abonnement Unibet Coolblue
pi_266806
Net terug van het feestje van Iwan. (VCA is oké, olé, olé, olé, een bossie, een bossie, een bossie rode rozen, jij bent de zon, jij bent de zee).

Het meest interessante nieuwsfeit dat we hebbben kunnen oppikken is dat na het vertrek van Jop de overige passagiers bewust hebben getracht om zo veel mogelijk saaie beelden te leveren (geen spannende gesprekken of geinige acties).
In de daaropvolgende koude oorlog met de redactie zijn zij daarom herhaaldelijk gestraft door middel van het niet uitkeren van de derde target.

Ik heb een paar woordjes gewisseld met Iwan, Bianca, Mike en Essie. Het geheime wapen van Fok, Femme Fatale, heeft echter haar niet geringe charmes in de strijd gegooid en de passagiers wat uitvoeriger uitgehoord. Wellicht later meer

I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
pi_266807
Hunter, dat meeeeen je niet, vind het eerlijk gezegd maar een raar verhaal,
ben wel zeer benieuwd wat ons Femmetje allemaal los heeft weten te krijgen
met haar charmes, die moet nu toch het onderste uit de kan hebben gehaald.

Kom je ook eens op eilandbezoek?

  dinsdag 13 juni 2000 @ 08:50:00 #3
2796 Rocket Ride
Na regen komt prijzenregen
pi_266808
Die actie van die saaie beelden is goed gelukt, dat moet ik ze nageven.
  dinsdag 13 juni 2000 @ 09:33:00 #4
272 R@b
No-nonsens
pi_266809
quote:
op 06-13-2000 om 12:28 AM schreef Hunter het volgende:
Net terug van het feestje van Iwan. (VCA is oké, olé, olé, olé, een bossie, een bossie, een bossie rode rozen, jij bent de zon, jij bent de zee).


Ha ik had ook een uitnodiging gehad , helaas heb ik sinds zondag een keelontsteking dus het was voor mij onmogelijk om heen te gaan. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik niet weet of ik, wanneer ik gezond was geweest, wel heen was gegaan.

Ben wel benieuwd naar smeuíge sabotage verhalen

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
  dinsdag 13 juni 2000 @ 11:48:00 #5
3358 pluisje
Mevrouw Mans
pi_266810
R@B, beterschap!!!!
  dinsdag 13 juni 2000 @ 21:18:00 #6
2946 femfatale
Lets party!!!!
pi_266811
En hier is dan een verslag van mij.

Tja als een ware Iwan-fan ben ik natuurlijk ook op het feessie geweest.
Ik vond het hartstikke leuk dat ik Hunter nu ook eens ontmoet heb. Jammer genoeg waren de andere Fokkers die door Hannus waren uitgenodigd niet aanwezig, (door omstandigheden) zoals Borgia, Quenda, Rob, Cynix en Sanne.

even ter vermelding wie er waren van de buspassagiers: Iwan, Essy, Bart, Jop, Antonette, Tessa, Mike, Bianca en Eric (die wat later kwam vanwege een hockey-wedstrijd)

Ook onze dril-instructor AALT was aanwezig.
En even voor de informatie: Aalt is geen Commando, maar een Marinier.

Ik heb namelijk nadat Hunter naar huis was geweest een gesprekje met Aalt gehad.
Wel jammer dat ik niet langer met hem heb gesproken want ik denk dat Aalt behoorlijk veel informatie kan verschaffen.
Zo heeft Aalt gezegd dat hij niet denkt dat de relatie tussen Jop en Antonette lang stand zal houden. Hij heeft Jop namelijk al vaker meegemaakt tijdens een uitbraak en hij heeft met eigen ogen gezien dat Jop toch wel heel erg geniet van alle aandacht die hij van de meiden krijgt.

Mike en Bianca waren samen naar het feest gekomen. Bianca moest rijden. Eerst zat ze nog aan de drank maar is later overgestapt op Spa blauw.

Bianca is echt een gezellige meid. Zij houdt van lekker dansen en gek doen.

Ook mike is zo gestoord als een deur. Met hem heb ik nog even gesproken over zijn geweldige prijzen die hij na de Bus in ontvangst heeft kunnen nemen (parachutesprong en cursus strippen) Mike was daar dus echt niet over te spreken.
SBS heeft heel raar gekeken toen hij hun vroeg op hij deze prijzen aan iemand anders mocht geven.

