abonnement bol.com Unibet Coolblue
  maandag 20 augustus 2012 @ 18:23:06 #76
297663 tochweerhenk
Getrouwd met Ingrid.
pi_115790747
Gelukkig is de jeugdopleiding op dit moment zeer sterk.
pi_115791710
quote:
1s.gif Op maandag 20 augustus 2012 18:21 schreef tochweerhenk het volgende:
Ze hebben voor al die spelers toch ook wel weer wat gekregen ? 80 miljoen is een iets te ruime schatting denk ik.
Er zijn ook andere dingen gebeurd. Het contract van Sollied hebben ze moeten afkopen, het contract van Bonaventure Kalou (die iets van 5 ton verdiende) en nog van dat soort dingen. Voor veel spelers hebben ze niks ontvangen of slechts een paar ton. Het zijn allemaal miskopen gebleken van de spelers die in het rijtje staan op de vorige pagina. 80 miljoen is geen ruime schatting. Dat zijn helaas de feiten. In het seizoen 2009/10 is er een verlies gemaakt van 20 miljoen. In de seizoenen daarvoor is er voor ongeveer 60 miljoen aan transferinkomsten binnengehaald. Ongeveer 50% van dat geld is gestoken in transfers en de andere 50% in de begroting. Ze hebben geprobeerd om door dat onverantwoorde beleid de top bestormen, maar dat is dus faliekant mislukt.

Als ze nu geen Assaidi, Dost of Narsingh hadden gehad en die dus niet hadden kunnen verkopen, dan hadden ze nu zwaar, maar dan ook echt zwaar in de financiële problemen gezeten. Want ook nu zitten ze nog met een paar spelers die zwaar op de begroting drukken en die zijn gehaald door de vorige directie. Kenny Steppe (3e doelman) verdient iets van 5 ton. Voor Heerenveen begrippen is dat veel geld. Net als Kruiswijk en die Marokkaanse linksback.

De laatste 2 jaar gaat het weer de goede kant op. Nieuwe directie, goed beleid, weinig onrealistische transferuitgaven, een bijna sluitende begroting en veel jeugdspelers die doorbreken. Zitten nu zelfs 2 of 3 Friezen in de eerste selectie.
pi_115792718
Damn die bedragen voor sommige spelers :') die zijn echt zo hard door de mand gevallen ook _O-

Ik vind het iig wel positief dat er nu wat jeugd doorkomt.
know'm sayin?
×
word? word.
pi_115793049
Je kan een mooi boek schrijven van de dingen die er in de afgelopen 6 jaar bij Heerenveen zijn gebeurd. Jammer dat de landelijke media dit soort feiten nooit echt goed hebben opgepikt, want er is voor voetbalbegrippen een enorm wanbeleid gevoerd in Heerenveen.
pi_115907227
Snap het rond Wildschut ook niet helemaal. Vind dat Heerenveen er best helder uit komt, maar volgens mij snapt die gast van VVV het niet helemaal.

quote:
'Wij gaan absoluut niet aan eis van VVV-Venlo voldoen'

23/08/2012 13:41

Bij SC Heerenveen is met verbazing kennis genomen van uitspraken van VVV-Venlo-directeur Hans Soentjens. Hij gaf woensdag aan dat de Friezen tot donderdag hadden om Yannick Wildschut vast te leggen.

Algemeen directeur Robert Veenstra is van mening dat VVV een 'onrealistisch bedrag' voor de buitenspeler verlangt. 'Ze willen 2,5 miljoen euro plus 25 procent van de meerwaarde bij doorverkoop óf 2,5 miljoen met twee bonussen van anderhalve ton. 2,8 miljoen dus. Daar gaan wij absoluut niet aan voldoen.'

SC Heerenveen wil inmiddels verder kijken. 'Wij hebben de afgelopen periode meerdere openingen geboden, dus niet slechts twee keer zoals Soentjens zegt. Dinsdag om kwart over tien deden wij ons laatste, en hoogste bod. Daarover moest hij overleggen met Hai Berden, alvorens hij het kon afwijzen. Yannick Wildschut stond heel hoog op ons lijstje, maar niet tegen elke prijs. Ons bod was meer dan marktconform voor een jeugdinternational.'
En:
quote:
SC Heerenveen zoekt naar alternatieven voor Wildschut

09/08/2012 16:21

Yanic Wildschut begint het nieuwe seizoen in de Eredivisie hoogstwaarschijnlijk als speler van VVV-Venlo. De twintigjarige aanvaller zag zijn transfer naar SC Heerenveen afketsen.

'SC Heerenveen heeft ons laten weten dat het voorbij is', aldus Hans Soentjens, algemeen directeur van VVV-Venlo. 'Het verschil tussen vraag en aanbod was te groot, dus van een transfer komt het niet meer. Heerenveen heeft ons laten weten dat ze nu doorschakelen en zich richten op andere kandidaten.'

'Wij hebben Wildschut verteld hoe de situatie in elkaar zit en hij heeft dat voor kennisgeving aangenomen', vervolgde Soentjens. 'Wij gaan er nu vanuit dat het rustig blijft rondom hem.'

