abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 8 juni 2010 @ 01:35:07 #301
10864 maartena
Needs more cowbell.
pi_82479141
quote:
Op maandag 7 juni 2010 18:09 schreef Dr.Nikita het volgende:
Er is toch helemaal geen islamitiesch gevaar. Die paar islamaanhangers die de boel in Spanje, London, Moskou, Twin Towers, Pentagon. Istanboel enz. opbliezen tellen niet mee.

Waar kletsen we toch over, een handje vol verdwaalde moslims die maar kwajongensstreken uithalen zijn echt geen gevaar.
Er is wel degelijk een gevaar.... maar het gaat om een zeer klein aantal moslims, en daarbovenop ook nog eens moslims die geboren en getogen zijn in moslimlanden, en niet voor werk naar het westen kwamen om hun leven te verbeteren, zoals het meerendeel van de moslims in Nederland.

En dan nog, er is geen enkele reden om ALLE moslims te onderdrukken met de wetsvoorstellen van Wilders, het is zaak om de extremisten aan te pakken. Met de wetsvoorstellen van Wilders - zoals het verbod op de Koran - druk je het extremisme alleen maar dieper weg, en moeilijker te detecteren. In een moskee kan de AIVD namelijk nog redelijk makkelijk een oogje in het zeil houden.... als de Koran door een verbod in het geniep gelezen moet worden in een soort van "schuilmoskee", gaat dat een stuk moeilijker.
Proud to be American. Hier woon ik.
"Beer is proof that God loves us" - Benjamin Franklin.
-
"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety deserve neither Liberty nor Safety" - Benjamin Franklin
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')