Bart heb ik eigenlijk niet gesproken. Ik heb nog met Hunter gekeken of hij Essy nog steeds aan het achtervolgen was, maar helaas is dit niet gebeurd.

Essy zag er heel goed uit. Ik had verwacht dat ze iets groter was. Maar zij kreeg veel aandacht van de mannen die op het feest rondliepen. Ik geef die mannen ook geen ongelijk. Haar giegelchip was niet zo erg, zoals het op TV overkwam.

Antonette heb ik ook niet gesproken. Ik vond dat ze er heel moe uitzag. Ze zag een beetje pips en had hele kleine oogjes.

Jop, tja die was meer bezig met alle meisjes van wie hij veel aandacht kreeg.
Hij kwam op mij over als een typetje die het heel erg hoog in zn bol is geslagen. Ik heb maar eventjes met hem gesproken, maar ja ik vroeg geen handtekening aan hem he? Dus zijn aandacht was snel verdwenen.

Jop en Antonette zijn er samen om een uur of half 11 vandoor gegaan. Helaas was er niemand met een camera in de buurt, want dan hadden we daar misschien nog wel een streamverslag van kunnen maken.

Tessa heb ik niet zoveel gezien of gehoord. Ik heb haar binnen zien komen en heb haar even aangesproken toen zij op het punt stond om weg te gaan. Dat was om een uur of 11.
Zij kwam heel spontaan over.

Eric is een gezalliche jongen. Ik kon het helaas niet laten om hem even over de nieuwe ericandellen te vertellen. Hij stikte toen bijna in zijn Baco.

En tot slot Iwan.
Tja ik mocht hem vanaf het begin van het programma al. Hij heeft lekker gek gedaan, gezongen, gedanst en nam net zoals alle andere buspassagiers de tijd om met iedereen een praatje te maken.

Tja en Iwan, Mike,Eric en Bianca zijn toch de feestbeesten van de Bus, want die zijn tot het einde gebleven.

Helaas heb ik niet uitgebreid met de passagiers kunnen kletsen, want zij moesten hun aandacht verdelen tussen alle mensen die aanwezig waren. En al die meisjes die uit hun dak gingen omdat ze nu eindelijk de buspassagiers konden ontmoeten, aanraken en handtekeningen vragen, wilde ik niet in de weg staan.

Het feest heeft toch aardig wat geld opgeleverd voor Enschede: zo'n 9000 gulden.
(mocht ik het mis hebben, dan zal Hannus dit waarschijnlijk wel aanvullen)
En dat vind ik ook wel een complimentje waard.
Die VCA boys zijn lang zo gek nog niet.

Ik heb een leuke avond gehad, en dat is het belangrijkste. Al mijn irritaties heb ik aan de kant kunnen zetten.
Ik heb lekker meegehost op de muziek. (hunter trouwens ook )

Maar toch heb ik aan de medefokkers gedacht die niet aanwezig kunnen zijn.

Hopelijk hebben ik en hunter via deze weg een beetje kunnen weergeven hoe GEZALLICH het feest was.

Waarschijnlijk is dit mijn laatste posting voor de Bus, maar ik kom terug met BB2.
Zie iedereen dan hopelijk weer.
(want ik heb van iedereen genoten)

Heel veel groetjes
Femfatale

never play games........
pi_266812
We hebben een hele tijd in een hoekje gestaan om alles te observeren, zoals het goede fokkers betaamt, voordat we aan het hosvirus bezweken.

Zijn we nog wat vergeten Fem?

Anto dronk Baileys zoals gewoonlijk. Bianca en Esmeralda waren zeer close. Iwan en Job zongen een duet en het klonk zuiverder dan Double Date. Alex daarentegen zal binnenkort wel zijn stem kwijt zijn, die schreeuwt meer dan dat hij zingt. Tessa heeft zich verscholen, ze was in ieder geval nooit in de nabijheid van Iwan. Maar ze zag er leuk uit, en heeft meer echt gelachen dan in de laatste weken van de bus. Esmeralda wilde me geen lift geven naar Almere

Hannus en Kees waren perfecte gastheren maar wel al een eindje heen (ze waren om twee uur reeds begonnen). Het schijnt dat Kees (Big Brother) het einde van de avond niet heeft gehaald. Complimenten voor het feest, mannen!

Quote van de dag:
Ik: Mike, hoe gaat het nou met het tennissen?
Mike: Hoe weet jij dat ik tennis?

Een opvallende rol was weggelegd voor Winston, een boom van een neger, die het hoofd van de bewaking van SBS was. Hij werd door alle aanwezige passagiers zéér uitbundig begroet. Ze hadden duidelijk een hechte band met hem, wat zich dus geheel buiten ons blikveld heeft afgespeeld.

R@B, het verhaal over de sabotage komt uit 'kringen rond Iwan'. Het verhaal gaat dat de overgebleven passagiers zo verbolgen waren over het wegsturen van Jop dat ze dus bewust hebben getracht zo min mogelijk interessante televisie te maken. De derde target bij de dagklussen was gelinkt aan interessante gesprekken, niet zozeer aan aan de verzette hoeveelheid werk. Vandaar dat ze die dus herhaaldelijk niet haalden.
Overigens spreekt dezelfde bron het Seki-verhaal tegen dat er direct werd gestuurd door de redactie of Bert en Ernie. Meer weet ik niet, maar bij deze nodig ik mijn 'bron' uit om het verhaal hier nog wat te verduidelijken.

Dan kunnen we meteen wat afspreken voor een avond stappen in Amsterdam Fem en Nathalie willen misschien ook wel mee!

Jammer dat je ziek was R@B, en ook jammer dat de andere fokkers niet aanwezig waren. Maar wie weet zien we elkaar bij Operatie Message Bal van BBII

I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
pi_266813
Dank u dame en heer.

Hunter bedankt voor de links!!

  woensdag 14 juni 2000 @ 00:51:00 #9
272 R@b
No-nonsens
pi_266814
Ha Hunter en Femfatale, bedankt voor de info omtrent de ex-bussagiers.

Jammer dat ik niet wist dat jullie er heen zouden gaan, maar goed dat maakte uiteindelijk toch niet uit omdat ik keelonsteking kreeg. Ik heb zelfs het Nederlands elftal van onder het dekbed moeten zien spelen, i.p.v in mijn stam kroeg.

En ach misschien kun je ''tv-sterren'' (let op de '') soms ook maar beter alleen van tv kennen dan in ''echie''.

Dat het Jop een beetje naar de bol stijgt verbaast mij niets. Hij is net in de twintig en weet natuurlijk niet hoe je ineens met alle populariteit omgaat. En wanneer je eenmaal met je kop op de buis bent geweest vinden ineens heel wat meiden je interessant, ook diegene die je in eerste instantie niet zagen staan . Ik kan mij trouwens een verslag hier op Fok, van ??? herinneren die bij een uitbraak van Antonette en Tessa aanwezig was. Daarin werd toen ook al geschreven dat Jop na het vertrek van Antonette wel erg geinteresseerd was in de andere meiden in de kroeg.

(weet zo snel niet wie dat verslag toen ook al weer gemaakt had)

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
  woensdag 14 juni 2000 @ 00:54:00 #10
272 R@b
No-nonsens
pi_266815
quote:
op 06-13-2000 om 11:48 AM schreef pluisje het volgende:
R@B, beterschap!!!!

Bedankt, het gaat alweer iets beter. Ik zal je maar geen geven i.v.m kans op besmetting.

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
pi_266816
Het speet me al dat ik er niet bij kon zijn (gezondheidsredenen), maar na de verslagen van Femmetje en Hunter helemaal. Helaas, het is niet anders.
Tja, jullie weten het he? Niet alleen het verstand komt met de jaren. De gebreken reizen mee.
Ik hoop dat het fatum mij in de nabije toekomst gunstiger gezind is, zodat ik eens kan meefeesten met al die nicks die ik wel eens persoonlijk zou willen leren kennen.
Want er moet gezegd:
Zonder de FOK!kers was de Bus niets!
Jullie waren mijn plezier en na een wat moeilijke start heb ik hier hele goede maatjes ontmoet.

* Borgia pinkt een traan weg en gaat schreiend af door een zijdeur..

Als Eerlijkheid het hoogste goed is,
dan is het logisch dat velen er niet bij kunnen.

pi_266817
quote:
op 06-14-2000 om 12:51 AM schreef R@b het volgende:
...Ik kan mij trouwens een verslag hier op Fok, van ??? herinneren die bij een uitbraak van Antonette en Tessa aanwezig was. Daarin werd toen ook al geschreven dat Jop na het vertrek van Antonette wel erg geinteresseerd was in de andere meiden in de kroeg.

(weet zo snel niet wie dat verslag toen ook al weer gemaakt had)


Dat was Quocy.

  woensdag 14 juni 2000 @ 02:54:00 #13
2946 femfatale
Lets party!!!!
pi_266818
quote:
op 06-14-2000 om 02:00 AM schreef Bus watcher het volgende:
Dat was Quocy.


Buswatcher bedankt voor de informatie. Ik wist mij ook zoiets te herrineren, maar wist ook niet meer wie dit had verteld.

never play games........
  woensdag 14 juni 2000 @ 04:18:00 #14
2946 femfatale
Lets party!!!!
pi_266819
Er schiet mij ineens nog wat te binnen.

Ik heb natuurlijk veel gepraat op het feessie en helaas wil ik wel een wat vergeten

Maar tijdens mij gesprek met Aalt, vertelde hij mij dat hij dus na het vertrek van Jop en Bullent, had aangegeven dat hij wel voor hen in de plaats wilde gaan. Het leek hem wel een leuke ervaring. Maar helaas vond Diana B. dat geen goed plan.

Had mij wel leuk geleken

never play games........
pi_266820
Met dat verhaal over sabotage heb ik moeite. Dat zou impliceren dat de bussagiers hersens hadden en iets konden bedenken. Sorry hoor maar dat geloof ik niet. De "kringen rond Iwan" hebben dit zeker bedacht als verklaring voor het onbenul. Alsof ze het miljoen of de eeuwige roem uit het oog zouden verliezen!! Kom, kom, dapper achteraf. Bovendien was het prijzengeld gerelateerd aan de kijkcijfers, tot kort voor het einde. Interessante gesprekken, ammehoela! IK ben heel benieuwd naar meer nieuws van de "bron".
En dank aan de reporters, zo hoor je nog eens wat.
dat ik dit nog mag meemaken!
  woensdag 14 juni 2000 @ 15:08:00 #16
2946 femfatale
Lets party!!!!
pi_266821
quote:
op 06-14-2000 om 01:50 PM schreef Oudjong het volgende:
Met dat verhaal over sabotage heb ik moeite. Dat zou impliceren dat de bussagiers hersens hadden en iets konden bedenken. Sorry hoor maar dat geloof ik niet. De "kringen rond Iwan" hebben dit zeker bedacht als verklaring voor het onbenul. Alsof ze het miljoen of de eeuwige roem uit het oog zouden verliezen!! Kom, kom, dapper achteraf. Bovendien was het prijzengeld gerelateerd aan de kijkcijfers, tot kort voor het einde. Interessante gesprekken, ammehoela! IK ben heel benieuwd naar meer nieuws van de "bron".
En dank aan de reporters, zo hoor je nog eens wat.


Oudjong het is zeker geen bedenksel van de kringen rond Iwan, maar dan zou jezelf eens een praatje moeten gaan maken met de laatste 5 buspassagiers.

never play games........
pi_266822
Femfatale, dat zou ik best eens willen. Kan ik gelijk eens uitproberen wat zij dan wel een "interessant gesprek" vinden. Topics genoeg zou'k zeggen. FF kijken; de hereniging van de beide Korea's, het antiraketschild van Clinton, de kwaliteit vam kinderdagverblijven, de afgewende staking van het GVB, de manipulaties van Netelenbos rond Schiphol, het asieldebat, het uitkeringsbeleid, het gebrek aan personeel daartegenover, milieuproblematiek, Vinexlokaties groter of kleiner, de monarchie, Maxima als koningin, rekeningrijden, de herziening van de kinderbijslag, EURO 2000 natuurlijk, de afgedwongen splitsing van Microsoft, de wachtlijsten in de gezondheidszorg, de thuiszorg, noemmm maar op, noemmm maar op.
En daar zouden die lege denkramen iets zinnigs over kunnen zeggen, als ze WILDEN??
Kom nou. Als ze werkelijk zo boos waren, waren ze opgestapt. En als het geen verzinsel was rond Iwan was het van een ander. Idioterie blijft het.
dat ik dit nog mag meemaken!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')