'Bij VVV-Venlo mag in principe iedereen weg, maar dan wel voor de juiste prijs. Wildschut is speler van Jong Oranje en wij zien niet direct de noodzaak om hem te verkopen. Hij heeft met zijn volle verstand een contract getekend dat nog drie jaar doorloopt.'

Naar verluidt wilde VVV twee miljoen euro ontvangen voor Wildschut, die door de Limburgers in de zomer van 2011 werd overgenomen van FC Zwolle. Afgelopen seizoen kwam hij tot 29 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij zeven keer tot scoren kwam.
pi_115911937
En De Ridder is geslaagd :9~

quote:
sc Heerenveen versterkt zich met De Ridder
HOOFDDORP - sc Heerenveen heeft zich donderdag versterkt met Daniël de Ridder. De 28-jarige buitenspeler tekende een contract tot medio 2013, met een optie op nog een seizoen, bij de Friezen.


De voorbije week was De Ridder al op proef bij Heerenveen. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor het Zwitserse Grasshoppers, waarvoor hij drie keer scoorde in 21 competitieduels.
De Ridder begon zijn loopbaan bij Ajax en speelde sinds 2005 voor Celta de Vigo, Birmingham City, Wigan Athletic, Hapoel Tel Aviv en Grasshoppers.
know'm sayin?
×
word? word.
pi_115914888
Blij om. Als ie wedstrijden kan maken heb je er een goede bij. Volgens mij schiet de gemiddelde leeftijd, als Amoah ook weer fit is, 6 jaar omhoog. :)
pi_115917635
Het is toch veel middelmaat. Uth, Amoah, die IJslander en nu De Ridder. Dan willen ze er nog een aanvaller bij. Verdediging en middenveld staat er wel redelijk op, maar aanval is niet van subtopwaardig niveau.
  donderdag 23 augustus 2012 @ 18:28:05 #84
297663 tochweerhenk
Getrouwd met Ingrid.
pi_115917792
Best wel hoor, daarachter heb je ook nog wat talenten. Pappa komt na 1 januari. Het is nog geen sterk team natuurlijk omdat de hele aanval weg is, en er veel nieuwe spelers zijn, maar dit team kan zeker groeien.
pi_115927227
2-0 verloren, beetje jammer.
know'm sayin?
×
word? word.
  donderdag 23 augustus 2012 @ 22:29:24 #86
297663 tochweerhenk
Getrouwd met Ingrid.
pi_115929252
Hopen dat Molde in Abe Lenstra stadion niet scoort, dan kan het nog best. Hoop het toch nog, groepsfase zou erg mooi blijven.
pi_115930243
2-0 haha tegen een bagger clubje haha :'(
pi_115930348
Gewoon 4-0 in het ALS volgende week :7
know'm sayin?
×
word? word.
pi_115940569
quote:
De Ridder: Ervaring toevoegen

SC Heerenveen heeft Daniël de Ridder (28) vastgelegd. De aanvaller tekende in Friesland een contract voor een seizoen met een optie voor nog een jaar. „Naast mijn voetballende kwaliteiten hoop ik de ervaring toe te voegen die ik de afgelopen zeven jaar in het buitenland heb opgedaan”, aldus de ex-Ajacied.

Het buitenlandse avontuur leidde De Ridder langs Celta de Vigo, Birmingham City, Wigan, Hapoel Tel Aviv en Grasshoppers. „Heerenveen voelt een beetje als thuiskomen”, zegt de Amsterdammer, die zich tijdens een korte stage moest waarmaken. „Maar tijdens die trainingen kon ik niet alles laten zien, omdat het elftal zich voorbereidde op de duels met Feyenoord en Molde. Heerenveen was wel op de hoogte van mijn goede seizoen bij Grasshoppers. Ik denk dat Heerenveen vooral wilde kijken of ik in fit was.”

De Ridder overtuigde Marco van Basten en zijn staf. „Ik probeer nu zo bij de wedstrijdselectie te komen, zal de kleine conditionele achterstand die ik heb, moeten inlopen. Ik ben gretig, maar moet niets overhaasten.”
Ben ook wel benieuwd of ze nu nog achter Ebecilio aangaan, die mogen ze huren en/of kopen.
pi_115942343

Hoeveel fouten kun je maken bij die 2-0?! El Ak, Kruiswijk, Kums... 8)7 Tanane, Vla Parra veel te licht zelfs voor dit niveau
  vrijdag 24 augustus 2012 @ 13:48:37 #91
297663 tochweerhenk
Getrouwd met Ingrid.
pi_115949985
Tananne is best goed, mist alleen ervaring. Heerenveen had kansen, maar hij ging er net niet in.
Dat contract van el-akchaoui mogen ze ook wel ontbinden zeg, sjongejonge. Ik mis Breuer al bijna. :')
pi_116056575
quote:
Van Basten meer begaan dan ooit

De spelers van Heerenveen vinden Marco van Basten in de eerste weken van de competitie ondanks een plek in de middenmoot al de man die op zijn plaats is in Friesland. Andersom probeert de oud-international een deel van zijn spelersgroep nog op zijn plek te krijgen. In Alkmaar, waar AZ-Heerenveen in 0-0 eindigt, zagen 15.895 toeschouwers 90 minuten lang met stijgende verbazing hoe de oud-bondscoach tekeer ging langs de lijn.

