoelens van zelfmedelijden door kunstmatig dingen op te zetten met een sterke overeenkomst met aspecten uit je verleden.

Het gebruikt de structuur van het menselijk geheugen -dat gelijkende informatie in verschillende deposits sorteert en ze opelkaar 'stapelt'- om zo een Bel-achtige sensatie bij de bewuste persoon te genereren, door associatie van ideeen tussen de leven en de facetten (woorden, ideeŽn, feiten, gebeurtenissen, ervaringen, trauma's) die zich boven op de geheugenstapel bevinden.


Het projecteert kunstmatige afbeeldingen gedurende nacht in je dromen, symbolen en archetypes manipulerend.

Het manipuleert -en verstrooit soms- hedendaagse beschavings-waarden (zoals geld, seks, succes, roem, intellectuele erkenning, etc. om zo "dromen" in je te plaatsen waarvan je nooit gedacht had dat je ze zou hebben.

Het systeem is blijkbaar ontworpen op het ware gevoel van liefde uit je hart te onderdrukken, om zodoende je '(be)ziel(ing) te verliezen'. Desondanks, als je er in slaagt altijd je hart te volgen, zal je jezelf steeds meer spiritualiseren en kan je je Kundalini-energie laten ontwaken en jezelf verlichten.

De Matrix is een systeem dat werkelijkheden rond jou vormt, gebaseerd op je eigen gevoelens, angsten, begeerten, verwachtingen, overtuigingen, emoties en gedachten.

Het is een interactief systeem dat automatisch nieuwe ideeŽn 'update', afhankelijk van je reacties op voorgaande. Het is een systeem dat constant werkt met uitzondering, duidelijk zoekende naar een scheurtje in je overtuigingen.


"This is the world that you know.
It exists now only as part of a neural interactive simulation,
that we call 'the Matrix'"

(Morpheus to Neo, in "The Matrix")
Het probeert je overtuigingen kapot te maken en ze tegen je te laten keren, door elementen te grbuiken met sterk wiskundige overeenkomsten met de elementen die voorkomen in je overtuigingen.De regels van de Matrix
Yet their strength and their speed are still based in a world that is built on rules. Because of that, they will never be as strong or as fast as you can be."
(Morpheus, in "The Matrix")
"THEY are the gatekeepers. THEY are holding all the keys, THEY are guarding all the doors"
(Morpheus, in "The Matrix")

"ZIJ" zijn de buitensysteem zijnden die leven op de aarde, asl ook de aardse leden van hun groep, de "bewakers van de zichtbare wereld"...

Welnu, enkele regels:
1. Ze kunnen alleen de elementen tegen je gebruiken die je ze zelf overhandigt.

Dit is een belangrijke regel die je in bijna alle situatie kunt zien, van veiligheidsmaatregelen tot de kracht van stilte, van het wissen van je persoonlijke geschiedenis tot situatie waarbij je kundalini-energie een rol speelt.


Denk aan het jongetje uit "The Matrix" : "It's not the spoon that bends, it's only yourself".

In elk gesprek waar hun karakters bij zijn betrokken geldt dit. Als ze jouw persoonlijke geschiedenis achterhalen, of bepaalde informatie over je, of je mening over iets, of gewoonweg een wetenswaardigheid betreffende een onderwerp, dan gebruiken ze het tegen je, door het manipuleren van hun dubbele-bodem sleutelwoorden, of door de realiteit in stukjes te delen pratend over spelletjes of sport bijvoorbeeld. Als je geinteresseerd raakt in een bepaald gesprek, dan proberen ze jouw enthousiasme tegen je te gebruiken.

Het valt je misschien op dat ze een typische manier van praten hebben: ze gaan niet meteen 'to the point'; ze willen je deelname uitlokken, dus praten ze over een onderwerp zonder de kernpunten aan te snijden. Wanneer ze willen dat je iets zegt, vragen ze het je gewoonlijk niet direct: ze insinueren de zinnen, de ideeŽn, de woorden, alles.

Je moet leren deze techniek te bespeuren en alleen te antwoorden op wat je precies en direct is gevraagd, je zegt alleen wat je wil zeggen, niet wat zij willen dat je zegt.

Het is heel moeilijk om vlot al je zinnen te controleren, en al je bewegingen, maar je kan het blijven oefenen en trainen. Je kan ook trainen wat Castaneda noemt "the power of silence" : bewust zijn van hun 'vis-pogingen' en ze te vermijden.

Verder, als je realiteit rationaliseert -ergens over denken, gebruikend de aardse logica- kunnen ze proberen je te "straffen" met behulp van doubletalk en linguÔstische manipulatie. Rationalisatie als: 'Ik moet er op tijd zijn'; 'Dit is goedkoper dan de ander; ' Ik kan dit voedsel niet weggooien'; etc. Afhankelijk van de situatie zijn deze redeneringen niet langer geldig.

