abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 25 mei 2000 @ 20:01:00 #1
2640 dolphin
Je zelf zijn, dat is het!
pi_265514
ja wat een gezaehlig weekje was het weer!

Het nationale huppelkutje verwijderd uit het donkere zwarte gevaarte, de bekendmaking van SBS dat de busagiers een miljoen gulden krijgen en Iwan heeft vrouwelijk neigingen! Kortom een lekker busweekje!

SBS heeft alles weer lekker gemanipuleerd, staat het nationale huppelkutje eerst weer weken bovenaan en nu staat zij in eenmaal in de gevarenzone????????????? Erg frappant maar heksje Tessa zal nog wel tot a.s. woensdag een gezaehlig manipulerende taak te vervullen hebben. Trouwens toch wel schandalig dat zij samen met biggetje Antonette een oproep doet in de tuin om Erik er uit te flikkeren omdat het anders niet eerlijk is. Die wandelende vaginale ontsteking zal toch niet echt denken dat zij een kans maakt?????????? Stel dat zij het echt denk, dan is zij echt rijp voor TBS in de ergste gradatie! Het leukste is dat zij weer haar karakter voor 700.000 kijkers tentoonstelt. Ja inderdaad deed zij dat ook maar eens met haar hangtieten, maar dat is weer een ander verhaal! Dat doet zij in oktober bij het programma van Menno Buch. Zij heeft namelijk een fantasie, 40 buschauffeurs en een donker zwart gevaarte........

Het kapsel van Iwan wat heksje Tessa bij hem vandaag inbracht was echt gevaarlijk voor zijn plastic mondhoeken, doordat de haren strak gedraaid werden kwam er spanning op zijn mondhoeken te staan. Helaas waren zijn mondhoeken steviger dan de bunkers van Firworks.

Ook zoiets walgelijks, ons bossche bolletje die gezaehlig aan het werk was met pools inteelt produktje Iwan, kwam op het idee om een plaatje aan te vragen voor Enschede en daarbij een bedrag van fl. 100,00 aan te bieden. Op zich nobel, 1 dag geen boodschappen halen en je kan deze donatie betalen. Nou dus niet, de redaktie moet het maar voor schieten! Jezus, iets goedkoper punten scoren boschbolletje! Als je echt hiermee had willen scoren dan had je dat voorgesteld, maar ja je zal 1 dag zonder magnetron frikandel moeten doen.

Trouwens de heren worden echt zielig, zij praten over het feit dat zij beroemd zijn en dat dames handtastelijk worden. Nou sorry mietjes maar wie zou Erik nu zomaar in de hangreet willen knijpen????????????? En Iwan had het over dames maar vogens mij zitten er meer heren achter hem aan.

Trouwens die comedy over de broek van Aziz "ons gewezen busalochtoontje" dat hij voor ons wandelende bossche bolletje te groot zou zijn is makkelijk scoren. Het lijkT een beetje op het goedkope doneren wat ons besneden bossche bolletje graag doet! Ik had mijn bril niet op maar volgens mij zat hij zelfs te krap.

Het is trouwens wel fijn voor heksje Tessa dat zij er woensdag al uit mag. Dan kan zij rustig op zoek gaan naar een goede plastic chirurg en haar bijstand uitkering al regelen. Ik denk niet dat er ook maar 1 werkgever in Nederland is die deze heks een kans geeft!

Okee als heks in de efteling zou zij inderdaad vakantiewerk kunnen doen. Trouwens Aziz heeft ook weer werk, hij is aangenomen in Six Flags Holland n werkt in het Looney Tunes kidsworld als Aziz. De directie dacht dat een levensechte wandelende allochtone holle bolle Gijs wel goed zou doen in het park. Als je iets in zijn klep werpt dan zegt hij niets maar dan laat hij zijn kamelenlachje horen.

Nou het is echt afwachten hoe gezellig het 5 juni wordt tijdens de live uitzending, hoe zal Seki heksje Tessa begroeten?????????? Of hoe zal Bullent haar begroeten????? Ja dat kan gezaehlig worden..............