Soms met een stevige vloek, andere keren met de handen slaand op het dak van de dug-out. Fluitend op twee vingers, gillend naar een rechtsbuiten die 80 meter aan de overkant van het veld is. Geen man die, zoals sommigen denken, voor de ’luwte’ heeft gekozen.

Gedreven

Van Basten is juist bij Heerenveen meer begaan en gedreven dan ooit tevoren. Ook in de wetenschap dat hij met een beperkt budget en met louter jeugdig talent veel meer energie moet stoppen in zijn selectie dan voorheen bij Oranje of Ajax.Er moet ook flink wat gebeuren bij Heerenveen.

De meest productieve voorhoede van de eredivisie is in Friesland in een klap verdwenen en zie daar maar eens een oplossing voor te vinden. In het beleidsplan van de club staat dan ook nog eens dat er Europees voetbal moet worden gehaald en zo hoog mogelijk moet worden geëindigd.

De nieuwe aanvoerder Sven Kums vindt de omslag bij Heerenveen echter uitstekend. „De mensen vergeten dat we vorig jaar eigenlijk een counterploeg waren met twee snelle vleugelspitsen als Narsingh en Assaidi’’, aldus Kums. „We spelen nu totaal anders. We bouwen veel meer op van achteruit en proberen het spel zelf te maken. We hebben een andere trainer en ook een andere speelwijze. Maar het bevalt prima.’’
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 30 augustus 2012 @ 21:35:25 #93
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
  Forum Admin donderdag 30 augustus 2012 @ 21:38:47 #94
35723 crew  GGMM
pi_116205680
quote:
11s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 21:35 schreef Pino112 het volgende:
http://eredivisielive.nl/(...)-maling-genomen.html

Dit klinkt niet heeeeeel positief...
Damn, hij begint nu toch over de verkopen. Zwak.. Die gaat het niet lang uithouden daar.

Al heeft hij, als dit beloofd is, gewoon volkomen gelijk trouwens.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_116207113
quote:
15s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 21:38 schreef GGMM het volgende:

[..]

Damn, hij begint nu toch over de verkopen. Zwak.. Die gaat het niet lang uithouden daar.

Al heeft hij, als dit beloofd is, gewoon volkomen gelijk trouwens.
Best hevig :X
pi_116207138
Agossie, hij mag geen Sulejmani halen voor 18 miljoen :').

Droeftoeter :').
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
pi_116207788
quote:
15s.gif Op donderdag 30 augustus 2012 21:38 schreef GGMM het volgende:

[..]

Damn, hij begint nu toch over de verkopen. Zwak.. Die gaat het niet lang uithouden daar.

Al heeft hij, als dit beloofd is, gewoon volkomen gelijk trouwens.
"we moeten ons focussen op het rechterrijtje" Het is dat ik het hem hoor zeggen, anders had ik het nooit geloofd.

Hij heeft wel gelijk, al is het oliedom om dat ze voor de camera's te zeggen.

Als je als club je wil handhaven in de subtop dan moet je tegenwoordig wel meer doen dan slim scouten en transfervrije afdankertjes binnenhalen zoals ze dat altijd gewend waren.

Of zou het er echt financieel zo slecht voorstaan dat ze niet eens 8 miljoen aan nieuwe spelers kunnen halen ...
  Trouwste user 2022 vrijdag 31 augustus 2012 @ 06:58:15 #98
7889 tong80
Spleenheup
pi_116220633
HEERENVEEN (ANP) - SC Heerenveen-trainer Marco van Basten heeft donderdagavond na de uitschakeling in de voorronde van de Europa League hard uitgehaald naar de clubleiding. ,,We hebben afgelopen seizoen voor 17 miljoen euro aan spelers verkocht. De helft daarvan zou geherinvesteerd worden, maar alles wat we gehaald hebben kwam transfervrij of is gehuurd."
De oud-bondscoach vond zijn ploeg zonder de gewenste versterkingen machteloos tegen Molde FK. ,,Ik voel me ook wel een klein beetje in de maling genomen." Van Basten zei onlangs nog boos langs te zijn geweest bij de clubleiding. ,,Maar dat had weinig effect. Als zij niet willen, houdt het helaas op."

Van Basten nam zijn spelers na afloop in bescherming. ,,Ik kan ze niet verwijten dat ze slordig met de kansen omsprongen. Ze kunnen niet meer doen dan hard werken, maar ze hebben één of twee goede spelers nodig om zich aan vast te houden."

De voormalig topvoetballer weigert nu al op te stappen. ,,Ik ga gewoon hard met de jongens aan de slag. We hebben al een paar goede competitiewedstrijden gespeeld. Daar gaat de focus nu op, al zal het een strijd in het rechterrijtje worden."

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_116220644
Van Basten heeft gewoon gelijk.
pi_116221022
Column over Van Basten... Balgevoel op NUSPORT

http://www.nusport.nl/balgevoel/2897484/marco-blijft.html
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')