Ze willen je leven en je energieeen controleren. Net als jijzelf. Al het andere is een gevolg van dit feit: een gedissimuleerde oorlog om je lot te beheersen.

Laten we eens kijken naar een voorbeeld van het tegen je gebruiken van wat je doet, op het gebied van veiligheidsmaatregelen. Laten we zeggen dat je een homepage hebt over Nagual-zaken, en dat je veel prijst stel op je anonimiteit, en dat je een extra kopie van alles op een cd-roms hebt, die op je werk in je bureaula liggen ver naar achter geschoven. Wanner je werkt, blijft de la open omdat je iets moet pakken. Maar niemand durft je la open te maken. Dat is jouw privacy.

Op een dag neemt je collega een 4-jarige koter mee naar kantoor. Het kind maakt een flinke rommel van het kantoor. Een voor een, verlaat iedereen het kantoor, totdat je alleen over blijf met het kind. Je begint een beetje te spelen met het kind, en voor de grap leer je het kind hoe het moet typen op de computer. Je voelt je gelukkig, omdat het kind duidelijk niet een van hun speculatoren is: het kind is niet cynisch of hypocriet, het is gewoon een kind. Thuisgekomen die dag bedenk je hoe fijn het wel niet zou zijn als iedereen zich als die kind zou gedragen.

Drie dagen later, is het kind er weer. Dit keer gaat de koter direct naar je bureau, je hebt tenslotte eerst een vriendschap met het kindje gestart. In je gedachte heb je toen de "onschuldigheid" van het kind geprezen. Niemand schenkt er echt aandacht aan, maar het kind geraakt verwonderd over de objecten op je bureau, je la, etc.

Nu heb je dus een probleem. Het kind is ook een 'fantoom' -een van hun speculatoren- die nu jouw blijdschap en je aardigheid tegen je gebruikt. 's Nachts stoppen ze een andere droom in je hersenen : je droomt erover dat je "per ongeluk" -door het kind- je anonimiteit verliest en beken wordt. Dat is hoe ze werken: door proefballonnetjes op te laten insinueren ze hun ideeŽn en proberen ze je acties tegen je te gebruiken.

Je realiseert je dat als je niks doet, het kind vroeg of laat "toevallig" je cd's vind en ze in de pc stopt en dat als je er niet bent dat iemand anders "toevallig" aan het kind laat zien hoe je een cd-rom - die het kind reeds in zijn handen heeft- in de pc stopt, en hoe je de bestanden op die cd-rom opent, en -TADAA!- weg is je anonimiteit.

Dus je bedenkt de oplossing: je stopt al je cd-roms in een doos, die je hermetisch afsluit alsof het een pakketje voor op de post is. Nu is er geen reden meer voor hun speculaties. Dus het kind reageert op je acties en verschijnt niet meer voor een op z'n minst een lange periode.


"Yet their strength and their speed are still based in a world that is built on rules. Because of that, they will never be as strong or as fast as you can be"
(Morpheus, in "The Matrix")

Het bovenstaande voorbeeld is een goede illustratie bij dit citaat uit "The Matrix"-film. Ze moeten je vrije wil respecteren. Ze moeten eerst elementen insinueren - vaak meerdere keren, in maat toenemend- zo dat wanneer je niks doet, ze het je kunnen verwijten in de toekomst voor hun kunstmatige bewegingen, en zodoende proberen ze energie van je af te nemen. Ze kunnen niet simpelweg je anonimiteit breken. Ze moeten insinueren op een of andere manier, en ze doen het rustig, dag na dag.
2. Hun karakters respecteren altijd je vrije wil

3. Ze dwingen je nooit voorbij je grenzen

Het betekent dat, wat de omstandigheden ook zijn, alles om je heen is altijd zorgvuldig gedoseerd zodat je in staat bent om de situatie correct af te handelen, mits je je hart volgt.

Illusie kent een limiet. De kracht van deze Matrix reality -deze "Stage World" waar we leven- moet nooit onderschat worden. Tenzij je je paranormale gaven ontwikkelt en de elementen rondom je kan controleren, is er altijd een grens aan je perceptie-veld. En tenzij je specifieke oefeningen krijgt, zal er ook altijd een grens aan je Kundalini-energei zitten.


Desondanks hoef je niet bang te zijn dat je de controle verliest of je "ziel verliest", als je eenmaal begrijpt, ontvangt en voelt dat ze GEDWONGEN zijn deze regel te volgen.

Je zal nooit bloot gesteld worden aan elementen die sterker dan jij zijn langer dan je het uit kan houden. M.a.w. alles is gedoseerd in voorkomendheid of in duur van blootstelling. Als voorbeeld, van tijd tot tijd kan een machtige mooie "verpakking" (matrix-verpakking) je voorbijlopen in de straat - op berekende gedoseerde wijze, maar ze zal niet regelmatig in je werkplaats, je klas of je sportschool zijn, tenzij je er klaar voor bent.
En mooie verpakkingen in het algemeen (van je "broeders" of "zusters") zullen altijd de situatie rondom jou doseren" lange haren kunnen gebonden of losgegooid worden, wanneer dat nodig is, ze kunnen ergens komen of gaan, meer of minder sexy worden, etc.

Ze kun je angsten en verlangens alleen dupliceren. Alles wat buiten je bestaat, bestaat ook binnen in je. Onthoud: er zijn geen Neutrale personen in je omgeving meer, zo dat letterlijk elk element dat significant is voor je gedachten waarschijnlijk gesynchroniseerd is met je acties, gevoelens of gedachten. Dat betekent dat ze slecht regelmatig een element kunnen presenteren boven je limiet, als je eerst een duidelijke en herhaaldelijke interesse toont in de zoektocht er naar.

Het spirituele pad is oneindig, zodat je altijd iets leert, ofwel voor ofwel na het beginnen van de fysieke relatie met je geliefde. Ze zijn gedwongen zich aan te passen aan je limieten, voor na of tijdens deze relatie.


4. Ze zullen proberen je te straffen als je je actie rationaliseert

5. Ze proberen jou te verwijten- of verantwoordelijk te laten voelen voor- hun eigen acties, in het verleden of het heden.

6. Ze houden ervan om je te beschuldigen van wat zij zijn

7. Ze manipuleren de top van je geheugen-stapel en synchroniseren je gedachten met hun acties

8. Ze manipuleren de as natuurlijk versus kunstmatig, claimen dat hun kunstmatige acties natuurlijk zijn

9. Ze willen je graag doen geloven dat je een karakter bent

Er zijn 2 dingen die belangrijk zijn om te opposen en jezelf te legen. Te weten het uitschakelen van je 'Militaire perceptie' en het opzettelijk maken van fouten.
Je Militaire Perceptie "Uitzetten":

Een belangrijk startpunt is het "uitschakelen" van de sensatie van "militaire perceptie" die ze je soms opdringen, door opzettelijk fouten te creŽren, opzettelijke ongelukken, opzettelijke ziektes, alswel constante veranderingen in hun routines.

Verder, er zijn GEEN "men in black" die je onderzoekeen, geen AIVD-ventjes, geen MJ-12 of Bilderburgers, geen zwarte helikopters, geen militaire inlichtingendienst, geen KGB, geen MI-6 of Scotland Yard, geen Surete', NIKS ! Tenslotte doen ze maar alsof, en moeten ze je eigen overtuigingen dupliceren en respecteren ze je vrij wil.


In "The Truman Show", staat er op de poster op de muur van het reisagentschap:

"TRAVELER'S BEWARE : TERRORISTS - DISEASES - WILD ANIMALS - STREET GANGS"

"Listen to me, Truman. There's no more truth out there than there is in the world that I created for you. The same lies, the same deceit, but in my world you have nothing to fear. (...) You're afraid. That's why you can't leave. It's OK, Truman. I understand. I have been watching you your whole life. (...) You can't leave, Truman. You belong here, with me."

(Christoff tegen Truman in de slotscŤne van "The Truman Show")

Ik hoop dat jullie nog volgen, het is wat...

Hun karakters doen absurde dingen om de mensen in de gevangenis der militaire perceptie te houden: ze vinden zeldzame fossielen van uitgestorven dinosaurussen en laten leeuwen uit een circuskooi ontsnappen. Ze praten over het gebruik van rattengif of het doden van paarden. Ze kunnen 'belletjes' met niets dan geruis maken. Ze vergissen zich opzettelijk, en laten je zien dat ze wisselende gewoontes hebben.


Ze kunnen triviale en opzettelijke problemen associŽren voor je geest (zoals het defect van een koffie-apparaat of een vaag probleem met de kantoorprinter) met vergezelde militaire acties aan de Andere Kant, etc.

De naakte ruwe waarheid is dat al deze potentiŽle dreigingen slechts denkbeeldig zijn. Het zijn fantasieŽn die ze in je hoofd stoppen. De eerste stap in het 'legen van jezelf' is het overtuigen van je hersenen dat er geen Lizards, agents, of camera's om je heen zijn.


--------------------------------------------------------------------------------

II) - Continu opzettelijk fouten maken

Je kan 'jezelf legen' door hun modus operandi te imiteren. Een natuurlijk gevolg hiervan is dat je hersenen stoppen met het zoeken van occulte verklaringen voor de opzettelijke fouten van hun karakters, omdat je ze zelf ook creŽert. Je zal zien dat in veel gevallen zij ook slechts zich zelf 'legen', net als jij en niks anders.

