abonnement Unibet Coolblue
pi_84082685
quote:
Op woensdag 14 juli 2010 11:25 schreef Sonnetje. het volgende:
Hallo allemaal!

Ik ben mij aan het voorbereiden op de wiskunde 2 deficiëntie tentamen en ik vroeg me af of hier mensen zitten die mij tips kunnen geven over welke onderdelen heel belangrijk zijn enz. Ik heb alle onderwerpen inmiddels bestudeerd en zit echt in de herhaal fase. Was de oefententamen van vorig jaar kwa onderwerpen min of meer gelijk aan het tentamen? Zo kan je op het eind kiezen tussen kansberekening en differentiëren. Zal dat met het echte tentamen ook zo zijn, of worden weer andere onderwerpen gesteld?

Ik ben echt onwijs zenuwachtig, heb na VMBO TL nooit meer wiskunde gehad en heb echt van begin af aan hiermee moeten beginnen. Ik heb absoluut het gevoel dat alle onderwerpen er wel inzitten, maar ik wil gewoon zo graag het tentamen halen!

Groetjes!
In 2008 heb ik ook zo'n toets gemaakt om toegelaten te worden tot economie&bedrijfseconomie. Toen was het tentamen precies hetzelfde opgebouwd als het oefententamen. Je kon dus inderdaad zelf je onderwerpen kiezen (ik meen dat er 15 onderwerpen waren waarvan je er 8 moest maken?) met op het laatst 2 grote vragen waarvan je er ook maar 1 hoefde te maken.

Als dat oefententamen je zo goed af ging ben je echt wel genoeg voorbereid. Gewoon zorgen dat je alle stappen duidelijk opschrijft want daar zijn natuurlijk de punten te verdienen.

Succes er mee!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')