Trouwens de Dolphin heeft zich zelf kandidaat gesteld voor het tweede Big Brother project. Hij denkt zelf aan een combinatie rol van Seki en Ruud:"Kom hier stoephoer, dan ga ik je knuffelen!".

Later,


Meesteroplichter, Barkeeper en Uw gastheer tijdens duistere praktijken. Ook deskundig op het gebied van de psychose.


pi_265515
Zeer goed stukkie.
Die mengelmoes van Ruud en Seki zie ik wel zitten kan je hoog mee knallen
als je niets zinnigs kunt zeggen, zeg dan niets.
pi_265516
Dolvenijntje!
  vrijdag 26 mei 2000 @ 11:38:00 #4
2123 zusjegtotep
!! KEEP THE FAITH!!
pi_265517
He Dolfijntje, je weet het wel weer erg leuk te brengen. Mijn stem heb je alvast als jij in BB 2 verschijnt. Succes alvast!!
  zaterdag 27 mei 2000 @ 10:00:00 #5
1315 Pooh
Think, think, think
pi_265518
En zoals gewoonlijk weer te gek !!!
  † In Memoriam † zaterdag 27 mei 2000 @ 14:11:00 #6
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_265519
Of een combinatie van:

Seki & Essy: "Zal ik jou esj eefe het kippenhok in rammen, hihihihihihihihi".

Seki & Emile: "Tsjakka! kloothommel!".

Seki & Iwan: "Het maakt mij niet uit hoor, het maakt mij echt niet uit, maar ik pleur je zo met je teringmuil de dagboekkamer uit".

etc.

Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_265520
Kruising tussen Seki en Tessa:

DAT MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN JE NIET, GODVERDOMME!

Greetinx

BT

pi_265521
Heb mij net vijf piek lichter ook aangemeld voor BB2.

Je moet eerst vier vragen beantwoorden, daarna ben je geregistreerd.
De hele WinklerPrins naar beneden gesleept want ik verwachtte toch wel wat pittige vragen!!!

Helaas!!

vraag 1. bent u een man. Toets 1
vraag 2. bent u een vrouw Toets 2
vraag 3. bent u tussen de 21 en 35 Toets 1
vraag 4 bent u tussen de 35 en 60 Toets 2

U bent nu geregistreerd.

Heel benieuwd of ik hier nog wat van hoor.
Er bekruipt mij nu een gevoel dat ik deze vijf pietermannen beter OOK op giro 777 had kunnen storten.

pi_265522
combi Seki & Willeke :
Chips, heb ik ginnins nie VAMOS OUWE BRABANTIA TEEF gezeet!

combi Seki & Aziz :
ik vang zo van die KONTKUSSENDE FESTIJN signaluh op, weet je

combi Seki & Essie :
nouw dan hep ik sjoiets fan OPPLEURUH PLAMURENDE HUPPELKUT

combi Seki & Bullent:
noem maar op, noem maar op, VAN DIE AVANCES, DAT HAD JE MOTTE NOEMEN VRIEND!

combi Seki & Eric:
gezallich, gaan we uit de bus lekker eten met z'n alletjes bij m'n commandomaatjes
ZAL IK DAN DIE FRIKANDELLEN EVEN GEZALLICH! ACHTERIN DIE GORDELROOSSTROT VAN JE DOUWE

combi Seki & Bianca
sommige mensen zijn schijnheilig, DIE HEB JE OOK NIET VAN JEZELF NAVELPIERCINGGLEUF

  dinsdag 30 mei 2000 @ 15:56:00 #10
4230 Dolfijntje
Oops, i did it again.......
pi_265523
Ik ga bijna blozen van zulke positieve reakties. Mijn naam is veranderd van dolphin naar dolfijntje daar ik mijn paswoord kwijt ben van zowel het forum als van mijn hotmailadres. Ja inderdaad een beetje een blond dolfijntje!

Maar de vraag is natuurlijk: Is er geneukt of niet?????????????????????

Later,

Ne rienne va plus, de centen zijn niet meer van U.......
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')