Je moet natuurlijk niet overdrijven met het maken van zulke fouten, omdat in sommige gevallen ze kunnen proberen je fouten tegen je te gebruiken.


Mijn suggestie is wanneer je voelt dat hun fouten opzettelijk zijn gecreŽerd vanwege jou, je onmiddellijk zelf een fout maakt. Dit zal hun fout van de top van je geheugenstapel wissen, doordat het jouwe erboven op komt.

Het is raadzaam dat je dagelijks een flinke hoeveelheid fouten creŽert om zo je zelf te legen. Het is ook verstandig dat je varieert in je fouten en de type fouten en vermijd dat je steeds de zelfde fout na elkaar maakt, om zo een ongedwongen natuurlijke vertoning van je fouten te creŽren. Anders oogt het gekunsteld en dat is niet strategisch.

Gebruik je verbeelding. Je kan je sleutels de hele tijd laten vallen, bijvoorbeeld. Het punt is dat het beter is dat je dit doet voordat zij het doen, zodat wanneer zij hun sleutels laten vallen, er niks gebeurt in je hersenen. Er zal geen ongewenste draaikolk van gedachten over je 'problemen' ontstaan.


De waarheid is dat er geen problemen zijn. Het enige echte probleem is dat ze zeggen dat je problemen hebt om zo je leven en je lot in hun macht te krijgen.


Dit is een fragment uit het boek "Journey to Ixtlan" van Carlos Castaneda :

"Look at the shadow of that boulder. The shadow is the boulder, and yet it isn't. To observe the boulder in order to know what the boulder is, is doing, but to observe its shadows is not-doing. (...) Shadows are like doors, the doors of not-doing."

"Shadows" zijn een eufemisme voor hun linguÔstische speculatie, doubletalk en gekunstelde acties in het algemeen. In plaats van te zoeken naar iets op de top van je geheugenstapel dat een overeenkomst met een of ander element vertegenwoordigt, analyseer je het mechanisme van speculatie zelf, en/of je pakt het web achter het element aan: het element is het element en niks anders.


En als ze hun sleutels eerst laten vallen, kun je de jouwe het volgende ogenblik laten vallen, om zo hun fouten te kopieren


Een paar andere voorbeeld-ideeŽn.


Als je een bril hebt; laat hem vallen.
Je kan je knie stoten tegen een tafel.
Je kan de lift uitstappen op een verkeerde verdieping.
Je kan de verkeerde bus nemen.
Je ken de bus opzettelijk missen.
Je kan je computer "per ongeluk" onafgesloten uitzetten.
De mogelijkheden zijn eindeloos, gebruik gewoon je fantasie.


Soms kun je een fout maken die schade of gevaar oplevert, laat bijvoorbeeld eens een kop hete koffie vallen in een publieke ruimte.

Een ander belangrijk type fout is vergeetachtigheid. Je kan praktisch alles vergeten, van een afspraak met je tandarts tot je autosleutels.

Je kan je paraplu vergeten tijdens een regenachtige dag, en zodoende het archetype "nat zijn" creŽren. Letterlijk. "Maar ik kan verkouden worden", zeg je misschien. Ja dus... dat kan. Geeft niet. Zij raken opzettelijk verkouden, dus waarom jij niet? Zie je hoe belangrijk het is de aardse rationalisme uit te schakelen?

Op kantoor kun je een hoop fouten creŽren. Tijdens het schrijven of typen kun je lettrse omdraiaen, etc. Je kan documenten op de kop leggen of verkeerd sorteren, etc.

Deze berekende fouten zijn noodzakelijk om je zelf te legen en ook om het effect van hun fouten op je brein te minimaliseren. Observeer wat ze doen en imiteer hun fouten wanneer dat mogelijk is.


"They are the gatekeepers. They are holding all the keys, they are guarding all the doors".
(morpheus to Neo, in "The Matrix")
Opzettelijke fouten zijn deel van de routine van de karakters, dus waarom kunnen ze niet ook deel van jouw routine zijn?

Desondanks zul je je realiseren dat je niet alles wat ze doen kunt imiteren, omdat je niet de zelfde krachten noch de complexiteit van deze personen bezit.

Een gevolg hiervan is dat het niet reŽel is dat je opzettelijk je been breekt, bijvoorbeeld, of dat je auto opzettelijk tegen een boom knalt, terwijl je weet dat zij het soms wel met opzet doen. Maar zij manipuleren de factoren, zij kunnen de fysieke pijn onderdrukken gebruik makend van de geest, zij kunnen vervangen worden door kopieeen en zij kunnen gebruik maken van buitensysteemse dingen om de schade te doseren.

Een ander belangrijk punt is dat je linguÔstische fouten kunt maken. M.a.w., fouten die archetypen produceren.
Of je kan kleuren verwisselen!


Je kan ook hun fouten kopiŽren, door een ander. Iemand laat bijvoorbeeld zijn hoed vallen, jij hebt geen hoed, maar wel een bril dus laat je die vallen, of je sleutels Iemand lult over het "verschrikkelijke nadeel" van voetballen zonder schoenen, je kunt dat je schoen kapotsnijden, etc.


Het brein werkt met beelden, symbolen en associatie van ideeŽn. Daarom kan een variatie op de methode hierboven beschreven zijn om je bepaalde beelden en/of een combinatie van beelden en woorden in te beelden om je zelf te legen, meteen nadat ze hun zinnen of acties.
Wšr nicht das Auge sonnenhaft, Die Sonne kŲnnt es nie erblicken
"Dream lofty dreams, and as you dream, so you shall become. Your vision is the promise of what you shall one day be; your ideal is the prophecy of what you shall at last unveil."
  donderdag 24 juni 2010 @ 19:06:08 #2
284578 EricOscuro
Anders dan anders
pi_83255481
quote:
Het brein werkt met beelden, symbolen en associatie van ideeŽn.
Hier stopte ik met lezen.
De wereld is vol met kleuren, neem geen genoegen met een zwart/ wit visie. De kleuren zitten vaak in de nuance.
pi_83255536
Ik zie geen vraagstelling en vooral veel aannames en ongefundeerde stellingen. Wat moet ik precies met dit topic?
deal with it
pi_83275340
quote:
Op donderdag 24 juni 2010 19:06 schreef EricOscuro het volgende:

[..]

Hier stopte ik met lezen.
De meeste mensen stoppen met lezen bij de laatste alinea.
  vrijdag 25 juni 2010 @ 11:29:33 #5
31101 _Led_
Visje aaien niemand zeggen
pi_83277979
quote:
Op donderdag 24 juni 2010 18:54 schreef Andrei.Chikatilo het volgende:
Kunstmatige Synchroniciteit, Taalmanipulatie, 'Kundalini' en de verste hoeken van de Realiteit
Andrei.Chikatilo, MVP, PoN.


In the beginning was the code.
De Matrix is
een film, dude.

meer niet.
zzz
pi_83287738
Waarom in godsnaam in een film geloven? Dan kun je nog beter in een boek gaan geloven

Het enige wat bovenstaande tekst ons leert is hoe religies onstaan uit het brein van de mens.

[ Bericht 12% gewijzigd door Westsidee op 25-06-2010 15:26:10 ]
  vrijdag 25 juni 2010 @ 15:12:37 #7
278786 EINZ
einz zwei polizei
pi_83287872
Ik vind de OP te lang. Zijn er nog meer mensen die dat vinden?
Deze reply is uitsluitend bestemd voor geadresseerde(n). Dit bericht kan informatie bevatten die vertrouwelijk is. Indien u niet de geadresseerde bent, wordt u er hierbij op gewezen dat u geen recht hebt kennis te nemen van deze reply.
  vrijdag 25 juni 2010 @ 15:25:32 #8
31101 _Led_
Visje aaien niemand zeggen
pi_83288415
quote:
Op vrijdag 25 juni 2010 15:12 schreef EINZ het volgende:
Ik vind de OP te lang. Zijn er nog meer mensen die dat vinden?
Ja, hij is wel aan de lange kant ja.
zzz
  vrijdag 25 juni 2010 @ 15:27:28 #9
132152 Ticker
En de Watskeburt?!
pi_83288491
quote:
Op vrijdag 25 juni 2010 11:29 schreef _Led_ het volgende:

[..]

een film, dude.

meer niet.
Een film.. inderdaad.
Met een boodschap.
Net als de bijbel, ook niet letterlijk te nemen.
- Maybe O.D.B My Long Distance Family -
"Computer says: no.."
"Laat hen gaan, blinden zijn zij, die blinden leiden. Indien een blinde een blinde leidt, zullen zij beiden in een put vallen". (MatteŁs 15:14)
  Moderator zaterdag 26 juni 2010 @ 00:59:27 #10
34614 crew  jogy
Hersenflatulent
pi_83313901
Welkom terug kleine prinses.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
Vrijheid
Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"
pi_83314783
Ik heb de OP niet helemaal gelezen, maar ik ben van mening dat de Matrix wat raakvlakken heeft met betrekking tot de realiteit. Ons perceptueel systeem, de manier waarop we collectief de realiteit ervaren, is voor een groot deel gewoonweg geconditioneerd door opvoeding, ervaringen, media en educatie.

Alles wat niet relevant is wordt onderdrukt of weggefilterd door cognitieve en perceptuele systemen. (Top-down and bottom-up). Ervaringen, percepties of gevoelens die geen betrekking hebben op alledaagse dingen gaan gepaard met angst en psychotische stoornissen, omdat de geest alleen dat gene accepteert waarvoor hij geconditioneerd is.

Angst is een negatieve emotie die de verrijking en verruiming van ons bewustzijn tegengaat. Er is dus meer dan alleen boekjes en Lady Gaga. De enigste manier om daar achter te komen is dmv psychotische en/of psychedelische ervaringen in een nieuw perspectief te zetten en vervolgens onze wereld/maatschappij opnieuw inrichten zodat geestverruimende ervaringen een plaats krijgen in deze realiteit.
  zaterdag 26 juni 2010 @ 07:49:19 #12
176875 Spellmeista
||planetary Spells||
pi_83317551
Ik persoonlijk vind het heel mooi uitgekristalliseerd verhaal. Ik ben mij zelf, eind '99 heel bewust geworden van dit verhaal.

Ik was een echte rebel en heb het uiterste eruit geprobeerd te halen wat eruit te halen was. Voor mijn gevoel heb ik in een wereld, verstrikt in gedachten de zandloper doen draaien(hoor goed wat ik hier zeg: voor mijn "gevoel"). De kundalini is in mij ontwaakt en deze dagen ben ik bezig met een burgerlijk leventje op te bouwen en heb ik min of meer "de steak aangeboden" gekregen en een hele hoop rust daarbij. Bijkomend is dat ik een superleuke vriendin heb nu en we samen bezig zijn met het hele huisje, boompje beestje idee. Beste topicstarter mijn strijd is min of meer gestreden, ik heb toen en nu ook gezegd wat ik wilde zeggen en ik denk persoonlijk dat ik een nuttig verweer heb gehad. Toch wil ook ik genieten van mijn oude dag, maar kon mij wel heel erg vinden in het verhaal. Voor mijn gevoel heb ik jullie, in een tijd dat het mogelijk was uitwegen gegeven. Deze uitwegen zijn nog steeds aanwezig. Jullie kijken zelf maar wat jullie ermee willen doen. De mogelijkheden zijn er in ieder geval!
pi_83322102
quote:
Op zaterdag 26 juni 2010 00:59 schreef jogy het volgende:
Welkom terug kleine prinses.
Aardig geheugen heb je ook, Jogy.
quote:
Op zaterdag 26 juni 2010 01:24 schreef Nee het volgende:
Ik heb de OP niet helemaal gelezen, maar ik ben van mening dat de Matrix wat raakvlakken heeft met betrekking tot de realiteit. Ons perceptueel systeem, de manier waarop we collectief de realiteit ervaren, is voor een groot deel gewoonweg geconditioneerd door opvoeding, ervaringen, media en educatie.

Alles wat niet relevant is wordt onderdrukt of weggefilterd door cognitieve en perceptuele systemen. (Top-down and bottom-up). Ervaringen, percepties of gevoelens die geen betrekking hebben op alledaagse dingen gaan gepaard met angst en psychotische stoornissen, omdat de geest alleen dat gene accepteert waarvoor hij geconditioneerd is.

Angst is een negatieve emotie die de verrijking en verruiming van ons bewustzijn tegengaat. Er is dus meer dan alleen boekjes en Lady Gaga. De enigste manier om daar achter te komen is dmv psychotische en/of psychedelische ervaringen in een nieuw perspectief te zetten en vervolgens onze wereld/maatschappij opnieuw inrichten zodat geestverruimende ervaringen een plaats krijgen in deze realiteit.


[ Bericht 29% gewijzigd door Andrei.Chikatilo op 26-06-2010 12:55:16 ]
Wšr nicht das Auge sonnenhaft, Die Sonne kŲnnt es nie erblicken
"Dream lofty dreams, and as you dream, so you shall become. Your vision is the promise of what you shall one day be; your ideal is the prophecy of what you shall at last unveil."
  zondag 27 juni 2010 @ 20:45:23 #14
31101 _Led_
Visje aaien niemand zeggen
pi_83371968
quote:
Op zaterdag 26 juni 2010 07:49 schreef Spellmeista het volgende:
Ik persoonlijk vind het heel mooi uitgekristalliseerd verhaal. Ik ben mij zelf, eind '99 heel bewust geworden van dit verhaal.

Ik was een echte rebel en heb het uiterste eruit geprobeerd te halen wat eruit te halen was. Voor mijn gevoel heb ik in een wereld, verstrikt in gedachten de zandloper doen draaien(hoor goed wat ik hier zeg: voor mijn "gevoel"). De kundalini is in mij ontwaakt en deze dagen ben ik bezig met een burgerlijk leventje op te bouwen en heb ik min of meer "de steak aangeboden" gekregen en een hele hoop rust daarbij. Bijkomend is dat ik een superleuke vriendin heb nu en we samen bezig zijn met het hele huisje, boompje beestje idee. Beste topicstarter mijn strijd is min of meer gestreden, ik heb toen en nu ook gezegd wat ik wilde zeggen en ik denk persoonlijk dat ik een nuttig verweer heb gehad. Toch wil ook ik genieten van mijn oude dag, maar kon mij wel heel erg vinden in het verhaal. Voor mijn gevoel heb ik jullie, in een tijd dat het mogelijk was uitwegen gegeven. Deze uitwegen zijn nog steeds aanwezig. Jullie kijken zelf maar wat jullie ermee willen doen. De mogelijkheden zijn er in ieder geval!
Ontzettend bedankt dat je aan ons hebt gedacht met die uitwegen, we zouden niet weten hoe het anders met ons had gemoeten hadden we jou en je uitwegen niet gehad !
Nu zul je me echter even moeten excuseren, ik ga even al mijn buren vertellen dat ik uitwegen heb gekregen van een echte rebel.
zzz
  Moderator zondag 27 juni 2010 @ 21:36:14 #15
34614 crew  jogy
Hersenflatulent
pi_83374555
quote:
Op zondag 27 juni 2010 20:45 schreef _Led_ het volgende:

[..]

Ontzettend bedankt dat je aan ons hebt gedacht met die uitwegen, we zouden niet weten hoe het anders met ons had gemoeten hadden we jou en je uitwegen niet gehad !
Nu zul je me echter even moeten excuseren, ik ga even al mijn buren vertellen dat ik uitwegen heb gekregen van een echte rebel.
Wijsneus.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
Vrijheid
Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"
  Moderator zondag 27 juni 2010 @ 21:41:03 #16
34614 crew  jogy
Hersenflatulent
pi_83374825
Maar even aan de kleine prinsessen TS: Je bent er nu al een pAar jaar mee bezig, om ons en anderen (ongetwijfeld) te laten weten hoe 'het' zit. Wat is je persoonlijke ervaring ermee. Heb je, sinds je 'het' weet een positieve verandering gemerkt in je leven? Hoeveel van die entiteiten heb je al herkend en misleidt met deze methode? In de praktijk; hoeveel voordeel heeft het jouw gebracht en sinds jij je van 'hun' bewust bent, hoeveel heb je er al herkend, krijg je meer weerstand of laten ze je met rust? Hoe zit het dus in de praktijk, ik zie in ieder geval wel dat je het wat meer hebt uitgekristalliseerd maar is dat van het internet of is het eigen wijsheid?
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
Vrijheid
Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"
  zondag 27 juni 2010 @ 23:02:44 #17
31101 _Led_
Visje aaien niemand zeggen
pi_83379117
quote:
Op zondag 27 juni 2010 21:36 schreef jogy het volgende:

[..]

Wijsneus.
Ik ? Ik ben niet degene die zegt dat ie iedereen even persoonlijk 'een uitweg gebracht heeft in tijden dat ze die nodig hadden'
zzz
  zondag 27 juni 2010 @ 23:06:38 #18
132152 Ticker
En de Watskeburt?!
pi_83379314
quote:
Op zondag 27 juni 2010 23:02 schreef _Led_ het volgende:

[..]

Ik ? Ik ben niet degene die zegt dat ie iedereen even persoonlijk 'een uitweg gebracht heeft in tijden dat ze die nodig hadden'
Zit jij nog vast dan?
- Maybe O.D.B My Long Distance Family -
"Computer says: no.."
"Laat hen gaan, blinden zijn zij, die blinden leiden. Indien een blinde een blinde leidt, zullen zij beiden in een put vallen". (MatteŁs 15:14)
pi_83382361
quote:
Op zondag 27 juni 2010 21:41 schreef jogy het volgende:
Maar even aan de kleine prinsessen TS: Je bent er nu al een pAar jaar mee bezig, om ons en anderen (ongetwijfeld) te laten weten hoe 'het' zit. Wat is je persoonlijke ervaring ermee. Heb je, sinds je 'het' weet een positieve verandering gemerkt in je leven? Hoeveel van die entiteiten heb je al herkend en misleidt met deze methode? In de praktijk; hoeveel voordeel heeft het jouw gebracht en sinds jij je van 'hun' bewust bent, hoeveel heb je er al herkend, krijg je meer weerstand of laten ze je met rust? Hoe zit het dus in de praktijk, ik zie in ieder geval wel dat je het wat meer hebt uitgekristalliseerd maar is dat van het internet of is het eigen wijsheid?
Dit is de oorspronkelijke bron:
http://freeyourbrain.net/default.htm

En het is intrigerend om te lezen wat de man daar allemaal schrijft (het is ook echt belachelijk veel, maar vrij consistent en gedetailleerd). Gevalletje psychotisch zouden de meeste mensen zeggen, maar met dat stempel alleen doe je hem tekort, hij is wel degelijk bovengemiddeld intelligent ťn enkele dingen die hij schrijft zijn wel waar, alleen draaft hij 17 km te ver door.
quote:
IF YOU HAVE HAD ACCESS TO THIS TEXT IN THE INTERNET,
IT'S BECAUSE THEY HAVE ALLOWED YOU TO. THINK ABOUT IT.
⎝⏠⏝⏠⎠
  maandag 28 juni 2010 @ 06:56:11 #20
176875 Spellmeista
||planetary Spells||
pi_83386426
quote:
Op zondag 27 juni 2010 20:45 schreef _Led_ het volgende:

[..]

Ontzettend bedankt dat je aan ons hebt gedacht met die uitwegen, we zouden niet weten hoe het anders met ons had gemoeten hadden we jou en je uitwegen niet gehad !
Nu zul je me echter even moeten excuseren, ik ga even al mijn buren vertellen dat ik uitwegen heb gekregen van een echte rebel.
Hoi _Led_ ja, graag gedaan ben blij dat ik ook jou van dienst heb kunnen zijn

1 voor allen, allen voor 1 is mijn motto
  maandag 28 juni 2010 @ 06:59:06 #21
176875 Spellmeista
||planetary Spells||
pi_83386440
quote:
Op zondag 27 juni 2010 23:06 schreef Ticker het volgende:

[..]

Zit jij nog vast dan?
Persoonlijk denk ik dat hij over een tijdje smeekt naar een "uitweg" of "exit" zoals ik deze noemde in mijn verhaal
  maandag 28 juni 2010 @ 08:11:28 #22
278786 EINZ
einz zwei polizei
pi_83386940
quote:
Op vrijdag 25 juni 2010 15:25 schreef _Led_ het volgende:

[..]

Ja, hij is wel aan de lange kant ja.
Pas op! Voor je het weet begin ik je te mogen
Deze reply is uitsluitend bestemd voor geadresseerde(n). Dit bericht kan informatie bevatten die vertrouwelijk is. Indien u niet de geadresseerde bent, wordt u er hierbij op gewezen dat u geen recht hebt kennis te nemen van deze reply.
  maandag 28 juni 2010 @ 10:01:39 #23
31101 _Led_
Visje aaien niemand zeggen
pi_83389249
quote:
Op maandag 28 juni 2010 06:59 schreef Spellmeista het volgende:

[..]

Persoonlijk denk ik dat hij over een tijdje smeekt naar een "uitweg" of "exit" zoals ik deze noemde in mijn verhaal
Ik heb meer interesse in een omweg !
zzz
  Moderator maandag 28 juni 2010 @ 13:25:05 #24
34614 crew  jogy
Hersenflatulent
pi_83397293
quote:
Op maandag 28 juni 2010 00:17 schreef Huehueteotl het volgende:

[..]

Dit is de oorspronkelijke bron:
http://freeyourbrain.net/default.htm

En het is intrigerend om te lezen wat de man daar allemaal schrijft (het is ook echt belachelijk veel, maar vrij consistent en gedetailleerd). Gevalletje psychotisch zouden de meeste mensen zeggen, maar met dat stempel alleen doe je hem tekort, hij is wel degelijk bovengemiddeld intelligent ťn enkele dingen die hij schrijft zijn wel waar, alleen draaft hij 17 km te ver door.
[..]
Heh, leuk leesvoer inderdaad. Echter ben ik benieuwd wat het de TS heeft opgeleverd in goede/neutrale/negatieve zin. Hij komt met enige regelmaat langs om dit onder de aandacht te brengen dus hoop ik wel dat hij al verder is dan de theorie .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
Vrijheid
Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"
  maandag 28 juni 2010 @ 22:03:42 #25
176875 Spellmeista
||planetary Spells||
pi_83420384
quote:
Op maandag 28 juni 2010 10:01 schreef _Led_ het volgende:

[..]

Ik heb meer interesse in een omweg !
Je bent al hard op weg!
  dinsdag 29 juni 2010 @ 09:30:37 #26
31101 _Led_
Visje aaien niemand zeggen
pi_83431184
quote:
Op maandag 28 juni 2010 22:03 schreef Spellmeista het volgende:

[..]

Je bent al hard op weg!
Ja, en ik hoef me niet eens ideologisch vast te klampen aan 10-jaar oude tiener-scifi-films om grip op het leven te krijgen !
zzz
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')