Ik blancheer spinazie alléén als ik het in een ovengerecht verwerk. Niet met roerbakken.quote:Op maandag 7 juni 2010 18:37 schreef RobinOok het volgende:
Spinazie, knoflook en sojasaus is mooie basiscombinatie, maar het rare is, de variaties die ik tot nu toe probeerde bevielen eigenlijk nooit zo goed. Ik heb eerlijk gezegd geen idee waar dat nou aan ligt. Ik ga het een volgende keer eerst maar eens proberen zonder dat blancheren, kijken of dat het verschil maakt. (wat ik me eigenlijk niet voor kan stellen, maar goed, dat zou dan alleen maar winst zijn, want een stap minder. )
waarom al die robinook fotos dubbel?quote:Op dinsdag 8 juni 2010 10:46 schreef _Ophelia_ het volgende:
Omdat het toch een fototopic is een paar plaatjes uit voorgaande topics:
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Die dubbele zijn niet bewust, in Opera kun je copy-pasten door te slepen, en dat gebeurt me nog wel eens op de laptop. (en alle foto's zijn dubbel, niet alleen die van RobinOok)quote:Op dinsdag 8 juni 2010 10:48 schreef RoodWijntje het volgende:
[..]
waarom al die robinook fotos dubbel?
Ik denk ook dat het recept uitging van een exotischer spinaziesoort. Of wilde spinazie of zo. Dan lijkt blancheren me meer nut hebben ja.quote:Op dinsdag 8 juni 2010 02:39 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ik blancheer spinazie alléén als ik het in een ovengerecht verwerk. Niet met roerbakken.
quote:
Oh yum, die dingen maak ik ook graagquote:Op dinsdag 8 juni 2010 16:03 schreef Ilse86 het volgende:
Super lekkere Snickerdoodles naar recept van Nigella Lawson (How to Become a Domestic Goddess):
Ik ga nog werken aan mijn food photography kunsten
[ afbeelding ]
zijn het cakejes met de smaak van snickers?quote:Op woensdag 9 juni 2010 13:48 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Oh yum, die dingen maak ik ook graag
Nee, vrij boterige koekjes met wat nootmuskaat en vanille, gerold in kaneel/suiker. Heel lekker!quote:Op woensdag 9 juni 2010 13:50 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
zijn het cakejes met de smaak van snickers?
hmm klinkt goed! heb je n receptje?quote:Op woensdag 9 juni 2010 13:54 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Nee, vrij boterige koekjes met wat nootmuskaat en vanille, gerold in kaneel/suiker. Heel lekker!
thanksquote:Op woensdag 9 juni 2010 14:06 schreef ColdFeet het volgende:
Google maar op nigella snickerdoodles recipe
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |