Dit is de meest logische optiequote:Op zondag 20 juni 2010 14:53 schreef NouMooiNiet het volgende:
invriezen voor de volgende keer dat ze zin hebt in pizza
Oehh....quote:Op zondag 20 juni 2010 14:57 schreef Diemux het volgende:
In pizzaria's gooien ze er soms kruiden overheen (oregano, zout en nog wat) en bakken die dan af als kleine broodjes. Erg lekker!
ditquote:Op zondag 20 juni 2010 14:57 schreef Diemux het volgende:
In pizzaria's gooien ze er soms kruiden overheen (oregano, zout en nog wat) en bakken die dan af als kleine broodjes. Erg lekker!
Rustig, ben bezigquote:Op zondag 20 juni 2010 15:12 schreef Rewimo het volgende:
Gewoon kleine broodjes van bakken en die met kruidenboter eten Die krijg je bij de pizzeria vaak als voorafje
Au! Dat kan ik toch niet ruikenquote:
Nee dat kloptquote:
Heb net Broodjes gebakken, zijn zeer smaakvolquote:Op zondag 20 juni 2010 15:35 schreef Pietverdriet het volgende:
24 uur laten verder rijzen, doorkneden en dan invriezen en de volgende keer als je deeg maakt er door doen.
Je deeg zal dan veel smaakvoller zijn. Dit is het principe van een preferment.
Je zegt 2 x hetzelfde die zwerver hoort ook bij de lokale fauna. Duh!!!quote:Op zondag 20 juni 2010 15:33 schreef DeWaasheid het volgende:
Bak een frisbee en voer daarmee de lokale fauna of zwerver.
Als je een zwerver gelijk stelt aan een dier, dan heb je gelijk.quote:Op zondag 20 juni 2010 18:07 schreef Joe-Momma het volgende:
[..]
Je zegt 2 x hetzelfde die zwerver hoort ook bij de lokale fauna. Duh!!!
Gast, tuurlijk staat een zwerver gelijk aan een Dier.....quote:Op zondag 20 juni 2010 19:49 schreef DeWaasheid het volgende:
[..]
Als je een zwerver gelijk stelt aan een dier, dan heb je gelijk.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |