Kreeg er in ieder geval wel trek van. Dus vandaag ook maar weer eens gemaakt.quote:Op zaterdag 4 september 2010 23:01 schreef ArtemisQ het volgende:
[ afbeelding ]
Paddestoelenrisotto! Ik moet wel eerlijk bekennen dat het er lekkerder uitziet dan het daadwerkelijk was...
open, gevuld met sushi rijst en een beetje sesamzaadjes. Die zakjes zijn echt heerlijk. Heb je nog andere tips om ermee te doen? Soms doe ik ze in reepjes door een wokgerecht, dat is ok lekkerquote:Op dinsdag 7 september 2010 23:08 schreef RobinOok het volgende:
Leuk. Had je nog iets met die tofuzakjes (inariage) gedaan? Of alleen opengevouwen en gevuld met rijst?
word dat niet knetterhard rubber? hoe serveer/eet je dat?quote:Op zaterdag 11 september 2010 20:38 schreef rhubarb het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Octopus, gekookt met laurier, zeezout en ui. Gebakken knoflook, bleekselderij en wortel erbij. Gekookte octopus gemarineerd met extra vierge olijfolie en paprikapoeder.
Varkens zijn denk ik dan nog veel slimmer.quote:Op zondag 12 september 2010 17:29 schreef Isegrim het volgende:
Ik vind octopus wel lekker, maar sinds een close encounter met zo'n dier tijdens het snorkelen in Aruba, eet ik ze eigenlijk liever niet. Ze zijn erg intelligent en interessant. Normaal ben ik redelijk gewetenloos wat dat aangaat, maar ik 'heb' iets met octopussen.
Mijn idee.quote:Op zondag 12 september 2010 23:01 schreef NDAsilenced het volgende:
[..]
Varkens zijn denk ik dan nog veel slimmer.
Dat weet ik zo net nog niet, octopussen zijn intelligenter dan je denk. Maar ik eet ook vrij weinig varkensvlees, houd er niet zo van.quote:Op zondag 12 september 2010 23:01 schreef NDAsilenced het volgende:
[..]
Varkens zijn denk ik dan nog veel slimmer.
Een uur is al voldoende. Tentakels kun je in stukken snijden en serveren met olijfolie en paprikapoeder. De tentakels met zuignappen zien er misschien vies uit, maar zijn erg lekkerquote:Op zondag 12 september 2010 15:36 schreef RobinOok het volgende:
Gewoon lang koken. Hoe langer hoe zachter het wordt. Uurtje of 2-3.
Inktvis is vaak vrij taai (denk aan inktvisringen), octopus is wat dikker en malser. Lastig om ergens mee te vergelijken. Je zou er gewoon eens een moeten halen op de markt en proberen...quote:Op zondag 12 september 2010 16:26 schreef Perruche het volgende:
maar octopus doet me aan kwal denken! Smaakt het als inktvis?
Lijken net strikjes.quote:Op maandag 13 september 2010 18:34 schreef Purdey het volgende:
Zelfgebakken witte broodjes met spek omwikkeld
[ afbeelding ]
ooeeh, want somequote:Op maandag 13 september 2010 21:07 schreef Landysh het volgende:
[..]
Lijken net strikjes.
Wortelcake
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |