abonnement Unibet Coolblue
pi_82309761
Topic is gesloten. Conclusie komt later. Lees de eerste paar pagina's voor meer info. /panzermaus

Goedenavond, en welkom in mijn topic. Het is al een beetje laat, maar ik zal hem (als het nodig is) morgen nog een schopje geven.

Centraal staan Penisbaard en Marcel Roubos. Mijn klacht is kort, maar er ging een grondig onderzoek aan vooraf. Lees en hopelijk kunnen we opheldering krijgen.

Modjes, lees ook de hele OP door. Dit zie je voor de verandering niet op SBS6, maar op jullie eigen forum. Geef Penisbaard te kans om te reageren. Bedankt.

Inleiding
Zoals een ware FOK!ker het betaamt heb ik hier veel posts gelezen. Vaak omdat ik niets beters te doen had. De posts die mij het meest in het oog sprongen en/of de meeste vermakelijke waarde hadden voor mij, waren de posts over Marcel Roubos, Natasha Paardehaar etc. We hebben het hier natuurlijk over het fenomeen Penisbaard.
quote:
Op maandag 3 mei 2010 16:01 schreef yvonne het volgende:
Penisbaard, de user met 61 notes, diverse kloons en dito bans en waar niks slimmers uitkomt dan:
Plas in je kont.
Plas in haar kont.
Krijg kanker, TS
Penisbaard, de user die begin vorig jaar 'speciaal een account kwam maken' voor een politieke kwestie, is een bekend gezicht geworden hier op FOK!, met name in de KLB/ONZ subfora. De user met de droge posts ('Hamsters horen op brood'), politieke opvattingen en een diepgaande liefde voor , is een veelgequote postganger met vele gezichten. Hij voorziet ons van nieuwe informatie rondom Zanger Rinus, maar doet hij niet veel meer?
Zet het filmpje aan voor die backgroundbeats en lees je in over mijn onderzoek.

Hallon, greotjens van Marcel Roubos. Ook aan Ria en de kisd
We kennen Penisbaard allemaal van zijn ability om failtopics van andere users levend te houden, door er live verslag te doen van MSN gesprekken met 'Natasha' over het reilen en zeilen van haar zwakbegaafde broer Marcel Roubos.

Marcel Roubos, de lueken man met een interesse voor te jonge kinderen en vasten klant bij de eftenling. Vragen als ze kaal zijn was voor hem routine, lueken tijden hebben daar in die eftenling het einddoel. Marcel's zus, Natasha, naar eigen zeggen moeder van een dochter, hield zich blind voor het gedrag van haar broer, en Penisbaard voelde zich geroepen om hier wat aan te doen. De gesprekken op MSN en Hyves werden gedeeld met FOK!, en hier kwamen goeden topiks uit voort.


Marcel Roubos

Eerder al kwam Penisbaard in conflict met Natasha, omdat hij de Hyves van Marcel Roubos/dochterlief zou hebben gehackt. Marcel had overigens midden in de nacht spareribs/pizza ontvangen - God mag weten van wie. In ieder geval, Natas verscheen ook op de foks en opende meteen een kwaliteitstopic van jewelste, lees het na en huiver. [ schande ]

Blauwblauw o.us (spange fobo) wist vervolgens niet waar hij het moest zoeken toen hij deze krabbel kreeg op Hyves:

en daar was het volgende topic waar alles om Penisbaard en familie Roubos leek te gaan. [ Penisbaard, melden hier. Natascha praat tegen mij. ]

Meer van deze topics kun je allemaal terugvinden met de posthistory van Natasha.
Het waren in ieder geval vermakelijke/stampvolle topics en het 'Marcel Roubos'-taalgebruik heeft een hoge vlucht genomen hier in ONZ/KLB. Zinnen die beginnen met 'hallon', gevolgd door een stortvloed aan spelfouten om vervolgens af te sluiten met een welgemeende 'greotjens' liggen hier voor het oprapen. Ria en de kisd (vaak ook de hond Rex) is ook niet meer schaars. Marcel Roubos blijkt ook een frequente poster (tevens obvious troll?) te zijn hier op FOK!: Fotoboek van marcelroubos341966



Maar, wat of wie is Marcel Roubos eigenlijk? Is hij gebaseerd op een bestaand persoon? Een snelle Google zoekopdracht voor 'Marcel Roubos' brengt je op het spoor van een internetganger. Actief op Twitter en op Hyves. Zelfs op Habbo Hotel, wat natuurlijk zijn jachtgronden moeten zijn. Al sinds 2006. Hij lijkt zelfs op nieuwssites te reageren op artikelen, waar hij meteen te herkennen is aan zijn taalgebruik: kanker in een woordenboek.
Ook op Hyves valt hij meisjes lastig en er lijken complete nepprofielen opgezet te zijn.
Bezichtig de (gefakete?) Hyves van 'Nica Roubos', dochter van Natasha/paardehaar, daar waar Marcel's krabbels kracht worden bijgezet met 'pics' die we liever niet hier op FOK! zien.

Marcel Roubos blijkt overigens wel gebaseerd te zijn op een bestaand persoon.

Trolling?
Als je een beetje kijkt wat er zoal gebeurt, bekruipt je al snel het gevoel dat het niet echt kan zijn, het MOET gewoon trollerij zijn. Zulke mensen kunnen niet echt zijn. Ik heb me steeds vaker afgevraagd, wie of wat deze hele Marcel Roubos machine draaiende houdt. Centrale persoon in het verhaal is Penisbaard. Hij lijkt in contact te staan met de Roubosses en weet er kortgezegd 'wel meer van'.

Is Penisbaard ons gewoon aan het trollen? Gaat hij te ver? Vlak na o.us zijn staatsgreep van gisteravond (is het een complot?), kwam Chowi met het volgende topic: Ik heb altijd gedacht dat...
Ze wilde opheldering over wie Penisbaard eigenlijk was, maar er kwam geen nieuwe informatie boven water. Dus ik dacht: lols, wie is deze boy.

Penisbaard
Penisbaard, aka Henk de Vries of Roomboterboy69 blijkt een notoire troller te zijn en mede-founding father van Kenker.nl, wat ik het best kan omschrijven als een Neerlands /b/ (4chan board) in de dop.

Penisbaard weet vele reacties uit te lokken op zijn YouTube channel, waar ook Marcel Roubos vaste klant is. RIP videos opgedragen aan Ali B. of Giert Wielders lokken replies uit die op FOK! een TR zouden opleveren. Lees en bekijk het aldaar en huiver.

Vanuit Kenker.nl blijken ze Marcel Roubos naar voren te hebben geschoven als uitverkorene in de 'Mr Twitter' wedstrijd, door wat leuk script&hax werk. Ze wilden namelijk Rutger Castricum van GeenStijl voorbijstreven, en dit is ze gelukt. Op GS schreeuwde men moord en brand nadat de 'creep' Roubos duizenden stemmen kreeg. Dit tot groot genoegen van PenisB en consorten. Meer lees je in een Google Cache versie van een thread op zijn forum.

Verder blijkt het 'marcel roubos' account hier op FOK! vanaf daar te worden bestuurd. Andere FOK! lolz, zoals 'tvp spammende bots'/auto-stemmers in het webicon en de user 'Stefstuntpiloot' lijken ook uit de koker van hem en zijn /b/rothers te komen. Penisbaard zal vast niet zijn eerste, enige en laatste account zijn.

Samenvatting
Voor de luie users, of omdat het wel zo makkelijk is, een samenvatting.
Panzermaus raakte geintrigeerd door het fenomeen Penisbaard, Marcel Roubos etc, en besloot opheldering te zoeken.

Klacht
Penisbaard moet duidelijkheid scheppen in dit hele verhaal, en heeft dit tot zover niet gedaan.


Disclaimer
De informatie hierboven kan fouten bevatten en bevat mijn eigen interpretaties van het hele verhaal, maar ik ben er van overtuigd dat ik een tipje van de sluier heb kunnen oplichten.

Penisbaard: waar je de tijd en drijfkracht vandaan haalt weet ik niet, maar ik wil je bedanken voor alle tijd die je in FOK! steekt. Het maakt het forum er een stuk levendiger op. Nu aan jou om het een en ander op te helderen. Ik weet zeker dat meer users dit zullen waarderen. Voe is een lueken jongedame overigens. Kusje en nogmaals respect.

Belangrijk: Marcel Roubos en zijn familie (als ze echt zijn) belachelijk maken doe je niet hier. Graag geen foto's of ander privemateriaal plaatsen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Panzermaus op 04-06-2010 01:41:31 ]
pi_82309825
Samenvatting.
Op zondag 23 maart 2008 02:16 schreef tyros-saver het volgende:
En PaasKonijn Ik heb het gemeld aan de Admin dat jij zei: Heb je typkanker.
pi_82309848
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:29 schreef Paaskonijn het volgende:
Samenvatting.
Boven de klacht.
pi_82309878
fuuuuuuuuuuuu------

tl;dr
Op maandag 8 augustus 2011 09:53 schreef McBlackLake het volgende:
Als alles fokkers de algemene consument zouden vertegenwoordigen zou de hele wereldeconomie in elkaar storten omdat ze alles kut en kanker vinden ;(
pi_82309888
-> TRU
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:31:17 #6
254493 Trollface.
gr rob fruithof, groningencity
pi_82309901
quote:
Penisbaard, aka Henk de Vries of Roomboterboy69 blijkt een notoire troller te zijn en mede-founding father van Kenker.nl, wat ik het best kan omschrijven als een Neerlands /b/ (4chan board) in de dop.
Leer eens wat Henk de Vries is.
★5731U★ Death from above '79★You're a woman, i'm a machinielsie ★ ✠ ★ Telkens weer een beetje sterven★ I was born in a winterstorm, i live there still★
pi_82309912
Moien OP
Not everything that counts can be counted, and not everything that can be counted counts
pi_82309959
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:31 schreef Trollface. het volgende:

[..]

Leer eens is wat Henk de Vries is.
Ik zie door de bomen het bos niet meer, Trollfees.
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:32:51 #9
254493 Trollface.
gr rob fruithof, groningencity
pi_82309991
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:32 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Ik zie door de bomen het bos niet meer, Trollfees.
Ik ga het niet voor je citeren, je zoekt het maar op.
★5731U★ Death from above '79★You're a woman, i'm a machinielsie ★ ✠ ★ Telkens weer een beetje sterven★ I was born in a winterstorm, i live there still★
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:33:04 #10
277031 Zhe-AnGeL
Ikke ist lievt
pi_82310000
Penisbaard is 1 van mijn favoriete users, dus?
Snollebolt
pi_82310003
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:30 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Boven de klacht.
Te lang.
Op zondag 23 maart 2008 02:16 schreef tyros-saver het volgende:
En PaasKonijn Ik heb het gemeld aan de Admin dat jij zei: Heb je typkanker.
pi_82310033
SJEZUSGODVERTIEFUS HE.
Veul te veul tekst doe eens een samenvatting.
It's not a bug! It's a feature!
Colleagues, relatives or friends making 'funny' jokes? Instantrimshot.nl
pi_82310050
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:33 schreef Zhe-AnGeL het volgende:
Penisbaard is 1 van mijn favoriete users, dus?
Dat maakt het voor jou alleen maar interessanter?
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:34:18 #14
254493 Trollface.
gr rob fruithof, groningencity
pi_82310057
Kenker.nl is trouwens een aidssite.
★5731U★ Death from above '79★You're a woman, i'm a machinielsie ★ ✠ ★ Telkens weer een beetje sterven★ I was born in a winterstorm, i live there still★
pi_82310074
Ja, wat doe je er aan?
pi_82310080
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:35:13 #17
42630 DAMH
vroemmmm!!!
pi_82310112
tog wel mooi als hier meteen een slotje opkomt,, al die moeite voor niks
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
-the Dude-
pi_82310119
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:34 schreef Trollface. het volgende:
Kenker.nl is trouwens een aidssite.
Vandaar mijn vergelijking met /b/.

Overigens heb ik de samenvatting geunderlined, Paaskonijn.
pi_82310191
o.us slotje aub
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:37:09 #20
277031 Zhe-AnGeL
Ikke ist lievt
pi_82310210
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:34 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Dat maakt het voor jou alleen maar interessanter?
Nee ik lees geen roddels over favo users
Snollebolt
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:37:13 #21
246425 Penisbaard
We zijn binnen.
pi_82310216
TS zit er helemaal naast Tevens is kenker.nl kanker, hebben ze Marcel Roubos gejat en wil ik niks met die prutsite te maken hebben.
pi_82310222
Marcel Roubos speelt al veel langer op FOK!
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:37:39 #23
254493 Trollface.
gr rob fruithof, groningencity
pi_82310236
Zucht: Henk de Vries is het beste te beschrijven als de Nederlandse versie van Anonymous. Het is niet één persoon, maar een groep.
★5731U★ Death from above '79★You're a woman, i'm a machinielsie ★ ✠ ★ Telkens weer een beetje sterven★ I was born in a winterstorm, i live there still★
pi_82310240
Ik heb alles gelezen.
pi_82310263
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:37 schreef Trollface. het volgende:
Zucht: Henk de Vries is het beste te beschrijven als de Nederlandse versie van Anonymous. Het is niet één persoon, maar een groep.
Dat had ik allang begrepen.
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:38:15 #26
254493 Trollface.
gr rob fruithof, groningencity
pi_82310277
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:37 schreef Penisbaard het volgende:
TS zit er helemaal naast Tevens is kenker.nl kanker, hebben ze Marcel Roubos gejat en wil ik niks met die prutsite te maken hebben.
Hun poging om SN.nl in handen te krijgen is gefaald trouwens.
★5731U★ Death from above '79★You're a woman, i'm a machinielsie ★ ✠ ★ Telkens weer een beetje sterven★ I was born in a winterstorm, i live there still★
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:38:47 #27
254493 Trollface.
gr rob fruithof, groningencity
pi_82310309
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:38 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Dat had ik allang begrepen.
.
★5731U★ Death from above '79★You're a woman, i'm a machinielsie ★ ✠ ★ Telkens weer een beetje sterven★ I was born in a winterstorm, i live there still★
pi_82310316
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:37 schreef Penisbaard het volgende:
TS zit er helemaal naast Tevens is kenker.nl kanker, hebben ze Marcel Roubos gejat en wil ik niks met die prutsite te maken hebben.
Marcel Roubos gejat? Kun je dat uitleggen?

Overigens was het doel van mijn topic niet om de waarheid neer te plempen. Ik zocht gewoon opheldering over het een en ander en jij leek mij hier de centrale persoon.
pi_82310318
Ik heb het gelezen
Voor 14,99 kan hier jouw opmerking staan!
Of je kan het heel lief vragen.
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:38:57 #30
246425 Penisbaard
We zijn binnen.
pi_82310322
En Marcel Roubos was een echte hyvespedo, is oorspronkelijk op FOK! gevonden en heeft niks met die falers aldaar te maken. De drie originele FOK!topics over Marcel Roubos zijn al tijden verdwenon.
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:39:41 #31
246425 Penisbaard
We zijn binnen.
pi_82310365
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:38 schreef Trollface. het volgende:

[..]

Hun poging om SN.nl in handen te krijgen is gefaald trouwens.
Over dit soort dingen op de Foks praten
pi_82310376
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:38 schreef Penisbaard het volgende:
De drie originele FOK!topics over Marcel Roubos zijn al tijden verdwenon.
Terechte klacht.
pi_82310386
Hoe komt het dat jij in contact staat met Natasha Roubos? Is zij echt, of berust het op getroll van kenker.nl of iemand anders?
pi_82310402
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:40 schreef Panzermaus het volgende:
Hoe komt het dat jij in contact staat met Natasha Roubos? Is zij echt, of berust het op getroll van kenker.nl of iemand anders?
Jezus man.
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:40:29 #35
254493 Trollface.
gr rob fruithof, groningencity
pi_82310403
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:39 schreef Penisbaard het volgende:

[..]

Over dit soort dingen op de Foks praten
Denken dat de foks een idee hebben waar dit over gaat
★5731U★ Death from above '79★You're a woman, i'm a machinielsie ★ ✠ ★ Telkens weer een beetje sterven★ I was born in a winterstorm, i live there still★
pi_82310411
Wat is sowieso kenker.nl, welke fokker zit daar stoer te doen met FOK! topics?
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:40:48 #37
246425 Penisbaard
We zijn binnen.
pi_82310412
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:40 schreef Panzermaus het volgende:
Hoe komt het dat jij in contact staat met Natasha Roubos? Is zij echt, of berust het op getroll van kenker.nl of iemand anders?
Weet ik niet, dat wijf/troll kwam mij opzoeken.
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:41:28 #38
254493 Trollface.
gr rob fruithof, groningencity
pi_82310441
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:40 schreef HSG-BOMBER het volgende:
Wat is sowieso kenker.nl, welke fokker zit daar stoer te doen met FOK! topics?
Kenker.nl is een aidssite.
★5731U★ Death from above '79★You're a woman, i'm a machinielsie ★ ✠ ★ Telkens weer een beetje sterven★ I was born in a winterstorm, i live there still★
pi_82310462
Ik snap het niet
U MAD?
pi_82310467
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:40 schreef Penisbaard het volgende:

[..]

Weet ik niet, dat wijf/troll kwam mij opzoeken.
Okay, dat verheldert al een hoop. Waarom kwam zij jou opzoeken, denk je?

Nogmaals: ik heb niets tegen je, integendeel. Het speelt echter al zolang en ik zie door de bomen het bos niet meer. Met mij veel andere users, denk ik.
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:42:29 #41
246425 Penisbaard
We zijn binnen.
pi_82310476
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:41 schreef Trollface. het volgende:

[..]

Kenker.nl is een aidssite.
TimKuik en andere hilarische ONZ-figuren komen daar volgens mij ook vandaan
pi_82310496
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:42 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Okay, dat verheldert al een hoop. Waarom kwam zij jou opzoeken, denk je?

Nogmaals: ik heb niets tegen je, integendeel. Het speelt echter al zolang en ik zie door de bomen het bos niet meer. Met mij veel andere users, denk ik.
Iedereen snapt het behalve jij (en nog een berg andere newbies)
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:43:13 #43
246425 Penisbaard
We zijn binnen.
pi_82310508
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:42 schreef Panzermaus het volgende:

[..]

Okay, dat verheldert al een hoop. Waarom kwam zij jou opzoeken, denk je?

Nogmaals: ik heb niets tegen je, integendeel. Het speelt echter al zolang en ik zie door de bomen het bos niet meer. Met mij veel andere users, denk ik.
Ik wil het wel een keer helemaal van begin tot eind uitleggen, maar dat is veel typwerk en daar heb ik nu even geen zin in.
pi_82310572
Is dit een rel ala Emimich?
U MAD?
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:45:13 #45
303598 GewoonRia
GEwoon doorgaan!!!!!!!
pi_82310584
ik snap hier niks van
Ja het fenomeen internet is voor mij nog acadabra. Er is dus iemand die mijn filmpje schijnbaar zo leuk vond dat hij het moest kopieren of zo. Ik heb geen idee hoe dat werkt.
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:45:48 #46
254493 Trollface.
gr rob fruithof, groningencity
pi_82310611
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:42 schreef Penisbaard het volgende:

[..]

TimKuik en andere hilarische ONZ-figuren komen daar volgens mij ook vandaan
Het zou me niets verbazen.
★5731U★ Death from above '79★You're a woman, i'm a machinielsie ★ ✠ ★ Telkens weer een beetje sterven★ I was born in a winterstorm, i live there still★
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:45:51 #47
260431 drumminggod
Ik zeg: Doen!
pi_82310614
Tvp voor eventueel overdag
Mijn piek is kwijt
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:46:02 #48
202889 Inverted_World
Motion Graphics
pi_82310625
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:44 schreef de_boswachter het volgende:
Is dit een rel ala Emimich?
Ik hoop dat het zoiets mag worden.
It's you my love, you who are the stranger
pi_82310635
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:42 schreef HSG-BOMBER het volgende:

[..]

Iedereen snapt het behalve jij (en nog een berg andere newbies)
Ik las hier al mee ver voordat ik een user had aangemaakt. En het lijkt me sterk dat veel mensen snappen hoe het hele verhaal in elkaar steekt. Desondanks is het Marcel Roubos-taalgebruik alom bekend hier, elke nieuweling gebruikt het zo'n beetje, terwijl eigenlijk niemand weet welk verhaal erachter steekt?
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:43 schreef Penisbaard het volgende:

[..]

Ik wil het wel een keer helemaal van begin tot eind uitleggen, maar dat is veel typwerk en daar heb ik nu even geen zin in.
Geen probleem. Als je dit later allemaal een keer wilt uitleggen, zou tof zijn. Hoeft niet nu ofzo.
  donderdag 3 juni 2010 @ 23:46:16 #50
254493 Trollface.
gr rob fruithof, groningencity
pi_82310637
quote:
Op donderdag 3 juni 2010 23:44 schreef de_boswachter het volgende:
Is dit een rel ala Emimich?
Nee, een falende doxing.
★5731U★ Death from above '79★You're a woman, i'm a machinielsie ★ ✠ ★ Telkens weer een beetje sterven★ I was born in a winterstorm, i live there still★
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')