abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 3 juni 2000 @ 01:09:00 #1
272 R@b
No-nonsens
pi_266267
Esmeralda was vrijdagavond te gast bij Cobus en co op radio 538. Tussen 7 en 9 praatte zei vrijuit over de Bus en alles daaromheen. Een zeer geslaagd gesprek mede door de goede (soms harde) vragen en de ontzettende hoop lol die er in de uitzending zat. Een verademing om te horen na al die nietszeggende interviewtjes op radio Noordzee. (Wat een ellende om te horen was dat)

In ieder geval op de valreep weer eens een leuke mp3. 2 zelfs want het gehele interview, ontdaan van alle platen, duurde ruim 40 minuten. Beide mp3's zijn gesampled op 16 kb om ze een beetje hanteerbaar te houden (2 mb en 1.3 mb) Geluidskwaliteit is nu vergelijkbaar met de internet streams.

Het lachje van Essy was er ook weer , maar ze maakte op mij toch wel een goede indruk. Ze gaat niet in de Playboy, ook niet na een tweede verzoek. En een aanbod voor een plaatje heeft ze ook afgeslagen. Wel kun je haar pushup-bh winnen in een of andere radio 538 EK-prijvraag.

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
pi_266268
Inderdaad!!! Een aanrader. Prima werk R@B.

Een paar heerlijke uitspraken zoals:

"Jack Spijkerman, de enige VARA medewerker, die nog lelijker is dan de haan."
N.a.v f.7000,- gage, dat Jop nu zou vragen:
"Daar komt André Hazes zelfs voor. Nuchter!"

Er komt ter sprake, dat SBS6 met de bus op een duwschuit door de R'damse grachten te gaat varen. Zou dit wel zo'n verstandig idee zijn? Indien het waar is natuurlijk.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')